מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הייאיילת26/04/2010
רציתי לדעת, כשהגבר גומר כמה בערך ביציות יוצאות לו בשפיך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון27/04/2010לגבר יש זרע בשפיכה, הביצית אצל האשה. כמות הזרע בשפיכה משתנה מאחד לשני ונעה בין 0.1 ל-10 מ"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפעם הראשונהאנונימית26/04/2010
אני וחבר שלי עשינו יחסי מין לפני כמה זמן, זאת הייתה הפעם הראשונה שלי
וזה היה כייף ונחמד מאוד
אבל לא "מדהים" או חוויה מהסרטים כמו ששמעתי
והאמת שחשבתי שזה יהיה משהו מיוחד שאני לא אשכח
אבל לא
חשוב לציין שחבר שלי הכניס לי אצבעות עד הסוף לאיבר המין כבר לפני הסקס אז גם לא כאב לי בכלל.
עוד שאלה - כשהוא מכניס לי אצבעות ויורד לי וגם בזמן הסקס - ולא משנה מה הוא עושה לי אני לא גומרת ואני לא מבינה למה ומה אני יכולה לעשות כדי לגמור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימית
דניאלה פרייפלד26/04/2010אני שמחה בשבילך שהפעם הראשונה עבורך השאיר תחושה טובה!!!!
תדעי לך שנחמד וכייף הן תחושות שלא כל אחת מרגישה.
תשאירי את מדהים ומהסרטים ששניכם תכירו אחת את השני יותר ותהיו יותר בטוחים, נועזים בריקוד המיני שלכם, אך גם זה לא מחייב, הנאה זה מה שחשוב שיהיה לכם בסוף המפגש!!!!
האם את גומרת שאת עם עצמך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מוטי26/04/2010ילדה תעופי מהפורום ותחזירי עוד 5 -10שנים ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופפפס סליחה סליחה
מוטי26/04/2010טעיתי באשכול
לא אלייכם התכוונתיייייייי אלה לאחת אחרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעם ראשונה??26/04/2010
שלום,
חבר שלי רצה לרדת לי פעם 1 אבל לא רציתי כי אני מפחדת שתיהיה לי רטיבות מוגברת מהנרתיק כמו שקורה כל הזמן כאשר אנו מקיימים יחסים. ושזה יגעיל אותו.אני גם מפחדת שכתוצאה מזה יהיה ריח לא נעים...
מה לעשות??????
מה צריך לעשות לפני כדי להימנע מכל זה??
אני אציין כי אני אסטתית מאוד וחשוב לי ניקיון ובריאות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון27/04/2010רטיבות מוגברת כתוצאה מעוררות מינית זה טבעי ונורמלי. אם החבר שלך רוצה לרדת לך זה אומר שזה לא משהו שמפריע לו. בכל אופן, אם מעסיק אותך העניין, את יכולה לרכוש בחנות "לאלין" ג'ל עם טעם וניל שמיועד למטרה של מין אוראלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהליז25/04/2010
לפני שבוע קיימתי יחסי מין עם קונדום וחברי גמר בקונדום ראיתי...בפעמים אחרות לא גמר אך היה הפרשות שלו בקונדום אחרי יום התחילו לי כאבי בטן תחתונה שמקרינים לצד שמאל וגב אני אמורה לקבל יום שני עוד שבוע אני חוששת מהריון למרות שקיימתי יחסי מין מוגנים...
מה אעשה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מברוק
ירון25/04/2010כנראה שאת בהריון !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליז שלום
מירב שרון25/04/2010הכאבים לא חייבים להיות קשורים. זה לא שיש איחור במחזור, אבל על מנת להפיג חששות, עבר כבר שבוע מרגע שקיימתם יחסי מין, את יכולה לקנות ערכה ביתית ולשלול הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותקארין25/04/2010
אפשר להכינס להריון מכך ששנינו ערומים לגמרי?
ואם שוכבים יחד כפיות בערום מלא יש אפשרות להכנס להריון?
ובכללי שאלה רק אם הוא גומר יש אפשרות להכנס להריון נכון כי הזרע נמצא בשפיך עצמו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר
דניאלה פרייפלד25/04/2010אם אתם שוכבים ביחד ואין חדירה ואין פליטת זרע בפתח הנרתיק, אין חשש להריון.
הזרע אכן יוצא עם נוזל הזרע, אך ממרחק הוא אינו יכול להגיע לפתח הנרתיק אלא אם כן יש חדירה,גמירה קרוב לפתח הנרתיק ,משחקי אצבעות, עם הזרע, לתוך הנרתיק....
אז תהני ממגע גופכם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
קארין25/04/2010היי לא הבנתי מה שניסית להסביר לי רק בעת גמירה של הזכר יש אפשרות להכינס להריון כי יש פליטת זרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון25/04/2010אם יש מגע ישיר של פין ופות, אז יש סיכון להריון לא רצוי. גם אם יש חדירה חלקית והגבר עדיין לא גמר אבל יש נוזל מקדים, עלול להיות בו זרע משפיכה קודמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
קארין26/04/2010אז כפיות בערום יש סיכון או ככה ששוכבים אחד על השני בעירום יש סיכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיר
דניאלה פרייפלד26/04/2010אין סיכון בכל תנוחה שתרצו ,כל עוד הבחור לא גומר באיזור הפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
קארין27/04/2010היי זאת אומרת שרק במידה והוא גומר יש סיכון?
אז למה כתוב שאם יש מגע ישיר בין פין לפות זה כבר סיכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיר
דניאלה פרייפלד27/04/2010לרוב הבנים יש פליטה מוקדמת שהם אינם מרגישים בו, ואין עליה שליטה ולכן לא כדאי משחק מיני שכולל כניסה ויצאה של הפין, אפילו אם מבטיחים (ומתכוונים לכך) שלא יגמרו.
קארין28/04/2010אז אין סיכון במגע ישיר של פין ופות ללא תזוזה כלשהי?
קארין28/04/2010אז אין סיכון במגע ישיר של פין ופות ללא תזוזה כלשהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיר
דניאלה פרייפלד28/04/2010אני ממליצה לא לאפשר התקרבות ...זאת רק בגדר המלצה...ענינים מתחממים ואולי תאבדו שליטה מרוב הנאה
אבל אם אתם רק מתקרבלים, ללא עוררות, ואין זיקפה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל...
קארין28/04/2010בסדר..אבל בתנוחת כפיות ערומים יש סכנה כלשהי?בלי לאפשר תזוזה של הפין,
ובכלל הטיפות מוקדמות לפני שפיכת הזרע הם רק ברגע שיש תזוזה או סתם ככה גם אם שוכבים אחד ליד השני יכולות לבוא הטיפות המקדמות של הזכר?לא ברור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון28/04/2010אם ה"טיפות המוקדמות" (הנוזל המקדים לשפיכה) מה שנקרא באנגלית pre-come משתחררות כשיש מגע בין פין ופות אז יש סיכון, לכן למה לקחת סיכון כשהעניינים מתחממים עדיף לנקוט באמצעי זהירות ולשים קונדום, כך שניכם תהיו רגועים וחופשיים ליהנות מהמשחק המוקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם אנחנו
קארין29/04/2010ואם אנחנו רק שוכבים כפיות ערומים נגיד ורואים טלוזיה ומובטח שלא יהיה תזוזה של הפין, יש סיכון כלשהו ?
אני לא מבינה מתי השפיכה המוקדמת מתרחשת סתם ככה או רק בעת תזוזה וגירוי של הפין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבואינה מה את בת 8 ?
מוטי29/04/2010כושאלאמאשלך מזה השאלות האלה של גן חובה
דניאלה פרייפלד30/04/2010תקראי את כל תשובותי אליך, שם יש לך תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה בבקשה לענות!אנונימי24/04/2010
אני בן בתחילת גיל ההתבגרות ורציתי לשאול
1.מתי מוקדם מדי להתחיל לאונן?
2.האם יש באוננות נזקים כלשהם?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה יש לי עוד שאלות:
אנונימי24/04/20103.מתי הפין צריך להתחיל לגדול?
4.מתי הוא מפסיק לגדול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימי
דניאלה פרייפלד24/04/2010הפין כבר גדל.... והוא אמור להמשיך יחד עם גדילתך
כפי שקשה לדעת מתי אתה תפסיק לגדול, כך גם קשה לדעת לגבי פינך....
אך כפי שבוודאי כבר שמעת הגודל לא קובע מה שחשוב מה אתה יודע לעשות איתו ועם שאר גופך...בעתיד ,כמובן.
חשוה ההנאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אנונימי24/04/2010למה את מתכוונת כשאת אומרת הוא כבר גדל?
מה הוא גדל בכל גיל?תודה עוד פעם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימי
דניאלה פרייפלד24/04/2010אין מוקדם מדי....
כל עוד אתה לא פוצע את עצמך אין נזק בריאותי או גופני וכל עוד אתה לא עושה את זה על חשבון דברים אחרים כמו חברים ספורט משפחה לימודים אין נזק "נפשי"...
תהנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה!!חסויה24/04/2010
אני בת 17 והתחלתי לקיים יחסי מין לפני שלושה חודשים. לא הלכתי לקבל מרשם לגלולות, ואני מקפידה שחבר שלי ישים קונדום, אבל אני כן מעוניינת להתחיל לקחת גלולות, הבעיה היא שאני מתביישת ללכת לרופא, ואני גם לא רוצה לספר לאמא שלי שהתחלתי לקיים יחסי מין.
השאלה שלי היא אם אני יכולה לקבל מהרופא נשים מרשם לגלולות בלי שאמא שלי תדע מזה?
ועוד שאלה, איזה בדיקות צריך להתחיל לעשות כשמתחילים לקיים יחסי מין? אחרי כמה זמן מתחילת קיום יחסי מין בפעם הראשונה זה צריך לעשות אותן?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה
דניאלה פרייפלד24/04/2010אמך לא צריכה לדעת שהלכת לבדיקה .
תתקשרי ותקבעי זמן שנח לך.מאד חשוב ללכת לרופא ולא לקחת מחברות או...
החשיבות בללכת היא בכדי להתאים לך גלולות שמתאמות לך.
לגבי הבדיקות יש להתיעץ עם הרופא אני משארת שירצה לראות אותך פעם בשנה...
יכול להיות, היות וקימת יחסי מין מלאים,שהוא כבר ירצה לעשות בדיקה מעמיקה שכוללת בדיקה עם הספקטרום ( מכשיר שנראה כמו ראש ברבז) המאפשרת לו/ה לראות לתוך הנרתיק .
זה לא אמור לכאוב !!כל הקטע קצת לא נעימה אך חשוב לבריאותך!!!!
אז טוב שאת לוקחת אחריות על גופך ובריאותך!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לירידה לחברה! לא לדלג בבקשה :(חסוי24/04/2010
שלום, יש לי חברה בתולה שאף פעם לא עשתה סקס והיא אמרה לי שהיא רוצה שאני ירד לה.
ולא הסכמתי כי אני פוחד ממחלות והיא אמרה לי שאיין מחלות וזה מה שאני רוצה לשאול.
מצד אחד אני רוצה לספק אותה כמה שיותר אבל אני מפחד ממחלות..
מה הסיכויים לקבל מחלות מירידה אחת? והאם המחלות מסוכנות??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון25/04/2010אם חברה שלך בתולה אז אין סיבה שתחשוש מפני מחלות מין לא במין אוראלי ולא במין בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אז מה זה שהיה ליחסויה23/04/2010
יכול להיות שזה בגלל שגמרתי? כשאני במחזור הגוף הפריש את כל הנוזלים האלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה
דניאלה פרייפלד23/04/2010יכול להיות שהרטיבות,הנוספת, שהיתה אכן עקב עוררות,והאורגזמה....אך איני רופא אז זה בגדר השארה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףף צריכה עזרהחסויה23/04/2010
אני בתולה וקיימתי סקס יבש כשאני במחזור כנכנסתי להתקלח ירד לי דם אבל לא כמו של המחזור ירד הרבה יותר מהרגיל והיה נוזל של דם אני צריכה לדעת אם יש סיכוי שאיבדתי ת'ביתולין שלי או לא ואם יש מצב להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לציין שגמרתי והיינו עם בגדים
חסויה23/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסויה
דניאלה פרייפלד23/04/2010כל עוד אין חדירה לנרתיק את בתולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייאיילת22/04/2010
שאלה: איך עושים סקס יבש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה
דניאלה פרייפלד22/04/2010בת כמה את?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
איילת23/04/2010אני בת 15 וחצי
את יכולה לענות לי בבקשה על השאלה? אני אשמח מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסויה
דניאלה פרייפלד23/04/2010לרוב מתכוונים למגע עם בגדים,קשר גופני הדדי ,שגורם לעוררות הדדית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
איילת23/04/2010אבל סקס יבש = זה אומר סקס, רק עם בגדים?
כאילו חדירה רק עם תחתונים....?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסויה
דניאלה פרייפלד24/04/2010אין חדירה!!!
את והוא עם תחתונים וביגוד אחר לרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
איילת24/04/2010אה הבנתי,
זה אקט מיני רק ללא חדירה?
זה אומר כאילו להתחרמן אבל לא לחדור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסויה
דניאלה פרייפלד24/04/2010תהני!!
תתני לדמיון שלכם לפרוח, אכן ללא חדירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לתשובתכם באופן נואש !!אני22/04/2010
כבר כחודשיים שלא קיבלתי מחזור ואני חוששת...
עברתי השבוע בדיקת גסטרו שכללה הכנסת מצלמות דרך הגרון ודרך פי הטבעת (לבדיקת המעיים והקיבה ) בדיקה שנקבעה לפני מס' חודשים בנסיבות אחרות..לאחר הבדיקה הרופא יצא ואמר שהכל תקין.
השאלה שלי היא האם דרך בדיקה כזאת יכולים ואמורים לראות הריון במקרה ו..?????
זה ממש חשוב לי לדעת זקוקה לתשובה נואשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאני שלום
מירב שרון22/04/2010אם המחזור שלך בדר"כ סדיר, וקיימת יחסי מין ללא אמצעי מניעה לפני חודשיים, איחור של חודשיים בהחלט עלול להעיד על כך שאת בהריון. את יכולה לגלות שאת בהריון על ידי בדיקת דם, לא בדיקת גסטרו שבודקת את הקיבה. מציעה לך לקנות ערכה ביתית לבדיקת הריון. אם את בהריון, אני מציעה לך לפנות לעמותת "דלת פתוחה" קרוב לאזור מגורייך על מנת לקבל ליווי אישי לצורך הפסקת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה??22/04/2010
שלום,
תמיד כשאני חבר שלי מקיימים סקס יבש אני שמה תחתונית כי אני מפחדת שהזרע יעבור לנרתיק
האם יש תחליף כלשהו,והאם זה נכון שזה מונע ממני את ההנאה המלאה?
דבר שני,כשאנחנו מתחרמנים אז יש לי יותר הפרשות מהנרתיק .למה זה?
זה גם מה שמונע ממני להמשיך הלאה,למרות שאני רוצה...מה אפשר לעשוות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסויה שלום
מירב שרון22/04/2010הזרע לא יכול לעבור דרך התחתונים בין אם יש לך תחתונית ובין אם לא. רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי בדגדגן וכך אולי בלי תחתונית את תרגישי את המגע בצורה יותר ישירה, מה שיכול להגביר את ההנאה. ההפרשות מהרתיק כתוצאה מהתחרמנות זה טבעי ונורמלי, מדובר ברטיבות בנרתיק שנגרמת כתוצאה מעוררות מינית, מה שבהמשך בעת הצורך מקל על החדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?????????
??26/04/2010זרע לא יכול לעבור גם דרך תחתונים מבד מאוד דק או מתחתון תחרה????
זה כאילו אין תחתון שיעצור את נוזל הזרע,כי בתחתון תחרה יש הרבה חורים כאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר התייחסות בבקשה
??27/04/2010...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתותייי
דניאלה פרייפלד27/04/2010אם יש חורים, שדרכם נוזל הזרע עובר חופשי ,אז לא לשים תחתונים אילו בזמן שאתם ביחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות??22/04/2010
שלום,
רציתי לדעת ממה יש להיזהר אם אני וחבר שלי מקיימים סקס יבש ללא חדירה וללא בגדים
מה קורה אם הטיפות הראשונות נוגעות באיבר המין שלי?
דבר נוסף,כשקיימנו סקס יבש עם בגדים,היה לי על המכנס היו לי 2 כתמים קטנים על המכנס ממנו.
זה אומר שהוא ממש גמר או שזה רק הטיפות האלה של ההתחלה או שהוא עצר את עצמו לא לגמור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר של:
דניאלה פרייפלד22/04/2010להימנע ממגע נוזל הזרע בפתח הנרתיק.
רק הוא יכול לומר לך אם הוא גמר או לא...
אך יכול להיות שאכן הכתמים של טיפות שמשתחררות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשךךךך
??23/04/2010הכוונה פתח הנרתיק זה אומר ההתחלה של איבר המין או יותר פנימה???
ואם הטיפות הראשונות נוגעות באיבר המין רק חיצוני קיים חשש להיריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה חשובה
??23/04/2010כמו שכתבת,איך בעצם אוכל להימנע ממגע נוזל הזרע באיבר מיני-רק חיצוני אם אנחנו מקיימים סקס יבש כששנינו ערומים.???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסויה
דניאלה פרייפלד24/04/2010הפתח כוונתי לבחוץ, כל חדירה עלולה לעלות את מידת הסיכון, כי לרוב יש פליטה מוקדמת שהבחור אינו מרגיש בו.
את נמנעת, בכך שאת לא מאפשרת לפין קרבה לפות.
תשחקו, תהנו, אך שהוא לא יקרב את הפין בין רגליך....חבל לקחת סיכון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך המשך
??26/04/2010ואם אני לוקחת גלולות אסטל אבל לא בשעה קבועה..זה מונע הריון?
אגב,אפשר לקבל מחלות אם איבר מינו נוגע באיבר מיני-בלי חדירה..???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
חסוי26/04/2010ואם מבצעים סקס אנאלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד26/04/2010אם יש לו מחלה על הפין לא לגעת! שילך לרופא לודא במה מדובר
ולגבי מין אנאלי, אשמח לשאלה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיךך
??27/04/2010אפשר לדעת אם יש לו מחלה כלשהי?? פשוט לשאול??
זה לא נעים. ומביך,למרות שאני יודעת שזו הבריאות שלי.
ועוד שאלה,אילו בדיקות צריך לעשות כדי לדעת אם יש מחלות כלשהן באיבר המין??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתותיי
דניאלה פרייפלד27/04/2010אם מקימים יחסי מין, עם הרבה אנשים ללא אמצעי מניעה, כך עולה הסיכון לחולות במחלה .....
לרוב לא רואים את המחלות, אך יש כאלה שאכן רואים ולפעמים זה בהתפרצות המחלה כמו הרפס,או בשלב מתקדם יותר של המחלה.
אז תביטי על פינו, ואם את חוששת, כן למה לא לשאול ...אם הוא אכן לקח אחריות וקיים יחסי מין מוגנים בעברו..
לא כל המחלות הן העבר המין יש שמעוברים דרך הנוזלים שפולטים..
יש בדיקות דם לכמה מחלות ויש שרואים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפחתת כאבבת-אל21/04/2010
שלום רציתי לדעת איך זה הגיוני שגלולות מפחיתות את כאבי המחזור.
אני לוקחת חודשיים גלולות פליים ו ב 2 המחזורים האחרונים לא היו לי כאבי מחזור לעומת חודשים קודמים יותר שממש סבלתי מהכאבים.
יש בגלולה משהו משכך כאבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להפנות שאלה לפורום רפואת נשים
מירב שרון21/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)