מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות.................:> ילדונת28/03/2009
אני נוטלת גלולות פמינט באופן קבוע כבר כמה חודשים...
החודש יש לי אירוע נורא חשוב והוא נופל בדיוק על הימים בהם אני אמורה לקבל את המחזור...
האם יש דרך לעכב אותו?
זאת אומרת שמעתי שמותר לקחת 2 חפיסות ברצף בלי הפסקה ולגרום לכך שהמחזור יבוא פעם בחודשיים? אבל האם זה מומלץ או שזה פוגע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון29/03/2009מאחר ומדובר בהורמונים לא כדאי לשחק עם זה, תגיעי להתייעצות עם רופא/ת הנשים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפתחות מיניתמשה28/03/2009
שלום אני בן 17 חצי והשאלה שלי היא כזו,
אני טיפה שעיר כאילו לא ממש כמו כל בן 17 אני התחלתי להתגלח בגיל 15.5 והיום יש לי קצת פאות כאלה על הלחיים, קצת על הסנטר והגרון אבל בעיקר בפאות ומתחת ללחיים.
השאלה שלי היא כזו לאחרונה ראיתי ילדים שהחלו להתגלח הרבה יותר מאוחר ממני, אבל הזקן שלהם מתאבה יותר כאילו הוא כל פעם גדל ומתרחב על הלחיים והסנטר, לעומת שלי שניראה דיי תקוע ולא מתפזר, והשאלה היא דיי מטופשת אבל יכול להיותר קשר בין כמה שאני מאוננן לבין קצב גדילת הזקן (כאילו האם הגמירה שלי מהאוננות גוזלת טסטוסטרון שיכל להצמיח לי זקן?) כי אני מאונן דיי הרבה זה יכול להגיע לחמש פעמים ביום ואני מאונן מאז גיל 12.
תודה,
משה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי משה,
ד``ר עידן מיליצ`ר28/03/2009אין קשר בין האוננות להתפתחות הזקן שלך. אל דאגה יהייה לך זקן לתפארת!! ולגבי האוננות.......האם שאלת ת'צמך מאיזו סיבה אתה מאונן 5 פעמים ביום?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני...
משה28/03/2009אני לא מאוננן בקביעות 5 פעמים ביום יש ימים שפחות ויש ימים שבכלל לא בדרך כלל שאני ממש חרמן ולומד אני מאון קצת ואז זה פעם או פעמיים אבל יש ימים שאני ממש חרמן ולא מתאפק, למה אתה שואל האם זה חריג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה פוש-אפ?אנונימי27/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לאנונימי
noam@27/03/2009פוש אפ זה סוג של חזייה שמרימה את השדיים. הפוש אם גורם לשדיים להיראות מורמים וגדולים יותר (מכיוון שהם מורמים ולא נפולים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהשלום27/03/2009
כל הזמן אני שומע שבנות מדברות אל גברים הוא היה זיון גרוע הוא היה זיון טוב מה זאת אומרת איך קובעים מה זה זיון גרוע ומה זה זיון טוב?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון27/03/2009זאת הערה מעט מכלילה, אולי יש בנות שמדברות ככה אבל לא כולן, ולא "כל הזמן". ואיך קובעים, זה עניין אינדיבידואלי, מה שטוב בשביל מישהי אחת, זה לא דווקא מה שיעשה את זה למישהי אחרת, אז אין כאן כללים, או שחור ולבן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלום
noam@27/03/2009נשים קובעות אם מישהו היה טוב או לא בהיבטים שונים... מהירות, טכניקה, מספר החלפות התנועות והמהלכים, כמה הן נהנו וכל מיני כאלה...
אם אתה תהיה איטי ולא תספק את האישה אתה תהיה משום מה פחות טוב ממישהו שמחליף 10 מהלכים במהלך הסקס ומספק את האישה...
בעיקרון לכל אישה יש סטנדרט אחר לפי מה שהיא מעדיפה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהבת 1326/03/2009
ליפעמים אני מרגישה שרטוב לי באיבר מין. כשה אני מסתקלת מה זה אז רואה משהו שקוף דביק כזה. זה נורמלי? מה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה שכתבתי פעמיים
בת 1326/03/2009היתה לי בעיה עם המחשב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון26/03/2009זה טבעי שיש הפרשות כאלה ואחרות מהנרתיק, אם אין לזה ריח חזק, ואת לא סובלת מגירודים כלשהם, אז זה כנראה הפרשה רגילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלליותחסוי26/03/2009
אני בן 14 ו4 חודשים יש לי בשיא הזיקפה 22 ס"מ. (אולי יותר לא קיימתי יחסי מין אז לא הגעתי לשיא) אני מטר שמונים ושבע.
1) אני עושה ביד 1-3 פעמים ביום. השפיך שלי הוא שקוף לבן. כל אחד שונה... זאת אומרת בסרטי פורנו יוצא להם לבן. האם זה בגלל שאני פשוט צעיר? או כל אחד שונה? וזהו בכללי... אבל יש לי שאלה אולי סוטה וחצופה אני ממש לא מכריח אף אחד רק רציתי לדעת מירב את מאוננת? וכל כמה זמן? ממש לא חייבת לענות פשוט ראיתי שאנשים אחרים שמנהלים את הפורום כן אמרו בלי ששאלו אותם אז חשבתי אולי אני אוכל לשאול. ממש לא רוצה להיות סוטה.
תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון26/03/2009אין שום קשר בין שיא הזקפה לקיום יחסי מין. אורך הפין שלך מעל טווח הנורמה, כל השאר נורמלי כולל אוננות. וכן, שאלתך האישית אליי היא לא במקום אבל העדפתי לומר לך את זה מאשר למחוק לך את ההודעה, כי מראש התנצלת שאתה לא רוצה להישמע סוטה או חצוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי
noam@27/03/2009וואי אתה ממש גבוה לנער בן 14 ויש לך זין מממש גדול ! הרבה מעל הנורמה ואתה צריך להיות גאה בזה =)
במשך הזמן הצבע של נוזל הזרע יישתנה ויילבן יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה .אלי26/03/2009
כאשר יש לי זיקפה איבר המין שלי נוטה ימינה הוא עומד בקשת ימינה כזה אתם יכולים להסביר לי את הסיבה לכך ואיך אפשר לסדר את זה ? תוודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שאתה מתאר יתכן וטבעי!
ד``ר עידן מיליצ`ר26/03/2009אבל אם הנטייה ימינה גדולה מידי ואם זה מפריע לך לקיום יחסי מין, יהייה נכון לפנות לאורולוג לשלילת עקמת. לכל אחד יש קצת נטיה כזו או אחרת, איבר המין (כמו הגוף) אינו סימטרי וזה בא לידי ביטיוי בנטיה ימינה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלי
noam@27/03/2009אצל הרבה (אם לא הרוב המכריע) מהגברים יש איסימטרית באיבר המין. אם זה נוטה ימינה, למעלה, ואם זה שביצה אחת למעלה יותר ואחת למטה..
כמו שאמרו לך כאן אתה יכול ללכת להיבדק כדי לשלול עקמת, למרות שאני לא חושב שזה זה אלא אם כן הנטייה גדולה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה כלליתחסוי26/03/2009
האם מסקס אורלי (סתם לדוגמא ....אישה מוצצת לגבר) יש אפשרות להעברת איידס או סרטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר *אוראלי
חסוי26/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעקב שלום
מירב שרון26/03/2009סרטן זה לא מחלת מין. יש את נגיף הפפילומה אם אשה נדבקת בזן מסויים היא בסיכון לסרטן הרחם. איידס זאת מחלה שכן יכולה להיות מועברת באמצעות קיום יחסי מין. לפי הועד למלחמה באיידס:
הסיכוי להידבק ממין אוראלי הוא קלוש אך לא בלתי אפשרי.
אם האדם המבצע את המין האוראלי (המוצץ) הוא נשא HIV ומדמם מפיו תיתכן אפשרות שטיפות דם יחדרו למקבל המין האוראלי דרך –
- רקמת השופכה (הפתח בקצה הפין).
- רקמת הנרתיק או צוואר הרחם.
- רקמת פי הטבעת.
- ישירות לתוך הגוף דרך חתכים ופצעים.
הסבירות שאירוע כזה יתרחש שואפת לאפס ולמעשה לא תועד אף מקרה כזה בספרות הרפואית.
אם האדם המקבל מין אוראלי (האדם שמוצצים לו) הוא נשא HIV, הדם שלו, נוזל הזרע או נוזלי הנרתיק שלו עלולים להכיל את הנגיף. רקמת הפה עלולה לאפשר לנגיף לחדור לגוף.
קיים מספר זעום של מקרים של הידבקות בנגיף באמצעות ביצוע מין אוראלי לאדם הנושא את הנגיף. למרות שאיש לא יודע מהי בדיוק דרגת הסיכון של פעולה זו, העובדות מראות כי הסיכון קטן בהרבה ממין וגינאלי או אנאלי לא מוגן.
הסיכון בהדבקה בנגיף הוא ריאלי יותר כאשר:
- לאדם המבצע את המין האוראלי יש חתכים, זיהומים או פצעים מסביב או בתוך הפה או הגרון.
- האדם המקבל מין אוראלי פולט אל תוך פיו של האדם המבצע אותו.
- לאדם המקבל מין אוראלי יש מחלה אחרת המועברת במין.
אם אתם מקיימים יחסי מין אוראליים מומלץ שתעשו זאת רק אם אינכם סובלים מכיבים, חתכים מדממים, הרפס פעיל ודלקות אחרות באזור הפה. מומלץ מאוד להימנע משפיכה בפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה כששוכחים גלולה אחת?יולי25/03/2009
אני לוקחת גלולות פמינט כבר 5 חודשים ברציפות, ולא שכחתי אפילו פעם אחת עד היום בבוקר. נזכרתי בערך אחרי 10 שעות וישר לקחתי גלולה. האם זה אומר שאני פחות מוגנת מפני היריון עכשיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליולי שלום
מירב שרון25/03/2009אם מפספסים גלולה אפשר "להשלים" את לקיחתה עד 12 שעות מהשעה הרגילה בה את לוקחת גלולות. אז את עדיין מוגנת באותה מידה, כי עברו רק 10 שעות לדברייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר מין-מוזר!!יונתן25/03/2009
יש לי בעיה די מוזרה:איבר המין שלי ליפעמים ארוך יותר בעת זיקפה ולפעמים קצר יותר, ולפעמים הוא נידמה כאילו הוא קצר בצורה מפחידה, ואני לא בטוח אם זה סתם משהו שדמיינתי או שבאמת יש לי בעיה. לאיזה גדלים בממוצע גודל אורך הפין בגיל 18?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון25/03/2009לא ציינת מה אורך הפין שלך. בעקרון זה טבעי שהפין מתכווץ כאשר הוא לא בזקפה, ולפעמים יש זקפה מלאה יותר וזקפה מלאה פחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליונתן
noam@25/03/2009הכל בסדר אצלך. הגודל הזה בסדר גמור !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליח להשתיןחסוי25/03/2009
תשמעו אני חייב עזרה דחוף אני יש מקרים שאני משתין בלי בעיה וזה אבל ברוב המקריים לא יוצא לי שתן לפעמים בבוקר אני קם לבית ספר בלי להשתין חוזר הבית ורק משתין אני לא יודע מה גורם הבעיה אבל אנא ממכם בבקשה תעזרו לי ..
יש מקרים שאני מממש מתאפק ואני מרגיש שאני עומד להיתפוצץ ורק אז יוצא לי שתן ..
ממה זה ,הבעיה התחילה בתחילת השנה ..
עזרוו לי בכל דרך שהיא..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי-השתנה
יונתן25/03/2009תקשיב, אולי זה משהו בראש שלך שאתה פשוט עוצר את השתן שלך, כשהייתי בן 10 זה היה קורה לי הרבה, אבל אני לא מישהו שמאוד כדי לך להקשיב לו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון25/03/2009אני מציעה לך להתייעץ עם רופא המשפחה שלך בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנה לאורולוג או פורום אורולוגיה
ד``ר עידן מיליצ`ר27/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף רצח!!!!חסוי24/03/2009
היי אני בת 14 וחצי יש לי חבר רציני כבר חצי שנה הוא יותר גדול ממני וכבר קיים יחסי מין הבעיה שהוא לא קיים יחסי מין בגללי כבר יותר משנה ולא נעים לי מזה אז חשבתי אולי לשכב איתו בשבילו אבל אני לא יודעת ולא בטוחה בבקשה תעזרו לי והבעייה שאני רוצה אבל מפחדת!!!! וכבר עשינו סקס יבש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון25/03/2009חשוב שלא תעשי סקס בשביל לרצות אותו במיוחד שאת ממש לא מרגישה מוכנה לכך - מה זה "לא נעים"? הוא בחר להיות חבר של ילדה בת 14, והוא בחר להמשיך את הקשר איתך במשך שנה אף אחד לא כופה עליו את זה. האם את מדברת איתו על מה שאת מרגישה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודליוני23/03/2009
שלום אני בן 13 ואיבר מיני בזיקפה רק 8 האם זה נורמלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליוני
אנונימי23/03/2009יש לאיבר מינך עוד 8 שנים לגדול וחוץ מזה גודל איבר מינך נורמלי לגמרי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכול תקין אצלך
מירב שרון23/03/2009בהתאם לגילך, אתה רק בתחילת גיל ההתבגרות, עד גיל 21 אתה עדיין בצמיחה פיזית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לחשק מינייולי23/03/2009
דיברתי הרבה עם החבר שלי בקשר ללהתחיל לקחת גלולות, והוא ממש בעניין, אבל אני קצת בדילמות כי אני מאוד מפחדת שהחשק המיני שלי ירד. האם באמת יש קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסיגל שלום
מירב שרון23/03/2009לפי ד"ר מיכל לוריא שהיא רופאה גניקולוגית וסקסולוגית, גלולות מורידות את רמת הטסטוסטרון ה – bioavailable יש נשים שזה מוריד להן את החשק ויש אחרות שהחשק שלהן לא מושפע, שינויים ברמת הטסטוסטרון משפיע על נשים שונות באופן שונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא מחייב
בתיה24/03/2009אם תתחילי לקחת גלולות זה בכלל לא אומר שירד לך החשק. יש בנות שזה כן משפיע עליהן ויש בנות שבכלל לא. אני כשהתחלתי ליטול גלולות (אצלי זה היה פמינט), בכלל לא הרגשתי ירידה בחשק ואפילו להיפך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
מיכייי25/03/2009נכון........ גם אני לוקחת וכבר די הרבה זמן (שנתיים) ולא ירדתי בחשק המיני... :))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות למניעת הריון
יול24/03/2009לאיזה רופא אני אמורה לגשת לקבל מרשם לגלולות למניעת הריון? אני חייבים לערב את ההורים בזה?(אני בת 15)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקטיה
מירב שרון25/03/2009את פונה לרופא/ת נשים ואינך חייבת לערב את הורייך בזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוזראני23/03/2009
אני בן 15 ויש לי כתם אדום (לא בולט, משתלב עם העור) מאורך על האיבר (בצד שפונה לאשכים). הוא מתחיל ממש בבסיס ואפילו קצת על האשך, בהמשך מתרחב, שוב נהייה מאורך ומסתיים בערך באמצע, במין בליטה קטנה. אני פוחד שזו פטרייה או משהו,, מזה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה שזה..
אנונימי23/03/2009אי אפשר לדעת ממש מה.. לפחות אני לא יודע.. לך לאורלוג(רופא עור) או משהו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאני שלום
מירב שרון23/03/2009אם מדובר במשהו שהיה לך תמיד אז יתכן שמדובר בכתם לידה ואם לא, מדובר במשהו שהופיע בזמן האחרון אז כדאי לך להתייעץ עם רופא משפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנגיד שמדובר בפטריה..
אני28/03/2009זה עלול להחמיר?
הבדיקה סובלת דיחוי של שבוע-שבועיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאני שלום
מירב שרון29/03/2009מאחר ולא ניתן לאבחן באופן וירטואלי במה מדובר, לא ניתן לומר לך עד כמה זה סובל דיחוי ולכן זה תלוי בך, אם זה מטריד אותך אז למה לדחות את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)