מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה ליעוץאחת..30/04/2009
שלום,
אני חדשה בעניין של יחסי מין ורציתי לשאול אם אתם יכולים לספק לי מידע על דרכים להפוך את הסקס למעניין?? אני מתכוונת שלא יהיה נטו החדירה
אבל זה ממש לא בעניין של צעצועים...תנוחות מוזרות וכל מיני כאלה...
זה יותר בקטע של דברים שאני יכולה לעשות בשביל לעשות את זה יותר 'מדליק' יותר 'סקסי'...אבל עדיין שיגרתי במידה מסויימת
אני פשוט לא כל כך יודעת מה לעשות ברגע שזה מתחיל..אנחנו נהנים אבל בסופו של דבר זה חדירה וזהו..
אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוונת ושתוכלו לייעץ לי
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון30/04/2009אפשר להעשיר את הסקס בכל מיני דרכים. חשוב לדאוג לעוררות של הגוף וכל החושים בעזרת סרטים/ספרות ארוטית, נרות, מוסיקה, דיבורים על סקס, אמבטיות משותפות, נשיקות, חיבוקים, ליטופים, מזמוזים,ליקוקים ועוד. כמו כן, בהחלט אפשר לגוון תנוחות של משגל, לעשות מין אוראלי הדדי, אוננות הדדית, לעשות עיסויים ארוטיים ועוד. אפשר להיעזר במשחקי תפקידים - רופא/אחות, פיראט/נסיכה וכו'.
'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותדניאל29/04/2009
אני בן 14 וכשאני מאונן אני משפשף את איבר המין ותוך 3 דקות מינוס פלוס אני לא מצליח להגיע לחוויה ממש נעימה אני מוציא רק כמה טיפות שקופות .
השאלה שלי היא:
למה אני לא מצליח להוציר שפיך לבן?
ואיך אני יכול לשפר את חווית האוננות שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדניאל שלום
מירב שרון30/04/2009השפיכה שיוצאת ממך זה בסדר גמור. לגבי חווית האוננות, אני מבינה שאתה לא מצליח להגיע לחוויה ממש נעימה, האם זה אומר שהחוויה נעימה ואתה רוצה שהיא תהיה יותר נעימה או שהחוויה לא נעימה בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אתה מאונן? האם ביד או בחיכוך?
ד``ר עידן מיליצ`ר30/04/2009יתכן שאתה לא מגיע לשפיכה מלאה אלא רק נוזל טרום השפיכה יוצא מעט.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטות לאונן
חסוי30/04/2009אם אוננות רגילה לא מגרה אותך אז יש לי כמה פתרונות בישבילך:
אתה יכול לקחת ליל נייר טואלת או גליל נייר כסף או נצמד ופשוט תכניס את הפין שלך לתוכו (תדמה חדירה)
או אם בא לך לשדרג את זה תקשור את הגליל למפשאה של בובה גדולה ותדמה כאילו זה פוט ואז כאילו תעשה איתה סקס
אתה יכול גם להיכנס לגוגל תכתוב שיטות לאונן וכנס לדף הראשון
בקיצור תמצא שיטה שתגרה אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....
דניאל30/04/2009ואיך אני יכול להגיע לשפיכה מלאה ולא לטרום שפיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אתה משתמש בחומר סיכה?
ד``ר עידן מיליצ`ר01/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוך כמה זמן גומרים?אנונימי29/04/2009
שלום, אני בדרך כלל גומר תוך כמה דקות (בערך 3-10) וברוב סרטי הפורנו הבחורים גומרים הרבה יותר מאוחר, משהו לא בסדר? למה אני גומר הרבה יותר מוקדם מאחרים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בסרטי הפורנו לכולם יש גם...
ד``ר עידן מיליצ`ר29/04/2009אתה אחלה! הממוצע הוא 2-5 דקות...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחלה תודה רבה
אנונימי30/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשה!!שישו29/04/2009
לפני רבע שעה אני וחברה שלי עשינו סקס יבש והיא הייתה מעליי והיא הייתה עם תחתונים וגם אני הייתי עם תחתונים, והיא התחכחה עם האיבר מין שלה על האיבר שלי כאילו אנחנו עושים סקס היינו ככה כמעט 10 דק' ולא הרגשתי משהו מיוחד.. אחרי זה נכנסתי לשירותים לעשות פיפי וראית שמתחת לפין בצד שמאל נהייתה לי גולה כזאת כאילו התנפח לי העור וכשאני נוגע בזה זה לא כואב ולא כלום. זה מלחיץ אותי רצח בבקשה מזה יכול להיות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשישו שלום
מירב שרון30/04/2009יתכן שהגולה שראית הייתה שם גם לפניכן, אולי לא שמת לב. ככה או אחרת,
טוב ששמת לב וכדאי שתלך לבדוק אצל הרופא שלך במה מדובר. אין טעם להיכנס ללחץ, אולי זה שום דבר, אבל בהחלט חשוב שתבדוק למען השקט הנפשי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
מישה30/04/2009הנפיחות ירדה זה היה מנופח אתמול ואחרי חצי שעה בערך ירדה הנפיחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מישה... שישו
מישה30/04/2009מישה זה כינוי מפורום אחר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהאלמונית29/04/2009
אני נוטלת ת'קופסת גלולות הראשונה שלי בחיים ובמשך יותר מ 17 יום נטלתי סדיר את הגלולות...אולם אתמול בגלולה מס' 18 שלי שכחתי לקחת את הגלולה..בדר"כ אני לוקחת את הגלולה בסביבות שעה 8 אך בגלל שיצאתי לחגוג יום העצמאות ברח לי מהראש וחזרתי בסביבות שעה 4 ולקחתי את הגלולה....האם זה משבש לי את היעילות של הגלולה? הרי עד 12 שעות זה בסדר נחשב...תענו לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון30/04/2009אין לך ממה לחשוש, עד 12 שעות זה בסדר להשלים גלולה שפספסת. תמשיכי לקחת את הגלולות כרגיל ובאופן סדיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין לפני מחזורתום29/04/2009
אני וחברתי קיימנו יחסי מין לילה לפני המחזור שלה וגרמתי בפנים בלי קונדום
מה הסיכון שבכך ? כי אמרו לי שאין חשש בגלל שהמחזור שלה היה בדיוק למחרת
תודה מראש תום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתום שלום
מירב שרון30/04/2009אי אפשר לסמוך על "הימים הבטוחים". חבל לקחת סיכונים מיותרים. השיטה כולה מבוססת על תקופת הביוץ, אותה קשה לחזות או לנחש. אנשים רבים מאמינים שיש ימים מסוימים בהם אפשר לקיים יחסי מין בביטחון מלא ולא להיכנס להריון.
יש החושבים שהימים הבטוחים הם סביב ימי הווסת - זאת אומרת, לקיים יחסי מין לפני קבלת הוסת, או מיד לאחר סיומו, בהנחה שאין ביוץ בזמן זה, אך מאחר ואי אפשר לקבוע בוודאות מתי יתרחש הביוץ ובאיזה יום תתחיל הווסת הבאה, אי אפשר לסמוך על שיטה זו.
לכן, אם עשיתם סקס בלי קונדום ובלי גלולות, יש סיכון להריון לא רצוי. מתי זה קרה? אולי עדיין יש אפשרות לקחת פוסטינור אם לא עברו 72 שעות מהאקט עצמו. ולהבא, לא "לשחק עם אש", אם לא גלולות אז לפחות קונדום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקפה עם תחתוניםחסוי28/04/2009
אם אני שוכב על הבטן או לובש תחתונים גם טנגה וגם בוקסר רגיל ובוקסר צמוד אז כשיש ל זקפה כואב לי בפין כי הוא משתפש במשהו מה אני יכול לעשות?
כל פעם שיש לי זקפה ללכת לחדר להוריד את המכנס ולחכות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי
אנונימי28/04/2009
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחד מהגברים המומחים יענה לך על זה
מירב שרון29/04/2009שאלה לי אליך, האם יש לך רגישות למגע? כלומר, איך אתה מסתדר עם דשא? חול? פתקים בחולצות? האם אתה בררן באוכל וכד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה אחד מרבים...
ד``ר עידן מיליצ`ר29/04/2009האם הכאב הוא בלתי נסבל?!....אם לא, זה מה יש.. :-(
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי
noam@30/04/2009לך שנייה למקום כלשהו ואו תזיז את הפין הצידה, או שתעלה אותו למעלה ותתפוס אותו עם הגומי של התחתונים (אם הבנת למה אני מתכוון.).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לנועם
חסוי30/04/2009ניסיתי את השיטה שלך אבל הפין שלי קצר מידי כדי להגיע אל הגומי מה אני יכול לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי27/04/2009
כמה עולה ללכת לסקסולוגית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון28/04/2009אם אתה פונה למטפל/ת מינית באמצעות קופ"ח כללית, התשלום אינו כלול בסל השרותים אך הנו מסובסד - העלות לביקור 160 ש"ח. אם רוצים להגיע לטיפול מיני באופן פרטי, המחירים משתנים ממטפל למטפל ונעים בין 200-400 ש"ח לביקור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותדניאל27/04/2009
כשמאוננים חייבים חומר סיכה או שאפשר גם בלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר גם בלי...כל אחד
ד``ר עידן מיליצ`ר27/04/2009איך שעושה לו טוב!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה!!אחת..27/04/2009
אתמול אני וחבר שלי קיימנו יחסים לא מוגנים..ללא קונדום
היום בבוקר עשיתי בדיקות דם כלליות בקשר לרוקוטן שאני לוקחת..ועליי ללכת לרופא עור לקחת מרשם של הכדורים
השאלה שלי היא האם בבדיקות דם כאלה ניתן לראות אם יש הריון או לא?? והאם בהפרש של מהיום למחר אפשר לראות דבר כזה בכלל בבדיקות דם??....
ובמידה ולא..עד מתי אפשר לקחת פוסטינור??
אשמח אם תוכלו לענות לי בהקדם האפשרי !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד 72 שעות נראלי או משו כזה
אלמונית27/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי דחוףףף!(בשעות הבאות):
אחת..28/04/2009אני לא רוצה לקחת סתם פוסטינור...
אז ככה..היתי אצל הרופא עור אחרי הבדיקות דם והוא אמר שהכל תקין..(לא שאלתי אותו או משהו כזה)
אם היה הריון הבדיקה היתה אומרת את זה?? ובהפרש של פחות מיום ??
בבקשה אני חייבת לדעת אם אני צריכה לקחת פוסטינור או זה שהבדיקת דם לא הראתה כלום זה אומר שאין צורך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחת שלום
מירב שרון28/04/2009מאחר ואת לוקחת רו-אקוטן אז חשוב שתבררי עם הרופא שלך, האם יש מניעה בלקיחת פוסטינור במקביל? באותה הזדמנות תשאלי את הרופא גם לגבי בדיקות הדם שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מבין למה זה קורהעודד27/04/2009
הייתה לי חברה והיינו שוכבים אחרי זה הייתי יכול לתפקד ולא הייתי עייף ,לפעמים שהיינו שוכבים הזקפה הייתה נעלמת לי והיא היית עוזרת להחזיר אותה
עכשיו אני יוצא עם משהי כבר שנה ואחרי שאני שוכב איתה אני עייף ובקושי יכול לזוז ,איתה מעולם לא קרה שנעלמה לי הזקפה..
למה זה קורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעודד שלום
מירב שרון28/04/2009קודם כל זה בסדר שאתה מתעייף גם רק אחרי סיבוב ראשון. ציינת שבקשר האחרון היא הייתה עוזרת לך להחזיר את הזקפה. האם זה קורה גם בקשר הנוכחי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא זה לא קורה
עודד07/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם ככה
מירב שרון07/05/2009אם שניכם מעוניינים ב'סיבוב שני' חשוב שתדבר איתה על זה שזה יעזור לך אם היא תעזור לך להגיע לזקפה מחדש. אבל שוב חשוב שזה יהיה משהו ששניכם רוצים בו. אולי לה מספיק סיבוב ראשון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום.. זה בקשר להיגיינהlili26/04/2009
אני לוקחת גלולות וחבר שלי גומר בתוכי, אבל רציתי לדעת אם יש דרך לנקות/להוציא את זה כדי לשמור על ההגיינה ?
מה עושים עם השפיך שנמצא בתוך הנרתיק ? הוא יוצא לבד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון27/04/2009התשובה הייא שכן, זה יוצא לבד. לגבי היגיינה, את יכולה לשטוף את הפות או להתקלח אחרי סקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלי עצמיאיתי 1626/04/2009
שלום אני בן 15 וחצי, אורך איבר המין שלי הוא 15 ס"מ.
ניסיתי יום אחד להגיע עם הפה לאיבר המין והצלחתי, ממש כאילו אני מצליח למצוץ לעצמי הרבה... עוד אחרי הכיפה...
השאלה שלי אם זה נפוץ? כי קראתי במאמר שרק 1 מכל 400 גברים יכול....
זה מאוד מוזר נשמע לי שאני 1 מתוך 400... אז לכן באתי לשאול אותכם..
זה באמת כל כך נדיר להגיע עם הפה למצוץ לעצמך?
[מאוד דחוף!, תודה.]
יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למציצה עצמית
חסוי26/04/2009גדי
זה אולי לא מאוד נפוץ כי צריך גם להיות גמיש וגם פין ארוך אני למשלך גמיש אבל רק 10 סמ כי אני בן 13 וחצי.
זה לא מוזר לפצוץ לעצמך וגם אני תתמיד רציתי למצוץ לעצמי איך אתה עושה את זה? תסביר לי כי אני רוצה לדעת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגדי
חסוי26/04/2009גדי תהנה מהר זה דחוף!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומחה?
איתי 1627/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
איתי 1628/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון29/04/2009רוב הגברים לא יהיו מסוגלים לעשות את זה, לא מצאתי לך סטטיסטיקות בנדון, אבל זה בהחלט מצריך רמה גבוהה של גמישות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חסוי30/04/2009אני גם מצליח לעשות את זה בזכות גמישות ואיבר גדול (17סמ בגיל 14).
דיברתי עם חברים שלי ומסתבר שזה מאוד נדיר, אם אתה שואל אותי- תהנה מזה! לא כל אחד יכול ואפשר להנות מזה אם לא כואב לך. לי למשל זה נורא כואב אז אם אני רוצה אני עושה מתיחות טיפה ובמקסימום אני מצליח להכניס לפה 4-3 ס"מ (הכיפה). בכל זאת אני נהנה.
מעניין אותי לדעת מה השיטה שלך והאם זה כואב או משהו כזה, כי אני נורא רוצה להנות מזה וזה ממש קשה.
אגב, חקרתי על זה פעם והיה כתוב שרק אחד מכל 100 דברם מסוגל לזה.
מקווה שעזרתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמהחסוי26/04/2009
מה זה אורגזמה? איך מגיעים לאורגזמה ובאיזה גיל מקבלים אורגזמה ואיך אפשר לדעת עם קיבלתה אורגזמה והאם כשהשפיך יוצא לי רק בכמה טיפות זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי שלום
מירב שרון28/04/2009אורגזמה יכולה להתרחש במהלך סקס, במהלך אוננות ואצל גברים גם בזמן השינה (קרי לילה). אצל הגבר, האורגזמה מלווה בדרך כלל בפליטת זרע. וזה בסדר שיוצא לך רק כמה טיפות בשפיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס בפעם הראשונהמישהו26/04/2009
טוב אני צעיר ואין לי חברה אז איך אני עושה סקס פעם ראשונה האם ללכת למישהי "מקצועית" או משהו אחר?!? בבקשה תעזרו אני חרמן רצח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
חסוי26/04/2009גם לי יש את אותה ההבעיה בן כמה אתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמישהו שלום
מירב שרון28/04/2009רצוי שהפעם הראשונה שלך תהיה עם מישהי שאיתה אתה נמצא בקשר אינטימי גם מבחינה רגשית וגם מבחינה פיזית. בינתיים, אתה יכול לפרוק מתחים מיניים באמצעות אוננות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח
חסוי04/05/2009גם לי הייתה אותה בעיה אני מציעה לחכות עד שתמצא מישהי ואז תיראה איך שרמת החרמנות יורדת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)