מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש להריוןSnooooop16/04/2010
אני וחברה שלי עשינו סקס יבש שהיא שוכבת עלי אני מתכוון עם הגב שהתחת על איבר המין שלי בקיצור גמרתי (חשוב לציין שאני הייתי עם טרנינג ותחתונים - והיא עם תחתונים) והופיע לי כתם על הירך בצד שמאל , עברו 3 - 4 ימים מהתאריך בו היא אמורה לקבל מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם זה אכן כפי שאתה מתאר,
ד``ר עידן מיליצ`ר16/04/2010אין חשש להיריון והאיחור זה מלחץ!~
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהsnoooooop
דניאלה פרייפלד16/04/2010לא מעט דברים משפיעים על קבלת הווסת , לדוגמא: לחץ, שינוי מאכלים ,ספורט ... לפי התאור שלך קלוש שהיא בהריון .
אני מבינה שלא היה זרע באיזור הנרתיק?!
תחכו עוד כמה ימים
אם היא לחוצה שתרגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
Snooooop16/04/2010היא שכבה עליי והרגליים שלה היו מפושקות אם אני זוכר נכון
ולא ניראלי שהיה באזור הנרתיק כי היא שכבה עליי עם התחת שלה עליי
ועברו 3-4 מהתאריך בו היא אמורה לקבל מחזור
איך אפשר להרגיע אותה ולגרום לזה כבר להגיע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
Snooooop16/04/2010היא שכבה עליי והרגליים שלה היו מפושקות אם אני זוכר נכון
ולא ניראלי שהיה באזור הנרתיק כי היא שכבה עליי עם התחת שלה עליי
ועברו 3-4 מהתאריך בו היא אמורה לקבל מחזור
איך אפשר להרגיע אותה ולגרום לזה כבר להגיע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהsnoooop
דניאלה פרייפלד16/04/2010תומר לה שפנית אלינו, ונאמר שהסיכוי קלוש ביותר!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
Snooooop16/04/2010תודה רבה לכם :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגעע ,,,,
Snooooop16/04/2010ניצא מנקודת הנחה שאכן דיברתי איתה
והיא טוענת שהיא רגועה ולא חושבת על כך כלל
היא עדיין אומרת שלא קורה כלום
ריבים עם חברות וכאלה יכולים להשפיע ? יעני עצב וכד' ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSNOOOOOOOOOOOOOOP
דניאלה פרייפלד17/04/2010תגיד לה ואז תראה!!!
ואם אתה לא רגוע איך היא תוכל להיות רגועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בן 18 ואני מאונןיוסי16/04/2010
שלום רציתי לומר שאני נהנה מלאונן האם זה נורמלי
והאם זה בכלל בריא?
וכמות הזרע יכולה להתקטן תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי
דניאלה פרייפלד16/04/2010אתה נורמלי!!!
אין מניע בריאותית.
וגבדים מיצרים זרע עד ..........ידוע היום שבגיל מבוגר יותר הזרע לא פעיל כפי שהוא היה בגילאים צעירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו לישלום15/04/2010
מה זה טמפון??
מה עושים עם טמפון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
דניאלה פרייפלד15/04/2010טמפון עסוי מחומר שסופג רטיבות, בגדלים שונים, בערך באורך אצבע ,שבנות משתמשות בה בזמן הווסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום יש לי שאלהגל15/04/2010
אני בן 16ואני ממש שעיר, בתחת ובזין... רציתי לדעת איך מורידים שיערות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדוי
דניאלה פרייפלד15/04/2010יש מגוון אפשרויות יש בפורום פניה לגבי שיעור כדאי לפנות שם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד מסקסרוני15/04/2010
שלום, אני בן 17 ויש לי חברה ואני רוצה וגם היא רוצה לעשות כבר סקס אבל הבעיה זה שהיא בתולה ואומרת שהיא מפחדת מזה בכללי ומפחדת מהכאב שבקריעת הקרום בפרט. כרגע אנחנו עושים רק סקס יבש והיא לא משתמשת בטמפונים. מה לעשות על מנת להתגבר על הפחד הזה שלה? צריך לפנות למישהו או שאפשר לפתור את זה לבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון15/04/2010כל הכבוד לך על הרגישות שלך כלפי חברתך. מאוד חשוב להפחית את החששות שלה. האם חברה שלך אי פעם התנסתה באוננות? אם לא אז בתור התחלה כדאי שהיא תתחבר לגוף שלה ולמיניות שלה עם עצמה, וכך תוכל גם לכוון אותך. רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי בדגדגן, אבל חשוב שהיא תתנסה גם בהחדרת אצבע בנרתיק במהלך האוננות. כך היא תתנסה בחדירה שבשליטתה ובקצב שלה. אם היא יכולה להחדיר אצבע, היא יכולה לאפשר לך בזמן משחק המוקדם להחדיר את האצבע שלך, בעזרת חומר סיכה על בסיס מים, אפשר יהיה להרחיב באופן הדרגתי את קרום הבתולין, אצבע אחת, אח"כ 2 וכד' עד היקף הפין ואז קרום הבתולין מתרחב ולא "נקרע". אם זה נעשה בצורה הדרגתית מאוד עם הרבה חומר סיכה על בסיס מים כגון KY או LOVE GEL אפשר יהיה להקל על החדירה הראשונה. רצוי להקדיש הרבה זמן ואנרגיות למשחק המוקדם כדי להגביר את העוררות המינית, וכך יהיה יותר רטיבות בנרתיק מה שמקל על החדירה. כמה שיותר ליטופים, חיבוקים, נשיקות, אוננות הדדית, מין אוראלי הדדי וכד'. בהצלחה ולא לשכוח אמצעי מניעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאונןחסוי ייי15/04/2010
אפשר לאונן כמה שאני רוצה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי ייי
דניאלה פרייפלד15/04/2010אם זה בא על חשבון החיים השותפים חברים משפחה לימודים חוגים ....אז לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה****.15/04/2010
שלום,
רציתי לדעת האם משתמשים בקונדום במין אנאלי?
וממה יש להיזהר בפעם הראשונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון15/04/2010בהחלט גם במין אנאלי משתמשים בקונדום על מנת למנוע מחלות מין. לגבי השאלה השנייה, לא כ"כ הבנתי - ממה יש להיזהר בפעם הראשונה? לגבי מה? מין אנאלי או בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
.16/04/2010כן,במין אנאלי.
זה לא פאדיחה לבקש ממנו לשים קונדום במין אנאלי נכון?
שאלה נוספת,איך אוכל לגרום לו לגמור מסקס יבש?הוא אומר שאף פעם לא הצליח לגמור מסקס יבש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון16/04/2010לא רק שזה לא פדיחה, זה רציני לגמרי וזכותך לשמור על הגוף שלך. מעבר לזה בהיבט של אסתטיקה, במין אנאלי זה מומלץ. שלת השנייה - איך אוכל לגרום לו לגמור? תסירי ממך אחריות, רק הוא אחראי על האורגזמה שלו, לא את, כמו שרק את אחראית על האורגזמה שלך ולא הוא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אפשר לעשות ביחד?איילת14/04/2010
שלום אני בת 14 שנה הבאה אני בכיתה ט'...
במידה ויהיה לי שנה הבאה (בכיתה ט) חבר, לקיים יחסי מין מלאים זה עוד מוקדם מדי נכון ?
אז מה מתאים לגיל הזה, את יכולה להציע לי דברים שאפשר לעשות ביחד ולהנות ועדיין לא להרגיש "רגשות שם" ? (איזה סוגי חירמונים , מיזמוזים , וכ'ו ) ? דברים שקצת מעבר לסתם "נשיקה צרפתית" .....
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגשות אשם****.
איילת14/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסויה שלום
מירב שרון14/04/2010אני מציעה שכשתגיעי לגשר תחצי אותו. כרגע אין לך חבר אז זה עדיין לא רלבנטי. כשתיצרי קשר רגשי משמעותי עם נער שעמו תרצי להגיע לאינטימיות פיזית, תחזרי אלינו עם השאלות הללו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל מדוע זה לא רלבנטי?
איילת14/04/2010אני רק רוצה לדעת לעתיד :)
אבל אם את חושבת שעדיף לחזור לפה כשאני כבר אגיע למצב של קשר, אז סבבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי
מירב שרון15/04/2010תיכנסי לגוגל ותכתבי את המילים: פירמידה למיניות של נאוה לרנר ושם תראי כל מיני דברים שאפשר לעשות בסקס שאינם כוללים חדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מירב.
איילת15/04/2010יש לי חבר.
עכשיו זה בסדר שתגידי לי איזה דברים אפשר לעשות..?
סתם, אין לי חבר, אני פשוט לא מבינה את ההגיון במה שאמרת. אני רוצה לעתיד לדעת מה אפשר לעשות חוץ מקיום יחסי מין. נגיד ומחר יהיה לי פתאום בן זוג (נגיד), אז מחר את תסבירי לי כאילו?
אני רק רוצה לדעת איזה דברים אפשר לעשות, שזה חוץ מלהתנשק. ויחסי מין זה לגמרי מחוץ לתחום. אז משהו ביניים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקראי את התגובה שלי
מירב שרון15/04/2010נתתי לך כבר מענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה רבה לך מירב, ושאלה קצרה
איילת16/04/2010את חושבת שאני עוד צעירה מדי בשביל לעשות דברים כאלה עם חבר ? (לא סקס!!! אוננות אחד לשניה, וכ'ו)
ושוב אני אציין שאני בת 14 וקצת, ובקרוב אני אהיה בכיתה ט'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסויה
דניאלה פרייפלד16/04/2010בכל הקשור לקשרים מהלב...לפעמים שחושבים על משהו, או עובדים קשה לתכנן אותו ללא מאפשרים לזה לקרות...ותפסדי את המשחק של האם הוא מחזר אחרי או לחזר אחריו כי הוא שם לב אלי או משהו קורה לי שאני לידו....אם תקראי אותתכונני את עלולה להפסיד כי זה לא קרה לפי הציפיות שלך....
תני לעצמך לאפשר את הווה עתיד שלך...
אתן לך תשובה אחת, חד משמעית, אך זה דעתי, ושוב את ואני לא יודעות מה צפוי לך ועם מי הלב שלך יקשור את עצמו....לא לקיים יחסי מין מלאים בכיתה ט או י וכאמא ל... לא יא יב אך זו תקוותי לבת שלי.....
גיל 14-16 הנפש עדין לא מוכנה למין מלא וכל מה שמתלווה אליו....
לא קל להיות מתבגרת תסמכי על תחושותיך תני ללב לבחור את החבר ולשניכם ביחד להמשיך מקשר הדדי לב ללב אל המיניות....ואנחנו נהייה כאן לשאלות רלווניות כאשר תצתרכי יותר....
בנתיים תכירי את מיניותך ותהני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודות לך דניאלה!
איילת16/04/2010הבנתי אותך לגמרי ותודה על ההסבר המנומק!!!! :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד מסקסרוני14/04/2010
שלום, אני בן 17 ויש לי חברה ואני רוצה וגם היא רוצה לעשות כבר סקס אבל הבעיה זה שהיא בתולה ואומרת שהיא מפחדת מזה בכללי ומפחדת מהכאב שבקריעת הקרום בפרט. מה לעשות על מנת להתגבר על הפחד הזה שלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוני
דניאלה פרייפלד14/04/2010מה הקשר המיני שלכם עד כה?
אני מבינה מדבריך שהיא אינה משתמשת בטמפונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....
רוני14/04/2010לא היא אינה משתמשת בטמפונים....
כרגע אנחנו עושים רק סקס יבש ומיזמוזים, אני גם נוגע לה באיבר מין וזהו.....
מה צריך לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני
דניאלה פרייפלד15/04/2010נשמע שאתם ממהרים לסקס מלא טרם בשלותה לגעת ולאפשר לך לגעת בכל חלקי גופה....
לפני שחושבים לקיים סקס מלא צריך להיות ( במקרה שלכם)הכנה מצידה עם עזרתך או לבדה לקבל את גופה...ולהכיר בתענוגי גופה היא לעצמה או לפחות לאפשר לך לענג אותה...
המיזמוזים כוללים מין אורלי? האם היא מאוננת וידעת מה זה אורגזמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי בעיהגל14/04/2010
אני יודע שאני הומו... ואיך אני יכול ללעשות סקס עם בת ושגם יעמוד לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
דניאלה פרייפלד14/04/2010יש גברים הומואים שאכן יכולים לקיים יחסי מין עם נשים
ממה שאני יודעת ( ואולי יש עוד דרכים) הינה לפנטז, שאתה מקיים יחסים עם גבר.
הפינטוז + מגע, יאפשר לך עוררות ותחזוקת הזיקפה תוך כדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :]
שלום14/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותחסויה14/04/2010
שלום יש לי כמה שאלות:
1. האם זה נכון שכרוב מגדיל את החזה ( אני כבר בת 16 וחצי והחזה שלי לא שווה באופן בולט ולא שטוח אבל בהחלט לא גדול)
2. יש לי מעין פצעונים ( לא מגעילים כמו חג'קונים או משו כזה אבל פצעונים) על הישבן ,איך אני יכולה להיפטר מזה זה כבר כמה זמן...
3. איך בנות מאוננות ( אני מאד פתוחה בקטע הזה אבל אני לא סגורה על התשובה והייתי רוצה לנסות לא רק עם הדוש במקלחת)
4. האם להשאיר משולש לא שעיר אבל משולש ( לא לגלח הכל או להשאיר שביל- "שפם היטר" או איך שלא קוראים לזה) בשערות הערווה זה מקובל ובנים אוהבים את זה ?
5. אני מרגישה ממש מטופשת וסתומה על השאלות האלה ( מזל שזה חסוי!!!) אבל אני אשמח לתשובות
תודה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסויה
=>14/04/2010לאונן יש הרבה שיטות בגירוי הדגדגן או דחיפת אצבעות ולא רק במקלחת ואת לא אמורה להרגשי מטופשת כי זה המטרה של הפורום ההזה =]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה...
איילת14/04/2010שמעתי שכרוב מגדיל את החזה, אבל אל תבני על זה. יש סיכוי שהוא מגדיל בממש קצת. תעשי הגדלת חזה פשוט, אם את ממש רוצה את זה.
לגבי הסרת שיערת שם למטה....אני חושבת שמשולש זה הכי טוב, או פשוט להסיר הכל. זה גם טוב. הכי חשוב שלא תשאירי שם שיח כי זה מגעיל ברמות.....
לגבי הפצעים על התחת - פשוט תלכי לבית מרקחת ותבקשי משחה נגד פצעונים על הישבן, כנראה שזה נוצר בגלל זיעה / או שאת לובשת תחתונים שהגוף לא נושם בהן? תבדקי את זה.
בהצלחה מקווה שעזרתי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תעני חסויה
איש15/04/2010אני גם בן 16 ו אין בעיה שישאר קצת שיער מלמטה אבל אני רוצה לשאול אם כל הבנות בגילנו מסירות שיער כאילו בנות שמסבבך ו מה את מעדיפה אצל הגבר איבר שעיר או קצת שיער אר בכלל אין שיער ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הגדלת חזה / תיקון אסימטריה
פרמהבסט15/04/2010שלום,
ניתוח הגדלת חזה הוא אחד הניתוחים הפלסטיים הפופולאריים ביותר הקיימים כיום. טכנולוגית הניתוחים - כמו גם ניתוח תיקון האסימטריה- התקדמה והפכה את תוצאת הניתוח ליותר "טבעית" וישנם סוגים שונים של שתלים שניתן לבחור בהם, בהתאם לצורת החזה הנוכחית, הצורה אליה את שואפת וגודל החזה. שתל עגול גבוה, שתל עגול נמוך, שתל אנטומי ועוד.
על מנת לקבל תשובה לשאלתך, אנו ממליצים לך להתייעץ עם רופא מומחה, אשר בהתאם לנתונים האישיים שלך יוכל להתאים את הטיפול האידיאלי עבורך. כמו כן, במידה ותבחרי לבצע טיפול במכון שיש לו הסדר עם קופת החולים בה את מבוטחת, ייתכן ותוכלי לקבל הנחה.
לפרטים נוספים הינך מוזמנת להתקשר אלינו ל- *2829 ונשמח לקשר אותך עם רופא מומחה.
רק בריאות ואסתטיקה,
כללית אסתטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסויה שלום
מירב שרון15/04/2010כל השאלות שלך הן לגמרי במקום, אינן טיפשיות בכלל ולגמרי לגיטימיות במיוחד בפורום הזה. התשובות:
1. כרוב אינו מגדיל את החיזה - מדובר במיתוס. זה מאוד נורמלי שיש אסימטריה לאורך הגוף, למשל שיהיה נחיר אחד שטיפה יותר גדול מהשני או שיהיה שד אחד שטיפה יותר גדול מהשני וכד'. את בגיל של צמיחה פיזית וזה כולל את החזה שלך. יש גם גורם גנטי, תסתכלי על גודל החזה של אמא/סבתא שלך. ומי קבע שחזה גדול יותר יפה? תסתכלי על ערוץ FTV ותראי שרוה דוגמניות המסלול הן שטוחות.
2. לגבי הפצעים אני ממליצה לך להפנות את שאלתך לפורום רפואת עור.
3. לגבי אוננות, אני ממליצה בחום על הספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך. ניתן לרכוש בצומת ספרים. הספר ילמד אותך בין השאר גם איך לאונן.
4. הסרת שיער זה עניין אינדיבידואלי, והמון עניין של אופנה. יש בנות שמסדרות, אחרות מסירות הכול (בעיניי זה נראה פדופילי למדי), ואחרות בוחרות להישאר טבעי והכול לגיטימי.
5. שמחה שפנית לפורום להתייעצות, תרגישי חופשי לגמרי לשאלות כאן כל מה שמסקרן אותך בנדון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה 2קארין14/04/2010
1. בסקס יבש שנגיד שנינו עם תחתונים יש מצב להריון גם אם הוא גומר וגם אם לא?
2 .ואם אחד מאיתנו נשאר בלי תחתון אך השני אם יש מצב להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהלי
דניאלה פרייפלד14/04/2010האופן תאורטי אין סכנה להיכנס להריון....יש לשמור ממגע של נוזל הזרע עם פתח הנרתיק.
זרע לא חודר בד אך אם נוגעים באיזור הרטוב ולאחר מכן יש חדירה של אצבעות עם הנוזל לנרתיק אז....
שלא יגמור באיזור הנרתיק....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףחסויה14/04/2010
ואני וחבר שלי שכבנו לפני כמה ימים והוא גמר בחוץ כמה ימים לאחר מכן התחילו לי כאבי בטן חזקים וממש כל דבר שאני אוכלת עושה לי רע,האם יש חחש לכך שיכול להיות שזה הריון ?ובכלל מה התסימנים הראושנים להריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה
דניאלה פרייפלד14/04/2010הוא גמר בחוץ ....השאלה שלי אליך האם היה חדירה?
לא ניתן לרוב לשים לב לסימנים ראשוניים....הסמנים ששומעים עליהם, לרוב ,ממש בתחילת ההריון זה לא בימים הראשונים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא כל כך קשורדנה14/04/2010
אני וחבר שלי כבר עשרה חודשים ביחד . עד לפני חודש אפילו חודשיים הייחסים ביניינו היו ממש טובים , בזמן האחרון אנחנו כל הזמן רבים אנחנו כמעט לא מתייחסים אחד לשני גם אם אנחנו נפגשים כל אחד עסוק בעיניינים שלו .. כבר הרבה זמן לא קרה ששתינו שכבנו על המיטה והתנשקנו או אפילו התחבקנו וזה ממה מפריע לי כל העיניין הזה כאילו אנחנו כבר לא אוהבים אחד את השני ..
אני כבר כמה ימים לא מצליחה לישון בגלל זה ואם אנ אומרת לו משהו בקשר למה שאני חושבת ( על זה שאין יותר ביניינו אהבה ) הוא אומר שאני סתם מדבר שטויות ולא בא לו לשמוע את זה יותר !
הבעייה היא שאני כל כך אוהבת אותו ואני לא יודעת מה לעשות זה משגע אותי
הוא אומר שהוא אוהב אותי כל כך שאי אפשר לתאר את זה
ואני פשוט לא מרגישה את זה ...
אין לי מושג מה לעשות בקשר אליו אם להאר איתו עם להפרד ממנו
ואני יודעת שאם אני יפרד ממנו אני יצער על כך אבל אולי זה כן יעשה לי יותר טוב ..
ואני גם לא יודעת אם אני איתו בגלל שאני אוהבת אותו או בגלל שאני רגילה אליו ( רגיל ה לראות אותו כל יום ) .
אני חייב עזרה דחוף !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
דניאלה פרייפלד14/04/2010מצב מאד קשה....לא קל ...מסכנה
בת כמה את?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדוםשלומי14/04/2010
לא הקונדום נשאר עליי והוא לו יורד פשוט בחלק של הכיפה זה לא צמוד כלכך.
אין חשש להיכנסות להריון פשוט זה נראה לי מוזר מכיוון שאני יודע שהקונדום אמור להיות צמוד גם באיזור הכיפה.... ניסיתי מספר קונדומים ולא נראה לי שאיבר רשלי קטן בצורה חריגה מאוד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלומי
דניאלה פרייפלד14/04/2010הכל בסדר, החלק של הכיפה לא אמור להיות צמוד צמוד ,כדי לאפשר לזרע להתפרץ אחוצה...
תהנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)