מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בבקשהדוד27/07/2009
אני וחברה שלי עושים סקס וגמרתי לה בפנים ויצא כאלה גושים בזרע שלי מה זה אומר ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדוד שלום
מירב שרון27/07/2009הרכב נוזל הזרע יכול להיות גם כפי שאתה מתאר, הכול תקין אצלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו
מירב שרון28/07/2009חשוב שאתה מקפיד להשתמש בקונדום כדי להימנע מהריון לא רצוי וממחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאות אומרת מחלות
דוד30/07/2009היא הייתה בתולה אני בטלתי אותה יכול להיות מחלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוד שלום
מירב שרון30/07/2009אפשר להעביר מחלות מין גם באופן אוראלי לא רק באמצעות קיום יחסי מין מלאים עם חדירה. חוץ מזה, מה לגביך? הכוונה גם להגן עליך אבל גם להגן עליה, האם שניכם עברתם בדיקות לשלול מחלות מין לפני ניסיון לקיים יחסי מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עברנו בדיקות
דוד30/07/2009אבל מעכשיו אני מישתמש בקונדום
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
דוד30/07/2009והכנסתי אותה להריון בפעם הראשונה ואז גמרתי לה בפנים עוד פעמיים יום אחרי יום
ונפל הילד יענו לבד מה זה אומר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון30/07/2009אם היא נכנסה להריון בפעם הראשונה, אל תבנה על זה שבעקבות הפעמים הבאות תהיה הפלה טבעי. אני ממליצה לשניכם לקנות ערכה ביתית לבדיקת הריון על מנת לשלול הריון לא רצוי. בתקווה שהיה לכם מזל ולא היה פנצ'ר, תשתמשו באמצעי מניעה ואל תמשיכו לקחת סיכונים מיותרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב לדעת האם זה תמיד כך או שרק
ד``ר עידן מיליצ`ר28/07/2009הפעם ו/או לאחרונה. חשוב לדעת אם הגושים מתמוססים מהר או שלא. במידה וזו לא תופעה חדשה ובמידה והגושים אינם מתמוססים. יתכן ויש לך דלקת וגש לאורולוג.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוו"ד נוספת
מירב שרון29/07/2009לפי ד"ר רפי חרותי, זה נורמאלי שבזרע יהיו גושים ודרגות סמיכות שונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בתולות=>27/07/2009
אני רוצה לדעת...
עם זה נראה לאבד בתלות
עם מחדירים
או עם מחדירים וגומרים
או איך זה עובד תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא תמיד כשמחדירים
ד``ר עידן מיליצ`ר27/07/2009מאבדים את קרום הבתולים, אבל מבחינת ההגדרה, מי שחדרו אליה...איננה בתולה יותר.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהאנונימית26/07/2009
טני בת 17 ומקיימת עם חבר שלי יחסי מין כבר כמעט שנה.. לפני חודש/חודשיים קיימנו יחסי מין ללא קונדום
והוא גמר בפנים. המחזור שלי ממשיך להיות קבוע אבל לפני כמה ימים עשיתי בדיקת הריון והתשובה הייתה חיובית לאחר שעה עשיתי עוד בדיקה והפס השני היה מאוד מאוד מטושטש. אין לי שום סימני הרון אני ירדתי 3 ק"ג בחודשיים האלה ואין לי תץאבון. השאלה שלי היא איך אני יכולה לדעת בוודאות אם אני בהריון או לא מבלי ללכת לגיניקולוג.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימית שלום
מירב שרון27/07/2009יש נשים אשר מסיבה לא ברורה ממשיכות לקבל דימום מחזורי במהלך הריון ודימום כזה יכול להופיע אחת לחודש גם במשך מספר חודשי הריון. יש 2 סימנים אובייקטיביים. הסימן המדוייק ביותר להריון הוא תשובה חיובית בבדיקת דם להריון. האפשרות השנייה זה בדיקת שתן. על בדיקות השתן הביתיות, כמו שאת עשית, אפשר לסמוך באחוז גבוה יותר אם כי דיוקן נופל מזה של בדיקת הדם.
את הבדיקות את עושה במסגרת הקופה דרך רופא/ת נשים. למה אינך רוצה להגיע לרופא/ת נשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..רותם ;)26/07/2009
איפה ממוקמים החורים בפות בדיוק? חיפשתי ולא מצאתי לא ידעתי איפה להמשיך לחפש
איזה חור מהם הוא אוננות?
יש בפות 3 חורים נכון?
אפשר לשכב עם מישהי כשהי במחזור כי חברים שלי אמרו שאחד מהם ניסה אבל קשה לי להאמין..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון27/07/2009אתה יכול להסתכל על איור של פתח הנרתיק בויקיפדיה כדי לאתר את "החורים" השונים.
רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי בדגדגן וזה לא חור, תראה את זה באיור. יש את פתח השופכה, פתח הנרתיק ואת פי הטבעת. וכן, אפשר לשכב עם מישהי במחזור. אבל זה צריך להיות בהסכמתה ולא כל הנשים מוכנות לעשות סקס בזמן המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מאוד עזרת לי
רותם ;)27/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בת 14 וחצירוני26/07/2009
יש לי ידיד שעושה לי מסאג....
באיזור השדיים ובאיזור התחת ובאיזור הכוס שלי
זה מאוד נעים לי
אבל ככה זה כבר שנה וחצי
והשדיים שלי לא גדלים
והם ממש קטנים
ואני מתביישת שהוא נוגע לי שם...
עד איזה גיל גודל השד?
והאם זה בסדר שהוא יכניס לי הצבעות לכוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דול,
ד``ר עידן מיליצ`ר27/07/2009החזה גדל עד לסוף גיל ההתבגרת שזה יכול להיות גיל 21. אם את מוכנה ורוצה ישחדיר לך אצבע לאיבר המין....אין בעיה. האם את משתמשת בטמפונים?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלה
דניאלה פרייפלד27/07/2009שלום לך
הרבה בנות בגילך מרגישות גדולות ועצמאיות וכבר מוכנות לכל מה שיש לחיים להציע.
אני מבינה שיש לך קשר כבר שנה וחצי עם אותו בחור,וזה יפה לשמע ממך שאתם בונים קשר ולא ממהרים לאף מקום במיוחד בתחום המיני.
מגע הדדי בכל חלקי הגוף כל עוד שניכם נהנים,ומסכימים, זה מצוין!
אז אם את מסכימה לזה שהוא יכניס אצבעות לנרתיק וכתוצאה מכך תהני אז לכו עם זה, אך עם הנסיון לא נעים לך תבקשי שיפסיק.
לגבי השדיים, אני לא יכולה להבטיח שהם ימשיכו לגדול, אך לרוב, אם את עדין ממשיכה לגדול אז השדים אמורות להתפתח איתך.
אבל השדים לא קובעים את ההנאה המינית שלך וגם לא לפי גודל השדים, גברים יתאהבו בך (החבר כן אוהב אותם כי הוא רוצה לגעת בהם)
גודל הוא ענין תרבותי....תהיי פתוחה עם עצמך לכי עם מה שאת ואל תתני לסביבה להשפיע עלייך.
אם בכל זאת תמשיכו הלאה בקשר המיני לא לשכח קונדום להגנתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כל פעם ..שבת נוגעת בי סתם כזהרוסי25/07/2009
הזין שלי עומד ...וזה מפריע לי בתיפקוד היומי כי זה ממש בולט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ת'רוצה שאכתוב לך?!
ד``ר עידן מיליצ`ר25/07/2009תפקודך תקין! אתה מגיב בזמן הנכון ובמקום הנכון ובדרך הנכונה.....
אולי לבישת בגד כזה שלא יבליט את הזיקפה, יעזור...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 14שחר25/07/2009
יש לי בעייה בגודל בולבול שלי..
גודלו 6 ס'מ שהוא עומד
זה טבעי?
אפשר לתקן את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשחר שלום
מירב שרון25/07/2009זה טבעי שאתה עסוק באורך של הפין שלך בגילך, זאת השאלה הכי שכיחה בפורום הזה. אתה בגיל של צמיחה ולכן גם הפין שלך עדיין בצמיחה, יש לך עוד כמה שנים טובות, עד גיל 21 לפני שתדע מה פוטנציאל האורך שלו. בינתיים הכול בסדר אצלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני שמן מאודאופיר25/07/2009
ואני לא ממש מוצא את הפין שלי...
הוא כנראה נכנס לשומנים שלי!!
מה אני צריך לעשות
אני רוצה אונן כמו כולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאופיר שלום
מירב שרון25/07/2009בנים שסובלים מהשמנת יתר עלול להיות להם פין שנראה יותר קטן אבל בפועל הוא לא קטן. הבסיס של הפין מכוסה על ידי שומן ולכן ככה זה נראה. במצב של זקפה ועל ידי מדידת הפין מהבסיס עד הקצה, זה יראה בדיוק באותו אורך כמו של שאר בני גילך. אין ספק שטכנית עלול להיות לך יותר קשה לאונן, אבל כמו שאתה מצליח להטיל שתך, כך גם אתה יכול לאונן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר..
סתם מישהו..25/07/2009זה בסדר גמור!!אל תדאג אופיר עמר:P
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהמשה דרדרי25/07/2009
אני בן 14 והזדיינתי עם חברה שלי כבר כמה פעמים ובפעם האחרונה זיננתי אותה בתחת, עכשיו הבעיה היא שהתחיל לרדת לה דם וזה לא היה קצת, מה עושים במקרה כזה והאם זה בסדר לזיין אותה שוב בתחת?
אשמח לקבל תשובה D:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רומא25/07/2009לדעתי אתה הכנסת את פינך חזק מידי,
אל החור שלה.
תבקש עזרה מהממוחים שפה
בוקר טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקיום יחסי מין אנאליים-בתחת,
ד``ר עידן מיליצ`ר25/07/2009צריך להתכונן ע"מ המנע ממה שאתה מתאר. אם באמת הדימום הוא מפי הטבעת, יהייה נכון לחכות זמן מה שיעבור שהמקום יתרפא, ואם היא תסכים לעשות את זה שוב...אז רק עם הרבה חומר סיכוך ובאופן הדרגתי. קוגם להחדיר אצבע... אח"כ שתיים ואח"כ יחסים מלאים....בהסכמתה!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשק מיניטל24/07/2009
אני בן 21 כיום בגיל 16 היה לי אהבה ראשונה של 4 שנים הייתי חרמן ממש בכל רגע נהנה מכל שניה ממש אבלל, ונפרדנו כיום יש לי מישהי חדשה ממש חמודה ויפה אבל משום מהה יש לי בעיה בחשק המיני זה לא כמו שזה היה בעבר בוא נגיד ככה, אני לא ממש חרמן קורא לי מצבים שאני שוכב איתהההה רק בשביל לספק אותההה ואין לי מושג למה *צריך לציין שלא יודע אם זה קשור שהחברה הקודמת הייתה יותר ביישנית במיטה והנוכחית חופשי יכולה להוריד הכול להיות לידי באור ודברים כאלה לא יודע אם זה ממש קשור אבל הייתי חייב לציין ועוד משהו שאני צריך לציין זה שאני רזה חטוב עושה ספורט אוכל שומר תזונה ששמעתי שזה מוסיף לחשק ולעניי הסקס ! אחרי כל זה רציתי לשמוע חוות דעת מה יכולות להיות הסיבה לכךךך לירידה בחשק המיני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון25/07/2009מהתיאור שלך נשמע שבגוף הסיפור יש את התשובה לשאלה שלך. יתכן שהפתיחות המינית של חברתך הנוכחית מאיימת עליך במידה כזו או אחרת, ולזה יש השפעה ישירה על החשק המיני שלך. לפניכן הייתה רגיל למשהו אחר, לחברה ביישנית שכנראה לא הפגינה אסרטיביות מינית במיטה, ושם כנראה הרגשת יותר בטוח בעצמך ובמיניות שלך, כי אתה היית "הגבר" במיטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 3 שאלותאיצקו23/07/2009
1. הפין שלי נוטה שמאלה קצת בצורת בננה בזמן זקפה - נורמלי ?
2. שאני משפיך אז זה פשוט יוצא החוצה כמו הר געש ולא משפריץ כזה.. - נורמלי?
3. השאלה שמטרידה אותי יותר מכל - שאני מתנשק עם מישהי , רק מתנשק אז אחר כך אני רואה שיש קצת רטיבות בתחתונים אבל לא שפיך (וכולה התנשקנו!!! )... מה זה ולמה? =[* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיצקו שלום
מירב שרון24/07/20091. כל איברי המין הגבריים נוטים מעט ימינה או שמאלה. אף פין אינו עומד כשהוא ישר לחלוטין.
2. כן, זה נורמלי. זה משתנה מאחד לשני.
3. גם זה נורמלי, כאשר אתה מתנשק, זה מגרה אותך, ואז הרטיבות שאתה רואה נגרמת בגלל הנוזל המקדים לשפיכה.
בקיצור, הכול 10 איתך. תרגיע!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאונןאור23/07/2009
שלום אני בן 14 ואני בחייים בחיים שלי לא אוננתי כמה שאלות האם אני חייב לאונן האם זה רע שלא אוננתי והאם זה מזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאור שלום
מירב שרון24/07/2009אוננות זה הדבר הכי טבעי שבעולם. אוננות מאוד עוזרת לפרוק מתחים ולהגיע לפורקן. עובר ברחם של אמא שלו מאונן ואת זה כיום ניתן לראות באולטרה סאונד. יתכן שגם אתה בתור ילד קטן אוננת ואינך זוכר אפילו שזה קרה. אבל גם אם מעולם לא אוננת, זה אף פעם לא מאוחר מכדי להתחיל. ולמה כדאי כן להתנסות באוננות, כדי לגלות את המיניות שבך עם עצמך. כך גם תוכל להדריך את חברתך בעתיד על מנת שתוכל לעזור לך להגיע לידי סיפוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותאור23/07/2009
שלום זה שוב אני שאני מסיים לאונן אני מרגיש דיגדוג
בכל פעם למה אשמח לקבל תשובה אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאור שלום
מירב שרון24/07/2009יתכן שאחרי אוננות הפין שלך יותר רגיש. יש הרבה עצבים בפין ומדובר באזור סופר רגיש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת גלולותאוסנת23/07/2009
אני בת 18ואני וחבר שלי חושבים לקיים יחסי מי ואני רוצה להתחיל לקחת גלולות
היכן אני משיגה מרשם אם בכלל צריך ואיפה אני קונה את הגלולות
האם יש מספר סוגים?
בנוסף ההיתי רוצה ללכת לגניקולוג רק בכדי לוודא שהכל תקין איפה אני יכולה להשיג תור
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאוסנת שלום
מירב שרון24/07/2009חשוב שאת לוקחת אחריות על הגוף שלך מרגע שקיבלת החלטה שאת מוכנה לקיים יחסי מין עם החבר שלך. את יכולה לקבוע תור דרך קופ"ח לרופא/ת נשים ולציין בפגישה הראשונה שאת בתולה ושהנך מעוניינת בקבלת מרשם רפואי לגלולות. הרופא/ה תציע לך את מגוון האופציות הקיימות בשוק ואת תבחרי מה שמתאים לך. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
רותם24/07/2009את הולכת לרופא נשים ואומרת לו שאת רוצה גלולות
הוא יבדוק אותך ובסופו של דבר יבחר לך גלולות
בדרך כלל אם אין מניעה יתנו גלולות כמו המרונט פמינט כאלה עם קצת הורמונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםםטלי23/07/2009
האם יש קשר בין אוננות לצמיחה מהירה של שערות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר מדובר במיתוס
מירב שרון24/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)