מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנוגע לאוננותעמית23/10/2010
שלום הרבה פעמים שאני מאונן לאחר מכן אני מרגיש שורף באיבר המין וזה נמשך המון זמן. אני לא מצליח להירדם שזה קורה ואני מרגיש דחף ללכת להשתין כל שניה וכאשר אני משתין זה שורף יותר. מה זה אומר ומה צריך לעשות כשזה קורה? (זה מורגש בכיפה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעמית
מתבונן מהצד23/10/2010לא להשתמש בסבון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמית
דניאלה פרייפלד23/10/2010אני ממשיכה את הקו של התשובה הקודמת איך אתה מאונן ...על יבש גם יכול לגרום לאיזור להשתפשף ולהיפצע....
בכל אופן רצוי עם חומר על בסיס מים....
אם זה ממשיך למרות השינוי לך להיבדק!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספה
עמית23/10/2010אני עושה את זה על יבש אבל ההרגשה של השורף זה בתוף האיבר המין לא מבחוץ כלומור בצינורות של השתן והזרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמית
דניאלה פרייפלד23/10/2010ללכת לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לעצתה של דניאלה
מירב שרון24/10/2010תפנה לרופא אורולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון24/10/2010האם אתה נעזר בסבון/שמן/חומר סיכה על מנת לאונן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מטרידה...חסוי122/10/2010
האם זה יתכן שגבר יוולד עם איברי רבייה נשיים ללא ידיעתו? שהם בחלל הפנימי של הגוף כתוצאה ממום מולד?
כמו כן-האם ייתכן שכתקלה מההתפתחות העוברית גבר יוולד עם עם דגדגן? אני שואל את השאלה הזו כי מאז שאני זוכר את עצמי אני יכול להגיע לאורגזמה גם ע"י הפעלת מעין לחץ על בסיס הפין מבלי "לשפשף" (לשכב על הבטן ולהפעיל לחץ...) אולי נולדתי גם עם דגדגן בתוך הגוף???? האם זה ייתכן????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן יתכן שזכר יוולד עם אברי רבייה
ד``ר עידן מיליצ`ר23/10/2010נקבייים. יש תופעות הנקראות הרמפרודייט ו/או פסאודו-הרמפרודייט המתאימות כתשובה למה שאתה שואל.
בין זה לבין מה שאתה מתאר...ענראה שאין קשר ישיר. יש לא מעט גברים המאוננים באופן שאתה מתאר. האוננות הזו היא מגיל צעיר...כדי שלא יתפסו אותם על הגב מאוננים ביד!!.
כחלק ממה שתארתי לא נולדים רק עם דגדגן בתוך הגוף אלא עם מערכת רבייה שלמה.
נסה לאונן בשכיבה כל הגב ובשפשוף ביד.... ובכל מקרה... אין לך מה לדאוג!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה ..טופז21/10/2010
יש לי שאלה הייתי רוצה לדעת עם סקס אנלי זה כיף ?
כאילו איך זה מרגיש ..
כי תמיד חשבתי שיותר החדירה כיפייתי בנרתיק ..\
אז הייתי רוצה הסבר ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טופז
דניאלה פרייפלד23/10/2010סקס, בכלל, הינה אישי מאד, וכל אחת ואחד בא/ה עם הטעמים שלה/ו מה שאוהבים,מה שמוכנים לעשות,מידת הפתיחות להתנסות.. אחרת לא יאהבו ולא יהנו ולא יסכימו לעשות....
וזה כולל פתיחות עם עצמם ועם בני זוגם..
יש, שיגידו לך ,שהם ,מאד נהנהים ממין אנאלי ויש שלא...יש שיגדו שהם נהנים אך זה די מגעיל ולכן מפסיקים או למרות הכל ממשיכים...
השאלה החשובה (כי לא תדעי אם תהני או לא, עד שתנסי..) האם את מוכנה לנסות...ואם לא, האם את יכולה לומר זאת,והוא יקבל את החלטתך...
לא לעשות משהו שלא נראה לך, בשביל לו...אז לא תהני וגם אולי מרוב לחץ "תפגעי".
אם תחליטי שכן יש שעושות חוקן כדי לנקות היטב את המקום..
בכל מקרה עם קונדום...ועם חומר סיכה על בסיס מים,לשים לפני החדירה .
לא לעבור ממין אנאלי למין נרתיקי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העם אני יכולה להישאר בתולה ?טופז21/10/2010
העם אני יכולה להישאר בתולה ?
עם אני מקיימת סקס אנלי בתחת .
ועם זה נורמלי להגיע לגיע 6 אורגמנות ויותר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטופז שלום
מירב שרון21/10/2010אם את שואלת לגבי קרום הבתולין, אז את נשארת בתולה כי בסקס אנאלי החדירה לפי הטבעת ולא לנרתיק. בעקרון מי שמקיימת יחסי מין מלאים כולל חדירה, כבר לא בתולה. ויש נשים שחוות מולטי-אורגזמות. אצל כל אשה האורגזמה מתבטאת באופן שונה וייחודי לה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לך
טופז21/10/2010תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה :)
מירב שרון24/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה6 אורגזמות??
יניב01/11/2010תוך כמה זמן?
נשמע מעניין בהחלט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח אם תענו לימאיה19/10/2010
אני בת 17 ומחר אני הולכת בפעם הראשונה לרופא נשים וחברה מתלווה אליי.
ביקשתי שתבדוק אותי רופאה ולא רופא אבל זה בלתי אפשרי ואני ממש חוששת מהבדיקה אני פוחדת שאחרי זה תהיה לי תחושה מגעילה כי בזה בכל זאת גבר שנוגע בי וזה לא בדיוק בדיקה רגילה , השאלה שלי אם אני לא היחידה שמרגישה ככה ואם כדאי לי ללכת או לבטל את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון19/10/2010יש רופאות נשים למה זה בלתי אפשרי להגיע לרופאה? זה לגיטימי לגמרי אם את מרגעשה יותר בנוח דווקא ללכת לרופאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל איבר המיןירון19/10/2010
האם זה הגיוני שאני עוד 3 חודשים בן 16 ומגיל 13 איבר המין שלי לא גדל?
אני לא מדמיין..בגיל 13 היה לי בדיוק 13 ס"מ והיום הוא עדיין 13 ס"מ
האם אני צריך לקחת איזה שהוא ויטמין\תרופה
למה האיבר שלי לא גדל? אני מרגיש בושה ליד חברים כי לעומתם האיבר שלי קטן, לרוב מי שאני מכיר יש איבר מעל 15 ס"מ ואפילו 18
תודה... ואם אפשר עוד שאלה..האם השיטות הטבעיות להגדלת איבר המין עובדות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירון
דניאלה פרייפלד19/10/2010שניכם אמורים עוד לגדול אך לא ניתן לנבא עד איזה גבהה/גודל תגיעו...
אין דרך להגדלת הפין.....צריך לקוות שאכן זה יקרה...
אבל כידוע לא הגודל קובע אלא מה אתה כולך גוף/נפש יודע מה לעשות איתו ועם שאר חלקי גופך....
כמו שיש מגוון אנשים בעולם כך גם מגוון של פינים בעולם ...הנטיה הוא להשוות..אין טעם לעשות זאת עם כל הקושי ושוב הגודל לא קובע איזה מאהב תהיה!!!
ואיזה תענוגים תפיק ממנו!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
ירון19/10/2010תודה על התגובה. רציתי לשאול מאיפה באמת מודדים את איבר המין אולי אני מודד לא נכון
ואיך זה הגיוני שאני נער מפותח, כמעט מטר 90 ,שעיר, מפותח מאוד יחסית לגילי אבל איבר המין כזה קטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה יודע-הפרופ לא אחידות
מקס ברנר20/10/2010בין כולם.אז קודם כל אתה בנורמה! מה שרואים בסרטי זימה לא מייצג את השכיח.
שנית-אין לך תלונות על אף קטן ,או על כפות רגליים במידה קטנה מ-48,אז למה דווקא הפין חייב להיות ענק?
אתה יודע כמה נערים נמוכים עם כלי גדול היו מוכנים להקריב כדי לצמוח ל-מטר תשעים?!
כמו שאמרו לך כבר-זה לא ממש חשוב כפי שנוטים לחשוב בגילך,ויש לך ייתרונות משמעותיים שאסור לזלזל בהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירון
דניאלה פרייפלד20/10/2010במצב של זיקפה קח קצה חוט שים מבסיס הפין עד סופו, רצוי עם נטיה כלפי מטה ואז תעביר חוט על סרגל.....ושוב!!!! הגודל לא קובע את היכולות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כשיש מגע עם בגדיםחסויה18/10/2010
כאשר הגבר מוציא את איבר המין ובא במגע עם האישה אך האישה עם בדגים.... האם יש אפשרות להיכנס להריון !????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה
דניאלה פרייפלד18/10/2010אם היא לבושה אין ממה לדאוג זרע אינו חודר בד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריכה עזרה..ליאור18/10/2010
אני וחבר שלי עשינו סקס, אני לא רוצה שההורים שלי יגלו.
ההורים שלי רוצים שאני אעשה בדיקת דם ובדיקת הורמונים. ניתן לגלות שאני כבר לא בתולה בבדיקות אלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאור
דניאלה פרייפלד18/10/2010בדיקות דם והורמונים אינם מעידים על כך שאת בתולה או לא, אלא אם מבקשים בדיקת דם ספציפית להריון ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה ? או שלא..?מאיה18/10/2010
אני לא יודעת אני שכבתי עם האקס פעם ראשונה שלי לפני חצי שנה ...לפני ששכבנו אני זוכרת איך הייתי נהנת מכל הגירויים ושטויות כאלה..נפרדתי ממנו וחלק מהסיבה הוא שאחרי ששכבנו כמה פעמים כבר ירד לי ממנו...הרגשתי שאני מפספסת דברים אחרים בנים אחרים אז חשבתי אולי אני לא אוהבת אותו ..בכל מקרה שכבנו בימים האחרונים ואני פשוט לא נהנת ....... הוא ירד לי ואני לא נהנת הוא עושה לי ביד וזה נעים אבל לא ברמה של לגמור . ושאנחנו שוכבים אני רואה איך הוא נהנה וזה..ואני פשוט כמו גולם......
זה נוראי..נורמלי?..אולי אני פשוט לא נמשכת ? אני פשוט לא יודעת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה
דניאלה פרייפלד18/10/2010בת כמה את
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 18
מאיה19/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיה
דניאלה פרייפלד19/10/2010את אומרת שהוא הX שלך, אז מאד יכוליות, שכבר על ההתחלה לא הצלחת להיכנס למוזה המיני שלך..איתו... לא הייתי נכנסת ללחץ שיש לך ביעה עמוקה לפני שאת מוכנה נפשית לנסות קשר (כלשהו) עם בחור אחר ואז לראות/להרגיש מה קורה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גומרת מהריעל17/10/2010
הי..
אני בת 16 בתולה, ויש לי בעיה שהאמת בחיים לא שמעתי משום בחורה.
אני גומרת ממש מהר..
גם כשאני רק עם עצמי וגם לפעמים החבר מעל התחתונים משפשף קצת את הדגדגן או שאנחנו עושים סקס יבש אני יכולה לגמור אחרי חצי דקה... אפילו פחות לפעמים.
הוא לא יודע את זה.. ואני ממש מתביישת..
בנוסף יש לי שער מסביב לפי הטבעת וזה ממש מביךך ואני לא יכולה להוריד שם בשום צורה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו.. אחרי שאני גומרת
יעל17/10/2010האיבר מין שלי נהיה ממש ממש רגיש ויורד לי החשק המיני לחלוטייןן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון19/10/2010יש לא מעט נשים שיקראות את ההודעה שלך ודווקא יקנאו בך, כי להן יותר קשה לגמור או שבכלל לא מצליחות לגמור, גם כאלה יש לא מעט. אם את עם עצמך גומרת מהר אז מה רע? עם החבר תדברי ותסבירי לו שאיתך הכול צריך לעשות ממש לאט אחרת תגמרי מהר ותאבדי את החשק, בשביל זה חשוב שתהיה פתיחות מירבית ביניכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אז ככה:(17/10/2010
אני עד גיל 12 נמשכתי לבנות, ועד עכשיו אני בתקופה של בלבול מיני. אהבתי מישהי לפני חודשיים ככה ועכשיו אני רק נמשך לגוף של בנות ויש ילדה אחת שכלכך באלי לנשק אותה ולהגיד לה כמה אני ..... ובנים לא עושים לי כלום. מזה אומר אומר עליי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה אומר שאתה בתהליך
ד``ר עידן מיליצ`ר17/10/2010התפתחותי טבעי ושסביר להניח שאתה נמשך לבנות. רק לא הבנתי בן כמה אתה כיום....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףיוסי16/10/2010
לא כואב לה אך היא אומרת שזה מציק לה כזה אבל פשוט ממשיכים, זה לא גורם לה להפסיק את החדירה פשוט מציק לה ואפילו אומרת לפעמים שזה די מרחיק אותה ממני מבחינה רגשית.
האמת אני לא בדיוק יודע איך בדיוק שמים לב לאורגזמה כשהיא מתרחשת אבל אני בטוח שכשהיא תתרחש אני ידע, ככה שהיא לא מגיעה לאורגזמה במשחק המקדים. יש פעמים שהמשחק המקדים נמשך 10 דקות ויש פעמים נמשך 40 דקות - שעה. אף פעם לא הייתה אורגזמה.
נ.ב אני הראשון שלה, ומרוב שהיא אף פעם לא הייתה קשורה לדברים האלה היא לא ידעה דברים על עולם המין, רק אני חידשתי לה פה ושם. היא לא מודעת למה שנקרא ביוץ, ז"א לא יודעת מתי זה או איך יודעים כשזה בא או דברים כאלה. אולי חוסר הוודאות שלה בעניין הגוף שלה גם אחת הסיבות?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך מענה
מירב שרון17/10/2010אין ספק שאם היא לא מחוברת לגוף שלה ולמיניות שלה עם עצמה, זה ישפיע על מה שקורה בסקס איתך. אני מציעה לך לקנות לה את הספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך בצומת ספרים. זה ספר שיעזור לה, יתן לה מידע ותרגילים שהיא יכולה לעשות על מנת להתחבר לעצמה. אם היא תוכל להביא את עצמה לאורגזמה אז היא תוכל לכוון גם אותך כדי שתגע בה בצורה שמענגת אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס יבש עם ידיד...?בת 1816/10/2010
יש לי ידיד די טוב ותמיד שאנחנו נפגשים אנחנו יושבים די הרבה ואני עושה לו נעים כזה ביד הוא מת על זה..
בכל מקרה, היינו ביום הולדת של חברה וסתם שכבנו במיטה שלה ומשום מקום הוא פתאום נישק אותי...הייתי די המומה והוא אמר לי "תקני אותי אם אני טועה אבל תמיד היייתה בנינו משיכה" או משהו כזה.וכל הזמן אמר לי דברים עם אופי מיני מה שנקרא..האמת שכן הוא צדק אבל אתן יודעות לא חשבתי בכלל שיקרה משהו.. התנשקנו וכו' וקרה מה שקרה כמו שהבנתן מהכותרת.
לא יודעת, אני מרגישה רע עם עצמי שעשיתי את זה
אני בת 18 ולא היה לי חבר ואין לי נסיון עם בנים בכלל..וכמו שאפשר לראות בבירור אני מאוד תמימה בכל העניין. הכוונה שלי היא שאין לי מושג מה מקובל אני יודעת שסתם להתנשק זה לא ביג דיל אבל אין לי מושג בקשר למה שעשינו בקיצור אני צריכה שתגידו לי. זה דבר מקובל?
ועוד שאלה- ע"פ הדברים הוא אמר אין שם שום רגשות או דברים כאלה נכון? זה משהו פיזי ולא יותר מזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 18
דניאלה פרייפלד16/10/2010נהנת? היה לך נעים?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן..
בת 1816/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהת 18
דניאלה פרייפלד16/10/2010יופי שנהנת!!! וכנראה שגם את אכן נמשכת אליו, ולכן לדעתי, אין לך ממה להתביש ככה זה פועל וזה מאד טבעי....משיכה יכולה להיות תחילתה של קשר מאד משמעותי, או שלא ,ולפעמים להפך יש קשר ותוך כדי יש משיכה ...אין חוקים לאיך קשר מתחיל ויש כל מיני קשרים...
תזכרי להסכים לכל מה שטוב לך איתו....תכירי את הגבולות שלך ולא להתביש להגיד לא,או כן אם את מוכנה ...
ואם זה ממשיך הלאה לא לשכח אמצעי הגנה...
תהני!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עזרת לי מאוד!
בת 1817/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך בבקשה עזרה דחוףנתי16/10/2010
אני חייב את עזרתכם,
אני וחברה שלי לא שוכבים היא בתולה, המגעים המיניים היחידים שאנחנו עושים זה על יבש ולפעמים אני גומר בתחתונים תוך כדי השיפשוף על הכוס שלה. ולפעמים אני דוחף לה אצבעות. עכשיו הבעיה- המחזור מאחר לה בשבועיים והיא הלכה לרופאה שאמרה לה שיכול להיות שהיא בהריון ויכול להיות שזה סתם גיל ההתבגרות, אבל זה לא יכול להיות זה משגע אותי אני לא יודע מה לעשות היא לא לוקחת גלולות עוד, זה יכול להיות בגלל זה ,שזה עוד לא סדיר??
בבקשה תעזרי לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו? בבקשה תעזרו לי אני בלחץץ
נתי16/10/2010אפשר להיכנס מזה להריון?? אם לפעמים השפיך בורח קצת מהתחתונים לבטן שלה אבל לא יותר. אולי שאני גומר בתחתונים ואז התחתון רטוב מהשפיך ואני עוד על הכוס שלה?
אני לא יודע בבקשה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתי
דניאלה פרייפלד16/10/2010לא ברור מהתאור אם היה העברה של זרע לתוך הפות, למשל עי האצבות .
אם לא היה, קשה להאמין שהיא בהריון...זרע אינו חודר בד.
חבל להיות בלחץ, תקנו בדיקה בתית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי
נתי16/10/2010לא היה העברה של זרע. אפשר להכנס להריון אם היא בתולה והקרום שלה לא קרוע והיה נכנס זרע בטעות?
הקרום יכול להיקרע מאצבעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתי
דניאלה פרייפלד18/10/2010לרוב קרום הבתולין אינו חוסם את פתח הנרתיק אלא כקרום טבעתי גמיש אשר נמתח...אפשר להכניס טמפון או אצבע לדוגמא ...אז כן זרע יכול "להיכנס" בטעות ללא חדירה...אבל שוב זרע אינו חודר בד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני וחבר שלי...עידן16/10/2010
אני וחבר שלי כבר כמה חודשים ביחד שנינו בני 17 וכל פעם שאנחנו מתכוננים לקיים יחסי מין הוא בוכה, אנחנו מתנשקים ומתפשטים ואיך שאני מורידה את המכנסיים שלו הוא פשוט מתחיל לבכות ניסינו כבר כמה פעמים אבל זה כל פעם אותו דבר אני רציתי שהוא ישתף אותי בזה ויסביר לי מה קרה לו וממה זה נובע אבל הוא פשוט לא מסכים, ואני חייבת להגיד שהוא אדם מאוד חיובי ומאוד שמח אבל איך שזה מגיע לזה...
וכבר ניסיתי לגרום לו ללכת לייעוץ או פסיכולוג אבל הוא פשוט עקשן מדי!!!
עזרה בבקשה? תודה מראש העבודה שלכם באמת נפלאה כאן:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה
דניאלה פרייפלד16/10/2010מתאורך ,את צדק שהפנת אותו ליעוץ....
אני רוצה להציע 2 דברים
1 לומר לו לפני המפגש שאת רק רוצה שתשכבו ללא תזוזה ללא בגדים זה לצד זה ולראות אם גם זה מאיים עליו.
אם הוא יכול כמה פעמים כך ואז עם חיבוק
אך אם הוא אינו מסוגל ....
אני מציעה לך שוב לשבת ולדבר ..המרגשות שלך אני אוהבת אותך ואתה יקר לי...
וכדי להתקרב עוד אני רוצה להרגיש את גופנו יחד..
אני זוקקה לחום גופני אם לא תלך ליעוץ יהיה קשה לי להתקדם....
אם כל הכאב ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!
עידן16/10/2010תודה על התשובה המהירה!!! אני אנסה לדבר איתו:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)