מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי זה שוב מתן בקשר לדחוףמתן30/05/2009
ואממ לא החדרתי לה אצבעות זה רק אוננות על ידי גירוי הדגדגן לא החדרתי בבקשה תעני לי שוב זה ממש חשוב תודה וגם זה היה אחרי כדקה דקה וחצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך מענה
מירב שרון30/05/2009אם לא הייתה חדירה של אצבע לנרתיק אלא רק מגע בדגדגן, סביר להניח שאין לך ממה לחשוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות גירודרק אני29/05/2009
אני בן 13 ויש ליבעיות של גירוד מעל לאיבר המין. לפעמים אני פשוט נותן גירוד קטן ואז זה מתפתח לזה שאני לא מגרד מכאב או מעונג, אלא סתם בשביל הגירוד, שאני לא יכול להפסיק.
יש לי מפשעה שעירה במיוחד, יש לזה קשר כלשהו???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון29/05/2009אולי כדאי שתבדוק את בעיית הגרוד עם הרופא שלך או לגשת לחילופין לרופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף דחוף דחוףמתן29/05/2009
היי פעם ראשונה שאני כותב כאן והיא דחופה ביותר אז ככה:
רציתי לשאול אם אני אוננת מול חברה שלי והכל ואז כאחרי דקה עשיתי לה ביד יעני אוננתי לה אם יש איזשהו סיכוי בין אם הכי קטן שהיא יכולה להיכנס להריון? בבקשה תענו בדחיפות כי אם יש סיכוי אני צריך לקנות פוסטינור 2
תודה רבה:מתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למתן שלום
מירב שרון29/05/2009אם אתה אוננת, הגעת לשפיכה בייד שלך ואח"כ מיד החדרת את זה לנרתיק שלה, אז יש סיכון כלשהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כואב בפה.אנומימית29/05/2009
אני בת 18 ואתמול חוויתי אורגיה עם חבר שלי וחבר שלו. מאוד נהנתי אך אחד מהם גמר לי בפה ועד עכשיו כואב לי הפה, יש קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר והלב לא כואב??
מילי29/05/2009את עושה אורגיות?? ועוד נותנת לחברים של חברים שלך לגמור לך בפה? בשביל מה את עושה את זה? למה את משפילה את עצמך ככה? תעשי סקס מאהבה לא כמו אחת בסרטי פורנו,מה שהפורנו עושה למוחות האנשים פשוט נורא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימית שלום
מירב שרון29/05/2009אם הכאב ממשיך, כדאי שתגיעי להיבדק אצל רופא/ת משפחה. לא אמור להיות כאב בפה בעקבות מין אוראלי, אלא אם כן יש מחלת מין אצל אחד הפרטנרים שעלולה לגרום לפצעים בפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין בבני נוערג'ולי28/05/2009
שלום אני בן 18 ,תמיד היה קל בשבילי להשיג בחורות שרציתי והגעתי לאינספור מצבים של יחסי מין אבל תמיד שהרג ה"מכריע" הגיע
אז לא עמד לי ...
הפעם הראשונה שלי הייתה כשהייתי בן 16 וגם אז לא כ"כ רציתי את זה ( זה היה בלי קונדום) והיא הייתה גדולה יותר ממני ... וגם אז לא עמד אח"כ שנה מהפחד לא ניסיתי אפילו ...
עכשיו לפני חודשיים בערך קיימתי יחסי מין עם מישהי שאני מכיר וגם שם לקח לי לפחות 10 דק' שהיא יורדת לי כדי לקבל זיקפה ואחרי 10 דק' בערך אפילו לא גמרתי פשוט לא היה לי חשק יותר נמאס לי כזה
ואחרי שהיא הלכה הדלקתי פורנו ובשניה עמד לי ויש לי גם זקפות בוקר חזקות ... עכשיו אני לא יודע מה הבעיה פה ?? ...
תמיד במצבי ריגוש של אוננות \ אפילו במשחק מקדים יש לי זקקפה חזקה אבל אז זה יורד לי עם הזמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון30/05/2009לפי התיאור שלך, החוויה המינית הראשונה שלך התחילה איזהשהי החרדה סביב הזקפה, כנראה שלא ממש הייתה מוכן לזה, ובעקבות החוויה השלילית, נמנעת ממגע עם בנות במשך שנה. קרוב לוודאי שאותה חרדה שהתפתחה סביב הזקפה עדיין ישנה, מה שמסביר את הקושי שיש לך.
מבחינה פיזית, הכול תקין אצלך. שווה לך אולי להגיע להתייעצות מקצועית, אם אתה חייל אז יש אפשרות לנסות לפנות לקבל טיפול מיני במסגרת הצבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בלחץץץץץץץץץץץץץץאני:)27/05/2009
עכשיו חזרתי מהחבר שליי.. עשינו סקס יבש והייתירק עם תחתונים והוא עם תחתונים ומכנס דק ..
כשהוא גמר הוא אמר לי, וכניראה שיצא קצת דרך המכנס שלו לכוון המפשעה שלי...
עכשיו אני מאוד חווששששתתת אני לא יודעעעעת מה לעשות .. והאם "הימים הבטוחים" יכולים לעזור פה?
הם מתקיימים לאחר סיום המחזור? או לפני תחילת המחזור?
תעזרו לי:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה משהו
אני:)27/05/2009כשאני אומרת אזור המפשעה אני מתכווונת למפשעה התחתונה איפה שקרוב לפות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחכתי גם לצייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
אני:)27/05/2009סיימתי את המחזור שלילפני יום יומיםם....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון27/05/2009אם שניכם הייתם עם תחתונים, והוא עוד בנוסף לכך היה עם מכנס דק, קרוב לוודאי שאין סיבה לחשוש. אם בכ"ז ראיתם שיצא נוזל מהצד לכיוון הפות אז למען הסר חשש, כל עוד לא עברו 72 שעות אפשר לקחת פוסטינור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבנה הפות...נטע27/05/2009
שלום רציתי לדעת מה היא עטרת הדגדן איפה בידיוק היא ממוקמת והכי חשוב איך היא נראית!!!
יש לי חלק בקצה הדגדגן ממש בלמעלה אני לא מבינה אם זה העטרה אבל הוא חצי לא מחובר, ז"א הוא מחובר חלקית, ממש אפשר להרים אותו מהצדדים- מה לעשות?!
תודההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדגדגן
מירב שרון27/05/2009לפי התיאור שלך הכול בסדר אצלך.
הדגדגן של האשה הוא בעל גזע ועטרה. הגזע יכול להיות מזערי ויכול להגיע פנימה לתוך הפות עד כ-3 סנטימטרים. מששי אותו מעל הדגדגן - הוא מרגיש כמו סחוס קטן.
את הדגדגן מכסה הכיפה, כדי להגיע לדגדגן עצמו יש להרים את הכיפה, לפעמים בעזרת אצבע אחת ולפעמים בעזרת שתי ידיים ופנס. עטרת הדגדגן גם היא יכולה להיות בגדלים שונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני חושב שפספסתי שלב...אנונימי26/05/2009
אני מאונן. הרבה... (בערך פעם ביום), ואני עושה את זה בערך מגיל 12.5. היום אני בן 14.
הבעיה היא שעוד לא התנשקתי, אפילו לא התחבקתי, ואני ממש ביישן... אני רואה בנים אחרים בכיתה שלי מנשקים (בלחי) בנות אחרות לאות שלום, להתראות, וכד.. ואני עדיין לא התנשקתי אפילו בלחי-
רק בבני ובנות מצווה לפני שנה, שנתיים.
אני דואג שפספסתי איזשהו שלב- אני מגיע לאורגזמה אבל לא קיימתי מערכת יחסים עדיין, ואפילו לא התנשקתי 0_0....
אני בסדר?? משהו שגוי אצלי??? אנא תענו!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכול בסדר אצלך
מירב שרון27/05/2009אוננות זה טבעי לאורך כל החיים מגיל 0, עובר מאונן עוד ברחם של אמו. לכן לא פספסת שום דבר, יגיע יום ותפגוש מישהי שעמה תרצה להתנשק, אל דאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי
noam@29/05/2009יש המווון המון ילדים כמוך.
זה לא שפיספת משהו, פשוט לא התנשקת וזהו... אם אתה משתוקק להתנשק ושתהיה לך מערכת יחסים רצינית תתחיל לנקוט פעולה. תנסה להתקרב לידידות שלך או לבנות שאתה אוהב ותמצא חברה !
בהצלחה =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי קיום יחסיםדודי26/05/2009
אהלן,
אני בן 17 ואני נמצא בקשר עם מישהי בת גילי מזה מספר חודשים.
החלטנו לקיים יחסי מין ודיברנו על כך שחברתי תיקח גלולות.
היא הלכה למומחה על מנת שיתן לה מרשם אך מאחר ויש לה במשפחה רקע של קרישת יתר בדם היא צריכה ללכת למומחה על מנת שיקבע איזה גלולה היא הטובה ביותר בשבילה.
המומחה הוא היחיד מסוגו בקופת החולים שלה ולכן התור אליו יקח חודשיים (!).
בנוסף לכך היא החליטה להתחסן נגד וירוס הפפילומה. היא עשתה את החיסון הראשון לפני כ3 שבועות ולפי מה שהבנו אי אפשר לקיים יחסי מין בחודשיים שבין החיסון הראשון לשני.
חשוב לציין ששנינו בתולים.
משיטוט קל באינטרנט מצאתי כי הסיבה לכך שאי אפשר לקיים יחסי מין בתקופת הזמן שבין שני החיסונים היא על מנת לא להדבק בוירוס עצמו תוך כדי תקופת החיסון. עוד הבנתי שאפשר להדבק מהחיסון רק מתוך קיום יחסי מין (עם יותר מבן אדם אחד). האם העובדה ששנינו בתולים משפיעה על כך ?
בהנחה ונתעלם כרגע מעניין הגלולות ניתן לקיים כרגע יחסי מין ?
במידה וכן נוכל לקיים כרגע יחסי מין, האם חובה להשתמש בגלולות ? כלומר הן מוסיפות אחוז הגנה אקוטי נוסף לזה של הקונדומים ? (97% ממה שקראתי באינטרנט).
תודה רבה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשלומי שלום
מירב שרון27/05/2009זה נשמע שחברתך בחורה רצינית שלוקחת אחריות על הגוף שלה. היא הולכת למיטב המומחים כדי לנקוט בכל אמצעי המניעה ההכרחיים על מנת לשמור על הבריאות שלה וזה מאוד חשוב. אתם כולו בקשר כמה חודשים ,מאחר וזה חשוב לחברתך לשמור על עצמה בכל ההיבטים, עדיף לחכות עד שתעשה את החיסונים ותהיה לגמרי מוגנת וכמובן שעדיף לחכות לגלולות כי זה הכי בטוח במניעת הריון. אתם לא רוצים להיכנס לסטטיסטיקות. בינתיים אתם יכולים לעשות הרבה דברים שלא מצריכים חדירה, כל מה שנקרא outer-sex - ליטופים, חיבוקים, נשיקות, מזמוזים, אוננות הדדית, מין אוראלי הדדי וכד'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ההשלכות של קיום יחסי המיןטל25/05/2009
שלום,
אני עוד מעט בת 18 ולפני כחצי שנה התחלתי לקיים יחסי עם החבר שלי.
אנחנו משתמשים בקונדום ומקיימים יחסים בערך 3 פעמים בשבוע.
בערך יומיים לאחר קיום יחסי המין אני מתחילה לחוש במעין דלקת בשתן, צריבה ותכיפות ללכת לשירותים.
אני לא רוצה לספר להורים ולכן, לא רוצה ללכת לרופא ששולח ישירות לבדיקות שאת התשובות שלהם מקבלים כאשר מתקשרים לבית וכדומה...
שמעתי שחמוציות יכולות לפתור את הבעיה כאשר היא שולית ואני באמת מרגישה שזה לא שולי...
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימית שלום
מירב שרון26/05/2009את עוד מעט בת 18, גיל של אשה בוגרת, אין לך ממה להתבייש, במיוחד כשמדובר בעניין של בריאות. חשוב שתגיעי להיבדק אצל רופא/ת נשים על מנת לאבחן ולטפל בבעיה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלכות של קיום יחסי מין- עוד שאלה
טל26/05/2009הבעיה כאן היא לא מבוכה מללכת לרופא.. אלא מבוכה מזה שההורים ידעו.. הם מקסימים אבל לא כדי לשתף אותם בדבר כזה...
הרופא שולח לבדיקות שהורים בטוח ישמעו מהם.. בנוסף הוא מוסיף לכרטיס של הקופה סטטוס של "פעילה מינית" וכאן החשש...
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה לשאלותייך
מירב שרון27/05/2009בתור מישהי שבמקרה עובדת במסגרת קופ"ח כללית, אני יכולה להגיד לך איך זה עובד בקופה. אם את מגיעה לרופא/ת נשים, זה עניין אישי שלך. אם את נשלחת לעבור בדיקות כלשהן, התוצאות לא מגיעות אלייך הביתה אלא או שאת מגיעה באופן אישי כדי להוציא תדפיס או שאת מגיעה למרפאה ומבקשת סיסמה על מנת להיכנס לאתר ולבדוק את תוצאות הבדיקות. המידע לא מגיע לידי הורייך בשום צורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה! תשובה היום בבקשה!!מישהי25/05/2009
מחר חבר שלי מזה שנה חוזר מהצבא, לאחר שלא ראיתי אותו חודש וקצת [ הוא בקרבי ולא חזר הבייתה הרבה זמן. ]
נורא התגעגעתי אליו , הוא יהיה כאן כמה ימים ואז לא אראה אותו שוב לפחות לשלושה שבועות,
ודווקא היום קיבלתי מחזור!
אני יודעת שהוא יתבאס כל כך כשהוא יגלה וגם לי בא למות אתם לא מבינים , יש למישהי רעיונות?
מה אפשר לעשות?אין שומדבר שיכול להפסיק אותו פתאום נכון??
או לא יודעת,נניח במקלחת גם אי אפשר לקיים יחסים?
אוףףףףף תעזרו לי :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימית שלום
מירב שרון26/05/2009הרבה אנשים מרגישים חוסר נוחות לקיים יחסי מין בזמן מחזור אבל זה בדר"כ בעיקר בגלל איסורים חברתיים. אם לך יש בעיה עם סקס בזמן מחזור מסיבות כאלה ואחרות, אז יש דברים אחרים שאפשר לעשות שלא כוללים חדירה. כל מה שנקרא "outer-sex" כולל נשיקות, חיבוקים, ליטופים, מזמוזים, אוננות הדדית, מין אוראלי וכד'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להזדיין כמו בחורהM25/05/2009
אני מפנטז פעמים רבות שבחורה דופקת אותי(אם הכוס בזין בלי שום צעצועים או משהו כזה)
כמו שגבר דופק אישה,אני מדמיין כל מיני תנוחות
1.היא על הברכיים אני שוכב על הגב והרגל שלי על הכתף שלה ושמה את ידה על רגלי השני שמקופפת ומתחילה לדפוק אותיי ואז מתקופפת אליי ומנשקת אותי.
2.היא על הברכיים ואני שוכב על הגב והיא מרימה לי את הרגלים ודופקת אותיי.
3.היא על הברכיים והיא מרימה אותי על הירכיים שלה מרימה לי רגל אחת גבוה ומתחילה לדפוקק אותי ואנחנו מתנשקים.
4.היא על הברכיים אני שוכב על הבטן ואגן שלי מורם ונשען על ירכים שלה והיא מחדירה את הזיין שלי ככה ודופקתת אותי.
5.היא שוכבת על גב ואני שוכב עליה אם הגב והיא מרימה את האגן(ככה שהיא יכולה לחדיר את הזיין שלי)תופסת אותי חזקק ומתחילה לדפוקק אותי.
ועוד כל מיני תנוחות שבדרך כלל הגבר הוא בשליטה בהם,האם זה בסדר לעשות תנוחות כאלה?
איך ניראה לכם שחברה שתהיה לי תגיב אם אציע לה תנוחות כאלה?? אני מפחד לצאת מוזר ושהיא לא תסכים למרות שזה יכול להיות מאד מהנה בשביל הבחורה.בבקשה תענוו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנוחות סקס
מירב שרון25/05/2009כל התנוחות בסקס לגיטימיות כל עוד זה מקובל על 2 הצדדים. להבא כשאתה כותב הודעה בפורום, תשתדל לשמור על השפה שלך, אחרת ניאלץ למחוק את ההודעות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיללתי או משהו??דיברתי יפה מה אמרתי
M25/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס אנאלי? בבקשה תענו דחוף..מישהי24/05/2009
אני וחבר שלי יחד כבר 9 חודשים.
לפני כ3 חודשים התחלנו לקיים יחסי מין, הוא מתחשב ודואג לי בצורה מדהימה,
אבל בחודש האחרון הוא מעלה פעמים רבות את הנושא של סקס אנאלי.
בכל פעם אני מסרבת ומנסה להעביר נושא, וכשהוא שואל למה אני לא רוצה אני לא יודעת ממש להסביר.
רציתי לשאול, מה זה בדיוק, האם זה מענג בכלל את האישה?
או שזה כואב ומהווה סבל בלבד?
האם כדאי לנסות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
noam@24/05/2009תראי, אולי לא מנסיון כי לא ניסיתי מין אנאלי, אבל זה כן אמור לעשות לך כיף.
כלומר הוא מחדיר לך את הפין שלו לישבן שלך, וזה לא כזה כזה לתאר את זה. זה לא כיף בשום צורה מאשר מין אוראלי, ותגידי לו שיעזוב את הנושא של סקס אנאלי אם את לא רוצה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה הוא רוצה בכל זאת אם זה לא
מישהי24/05/2009כיף ? מצד אחד אני רוצה לספק אותו כמו שהוא אותו ולענג אותו , מצד שני זה נשמע לי כואב ולא כ"כ סימפטי..אני צודקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין אף אחד שמבין ויכול לענות? :\
מישהי26/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיוני
בן 1530/05/2009אפשר להבין אותך, זה קורה לכל אחד.
וזה לגיטימי מאוד שתהיה מודאגת מכל העניין של סקס אנאלי.
את מעוניינת בעינוגו של חברך , אך שכחת מעצמך, כשהוא דואג לך, הוא לא שוכח מעצמו, תוכלי להציע לו דברים אחרים, שלך ובעיניך לא נראים מסובכים, ודברים שאת מעונינת בהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימית שלום
מירב שרון27/05/2009לדברי ד"ר צחי בן ציון - מתוך הספר "סקס לא מה שחשבת" - "פי הטבעת אינו מקום שמיועד לחדירה, אבל הוא אזור מאוד ארוגני... נשים רבות לא נהנות מחדירה אנאלית ועושות זאת על מנת לרצות את הפרטנר שלהם. יש נשים שיכולות ליהנות ממין אנאלי אבל לא יודעות את זה כי לא ניסו. ..כדי לנסות צריך להתכונן: לשמן היטב את פי הטבעת בעזרת חומר סיכה על בסיס מים ולבצע הרחבות של פי הטבעת באופן הדרגתי..
מאוד לא רצוי שיחסי מין האנאליים ייעשו רק למען הפרטנר כתוצאה מלחץ מצידו או מתוך חשש כלשהו לאכזב או לפגוע".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אנאלי....
ד``ר עידן מיליצ`ר28/05/2009טוב לי או רע לי מין אנאלי- המדריך השלם
יחסי מין אנאלים הם דרך טבעית לביטוי המיניות כחלק מהרפרטואר המיני למימוש האהבה התשוקה וחדוות המין בזוגיות. . פי הטבעת הוא אזור ארוגני מאוד גם אצל נשים וגם אצל גברים וככזה המגע בו יכול לענג. את שני המינים.
במחקרו של הנט (HUNT )בשנת 1977 דווח על 25% מהנשים שניסו לקיים מין אנאלי. אצל רדבוק REDBOOK) )בשנות ה-80 דווח על 43% אשר ניסו יחסי מין אנאליים, אך רובן ציינו שפעילות זו אינה חביבה עליהן....בלשון המעטה!. יחד עם זאת יש נשים שאכן נהנות ממין אנאלי פגשתי ...בעבודתי...נא להירגע ?, נשים שמעידות שגירוי החור האנאלי מזרז להן את האורגזמה, בכלל המגע והחיכוך באיזור גורם להן לעונג שונה מהעונג הנרתיקי. כמו כן, לא מעט גברים מעידים על הנאה מרובה ממגע מסביב לפי הטבעת ובתוך החלחולת... ולא, הם לא הומוסקסואלים בהכרח.
"מאחורה" "באגזוז" "זיון בתחת" "מעשה סדום","שלא כדרך הטבע" כל אלו ואחרים, מבטאים את המגע המיני האנאלי. הישבן, החלחולת ובעיקר פי-הטבעת הינם אזורים ארוגניים אשר מאוד רגישים למגע. הגירוי יכול להיות על-ידי מגע באצבע, ליקוק (רימינג) ועד החדרת איבר המין או חפצים, כמו דילדו או סטרפאון, לפי הטבעת. המין האנאלי אינו ייחודי לאוכלוסיה ההומוסקסואלית ויכול להוות מקור לגירוי והנאה גם אצל זוגות הטרוסקסואלים כחלק מהרפרטואר המיני. המגע יכול להיות מענג וכאמור, אין בו בכדי להעיד על נטייה מינית כזו או אחרת.
מומלץ לקיים מין אנאלי מספר שעות לאחר ארוחה (לא מיד) ולאחר מתן צואה....אין רצון שיקרה ביחסים, משהו שיפגע בכבודנו בעודנו מרפים את אחורינו.
בשלב ההכנה, יש לשטוף את פי הטבעת ובנוסף ניתן לבצע חוקן (למהדרים). קיימים שני סוגיים או אפשרויות לביצוע החוקן: החוקן ה"ביתי" נעשה על ידי פירוק ידית הטוש והשארת הצינור בלבד. מקרבים את הצינור את פי הטבעת, ונותנים לזרם מים (בטמפרטורה מתאימה) לחדור אל תוך פי הטבעת עד שאי אפשר יותר להחזיק והמים יוצאים עם צואה. אם יש שירותים קרוב ניתן "לקפוץ" לשירותם ולהתרוקן לתוכם. במידה ולא....אוופססס... על פעולה זו חוזרים מספר פעמים עד שהמים יוצאים נקיים. יש גם את החוקן הקנוי, שקיים בבתי מרקחת. זוהי אמפולה קטנה שיש בה נוזל המוחדר לחלחולת דרך פי הטבעת וגורם באופן מידי להוצאת הצואה החוצה.
בחדירה עצמה תמיד להשתמש בחומר סיכה, עדיף על בסיס מים. חשוב לציין שתמיד תישאר לחלוחית כלשהי של נוזלי הצואה בחלחולת. כדי להרחיב את פי הטבעת, כמו כל רקמה שרירית, יש לעשות זאת בהדרגה. לא ביום אחד נהיים גמישים ועושי שפגאט. תמיד רצוי, אך לא הכרחי, להתחיל להחדיר לפי הטבעת אצבע עם הרבה חומר סיכה, הכי חשוב לאט לאט. חשוב להשאיר את האצבע מספר דקות בתוך הרקטום מבלי להזיזה, כל זאת על מנת לתת לשרירי פי הטבעת להתרגל ל"אורח החדש".
לאחר מכן, כשנוח עם האצבע, ניתן להכניס אצבע נוספת ולהמשיך עם חפץ גדול יותר וכן הלאה. חדירה בלי אימון ומתיחה של הרקמות קודם, עלולה לגרום לכאב ואפילו לפציעה של פי הטבעת. חשוב לציין כי ביחסים הטרוסקסואלים, כאשר הגבר הוא האקטיבי, ין לקיים יחסים אנאליים ומיד יחסי מין בנרתיק. איסור זה קיים מחשש לזיהום. יש לנקות קודם את איבר במין ואז, אם עוד כוחך בין מותניך,אפשר לקיים יחסי מין בנרתיק!
תופעות לוואי:
1) יתכן ותוך כדי ו/או מיד אחרי, יהיה לחץ לרוץ לשירותים ולחרבן.
2) שחרור נפיחה הוא דבר טבעי העלול להתרחש כשמין אנאלי מתממש.
3)יתכנו כאבים בעכו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימית
noam@29/05/2009הוא נהנה, מי שמוחדר אליו לא !
כשהוא מחדיר, יש לו עדיין הנאה בפין... כלומר הוא עדיין מכניס את הפין שלו לאנשהו וזה מהנה אותו.
אבל למה שזה יהנה לך? אם מחדירים לך לדגדגן את יכולה להגיע לאורגזמה בקלות, ושם יש לך את נקודת הג'י וכו', אומנם בפי הטבעת אין לך את כל הדברים שצריכים לספק לך הנאה.
אולי קצת תהני, אבל לא כמו שתעשו סקס אוראלי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהבן 1423/05/2009
אני יודע שאין פעולות שיכולות להגדיל לנו את איבר המין.. אבל רציתי לדעת אם יש פעולות שפוגעות לנו(הבנים) בקצב הגדילה של איבר מיננו,ואם כן אז מהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצערנו אין פעולות המגדילות את האיבר
ד``ר עידן מיליצ`ר24/05/2009לשמחתנו, אין פעולות המעכבות את גדילתו. כל אחד וקצב הגדילה שלו....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהיבט הרפואי
מירב שרון24/05/2009לדברי ד"ר רפי חרותי, "פעילות שעשויה לפגוע בקצב גדילת איבר המין דומה לכל פעילות שעשויה לפגוע בתהליך ההתבגרות המינית וזה כולל תזונה לקוייה, שימוש בסטרואידים ומחלות שונות בגיל חשוב זה".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום =] בבקשה תענומירית22/05/2009
קודם כל לשום =]
הייתי רוצה לדעת לגבי המדבקה שאמורה להוות אמצעי למניעת הריון עכשיו שמעתי עליה
ואני לא בידיוק יודעת ומבינה מה היא אמרוה לעשות האם זה מזיק איך אני מאורה לשים אותה מה עושים איתה בכלל באם היא יותר טובה מגלולות
ועוד שאלה אם י אלך לרופא ואקח גלולות בלי שאמא שלי תדעאזיכולי ליראו עליי זה משפיע על מצבי רוח וכאלה יבינו שאני שונה או שאפשר להסתיר את זה ואפחד לא ידעע ...
תודה מראש =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת!
מירית22/05/2009מצטערת זו שוב אני חח
רציתי לשאול גם האם צריך ללכת לרופא המשפחה על מנת לקבל הפנייה לגניקולוג..
או שאני פשוט קובעת תתור אצל רופא הנשים ..והאם הם יכולים לספר להורים,,,,
ומה הדרך הכי טובה להסתיר את הגלולות ושלא ידעו שאני לוקחת אותן בימיוחד לא ההורים
תודה וממש מצטערת זה חשובב =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא להפנות שאלה לפורום רפואת נשים
מירב שרון22/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)