מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למירב שרון , בקשר לבעיה לפני שבועייאנונימי31/03/2010
לפני שבועים דיברתי איתך בקשר לחשש להריון בגלל "טיפות האהבה " .
חברה שלי קיבלה מחזור לפני כמה ימים , זה אומר שהכל תקין ולא צריך לדאוג יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימי
דניאלה פרייפלד31/03/2010אכן :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בגוףאננסית31/03/2010
יש לי בעיה,
אני ממש ממש ממש רגישה לדיגדוגים. בכל מקום - בבית השחי, בכפות הרגליים, בברכיים, ברגליים עצמן, בגב, במותניים, בבטן - בכל מקום. כשנוגעים בי בטעות אני קופצת. אני נוסעת באוטובוסים באופן קבוע ואני לא מסוגלת לסבול את זה כי כל בנאדם שעובר ובטעות נוגע בי אני קופצת ונבהלת. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה
דניאלה פרייפלד31/03/2010מסכנה, אולי כדאי לפנות לרופא משפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייב עזרהיוסי31/03/2010
שלום עוד מעט אני בן 20.
עכשיו אני מאז גיל 13 זוכר את עצמי כסטרייט.
הבעיה היא שאני חושב שאני מכור לסקס אני כל הזמן חושב על בנות על איך אני שוכב איתן זה יכול להיות ברחוב בכל מקום ציבורי כשאני רואה אישה אני ישר חושב עלייה ועליי במיטה.
מה לעשות? אני לא יודע עם זה נורמלי אם אני מכור לסקס ואם אני מכור מה עושיים אני חייל.
ניסתי כמה פעמים ניסיון לא לאונן אבל אני לא מצליח אני אוהב לצפות בסרטי פורנ למרות שאני יודע שזה לא חינוכי אבל אני חושב שהמורה שלי בתיכון צדקה סרטי פורנו גורמים לך לחשוב שסקס זה הכל בחיים היא צדקה אבל מה אני עושה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי
דניאלה פרייפלד31/03/2010האם היה לך נסיון ביצירת קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליוסי שלום
מירב שרון01/04/2010למה אתה מנסה לא לאונן? זה טבעי בגילך שההורמונים ישתוללו ושתהיה עסוק במין ומיניות, השאלה היא שאלה של מינונים. נראה לי שאם אתה מעכב את עצמך באוננות את עושה הפוך על הפוך. לאונן זה טבעי ונורמלי, גם אם זה יום יום ואפילו פעמיים ביום. מה תדירות האוננות אצלך עד שהחלטת שאתה רוצה להפסיק עם זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ..אנונימי31/03/2010
שלום אני בן 15 ואני חושב שיש לי הרבה שערות בביצים ובאזור שם.אני לא יודע אם לגלח אותם או לא כי זה מעצבן אותי וזה מפריע לי. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה זה מפריע לך?
מירב שרון01/04/2010זה טבעי, זה נורמלי וזה מעיד על כך שאתה גבר שהתפתח מינית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי31/03/2010
שלום רב !
לפני כמה זמן הייתי מאונן מלא והפסקתי אבל עכשו חזרתי לאונן אבל נישאר לי עדיין זרע מימיי אני רוצה להפסיק לחודשיים שזה יחזור להית כמו פעם אבל אני מצליח מה אני אמור לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד31/03/2010נוזל הזרע משתנה....מנוזלי יותר לסמיך ללבן... שקוף ...וזה טבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הימים הבטוחיםחסויייי31/03/2010
מתי בדיוק אפשר לקיים יחסי מין ללא קונדום, מה שנקרא "הימים הבטוחים" ומהם האחוזים של הבטיחות בכך? למרות שאני יודע שזה לא מומלץ ולא בטוח ב100 אחוזים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויייי
דניאלה פרייפלד31/03/2010אין ימים בטוחים!!!!
קונדום או אמצעי אחר לא על ימים ולא לסמוך על בחורה שאומרת שהיא יודעת ...כל כך הרבה דברים משפיעים על המחזור של בחורה מתבגרת ( וגם מבוגרת ..) שלא כדאי לסמוך על זה
אז בבקשה ....לא
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהחסוי30/03/2010
אני וחבר שלי היינו אצלו והתחרמנו ביחד במיטה , לא הייתה חדירה אך היו השתפשפויות וזה היה דרך תחתונים . הוא לא גמר . אך בכל זאת שעה וחצי אחר כך הגעתי הבייתה וראיתי שכל התחתון שלי היה רטוב כאילו עשיתי פיפי בתחתונים . לא יודעת אם זה קשור אך בימים האחרונים היו לי כאבי בטן ראש וסחרחורות . האם יכול להיות שאני בהיריון אם הוא לא גמר ולא הייתה חדירה משמעותית ?
בנוסף גם כואב לי לגעת באיזור הרחם והבטן התחתונה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד30/03/2010אני צריכה שתבהירי, חדירה לא משמעותית? אם לא היה חדירה ולא היתה פליטת זרע באיזור הנרתיק אז אין חשש להריון.
הרטיבות היתה שלך..כלומר אתם מתחרמנים ונהנים, גופך משתתף בחגיגה, בכך שהיא מכינה את עצמה להמשך.. כלומר לעתיד, שתהי מוכנה לאפשר חדירה,הרטיבות הזאת שלך, מאפשרת חדירה קלה ללא כאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חסוי30/03/2010ללא חדירה משמעותית הכוונה שלא הייתה חדירה אלא רק מגע חיצוני .
תודה רבה על העזרה עזרת לי המון והקלת עליי ,
חג שמח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהבדוי30/03/2010
אני וחבר שלי קיימנו יחסים בטוחים (כלומר עם קונדום) ולאחר הגמירה הוא יצא החוצה והקונדום נשאר בתוכי...
יש סיכוי של כניסה להיריון במקרה כזה???
האם צריך לקחת פוסטינור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מצב... לצערי.
ד``ר עידן מיליצ`ר30/03/2010אם הקונדום החליק פנימה, סביר להניח שנוזל הזרע נשפך אל תוך הנרתיק. אם את בימים הקרובים לביוץ, יש מצב להיריון.. :-|(
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרך משונה לאוננות..ירון29/03/2010
שלום!
רציתי להתייעץ על משהו..
אז ככה.. פעם היתי מאונן באופן רגיל לגמרי.. בלי "תוספות" למיניהן..
היום בשביל להעצים את האורגזמה וזה.. אני עושה כזה דבר.. עם יד ימין כמובן מאונן ומשתמש ברוק.. יעני יורק עליו ככה זה נהיה יותר נעים.. ובנוסף עם יד שמאל אני קצת דוחף את האצבע לתחת הלוך וחזור.. ככה זה הרבה יותר נעים לי וככה האורגזמה הרבה הרבה יותר חזקה ומגרה..
אז ככה רציתי לשאול אם זה בסדר הדרך הזאת? זה שאני דוחף אצבע לתחת זה אומר משהו על הנטיות המיניות שלי? ומה יותר עדיף - להשתמש ברוק שלי או באיזה שמן תינוקות או משהו?
בתודה מראש וחג שמח :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמוני
דניאלה פרייפלד29/03/2010זה בסדר גמור, כל עוד אתה נהנה ,רק להזהר לא לפצוע את עצמך....
רצוי מדי פעם לאונן ללא אצבע מאחורה ,כדי להימנע מאפשרות של איבוד היכולת להינות ממגע פחות חזקה שתקשר לגיוון.
אין ביעה של רוק ,אך יש חומרי סיכה ,על בסיס מים (לא שמן) שאפשר לקנות בכל בית מרקחת.
תמשיך להנות
צורה זו של אוננות, אינו מצביע על נטיה מינית...
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..חסוי29/03/2010
בדיקת היריון נחשבת לדבר אמין ? זאת אומרת אפשר לסמוך עליה שאין היריון?
דניאלה פרייפלד29/03/2010אם נעשה לפי ההוראות, היום הם די מהמנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאיתמר29/03/2010
אין סיכון בגיל 14 לפגוש פדופיל?,או שהוא יכול גם לאנוס אותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו
דניאלה פרייפלד29/03/2010אני לא כל כך מבינה
מה מדאיג אותך?
האם את/ה מכיר משהו שאת/ה חושד/ת בו?
פדופיל לא בהכרח אנס...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו
דניאלה פרייפלד31/03/2010האם את/ה בסדר ???
בבקשה לענות או לדבר עם ההורים/יועצת.. על מה שמתריד אותך!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבובלת ומתוחהבר29/03/2010
אני וחבר שלי שכבנו אחד על השני בלי בגדים האיברי המין שלנו השתפשפו זה בזה והמחזור שלי מאחר ב 9 ימים האם יש סיכוי שאני בהיריון מכך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בר
דניאלה פרייפלד29/03/2010האם הוא גמר ליד פתח הנרתיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאולות..יעל28/03/2010
אני וחבר שלי שכבנו ונקרע הקונדום והוא גמר בפנים.. יום אחרי זה הוא הביא לי פוסטינור והמחזור שלי התעקב בכמה ימים.. אבל הכל בסדר עכשיו וכבר קיבלתי..
עכשיו השאלה שלי היא האם פוסטינור גורם לבעיות כלשהם.. או אם זה קורה שוב האם זה בסדר לקחת פעם נוספת פוסטינור כי אני לא יודעת על הכדור הזה כלום..
שאלה שניה.. אני בת 16 ולא סיפרתי את זה לאמא שלי ואני לא רוצה שמה שקרה לנו יקרה שוב כי הייתי ממש בלחץ מזה האם יש דרך ללכת לרופא נשים ולקבל גלולות בלי שהאמא שלי תדע מזה?
תודה וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
דניאלה פרייפלד28/03/2010קודם אני משתתפת בשמחתך....
אני מבינה את הלחץ, וכל הכבוד לך שהחלטת לא להיות במצב כזה שוב!
אני לא ממליצה לקחת את פוסטינור כמעין סוכריה ,זה בכל זאת רמה גבהה של הורמונים ....
את יכולה ללכת לרופא נשים ללא ידעת אמך.
תדברי איתו על האופציות ושיתאים לך אמצעי שהכי מתאימה לך ...
אני תוהה אם אמא שלך לא היתה רוצה להיות שותפה לזה שאת לוקחת אחריות ורוצה אמצעי מניעה במקום סיכון להריון לא רצוי?
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה -דחוף=>28/03/2010
ברצוני לשאול אתכם כמה שאלות שדי מטרידות אותי. אני וחבר שלי היינו ביחד זאת אומרת לא היתה חדירה , פעם אני הייתי עם תחתונים והוא בלי ובפעם השנייה שהינו ביחד הוא היה עם בוקסר ואני בלי תחתונים. עכשיו לא היה מגע בין שני האיברי מין שלי ושלו, ז"א היה לשתי שניות, שהוא כמובן היה עם בוקסר ואז זזתי ממנו ישר. כול הזמן שהינו ביחד אז הוא דחף לי אצבעות לאיבר המין שלי וזהו. ויש לציין שאני בתולה. הבנתי מהפורום הזה שקראתי אז אם הגבר נוגע באיבר מינו ואז הוא דחף לי אצבעות אפשר להיכנס להריון? [למרות שלא ניראה לי שהוא נגע באיבר מינו ואז הוא נגע בשלי.. אבל כנגד כול הסיכויים ] וגם אח"כ שקמנו מהמיטה ראיתי רטיבות קלה על המיטה. שאלתי אותו אם זה ממנו והוא אמר שכן אבל רוב הזמן כשהיינו ביחד לא היינו צמודים באיברי מין שלנו ואני די חרדה ! וגם חודש שעבר קרה מקרה שהוא דחף לי אצבעות וקיבלתי מחזור רגיל.. יש לציין שגם נגעתי באיבר מיני ולא היה רטיבות !
אשמח אם תענו לי !
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר =>
דניאלה פרייפלד28/03/2010אוקיי
ניתן לשחק באברי המין ולחדור עם האצבעות ( הדדי וכל אחת/ד) ולא להיכנס להריון ,כל עוד אין על האצבעות או סביב פתח הנרתיק ,נוזל זרע.
יש יותר סיכון עם הוא חודר קצת ויוצא ושוב חודר קצת ויוצא כי לגברים יש לרוב פליטה קטנה שהם אינם רגישים אליו,ולכן בזה יש במשחק זה סיכון.
ממה שתארת, אם לא היה נוזל זרע באיזור הנרתיק ,אז את לא בהריון.
הריטיבות יכולה להיות ממך, כי את ,תוך כדי, מתחממת יש עוררות ולכן את נרטבת באיזור הנרתיק ,מה שמאפשר חדירה נעימה.....
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
=>29/03/2010הרטיבות הקלה שהיתה על המיטה זה היה ממנו לא ממני . ויש לי שאלה אם הרטיבות הזאת שהיתה על המיטה יכלה להגיע גם לאיבר מיני דרך הבוקסר שלו ולהיכנס מזה להריון או שהסיכויים קלושים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה=>
דניאלה פרייפלד29/03/2010סיכוי מאד מאד קלוש!!!
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירז28/03/2010
איזה כדורים משפיעים על גלולות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירז
דניאלה פרייפלד28/03/2010בבקשה לפנות שאלה זו בפורום לרופאי נשים
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)