מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי כמה שאלות חשובות...שירלי גל16/05/2009
אוקי יש לי חבר עוד מאת 3 חודשים..
ואני ממש אוהבת אותו..
ותמיד שאנחנו לבד אנחנו מיחרמנים ביחד לא שכבנו עדיין...
ואני בת 15 ואני מפחדת מלשכב איתו מה אני יכולה לעשות אני אוהבת אותו ואני ממש נהננת איתו..
ולא עשינו משההו חריג...
ויש לי עוד שאלה:איך אפשר להנות אותו יעני לגרות אותו כמו שצריך שההו יענה?
בבקשה תענו לי על השאלהה....
בברכה שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב אני
שירלי גל16/05/2009אני חושבת שלא הסברתי תצמי טוב...
טוב אני בת 15 עוד מעט ואני בתולה...
יש לי חבר 3 חודשים ואני מרגישהה איתו הכי כיף בעולם לא עשינו דברים חריגים לא הגענו לחלק התחתון של הגוף...
ואני חושבת שמתי הההו יגיע הרגעע שנישכב אני אני אל מנוסהה ואני קצת מפחדת אני אל יודעת מה עוהההיחם אני מפחד שיכאב לי ואני מפחדת שעם נישכב יוריד לנו יחס ממערכ היחסים..
בבקש תענו לי על השאלהה ואני ממש אוהבת אותו ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב שלום לך...תעני לי בבקשה
שירלי גל16/05/2009לא שאני מפחדתת..
אני לא מנוסהה ולא יודעת מה יהיה ומה יקרהה..
אני חושבת שמתי שההו יהיה הרגעע...
אבל תודה על התמיחה והתשובות הנכונות שאת עונה מודה לך מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
יצחק18/05/2009שלום לך.בקשר לשאלתך.לפי דעתי את לא מוכנה נפשית לסקס כי את פוחדת.באהבה אמיתית לא קיים פחד.את אומרת שאת אוהבת אותו.את יודעת מזאת אהבה?בגיל שלך לא קיים המושג אהבה.את בגיל שגופך מיתפתח ומבקש צרכים שהם בעצם חדשים לך.את צריכה לקחת בחשבון שאתם יכולם גם להיפרד .בגיל שלך זה קורה הרבה.לכן מניסיון אומר לך.על תיתני את הדבר הקדוש לך לחינם.אהבה אמיתית היא בגיל יותר מאוחר.כמו 18 שאפשר ליבנות מערכת יחסים רצינית יותר.מחושבת יותר.כנה יותר.יש מצבים נדירים שאהבה ראשונה מחזיקה לכל החיים.הייתי מייעץ לך מניסיון רב .עם הבחור אוהב אותך באמת הוא יסתפק בדברים אחרים.את יכולה לגרות אותו במציצות וכדומה.ועם הוא לא מיסתפק אז זה הסימן שהוא לא אוהב אותך.עדיף פגיעה ריגשית קלה.מאשר שתיתני לו את הבתולים שלך ואחרי חודש הוא יחפש מטרה אחרת.ואז הפגיעה הריגשית שלך תישבור אותך לרסיסים.הכאב שלך יהרוס אותך.בידידות ענן לבן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליצחק מקווה שתיראהה
שירלי גל18/05/2009יצחק אתה לא הכי צודק אני ישמח לדבר איתך בפרטיות יותר 327555426 איסיקיו עם אין לך יש לי סקייפ ומסנג'ר דבר איתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון16/05/2009מכל הכיוונים ובמילים אחרות, את אומרת שאת עדיין לא בשלה רגשית לקיים יחסי מין וזה לגמרי לגיטימי את רק בת 15. הגעת איתו לרמה של אינטימיות רגשית ופיזית שעושה לשניכם טוב, עד הנקודה הזו את בסדר, מעבר לזה את עדיין לא שם וזה גם בסדר. אין לך למה להכניס את עצמך לסרטים ולפחדים. לגבי שאלתך השנייה - חשוב שתהיה ביניכם תקשורת מינית פתוחה, תדברי איתו ותבדקי איתו מה עוד את יכולה לעשות על מנת לענג אותו וההיפך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אפשר לבדוק איבוד בתולים?אנג'לינה16/05/2009
שלום היום אני בת 15 וחצי, ולפני כ-9 שנים נאנסתי. אך הייתי כבת 6 ואינני זוכרת פרטים ואינני זוכרת אם הייתה חדירה. מאוד מאוד חשוב ודחוף לי לדעת אם איבדתי את בתוליי או לא?
אז השאלה שלי היא כיצד אני אוכל לבדוק ולדעת זאת?
אנא אנו בהקדם.
תודה מראש, אנג'לינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנג'לינה שלום
מירב שרון16/05/2009קודם כל, הדבר הכי חשוב זה שתגיעי לטיפול רגשי סביב הטראומה המינית שחווית. אין שום משמעות לקרום הבתולים אם הוא קרוע או לא קרוע, זה לא אומר עלייך שום דבר. יש מרכזים לטיפול בנפגעי ונפגעות תקיפה מינית בכל הארץ. את יכולה לפנות למוקד חירום 1202 כדי להגיע לעזרה. מאוד חשוב שתטפלי בעצמך כי טראומה מינית בכל גיל ובייחוד כשזה קורה בגיל צעיר כמו שלך זה קרה, מאוד יכולה להשפיע על המיניות שלך בבגרות. האם היית כבר בטיפול על רקע מה שקרה לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנגלינה שלום....
יאיר שטייניץ21/02/2012לפי דעתי את איבדת את בתולייך אבל זה לא אומר עלייך שום דבר...
וכמו זאת שמעליי הגיבה לכי להיבדק מכיוון שזוהי טראומה רגשית עצומה. תתקשרי ומוקד החירום ותספרי להם מה קרה וגם עם זה כן חירום וגם עם לא הם ישמחו לטפל בך..
בקשר לשאלתך תלכי לגינקולוג הוא יעזור לך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנגלינה שלום.... - תגובה
דניאלה פרייפלד21/02/2012צר לי בשבילך!!!
את יכולה לומר לי למה חשוב לך דווקא קרום הבתולין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות לא רציניות..ע'16/05/2009
א. הייתי אצל מישהי ואחרי כמה זמן עושינו על יבש והיא שיתפה פעולה והכל.. אבל לקח לי הרבה יותר זמן לגמור מאשר בדר"כ
ב. אחרי זה התנקשנו איזה שעה פעם ראשונה של שנינו בערך ואני לא ממש נהנתי ואפילו חיכיתי שזה ייגמר
ג. כל פעם ששלחתי יד לאזור החשוב שלה היא התחילה להתקפל כאילו יש שם כפתור כיבוי ודחתה אותי..
האם כל אחד מאלה יכול להצביע על בעיה רפואית כלשהי באחד מאיתנו או שזה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון16/05/2009לגבי א - כמה זמן לוקח לגמור זה עניין אינדיבידואלי, לפעמים זה לוקח יותר זמן, לפעמים זה לוקח פחות זמן.
לגבי ב- לגבי נשיקה - אומרים שנשיקה זה לפעמים אפילו יותר מחדירה מבחינת רמה של אינטימיות. לדבריך לא נהנית להתנשק איתה ואפילו חיכית שזה יגמר, האם בעבר התנשקת עם מישהי שזה כן עשה לך משהו?
לגבי ג- התגובה שלה יכולה לנבוע מאלף ואחת סיבות. אי אפשר לעשות ספקולציות. לכן, אם חשוב לך הקשר איתה וכן היית רוצה לשפר את הזוגיות והמיניות שלך איתה, חשוב שתדבר איתה על זה בצורה פתוחה ותברר איתה מה היה שם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטמותתמישהו15/05/2009
אני נוהג הרבה פעמים לגעת לעצמי בפטמות ולמשש אותם זה הרבה פעמים עושה לי ממש נעים ואני אוהב את זה האם זה נפוץ? והאם זה יכול להזיק לי בצורה כל שהיא? והאם יש לכם המלצות בנושא??.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למישהו שלום
מירב שרון16/05/2009הפטמות יכולות להיות אזור מאוד ארוטי לגירוי. הרבה גברים אשר חשבו שהם אינם רגישים לסוג זה של מגע גילו על עצמם שככל שהם מתרגלים גירוי עצמי בפטמות, הם מגבירים את העוררות המינית שלהם, אפילו עד כדי הגעה לאורגזמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יכול לגמור מהפטמות??
מישהו20/05/2009אם אני אגרה אותן הרבה אז זה יקרא? האם יש לך עוד מידע לגבי זה בבקשה??.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות...אנונימית _:)15/05/2009
שלום,
אני בת 19 וחצי ..ולפני כמה זמן היתי עם מישהו ואני לא מנוסה בדברים האלה.
קודם כל יש לי שאלה ,האם אפשר לאבד בתולים מלשכב בתחת.
דבר שני... שהייתי איתו הוא אמר שכדי שאני אאבד בתולים הוא צריך להיכנס יותר .עשינו את זה רק בלי החדירה הסופית. היה לי רטוב אבל אני לא יודעת אם גמרתי.. מאז כמובן שקיבלתי מחזור ..
אחרי כמה זמן מישהו אמר לי שברגע שהאיבר מין הוא בפנים אז אני כבר לא בתולה ..אבל לא ירד לי דם באותו רגע.
שאלה שלישית... באילו ימים אסור לקיים יחסי מין? לפני המחזור או אחרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון15/05/2009אי אפשר לאבד את הבתולים באמצעות מין אנאלי (קיום יחסי מין דרך פי הטבעת), אלא רק דרך קיום יחסי מין וגינאלי (קיום יחסי מין עם חדירה לנרתיק).לא תמיד חייב להיות דימום בפעם הראשונה שמקיימים יחסי מין. ואי אפשר להסתמך על שיטת "הימים הבטוחים".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס יבש, דחוף!!רחל15/05/2009
בת 18, אני כבר שלושה וחצי חודשים עם חבר שלי ואוהבת אותו מאוד. לפני ארבעה ימים הייתי אצלו והגענו למצב שאני רק עם תחתונים והוא בלי כלום והוא עשה תנועות של חדירה. זה נקרא סקס יבש? או שכבר לא? הרגשתי שכואב לי והפסקנו. כשחזרתי הביתה ראיתי שיש לי דם בתחתונים. זה בטוח אומר שנקרע לי קרום הבתולים? החדירה אם הייתה לא הרגישה לי עמוקה מספיק. ולשאלה האחרונה והכי חשובה- יכול להיות שאני בהריון מזה? הנוזל של הזרע יכול לעבור דרך התחתונים שלא זזו ונשארו עליי כל הזמן? מחכה לתשובה דחופה, אני אוכלת סרטים כבר יומיים...
אחרי שזה קרה, הבנתי שאני לא מוכנה עדיין לדברים כאלה, ניסיתי לדב איתו, אמרתי לו שזה עושה לי רע והוא אמר שהוא מבין וניקח את זה בקצב שלי והוא הכי מתוק בעולם אבל כשזה מגיע לתכלס הוא כאילו שוכח הכל ולא נעים לי להגיד לא על הכל 'לא' כי הוא גדול ממני ב3 שנים ואנחנו כבר הרבה זמן ביחד והכל... בבקשה תענו לי במהירות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף,
רחל15/05/2009שכחתי לציין שנראה לי שהוא לא גמר. הייתי מרגישה אם הוא היה גומר? ומה זה אומר לגבי הסיכויים להריון? אני מבינה שזה לא עושה לי טוב ושאני צריכה לסיים את הקשר הזה.... בכל מקרה אשמח אם תענו לי בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחל שלום
מירב שרון15/05/2009אם הרגשת את החדירה עמוק מספיק אז מאוד יתכן שהקרום אכן "נקרע", ולכן הדימום. הקרום זה בעצם שריר בצורה של טבעת שמתרחב, ויתכן והחדירה גרמה להתרחבות של הקרום או לחילופין, הדימום נגרם בגלל השפשוף שפצע אותך. אבל כל עוד לא היה מגע ישיר של פין ופות, אין חשש מפני הריון לא רצוי. לדברייך, אתם כבר הרבה זמן ביחד אך עדיין אינך מרגישה מוכנה לרמה הזו של אינטימיות פיזית. חשוב מאוד שכן תדברי איתי ותאמרי לו מה שאת מרגישה. קשה לך להיות אסרטיבית בנדון ,אין כאן "לא נעים". אם הקשר איתך חשוב לו הוא יכבד את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה ועוד משו קטן...
רחל15/05/2009אני אדבר איתו את צודקת ואני מאוד מבינה את זה עכשיו... אבל יש משהו שלא ברור לי, נוזל הזרע לא יכול לעבור דרך בד, גם אם הוא רטוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה
מירב שרון15/05/2009נוזל הזרע לא יכול לעבור דרך בד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה
רחל16/05/2009הרגעת אותי, אתם עושים פה עבודת קודש! תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחל
מירב שרון16/05/2009אם יש את הספק הכי קטן, את תמיד יכולה לקנות ערכה ביתית לבדיקת הריון על מנת לשלול הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לגלולותחסויה15/05/2009
שלום ב20.4 התחלתי לקחת גלולות בפעם הראשונה וכרגע אני בשבוע של ההפסקה השאלה שלי היא מתי אני אמרוה לקבל מחזור? בשבוע שעושים הפסקה ? כי הרי לוקחים 21 ימים גלולות ואז 7 ימיפ הפסקה אז בשבוע הזה אני אמורה לקבל מחזור??
שאלה נוספת אם אני לודחת גלולות וחבר שלי יגמור בתוכי אני אהיהי מוגנת 100 אחוז מהריון?? כאלו אפשר בלי קונדום?? ב100 אחוז??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך על השאלות שלך
מירב שרון15/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לגלולותחסויה15/05/2009
שלום ב20.4 התחלתי לקחת גלולות בפעם הראשונה השאלה שלי היא מתי אני אמרוה לקבל מחזור? בשבוע שעושים הפסקה ? כי הרי לוקחים 21 ימים גלולות ואז 7 ימיפ הפסקה אז בשבוע הזה אני אמורה לקבל מחזור??
שאלה נוספת אם אני לודחת גלולות וחבר שלי יגמור בתוכי אני אהיהי מוגנת 100 אחוז מהריון?? כאלו אפשר בלי קונדום?? ב100 אחוז??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מאה אחוז
מיכל15/05/2009אמצעי מניעה היחיד שהוא מאה אחוז זה המנעות מקיום יחסי מין
אם את לוקחת גלולות 21 יום ואת מתחילה מהיום9 הראשון של הוסת ואת נוטלת מסודר את מוגנת.
בתום 21(סיום החפיסה) יום את עושה הפסקה של 7 ימים וביום השמיני מתחילה לקחת חפיסה חדשה
אני זוכרת איך אני הייתי מבולבלת כשרק התחלתי לקחת פמינט.
גלולות מגנות ב99.9 אחוז נדמה לי אבל אני לא בטוחה לגמרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסויהנ15/05/2009השאלה שלי מתי אני אמורה לקבל את המחזור? בשבוע של ההפסקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
מירב שרון15/05/2009לאחר שסיימת לקחת את כל הגלולות, במהלך ההפסקה של ה-7 ימים מופיע הדימום הוסתי. דימום הווסת יופיע כ 4-2 ימים מסיום החפיסה. בחודש השני של לקיחת גלולות את כבר מוגנת מפני הריון לא רצוי, בהנחה שאת לקחת את הגלולות באופן סדיר בלי פספוסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחווווווווף לייייייייחסוי :>15/05/2009
אני וחבר שלנו שכבנו וקרתה פלטטה
זה ניקרע והוא גמר בפניםם
אז ששלחתי אותו באותו רגע ליקנות כדור
עכשדיו הרוחקת הביאה לו כדור צהוב כזה והיא אמרה שז יותר טוב ושזה כדור חדש
הוא עולה 120 ..
מזה הכדוור הזה ? הוא באמת יותר טוב?
וואאיי אני מתה מפחד אני צריכה תשובות דחוףףףף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פני לפורום גינקולוגיה....
ד``ר עידן מיליצ`ר15/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמצעי מניעה - המדבקהנוגה14/05/2009
אני וחבר שלי מתכננים לקיים יחסי מין בקרווב... וגלולות מבחינתי לא באות בחשבון אני לא אוהבת את כל השינויים ההורמונליים שהם עושים ואני מעדיפה לא להשתמש בה...
ברור שנישתמש בקונדום... אבבל הייתי רוצה לדעת על האמצעיי מניעה המדבקהה עד כמה היא יעילה ?ואיך משתמשים בה? ואם היא מומלצת? וצריך אישור רופא בשבילה?
זה חשוב לי תענו לי בבקשה:)
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנוגה שלום
מירב שרון14/05/2009אם יש לך התנגדות להורמונים שבגלולות אז גם המדבקה לא רלבנטית עבורך. המדבקה היא אמצעי מניעה שמשחרר נגזרות של ההורמונים ´אסטרוגן´ ו´פרוגסטרון´ במינון נמוך ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמור14/05/2009
1.כאשר מקיימים יחסי מין רק הבן לובש קונדום והבת כלום?
2. האם יש אמצעי מניעה לנשים חוץ מגלולות שהם לובשות ביחסי מין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למור שלום
מירב שרון14/05/2009אמצעי המניעה הפופולריים ביותר לנערות הם הגלולה למניעת הריון, המדבקות ,או הקונדום. אם הבן לובש קונדום כמו שצריך, אז זה מספיק בטוח במניעת הריון. אבל מאחר ובשימוש בקונדומים גם יש פנצ'רים , כגון כאשר הקונדום נקרע, עדיף לקחת גלולות/מדבקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה!!!חסויה14/05/2009
קודם כל שלום אני בת 15ואני יותר מתחברת לבנים מאשר בנות (אני לא טומבוי פשוט הבנים אצלנו ממש חמודים ומצחיקים יותר מהבנות אבל יש לי גם חברות בנות...) ואתמול אני והכיתה שלי הלכנו לטיול שנתי לשלושה ימים בהמהלך הטיול ביליתי עם כמה מהחברים שלי.
ביום הראשון הלכנו לטיול בהרים אז הייתי עם שגיא (אחד מהחברים שלי) ואז נעצרנו לאכול ארוחת צהרים והתיישבנו ביחד ואז הוא פתאום נישק אותי וזה הייה חלומי!!!
ביום השני טילנו באגם אז נכנסתי עם תום ותומר (שני חברים שלי) תומר יצא לאכול ואני ותום נשארנו ביחד באגם ואז פתאום גם אנחנו התנשקנו וזו הייתה נשיקה מדהימה ביום שלישי זה גם קרה אבל עם תומר!!!
אין לי מושג במי לבחור!!! אני מפחדת שזה יהרוס את החברות בנינו!!! כולם כאלה חמודים!!!
פליז תענו מהר!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים!!!
חסויה14/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לגמרי תלוי בך
מירב שרון14/05/2009אין כאן כללים, נכון/לא נכון, בענייני רגשות ואהבה, אלא מה נכון לך. כמו שאת מבינה, כאשר עוברים את הקו של ידידות, יש גם סיכון לאבד את החברות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה3 בנים נישקו אותך ואת...
נואשת16/05/2009את מודאגת מזה?? אוי ואבוי ואבוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודאגת בגלל ששלושתם ידידם טובים
חסויה17/05/2009שלי ואני מםחדת לאבד את כולם בגלל שאני אבחר באחד... =[
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה דאגות יש לך שלא נדע
יכדגןוי9וגע17/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ??חסוי14/05/2009
שלום רב!
אני בן 14 רציתי לדעת אני ראיתי תמונות של איזה ילדה ואני מרגיש כיאולי שאני מאוהב בה ואני לא מכיר אותה זה בסדר <?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה קורה כל הזמן :)
מירב שרון14/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ?חסוי14/05/2009
אני בן 14 ואני מרגיש על הכיפה נעימות זה נורמלי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגמרי נורמלי
מירב שרון14/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר ליחסי מיןעמית13/05/2009
רציתי לשאול האם זה מרתיע את הגבר אם אני גונחת בזמן שאנחנו שוכבים?
כי אני לא שולטת בזה כו'כ ואני מפחדת מה הוא חושב על זה שכאילו אולי זה מגעיל אותו והכל...
אני לא הכי נהנית בסקס זה פשוט יוצא..
עכשיו עוד שאלה- סליחה על הבורות אבל..
מזה תנוחה 69?מה עושים בה?
ומזה 'דוגי סטייל'? מה עושים בזה?
וגם.. איזה תנוחות אפשר לעשות בשביל לגוון את הסקס ולעשות אותו יותר מהנה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעינת שלום
מירב שרון13/05/2009זה לגמרי טבעי לעשות קולות של הנאה תוך כדי סקס. חשוב שתהיה ביניכם תקשורת מינית פתוחה, תאמרי לו את חששותייך ותבררי אם זה מפריע לו או לא, אולי תגלי שזה אפילו מדליק אותו. אמרת שאת לא הכי נהנית בסקס? למה לא? האם את מצליחה להגיע לאורגזמה?
דוגי סטייל זה כשהוא מאחורייך ומעלייך וחודר עם הפין לפתח הנרתיק - כמו שתראי כלבים מקיימים יחסי מין - לכן המונח דוגי סטייל.
69 - תנוחת סקס שהראש שלך ליד הרגליים שלו והרגליים שלו ליד הראש שלך - כלומר שוכבים הפוך ואז הוא עושה לך מין אוראלי ואת עושה לו.
יש הרבה תנוחות סקס שונות ומגוונות, את יכולה לחפש אותם בגוגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)