מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מפנטזחסוי23/04/2009
אני כבר לא יכול יותר אני כל הזמן חרמן אני הכנתי לעצמי בובת מין אני כל הזמן מפנטז על דברים מסתכל על דברים באינטרנט(תמונות וסרטונים) וגם מסתובב עירום בבית כשאני לבד וזה כבר מתחיל להפריע לי בלימודים ובחיי החברה בבקשה תעזרו לי!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון26/04/2009כפי שכבר עניתי לך, אם אתה סובל מהתמכרות מינית, חשוב שתפנה לטיפול בנדון. בן כמה אתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חסוי26/04/2009אני בן 13 וחצי אבל אני לא רוצה להגיד להורים שלי אז מה אני יכול לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי שלום
מירב שרון28/04/2009כדאי לך לנסות את עצת חברך לפורום. ואם זה לא עוזר, מומלץ שתגיע ל"דלת פתוחה" לצורך טיפול רגשי בבעיה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי שלום
מירב שרון28/04/2009כדאי לך לנסות את עצת חברך לפורום. ואם זה לא עוזר, מומלץ שתגיע ל"דלת פתוחה" לצורך טיפול רגשי בבעיה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה לבעייתך
קובי27/04/2009אחי שמעה יש לי חבר שהייתה לו את אותה הבעיה בגיל שלך והוא פשוט לא ניכנס לאינטנט הוא עשה ספורט במקום להיכנס למחשב וכל פעם שהוא התחיל לחשוב על סקס הוא לקח ספר וקרא (כמובן לא בבית הספר). וזה (הקריאה והספורט ) עזרו לו אפילו בלימודים והוא נפתר מההתמכרות לעט לעט תינסה את זה (במקום להיכנס לאינטרנט לאתרי פורנו תעשה ספורט -כושר וכל פעם שבא לך לאונן ואתה חושב על סקס קח ספר טוב ותתחיל לקרוא ) .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה דילגו עליי ולא עונים?מישהו23/04/2009
עניתי לך, ראה את תשובתי למעלה. לא דילגנו עליך, פשוט לא עמדנו בקצב והדף קפץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
חסוי23/04/2009גודל הזין לא קשור לשפיך, קודם כל יש לך עוד הרבה זמן ליגדול וזה קורה לכל אחד בזמן אחר גם אני בגיל שלך דרך אגב ורק השניה יצא לי שפיך. דרך אגב לפי מה שתיארתה גודל כף היד זה נראה לי בסדר אבל תגיד לי מה האורך בסמ ואני אוכל להגיד לך אם הוא קטן או גדול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מחזקת את התשובה
יפעת מקלר23/04/2009שקיבלת- אין קשר בין גודל איבר המין לבין היכולת להגיע לסיפוק מיני, כלומר לגמור. לא הצלחת מכיון שלא ניסית, ואולי לא ניסית בגלל המחשבה המוטעת שאם הוא קטן אז לא תצליח.מה שאני יכולה לייעץ לך הוא לנסות,מתי שבא לך (יכול להיות עכשו ויכול להיות בעוד מספר חודשים) לגעת בעצמך, להכיר את התחושות שמתעוררות בך תוך כדי מגע, ובמשך הזמן, ללא לחץ, תראה שזה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה נשיתסי23/04/2009
היי..
לפעמים כשאני מקיימת יחסים עם בן הזוג שלי ישנם רעשים היוצאים מאיבר המין שלי.
רעשים אלה נובעים מזה שגמרתי או שאין לזה כל קשר?
איך אני אוכל לדעת אם גמרתי אני אף פעם לא יודעת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליז שלום
מירב שרון23/04/2009זה מאוד טבעי. תנועת הפין בפות יוצרת פעולה של ואקום. שחרור האויר גורם לצלילים. אין לזה קשר לאורגזמה.
איך תדעי אם הגעת לאורגזמה? בואי נתחיל בשאלה - מה זה אורגזמה?
זה השיא של עוררות מינית שבה האשה חווה רגע של עונג אינטנסיבי. האורגזמה נמשכת כמה שניות ולאחר מכן יש תחושה של רגיעה.
רוב הנשים מגיעות לאורגמה על ידי גירוי בדגדגן ולא מהחדירה עצמה.
איך זה מרגיש?
בהיבט של החוויה, "האדמה רועדת" באופן שונה מאשה לאשה.
בהיבט הפיזי, יש כל מיני סימנים, יש נשים שהאורגזמה שלהן מתבטאת בשפיכה, זה פחות שכיח. כמה סימנים כללים לאורגזמה המתארים את כל התהליך עד הגעת האורגזמה:
* תחושה גוברת של עונג אינטנסיבי עד שמגיע האורגזמה.
* עלייה בלחץ דם ובדופק
* נושמים במהירות (התנשפויות).
*התגברות של רטיבות בנרתיק.
* הדגדגן נעשה נפוח ומזדקף.
* השדיים מתרחבים והפטמות מזדקפות.
* סומק בחזה ובפנים.
* התכווצויות של שרירי רצפת האגן שגורמים להתכווצויות בנרתיק ותחושה של אורגזמה.
ממליצה לך ללמוד להכיר את הגוף שלך ואת מה שמענג אותך באמצעות אוננות. כאשר תלמדי איך לענג את עצמך תוכלי לכוון את בן זוגך על מנת שיענג אותך. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובקיצור,
noam@24/04/2009הקולות זה בגלל האוויר שיוצא מהנרתיק שלך החוצה,
ואת יודעת שגמרת אם יש לך אורגזמה. אם תהיה לך אחת, או אם הייתה לך אחת, אני בטוח שאת תרגישי. תהיה לך תחושה כיפית שכנראה שלא חווית, ואת בטוח תדעי שזה זה כשזה יגיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה בחשק המיניעידן23/04/2009
אני כבן 20 וחצי עד לפני חצי ששנה הייתי הבנאדם הכי חרמן בארץ היה לי חברה 4 שנים הייתי שוכב איתה 3 פעמים בלילה חודש לפני שנפרדנו ירדההייתה לי ירידה בחשק המיני האם זה יכול להיות שלא שכבתי תקופה לפחות של 4-5 חודשים אז יורד החשק המיני ? אני בטוח שזה לא קשור לפרידה? מהם הסיבות לירידה בחשק המיני?? והאם שלא שוכבים תקופה אז עולה החשק או יורד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון26/04/2009בגילך, הסיבה לירידה בחשק המיני הנה לרוב על רקע נפשי/פסיכולוגי. האם הירידה בחשק המיני אצלך התבטא גם בירידה בתדירות של אוננות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה בחשק המיניעידן23/04/2009
אני כבן 20 וחצי עד לפני חצי ששנה הייתי הבנאדם הכי חרמן בארץ היה לי חברה 4 שנים הייתי שוכב איתה 3 פעמים בלילה חודש לפני שנפרדנו ירדההייתה לי ירידה בחשק המיני האם זה יכול להיות שלא שכבתי תקופה לפחות של 4-5 חודשים אז יורד החשק המיני ? אני בטוח שזה לא קשור לפרידה? מהם הסיבות לירידה בחשק המיני?? והאם שלא שוכבים תקופה אז עולה החשק או יורד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעידן שלום
מירב שרון23/04/2009ירידה בחשק המיני בגילך זה לרוב מפאת סיבות פסיכולוגיות .אתה יכול לפנות לטיפול מיני בשביל לברר מה גרם לירידה בחשק המיני אצלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כרום בתוליןילדון22/04/2009
אתמול אני וחברה שלי שכבנו פעם ראשונה אבל לא ירד לה דם..
יכול להיות שיש בחורות שאל יורד להן דם שבותלים אותן??
ועם כן.. איך אני יכולן לדעת שבתלתי אותה?
בבקשה תענו לי מהרר זה דחוףףףף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן כמה אתה?
מירב שרון26/04/2009לא תמיד חייב שיהיה דימום בפעם הראשונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלההשני22/04/2009
בחורה שהיא גומרת היא גומרת באותו רגע ויוצא כמו פיפי?או שזה בשלבים וקצת?
והאם לכל בחורה יש צבע של שפיך אחר?כי כשראיתי סרט יצא לבחורה בצבע לבן וכמו פיפי
ולי לא יצא ככה האם זה לא שפיך מה שהיה לי אולי זה הפרשות לא יודעת מה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך על שאלתך
מירב שרון26/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בובת מיןחסוי22/04/2009
רציתי לדעת איפה אפשר ליצור בובת סקס - בובה שתדמה אישה שאני אוכל להכניס את הפין שלי ואדמה סקס? ואיך אפשר להכין אחת כאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מקומות בארה"ב
ד``ר עידן מיליצ`ר22/04/2009שבונים בובה בדיוק בצורה ובמראה שכל אחד רוצה. חפש בגוגל ותמצא. בפורום זה לא עוסקים בחלק זה של המיניות.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?סי22/04/2009
קיימתי יחסים עם חבר שלי .
זה היה באמבטיה.
עכשיו השאלה שלי אם שהוא גמר הנוזל של השפיך יכל להיכנס לגוף
דרך המים
או שזה בלתי אפשרי
ואין לי אפשרות להיכנס להריון אם הוא גמר בחוץ?
אני לחוצה :(
תעזרו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר g
or-18.522/04/2009בשום צורה הנוזל לא יכנס לגוף דרך המים...ממצב שהוא גמר בחוץ את לא יכולה להכנס להריון...
כאשר קיימתם מין באמבטיה והוא גמר בפנים אז קיימת אפשרות להכנס להריון...
כמובן בתמיד ממולץ להשתמש בקונדום=]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הוא גמר בחוץ....ולא בנרתיק או
ד``ר עידן מיליצ`ר22/04/2009בפתחו...אין היריון!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי אני בהריון?
שש23/04/2009אני וחבר שלי שכבנו בחודש שבו לא לקחתי גלולות
פעמיים שמנו לב שהקונדום נקרע שמענו את הרעש והחלפנו
ויכול להיות שלא שמנו לב גם.
אני עם אנטיביוטיקה ולוקחת סידורל בגלל דלקת בדרכי השתן
האם הבדיקה הביתית תיהיה תקינה? או שאני צריכה לחכות עד הפסקת הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפכהחסוי22/04/2009
האם כאשר יוצא נוזל זרע זה צריך לצאת בכמות קטנה(טיפות) או בזרם כמו שתן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמות הזרע שיוצאת היא
ד``ר עידן מיליצ`ר22/04/2009ממלאת בין כפית לכף......לא בכמות של שתן.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
חסוי23/04/2009אם יוצא לי ממש קצת טיפה או שתיים כשאני מאונן מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להתגבר על הכאב?or-18.521/04/2009
אני בת 18 וחצי וזה שנתיים וחצי שאני לא בתולה..
היו לי 3 סטוצים ובשלושתם נהנתי מחדירה אחורית.
יש לי בן זוג כבר שנה אנחנו מאוהבים וכנים אחד עם השני
ואיתו לא הצלחתי מעולם להנות מזה...זה כלכך כאב לי שאני הפסקתי מהר..הייתי מרגישה כאילו מישו לוקח סכין וחותך לי את הבטן
ובגלל זה אני מסתפקת בתנוחות אחרות מעניינות אבל לא במה שאני הכי אוהבת<<מאחור.
הוא יודע שכואב לי ולא לוחץ עליי ואני יודעת שהוא רוצה מאוד ...אני עוד יותר
לא יודעת מה לעשות ????
אני לא רוצה להתנזר מזה זה הכי כיף בעיני!
מה עושים?!?!?
מירב שרון22/04/2009את מציינת שרק בסטוצים נהנית מסקס אנאלי ועכשיו כשאת בקשר משמעותי ויש ביניכם חברות ופתיחות אז דווקא שם יש קושי וכאב בסקס אנאלי. אולי דווקא ביחסים מזדמנים, הרשית לעצמך לעשות סקס אנאלי ואילו בזוגיות רצינית עם מישהו שאת אוהבת שם את לא מרשה לעצמך וזה משהו שאת צריכה לבדוק עם עצמך. לשאול את עצמך אילו מעצורים פסיכולוגיים יש לך שמונעים ממך ליהנות מסקס אנאלי עם בן זוגך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאשר לתגובתך..
or-18.522/04/2009ראשית אני מודה על התגובה.
יכול להיות שדווקא בקשר שלי עם בן זוגי אני מרגישה יותר פתוחה לומר לו שכואב לי
ואני רוצה להפסיק...יש לי מין פחד כזה שיכאב לי יותר..
יכול להיות שזה סתם חרדה שבאה לי עם הזמן??
או שאולי אני לא סומכת עליו שיהיה עדין..
אני לא יודעת את התשובה
תוכלי ליעץץ לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבאלמונית21/04/2009
רציתי לשאול...התחלתי לקחת לפני שבועיים בערך גלולות לראשונה בחיי...עוד 10 ימים בערך אני מסיימת את החפיסה..אני צריכה לקחת ישר חפיסה שנייה או לחכות למחזור? פשוט לקחתי את החפיסה הראושנה הזו ביום הראשון למחזור...ועוד שאלה....כעבור כמה זמן מרגע נטילת הגלולות ניתן לקיים יחסי מין ללא אמצעי מניעה נוסף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלמונית שלום
מירב שרון22/04/2009בעקרון לאחר שסיימת את החפיסה של הגלולות, נאמר תסיימי ביום חמישי אז שבוע לאחר מכן ביום חמישי תתחילי חפיסה חדשה. בשבוע ימים הפסקה את אמורה לקבל מחזור. חשוב להקפיד לקחת את הגלולות באופן סדיר. כעבור חודשיים מרגע נטילת גלולות אפשר להתחיל לקיים יחסי מין ללא אמצעי מניעה נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל שמעתי שחודש זה מספיק
אלמונית22/04/2009קראתי באחת ההודעות באתר שחודש מספיק האין זה כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו בבקשהההההההה
אלמונית22/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה..
חסויי....23/04/2009את יכולה גם לאחר חודש רק אם אמצעי מניעה. רק אחרי חודשיים של גלולות את יכולה בלי אמצעי מניעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי
אלמונית23/04/2009אבל ישנם רופאים שאומרים שמהיום הראשון של הגלולות אני מוגנת בתנאי שאני לוקחת באופן סדיר
וישם שטוענים שאחרי שבועיים..אני מבולבלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרהה דחוףשני21/04/2009
שלום..
איך בחורה יכולה ליגמור?
ואיזה צבע זה שהיא גומרת?
וכמה זמן לוקח ליגמור?
ואם אני ראיתי סרט שהראו כל מיני דברים שמחממים תבן אדם ושיחקתי עם האיבר איפה שהדגדגן והיה מדגדג יש מצב שגמרתי?
ויש מצב שבחורה יכולה ליגמור כשהיא רואה סרט והסרט מגרה?
ואיך זה השפיך של הבנות כמה זמן זה יוצא ואיזה צבע בדיוק ..
ולפעמים שאני חושבת על חבר שלי ועל כמה דברים שעשינו יוצא לי מין שקוף כזה מה זה אבל לפעמים גם ש אני לא חושבת עליו זה יוצא לי בלי סיבה.
וכשניכנסתי להיתקלח אז ניקנתי את האיבר ודיגדג לי והמשכתי כי זה היה לי כיף עד שהרגשתי שזהו ואחר כך היה לי דחף לפיפי ולא יצא לי רק אחרי חצי שעה יצא.
ואם אני משפשפת את האיבר שלי(הכוס)ומשפשפת עד שעוברים לי בדיגדוגים האלה ואחרי כמה זמן שאני הולכת לשירותים יוצא לי בחלקים שקוף כזה האם זה שפיך?
וסליחה על החפירות ותודה רבה המשך יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון22/04/2009רוב הבנות מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי בדגדגן. רק 1/3 מגיעות לאורגזמה בחדירה עצמה. אם אשה מגיעה לאורגזמה עם שפיכה, הנוזל שקוף. אצל כל אשה האורגזמה מתבטאת באופן שונה, והנה ייחודית לה. כמה זמן לוקח לגמור - זה משתנה מאשה לאשה. אין כאן כללים. בהחלט יש מצב שגמרת אם צפית בסרט ארוטי שגירה אותך, ותוך כדי גם אוננת וגירית את עצמך בדגדגן. כשיש עוררות מינית אז יש רטיבות בנרתיק, זה לגמרי טבעי ונורמלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה..שני21/04/2009
איך בת יכולה להביא ביד?מזאת אומרת או שהבן עושה לה ביד עם תחתונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך על השאלה הזאת
מירב שרון22/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרהשני21/04/2009
איך בת יכולה להביא ביד?מזאת אומרת או שהבן עושה לה ביד עם תחתונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשני שלום
מירב שרון22/04/2009אני מציעה לך להיכנס לגוגל ולקרוא על אוננות של נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)