פורום הורות טבעית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלא ופלא לתינוקות
    עדי
    11/07/2011

שלום
    ביתי בת השלושה שבועות סובלת מידי פעם מגזים לא באופן קריטי אך בכל זאת קיבלתי טיפות טבעיות הנקראות הפלא ופלא שאמורות לעזור לגזים.
    העניין הוא שהטיפות מכילות 15% אלכוהול.
    האם אתם מכירים את הטיפות והאם אתם ממליצים עליו?
    הוא בטוח לשימוש?
    תודה מראש
    עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלא ופלא לתינוקות

הוספת תגובה

• הפלא ופלא לתינוקות - תגובה

ד``ר עומר טופול
    12/07/2011

עדי שלום,
    איני מכיר את הטיפות.
    נוכחות האלכוהול חשובה כאמצעי שימור. לאור הריכוז הנמוך (בדר"כ ריכוז האלכוהול עומד על 30-50 אחוז) רצוי לשמור במקרר.
    את האלכוהול ניתן לנדף לפני הנטילה על ידי טפטוף התכשיר על מעט מים חמים. לאחר כ10 שניות האלכוהול יתנדף. לאחר הוספת מים קרים ואיזון הטמפ', ניתן לתת לבתך לשתיה.
    בברכה
    עומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחליף טבעי
    מיכל
    23/06/2011

שלום,
    בתי בת שנה יונקת ואוכלת מוצקים. היניקה באה כהשלמה לארוחות המוצקים .
    בעוד כחודשים אחזור לעבודה והיא נכנסת לפעוטון מ7 עד 16
    אני מעדיפה לא לתת לה מטרנה או סימילאק
    איזה תחליף טבעי מזין וממלא אני יכולה לתת לה בזמן הזה ? שאיבה של חלב היא לא דבר פרקטי עבורי.
    והאם המוצר הטבעי יש לו את כל הערכים התזונתיים והקלורים אותם היא אמורה לקבל
    כמובן שאחרי שאחזור מהעבודה אמשיך להניק אותה

לקביעת תור
    סגירה
    תחליף טבעי

הוספת תגובה

• תחליף טבעי - תגובה

ד``ר עומר טופול
    24/06/2011

מיכל שלום,
    שנה זה זמן די והותר עבור הנקה. אני מאמין שתהליך הגמילה יהיה טבעי עבור שתיכן.
    הילדה אוכלת מוצקים ולכן אין צורך לתסף בפרמולות אלא במזון: דייסות שיבולת שועל או אורז, הרבה ירקות ופירות, חלבון מביצה או דגים או עוף אורגני. ממרח ו/או חלב שקדים, טחינה מדוללת. כל אלה אמורים לספק לביתך תזונה בריאה ומלאה.
    הימנעות ממוצרי חלב ומוצרי חיטה (קמח לבן ומלא) יאפשרו למערכת העיכול ומערכת החיסון להתפתח ולתפקד כראוי וישרתו את ההתפתחות הפיסית והמנטאלית.
    בברכת בריאות שלימה
    עומר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה בהריון
    גלי
    12/06/2011

אני נמצאת בחודש שלישי ומעוניינת לאכול בריא יותר.
    כרגע התזונה שלי כוללת פרי בבוקר, סנדוויץ' עם אבוקדו, ארוחת צהריים (אורז/קינואה), קורנפלקס עם חלב בערב וסלט ירקות במהלך היום.
    מה אני יכולה להוסיף כדי לשפר?

לקביעת תור
    סגירה
    תזונה בהריון

הוספת תגובה

• תזונה בהריון - תגובה

ד``ר עומר טופול
    13/06/2011

גלי שלום,
    נשמע כאילו את אוכלת מצויין.
    כיוון שלא ציינת בשר או דגים אני מניח שאת מקפידה על תזונה צמחונית.
    במידה ותזונתך אינה כוללת את הנ"ל אמליץ על תוספים של B קומפלקס וברזל.
    כמו כן ממליץ להוסיף טחינה ושקדים על מנת לחזק את רמות הסידן והחלבון.
    את הדגנים שאת אוכלת בערב הייתי ממליץ שיהיו עשירים בשיבולת שועל ולא בחיטה או תירס. גם את חלב הפרה הייתי ממליץ להחליף בחלב עיזים או חלב אורז.
    מלבד כל אלה חשוב להקפיד על פעילות גופנית - הליכה או שחיה - כל יום למשך 40 -50 דקות עד יום הלידה.
    בברכת הריון נעים ובריאות שופעת
    עומר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת שנתיים מתאפקת
    ענת
    02/06/2011

הבת שלי כמעט בת שנתיים ועדיין לא התחלנו תהליך גמילה. אני מדי פעם מציעה לה לעשות פיפי בסיר, היא מסרבת ובזה זה נגמר.
    בשבועיים האחרונים היא מתאפקת לא לעשות קקי.
    ניסיתי נרות גליצרין, שמן פרפין, שזיפים וכל דבר שיכול לרכך את הקקי כדי שידרבן אותה לעשות אבל היא עדיין מתאפקת.
    ממה הדבר יכול לנבוע ואיך אני עוזרת לה?
    האם להניח לה ולא לעשות מזה אישיו? האם לגשת אליה כשהיא מחזיקה חזק ולעשות איזו פעולה שתעזור לה להוציא/להרגיע?
    אני ממש אובדת עצות פה.
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    בת שנתיים מתאפקת

הוספת תגובה

• בת שנתיים מתאפקת - תגובה

ד``ר עומר טופול
    02/06/2011

ענת שלום,
    לילדים בגיל זה פחד מדברים שיוצאים להם מהגוף. הם עדיין לא תופסים את המושג של פסולת ונדמה להם שהם מאבדים חלקים מגופם. יש לקיים שיחות והסברים תוך הדגמות בעזרת מוצרים שמקלפים מאריזתם ומשליחים את האריזה לפח. כך גם הקקי הוא פסולת שיש לזרוק לפח או לסיר או לאסלה.
    ותמיד יש את הספר על נפתלי והסיר שזו קלאסיקה לצורך הבהרת הנושא לילדים.
    מכיוון שהקיץ כבר כאן רצוי לאפשר לילדה להסתובב בבית ללא בגדים ולאפשר לה לעשות את צרכיה באופן חופשי ומיידי. אח"כ עובדים על נושא הסיר.
    בברכה
    עומר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

ענת
    02/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף ביותר
    חסוי
    30/05/2011

ערב טוב לרופאים.

חייבת את עזרתכם הדחופה בבקשה.
    בן שלי בן שנה וחצי מיום חמישי האחרון עם חום ושלשולים.
    בימים הראשונים החום הגיע ל40.1, אתמול והיום סביבות 38.3.
    רופא ילדים שלח אותנו לבדיקת שתן + ספירת דם + בדיקת צואה.
    כל הבדיקות תקינות. (בינתיים אין תרבית צואה, אני מחכה לתוצאות).
    האם נתקלתם פעם בדבר כזה? כל כך הרבה ימים חום ושלשולים, היום היו בערך 5 פעמים שלשול (לא גדול) ועוד כמה קטנות. (סורי על התיאור)
    חשוב לציין, שהוא אוכל, שותה ומשחק רגיל...
    מה עליי לעשות? למה זה לא נגמר??
    האם כדאי לי ללכת לרופא אחר? או לנסוע למיון לביצוע בדיקות נוספות?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    דחוף ביותר

הוספת תגובה

• דחוף ביותר - תגובה

ד``ר עומר טופול
    31/05/2011

שלום,
    אנא ראי תשובה כפי שניתנה בפניה קודמת.
    בברכה
    עומר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוףףףף מאוד
    חסוי
    29/05/2011

================================================
    בוקר טוב לכולם.

נסיך שלי בן שנה וחצי, מיום רביעי בערב חולה מסביבות 17 בערך כשחזר מהגן - חום 39.2.
    ביום חמישי לקחתי אותו לרופאה, אמרה שמדובר בוירוס, שלחה אותו לבדיקת דם + שתן. אחרי שקיבלתי תוצאות, התקשרתי אלייה, היא אמרה שהבדיקות תקינות ואכן מדובר בוירוס - משהו ויראלי.
    החל מצהריים ביום חמישי הוא התחיל לשלשל, פושט ללא הפסקה, כל חצי שעה בערך אני מחליפה לו. כמובן שאני דואגת שהוא ישתה, הוא מתנהג די רגיל, אוכל, שותה, משחק, הכל. אבל עדיין ממשיך לשלשל וכל פעם עולה לו החום.
    מה לעשות??? האם לפנות למיון????

לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףףף מאוד

הוספת תגובה

• דחוףףףף מאוד - תגובה

ד``ר עומר טופול
    29/05/2011

שלום,
    זה אכן נשמע כמו וירוס וכמומן שבמצבי שלשול שכאלה יש להקפיד על שתיה מרובה למניעת התיבשות.
    ישנה פורמולת צמחים סינית מצויינת AGASTACHES שמשווקת על ידי זן צמחים
    03-6414434 . 25 טיפות כל 4-5 שעות.
    בדר"כ עוזר בתוך יום - יומיים.
    בברכה
    עומר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוק סהרורי?
    חתולאית
    19/05/2011

התינוק שלי בן 8 חודשים. התחיל לזחול על הגחון לפני חודשיים, ומאז למד זחילת שש, התיישב, וכבר נעמד ונעזר בתמיכה של חפצים גבוהים בשביל אפילו ללכת קצת.
    מאז שהוא התחיל לזחול ובעיקר מאז שהתיישב השינה שלו הרבה פחות טובה- מתעורר באמצע הלילה הרבה פעמים ומיד מתיישב, כולו עדיין רדום והעיניים בקושי פקוחות, והרבה פעמים רק עצם ההתיישבות זה מה שמעיר אותו. חוצמזה כבר כמה פעמים הוא התחיל לזחול במיטה באמצע הלילה, והעיר אותי כשנגע בי, והסתכל עלי ונגע לי בפנים, או פשוט זחל לכל מיני פינות כשהעיניים שלו פקוחות אבל ההבעה שלו אטומה לחלוטין, כאילו הוא ישן.
    לפני כמה לילות התעוררתי בבהלה, ראיתי שהוא לא לידי במיטה, ולא בחדר השינה, ורק אחרי כמה שניות ארוכות ומבעיתות מצאתי אותו על הרצפה בחדר המקלחת. העיניים שלו היו פקוחות, הוא סובב אלי את הראש, אבל ההבעה היתה אטומה. זה נורא מלחיץ. כמובן שאנחנו סוגרים את הדלת מאז כדי שלא יוכל לצאת, אבל האם זה אומר שהוא סהרורי? ואם כן, מה יהיה כשיגדל וילמד לפתוח דלתות, או אפילו כשנשכיב אותו לישון במיטה משלו בחדר אחר??

לקביעת תור
    סגירה
    תינוק סהרורי?

הוספת תגובה

• תינוק סהרורי? - תגובה

ד``ר עומר טופול
    22/05/2011

חתולאית שלום,
    לפני שנתחיל לחפור לעומק
    ממליץ לנסות לחזק בכפית אחת ליום של ברזל נוזלי של TANNENBLUT .
    נסי למשך שבועיים ודווחי אם יש שיפור.
    בברכה
    עומר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד צמחוני
    גילה
    12/05/2011

הבן שלנו בן 9 והוא החליט שהוא רוצה להיות צמחוני בגלל סרט שראה. האם זה מתאים לילדים? צריכת החלבונים לא תהיה בעייתית?

לקביעת תור
    סגירה
    ילד צמחוני

הוספת תגובה

• ילד צמחוני - תגובה

ד``ר עומר טופול
    12/05/2011

גילה שלום,
    קיימת אפשרות לנהל אורח חיים צמחוני גם בילדות אך הדבר חייב להעשות באופן מאד מושכל.
    כמו שכתבת בעצמך - נושא החלבונים הוא מהרגישים ביותר.
    חלבונים נחוצים לגופנו בין אם אנו ילדים או מבוגרים.
    וכאן יש להגדיר את רמת הצמחונות - האם לא אוכלים בשר אך כן אוכלים דגים, ביצים ומוצרי חלב. במקרה זה לא קיימת כל בעיה. יש צורך בתוסף של B12 פעם ביומיים או שלושה.
    במידה ולא אוכלים חלבונים מהחי באופן מחלט - אז יש להתיעץ עם איש מקצוע על מנת לקבל מערך תזונתי מפורט אשר יספק חלבונים מן הצומח בכמות נדרשת ולהשלים עם תוספי התזונה הנחוצים.
    בברכה
    עומר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה נושאים
    מיה
    02/05/2011

שלום רב!
    יש לי כמה שאלות: כיצד ניתן לגמול את בתי בת ה-5 ממציצת אצבע? בנוסף היא מרבה לשים כל מיני דברים שנמצאים לידה בפה (חוט של חולצה, שרוול או כל דבר אחר ) איך להגיב לכך? אני יודעת שלהעיר יותר מדיי זה לא טוב אך מה ניתן לעשות?
    * יש לי עוד ילדה בת שנתיים ו-3 חודשים שמתעוררת בלילות כדי לאכול בקבוק ואם היא לא מקבלת בקבוק היא מתעוררת לגמרי ולא נרדמת כל הלילה. האם יש דרך לעשות זאת אחרת?
    *בנוסף היא מאוד מפחדת מחיות ובעיקר מכלבים. האם זה יעבור לה? אני מנסה להראות לה שכיף לשחק עם חיות אך היא נרתעת מלהתקרב אליהם.
    האם זה הגיוני שלי יש סוג דם O מינוס לגדולה סוג דם B ולקטנה A? את סוג הדם של בעלי אינני יודעת אך בביה"ח ששאלתי על כך כשבתי הקטנה נולדה אמרו לי שיכול להיות מצב כזה אם לבעלי יש סוג דם AB זה נכון?

לקביעת תור
    סגירה
    כמה נושאים

הוספת תגובה

• כמה נושאים - תגובה

02/05/2011

מיה שלום רב,
    המון שאלות.. אשתדל לענות על כולן.
    מציצת אצבע יכולה להעיד על מחסור כלשהו ברמה הרגשית. תשומת לב חסרה, חוסר בתחושה שלה שנותנים לה מקום להתבטא.. יכולות להיות המון סיבות וכדאי פשוט להסביר לה את ההשלכות של מציצת אצבע, ההשפעה על השיניים, הליכלוך החודר לפה וכו', ובמקביל לתת לה את המקום לביטוי.
    לגבי הקטנה- מומלץ אחרי גיל שנתיים להפסיק את התמ"ל ולכן ממליץ להפחית כמויות בהדרגה. עד למצב בו הוא כה מדולל ואולי אף לא טעים, או שהילדה תעדיף לשתות מים )ויש להציע לה מים במקום).
    לגבי סוג הדם, הדבר בהחלט אפשרי.
    בריאות שלמה
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מיה
    03/05/2011

תודה (((-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טבעי וכספי ומה שבינהם
    מיטל טבעית
    24/04/2011

2 שאלות לי, הראשונה הכי קרה ועניינית: האם אתם פתחתם חסכון לילדים? ואם כן איפה? יש לי ילדה בת שנה ושמונה, ועוד אחת בדרך,הייתי רוצה להבטיח את עתידם הכלכלי איך שהוא, למרות שזה סותר חלק מתפיסות העולם שלי אבל בנושא הזה אני הכי "לא רוחנית" שיש :) יש לכם המלצות לפקדונות טובים לעתיד של הילדודס?

נושא שני: מאז שהלידה מתקרבת הבת שלי הפסיקה לבקש סיר ומרטיבה כל הזמן את החיתולי בד שלה, האם נתקלם במקרה כזה?

לקביעת תור
    סגירה
    טבעי וכספי ומה שבינהם

הוספת תגובה

• טבעי וכספי ומה שבינהם - תגובה

02/05/2011

מיטל שלום רב,
    אינני יועץ כלכלי ולכן לא אוכל להמליץ על אפיק חסכון זה או אחר. בתפיסתי, נראה לי לגיטימי לחסוך גם עבור ילדנו.
    לעניין החיתול וההרטבה- ביתך מבקשת תשומת לב "מחודשת" בשל תשומת הלב ההולכת וגוברת לקראת הלידה, הבטן הגדלה וההתרגשות שלקראת. בנוסף, יתכן ולמרות גילה הצעיר, גם היא חוששת ממה שיצא "משם" (מהבטן).
    לכן מומלץ להיות סובלניים ולתת חיזוקים חיוביים כשלא מפספסת ולהמעיט בתשומת לב לפספוסים, אלא פשוט להניק לה אהבה ותשובת לב.
    מקווה שזה יעזור,
    בברכה
    ד"ר גוניק ND, OMD

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה
    הילה
    19/04/2011

שלום,
    בני בן השנתיים וחצי החליט אתמול שהגיע הזמן להיגמל והוריד את החיתול לבד.
    אנחנו כמובן זרמנו עם הרעיון. פיפי-הוא מנסה לשבת בסיר או להשקות את העץ בגינה אבל לא יוצא לו כלום. רק באמבטיה הוא מצליח או במיכנסיים.... האם זה בסדר לאפשר לו לעשות באמבטיה (אנחנו לוקחים אותו לשם הוא לא מבקש)? הוא אומר יש לי פיפי אבל לא יוצא לו כלום. קקי יצא אתמול בסיר, היום ביקש מס' פעמים, ישב המון, אך לא יצא כלום. האם לאפשר לו לעשות בחיתול את הקקי? להציע לו חיתול כדי לעשות? אני מפחדת שלא יפתח עצירות.תודה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה
    גמילה

הוספת תגובה

• גמילה - תגובה

20/04/2011

הילה שלום רב,
    מדובר במצב נורמאלי לחלוטין. אני מזכיר לכם כי במשך כל חייו (הקצרים עד כה) הוא לא היה צריך לחשוב על כך או להתאפק או להתאמץ... כעת יש פעולה חדשה בחייו הדורשת תשומת לב. על כן, היו סובלניים, יהיו הרבה פיספוסים, יהיו ויכוחים אם כן צריך עכשיו או לא, ולבסוף הוא יתרגל ללכת בזמן ולהודיע כשיש. האמבטיה היא מקור גירוי למתן שתן, כמו מבוגרים רבים החשים צורך לתת שתן בעת המקלחת (מים על הגוף, רעש של מים...)
    בהצלחה, זהו זמן מצויין לגמילה, גם מבחינת הגיל וגם מבחינת העונה
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אח חדש
    אני
    04/04/2011

בוקר טוב,
    אני בחודש תשיעי להריוני ומאוד אשמח לתשובה ועזרה.
    בקרוב מאוד אני אמורה ללדת אח לביתי בת השנה.
    לפני מחספר ימים הגיע אליי חברה עם בנה בן החודש כאשר הוא בכה ביתי התעוררה משנת הלילה אומנם לאחר מספר דקות החזרתי אותה לישון.
    כיוון שמדובר בבן של חברה לא בטוח כאשר יגיע האח הקטן אוכל בשניות להגיע לביתי בת השנה ולהרגיע אותה.
    אציין כי בנוסף בזמן שביתי ישנה את שנת צהריים ובזמן שנת הלילה השמעתי בבית בכי של תינוק (דרך המחשב הנייד) והיא שוב התעוררה.
    כמובן שבטוח שניות הגעתי להרגיע אותה וגם לאור סקרנות הראתי לה כי אין תינוק בבית.

שאלתי היא האם יש משהו לעשות כדי להכין את "השטח " לאח החדש?

בתודה מראש אני

לקביעת תור
    סגירה
    אח חדש

הוספת תגובה

• אח חדש - תגובה

ד``ר עומר טופול
    04/04/2011

שלום,
    מניסיוני האישי, כאב לשלושה בהפרש שנה ביניהם - בתוך מספר ימים בתך תתרגל לקולות הבכי של אחיה ותמשיך לישון.
    בברכה
    עומר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה לא רגועה
    מירן
    27/03/2011

שלום, הבת שלנו בת 3 וחצי, לאחר שלושה בנים. יש לה אופי מאוד רגזני ולא רגוע. היא גם עקשנית ויש מלחמות איתה כל יום לפני השינה, בבוקר ובכלל...

האם יש משהו שאפשר לעשות? אנחנו מותשים,...

לקביעת תור
    סגירה
    ילדה לא רגועה

הוספת תגובה

• ילדה לא רגועה - תגובה

ד``ר עומר טופול
    28/03/2011

מירן שלום,
    האם מאז ומתמיד היתה בעלת אופי רגזני ועיקש או שזו התפתחות של הזמן האחרון?
    האם היא נוטה לחום, גירודים, אדמומיות סביב פתחי הגוף השונים?
    האם בדקתם לטפילים במערכת העיכול שעלולים לגרום לתופעות מהסוג שתיארת?
    איזו תזונה היא מקבלת?
    בקיצור - נדרשים עוד פרטים...
    ממליץ לפנות לאבחון מקצועי ומקיף שכן הסיבות להופעת הסימפטומים שתיארת יכולות להיות רבות ומגוונות.
    בברכת שלווה ורוגע
    עומר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחליפי חלב-אופציות נוספות
    וי
    15/03/2011

שלום רב,
    קראתי את כתבה באתר של טיפת חלב ויש לי כמה שאלות לגביה.

האם באמת אפשר להשתמש באופציות אלה במקום ת"מל קנוי?
    מאיזה גיל אפשר להתחיל לתת לתינוק את סוגי החלב האלו?
    באיזה סוגי ממתיקים אפשר להשתמש?
    ובאיזה פרופורציות להשתמש?
    ובקיצור אשמח לשמוע דיעות על אופציה זו.

תודה=)

הוספת תגובה

• תחליפי חלב-אופציות נוספות - תגובה

ד``ר עומר טופול
    17/03/2011

לנה שלום,
    לא מצליח למצוא את המאמר האמור ולכן לא יכול לענות על השאלות.
    אנא נסי למקד את השאלות כך שאוכל לענות עליהן ספציפית ללא קשר למאמר.
    בברכה
    עומר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוזלת מתמשכת
    לי
    13/03/2011

בני בן שנה וחצי מאז תחילת הגן הוא כול הזמן חולה מאז כ3חודשים הוא כול הזמן מצונן עם חירחורים וכאבי אוזנים .
    היה תקופות שילד היה עם אינלציה קצת עזר אבל ברגע שהפסקנו הוא חזר לצינון,אנחנו לא ממש מעד תרופות.
    אינו אצל מס רופאים ואך אחד לא עזר ממש, הוא לא אסמתי .
    שמעתי שמדברים פה הרבה על פריוביוטיקה נאמר לא שזה לא ממש מתאים למקרה של צינון כרוני.
    האם יש תרופה טבעית שיכול להמליץ?
    איזה סוג של שתייה יותר מתאים לצינון ובאיזה כמות?
    האם ויטמין c או אומגה 3 יכול לעזור,זה בריא לתת לתינוק?
    האם יש מאכלים או שתייה שעדיף לא לתת?
    אשמח לשמוע כול דבר שיכול לעזור לנו.

לקביעת תור
    סגירה
    נוזלת מתמשכת

הוספת תגובה

• נוזלת מתמשכת - תגובה

ד``ר עומר טופול
    14/03/2011

לי שלום,
    על פי סיפור המקרה שאת מציגה ברור כי המקרה דורש אבחון וטיפול מקצועי אשר אינו יכול לקבל מענה רציני במספר שורות מוגבל בפורום זה. כל השאלות ששאלת הן רלוונטיות ודורשות התייחסות ויש עוד רבות אשר לא נגעת בהן.
    ממליץ לך לפנות לאיש מקצוע על מנת לקבל אבחון מקיף וטיפול ראוי לבנך.
    בברכת בריאות שלימה
    עומר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה