מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מספר שאלותיוסי03/04/2010
שאלות :
1. דגדגן-איפה הוא ממוקם,ומה צריך לעשות כדי להגיע אליו.
2. לרדת למישהי-טיפים ועצות
3.ריעיונות למשחק מקדים מעבר ללעשות ביד וירידה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבדוי שלום
מירב שרון03/04/2010תכתוב בגוגל, איור של פתח הנרתיק - שם תמצא את מיקום הדגדגן.
תכתוב טיפים למין אוראלי בגוגל ותמצא מענה לשאלתך השנייה. אח"כ תכתוב את המילים - פירמידה למיניות חיובית של נאוה לרנר בגוגל ותמצא מענה גם לשאלתך השלישית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין זיקפה באוננותחסוי03/04/2010
הי
אני בן 17
אוננתי היום פעם אחת שלא עמד לי, למה זה קורה? יכול להיות כי אני מאונן הרבה? קורה שאני מאונן 3 ו-4 פעמים ביום
היום אוננתי פעם אחת וגמרתי, אבל הוא לא עמד.
אני לא יודע למי לפנות... אני מתבייש לפנות למישהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון03/04/2010תדירות האוננות אצלך גבוהה מאוד, יתכן שיש התמכרות לאוננות, האם אתה חושב שזה בא על חשבון תפקודי חיים אחרים כגון לימודים, חברים וכד'? אם יש התמכרות, אז בהחלט יש מקום להגיע לטיפול בנדון. למה אתה מתבייש להודות בכך שיש בעיה ושאתה צריך עזרה מקצועית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חסוי04/04/2010זה לא בא על חשבון דברים אחרים
אני מתבייש לבקש עזרה כי פשוט יש לי איזה בושה לדבר על הנושא הזה עם המשפחה או עם בעלי מקצוע
אני לא כ"כ יודע מה לעשות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון04/04/2010אם אתה מרגיש שתדירות האוננות בשליטתך, שזאת לא התמכרות, ושזה לא בא על חשבון תפקודי חיים אחרים שהם חשובים, אז זה פחות מדאיג. אתה פנית לפורום להתייעצות וגם זה בסדר. שאלה לגבי האוננות, מה עובר עליך בראש תוך כדי האוננות? איזה מחשבות? האם אתה "בגוף" או ב"ראש"? קרה פעם אחת שלא עמד לך, קורה, לרוב כן עומד לך תוך כדי האוננות? חשוב לא "להרגיל" את עצמך לאונן במצב של "אין זקפה".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה
חסוי04/04/2010לרוב זה בשליטתי ואני מודע לזה, אבל זה לא בא בחשבון על דברים אחרים.
מה הכוונה ב"גוף" או ב"ראש"?
זה פעם ראשונה שקרה לי שלא היתה לי זיקפה באוננות
רציתי רק לציין משהו ששכחתי לכתוב בהודעה הקודמת. בערך שעה לפני שאוננתי היה לי מין כאב קל כזה כמו שמקבלים מכדורגל באשכים אבל זה לא כואב באשכים. אני לא ידעתי למה כאב לי כי לא עשיתי כלום..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון04/04/2010"בראש" הכוונה מחשבות, חושב על כל מיני דברים תוך כדי אוננות לעומת "בגוף" הכוונה, עד כמה אתה מחובר לתחושות הפיזיות שלך, בעיקר למגע. אם אתה בראש, אתה מתנתק מהגוף, אלא אם כן המחשבות הן מיניות (למשל פנטזיות). אם זה קרה לך רק פעם אחת, ולרוב כן יש זקפה תוך כדי אוננות, אז הכול בסדר. יתכן שהכאב שחשת לפניכן באותו יום השפיע על כך שלא הייתה זקפה, אולי חששת שהכאב יחזור אם תהיה זקפה, אם יש חששות אז גם זה יכול להוביל למצב כזה. אם יש כאבים חוזרים, כדאי להגיע לרופא לבדוק במה מדובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חסוי04/04/2010המחשבות הן מיניות..
עדיף להפסיק לאונן כמה ימים ולראות מה יהיה? או שאין קשר? אני עוד לחוץ קצת מכל העניין הזה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון04/04/2010אם כמה ימים של הפסקה יעזרו לך להירגע מהלחץ אז בהחלט כדאי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס..יעל03/04/2010
אני וחבר שלי שוכבים די הרבה.. ואתמול בלילה שכבנו לפחות 3 פעמים ובהתחלה הוא היה בלי קונדום ולפני שהוא גמר אז הפסקנו. אחר כך הוא אמר לי שממש שורף לו הזין.. ממה זה יכול להיות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מצב שאת בהריון
רון03/04/2010גם לי זה קרה עם חברה שלי ושרף לי והיא היתה בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה//
יעל03/04/2010זה כבר קרה לנו שהוא גמר בפנים כשהקונדום נקרע.. ואני הרגשתי את זה אז והפעם לא הרגשתי כלום..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא קשור !!
רון03/04/2010יש סבירות ממש גבוהה שאת אולי בהריון יקירתי !! בת כמה את ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 16..ולמה אף אחד לא עונה לי!?
יעל04/04/2010ואני יודעת בדוק שאני לא בהריון..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון04/04/2010אין קשר בין זה ששרף לו אחרי הסקס לכך שאולי את בהריון. לו שרף אולי כי זה שפשף לו יותר מדי הסקס המרובה. ולגבי הריון לא רצוי, בהחלט יש סיכון להריון לא רצוי, אם שכבתם בלי קונדום, אי אפשר לסמוך על "הוא גמר בחוץ", גם בנוזל המקדים לשפיכה יתכן זרע משפיכה קודמת. מאחר ולא עברו 72 שעות מרגע קיום יחסי מין, יש מצב לפוסטינור. להבא, לא לשחק עם אש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה כמה שיותר מהר!אנונימית03/04/2010
אני ו בת 16 חבר שלי רוצה לעשות סקס אבל אני אמרתי לו שאני לא רוצה למהר.
אתמול היינו אצלו והוא הכניס לי אצבעות לאיבר המין זה כאב ולחץ ואחרי שחזרתי הביתה שמתי לב שיש לי דם בתחתונים יש סיכוי שאני כבר לא בתולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימית
דניאלה פרייפלד03/04/2010כל עוד אין חדירה,את בתולה.
אני משארת שהדם כתוצאה ממתיחת קרום הבתולין.
יופי שאת לא ממהרת!!
בבקשה לא לשכח אמצעי מניעה ,כשתרגישי שאת מוכנה ללכת עד הסוף.
קחי את זמנך, תכירו את תענוגי גופכם אחת/ד של השני וכל אחת/ד לחוד (ביחד) ואז תתחילו את הריקוד הזוגי ( המחובר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה עם הגלולות...דחוף!!!nan02/04/2010
אממ.. לאחר ההפסקה בת שבוע הגיע היום השמיני בו הייתי אמורה להתחיל את החפיסה החדשה, אך שכחתי.
במקום לקחת את הגלולה בשעה הקבועה שלי (9 בערב) לקחתי אותה בשעה 10 בבוקר יום למחרת.
איחור של 13 שעות.
איך אני ממשיכה מכאן במצב הזה? לקחת גלולה בשעה 10 בערב פשוט?
ומה זה אומר מבחינת הגנה, אני מוגנת עדיין? ואם לא, אז למשך כמה זמן צריך להשתמש באמצעי מניעה נוסף?
והכי חשובב - אם קיימתי יחסין מין אתמול בצהריים בלי קונדום, יש לכך השפעה?
כי טכנית באותו השלב אני הייתי עדין בהפסקה..
תודה רבה על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר NAN
דניאלה פרייפלד03/04/2010בבקשה לפנות את השאלה בפורם רופאי נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מודדים?\02/04/2010
שלום,
רציתי לשאול איך מודדים איבר מין ( פין ) בצורת בננה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוקחים חוט תפירה,
ד``ר עידן מיליצ`ר02/04/2010שמים על האיבר ואח"כ על סרגל.
פשוט!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוץ מאוד בנוגע למחלות !חסוי02/04/2010
שלום..
1.אני בן 17 וחצי..
כשהיתי בערך בן1 4(אני לא בדיוק זוכר את הגיל אבל 14 כמעט בטוח) ההורים קנו לי ולאחיי כלבה
כשרציתי לאונן יום אחד וההורים לא היו בבית ניסיתי לתת לכלבה שלי ללקק לי את האיבר מין,כשראיתי שהיא לא רוצה נסיתי כול מיני דרכים לגרום לה עד שמצאתי פיתרון..
ירקתי על האיבר מין מין שלי והיא ליקקה אותו,הפעם האחרונה שעשיתי את זה זה בערך לפני חודש..
היו פעמים ששמתי רוק במקומות נוספים בגוף כמו פי הטבעת(ישבן),פיטמות וכו' ונתתי לה ללקק..
אני לא בדיוק יודע את ההדרגתיות של זה כלומר בכול כמה זמן עשיתי את זאת..
יש לציין שהכלבה רוב הזמן בחוץ ואני לא יודע מה היא עושה שם,אומנם היא מקבלת את כול החיסונים שצריך אני חושב אבל בכול זאת..היא לא כולכך נקייה
בנוסף היו פעמים שניסיתי להחדיר את איבר מיני לתוך איבר מינה של הכלבה,ויש לציין שלא החדרתי אף פעם אלה רק נגעתי בו עם איבר מיני...
רציתי לדעת אם יש סכנות למחלות עקב זה שהיא מלקקת לי כול מיני מקומות בגוף.
(והחלטתי שאני מפסיק עם זה כי הגעתי למסקנה שזה יכול לגרום למחלות וקצת מגעיל)
אשמח לחוות דעת לא פסיכולוגית אלה חוות דעת רפואית.
2.יש לי עוד שאלה..
אני חושב שיש לי פטריות איפה שהמותנים רק באזור שנמצא בו איבר המין לאיזה רופא אני צריך ללכת?
יש לציין שיש לי פטריות בחזה שלקחתי אליהם טיפול אבל כניראה בגלל שא עשיתי את הטיפול כמו שצריך לא עדין כולכך עברו ויש לי שתי פטריות ברגליים
לאיזה רופא אני צריך ללכת כדי לקבל טיפול במה שאני חושב שאלה פטריות באזור שבו נמצא איבר המין?
יש לציין שבגלל שאני מאוד שעיר באזור איבר המין אני לא רואה שם כולכך טוב את העור ככה שאני דיי בטוח שזה פטריות אבל בכול זאת לא כולכך..
י
3.עוד שאלה בקשר לגילוח
אני בחיים עדיין לא גילחתי מחשש לגירודים ומחשש שאני בטעות יפגע באשכים וירד דם וכו'..
אם אני מגלח את כול האזור עם מכונת גילוח שאני מתגלח איתה בפנים האם זה הגייני כלומר אני יכול לגלח את כול האזור עם המכונה וגם את הפנים ללא חחש שיופיעו לי על הפנים כול מיני דברים כמו למה שאני חושב שזה פטריות בעור באזור של איבר המין?
אשמח אם תענו לי על כול שאלה מסודר כלומר
1. תשובה
2.תשובה
3.תשובה
הרבה יותר קל לי להבין ככה
המון תודה...!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר מענה ..
חסוי02/04/2010אפשר בבקשה מענה לשאלותיי?
אני מאוד מאוד לחוץ מזה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 17
דניאלה פרייפלד03/04/2010לרוב אנשים אנים נדבקים ממחלות של חיות.
יש כלבת ויש גם סוג של מחלת עור שיש לכלב וחתול, שאדם יכול להידבק בו, אבל אז יודעים שלחיית המחמד שלכם יש את אותה מחלה.
לגבי הפטריות צריך ללכת לרופא עור
גילוח, אם אין לך מחלות, אתה לא יכול להדביק את עצמך, אבל היות ואתה מציין שיש לך בעיה של פטריות בעור ,לא הייתי מציע לך להתחיל להתגלח, עד שאתה פוטר את ביעת הפטריה .
לא רצוי לגלח איזור עם פטריה ואז לגלח את עור פניך,ולהפך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלכתי לרופאת עור
חסוי03/04/2010הלכתי יום אחד לרופאת עור אבל אחי ואמא שלי היו איתי והתביישתי לישאול זה היה כשהלכנו בקשר לפטריות בחזה
וגם עצם זה שהיא בחורה ולא גבר קצת מפחיד אותי,אני יכול לבקש רופא עור שהוא גבר ולא אישה?
ובגלל שאני שעיר באיזור איבר המין קשה ליראות אם יש לי שם פטריות אבל אם אני ימרח משחה שנתנו לי לי נגד הפטריות ברגליים ובחזה אני יכול להתשמש גם במשחה באיזור איבר המין?
זה מעל איבר המין ולא עליו או ממש קרוב לו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון04/04/2010אתה יכול לבקש רופא עור. ואתה גם יכול להפנות שאת שאלתך לפורום של רפואת עור באתר Beok
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהסניה02/04/2010
מחלת מין מה משמעות ובאיזה דרכים היא עוברת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סניה
דניאלה פרייפלד02/04/2010מחלת מין היא מחלה שנדבקים בה עקב קיום קשר מיני עם אדם שחולה במחלת מין שמדבקת.
יש הדבקות במין אורלי לדוגמא הרפס, יש בחדירה סרטן צוואר הרחם ,איידס .... במגע....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות זקפהאור02/04/2010
אני בן 18 וחצי וכבר הרבה חודשים שיש לי בעיות עם הזקפה. אין לי זקפת בוקר ואני לא מגיע לזקפה מלאה גם שאני מאונן,מצליח לגמור אבל שהאיבר רפוי יחסית. איך מטפלים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור
דניאלה פרייפלד02/04/2010יכול להיות שיש לך זיקפות תוך כדי שינה...
היתי רוצה לדעת אם קרה משהו, או שפתואם אין....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קרה שום דבר
אור02/04/2010אני לא יודע בדיוק מתי זה קרה זה כבר מזמן. גם כשאני מאונן ומגורה הוא לא בזקפה מלאה ולא מתקשה לגמרי. מה אני יכול לעשות לפתור את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור
דניאלה פרייפלד03/04/2010אני מציע לך ללכת להיבדק אצל רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצל איזה רופא?
אור03/04/2010אורולוג? דרך קופת חולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהאם זה עולה כסף?
אור03/04/2010בגלל שאני עוד לא בן 18 אני צריך את ההורים בשביל לקבוע תור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה???????????
??????05/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??????
דניאלה פרייפלד06/04/2010סליחה על האיחור במתןאורולוג דרך הקופה, לא צריך עם ההורים או בידעתם.
יש תשלום סמלי תלוי איזה קופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליעת זרעחסוי01/04/2010
יש לי כמה שאלות בקשר לבליעת זרע...
אם כאשר בולים זרע אפשר להכנס להריון? אני יודעת שרוב הסכויים שלא אבל רק ליתר ביטוחן
אם כשבועלים זרע ולא משתמשים באמצעי מניעה בזמן המציצה אפשר להידבק במחלות? ואם כן איזה ואיך אפשר לבדוק אם נדבקתי?
ומאז שבעלתי זרע יש לי טעם מאוד רע בפהכל הזמן מר לי בפה האם יש קשר?
אני אשמח אם תענו לי כמה שיותר מהרר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון02/04/2010לא ניתן להיכנס להריון מבליעת זרע (מין אוראלי), רק מחדירה של הפין לנרתיק (מין וגינלי). לגבי מחלות מין, גם במין אוראלי יש סיכון, לכן אם נכנסים לתוך קשר זוגי אפשר לבקש ש-2 הצדדים יעברו בדיקות למחלות מין (אם והיה ניסיון מיני קודם). לדבריך, מאז שבלעת זרע יש לך טעם מר בפה? אולי יש כאן סיבה פסיכולוגית, איזה מחשבות יש לך לגבי בליעת זרע, לגבי מין אוראלי בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שענית לי... רק עוד שאלה אח
חסוי03/04/2010לי זה פעם ראשונה אשר אני עושה מין אוראלי אני לא נבדקתי וגם מי שעשיתי לו לא נבדק...
אני צריכה לעשות בדיקות או שלאשיר את זה ככה?
אם יש בדיקה שאני צריכה איזו? ואיזה מחלות אפשר לקבל ממין אוראלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך השאלה של חייב עזרהיוסי01/04/2010
לא הבנתי שרשמת אם היה לי ניסיון ביצירת קשר מה כוונתך אם התחלתי אם בחורות?
כן התחלתי ופעמיים הם סירבו להיות חברות שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי
דניאלה פרייפלד01/04/2010שאלתי לגבי קשר,היות ובנים בגילך כבר מתחילים לצאת עם בחורה ליצירת קשר,ואז ההורמונים שמשתגעים ,וזה נורמלי, "מוצאים" אותם על בחורה אחת ...
אוננות זה נורמלי ,ואף רצוי לא להפסיק, גם עם יש חברה...
לחשוב על בחורות ולרצות אותן בגילך לא נשמע מכור אלא טבעי..כדי ללמד את עצמך לא...צריך להתמקד על אחת וליצור איתה קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לקבל עזרה...בר01/04/2010
שלום ..
אני בת 15 וחצי מתקרבת ל16.. ואני נמצאת כבר עם חבר שלי חודשייים.. הגענו למצב שהוא פשוט הכניס את היד שלו לתוך התחתונים שלי ומתחת.. ואז ישר הוצאתי את היד שלו מבעד לתחתונים כי לא הרגשתי מספיק בנוח ליידו בגלל שיש לי שיערות ערווה ושיערות במפשעות.. ואני ממש לא מרגישה בנוח עם זה, אני לא רואה את עצמי הולכת לקוסמטיקאית ומורידה שם שיערות אני נורא מתביישת לדבר עם ההורים שלי או אפילו עם החברות שלי בנושא הזה... רציתי לשאול אם יש דרך( אפילו נוחה וקלה) להוריד את השיערות באיזור הכוס והמפשעות... תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיערות בכוס
יוסי01/04/2010חמודה על סכין גילוח שמעת?
כמו שאת מורידה שיער מהרגליים ומבית השחי אפשר להוריד מהכוס.
אלא שזה מגרד ויש פצעונים.
מה שאני מציע לך זה לגלח את קו הביקיני ולספר קצר את שאר השיער.
אין לך במה להתבייש גם לחבר שלך יש שיער בזין בביצים ובתחת אפילו
ואני בטוח שהוא לא חשב על להוריד אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבר שלום
מירב שרון01/04/2010שיער ערווה זה טבעי ונורמלי ורק מראה שאת אשה שהתפתחה מינית. כפי שחברך לפורום ציין, גם לחבר שלך יש שיער באיברי המין שלו וזה לא מעסיק אותך או מטריד במיוחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודע מה אניתום01/04/2010
היי אני בן 15 ואני אוהב בנותזואת אומרת אני לא אוהב שהן אירומות אני הייתי רוצה להיתחתן עם בת ולהיות חבר של בת לא של בן אבל יש ישבנים שפשוט מחרמנים אותי יש ילד בכיתה שלי שהוא הסביר לי על אוננות ופעם שאלתי אם אני יכול לאונן איתו והוא אמר שהוא יחשוב ואז אמר שכן אבל אז הרגשתי שאולי הכרחתי אותו אז ויתרתי והיום היה לי חלום שהוא מעלה תמונות שלו עירום לפייסבוק והרבה חברים מהכיתה סביבו ואז שאני מדבר איתו הוא אומר שניפגש ואני אומר שכן ואני חושב אם לשאול אותו אם אפשר לאונן איתו וכך נגמר החלום אז אני לא יודע אם מי אני יכול לדבר על זה ובעצם מה אני וכדי לי לשאול אם לאונן איתו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תום
דניאלה פרייפלד01/04/2010זה שיש בנים שמוצאים חן בעיניך, אינו בהכרח סימן לנטייה המינית שלך!!
גיל ההתבגרות הוא גיל של תהפוכות,של בלבול...ויש שמרגישים אפילו משיכה לבנים ובנות או להיפך , יש שמתנסים ואז מגבשים את נטייתם המינית ...
גם אם תאונן עם בחור, זה יכול להיחשב משחק, גילוי, לא בהכרח נטייה מינית.
אתה גם מציין שאתה אוהב בנות ושהן עושות לך..
למרות הנאמר,אני לא בטוחה שכדאי לך לממש את הפינטוז שלך עם אותו בחור, אני מציעה לך לאונן תוך כדי פינטוז של לאונן איתו או עפ פינטוז אחר לא כל פינטוז צריך לממש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות
תום01/04/2010אז מה לעשות לשאול אותואם אפשר לאונן יחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתום
דניאלה פרייפלד02/04/2010קשה לתת לך תשובה כן/לא, כי זה אישי ותלוי בבחור...
אני יעצתי לפנטז, שאתה איתו, תוך כדי אוננות לבדך ..ותראה מה זה עושה לך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה
קארין01/04/2010לגבי השאלה של בן רציתי לדעת אם הבן לא גומר אבל אני בלי תחתונים זה יכול להוביל להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד02/04/2010אם אתה לא גומר, ואין!!! חדירה, אפילו כחלק מהמשחק, כלומר יוצא, יבש נכנס...אז אין חשש להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיפה קשורה השאלה הזאת?
מירב שרון04/04/2010נא לשאול אותה שוב בשרשור המתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלוות..חסוי01/04/2010
1. אני סקרו לדעת אם רוב הבנות מתגלחות מלמטה או שלא כי רובן עושים גבות וידיים האם גם הם מתגלחות מלמטה כי ראיתי נשים בבקיני ולא נראה שיש להו שיער באיזור ו אם אני בתור גבר צריך להתגליח או רק לחפף שיער קצת כיאלו לנקות
2.אני פוחד להתחיל עם בחורה כאילו להתחיל באופן מיני ו אז זנ יהיה עברה מינית ? :S* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד01/04/2010ענין של שער זה ענין של טעם אישי וגם של מה הולך בחברה...יש בנות שאוהבות בחור שעיר כמאד גברי ויש שלא, אולי בגלל שהן יותר מושפעות מהסביבה
לכן, שזה לא יהיה השמונע ממך להתחיל עם בנות.
לא רק זה, יכול להיות, שמרוב שאתה תמצא כן בעינה היא בכלל "תשכח" שהיא אינה אוהבת בחורים שעירים.
גם מה זה שעיר בראש בחזה...ולכן לא ניתן לתת תשובה חד משמעית.
החשוב איך אתה בעיניך!!!! תבא עם בטחון במראה,אישיות!! שלך זה עובד ..לא כמות השער ואם זה מה שמונע לבחורה להתקשר אליך ..אז זה אומר לך משהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס בתחתוניםבן01/04/2010
שלום אני בן 16 ויש לי חברה כבר כמה חודשים,אנחנו עדין לא משתמשים באמצעי מניעה ורציתי לדעת האם שאנחנו עושים סקס ואני בלי תחתונים והיא עם תחתונים או שהיא בלי תחתונים ואני עם ,האם זה יכול להוביל להריון ??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן
דניאלה פרייפלד01/04/2010אם נוזל הזרע אינו מגיע לאיזור פתח הנרתיק אין חשש .
רצןוי לא לגמור באיזור הנרתיק.
תהנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)