פורום סקס ונוער - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טסטוסטרון
    אסף ברזילאי
    07/04/2010

שלום, אני בעוד פחות מחצי שנה בן 18.
    קרוב לשנתיים שהנני סובל מבעיות זיקפה המלוות באי-אוננות, אי-יכולת להגיע לזיקפה חלקית או מלאה וכמובן לאי-יכולת להגיע לאורגזמיה ולשפיכה.

פניתי אל רופא המשפחה אשר אמר כי עליי לעבור בדיקת NPT בשירות בתי-החולים שבארץ.

בדיקת NPT דורשת ממני להישאר 2 לילות בבית-החולים ולפיכך התנגדתי בגלל הלימודים והציע לי להשאיל את המכשיר ללילה, גם לכך התנגדתי כי תשלום צ'ק הפיקדון הוא 1000 וזה בעייתי מבחינות נוספות.

התייעצתי וטופלתי במשך חודש-חודשיים עם סקסולוגית לגבי בעייתי, לגבי מחשבותיי, לגבי מיניותי ונקבע כי יש לי פחד/חרדה המונעת "התחרמנות". כלומר, עפ"י סיכום דבריה - הכל בראש, אני לחוץ, אני מפחד, אני מתנגד ואני נמנע מכך - ואכן כך היה עם חברה למעלה מחצי שנה למרות אהבתי כלפיה ולמרות שנמשכתי כלפיה.

נאלצתי עפ"י דברי רופא המשפחה לעבור בדיקת דם הבודקת את רמת הטסטוסטרון בגופי - הורמון המופרש בגוף הזכר באשכיו וכן מעט בגוף האישה המאפשר "התחרמנות".

לפיכך, עפ"י דבריו, אכן עברתי את בדיקת הטסטוסטרון אך לא בהצלחה רבה - תוצאות הבדיקה הראו כי בגופי רמת ההורמון הטוסטסטרון נמוכה מהממוצע של גבר נורמאלי (מבחינת מיניות) בגילי, וכי עליי להמשיך מספר טיפולים עם הסקסולוגית. כמו-כן, ידוע כי כל פגישה עם סקסולוג/ית מצריך כסף רב והחלטתי להפסיק עם כך ולהתחיל בטיפולים רפואיים.

בעוד מספר ימים אעבור זריקת תוספת טסטוסטרון נוספת, שעל-כן מלפני כחודשיים התחלתי.
    הנני בקשר טלפוני עם רופא המשפחה ולעיתים רחוקות (בהפרש של כשבוע לאחר הזריקה) אני מגיע ל.. "התחרמנות" המלווה בזיקפה שמאוד מאוד מעטה מבחינת זמן. פחות מדקה. זיקפה לא מלאה שלא מאפשרת החדרת האיבר לנרתיק האישה (אין חברה, אך לצורך המחשה), זיקפה לא מלאה שלא מאפשרת אוננות ופליטת נוזל זרע וכדומה.

נאמר כי עליי להשתמש בג'ל המריחה המכיל טסטוסטרון - "אנדרוג'ל" בנוסף לזריקות הטוטסטרון שאותם אני מקבל בין פעם בשבועיים לפעם בחודש.

כמו-כן, אני מכיר אדם מבוגר שהוא רוכב אופני-כביש מקצועי מזה קרוב ל20-30 שנים.
    כאשר הייתי בן 14 התחלתי באימוני רכיבת-כביש מאסיבית לטריאתלון והפסקתי עם כך בגלל הלימודים. מלפני מספר חודשים החלטתי לחזור לענף זה, להיות רוכב-כביש מקצועי שאינו מתחרה בטריאתלון או באיירון-מן, אך בהחלט רוכב קרוב ל250 ק"מ בימי שבת.
    במספר מקומות באינטרנט קראתי כי אימון רכיבת-אופניים (של 6-8 שעות רכיבה) גורם לצינורות הזרע "להיתקע" וכן איכות וכמות הזרע, שאינה משגשגת בגופי, תקטן עוד יותר.

מאוד הייתי מעוניין לקבל עזרה ותמיכה בעניין מאנשי-מקצוע שיודעים את בעייתי, שיכולים לייעץ לי בדרכים נוספות וכדומה. וכן, מאוד הייתי מעוניין לדעת באם רכיבת כביש של 6שעות+ גורמת לצינורות הזרע, לאיכות הזרע, לכמות הזרע - להיפגע עוד יותר.

תודה מראש, אסף ברזילאי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טסטוסטרון

הוספת תגובה

• אסף שלום,

ד``ר עידן מיליצ`ר
    07/04/2010

אכן יש קשר בין רכיבה באופניים והקושי אותו אתה מתאר. יחדד עם זאת אתה רוכב אחת לשבוע וכדי שתיווצר בעייה יש לרכב יומ'יום!. בנוסף, כיום יש מושבים אשר מעוצבים ובנויים באופן כזה שאינו פוגע באשכים. כך שבגדול... ה ס ר ד א ג ה מליבך!!

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסף

דניאלה פרייפלד
    07/04/2010

או קיי
    אני שמחה לשמע שתוספת הטוסטסטרון מתחיל לעזור (למרות שצר לי שאתה צריך טיפול בגילך...)
    לגבי האופניים אני משערת שאתה יודע שהמקורות שנכנסת אליהם מהימנים ,אך בכל זאת אברר...
    אני רוצה להציע שתשאל את הרופא שלך, אם תוכל לקחת ויאגרה,סיאליס או לויטרה...
    כך תוכל לשפר את חוזק ומשך הזיקפה.
    לברר עם הרופא לגבי מעקב רפואי....
    האם אתה מסכים עם הסיכום של הסקסולוגית? כפי שכתבת נשמע שלא היית שותף לתהליך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות =)

אסף ברזילאי
    08/04/2010

שלום.
    קודם כל תודה רבה על תגובתכם, אענה על כך:

1) אכן יש מושבים שמיועדים, בנויים ומעוצבים בצורה כזו שרכיבה של מספר שעות לא תפריעה לתפקוד המיני ולפגיעה דרסטית באשכים, וכמובן שיש לי מושב המיועד לכך, מבחינת הנוחות, הבריאות, הספורטיביות וכדומה, אך אין אני בטוח כי בעייתי היא בגלל רכיבה - עפ"י דברי הסקסולוגית שאפרט בסעיף 3.

2) ויאגריה/סיאליס/לויטרה - מבחינתי, בסדר גמור להתחיל עם אחת התרופות במידה ותוספת טסטוסטרון וג'ל למריחה לא יעזרו. אני מניח כי אצטרך לעבור בדיקות נוספות לפני לקיחת הכדורים המצויינים בתחילת הסעיף השני, אך קיימת בעיה שהיא יחסית רצינית לגבי הכדורים - עניין התשלום. ידוע כי כדורים כאלו יקרים מאוד. אך יחד עם זאת, לקיחת גלולות לדוגמא מצריכה מהבחורה לבלוע את הכדור יום יום במשך תקופה ממושכת של X זמן, בניגוד לויאגרה/סיאליס/לויטרה (שאת אחד מהם אצטרך לבחור) ויהיה עליי לקחת כדור בודד ביום או יומיים או שבוע או חודש או שנה או עשור. הכוונה - לפי מיטב הבנתי כאשר אני מתעניין בנושא זה מספר רב של חודשים - יש לקחת את הכדור דקות ספורות לפני קיום יחסי המין. על-כן, אני מאוד בעד בלהתחיל עם בליעת אחד הכדורים המצויינים לעיל, אך תרם אני מטופל בכך.

3. במשך כחודש-חודשיים "טופלתי" עם סקסולוגית. מדי פעם השיחות היו נעימות, ולפעמים פחות נעימות ועל-כן התנגדתי לענות, לשאול, לספר מה מטריד אותי וכדומה. מספר פעמים לא הרגשתי איתה בנוח, מאוד רציתי כי השיחה תגיעה לסיומה וקיוויתי מאוד כי ייאמר לי המשך הטיפול עפ"י המצלצתה ועפ"י המלצת רופא-המשפחה. פניתי לרופא-המשפחה בטענתי כי אין השיחות עם הסקסולוגית עוזרות או תורמות להבנתי או למעמדי כסובל מבעיות זיקפה. הוא המליץ לי להתחיל שיחות נוספות עם סקסולוגית אחרת או סקסולוג שכביכול יהיה לי יותר נוח לדבר איתו, אך לא בטוח הדבר כי ארגיש כלפיו נוחות. ועל כן, חשבתי על זה מעט והתנגדתי, החלטתי כי אני לא מסוגל ולהמשיך לדבר על זה, לספר על זה, לשמוע על זה, להתייעץ עפ"י דבריה וכדומה, אלא להתחיל טיפול רפואי בסיסי ופשוט (זריקות+ג'ל במהשך) הדורש בדיקות דם, שתן וכדומה.

כמו-כן, כמובן שאת בעייתי לא סיפרתי בזימון "צו התייצבות/צו-ראשון" בפני האחות/רופאה, על-מנת שלא יהיו רשומים סעיפים היכולים לפסול את התקבלותי ליחידות מסויימות, וכן על-מנת שלא יורידו לי פרופיל.

ובכן, תודה רבה על סבלנותכם ועל נתינת-עזרתכם בפורום זה ו/או אחר.
    אסף ברזיאלי :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום יש לי מספר שאלות :)
    איילת
    07/04/2010

שלום!

נתחיל מזה שאני בת 15 וחצי בכיתה י'... אני עדיין בתולה...בחיים לא היה לי חבר
    ואני מגיעה ממשפחה שמרנית לכן אני לא מבינה כל כך בסקס,
    אבל אני כן רוצה להבין לעתיד [גיל ההתבגרות - כל דבר יכול לקרות]

א'] מה זאת אומרת לגמור בפנים/לגמור בחוץ? אם גומרים בחוץ אפשר לקיים סקס בלי קונדום?

ב'] רק בתקופת הביוץ אפשר להכנס להריון? אם אני עושה סקס לא בביוץ אין סיכוי שאני אכנס להריון?

ג'] האם לגברים יכולה להיות זיקפה גם מסתם חיבוק? נשיקה בלחי? לשבת אחד ליד השני?
    או שיש להם זיקפה רק ממגע מיני ישיר/סרטים אירטוים וכד'?

תודה רבה רבה מראש אני מאוד אשמח לתשובה

ערב טוב

לקביעת תור
    סגירה
    שלום יש לי מספר שאלות :)

הוספת תגובה

• תשובות לסיוון:

ד``ר עידן מיליצ`ר
    07/04/2010

1)לגמור בפנים זה לגמור בתוך הנרתיק. לגמור בחוץ זה -מחוץ לנרתיק. הקונדום הוא לא רק נגד היריון אלא גם נגד מחלות מין שלא מצריכות חדירה, לכן קונדום חשוב אלא אם כן נעשתה בדיקה לשלילת מחלות מין.

2)בתקופת הביוץ (הגדרת את זה נכון...בלי כוונה) ניתן להכנס להיריון. לא רק ביום הביוץ צריך להזהר אלא בימים שלפני. כאשר מקיימים יחסי מין לא בתקופת הביוץ אין היריון.

3)זקפה יכולה להיות גם ללא קשר למגע אירוטי ו/או גירוי מיני.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלה 2

אסף ברזילאי
    08/04/2010

לאו-דווקא ניתן להיכנס להיריון לפני ובזמן הביוץ.
    נוזל זרע המוחדר לנרתיק האישה "מוגן" על-ידי חומרים ביולוגיים שונים [אבץ, ואני מניח כי ישנם חומרים נוספים] המאפשרים לו לשרוד עד 4-5 ימים לערך. כלומר, באם מקיימים יחסי מין ללא קונדום או ללא דיאפרגמה, הזרע יכול להתגונן ולשרוד בפני החומציות שבנרתיק האישה עד בערך 4-5 ימים.

מקווה שעזרתי.
    אסף :).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלה 2

אסף ברזילאי
    08/04/2010

לאו-דווקא ניתן להיכנס להיריון לפני ובזמן הביוץ.
    נוזל זרע המוחדר לנרתיק האישה "מוגן" על-ידי חומרים ביולוגיים שונים [אבץ, ואני מניח כי ישנם חומרים נוספים] המאפשרים לו לשרוד עד 4-5 ימים לערך. כלומר, באם מקיימים יחסי מין ללא קונדום או ללא דיאפרגמה, הזרע יכול להתגונן ולשרוד בפני החומציות שבנרתיק האישה עד בערך 4-5 ימים.

מקווה שעזרתי.
    אסף :).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום
    שלום
    07/04/2010

יש לי שאלה לעשות ביד זה חטא כי הרבה אנשים אומרים לי שזה חטא אני בן 25

לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    07/04/2010

מדובר באיסור דתי, לפי היהדות למשל יש איסור על כך שגבר ישפוך את הזרע לריק, זה רלבנטי למי שמקפיד על חוקי ההלכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם בנות יכלות לענות
    חסוי
    07/04/2010

אני בן 16 מה עדיף לגליח את השיער מלמטה או לקצץ קצת או להשאיר בנות מה אתן מעדיפות ו אם אתן בכלל מתגלחות מלמטה ?

לקביעת תור
    סגירה
    גם בנות יכלות לענות

הוספת תגובה

• ...

יעל
    07/04/2010

אני אוהבת שבנים מגלחים.. לא יודעת למה זה יותר סקסי לדעתי..
    אבל תכלס זה לא כזה חשוב אצל בנים כאילו האקס שלי היה מקצץ בקטנה וזה לא הפריע לי או משהו..
    אני אישית מורידה הכל עם שעווה.. אני אוהבת את זה (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה :)

איילת
    07/04/2010

תראה אני אישית מגלחת למטה...אבל לא הכל.. משאירה קצת שיער!!!!!! כשהכל חלק אני מרגישה כמו ילדה בת 6 וזאת הרגשה מעצבנת....

לבנים - אני אישית, חושבת *****שהכי טוב זה או לקצוץ הכללל או להשאיר קצת שיער*****. אל תשאיר רעמת שיער זה קצת דוחה....
    אבל זאת רק אני... יש בנות שמממש ממש לא איכפת לך אם תהיה סופר שיער כמו גורילה אפילו, זה כל אחת והטעם שלה...

מקווה שעזרתייי אפילו קצת (;

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות זקפה
    שלומי
    07/04/2010

שלום..אני בן 15 וחצי, אני וחברה שלי קיימנו סקס יבש והיה לי מין "קליק" בפין,זה כאב אבל עבר אחרי דקה או שתיים ומאז אין לי זקפה בוקר וגם בזמן שאני מאונן אני לא מצליח להגיע לזקפה מלאה,האם יש קשר בין הדברים או שזה תהליך שקורה בגיל ההתבגרות..אשמח לתשובה,תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זקפה

הוספת תגובה

• הי שלומי, מהמעט שכתבת אני מתרשם

ד``ר עידן מיליצ`ר
    07/04/2010

שלא קרה שום דבר משמעותי לאיבר המין שלך ואתה רק בלחץ בעקבות המקרה.
    אכתוב לך על שבר האיבר המין כדי שתוכל לנשום לרווחה ולהחזיר זקפה ליושנה! :-)

שבר בפין הוא אחד המצבים שיכולים להשפיע על תפקודו המיני של גבר. אף שהתופעה נדירה, פחות מ0.5% בכל מיליון גברים הפעילים מינית, לא ניתן לעמוד על המספרים האמיתיים, מאחר שבמקרים רבים הגבר עצמו אינו נותנים את הדעת למצב, אינם פונים לטיפול עקב בושה או שהצוות הרפואי אליו פונה הגבר אינו מיומן דיו ופוטר את הגבר ב"הכול יסתדר" וכך נגרם לו נזק שעלול להיות בלתי הפיך.כאשר יש פנייה וטיפול (ניתוחי) תוך 24 שעות מהאירוע הקשה 70% מהגברים יחזרו ליכולת הגעה לזקפות תקינות. לעומת זאת, כאשר לא הוגש טיפול נכון בזמן, 70% יזדקקו לטיפול בהפרעה בזקפה.
    הסיבות לשבר בפין הן: עיוות אנטומי כמו עקמת או מחלת פיירונה, קיום יחסי מין עם איבר שלא בזקפה מלאה, יחסי מין אגרסיביים ובריחה של הפין מהנרתיק עם ניסיון להחזירו פנימה ומחלות היכולות לפגוע ביציבות הפין.הסימנים לשבר בפין נחלקים למיידים ולמאוחרים. במיידי, יחוש הגבר כאב פתאומי וחד בפין בזמן פעילות מינית. יהיה שטף דם באיזור השבר וסביבו. תהייה הופעה של דם בשתן (אם נגרם נזק לשופכה), וכמובן שלא תהייה זקפה. הסימנים המאוחרים יהיו אחרי זמן מה ויכללו: שקע במעטפת הפין באיזור השבר, דלדול שרירי הפין בחלק מרוחק מהשבר, שינוי בצורת הפין אשר יבוא לידי ביטוי עם הופעת עקמת עם ו/או בלי זקפה וזקפה חלקית באיזור המרוחק מהשבר.
    בשלב ראשוני וחריף של השבר ניתן להרגיש בבדיקה גופנית את השקע שנוצר בעקבות הפגיעה. ברוב המקרים ניתן להסתפק בבדיקה גופנית בלבד, אך אם מופיע דם בשתן, יש לבצע אורתוגרפיה (צילום של השופכה עם חומר ניגוד) כדי לבדוק עם ועד כמה נגרם נזק לשופכה. במקרים מעטים ניתן לבצע שתי בדיקות לאמת את האבחנה של השבר.
    הטיפול בשבר בפין הוא כירורגי אף כי במקרים שהשבר קטן מאוד...מזערי, יש טיפול שמרני. הניתוח קטן קצר ופשוט (ככה אומרים ?) ונעשה בהרדמה. בניתוח שוטפים את קרישי הדם ותופרים את מקור הקרע. אם יש נזק לשופכה, מתקנים אותה. הניתוח מהיר ואחריו ניתן גם טיפול אנטיביוטי. מה שחשוב שיש תוצאות מצוינות.

ואתה, שלומי, אתה...בסדר!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעידן

שלומי
    08/04/2010

תודה רבה על העזרה!!..אז לפי מה שאתה אומר שרק צירוף מקרים וזה אמור לעבור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס יבש הריון
    קארין
    06/04/2010

הי יש לי שאלה בסקס יבש אם שנינו עם תחתונים עדין יש מצב להיכנס להריוןן אם הוא גומר?
    ושבכלל אם נוזל הזרע יכול לעבור דרך תחתון של אחד מאיתנו?
    אשמח שתענו לי בהקדםםםם

לקביעת תור
    סגירה
    סקס יבש הריון

הוספת תגובה

• מיכל

דניאלה פרייפלד
    06/04/2010

באופן עקרוני מסקס יבש לא ניתן להיכנס להריון. זרע לא חודר דרך תחתונים.
    זה עלול לקרה, כאשר בכל זאת, נוזל הזרע בא במגע עם פתח הנרתיק או לתוכה,ון כאשר מכניסים אצבעות עם הנוזל או שגומרים קרוב והתחתון זז ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אישית
    נ
    06/04/2010

שלום,
    אני בת 18 ויש לי חבר כבר כמעט חודשיים..(אני ממשפחה שמרנית אז אין לי עם מי להתייעץ)
    הכול טוב ויש משיכה והכול... אבל יש לי בעיה שנורא מפריעה לי...
    אני לא מרטיבה כשאנחנו עושים את העיניינים (לא סקס ממש עם חדירה,מבחינה אידיאולוגית... אבל גירויים ואוראלי כן..)
    עוד לא ממש הבנתי איך העינין הזה עובד. זה מרגיז וממש לא נעים לעשות בלי שהאזור לח...
    אפילו לפעמים כשאני לבד ומתגרה ממשהו אז פתאום יוצאת רטיבות.. ניסינו להאריך את המשחק המקדים וגם זה לא עבד...
    אני לא יודעת מה יש לי או מה אפשר לעשות.
    האם תוכלו לעזור לי בבקשה למצוא פיתרון?
    הייתי ממש רוצה להרטיב מעצמי אבל אם אין פיתרון אחר אז תחליבי לחות/קרם גוף/ווזלין יכולים להוות תחליף ראוי? או שיש בזה סכנה?

תודה,
    נימה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה אישית

הוספת תגובה

• נימה

דניאלה פרייפלד
    06/04/2010

בשביל זה אנחנו כאן, וטוב שפנית...
    אני רק רוצה להבין ,מדבריך אמרת ,שאת לבדך אכן יכולה להגיע למצב שאת רטובה?
    והוא החבר הראשון?
    אוננת בעבר או רק עכשיו כדי לבדוק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא

נ
    07/04/2010

הוא לא הראשון... ובאחרים לא הייתה הבעיה הזאת... אני לא יודעת מה יש לי..
    אני לא מאוננת בדרך כלל... אבל לאחרונה כן התחלתי לבדוק את העיניין בגלל הזה... וכשאני לבד זה רוב הפעמים קורה.. גם כשאני סתם מתגרה ממשהו לאו דווקא מאוננות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נימה

דניאלה פרייפלד
    07/04/2010

או קיי שוב אני מבהירה
    שאת לבדך את מעוררת את עצמך ואכן יש רטיבות..
    אם כך ובעבר לא היתה קושי
    אני רוצה לברר איתך אם את עוברת תקופה לחוצה ,משהו מתריד אותך,..כלומר כיוון אישי
    אפשרות שניה שגופך אומר לך משהו, שאת לא רוצה להתיחס אליו ,בקשר עצמו ,איתו...
    או שהצורה שאתם מתעלסים לא עושה לך את זה וצריך לעשות את זה אחרת....
    כל האפשרויות בגדר של השארה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הכוונה?

נ
    07/04/2010

מה הכוונה בקשר עצמו\איתו?
    כשאני איתו אני כן מרגישה ריגוש אבל ואת הפרפרים בבטן והכול... אבל פשוט הרטיבות עצמה לא קורת...
    עברתי איזו טראומה עם האקס... אבל לא קשור ממש לבעיה הזו... משהו בכללי שהשאיר בי צלקת עמוקה... שבמשך חמישה חודשים לא הייתי מסוגלת לגעת בגבר... ולקח לי המון זמן עד שנפתחתי מחדש עם החבר הנוכחי... פעם הראשונה שהיינו יחד הפסקתי באמצע בבכי פשוט לא יכולתי לראות את האיבר שלו.......
    יש מצב שהבעיה הזאת נובעת מזה???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נימה

דניאלה פרייפלד
    07/04/2010

צר לי שעברת טראומה עם הX
    וכן, מאד יכוליות שזה משפיע עליך.
    אני מעריכה אותך שהצלחת ליצור קשר רגשי מחדש!!!
    אך כנראה שרגשית מינית,את עדין זקוקה "להחלמה"....
    את אומרת שיש ריגוש ופרפרים בבטן ,את בדקת בזמן תחושותך אילו אם את נרטבת שאת לא איתו אך חושבת עליו מדמינת אותכם ביחד.....
    והאם נעזרת בתקופה הקשה או עברת את התקופת __ לבדך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ....

נ
    08/04/2010

כשאני חושבת עליו אז יש לי ריגוש.. אבל לאחרונה אני מרטיבה רק אם אני רואה נגיד סרטונים של גייז או סרטונים אחרים ואז באות המחשבות עליו....
    למה הכוונה ב"החלמה"? מה לעשות כדי להחלים מדבר כזה?
    וכן, עברתי את הכול לבד... סיפרתי לחברה הטובה וגם לחבר הנוכחי אבל לא פירטתי יותר מידיי.. אני לא יכולה לדבר על זה כי האקס פגע בי בעיניין שאני מאוד פגיעה בו ספציפית...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נימה

דניאלה פרייפלד
    08/04/2010

אני שמחה לשמע שהיחסים שלך איתו מתבססים על אימון ושיתוף,מצידך!
    הכוונה שלי בהחלמה, שקורה לרובנו, אנחנו חושבים שהכל בסדר עם עצמנו וחוזרים לשגרע...וזה נורמלי
    ואז שלא מצפים לזה משהו מעורר את הפצע..
    את פגשת בחור שאיפשר לך להתקדם ולעבור את הטראומה, אך בקשר המיני שאת אמורה להיות הכי משוחררת ...אז כנראה (רק השארה) עדין יש חסם שאינו מאפשר לך, לאפשר לך...
    תנסי לחשוב על הסרטים שאת איתו ותראי מה קורה לך....
    ואולי כדאי לך לחשוב ללכת ליעוץ, למטפלת מינית...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

נ
    09/04/2010

מה לעשות אז? להפסיק לקיים יחסים מיניים עד שאני ארגיש שאני יכולה? או לעשות יותר יחסים? או להמשיך כרגיל?
    אני מפחדת שמשהו בכימיה אולי לא עובד טוב.... אני והוא דיברנו על זה.... הקשר שלנו מאוד מאוד שלו ומתנהל על מי מנוחות אין לנו ריבים או וויכוחים משמעותיים וגם עד לפני כמה זמן לא היה מתח של קינאה... הכול היה וורוד כזה שקט~
    הוא חושב שיכול להיות שזאת הבעיה, שחסר אקשן... קצת הלחיצה אותי האמירה הזאת כי אני ממש לא בקטע של מריבות וגם הוא לא...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נימה

דניאלה פרייפלד
    09/04/2010

אקשן לא חייב להיות מריבות
    מה עם ההצעה שלי לראות ביחד סרט ולהתמזמז תוך כדי ולשים לב מה עובר עליך...ולמצב הרטיבות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• !!

נ
    10/04/2010

אחלה רעיון! =)
    תודה רבה רבה על העזרה! ומקווה שיהיה טוב~
    שבוע נפלא דניאלה ושוב תודה =)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נימה

דניאלה פרייפלד
    10/04/2010

עכשיו הבנת
    זה דוגמא, אחת מרבים....... היות ונדלקת!!!
    לכי עם הדמיון שלך וגם תשאלי אותו איך הוא רוצה להכניס אקשן לקשר ואני מתכוונת לכל הקשר לא רק המיני לא כל האחריות בקשר עליך!!!
    קשר טוב כולל מיני בנוי על שיתוף = דיבור ,שיחה ...
    ולהיות פתוחה לשמע מה יש לאחר להציע ,לשתף, ולא תמיד צריך להסכים אך להיות שם....ולחשוב
    אז אם בקשר המיני יהיה לו רעיון תשקלי..
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף ביותר בבקשה!!!
    חסויייי
    05/04/2010

אני וחברה שלי שכבנו בלי קונדום יום אחרי שנגמר לה המחזור והרגשתי שגמרתי קצת בפנים... האם יש סיכוי שהיא נכנסה להריון ?.

לקביעת תור
    סגירה
    דחוף ביותר בבקשה!!!

הוספת תגובה

• אויש

רון
    05/04/2010

חחח ברור יאידיוט יש מצב גדול שיש הריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסוייי שלום

מירב שרון
    05/04/2010

כפי שענה לך חברך לפורום, בהחלט יש סיכון להריון לא רצוי. לכן אם לא עברו 72 שעות מרגע שהיה ביניכם מגע מיני, רצוי שהיא תיקח פוסטינור. ולהבא לא לקחת סיכונים מיותרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תענו לי .. בבקשה :(
    שחר
    05/04/2010

יש לי חבר כבר שנתיים וחצי אני בת 18 והוא בן 20 ..
    אני מאוד אוהבת אותו והוא נותן לי תחושה מאוד טובה של אהבה ודאגה,(זו לא הבעיה)
    בזמן האחרון בערך חודש אני מרגישה שהוא כבר לא חושק בי כמו פעם
    ופעם היינו עושים את "זה" כמעט כל פעם שהוא היה חוזר מהצבא)
    היום.. הוא חוזר מהבסיס לסופ"ש ואנחנו עושים את זה פעם אחת בלבד!
    אחרי שבוע שלא נגענו אחד בשניה..
    דיברתי איתו על זה אחרי שזה התחיל ממש להפריע והוא אמר שהכל בסדר
    פשוט יש לו מצבי רוח ולא תמיד "בא לו"..
    זה מאוד פוגע בי ולא כי יש לי צורך תמידי לסקס אלא כי אני רוצה להרגיש נאהבת,נחשקת.. כמו כל אישה . . .

מה לעשות? להיפרד להרפות מהקשר? אני ממש אוהבת אותו...
    לדבר על זה?
    או שפשוט ככה זה אחרי שנתיים אין כ"כ משיכה כי אצלי זה מ-מ-ש לא ככה!

בבקשה תתנו לי עצות

לקביעת תור
    סגירה
    תענו לי .. בבקשה :(

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    05/04/2010

זה מאוד טבעי בקשר ארוך טווח (ואתם כבר שנתיים וחצי ביחד) שיש שחיקה של הארוטיקה והתשוקה. בזוגיות יש את הביטחון והיציבות שהם מאוד חשובים ומצד שני יש את הרצון להרפתקנות והמיסתורין כדי ללבות את האש של התשוקה, ומה לעשות ש-2 הדברים הללו קצת סותרים אחד את השני. צריך לנסות לחפש ביחד דרכים "לשבור" שגרה. אני ממליצה בחום לקרוא את הספר "אינטליגנציה ארוטית" של אסתר פרל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה
    נחי
    05/04/2010

אני צריך עזרה יש לי נקודות קטנות לבנות בקצה של הכיפה לא הרבה אני בן 15 אתם יכולים להגיד לי מזה

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• לל

סניה
    05/04/2010

תעזרו!1

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    05/04/2010

סביר להניח שזה נקודות שומן ואין לך לך ממה לדאוג. אם בכ"ז אתה חושש, אתה יכול להתייעץ עם רופא משפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסבית?
    רווית
    05/04/2010

לפני כשבוע התנשקתי עם בת והיא נגעה בי ואני בה.
    אני מממממממממממממש נהנתי מהמגע,זה עוד לא קרה לי לפני זה. ואני הייתי עם הרבה בנים,למרות שלא הייתה לי קירבה מיוחדת אל אף אחד מהם.
    עם אף אחד לא נהנתי ככה!
    וגם ששהיתנשקנו הלב שלי דפק ולא נירגע במשך שעה בערך,היה לי ממש כיף להיתנשק איתה ,עכשיו אני תוהה עם זה היה כ"כ כיף בגלל שהיא יודעת לנשק טוב או שיכול להיות שאני מרגישה אליה משהו חזק שמגביר את התחושה של הנשיקות והנגיעות.
    היא לא יוצאת לי מהראש בכלל. אבל אנחנו לא רוצות להיכנס למערכת יחסים מכיוון שאנחנו עוברות מסטוץ לסטוץ אחר.
    היא גם חברה טובה שלי אז מערכת יחסים לא תיהי.
    כדי לי להמשיך עם הנגיעות והנשיקות? זה כיף לי באופן לא רגיל האם זה אומר שאני נימשכת אליה?שאני לסבית..

אומרים שאם מישהו גאיי זה אומר שהוא נימשך למין השני,איך אפשר להגדיר להימשך?
    אני מדמינת כול הזמן שהיא נוגעת בי זה קצת מוזר כי אפ פעם לא הרגשתי ככה. סבוכה.

לקביעת תור
    סגירה
    לסבית?

הוספת תגובה

• כמה שאלות לפני כן

רון
    05/04/2010

בת כמה את ?
    האם שכבת עם בנים לפני כן ועם כמה ?
    האם יש לך משיכה כעת לנשים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

רווית
    07/04/2010

אני בת 15 וחצי
    לא שכבתי עם בנים בעברי,אבל גם עם הבת לא שכבתי.
    אני לא ממש יודעת מזה משיכה לבנות,כאילו אם הן מוצאות חן בעיני,אני לא כול כך יודעת. אני עוד לא הספקתי להתאהב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    07/04/2010

לא ציינת את גילך, אני מניחה שאת בגיל ההתבגרות, מדובר בגיל שבו את מגבשת את הזהות שלך ובוחנת את המיניות שבך. זה טבעי ולגיטימי לאפשר לעצמך את המרחב הזה של "חיפוש עצמי". נטייה מינית זה על הרצף, זה נע בין הטרו להומו אבל רובינו נמצאים איפהשהו שמה על הרצף, זה לא שחור ולבן וזה בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איבר מין נשי
    בת 16
    05/04/2010

שלום
    אני מוטרדת יחסית הרבה זמן מעצם העובדה שהדגדגן שלי בולט החוצה
    האם זה טבעי??נורמלי??אני יודעת שלכל אישה יש מבנה אחרת וצורה אחרת
    אבל אצל רוב הנשים הדגדגן לא יוצא החוצה והוא לא בולט

לקביעת תור
    סגירה
    איבר מין נשי

הוספת תגובה

• בת 16

דניאלה פרייפלד
    07/04/2010

אכן, כל אישה וצורתה המיוחדת, ויש עם דגדגן יותר בולט.
    איך את יודעת שלך יותר בולט ?
    אם זה כל כך מתריד, אני ממליצה לך ללכת לגניקולג/ית ,שמתמחה במתבגרות.
    ואז לקבל תשובה מוסמכת לשאלתך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מתחננת שתתנו לי לעצה כל שהיא..
    שחר
    04/04/2010

יש לי חבר כבר שנתיים וחצי אני בת 18 והוא בן 20 ..
    אני מאוד אוהבת אותי והוא נותן לי תחושה מאוד טובה של אהבה ודאגה,(זו לא הבעיה)
    בזמן האחרון בערך חודש אני מרגישה שהוא כבר לא חושק בי כמו פעם
    ופעם היינו עושים את "זה" כמעט כל פעם שהוא היה חוזר מהצבא)
    היום.. הוא חוזר מהבסיס לסופ"ש ואנחנו עושים את זה פעם אחת בלבד!
    אחרי שבוע שלא נגענו אחד בשניה..
    דיברתי איתו על זה אחרי שזה התחיל ממש להפריע והוא אמר שהכל בסדר
    פשוט יש לו מצבי רוח ולא תמיד "בא לו"..
    זה מאוד פוגע בי ולא כי יש לו צורך תמידי לסקס אלא כי אני רוצה להרגיש נאהבת,נחשקת.. כמו כל אישה . . .

מה לעשות? להיפרד להרפות מהקשר? אני ממש אוהבת אותו...
    לדבר על זה?
    או שפשוט ככה זה אחרי שנתיים אין כ"כ משיכה כי אצלי זה מ-מ-ש לא ככה!

בבקשה תתנו לי עצות

הוספת תגובה

• למה דילגו עליי?

שחר
    05/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחר

דניאלה פרייפלד
    07/04/2010

סליחה שלקח זמן לענות לך.
    אני מקווה שהתשובה שלי לא יתסכל אותך יותר ,כי בעצם להגיד לך מה לעשות לא אוכל,רק את יכולה להגיע למסכנות עם כל הקושי ....
    קחי בחשבון שאני מגיבה אליך למה שאת אמרת ולא עונה בשמו..
    אני אתן היהוד לדבריך....
    אני מסתמכת על זה שאת/אתם בניתם קשר של שנתיים + ונוצר קשר של אימון ....
    "הריקוד" המיני בינכם טובה רק פחות מהעבר...
    שחר, נכון שקיום יחסי מין היא דרך להרגיש נאהבת ונחשקת וגם להעניק תחושות אילו לחבר אך זאת רק דרך אחת בקשר....חיבוק ,נשיקה ,מחמאה, שיחה ועשיה של דברים שנהנים לעשות הן גם חלק להעברת תחושות אילו....הדרך בו הוא מסתכל עליך יכול להעביר תחושה זההאו אחרת...
    גם יכול להיות שהוא עובר תקופה והאמת ...זה לא מכוון אליך!!! יש לו מצב רוח ולא בא לו ..אולי עובר עליו תקופה קשה במיוחד בצבא ויש לו קושי לשתף אותך או אסור לו....זה לא חייב להיות משהו אצלך,כלומר לא לקחת את זה כך שמשהו אצלך לא בסדר או בזוגיות....
    את אמרת שפנית אליו..לרוב מבלי שאנו שמים לב ,פונים לבן הזוג בצורה של האשמה...למה אתה לא ...אני מרגישה שאתה... או האם פנית אליו, חיים, בזמן האחרון אני מרגישה עצובה...אני מודאגת ..מה קורה לך מה אתה חושב..איך אתה רואה מה קורה לנו..
    אז זהו העצה שלי , היא אכן לשוחח, תקשיבי,לא להגיב מיד,לא להתגונן...לנסות להבין
    וכל עוד הוא לא אומר בפרוש שזה בך ..לא ללכת לשם ואם יש אמון להאמין לו.
    ושוב קיום יחסי מין זה לא הביטוי היחידי לאהבה
    ההחלטה מה הלאה בידים שלך
    לא קל לך....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעידן
    \
    04/04/2010

שלום לך,

אחרי שמדתי את איבר מיני זה היה בין 13 ס"מ ל 14 ס"מ באמצע של הרגל
    אני מאוד מאוד לחוץ מזה גם יש לי דפיקות לב מהירות וחזקות ותחושה כללית רעה מאוד ( אני סובל מחרדות

האם יש לי גדול, בינוני, או קטן?

ועוד שאלה האם הוא עוד יגדל?

תודה,

לקביעת תור
    סגירה
    לעידן

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    04/04/2010

לא ציינת בן כמה אתה, בכל אופן 14 ס"מ זה כבר בטווח הנורמה, ואתה בטח עדיין בגיל של צמיחה פיזית, תרגיע הכול בסדר אצלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מירב,

\
    04/04/2010

שלום מירב,

אני בן 19

אני מאוד חרד כי אני שומע שלילדים בני 14 - 15 אומרים שיש להם גדול אז מה אני יגיד שאני בן 19?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

\
    08/04/2010

שלום.

למה לא עונים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    08/04/2010

בגיל ההתבגרות זה מאוד טבעי ונורמלי להיות עסוק בהשוואות חברתיות והשאלה לגבי אורך הפין היא השאלה הכי שכיחה בפורום הזה. חשוב שתדע שרוב הנשים מגיעות לאורגזמה מגירוי חיצוני בדגדגן ולכן האורך בכלל לא רלבנטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה מוקדמת, טיפול..
    נער,
    04/04/2010

שלום, אני בן 19, עם חברה קבועה כבר למעלה משנה, הרבה בעיות ומתחים יש בקשר, אבל אנחנו מחזיקים מעמד.

אני סובל מתופעה של שפיכה מוקדמת,
    קראתי קצת על התופעה, ואני חושב שאני סובל מהפן הפסיכולוגי של הבעיה, ולכן לא רוצה לנטול חומרים כלשהם (אני לא לוקח כדורים בכלל).

אני נורא ביישן וחסר ביטחון, אני מקובל חברתית, ואהוד, אך עדין חסר בטחון.

איך אוכל להמשיך בטיפול לפתרון הבעיה? האם רק פסיכולוג/סקסלוג יעזור?
    אולי עוד קצת מידע שאוכל לקרוא?

=)

לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מוקדמת, טיפול..

הוספת תגובה

• נסה לרכוש את הספר

ד``ר עידן מיליצ`ר
    04/04/2010

פז"מ-פליטת זרע מהירה. בהוצאת ביתן
    יעזור לך להבין את הנושא וידריך אותך איך להתגבר עליו.

בהצלחה!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי עידן, תודה ר בה לך

נער,
    04/04/2010

אקרא את הספר, ואם אסתבך אחזור לפה, אלפי תודות :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה