מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך עזרה ויעוץירון09/04/2009
שלום, כבן 16 ... השאלה שלי היא מאד פשוטה, האם יש מידה לקונדומים?
אם כן, איך זה הולך?
אם לא, איך אני ידע מה לקנות ככה שזה יתאים לי ושלא יבזבז לי תכסף על דבר שלא מתאים לי?
אשמח ליעוץ ולעזרה בנושא, תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדומים לרשותך...
ד``ר עידן מיליצ`ר09/04/2009-( המספר הראשון משמאל יתייחס לקוטר בסיס הקונדום, השני לקוטר העיצוב האנטומי שבקצהו- אזור הפיטמה והשלישי- לאורך.)
Extra Safe [אריזה כחולה]- 205, 63, 56 עבים יותר, חומר סיכוך מוגבר. מספק בטיחות נוספת, עיצוב Easy-To-Use, עיצוב אנטומי. ריח גומי מופחת, 12 באריזה.
Safe Play [אריזה סגולה]- 205, 63, 56 עבים יותר, חומר סיכוך מוגבר, דופן ישרה. 12 באריזה. (דומה מאוד לExtra Safe)
Avanti [אריזה בצבע סגול-חזק]- 180, 64, 56 מן החדישים ביותר, עשוי מדיורן (פוליאוריתן) שהוא חזק פי שניים מגומי, דק במיוחד לרגישות מרבית אך בטוח יותר!
מוליך חום ליצירת תחושה טבעית, שקוף וחסר ריח, בטוח לשימוש לרגישים ללטקס[]ניתן להשתמש בשמנים מינראליים עם קונדום זה! 5 באריזה.
Elite [אריזה סגולה]- 205, 63, 56 חומר סיכה מוגבר, שקוף, מופחת ריח. 6/12 באריזה.
Gossamer [אריזה בצבע טורקיז]- 178, 52, 52 דפנות ישרות, חומר סיכה עדין ומשופר, לשימוש בטוח. 12 באריזה.
Featherlike [אריזה אדומה]- 205, 63, 56 דקים במיוחד לתחושה מרבית, ריח מופחת, שקופים בעלי עיצוב אנטומי. 5 באריזה.
Sensation [אריזה כתומה]-178, 53, 53 חספוס ייחודי בצורת נקודות להנאה ותחושה מוגברת, מופחת ריח. 12 באריזה.
Ribbed [אריזה ירוקה]-178, 53, 53 בעל צלעות רטט להנאה מוגברת בקיום יחסי מין, משומנים בחומר סיכה מעולה, צבע אלמוג. 12 באריזה.
Select [אריזה כתומה]- 178, 52, 52 בטעמי תפוז, תות-בננה ומנטה.
Select Temptation [אריזה חומה]- קונדומים בצבע שוקולד במגוון טעמי שוקולד שונים לגיוון יחסי המין- שוקולד-תפוז, שוקולד-קוקוס, שוקולד-מנטה ושוקולד-חלב.
Pleasure Mix [אריזה בצבע כחול מתחלף]- מכיל שלושה מכל אחד מן הבאים: Featherlike, Ribbed, Sensation, Select Temptation [שוקולד תפוז]
Performa- [אריזה אפורה עם סטופר עליה]- קונדום במכיל חומר אלחוש ועוזר לעיכוב השפיכה.
Condomi-(כאן המספר השני יציין את עובי דופן הקונדום)
Super Safe [אריזה כחולה]- 185, 0.06, 52 לטקס טבעי, שקופים, חומר סיכה קוטל זרע.
Ultra Thin [אריזה ורודה]- 185, 0.05, 52 דקים במיוחד, משומנים, שקופים.
Nature [אריזה כתומה]- 185, 0.06, 52 שקופים, משומנים.
Stimulation [אריזה ירוקה]- 185, 0.06, 52 ורודים, בעלי בליטות וצלעות, בעלי מבנה אנטומי, משומנים.
XXL [אריזה סגולה]- 200, 0.06, 54 גדולים במיוחד, שקופים, משומנים.
Mix [אריזה אדומה]- 185, 0.06, 52 מכיל שלושה מכל אחד מהבאים: Stimulation, שקופים, שקופים דקים במיוחד ואדומים בריח תות שדה.
R3- (כולם נעים במידות הסטנדרט 170-180, 0.06, 52-54)
Free Love [אריזה כסופה]- מבנה אנטומי, טבעי, משומנים ומחוספסים.
Pure Love [אריזה זהובה]- מבנה אנטומי טבעי, משומנים במיוחד- חומר סיכה מעולה.
Classic [אריזה כחולה-אפורה]- שקופים, משומנים.
Super [אריזה ירוקה]- דקים ומשומנים במיוחד, שקופים.
דה-לוקס [אריזה כחולה]- שקוף, לטקס טבעי.
LifeStyles- (כולם במידות הסטנדרט 185, 0.06, 52. כולם משומנים, כמצוין על האריזה)
מבחר צבעים [אריזה בצבע גוף]- לריגוש והנאה, קונדומים במבחר צבעים.
חזק ורגיש [אריזה ירוקה-כהה]- בשימוש נכון, סיכויי קריעה מינימאליים, דקים.
עיצוב מיוחד [אריזה בצבע טורקיז]- עיצוב להתאמה טובה יותר ולתחושה טובה יותר, מגע טוב יותר.
משומנים עם קוטל זרע [אריזה סגולה]- משומנים במיוחד ומצוידים בקוטל זרע בתוך הקונדום ומחוצה לו.
צלעות רטט [אריזה כחולה]- ריגוש מקסימאלי לשני בני הזוג.
רגישים במיוחד [אריזה כחולה-אפורה]- דקים וחזקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, עוד דבר קטן ...
ירון10/04/2009א. המספרים שרשמת אותם הם באיזה קנה מידה ? (אני מנחש במ"מ רק ליתר ביטחון)
ב. המספרים כתובים גם על האריזות? או שעל האריזות כתובה איזה שהיא אות כמו למשל S שמייצגת סטנדרט במספרים באורך 178-200? (זאת דוגמא בלבד).
שוב, תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר מין קונדוםשלומי09/04/2009
שלום
שאלתי היא כזו:
יש לי איבר מין באורך של 12-13 סמ והיקף של 12 סמ.
השגתי קנדום של R3 לבשתי אותו והוא היה רופף מדי וכשגמרתי אז השפיך התפזר בקונדום ולא התרכז בבועה שבסוף.
באיזה קנדום להשתמש?? מכיוון שאני צריך קנדום נצמד וזה רופף...
האם הגודל הוא קטן במיוחד??
אם בחורה תראה את האיבר שלי האם היא תצחק??
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרך אגב
שלומי09/04/2009אני בן 16 וחצי.
האם זה גודל סביר?
ואיך אני יודע עפ הסממנים החיצוניים אם ההיתפתחות שלי הסתיימה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
noam@10/04/2009עידן ענה לך על השאלה הראשונה,
אז בקשר לשאלה השנייה- 12 זה בסדר גמור, והיקף 12 זה עוד יותר מצויין ! מה שחשוב בסקס יותר מהגודל זה הביצועים והיקף הפין. אם למישהו יש זין ארוך ודק היא פחות תהנה ממישהו שיש לו זין בינוני ועבה (כמו שלך למשל).
אם אתה גדול, שעיר, וגובה יותר משאר החברים שלך, אז כנראה שההתפתחות שלך נגמרה.
ההתפחות והגידול של הפין שלך נגמרת בערך בגיל 21, וההתפחות הכללית שלך (גובה, עצמות, וכו') נגמרת בערך בערך בגיל 24.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדרך הנכונה היא
ד``ר עידן מיליצ`ר09/04/2009לשאול במקום בו אתה רוכש את הקונדום מהו הקונדום הקטן ביותר הקיים בשוק....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נעים לי לומר לך
אחד שבא לעזרה18/04/2009אבל זה נחשב גודל קטן אני בן 14 וחצי ויש לי זין באורך 16.5 ס"מ לפי הפעם האחרונה שמדדתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעזרו ליסי08/04/2009
אני מזייפת ואומרת לחבר שלי שגמרתי כי אני לא יודעת אם באמת גמרתי או לא
איך אוכל לדעת
מה הסימנים אצל אישה אם היא גומרת או לא?
לא לפני הרבה זמן הייתה הפעם הראשונה שלי לכן אני לא יודעת
מה ז"א לגמור ואיך אני יודעת אם גמרתי או לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סיבה שתזייפי אורגזמה!
ד``ר עידן מיליצ`ר09/04/2009אני לא יודע בת כמה את, אבל אומרים שכשתחווי אורגזמה תדעי. הדרך הראשונה היא לאונן ואח"כ להנחות את בן/ת הזוג....
יש ספר שעוסק באורגזמה: עינוגי אישה-רייצ'ל סוויפט או ספר: לעצמך-מיניות האישה -לוני ברבך
קני אחד מהם קיראי ואז תביני יותר ות ה נ י !!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליז
noam@10/04/2009לגמור זה בדיוק אותו דבר כמו לחוות אורגזמה.
אם תהיה לך אורגזמה, תאמיני לי שאת תדעי ממנה, תאמיני לי. את תחושי הנאה ענקית ו... טוב אין לי מה להסביר את כבר תדעי.
כדי לגמור את צריכה להיות חרמנית, כאילו כדי שיהיה לך יותר קל לגמור.
תחכי עם בן הזוג שלך עד שאת תחושי אורגזמה. תנסי להתחרמן ולעשות משחק מקדים.
הייתי מציע לך קודם כל לאונן, לחוות אורגזמה, ואת תדעי מה זה.
אם יש לך עוד שאלות אל תתביישי לשאול =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשובסי08/04/2009
מה הסימנים של גמירה?
איך אוכל לדעת אני לא מזהה אם גמרתי או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזייפת אורגזמה
סי08/04/2009
אני מזייפת ואומרת לחבר שלי שגמרתי כי אני לא יודעת אם באמת גמרתי או לא
איך אוכל לדעת
מה הסימנים אצל אישה אם היא גומרת או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת מי את
בת 1308/04/2009נכון שאת לומדת בפיינשטיין? פ"ת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה
בת 1308/04/2009לא את נשלח לי בטעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליז שלום
מירב שרון11/04/2009להלן כמה סימנים פיזיים לאורגזמה אצל אשה:
* תחושה גוברת של עונג אינטנסיבי.
* עלייה של לחץ דם ודופק.
* נשימה גוברת.
* עלייה של רטיבות בנרתיק.
* דגדגן מזדקף ובולט.
* הפטמות מזדקפות.
* סומק בפנים ובחזה.
* כיווצים של שרירים באגן, הגורמים להתכווצויות בנרתיק וחוויה של אורגזמה.
אם את לא מזהה אם גמרת או לא, אז אני ממליצה לך ללמוד להכיר את עצמך ומה שמענג אותך באמצעות אוננות. אני מציעה לך לרכוש את הספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך. ספר שמיועד לנשים שמתקשות להגיע לאורגזמה, אבל מתאים לכל אשה שמעוניינת להתחבר לגוף שלה ולמיניות שבה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חג שמח!!!!ד``ר עידן מיליצ`ר08/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מצטרפת לאיחולים לחג
מירב שרון08/04/2009מאחלת לכם שיהיה לכם את החופש לגלות את המיניות שלכם עם עצמכם ו/או עם בני או בנות הזוג שלכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה :(סי08/04/2009
איך אוכל לדעת אם גמרתי ז"א מה הסימנים אצל בחורה...
אם התייבשתי זה סימן שגמרתי?
אי אפשר לגמור ועדיין להישאר "רטובה"?
גבר יכול לזהות אם אישה זייפה אורגזמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבר לר יכול לדעת אם
ד``ר עידן מיליצ`ר08/04/2009אישה זייפה אורגזמה או לא. אפשר לגמור ולהשאר רטובה. יש נשים שיש להן אפילו שפיכה נשית.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףמישה08/04/2009
יש לי חברה כבר 5 חודשים, לפעמים אנחנו מקיימים סקס ללא חדירה,
כל האקט הזין שלי עומד אבל כשהיא מתחילה לגעת בו הוא מתכווץ.
זה קרה כמה פעמים. אני אוהב אותה והכל ואני ממש נהנה איתה תוך כדי האקט.
למה זה קורה והאם צריך ללכת לרופא לבדוק את זה?
זה יוצר מצב לא נעים אז בבקשה תענו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ....
מישה08/04/2009ממה זה נובע?? למה?
כי ממש הזקפה שלי יורדת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם המגע לא נעים לך?
ד``ר עידן מיליצ`ר08/04/2009האם אתה בלחץ ממנו ו/או מיחסי מין מלאים?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן זה נעים ואני לא נרתע...
מישה08/04/2009כן עידן המגע נעים לי והכל ולא אני לא נרתע מהמגע.. אולי בפעמים הראשונות שהיא הייתה נוגעת באיזור הזה הייתי נרתע אבל לא הייתה יורדת לי הזקפה הוא נשאר עומד..
למה נראה לך שזה קורה? ..?
אנחנו בני 17 אני יורד לחברה שלי והכל ואני נכנס לאווירה ומכניס אותה לאווירה אבל כשהיא מתחילה לאונן לי הוא מתחיל לרדת כאילו הזקפה יורדת...
תראה זה לא נעים ואני רוצה להמשיך באקט עם הזקפה וזה אבל לא יודע למה זה יורד...
מה עושים ?(עידן/רפי/כל מומחה אחר שמבין..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישה
ד``ר עידן מיליצ`ר10/04/2009מה שאתה מתאר הוא תולדה של חרדת ביצוע. יש מרכיב פסיכולוגי שמערער אותך וגורם, מסיבה כלשהי, לירידת הזיקפה. מה שיהייה נכון הוא לנסות להיות עם חברה שלך זמן מה מבלי שתיגע באיבר המין שלך, כל זאת עד שתרגיש מספיק בטוח וההכככללל יעבור ויסתדר!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי תשובה..(בבקשה זה חשוב לי)
מישה09/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחד מהמומחים יכולים להגיב לשאלתי..?
מישה10/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנאה או אכזבה....דניאל08/04/2009
אני בן 14 ואני רוצה לשאול אם (כביכול סקס) עם בגדים יכול להיות מהנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן, זה יכול להיות מענג
מירב שרון08/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבישת תחתוניםחסוי08/04/2009
ציתי לדעת האם לבישת תחתוני משולש עוצרת את גדית הפין,את הזקפה ואת השפיך והאם עדיף לי ללבוש תחתוני בוקסר (ם כן אז עם או בלי כפתור)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר
מירב שרון08/04/2009אבל כמובן רצוי שיהיה לך נוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף!!
חסוי08/04/2009בכל זאת הייתי רוצה לדעת האם זה כן עוצר את הגדילה של הפין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא פוגע בגדילת הפין
ד``ר עידן מיליצ`ר08/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותחסוי08/04/2009
יש לי שאלה קטנה
כמה פעמים ביום מותר לאונן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי שלום
מירב שרון08/04/2009אוננות זה טבעי ונורמלי, כמו כל דבר בחיים, כל זמן שזה במידה, שזה לא בא על חשבון דברים אחרים (כגון לימודים, חברים, עבודה וכד').
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לדעת משהודניאלה07/04/2009
הכנסתי שתי אצבעות לתוך הנרתיק שליי בזמן האוננות הנעתי אותןן האם אני בתולה.?
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדניאלה שלום
מירב שרון08/04/2009אם את מדברת על קרום הבתולין, אז מאחר והקרום זה בעצם שריר בצורה של טבעת שמתרחב, יתכן שהרחבת את הקרום, ושטכנית את כבר לא בתולה, כי הקרום "נקרע". או שכן או שלא אבל זה לא ממש משנה כי כל עוד לא קיימת יחסי מין כולל חדירה את עדיין בתולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשובחסוי07/04/2009
שלום רב !
אני נער בן 14 ואני מאונן פעמיים ביום עכשו אני גומר מאוד מהר 2 שניות ואני מרגיש כאילו לא מסופק
אני רציתי לדעת אם יש איזה תרגיל שיאריך לי את השפיכה (אני יודע שיש איזה ספר לזה אבל אני מיתבייש ליקנות אותו ?..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון08/04/2009יש תרגילים שנקראים "התחל-הפסק" ואתה יכול לחפש אותם בגוגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל הפיןחסוי07/04/2009
בן 13 וחצי
ש לי כמה בעיות:
בעוד כמה ימים אני וחברים ל הולכים לברכה ובבברכה יש מלתחות וכולם מטפשתים וגם אני.
אני מפחד שהפין שלי קטן מידי ושיצחקו עליי ורציתי לדעת מה האורך וההיקף שצריך להיות לילד בגילי והם 9 ס"מ אורך ו 7 ס"מ היקף זה נחשב גדול או קטן.
עוד משו..... לפני כמה ימים יצא לי חומר סמיך ואני לא יודע האם זה שפיך כיצד אני יכול לדעת
נ.ב אם אתם רוצים לראות את הפין שלי כדי לקבוע אם הוא גדול או קטן אז אני אשלח תמונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי שלום
מירב שרון08/04/2009האורך תקין לגילך. אין צורך לשלוח תמונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףף
חסוי08/04/2009הייתי רוצה לדעת בכל זאת האם הוא נחשב גדול או קטן ואם אפשר שתעני לי על השאלה בקשר לחומר שיצא לי מהפין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום פירסמתי פה הודעה לפני כן ...מתבגרת07/04/2009
בנוגע לזה שאני וחבר שלי היינו באישזהו אקט מיני, והוא לא חדר אליי בכלל אף פעם לא נגעתי בפתח הנרתיק שלי ואני בתולה, אבל אצטרך לתאר את הסיטואציה..
שלא היה מגע של פין ופות .. קצת קשה לי להסביר את זה
איבר המין שלו התחכך בשלי אבל כשאיזור הכיפה ממנו נפלט הזרע לא נוגע באיזור איבר המין שלי
פשוט היו סיטואציות בהן למשל אני טעמתי זרע בלשוני .. כמה דקות אחר כך התנשקנו ולאחר מכן הוא עשה שימוש עם הלשון שלו באיבר המין שלי ..
אני מודאגת שלקיחת פוסטינור תהייה מיותרת ואני רק בת 16 וכמה חודשים, לא יודעת מה לעשות...
אנא עיזרו לי (המקרה קרה אתמול בערב)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבר עניתי לך על שאלתך
מירב שרון08/04/2009כל זמן שלא היה מגע ישיר של פין ופות, אין לך ממה לחשוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בשוקצילה ברק07/04/2009
אתם הורסים לילדים את החיים ואת ההתפתחות האישית שלהם על כל עצות אחיתופל האלו במקום לתת להם עצות איך הם חיים את החיים שלהם בשלמות אתם מכניסים אותם לניבכי נפש שהם לא ידעו לצאת מהם אלו הם בוגרי האוניברסיטאות של ישראל?? מהיכן אתם שואבים את הרשעות הזאת להמליץ לילדים לקיים יחסי מין בלי עם תלמדו אותם לפתח את האישיות שלהם שיהיו אנשים רחבים הפורום הזה הוא תת רמה באופן קטסטרופלי אני מקווה שתעשו קצת דין וחשבון לראות לאן אתם מובילים את הילדים המבולבלים הללו בתקווה לעולם יותר טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצילה ברק
noam@07/04/2009וואו, את מגזימה.
הפורום הזה פשוט כנה ואמיתי. אם מישהו שואל אם זה בסדר לקיים יחסי מין בגיל 14 אנחנו לא אומרים לו-תעשה יחסי מין ! . אומרים לו שאם יש אהבה וכבוד הדדי, ואם יש אמצעי מניעה, ואם אתה מוכן, ורק אז-תקיים יחסי מין.
ילדות שואלות פה אם לקחת פוסטינור-ואם אנחנו לא היינו אומרים להם, מי כן?
בנים שואלים פה את אורך הפין שלהם למשל, ואנחנו מרגיעים אותם, זה התפקיד של מי שעונה בפורום הזה.
האנשים שנכנסים לפה הם בני נועל בני13+, לא נתקלתי בהרבה פחות מהגיל הזה, ותאמיני לי שאנחנו רק נותנים להם תשובות ומרגיעים אותם, לא מלחיצים אותם ויורדים עליהם. אנחנו לא מגלים להם מילים חדשות, תאמיני לי, אנחנו מספקים תשובות כנות לשאלות שלהם.
תפרטי קצת יותר מה את חושבת, אני באמת מתעניין לדעת מה הבעיה שלך עם הפורום הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שווה בכלל להגיב לאנשים כמו צילה.
חסוי08/04/2009בושה מה שהיה לצילה להגיד.. ברור לכולנו שזה לא נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)