מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםחסויה04/05/2009
אני וחבר שלי עשינו אמבטיה ביחד והתחלנו לקיים יחסים בתוך המים אבל הפסקנו מהר מאוד,
אבל אני עדיין מוטרדת מזה שיש איזשהו סיכוי שאני בהריון...
דרך אגב גם הייתי במחזור, וקיבלתי אחרי זה כרגיל...
מהו הגודל הממוצע של האיבר המין הגברי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסויה שלום, מדבריך נראה
יפעת מקלר04/05/2009שאין לך סיבה להיות מוטרדת הפעם, יחד עם זאת, מכיון שאתם התחלתם לקיים יחסי מין כדאי שתפני לרופא/ת נשים על מנת שיתנו לך מרשם לגלולות למניעת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה רצינות את עונה לשאלה לא שאלה
אנונימי05/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה =]נלי03/05/2009
מה הסימנים של הראשוניים של מחלות מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון04/05/2009תלוי איזה מחלת מין, איזה סימנים את רואה אצלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמירה וזקפהחרמן צעיר03/05/2009
שלום,אני בן 16.8.
אני מאונן אפשר להגיד דיי בקביעות עד 3 פעמים ביום ולפעמים יותר.
היום לדומגא אוננתי רק פעם 1.
יש לי בעיה[אני לא בטוח שזאת בעיה].
יש מקרים שאחרי שאני מאונן וגומר עדיין יש לי זקפה ואני יכול להמשיך לאונן.
האם זאת בעיה?(אני מניח שזאת לא בעיה ואני מחשיב את זה כאל דבר טוב,אבל מבחינה רפואית וכו',המקרה הזה נורמאלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון04/05/2009כמו בסקס גם באוננות, יש גברים שיכולים לעשות "סיבוב שני".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עד איזה גיל איבר המין גדלאנונימי03/05/2009
שלום רציתי לדעת באיזה גיל איבר המין מפסיק לגדול נשאר כמו שהוא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד גיל 21 בערך....
ד``ר עידן מיליצ`ר03/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו לי- יחסי מין ראשונייםמישהי03/05/2009
שלום, אני עוד 3 חודשים בת 17, ולפני חודש וחצי קיימתי יחסי מין עם חבר שלי מזה 7 חודשים בפעם הראשונה ( הפעם הראשונה שלי, שלא ממש לא.)
מאז קיימנו יחסי מין עוד מספר רב של פעמים ובכל הפעמיים נהניתי מהם מעוד והשקענו במשחק המקדים,
הבעייה היא שהצלחתי לגמור רק פעם אחת מכל הפעמיים ששכבנו..
בכל ששאר הפעמיים הוא כבר גמר וניסה להמשיך עוד זמן רב כדי שגם אני אגמור,עד שזייפתי אורגזמה כי כבר עבר זמן רב..
מדוע זה כך, האם משהו אצלי אינו תקין? ומה אפשר לעשות? איך כולן גומרות מחדירה כ"כ מהר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אף אחד לא עונה לי ?:\
מישהי03/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנילי שלום
מירב שרון04/05/2009רוב הנשים לא גומרות בחדירה אלא דווקא מגירוי חיצוני בדגדגן. אני ממליצה לך ללמוד להכיר את עצמך ואיך להביא את עצמך לאורגזמה על ידי אוננות על מנת שתוכלי לכוון את חבר שלך על מנת להגיע לסיפוק. את יכולה להיעזר בספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך (ניתן לרכוש בצומת ספרים). בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
מישהי04/05/2009הקטע הוא, שפעם אחת, והיום בפעם השנייה, כן הצלחתי לגמור, אומנם לאחר זמן רב מאוד אבל בכל זאת..
אם כן מדוע לא תמיד אני מצליחה?
ז"א שרוב הסיכוויים שבד"כ אני לא אגמור מחדירה אלא מגירוי חיצוני? ושאר הנשים מה עושות תמיד, פשוט מזייפות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה בכלל לזייף?
מירב שרון04/05/2009אפשר גם בזמן החדירה לגמור על ידי גירוי חיצוני בדגדגן, וכל אחת מגיעה לאורגזמה בקצב שלה, מומלץ תרגול עצמי על מנת לרכוש את המיומנות וזה עניין מאוד אינדיבידואלי. אף אחד לא מרוויח מזיוף אורגזמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפ מנסיון
אנונימי07/05/2009בנות בד"כ גומרות מגירוי של הדגדגן, מנסיוני הרב - גיליתי שעדיף שהבת תגמור קודם - לכן אני משקיע ומענג את חברתי קודם במשחק מקדים ומגרה לה את הדגדגן, בכלל אני נוהג לקחת בפעם הראשונה שלי עם בחורה - לקחת את ידה ולהניח אותה על היד שלי ולהגיד לה ברוך - שאני רוצה שהיא תראה לי איך היא נהנית כי אני יודע שכל בת אוהבת קצת אחרת ואשמח שתראה לי - ומגרה את הדגדגן שלה עם נגיעות, לקיקות וחדירת אצבעות עד שהיא גומרת, ואחרי זה אפשר לחדור ואז קל לבת שהגיעה לשיא - להמשיך מפה ולגמור גם בחדירה, אבל אם לא גמרה מחדירה זה לא משנה - זו לא תחרות מי גומר ראשון או שחייבים לגמור יחד, חשוב שנהנים ביחד. מקווה שעזרתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה לודן?...דפנה03/05/2009
אני בצבא כבר שנה וחודש ונוטלת גלולות דרך קבע. עד עכשיו הייתי הולכת למרפאה הצבאית והייתי מתלוננת על כאבי מחזור והיו נותנים לי פמינט בחינם. כשהלכתי שלשום למרפאה, נתנו לי משהו בשם לודן במקום פמינט. מה זה לודן?? מישהי ניסתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לודן
שירה04/05/2009מה?? מה זה לודן?! זה חדש?למה החליפו לי את פמינט?!
בחיים לא שמעתי על הגלולה הזאת ...מוזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת מוזר
דפנה04/05/2009וזה גם מוזר שלא הודיעו לנו על זה מראש. ככה, בפתאומיות! התחלתי לשאול גם חברות שלי מה הן עושות, חלק פשוט אמרו שילכו לסופר פארם ויקנו בהנחה לחיילות ב-30 שקל את פמינט במקום לנסות על עצמן גלולה חדשה שהן בחיים לא שמעו עליה.. נראה לי שגם אני אנסה את זה, לפחות בהתחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכי טוב
שירה06/05/2009לא מבינה מאיפה הגלולה הזאת צצה פתאום אבל אם יש אופציה להמשיך לקחת גלולה שאני סומכת עליה נראה לי שגם אני אעשה את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפני עם השאלה לפורום רפואת נשים
מירב שרון04/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלודן הן הגלולות שנותנים בצבא
ד``ר עידן מיליצ`ר05/05/2009לא לכל אחת...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהno body03/05/2009
אני בגיל בין13-15 וידיד שאני מכירה הציע לי ולחברה שלי בתורות כמובם אם אנחנו (כל אחת) רוצה להיות חברה שלו,ואם כן אז מתי נוכל לעשות את זה ואם לא נוח לנו אז אפשר חשיפת איברים איך שהוא קורא לזה.
אני לא מוכנה לעשות איתו משהו מהדברים האלו אבל אני רוצה להיות כן ידידה שלו כי בסך הכל חוץ מסקרנות הוא נחמד וחכם.
השאלה שלי אני וחברה שלי גילינו על זה אבל חברה שלי רוצה לנקום בו. אני לוקחת את זה בהומור אבל אני לא יודעת אם להתנקם בו,או להתרחק ממנו לחלוטין או להיות רק ידידה שלו. מה אתם מציעים לי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן כמה הידיד הזה?
מירב שרון04/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למירב
no body06/05/2009בגילי.. בין 13-15...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לגמרי תלוי בך
מירב שרון06/05/2009אין כאן כללים, מה נכון ומה לא נכון, אלא מה נכון עבורך. נשמע שהידיד שלך עשה כאן מניפולציה וניסה לרקוד על 2 חתונות. החברה שלך כועסת וזה לגיטימי. את בוחרת לא לכעוס, וגם זאת זכותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלהחסוי02/05/2009
אני בן 16 וחצי ויש לי שאלה...
אני רוצה לדעת איך אני מעכב את השפיכה שאני מאונן???
אני גומר מהר מידי ולא מספיק להנות...כל הזמן שאני שואל אומרים לי לקנות ספר...
אי אפשר שיטה שאתם יודעים שאפשר לאמר לי??.
אני לא רוצה לקנות ספר לזה אני רוצה לדעת כמה שיטות לעכב את השפיכה.....
אמרו לי לאונן ושאני עומד לגמור להפסיק ושוב להמשיך אבל זה לא עוזר...אם יש לכם עצה להביא לי זה יעזור לי הרבה מאוד מאוד..
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש ספר
ד``ר עידן מיליצ`ר03/05/2009הנקרא : "פז"מ" אשר מדריך מה ואיך לעשות ע"מ לעכב את השפיכה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמה יותר מדי קצרהרוני01/05/2009
שלום, אני בת 19 מעולם לא קיימתי יחסי מין, מתכננת בעתיד הקרוב אבל יש משהו שמפריע לי, שבכל הפעמים עד היום כשבדקתי את משך האורגזמה שלי באוננות, אף פעם לא הייתה לי אורגזמה שנמשכה יותר ממשהו כמו עשר שניות. אני לא הייתי מודעת לכך שזה מי יודע מה חריג בהשוואה לשאר האוכלוסיה אבל עכשיו אני יודעת, ואני מודאגת מהמחשבה שכשאני אקיים יחסי מין עם מישהו אני אגמור תוך עשר שניות והוא תוך שלוש דקות. למה יש לי כזו אורגזמה קצרה? זה ממש חריג לא?
דבר נוסף, אחרי שהאורגזמה נגמרת, אני לא יכולה לקבל אותה שוב בעשר הדקות שאחרי. כל חיכוך בזמן הזה של העשר דקות לא מרגיש נעים בכלל.
יום מקסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוני המקסימה...
ד``ר עידן מיליצ`ר01/05/2009התפקוד שלך תקין + !!! את מגיעה לאורגזמה בקלות, יש לך אורגזמה שנמשכת כמו אצל כלון, ואחרי 10 דקות את יכולה שוב?!!!! הרבה נשים היו מיחלות להיות כמוך!!!
למה את מצפה?!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה ביחסי מין ראשוניםאנונימי01/05/2009
אני וחברתי מוכנים לקיים יחסי מין הגיל לא ממש חשוב אבל שנינו עוד מעט בני 16..
אז השאלה שלי מה אניי כ-בן אמור לדעת סתומרת לאיזה חור להכניס את איבר המין שלי והאם זה יכאב לה וכשירד לה דם מה לעשות ואיך להכניס אותו בפעם הראשונה לאט או ישר אני זקוק ליעוץ והסברה אז עם מישהוא יענה לי ביקצרה ולעניין אני אשמח מאד
תודה רבה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון01/05/2009קודם כל חשוב שתשתמשו באמצעי מניעה (גלולות/קונדום). רצוי להקדיש כמה שיותר זמן ואנרגיות למשחק המוקדם - להתחיל בכך שתיצרו אווירה מתאימה, מוסיקה, נרות, סנס, כדי לעורר את כל החושים, כולל חוש המגע - חיבוקים, ליטופים, נשיקות, מזמוזים, מין אוראלי הדדי, אוננות הדדית וכד'. כאשר תרגיש שיש מספיק רטיבות בפתח הנרתיק (תיכנס לויקיפדיה לאיור של הפות וכך תראה איפה נמצא פתח הנרתיק), אז תדע שיש אפשרות להתחיל חדירה, אפשר להיעזר גם בחומר סיכה על בסיס מים כגון LOVE GEL, ואז להחדיר אצבע אחת, אם זה נכנס בקלות, להכניס 2 אצבעות, ובאופן הדרגתי להרחיב את פתח הנרתיק בשביל לצמצם למינימום את הכאב הפוטנציאלי של חדירה ראשונה של הפין כאשר עדיין יש את קרום הבתולין. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורחסויה01/05/2009
שלום אני בת 15 אני דיי מפותחת קיבלתי מחזור בגיל 13....
המחזור שלי מאוד סדיר אך פאתום קיבלתי מחזור פעמיים בחודש אני מאוד מפחדת ולא יודעת עם זה בסדר אנא ענו לי על השאלה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פורום רפואת נשים.
ד``ר עידן מיליצ`ר01/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טנגה\בוקסרסוס אדום30/04/2009
אני בעיקרון לובש בוקסר ביום ביום וכאשר אני עושה ספורט ומתי שאני עם חברה שלי אני מחליף לטנגה...
הסיבה היא שבספורט יותר נוח שמשו מחזיק שם למטה ועם החברה זה דיי פדיחות אם היא תראה שעומד לי כי עוד לא הגענו הרבה...
עכשיו הבנתי שזה לא טוב טנגה כי זה מצמיד את הביצים לגוף ואז עולה הטמפ' שלהם וזה יכול לפגוע בפוריות בעתיד...
האם אפשר לקבל קצת הסבר על זה?
ואני מוכן ללבוש בוקסר , פשוט אני מרגיש דיי פאדיחות אם חברה שלי תראה שעומד לי בזמן שאנחנו מתנשקים... אני אשמח לעצות..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסוס אדום שלום
מירב שרון01/05/2009"טנגה פוגע בפוריות" - זה מיתוס שטרם הוכח מבחינה מדעית. וזה לגמרי טבעי שתהיה לך זקפה בזמן שאתה מתנשק עם חברה שלך, זה רק אומר לה שהיא מעוררת אותך מבחינה מינית ומה רע בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב
סוס אדום01/05/2009אבל זה לא יהיה פאדיחות אם היא תראה שעומד לי? כי אנחנו בינתיים רק מתנשקים וליטופים פה ושם.. אבל עוד לא למטה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון02/05/2009אם תתנהג כאילו זה הדבר הכי טבעי שבעולם אז זה מה שגם תשדר לה וזה בדיוק מה שזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ...30/04/2009
שלום,אפשר לקבל מידע והצעות לגדילה של איבר מיני מעבר לגנטיקה ועד איזה גיל באמת גודלים?
נטיות מיניות אפשר לשנות? אני חושב שאני הומו אני נמשך מאוד לגברים כבר מגיל קטן ואני לא רצצ ה לא משנה מה יהיה גם אם יגידו תחייה בשלום בחיים לא!
אני אתחתן ואקים משפחה
לאהוב אשה קורה אשפר להתאהב קרה לי להימשך אפשר לשנות נטייה מינית?
בשביל סקס טוב שהבחורה תהנה מה צריך ? אין לי ניסיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון01/05/2009אין הצעות לגדילה של הפין, זה קורה באופן טבעי, כל אחד בקצב שלו. בעקרון הצמיחה הפיזית בגיל ההתבגרות נמשכת עד גיל 21 אצל בנים. לגבי נטיה מינית, אתה בגיל של גיבוש הזהות האישית שלךוגם גיבוש המיניות שלך עם עצמך ועם אחרים. תאפשר לעצמך את המרחב הזה מבלי לשפוט את עצמך. מיניות נעה על רצף - בין הטרוסקסואל להומוסקסואל, יש כל מיני גוונים באמצע, זה לא שחור ולבן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה....חסוי30/04/2009
אני בן 13 וחצי אורך הפין שלי הוא 10 ס"מ והיקף 7 וחצי ס"מ אני יודע שזה גודל בסדר
אבל רציתי לדעת מה האורך של החברים שלי או של ילדים אחרים בגילי לא חייב לראות אפשר גם שימדדו ויגידו לי ואני לא יודע איך לפנות עליהם מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון01/05/2009אורך הפין הממוצע, כשהפין רפוי אך מתוח: אצל ילד בן 10 - 7-5 ס"מ. אצל נער בגיל 16-14 - 10-6 ס"מ. זה מאוד טבעי בגילך להיות עסוק בהשוואות חברתיות, כולל לגבי אורך הפין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בן 13 וחצי ו..
בן 1402/05/2009ארוך הפין שלי הוא 14 וצי בקשר להיקף אני לא ממש יודע.. לא בדקתי.. אבל כמו שקודמיי אמרו ה נורמלי לגילנו :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד מישהו יענה בזמן הקרוב?!
בן 1410/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
אנונימי11/05/200913.5 אורך 18.5 היקף 13.5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהזה !?..NoName30/04/2009
יש כמה דברים שלא כ"כ הבנתי מה הם בדיוק ..
מהזה מין אוראלי , אוננות ולעשות ביד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלב נפלא בחיים
30/04/2009אם את/ה לא יודע מה הדברים האלו, אז אתה בשלב נפלא של החיים.
לעצם השאלות:
מין אוראלי - כאשר יש שימוש בפה (של אחד מבני הזוג ו/או שניהם).
"לעשות ביד" - לגרות את איבר המין ביד. זה בעצם סלנג של "לאונן". אפשר לעשות ביד לעצמך או לבן/בת הזוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חסוי30/04/2009מין אוראלי זה כאשר אחד מבני הזוג מלקק או מוצץ את איבר המין של השני
לדוגמא הבת מכניזה לפה את הפין של הבן ומוצצת(מציצה) או שהבן מלקק את הפוט של הבת (ירידה)
מין אנאלי זה כאשר הגבר מכניס את הפין לתחת של בן /בת זוגו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתי לגבי האוננות
דניאל30/04/2009אני לא מצליח להגיע לחוויה אורגזמית כמו שמתארים אני מאונן כמו שכולם מאוננים (עם חיכוך היד עם איבר המין) אני לא מוציא שפיך לבן אלא רק כמה טיפות שקופות. אני צריך עצות איך לשפר את תהליך האוננות כך שארגיש חוויה משמעותית יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)