מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשובה בבקשהחסוי23/12/2010
אני קיימתי יחסים עים קונדום וזה לא פעם ראשונה הוא לא גמר כי כאב ולא יכולתי להמשיך רק אחרי שהוא הוציא הוא עשה ביד וגמר אני פחדתי שאולי חלילה זה נקרע ולקחתי פוסטינור מה נראה לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון25/12/2010לא כ"כ הבנתי, השתמשתם בקונדום, כאב לך, הוא יצא וגמר בחוץ בקונדום? אם כן, לא היה צורך לקחת פוסטינור כי הוא היה עם קונדום וגמר בחוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחווווףףשיר23/12/2010
אם אני מאוננת ומכניסה לאיבר מין שלי חפצים כמו טושים או מלפפון זה יכל לקרוע לי את קרומ הבתולים??????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשיר
מתבונן מהצד23/12/2010עד גודל של לורד זה בסדר ,ובקשר למלפפונים ... תלוי באיזה גודל הם ניקטפו,רצוי לך להשתמש במלפפונים הגמדיים, אבל הם יקרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשיר שלום
מירב שרון25/12/2010התשובה היא שכן, זה יכול לקרוע את קרום הבתולין. אך כל עוד לא קיימת יחסי מין מלאים את עדיין תהיי בתולה גם אם טכנית הקרום נקרע. הקרום זה בעצם כמו שריר בצורה של טבעת שמתרחב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדון נקרע באמצע יחסי מיןחסויה23/12/2010
שלום אני בת 16 וקימתי יחסי מין מלאים עם חבר שלי..
באמצע נקרה לנו הקונדום ואחרי כמה שבועות גיליתי שאני בהריוןן
מה לעשות?? אני לאיודעת מה לעשות! לעשות הפלה או לא? בבקשההה תעזרו לייי :'(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאמי
טליה23/12/2010אל תעשי הפלה !!!
זה רצח !!!!
תגדלי את הילד בהרבה אהבה !!!
אל תהיי רוצחת זה ילווה אותך כל החיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו לא כאן כדי לשפוט אף אחד/ת
מירב שרון23/12/2010מדובר בגוף שלה ובבחירה שלה, וכל אחד זכותו להאמין במה שהוא רוצה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסויה שלום
מירב שרון23/12/2010אני ממליצה לך לפנות לסניף הקרוב של "דלת פתוחה" כדי לקבל ליווי מקצועי בתהליך של הפסקת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב !!
רון24/12/2010ומי את שתחליטי לה לעשות הפסקת הריון ?!?!?
מה נסגר איתך ?
תני לה להחליט לבד !! ואל תפני אותה לא לדלת פתוחה ולא לדלת סגורה !!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרון שלום
מירב שרון24/12/2010ב"דלת פתוחה" היא תוכל לקבל ליווי מקצועי כדי לברר עם עצמה מה היא עושה, אם זה הפלה או לא, ככה או אחרת, חשוב שהיא לא תהיה עם זה לבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרום הבתוליםנועה23/12/2010
האם זה הגיוני שאחרי ששכבתי פעם ראשונה ונקרע לי קרום הבתולים הוא נשאר מחובר אליי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון23/12/2010קרום הבתולין זה בעצם כמו שריר בצורה של טבעת שמתרחב מפעם לפעם בחדירה ונמחק לגמרי אחרי הלידה. אז כן, זה אכן הגיוני שאחרי ששכבת הקרום עדיין נשאר מחובר אלייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרגול שיטת התחל הפסקחסויי22/12/2010
יש לי חברה חודשיים ועשינו כמה פעמים סקס יבש ואחרי איזה 30 שניות בא לי לגמור ואני מנסה לעצור את זה או שאני מביא ביד לפני בלי שהיא תשים לב או שהיה לי איזה פעמיים שיצא לי אבל הייתי אם ג'ינסס וזה ממש לא נעים לי , סיפרתי לה על זה שאני גומר מהר ובגלל זה אני עוצר אבל זה מבאס והבנתי שאפשר לתרגל את שיטת ההתחל - הפסק ואני גם רוצה לדעת אחרי כמה זמן בערך יהיה אפשר לראות שיפור
אני בן 18 וחצי
תודה רבהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףף - תגובה
דניאלה פרייפלד22/12/2010האם אתה חושב שמאז ומתמיד אתה גומר מהר?
או רק איתה,במצבים שאתה מתאר...
האם היה גם התנסויות של חדירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
חסויי25/12/2010לא לא רק איתה אני גומר מהר
ולא הייתה ניסיון של חדירהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסויי שלום
מירב שרון22/12/2010אני מבינה שזה מתסכל אותך ואכן תרגילי התחל-הפסק יעזרו לך ללמוד לעכב את השפיכה, כמה זמן זה יקח זה עניין אינדיבידואלי. חשוב שדיברת על זה עם חברתך, תקשורת מינית פתוחה זה חלק מזוגיות ומיניות בריאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבודה מרוב רופאיםאנה22/12/2010
לפני כ 4 חודשים בפעם הראשונה בחיי התחילה לי דלקת בדרכי השתן, הדלקת הייתה בדרכי השתן והשתן היה עם דם.
נתנו לי המון אנטיביוטיקה במהלך כל החודשים האלו, קיבלתי אופלודקס, זינט, שוב אופלודקס, ושוב זינט. כמובן שבסוף התגלה החיידק אי קולי שרגיש לאנטיביוטיקה מקרודנטין...
לאחר טיפול אינטנסיבי של לנסות עוד אנטיביוטיקה בין לבין האורולוג אמר לי להמשיך עם האנטיביוטיקה מקרודנטין ולעשות בדיקות תרבית.
לאחר 2 בדיקות שיצאו שליליות אני ממשיכה לקחת מקרודנטין ולא מצליחה להבין למה זה כואב לי, האורולוג אמר לי להמשיך, אבל כואב לי!!!
אני יודעת שיכול להיות שהחיידק עדיין שם כי הבדיקה נעשתה על אנטיביוטיקה.
הכאבים הם כל הזמן , לא רק לאחר הטלת שתן.כוב לי בשחלות ובבטן התחתונה ובגב התחתון.
רופאת הנשים עשתה בדיקה ואמרה והתוצאה יצא תקינה, זו לא פיטריה.
מה אני עושה? אילו בדיקות אני צריכה עוד לעבור ולבקש מהרופאים שלי?
למה כואב לי עם אין חיידק?
מה לא בסדר ומתי זה יגמר?
בבקשה תנו לי תשובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא תפני את שאלתך לפורום רפואת נשים
מירב שרון22/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...חסויה21/12/2010
בכל פעם כשאני מאוננת ( לרב במקלחת ) או במצב של חרמנות אני מרגישה שיש לי בריחה של שתן ...
אני לא יודעת מה לעשות ואם זה נורמלי...
עזרה ?... :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסויה שלום
מירב שרון22/12/2010מאוד יתכן שאוננות מגרה את אזור פתח השופכה וזה מעורר צורך במתן שתן, לכן כדאי קודם לעשות פיפי לפני אוננות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסויה
מתבונן מהצד22/12/2010אם גם אחרי שעשית פיפי לפני האוננות תרגישי 'נזילה' שם יתכן ויש לך בלוטות פעילות מאד ושיש לך מה שנקרא שפיכה נשית. אל תתרגשי,קבלי זאת בטבעיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות...
חסויה23/12/2010:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינור דחוףחסוי21/12/2010
האים יש אפשרות שלאחר לקיחת פוסטינור (אחרי 10 שעות בערך) או בכלל. עדיין זה לא ימנע הריון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיטל שלום
מירב שרון21/12/2010ניתן לקחת פוסטינור עד 72 שעות מרגע שקיימתם יחסי מין לא מוגנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תעזרו ליחסוייה21/12/2010
אני וחבר שלי ביחד כבר שנה ועדיין לא שכבנו..
בזמן האחרון אנחנו ניכנסים הרבה למיטה ומתנשקים ונוגעים אחד לשני..
לא מזמן כשנכנסנו למיטה הוא ניסה להוריד לי ת'בגדים וזרמתי.. הבנתי שהוא רמז לי שהוא רוצה סקס... אני לאיודעת אם כדאי לי לעשות בגיל הזה =\ הוא ממש רומז לי על זה וכבר כמעטשכבנו אבל עצרתי אתזה ... אני בת 13 והוא גדול ממני משו כמו בחצי שנה.... :\ אני לאיודעת מה לעשות :-( תעזרו לי S:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסויה שלום
מירב שרון21/12/2010שניכם עדיין ממש צעירים. מצד אחד אתם בקשר רציני ויש אינטימיות רגשית ופיזית, אבל אין לכם למה למהר לסקס, חשוב שתדברי איתו ותסבירי לו שאת לא מוכנה לזה מבחינת בשלות רגשית שאת צעירה מדי ושלא יפעיל עלייך לחץ בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסויי
ליאן21/12/2010אם את עוד לא בת 13 את לא חושבתת שזה קצתת מוקדםם אני ממליצה לךך לחכותת לפחות עד שתהיי בת 16
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםחסוי21/12/2010
יש לי מין נקודה כזאת קטנה על איבר המין כמו עור מיותר כזה
אני מוטרד מזה מאוד ולא יודע למי לפנות או מה לעשות..
זה לא משהו שאני יספר להורים..
אני בן 17 אם זה משנה משהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
דניאלה פרייפלד21/12/2010לפנות לרופא שלך כן,ניתן לעשות זאת ללא ידיעת ההורים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפנות לרופא משפחה?
חסוי21/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופא או מומחה בבקשהחסוי21/12/2010
שלום רב, יש לי שאלה חשובה: אים שכבתי עים מישהו וכאשר הוא הכניס את איבר מינו הוא היה בלי קונדום ורק שהתחיל לעמוד לו הוא שם קונדום,, הוא גם לא הצליח לגמור כי כאב לי והוא הוציא.האים ע"י כך יש אפשרות להריון? גם אים הוא לא גמר? תודה והאים יש צורך בפוסטינור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומלץ פוסטינור
רון21/12/2010בייחוד שהאיבר הוכנס ללא קונדום !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופא או מומחה בבקשה - תגובה
דניאלה פרייפלד21/12/2010להגיד לך שאין סיכון לצערי אינני יכולה ,לכל בחור, פליטה,אומנם קטנה,
של נוזל זרע שהוא אינו שולט או מרגיש בו...
הסיכון קטן ,אומנם
לגבי הפוסטינור לשאול בפורום אצל רופאי נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משגע אותי...ד20/12/2010
אז ככה , אני בת 16 וחצי . אני וחבר שלי קימנו יחסי מין בפעם הראשונה ... אף אחד לא יודע על זה ורצוי שזה ישאר ככה , גם ביגלל הבושה וחוסר הנעימות וגם כי אני לא לגמרי שלמה עם זה - חשבתי שאני רוצה והתברר לי שלא .
בכל מקרה אחרי שקרה מה שקרה בבוקר היו לי כל מיני תחושות מוזרות ומלחיצות כאלה ואז עבר , אבל ברגע שהבנתי שאני לא מקבלת מחזור זה כבר התחיל להלחיץ אותי , למרות שזה היה עם קונדום והכל אבל עדין מלחיץ..
אני לא מבינה בכל התחום הזה ולא ממש יודעת את כל הדברים הנחוצים רק בסיסים .
המחזור מאחר לי ב4 ימים , שאלתי חברות ואת אמא וכמובן חשדו והכחשתי והם אמרו שיכול להיות בלחץ מה שיכול להיות נכון אני נוראאאא בלחץ ביגלל זה.
תעזרו לי בבקשה
מה אני אמורה לעשות לפחד לא לפחד לדאוג או לא ?! זה נורמלי ? אני כבר לא יודעת מה לחשוב אני לא ישנה טוב ולא אוכלת טוב רצות לי מלא מחשבות בראש כל היום וכל הלילה ..
פליייייז תעזרוווו ליי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משגע אותי... - תגובה
דניאלה פרייפלד20/12/2010צר לי על מצבך....
אך יש אמת בדבר, שללחץ,מתח, השפעה על הוסת כלומר לאיחור...
אז לנסות להירכגע לשכח ...אם יש איחור של שבוע לעשות בדיקה בתיתי אך לפי התאור שלך, שהשתמשתם בקונדום,ולא תארת שהוא נקרע או יצא באופן לא נכון
נשמע שבגלל שאת לא שלמה עם זה.. ואת מצוברכת וגם הלחץ מה יהיה = איחור בווסת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולה אחרונהחסום19/12/2010
שכחתי לקחת את הגלולה האחרונה ... ממתי אני מוגנת ? וזה אמור ליצור בעיות עם המחזור ? דימומים .. ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה דומה
חסום19/12/2010יש לי את אותה השאלה רק לגבי שתי הגלולות האחרונות בחפיסה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולה אחרונה - תגובה
דניאלה פרייפלד19/12/2010לפנות שאלה זו בפורום לרופאי נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעייתי
חסוי20/12/2010הם לא עונים בפורום הזה והעניין ממש ממש דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהליאורה19/12/2010
שלום אני וחבר שלי היינו אצלי בדירה והיינו לבושים והכל...והיה קטע שהוא אונן לעצמו עד שהוא גמר(ולפני זה אני עשיתי לו ביד כך שאיבר המין שלו כבר היה רטוב משפיכה קודמת)...בכל אופן אני לא ממש זוכרת מה היה...אבל באותה היד שהוא אונן לעצמו הוא נגע בי כזה בגב התחתון בערך איפה שהחריץ של הישבן אולי קצת יותר למטה(סנטימטר בערך לא יותר)...והייתי לבושה פשוט הבגדים ירדו קצת למטה מהחיכוחים בינינו...לא חושבת שהיד שלו הייתה רטובה אבל יש מצב שכן אני לא בטוחה ואני ממש חוששת להריון מזה...זה אפשריי???בבקשה תענו בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון19/12/2010שניכם הייתם עם בגדים, לא היה מגע ישיר בין פין ופות, ממה שאת מתארת הוא גמר (הגיע לשפיכה) ואח"כ היד שלו התקרבה לאזור הפות, אם הוא לא החדיר את האצבעות עם נוזל הזרע אל תוך הנרתיק, אין לך ממה לחשוש, וגם אם זה היה קורה, הסבירות מאוד נמוכה שיהיה הריון לא רצוי בשל כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
ליאורה19/12/2010הוא נגע בי בישבן ממש בחריץ כאילו באזור הגב התחתון ותחילת הישבן...אז אין ממה לחשוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון21/12/2010אין לך ממה לחשוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה אחרונה
אורנה22/12/2010אם יש זרע על אסלה בשירותים ואחרי כמה שעות(6-7 שעות) מישהי נכנסת לשירותים ויושבת על האסלה יש מצב להריון?או שזרע לא שורד כ,כ הרבה זמן מחות לגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורנה שלום
מירב שרון22/12/2010אין סיכוי להיכנס להריון בדרך הזו אין לך ממה לחשוש. חייב שיהיה מגע של פין ופות כדי שיהיה סיכון להריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מודדים את איבר המין..?דני19/12/2010
איך מודדים את איבר המין..?
מירב שרון19/12/2010תשובה לשאלתך - כיצד מודדים את הפין? מטים אותו מעט מטה, כך שיהיה במקביל לריצפה. כעת מצמידים את הסרגל החל משיער הערווה ועד לקצה הפין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה
דניי19/12/2010קודם כל תודה על העזרה ..
עכשיו צריך ממש להצמיד אותו לעוף לעצם כי זה מה שראית שרשום באתרים אחרים או פשוט שיהיה רופף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר20/12/2010תיקח חוט תפירה תשים אותו על האיבר ואח"כ תשים אותו על הסרגל וזה יהייה פשוט יותר.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)