מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות לחברהניר13/05/2009
אני וחברה שלי רוצים להתחיל לשכב ביחד אחרי שנה שאנחנו , היא מתחילה לקחת גלולות פמינט אם רשמתי נכון והיא טוענת שצריך לחכות חודש לפני שנוכל לשכב בלי קונדום , זה נכון???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה ניר יבין
מיכל13/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה היא שכן
מירב שרון13/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלוי מתי היא התחליה לקחת...
דפנה13/05/2009אם היא התחילה עם הפמינט בדיוק ביום שהיא קיבלה מחזור, אז היא מוגנת מהריון. אבל אם לא, אז כדאי לכם לחכות לחודש הבא. חוצמזה, זה לא כזה הסטרי לחכות עוד קצת... :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ...חסום12/05/2009
שמעתי שיש דברים כאלה כמו סקס יבש, סיבבר סקס ועוד כל מיני כאלה ..
אני רוצה לדעת מה יש עוד ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסום יקר אלא אם כן אני לא מבין....
ד``ר עידן מיליצ`ר13/05/2009השאלה שלך היא כמו לשאול:..."שמעתי שיש בננה ויש עגבניה.....מה יש עוד?" במין כמו בחיים יש מגוון עצום של מונחים ואפשרויות לכן אנא מקד את שאלתך ואשמח לענות לך.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוגים למיניהם ..חסום11/05/2009
איזה סוגים של יחסי מין אפשר לעשות עם מישי ,
ומזה כל דבר..
תודה רבהה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה ..
חסום11/05/2009ישמצב שמישו עונה לי על זה .. ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו יכול לענות לי על זה ? ..
חסום12/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון12/05/2009יחסי מין מתחלק ל-3 קטגוריות:
1. מין וגינאלי - קיום יחסי מין מלאים עם חדירה.
2. מין אוראלי - שהבת "יורדת" לבן ו/או ההיפך.
3. מין אנאלי - קיום יחסי מין עם חדירה לרקטום (פי הטבעת).
יש גם מה שנקרא outer-sex וזה כולל את כל מה שקורה במשחק המוקדם, כולל חיבוקים, נשיקות, ליטופים, מזמוזים, אוננות הדדית, מין אוראלי הדדי ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש הרבה אפשרויות של מין שניתן לעשות
ד``ר עידן מיליצ`ר13/05/2009מעבר לאיברים,: אוראלי אנאלי גינטאלי דיגיטלי.... יש תנוחות, יש העדפות, יש מה שהחברה מכנה סטיות,אך אם אנשים נהנים מזה ...זה בסדר.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ?חסוי11/05/2009
שלום !
אני בן 14 עכשו לפני כמה חודשים אהיתי רואה ישבן של בחורה ישר היה עומד לי ועכשו זה לא קורה בכלל אולי קצת למה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון11/05/2009לא חייב לעמוד לך כל פעם שאתה רואה תחת של בחורה, הכול תקין אצלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני חושש מפדופיליהחסוי11/05/2009
שלום..
בעייתי היא די רצינית אני בן 16 ואני מאונן בקביעות.
מגיל 14 נכנס בי שיגעון חדש שילדים קטנים, זכרים, בני 12 מגרים אותי ועושים לי את זה, לא כולם, אבל רובם.
אני פותח את האינטרנט באתרים של נודיסטים ומאונן על תמונות של ילדים בגיל 12 בערך.
אני גם מאונן על בחורות כמובן, ואני בוחר על מה לאונן לפי איך שמתחשק לי באותו הרגע.
לאחרונה נרשמתי לבריכת שחייה ובמתלתחות אני רואה ילדים עירומים ועקב כך עומד לי, יצא לי כבר פעם אחת להסתתר מאחורי הוילון במלתחה להציץ עם חצי עין על ילד עירום ולאונן.
לפעמים אני חושב על זה וכל כך מצטער על הטעות הזאת.
אני לא פדופיל, ולא רוצה להיות פדופיל, והלוואי שיכולתי לחשוב רק על בחורות ולא על ילדים.
אולי אני פשוט חרמן על ילדים כי זמין לי מאוד לראות אותם עירומים, במתלתחות.
בבקשה תעזרו לי, ולא רק בהפנייה לפסיכולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון11/05/2009זה מאוד חשוב שאתה מודע לכך שיש לך בעיה, זה מפריע לך ואתה רוצה לשנות את זה.
ככל שתטפל בעצמך בגיל צעיר, כך יהיה לך יהיה סיכוי טוב שתפתור את הבעיה שלך. ביקשת לתת לך המלצה מעבר להפנייה לטיפול אבל זה בעצם מה שבאמת יעזור לך. אני ממליצה לך להגיע ל"עלם - עמותה לנוער במצוקה", ושם תקבל טיפול מקצועי בנדון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה?חסוי10/05/2009
פליטה מהירה זה עובר בגנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר גנטי
מירב שרון11/05/2009ב-7/10/2008 - התפרסם בחדשות של BBC - מחקר עם 200 גברים מהולנד מצא שלאלה שסובלים מבעיה של שפיכה מוקדמת, יש גרסה של גן ששולט בהורמון סרוטונין. רמות סרוטונין קובעות את מהירות השפיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה מאודחסוי10/05/2009
אני מאוד רוצה לאונן אבל אני לא יודע איך, אשמח לעזרה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהה...
בת 1310/05/2009אין לי בדיוק תשובה אבל איך אנחנו אמורים לדעת אם אתה בן או בת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בן...
חסוי11/05/2009עכשיו, אפשר עזרה?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון11/05/2009ניתן לחפש טכניקות לאוננות בגוגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש טכניקות לאונן בגוגל??!
נואשת16/05/2009על זה עוד לא שמעתי!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן כן
מירב שרון16/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי10/05/2009
מה זה סייבר סקס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדרה של סייבר סקס
מירב שרון11/05/2009סייבר סקס הנו קיום יחסי מין וירטואליים, באמצעות שיחת טלפון או אינטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה הוא גומר מהר כול כך ואני לא....גדיה10/05/2009
הייי אני בת 17 וגם חבר שלי
התחלנו לקיים יחסי מין לא מזמן ומאז אנחנו שוכבים כמעט כול יום .. אבל כמעט כול יום אני מתאכזבת מחדש ..
הוא תמיד גומר לפני ומתאמץ שגם אני יגמור אך רוב הפעמים אני לא מצליחה לגמור .. למה..?
רק פעם אחת נהנתי והצלחתי לגמור שהוא גמר בתוכי בלי קונדום והמשיך לז888ןןןן אותי עד שגמרתי.
וגם האם אפשר להיכנס להריון בזמן מחזור .?
אוו האם בכלל גלולות דיאנה 35 הם למניעת הריון<? כי אני כבר שותה אותם יותר משנה לצורך הורדת הפצאים ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון12/05/2009אתחיל מהסוף להתחלה - בהחלט דיאנה היא גלולה למניעת הריון, בנוסף לכך שהיא עוזרת במצבים של אקנה. לגבי כניסה להריון בזמן מחזור, אי אפשר אף פעם להסתמך על ימים בטוחים כאלה ואחרים. במקרה שלך, את לוקחת דיאנה אז אין לך מה לדאוג לא בזמן מחזור ובוודאי שלא בזמן לקיחת הגלולות. כל זה בהנחה שאת מקפידה לקחת את הגלולות באופן סדיר בלי פספוסים.
לגבי האורגזמה שאת רוצה להגיע אליה בזמן קיום יחסי מין ולרוב מתאכזבת, אני ממליצה לך לתרגל עם עצמך אוננות ולגלות איך את מביאה את עצמך לאורגזמה, לרכוש את המיומנות ולהיות בשליטה, ואז גם תוכלי לכוון את החבר שלך על מנת שיוכל לעזור לך להגיע לסיפוק. האורגזמה שלך תלויה בך. חשוב שתדעי שרוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן ולא מהחדירה עצמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה- מין אוראליאיתי 1609/05/2009
שלום, אני בן 15 ומסוגל למצוץ לעצמי את הזין.
האם זה נדיר עד כדי כך? אמרו לי שזה ממש ממש אבל ממש נדיר ומאוד נלחצתי. ????
ועוד משהו- מזה נקראת מציצה אמיתית כאילו? 5 ס"מ עומק??? אולי רק אחרי הכיפה? כאילו מה נקרא שאני באמת יכול להעיד כמוצץ לעצמי עם יכולת כזאת =] ?????
תענו לי על שתי שאלות האלו בבקשה.
יום טוב אתם עושים עבודה נפלאה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון09/05/2009זה אכן נדיר. אבל למה נלחצת מזה? אתה כנראה מאוד גמיש, וזה שירת אותך בניסיון לעשות מין אוראלי עם עצמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנשה יקירי...מה שאתה מתאר הוא לא
ד``ר עידן מיליצ`ר10/05/2009כ"כ נדיר. יש למעלה מ7% מאוכלוסיית הגברים שיכולים לעשות זאת.(יש כאלו שיגידו 3% יש כאלו שיגידו 12% השאלה כמו שאתה כותב זה מה זה נחשב....).....
ומציצה מבחינה מקצועית נחשב לכל מגע של הפה עם אברי המין. מבחינתך....מה שאתה מגדיר.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה על מין אורלי עצמי
חסוי10/05/2009יש פה הרבה אנשים בפורום שיכולים למצוץ לעצמם אני תמיד רציתי אבל אני לא מצליח.
אתה מצליח בגלל שכנראה יש לך פין ארוך (מה האורך שלך?) וגם אתה בטח גמיש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לעוזרים.... האורך של האיבר שלי
איתי 1610/05/200915 ס"מ...
אבל אני מאוד גמיש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנת את זה אנונימי..?! גמיש!!
ד``ר עידן מיליצ`ר11/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי09/05/2009
אני גומר מהר מידי 2 שניות למה זה קורה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה מוקדמת
מירב שרון09/05/2009מידע שנלקח מתוך אתר של מרכז חושים:
גברים הסובלים משפיכה מוקדמת עוברים כמעט בבת אחת מאפס עוררות, לרמת עוררות גבוהה מאד (לנקודה שבה הם כבר לא יכולים לעכב את השפיכה), ללא טווח ביניים. הם לא מודעים למגוון התחושות האדיר הקיים בין שתי הנקודות הללו. החלק השני של הבעיה תלוי במה שלמדת: אם למדת לגמור מהר (או לא למדת לגמור לאט) למעשה אין לך הזדמנות לתקן את חוסר המודעות לאותו טווח תחושות וכך הבעיה מתחזקת ומשמרת את עצמה.
ניתן לשפר בעיה של שפיכה מוקדמת בעזרת תרגילי התחל-הפסק. אתה יכול לחפש מידע על התרגילים בגוגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה צריך?חסוי09/05/2009
אולי אני מנותק מהחיים ופיספסתי משהו ב17 השנים בהן אני חי
אבל למה "חובה" לשים נייר טואלט ליד המיטה?
בואו תעזרו לי כי לפי הדיבור אם אני שואל אני מנודה לתמיד מהחברה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא בטוח שהבנתי אותך
שלומלום09/05/2009למה חובה?
כאילו בזמן אוננות?
אם כן, אז סתם יותר נוח, במקום ללכת לשירותים לנגב... (או בסדין, זה משאיר כתמים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון09/05/2009מצטרפת לשאלתו של חברך לפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב
חסוי10/05/2009נגיד שחברה שלי עושה לי ביד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני אוהב מהר והיא לאטאלעד חזות09/05/2009
שלום רב,
חברתי אוהבת שנוגעים בה באיבר המין מאוד לאט ובעדינות
ואני אוהב את זה מהיר ואגרסיבי..
כל עוד אנחנו מאוניים זה בסדר גמור.. אבל מה יהיה עם קיום יחסי המין?
יש המלצות?
*אני לא מרגיש כלום לאט אני גם לא נהנה. מניח שגם היא אותו הדבר לגבי מהר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון09/05/2009זה נפלא שחברה שלך מספיק פתוחה איתך במיטה כדי לכוון אותך ולומר לך מה לעשות על מנת לענג אותה. אתה כבר עסוק בשלב הבא - אם היא אוהבת את זה לאט במשחק המוקדם אז מה יהיה בחדירה. תגיע לגשר ותחצה אותו. בינתיים תיהנו מהמשחק המוקדם. תנסה ליהנות מהכאן ועכשיו כמה שיותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגטבה
אלעד חזות09/05/2009תודה רבה
כן אני משתדל להיות כמה שיותר רגיש וקשוב אליה..
השאלה אם יש איזה טריק לענג אותה טוב יותר במשחק המקדים?
חשוב לי שהיר תגיע לאורגזמה לפני שאני גומר כי אחרי שאני גומר לא אוכל להמשיך הרבה.. ונשים גומרות יותר פעמים מגברים.. ופעם אחרונה שנגעתי בה וניסיתי לענג אותה עם היד תוך הכוונה שלה, נראה היה לי שזה לא ממש הולך למרות שהייתי מאוד קשוב ונתתע לזה קצת זמן.. והיא בטח תתביש להודות שהיא לא נהנת כדי לא לפגוע בי.. (אני רגיש מאוד לשפת גוף והבאות פנים אז שמתי לב..)
יש רעיונות?
תודה רבה שוב! =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדבר על זה
מירב שרון09/05/2009לפתוח איתה את הנושא ולומר לה שאתה רוצה לענג אותה עוד יותר, ושתכוון אותך על מנת שתוכל לעשות את זה על הצד הטוב ביותר. אם היא מחוברת לגוף שלה ולמיניות שבה ויודעת איך להביא את עצמה לאורגזמה, היא גם תוכל לכוון אותך כדי להגיע לסיפוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סייבר סקסשלומלום08/05/2009
הציעו לי לעשות סקס באינטרנט, בעיקרון, אני מעוניין, אבל אני מפחד שיתבעו אותי על אונס או התנהגות מגונה.
התחלתי לדבר עם נערה אחת, אני בן 14 היא 13. אחרי כמה זמן היא הציעה לי סייבר סקס. בהתחלה סירבתי, אבל עכשיו אני מעוניין.
אני מפחד שהיא תתלונן אחר כך, כשהיא תחשוב על המעשים שלה, או שההורים שלה יעשו את זה. בעקרון אנחנו קטינים ואני לא בטוח שזה חוקי (למרות שקראתי בכמה מקומות שכן)
נ.ב. מדובר בסייבר סקס עם מצלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי
ד``ר עידן מיליצ`ר09/05/2009זה לא חוקי..... הנערה קטינה ואפילו אם היא מציע זה לא חוקי.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל בכל זאת
שלומלום09/05/2009מה הסיכונים?
וגם אני קטין. אז זה לא חוקי מהצד שלה גם כן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על החפירה
שלומלום09/05/2009אם שנינו מצהירים שאנחנו מעל גיל 18?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה החוק אומר בנדון
מירב שרון09/05/2009בשנת 2007 התפרסם בעיתון הארץ - "הכנסת אישרה אתמול בקריאה שנייה ושלישית חוק המטיל עונש מאסר של שנתיים על מי שמציע הצעות בעלות תוכן מיני לקטינים, באמצעות האינטרנט או הטלפון. החוק חל על אדם בוגר שמציע הצעות לנערים או נערות מתחת לגיל 15, או למי שמתחזה לקטין מתחת לגיל 15. "
אז כביכול מאחר ואתה מתחת לגיל 15 החוק לא חל עליך, אבל עצם זה שחוקקו חוק בנדון, מבהיר את מידת החומרה של הנושא ולכן כמו עידן גם אני ממליצה לך לא "לשחק עם אש". אם תתחיל כבר בגילך לעשות כאלה דברים, זה כמו סיגריות ואלכוהול, יש סיכון של התמכרות, אז למה להכניס ראש בריא למיטה חולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמירה מהירה מה עושים???חסוי08/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מה זה נקרא אצלך גמירה מהירה?
מירב שרון08/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש 3 דברים שניתן לעשות:
ד``ר עידן מיליצ`ר09/05/20091)טיפול סקסולוגי התנהגותי ללמידה לשלוט על התחושות שלפני השפיכה וע"י כך למנוע אותה.
2)משחות מאלחשות כמו עזרקאין למשל.
3)כדורים מעכבי שפיכה כמו סרוקסט למשל.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)