מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשהשלום18/04/2009
נגיד זוג שוכב מזה נקרא שגבר גומר מהר מידי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון19/04/2009לפי הגדרתו של ד"ר אריק שכטר - שפיכה מוקדמת מוגדרת כהפרעה כאשר היא גורמת לחוסר נוחות בולטת או לקשיים בינאישיים, ללא קשר לזמן העובר בין החדירה לפליטת הזרע. עם זאת, לצרכים מחקריים מקובל ששפיכת זרע פחות משתי דקות לאחר החדירה זו שפיכה מוקדמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרום הביתוליןמישהי18/04/2009
אני יכולה להבחין בקרום הבתולים שלי במראה?
כי הבחנתי שיש מין חתיכת עור כזאת בתחילת החור..זה לא סותם את החור אלא חוצה אותו לשני חלקים..זה הגיוני? והאם זה בכלל הקרום? כי זה לא נראה דקיק אלא ממש חתיכת עור נוספת שנראית דיי עבה וחסינה...
אשמח לתשובה בהקדם.
דרך אגב אני בת 17 ובתולה אם זה נחוץ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה יכול להיות קרום הבתולים
ד``ר עידן מיליצ`ר18/04/2009ולפי מה שאת מתארת זה הגיוני.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה די דחוףףף:> ילדונת17/04/2009
אני לא יודעת אם אתם מתמחים בזה אבל אם אתם מבינים אפילו קצת בנושא בבקשה תעזרו לי.
אז ככה אני נוטלת גלולות פימנט כבר 4 חודשים בערך,
ואני מעשנת באופן די קבוע זאת אומרת לפחות סיגריה ביום...
לפעמים יש ימים שאני מעשנת 3 4 סיגריות.
ורק היום אמרו לי שיש מצב שיהיו לי כרישי דם =[
בימים האחרונים הבחנתי בוורידים קטנטנים (כמו נימים כאלה) שיצאו לי על הכתפיים בשני צידי הגוף. בדרך כלל נימים כאלה דומים לסימני מתיחה אחרי הרזיה השמנה, אבל אני רזה ולא עליתי במשקל בתקופה האחרונה וביכלל משקלי קבוע תמיד. אמרו לי שהורידים האלא מופיעים בגיל מבוגר ואני כולע בת 17 מה זה יכול להיות האם יש קשר לכרישי דם?
אני ממש בלחץ!! איך אפשר לעשות בדיקה לשלילת כרישי דם האם יש דבר כזה?
והאם יש תסמינים לדעת שאולי יש לי כרישי דם?
פליייייז אני באמת אודה לכם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפניתי את שאלתך לד"ר חרותי
מירב שרון18/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה נקווה שתשובה תגיע בקרוב...
:> ילדונת18/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם יש חשש
20/04/2009רצוי שתגשי לרופא/ת נשים.
הסיכון להפרעות בקרישה עקב נטילת גלולות הוא נדיר, אך קיים, כפי שגם קראתם בעיתונות היומית. ניתן לאתר נשים בסיכון, לפי גורמים משפחתיים, תרופות אחרות שנוטלות, וכדומה. ניתן לעשות מספר בדיקות דם בקופת חולים על מנת לאתר את אלו להן אסור לקחת גלולות, שכן הן בקבוצת הסיכון.
לא ניתן לערוך בדיקה על גבי הפורום, אם כי מניסיוני הרפואי איני חושב שהנימים בכתפיים שלך מקורה בקרישי דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבנה איבר המין הנשימישהי17/04/2009
יש לי שאלה..התחלתי לאונן בזמן האחרון ושמתי לב שיש לי כאילו שני פתחים לנרתיק...יש מין מחיצה מעור...האם זה נורמלי, האם הבעיה הזאת שכיחה והאם אני צריכה לחשוש?
בדקתי ובדקתי שוב ושוב..אני לא מצליחה להבחין בזה במראה אבל כשאני מחדירה את האצבע אני מרגישה שיש מצד ימין ומצד שמאל חור ובינהם מין מחיצה כזאת..
אשמח לקבל תשובה בהקדם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהאם את בתולה?
ד``ר עידן מיליצ`ר17/04/2009יכול להיות שאם לא קיימת יחסי מין זה מבנה קרום הבתולים שלך. מכל מקום, אם את חוששת, גשי לבדיקת גינקולוג/ית. אין מקום לדאגה.....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מישהי17/04/2009אבל אני מצליחה להחדיר את האצבע מעבר..רק אם אני מנסה להחדיר שתי אצבעות אז זה כבר סיפור...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבנה איבר המין הנשימישהי17/04/2009יש לי שאלה..התחלתי לאונן בזמן האחרון ושמתי לב שיש לי כאילו שני פתחים לנרתיק...יש מין מחיצה מעור...האם זה נורמלי, האם הבעיה הזאת שכיחה והאם אני צריכה לחשוש?
בדקתי ובדקתי שוב ושוב..אני לא מצליחה להבחין בזה במראה אבל כשאני מחדירה את האצבע אני מרגישה שיש מצד ימין ומצד שמאל חור ובינהם מין מחיצה כזאת..
אשמח לקבל תשובה בהקדם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעניתי לך למעלה..או שעכשיו זה למטה
ד``ר עידן מיליצ`ר17/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?...איש17/04/2009האם יש משמעות לזווית של הזקפה? אני בן 15 וכשאני עומד, רק בזקפה ממש רצינית המשמו מצביע למעלה, בדרךכלל זה קדימה וטיפה למטה אפילו.. נשמע בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזה תקין לגמרי!
17/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בקשר לגלולותאלמונית16/04/2009שלום לפני כשבועיים הייתי אצל גניקולוג הוא בדק אותי והביא לי מרשם לגלולות בשם יסמין.
רציתי לדעת כיצד נותנים מרשם לגלות לא לפי בדיקת דם? או רק מבדיקה שהגניקולוג בודק אותי
אני רוצה לדעת מה מייחד ומאפיין את הגלולות יסמין ??
כי כל חבילה אחרת של גלולות עולה בסביבות ה 20 ש"ח והיסמין עולה 57 ש"ח
ממש חשוב ותודה רבה
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאלמונית שלום
מירב שרון17/04/2009הקטע הבא נלקח מתוך האתר הישראלי לפריון והפריה חוץ גופית:
"יסמין" הינה גלולה חדשה שיחודה בכך שהיא מכילה סוג חדש לגמרי של פרוגסטרון. נגזרת הפרוגסטרון ביסמין, דומה מאוד לפרוגסטרון הטבעי, יותר מכל פרוגסטוגן סינתטי אחר שקיים בגלולות שבשימוש כיום.
לאסטרוגן שבגלולה יש נטיה לגרום לאצירת נוזלים בגוף, תופעה שאחראית לחלק מתופעות הלוואי שנשים חשות בעת תחילת נטילת גלולות, כמו גודש בשדים, מלאות בבטן, ועליה חולפת במשקל הגוף. לפרוגסטרון הטבעי בגוף פעילות שסותרת את אצירת המים על ידי הגברת מתן השתן. ליסמין על כן מיוחסת השפעה דומה לפרוגסטרון הטבעי, שמונעת אצירת מים. ליסמין גם השפעה שנוגדת את הורמוני המין הזכריים, כך שלגלולה החדשה יש גם יתרון בשיפור מראה העור ומניעת אקנה. בנוסף, מחקרים הראו כי שימוש ביסמין מונע חלק מהתסמינים שאופייניים לתסמונת קדם המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
אלמונית17/04/2009האמת אני לא כל כך הבנתי לא קיבלתי תשובה.
אני צריכה לעשות בדיקות דם כדי לקבל מרשם?? אולי יתנו לי מרשם אחר בעקבות הבדיקות דם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהייה נכון לפנות לפורום רפואת נשים!
ד``ר עידן מיליצ`ר17/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות וקרישת דם11116/04/2009התחלתי לקחת גלולות למניעת הריון לפני ארבעה חודשים והיום ראיתי שמישהי נפטרה מזה בגלל קריש בריאות... יש לאמא שלי בעיה בקרישת דם אבל לפני שהתחלתי לקחת גלולות עשיתי בדיקה לקרישת דם [רק I.N.R] ולפי התוצאות אין לי בעיה.. השאלה שלי היא האם הבדיקה הזאת מספיקה בשביל שאני אוכל לקחת גלולות בלי לפחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראפנה את שאלתך לד"ר חרותי
מירב שרון16/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה אמינה
17/04/2009המקרה של מוות מגלולות עקב קרישיות יתר הוא נדיר ביותר, אבל לצערי עובדה שזה קורה . INR היא בדיקה שבודקת צד אחד של קרישה.
אם הנושא מטריד אותך התייעצי עם הגינקולוג/ית ממנו קיבלת המרשם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנושא
יוליה20/04/2009ואם לא ידועה בעיה של קרישי דם במשפחה כדאי בכל זאת לעבור בדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קצת מוזרה...חסויה16/04/2009לפעמים חבר שלי עושה לי ביד כשאני עם תחתונים ולפעמים בלי... ומה שמוזר לי זה שאני נהנת יותר מהנגיעות שלו כשאני עם תחתונים... זה הגיוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאלמונית שלום
מירב שרון16/04/2009הכול הגיוני, אין כאן כללים, זה לגמרי עניין אישי, מה מענג אותך, איך , למה וכמה. יתכן שזה מגרה אותך החיכוך עם הבד, ואולי זה פסיכולוגית "מדליק" אותך, שאת כמעט ערומה אבל עדיין יש לו מחסום (התחתונים). זה כמו שסקסי לאנג'רי (בגדי תחתון סקסיים) על אשה יכולים להדליק גבר יותר מאשר כאשר אותה אשה בעירום. ויתכן שיש סיבות אחרות אבל תאחלס מה זה משנה העיקר שזה מענג אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלידניאל16/04/2009שלום,
כולם עושים מין אוראלי? הרוב? כי, כשאני חושב על הטווח היותר רחוק, לא יהיה בא לי לצאת עם מישהי שירדה לגברים אחרים, אני קצת שמרן בקטעים האלה (מבחינתי בא לי לעשות, אבל לא כשהצד השני עשתה את זה עם אחרים), ואני לא דתי או משהו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה השאלה?.....
ד``ר עידן מיליצ`ר16/04/2009הרוב עושים מין אוראלי... אבל אף אחד לא יוכל להגיד לך אם זו שתפגוש עשתה או לא....רק היא...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאל
noam@16/04/2009אם האישה מנוסה, ובעצם גם אם לא, רוב הסיכויים שהיא מצצה למישהו לפחות !
מה האנטי שלך כלפי זה? זה לא שהחיידקים שהיו כל הזין של מישהו אחר יעברו אלייך... הפה שלה כנראה עבר עשרות שטיפות פה וצחצוחי שיניים מאז...
כן, רוב הסיכויים שאם היא עשתה סקס בעבר היא מצצה למישהו..
אתה לא צריך להיגעל ! ממש לא !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה יותר עניין עקרוני... וזאת השאלה:
דניאל16/04/2009אם ככה, מה אפשר לעשות בנוגע לזה? אני מאוד שמרן בקטע הזה, ובקצב הזה קשר רציני להתמסדות או משהו כזה לא יהיה אף פעם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה!898916/04/2009שלום, אני בן 14 ויש לי כמו חתיכות שחורות שתקועות בתוך העור של הפין שלי, עם קצת מאמץ אני יכול להוציא אותן.
מהן החתיכות? והאם להוציא אותן?
מחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה לא עונים לי?!
898916/04/2009בבקשה תענו לי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה..
noam@16/04/2009אם אלה חתכות כאלה ממש קטנות שאם אתה לוחץ הן יוצאות זה נקרא "שחורים" ויש את זה לרוב המתבגרים.
יש את זה בעיקר בפנים, בזין זה פחות נפוץ..
יש את זה כמעט לכולם בעיקר בפנים וז שום דבר, זה כמו חצ'קונים ופצעונים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון16/04/2009כפי שענה לך noam@ מאוד יתכן שמדובר ב"שחורים" (קומדונים ומיליומים) וזה אכן מאפיין עור שומני. אתה יכול להפנות את השאלה בפורום של רפואת עור. לחילופין, אתה יכול להגיע לרופא עור ולקבל ייעוץ בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחופה בקשר לאוננות..!שירה15/04/2009טוב,אז אני בת 17 וכבר 9 שנים אני מאוננת לילה לילה.. האם זה כבר טוב?
אני לא יכולה בלי..אני חייבת פשוט חייבת!!
האם זה טוב או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשירה שלום
מירב שרון16/04/2009אוננות הנה דרך שבה את יכולה ליהנות מהגוף שלך ולתת לעצמך עונג מיני. זאת דרך להתחבר למה שעושה לך טוב ומה שלא עושה לך טוב במין. כאשר את מחוברת לגוף שלך ומה מענג אותך יש לך את האפשרות לשתך את הפרטנר שיש לך, או שיהיה לך, במידע הזה ובכך להעשיר את מערכת היחסים המינית ביניכם. נעשו הרבה מחקרים בנושא של אוננות, וגילו שאוננות חוצה תרבויות, ושיש לזה השלכות חיוביות על הבריאות כגון:
* משחרר מתחים ומרגיע.
* מאפשר פורקן מיני למי שאין לו בן או בת זוג (אם זה מבחירה או מפאת הנסיבות).
* מרגיע כאבים קדם מחזוריים.
* עוזר להיכנס לשינה או לחילופין להתחיל את היום ברגיעה אנרגטית.
* מחזק את שרירי רצפת האגן.
* מקדם את רמת הסיפוק המיני של זוג ממערכת היחסים ביניהם.
* עוזר בטיפול של חלק מהבעיות בתפקוד המיני.
יש גם הרבה מידע לגבי מי מאונן -
* עובר מאונן ברחם של אמא שלו.
* פעוטות - על אף שזה לא בהכרח באופן ארוטי, הרבה פעוטות נוגעים באיברי המין שלהם ומגלים שזה מענג אותם לעשות זאת.
* ילדים - שוב, לא דווקא באופן ארוטי, אך ישנם הרבה ילדים שמגלים שזה מענג אותם לגעת באיברי המין שלהם.
* מתבגרים - הקבוצה הקלאסית שמתקשרת לנושא של אוננות, את(ם), הרבה מתבגרים ומתבגרות מאוננים בשכיחות במהלך תקופת גיל ההתבגרות.
* מבוגרים - נשואים, עם פרטנר או רווקים/ללא בן או בת זוג, מבוגרים בגילאי 18-59 מאוננים בסבירות יותר גבוהה אף ממתבגרים. ועוד יותר מכך, אנשים שיש להם פרטנר מיני נוטים לאונן יותר מאשר אלה שאין להם בן או בת זוג.
ויש הרבה כאלה, מכל קבוצות הגילאים, שלעיתים נדירות מאוננים, או אף מעולם לא התנסו בכך.
על אף שאוננות בפניעצמה הנה נורמלית ובריאה, ישנם פעמים שבהם לאדם עלולה להיות מערכת יחסים שלילית עם עצמו באמצעות אוננות. ישנם תרבויות או דתות שיש להם סטיגמות לגבי אוננות וזה נותן לאנשים להרגיש בושה.
כל זמן שאוננות נעשית בתדירות שאינה פוגעת בדברים אחרים בחיים (כגון לימודים, חברים וכד'), אין מניעה לאונן יום יום ואף יותר מכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרההה! אשמח אם גם בנים יענו לי...חסויה15/04/2009אני וחבר שלי לא יכולים לקיים יחסי מין מלאים בתקופה הזאת בגלל בעיה פיזית שיש לי שבגללה יש לי כאבים בחדירה. חבר שלי מקבל את זה בהבנה שלמה ואין לו בעיה לחכות, ובינתיים הוא מענג אותי בדרכים אחרות שלא כוללות חדירה, כמו נגיעה וליקוק. הבעיה היא שכבר לא נעים לי ממנו, כי כל פעם הוא זה שמענג אותי ואני כמעט פסיאבית לגמרי. השאלה שלי היא איך אני יכולה לענג אותו באיבר המין ואולי גם במקומות אחרים, שלא ירגיש שהוא עושה את כל העבודה בסקס?
אני אשמח לקבל הצעות ורעיונות!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראת יכולה למצוץ לו או תעשו סקס אנלי
חסוי15/04/2009או שאתם יכולים לעשות פרפר(זה כשהוא "מחדיר" את הזין שלו בין הציצי שלך)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלמונית שלום
מירב שרון15/04/2009חשוב שישנה הבנה מצד החבר שלך, ושהוא מקדיש זמן לענג אותך גם בדרכים אחרות בתקופה שבה לא מתאפשרת חדירה בזמן הסקס. את מציינת שנמאס לך להישאר פאסיבית אז תיקחי מושכות לידייך ותעשי לו את כל מה שהוא עושה לך. אני ממליצה על תקשורת מינית פתוחה, הכי כדאי שתבררי איתו מה הוא היה רוצה שתעשי לו שיגרום לו לעונג. אותו כנ"ל לגבייך, תאמרי לו מה את רוצה שהוא יעשה לך שיענג אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לעזרתכםnaname15/04/2009אף פעם לא שכבתי עם מישהו.. ואתמול זה היה הפעם הראשונה שלי עם החבר. בהתחלה הייתה חדירה לשנייה-שתיים של הכיפה ורק אז הוא שם קונדום! אני ממש מפחדת שהשנייה הזאת יכולה לגרום לי להיכנס להיריון. ודרך אגב, קראתי בכמה פורומים שתמיד בפעם הראשונה יש דימום קל ולי לא היה! האם זה מעיד על משהו?? אני נורא לחוצה עכשיו ויש לי מן הרגשה של טעות בנוגע לאתמול וגם יש לי תחושה של בחילות ורעד מידי פעם.. למה? אני אשמח לעזרתכם, תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום לך
מירב שרון16/04/2009מספיק שנייה אחת או שתיים של חדירה כדי שיהיה "פנצ'ר", לכן למען הסר חשש, כדאי לך לקחת פוסטינור. להבא, חשוב שהקונדום יהיה על הפין טרם החדירה. רצוי שתתחילי לקחת גלולות כי זה יותר יעיל במניעת הריון לא רצוי מאשר קונדום. לגבי דימום - לא חייב להיות דימום בפעם הראשונה זה לא מעיד על כלום. ולגבי הבחילות והרעידות - קרוב לוודאי שזה בגלל החרדות שיש לך סביב הריון לא רצוי בעקבות חדירה בלי קונדום בשניות הראשונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי..
naname16/04/2009האם אפשר לדעת על הריון על ידי סימנים עוד לפני בדיקת ההריון?
ותודה רבה על התשובה מקודם!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
noam@16/04/2009אם הכיפה הייתה והוא לא גמר אז בטח שלא יכול להיות הריון.
בטוח שבכזה זמן לא היה נוזל מקדים שהיה יכול לטפטף עד סוף הנרתיק, ואם הוא לא גמר אז אין מצב להריון !
הדימום נובע מקריעה של קרום הבתולין, ולא לכל הנשים יורד דם אך לרוב..אין שום בעיה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
noam@16/04/2009אם הכיפה הייתה והוא לא גמר אז בטח שלא יכול להיות הריון.
בטוח שבכזה זמן לא היה נוזל מקדים שהיה יכול לטפטף עד סוף הנרתיק, ואם הוא לא גמר אז אין מצב להריון !
הדימום נובע מקריעה של קרום הבתולין, ולא לכל הנשים יורד דם אך לרוב..אין שום בעיה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רבאלמונית15/04/2009רציתי לשאול, אם היום זה היום האחרון למחזור....והמחזור שלי כבר חדוש שני סדיר...וגם בדR"כ הוא סדיר רק מתעכב או מקדים יום יומיים....האם אפשר לשכב בלי אמצעי הגנה יומיים שלוש אחרי היום האחרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאלמונית שלום
מירב שרון15/04/2009כל זמן שאת ממשיכה לקחת את הגלולות באופן סדיר, את מוגנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה היא
אלמונית16/04/2009שאני לא לוקחת מספיק זמן...מיום שבת...ואתמול נגמר לי המחזור...האם זה בסדר אם אקיים יחסי מין? הרי יש את הימים הבטוחים אחרי המזחור לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)