מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצילו...אנונימית06/06/2009
רציתי לשאול שאלה..
חבר שלי עשה לי ביד ואחרי זה גיליתי שיש לי קצת דם על התחתונים.. וזה לא מחזור.
מה זה?
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונמי שלום
מירב שרון07/06/2009יתכן ש-1) הוא פצע אותך או ש- 2) "נקרע" קרום הבתולין. קרוב הבתולין זה שריר בצורה של טבעת שמתרחב, וכשזה קורה יכול לקרות דימום, אבל זה לא מחייב, לא כל אחת מדממת כש"נקרע" לה קרום הבתולין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מיןשני!05/06/2009
אני בת 16 וחבר שלי בן 17, התחלנו לקיים יחסי מין עם קונדום ואז נבדקנו למחלות שהרופאה אמרה לי ואנחנו בסדר.. עכשיו גם קבלתי מרשם לפמינט ואנחנו רוצים כבר להתחיל לקיים יחסי מין בלי הקונדום ..אבל איך אני יודעת שאני באמת מוגנת מהריון? אני ממש לחוצה ולא רוצה להיות בהריון עכשיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשני שלום
מירב שרון06/06/2009אפשר לקיים יחסי מין בלי קונדום כעבור לפחות חודש של לקיחת גלולות באופן סדיר בלי פספוסים, כשאת חפיסת הגלולות חשוב להתחיל מהיום הראשון של המחזור. יש שבוע ימים הפסקה בין חפיסה לחפיסה ואז מתחילים חפיסה חדשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטיםנואלי05/06/2009
לפעמים כשאני רואה סרטים כחולים וכאלו בסגנון אפילו שאני לא מאונן יוצא לי שפיך. האם זה נורמלי שיצא אפ' כשאיני משפשף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן..
חסוי05/06/2009זה בסדר גמור...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנורמאלי לחלוטין!
ד``ר עידן מיליצ`ר06/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרי לילהנואלי05/06/2009
למתמחים קורה לי לעיתים שיוצא לי שפיך בלילה. לפעמים אני מרגיש זאת אם זה באמצע חלום, אך לפעמים אני לא מרגיש זאת אלא רק כשאני קם בבוקר אני מגלה שיצא לי. יש הבדל בין שתי השפיכות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנואלי שלום
מירב שרון06/06/2009מדובר בשפיכה לא רצונית תוך כדי שינה, באם הרגשת את זה תוך כדי חלום ובאם גילית את זה רק כשקמת בבוקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי04/06/2009
אני בן 14 ואני מאונן בלי סוף עכשו הזין שלי לא עומד ישר אני קצת צריך למשמש אותו אוליי זה פגע לי בזיקפה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון04/06/2009כל איברי המין הגבריים נוטים מעט ימינה או שמאלה. אף פין אינו עומד כשהוא ישר לחלוטין.
ואין מה לחשוש לגבי אוננות, זה לא מזיק לזקפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי
חסוי05/06/2009לרוב הבנים, הפין אינו ישר . תמיד יש איזה נטייה קלה ימינה שמאלה, עקימות פה ושם.. כנ"ל באשכים, לפעמים אחד יותר למעלה ואחד יותר למטה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה זה הייתי אני..
חסוי05/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בקשר לביוץדנה04/06/2009
שלום אני וחברה שלי שכבנו אתמול לראשונה בלי קונדום והיא לא לוקחת גלולות
עכשיו הרגשתי כאילו אני עומד לגמור ואז שהוצאתי כבר ממש גמרתי הדאגה שלי זה אם יש סיכוי שגמרתי גם טיפה בפנים ואם זה יכול לתפוס ? ואיך היא יכולה לדעת מתי תקופת הביוץ שלה ? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון04/06/2009אי אפשר לסמוך על שיטת "הימים הבטוחים". ואי אפשר לסמוך על משגל נסוג (להוציא פין בדיוק לפני שאתה גומר) אם היה מגע של פין ופות בלי קונדום ובלי גלולות ואפילו שרק מעט זרע נכנס, זה מספיק בשבילך שיהיה "פנצ'ר" ולכן מומלץ שהיא תיקח פוסטינור. ולהבא לא לקחת סיכונים מיותרים, להשתמש באמצעי מניעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
דנה05/06/2009אבל אם ניכנס רק טיפה של זרע וגם לא בטוח והיא לא בתקופת הביוץ עדיין היא יכולה להיכנס להריון ? \: מה הסיכוי לזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעדי03/06/2009
שלום!
האם הומוסקסואלים יש להם סיכוי יותר גבוה לחלות באיידס?
(ואני לא הומו!!!,אני רק סתם שואל!)
תודה ויום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באופן עקרוני כן, באופן מעשי
ד``ר עידן מיליצ`ר03/06/2009מן הידועות הוא שאיידס אינה מחלת ההומואים וכיום יותר משתמשי סמים המוזרקים נדבקים.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי בעיות ,עזרה !חסוי503/06/2009
שלום :) יש לי שתי בעיות שאני רוצה לדון איתכם עליהן.
הנושא הראשון הוא לגבי בעיות און שיש לי בזמן שאני עם חברה שלי:אני וחברה שלי בני 17,לפני חודש החלטנו לקיים יחסי מין,זה הגיע מוקדם מדי בשבילי,נלחצתי,ולא עמד לי שניסינו.לאחר מכן ניסינו מספר פעמים נוספות אבל זה קרה שוב ושוב,החלטתי לחכות עם זה.ועכשיו אני מרגיש מוכן מאוד,רוצה מאוד,אבל כאשר ניסיתי לחדור,ירדה כל הזקפה כאשר בראש שלי נזכרתי בפעם הראשונה ובפעמים אחריה.אני חושש שיש לי טראומה,לקחתי את זה קשה שלא עמד לי בפעמים הראשונות (חשבתי שזה לא יקרה לי וכו'...).
מה עלי לעשות?,אני מרגיש מוכן אבל כל פעם שאנחנו מגעים לחדירה עצמה הכול יורד לי.. צריך עצה..
הנושא השני הוא לגבי חברה שלי:
היא לא מסוגלת לגמור מזה שאני עושה לה ביד ..אני עושה לה איך שהיא מנחה אותי עושה לה הכול עם רגש,היא מגיעה ממש לנקודת השיא,אבל בדיוק אז כאילו בבום אחד היא כבר לא מרגישה את זה,יורד לה החשק,היא מתבאסת..אני מנסה לנחם אותה לומר לה שזה ממש בסדר והעיקר שהיא נהנהתה,אבל בכל זאת, זאת תופעה שחוזרת על עצמה שוב ושוב,האם זה נורמאלי?יכולות להיות לזה סיבות נפשיות או פיזיולוגיות?,יש לציין שלפי מה שהיא אומרת היא מרגישה איתי הכי נוח בעולם.
תודה על הזמן המוקדש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי5 שלום
מירב שרון04/06/2009ענית לעצמך על השאלה. לא היית מוכן מלכתחילה לקיים יחסי מין, וכנראה בגלל זה לא הייתה זקפה. אח"כ זה כנראה היה מעגל קסם שלילי ונבואה שמגשימה את עצמה. כלומר קרוב לוודאי שפיתחת מעין חרדת ביצוע. אני ממליצה לך להוריד הילוך בנושא של התעסקות סביב זקפה וחדירה, אפשר לעשות הרבה דברים בסקס שלא כוללים חדירה. המשחק המוקדם כולל חיבוקים, נשיקות, ליטופים, מזמוזים, אוננות הדדית (רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי בדגדגן ולא מהחדירה עצמה), מין אוראלי הדדי וכד'. להשקיע את האנרגיות במשחק המוקדם ופחות להתעסק סביב הזקפה. חשוב שתקשיב לעצמך, כשתהיה באמת מוכן לשלב הבא, תמיד תוכל לנסות שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה שניה
חסוי505/06/2009ומה לגבי הבעיה השניה שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לגודלבן 1402/06/2009
אני יודע שכמעט כל הגדלים של פינים נורמליים.. אלב רציתי לדעת.. "איבר גדול" כמה סניטמר זה נחשב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדור שלום
מירב שרון03/06/2009הגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ באורכו, ו- 11.8-13.8 ס"מ בהיקפו. פין ארוך יותר או רחב יותר מזה נחשב למעל טווחה הנורמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף!
בן 1403/06/2009איזה כיף! אני 16 ס"מ ואני רק בן 13 וחצי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ..חסומי02/06/2009
הבולבול שלי נוטה לצד שמאל ממש אני רוצה לדעת איך אפשר לדבר את זה ..
או אם זה יפריע לי בעתיד ..
אבל הוא ממש נוטה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסומי שלום
מירב שרון02/06/2009כל איברי המין הגבריים נוטים מעט ימינה או שמאלה. אף פין אינו עומד כשהוא ישר לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבות בשתן וכאב בקיום יחסי מין.ילדה בת 1602/06/2009
שלום
אז ככה אני עוד חודשיים בת 16 והפעם הראשונה שלי היייתה לפני חודש.
חבר שלי ואני שוכבים קבוע זאת אומרת כל יום כמעט
בהתחלה לא היה לי כלום.
אבל עכשיו התחיל לי צריבות בשתן כשאני שוכבת איתו יום למחרת .
ובזמן קיום יחסי מין כואב לי נורא.
קראתי על זה המון שזה יכל להיות דלקת או משו כזה,אני נורא מפחדת מי זה
ומה אפשר לעשות?
איך לטפל בזה?
והכי חשוב האם זה מסוכן ומדבק?זאת אומרת חבר שלי יכל להדבק מי זה?
אני נורא מודאגת
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון02/06/2009מאחר ולא ניתן לאבחן אותך באופן וירטואלי, את חייבת להגיע להיבדק אצל רופא/ת נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקרית מוזרה אם ילדה(6-8 משהו כזה)מישו01/06/2009
היום הלכתי לקנות בונזו לכלב שלי ולמוכר יש ילדה המוחר קצת התעקב אם איזה מישהו
בינתיים הילדה שלו באה לעזור לי וכששאלתי אותה איפה הבונזו היא לא הפסיקה להביט בי בצורה מוזרה תוך כדי שהיא מלטפת את השיער שלה..וזה היה נורא מוזר! מה ניראה לכם שזה היה?? אני לא רוצה להישמע פרנואיד אבל יכול להיות שאני משדר משהו בהתנהגות או משהו כזה? כי זה לא הפעם הראשונה שזה קורא לי אם ילדה בגיל הזה! \:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון01/06/2009מה מוזר בכך שילדה קטנה מביטה בך ומלטפת את השיער שלה? איזה משמעות אתה מייחס להתנהגות הזאת? בן כמה אתה, ואיך השאלה שלך רלבנטית לפורום הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא הביטה בי בצורה מוזרה
מישו01/06/2009בערך כמו מישהו שנדלק על מישהו..ואין לי איפה לשאול את השאלה הזאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן כמה אתה?
מירב שרון01/06/2009בגילאים של ילדות, אין מה לפרש התנהגויות בצורה מינית. אם לך יש משיכה מינית לילדות קטנות אז זה משהו שחשוב שתבדוק עם עצמך בעזרת טיפול רגשי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרי-קאםדוד31/05/2009
תמיד כשאני במצב אינטימי עם בנות, אז עוד בקטע של המזמוזים יוצא הנוזל השקוף הזה ואני מניח שזה מהתרגשות, וזה די מציק ולא נעים כל כך...
איך אפשר לגרום לזה לא לצאת עד לפני אקט מיני של ממש או של מין אוראלי או חדירה?
כי פשוט זה כזה מביך...
בן 17* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוד
ד``ר עידן מיליצ`ר31/05/2009אין אפשרות למנוע את נוזל הטרום שפיכה (פריקם). עם כל המבוכה זה תפקוד מיני תקין ובריא!!! מה שתוכל לעשות זה אולי לנגבו לפני מין אוראלי או חדירה....אבל אין מקום למבוכה ובושה....זה קורה לכככוווללללם!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה!
דוד31/05/2009אחלה (:
תודה D:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאללההההאני:)31/05/2009
"הימים הבטוחים" מתקיימים לפני תחילת המחזור או לאחר סיום המחזור?
והביוץ.. מתי הוא מגיע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הימים ה- (לא כ"כ) בטוחים....
ד``ר עידן מיליצ`ר31/05/2009שיטה זו מבוססת על זיהוי הימים הפוריים בכל מחזור והימנעות מקיום יחסי מין בימים אלו.
כזכור, לרוב כ- 12-14 יום לאחר תחילת הווסת חל הביוץ. אם האישה מקיימת יחסי מין בתקופה זו, מגיעים זרעונים דרך הנרתיק, תעלת הצוואר וחלל הרחם אל החצוצרה, פוגשים שם את הביצית ומפרים אותה. כדי למנוע היריון בלתי רצוי יש להימנע מקיום יחסי מין בתקופת הביוץ, כולל 3 ימים לפני הביוץ ו-3 ימים לאחריו, סך הכול כ-7 ימים.
לשיטה זו מגבלות קשות, ההופכות שיטה זו לבלתי מומלצת באופן מוחלט: הביוץ אינו אירוע שחל תמיד ביום מסוים בחודש; לעתים הוא חל ביום ה-14, לעתים הוא יכול להקדים ולחול ביום ה-10, ויש והוא מתאחר וחל ביום ה-20, ה-25, ה-30 ואפילו ה-45. כלומר הסתמכות על ביוץ קבוע ביום ה-14 והימנעות מקיום יחסי מין בכל חודש בימים ה- 11-17 אינן מספיקות, ולכן אחוז הכישלונות הקשור בשימוש בשיטה זו גדול.
לסיכום, שיטה זו אינה יעילה למניעת היריון והיא אינה מומלצת לשימוש.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!!!!בן 11 וחצי30/05/2009
אני בן 11 ו4 חודשים. אני ממש חושב שהפין שלי קצר מדי, מה האורך הנורמאלי לגיל שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף!!!
בן 11 וחצי30/05/2009פליייייייייייייייייז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי יקר...לגובה שלך אתה דואג?
ד``ר עידן מיליצ`ר30/05/2009לא כ"כ ...נכון?? כי אתה יודע שאתה בן 11 ועוד תגדל. ככה גם איבר המין שלך!!! כל אחד גובה בדרך שלו ולכל אחד "צומח" בקצב שלו. פשוט נסה להירגע ולדעת שאיבק המין גדל עד גיל 21...בערך מספר השנים שאתה חי עד היום יש לאיבר שלך עוד להתפתח ולגדול.....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל זה נורא חשוב!!!!!
בן 11 וחצי05/06/2009מה הגודל הממוצע לגילי?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה:)
אני:)30/05/2009"הימים הבטוחים" מתקיימים לפני תחילת המחזור או לאחר סיום המחזור?
והביוץ.. מתי הוא מגיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה למעלה.....לכי על בטוח!
ד``ר עידן מיליצ`ר31/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)