מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפיך - פורנולולו24/04/2009
למה השפיך בסרטי פורנו יוצא להם בשפריצים כאלה ומתי שאני גומר זה כאילו נוזל החוצה כמו הר געש כזה?
איך אמורה להיות השפיכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן ....
לא משנה24/04/2009אחי זה עינין של זמן הגוף שלך
מבין איך ליפלוט יותר וגם אתה
( ;* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיךלא משנה24/04/2009
אני בן 13 בכיתה ז' וגילתי את השפיך בכיתה ה'
גם התחילו לגדול לי שערות בכיתה ו' וגודל הפיון שלי
בגיל 12 היה 15 סמ' ונישאר ככה עד עכשיו והעובי של
הפיון שלי עבה מהממוצה
מזה אומר אליי ? ? ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה על השפיך ועל אורך הפין
חסוי24/04/2009יש כאלה שהגדילה אצלם מוקשמת ויש כאלה שיותר מאוחר וזה שיש לך פין עבה מעל הממוצא אומר שאתה מפותח ויש הרבה בנות שאוהבות זין עבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אומר שהכול בסדר אצלך
מירב שרון25/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדום וגלולותסוס אדום24/04/2009
יש פה כמה הודעות בפורום שקורה שהקונדום נקרע.. איך יודעים אם הוא נקרע? אם הוא יכול להיקרע כל כך בקלות למה אומרים שהוא בטוח ב 99 אחוז?!
היה בעיתונים עכשיו שני מקרים שבנות לקחו גלולות והן נפטרו כתוצאה מכך.. אפשר לקבל קצת מידע על זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסוס אדם שלום
מירב שרון24/04/2009מיליוני נשים משתמשות בגלולות למניעת הריון מדי יום, אולם שני המקרים שקרו לאחרונה, שבהם נשים צעירות נפטרו מתסחיף ריאתי לאחר שהשתמשו בגלולות למניעת הריון, העלו חשש לגבי בטיחות השימוש בגלולות.
לפי ד"ר שלומי שגיא, סגן מנהל מחלקת נשים ויולדות בבי"ח כרמל "אירוע של מוות בעקבות תסחיף זהו מקרה נדיר מאוד, באופן עקרוני, הסיכוי שלמישהי יהיה תסחיף רק כתוצאה מלקיחת גלולות הוא נדיר ביותר. לעומת זאת, שילוב של גלולות, עישון או נטייה גנטית לקרישיות יתר עלול לעלות את הסיכוי לתופעה. כמו-כן, מצב של אימוביליזציה, כלומר נסיעה ממושכת שמונעת תנועה בגפיים, למשל טיסה ארוכה או אי תזוזה לאחר ניתוח, מעלה נטייה לקרישיות יתר".
אם יש רקע משפחתי של קרישתיות יתר בדם (קרבה מדרגה ראשונה), צריך לעבור סדרה של בדיקות רפואיות על מנת לברר אם יש גורם לקרישתיות יתר שעלול למנוע את האפשרות להשתמש בגלולות.
לגבי קונדומים - אם משתמשים בקונדומים בצורה מדוייקת ובכל פעם שמקיימים יחסי מין, הקונדום יעיל ב-97% מהמקרים במניעת הריון (לעומת גלולות שיעילות ב-99% מהמקרים). באופן טיפוסי, קונדומים הנם בסביבות 86% יעילים במניעת הריון. רוב הכשלונות עם קונדומים קורים בגלל שימוש לא נכון בקונדום. ישנם כמה דברים שגורמים לכך שקונדום יהיה פחות יעיל. הם כוללים את המצבים הבאים:
* הקונדום נקרע או מתפצל.
* הקונדום מחליק.
* הקונדום ניזוק למשל על ידי ציפורן חדה.
* מגע בין הפין לנרתיק עוד לפני ששמים את הקונדום.
* השימוש במוצרים על בסיס שמן או קרמים. אלה עלולים לפגוע בחומר שממנו עשוי הקונדום (לטקס).
*חשיפה לחום, כגון כאשר הקונדום מאוחסן בארנק לפרקי זמן ממושכים.
* שימוש בקונדום לאחר שפג תוקפו.
יש כמה דברים שאפשר לעשות על מנת להגביר את היעילות של הקונדום, כולל:
- לשים את הקונדום ישר כשיש זקפה. להחזיק את הקצה של הקונדום ואז להלביש את הקונדום על הפין. להשאיר מרחב בקצה הפין כאשר מוודאים שאין אוויר שנתקע בקצה הקונדום.
- להשתמש רק בחומר סיכה על בסיס מים כאשר משתמשים בקונדום שעשוי מלטקס. וזלין, קרם ידיים ושמן תינוקות הנם על בסיס שומני ועלולים להחליש את הקונדום.
- ליישר את בועות האוויר בקונדום כדי שיהיה מולבש בצורה נכונה.
- להוציא את הפין מהנרתיק מיד לאחר הגעה לשפיכה בזמן שמחזיקים בקונדום היטב כדי למנוע ממנו שיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הומו או סטרייט?חסוי24/04/2009
אני כבר לא יכול אני אוהב בנות מת לשכב עם בנות הייתה לי חברה ומאוד אהבתי אותה והייתי דלוק על הרבה בנות אבל תמיד עומד לי ואני גומר כשאני רואה הומואים מזדיינים או עירומים או מתנשקים מה זה אומר עלי בבקשה תענו מהר זה דחוף!!!!1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה.
noam@24/04/2009אתה כנראה בגיל ההתבגרות, הייתי מתאר לעצמי שאתה בן 12-15.
אתה עכשיו עדיין בונה את המיניות שלך, זה קורה להמון. אוהבים בנות, רוצים לשכב עם בנות אבל מתגרים גם מבנים.
אל תדאג, זה יעבור לך עוד כמה שנים ואז אתה תראה אם אתה הומו או לא.
לפי מה שאתה מתאר, אתה סטרייט, כי יש המון שהם ככה בגיל ההתבגרות אך כשהם גדלים הם סטרייטים והכל בסדר איתם.
אין לך בכלל מה לדאוג, ואם אתה מוכן לסקס עם בחורה אז תעשה סקס עם בחורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי שלום
מירב שרון25/04/2009כפי שכתב לך כבר חברך לפורום noam@ אתה בגיל ההתבגרות, גיל שבו אתה בונה את הזהות האישית וזה כולל בין השאר גם את החקירה של המיניות שלך עם עצמך ( אוננות) ו/או על ידי התנסויות מיניות כאלה ואחרות עם בני או בנות המין השני.זה לא בהכרח שחור ולבן כל הנושא של נטייה מינית, זה נע על רצף מי סטרייט ועד להומוסקסואל יש רצף ואתה מחפש את עצמך על הרצף הזה. יש כאלה שהם גם וגם. אני מבינה שזה מעורר בך מידה של לחץ וזה לגיטימי. כמוך יש לא מעט בני נוער שהנושא מעסיק אותם, אתה ממש לא לבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא עונים?חסוי24/04/2009
למה לא עונים לי ומדלגים עלי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך
מירב שרון25/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדירה בסקסדניאל23/04/2009
שלום,
אם הנשים לא גומרות בחדירה... אז למה לעשות את זה בסקס? הבחורה גם ככה לא גומרת, וצריך ששני הצדדים יהנו, לא רק הגבר, אז למה לעשות את זה אם לבחורה זה לא עושה כלום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודם כל,
חסוי24/04/2009יש נשים שזה כן מגרה אותן. שליש מהנשים, למען האמת, יכולות לגמור מזה. אלה שלא - חלקן לא נהנות בכלל וחלקן נהנות אך לא מספיק כדי לגמור.
וגם אם האישה לא נהנת מאוד, אז ה"קטע" בזה הוא שהיא רוצה לענג את הגבר שלה. נכון, בסקס 2 צריכים להנות, אז בגלל זה נגיד הגבר יורד לאישה ורק אז הם מבצעים חדירה, או לחלופין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי אמר שזה לא עושה לה כלום?
ד``ר עידן מיליצ`ר24/04/2009הרבה נשיםן נהנות מעצם החיבור, מעצם תחושת הקיבולת של בן הזוג. כדי לגמור יש לגרות את הדגדגן וניתן לעשות זאת, גם תוך כדי חדירה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלושהשני23/04/2009
בחורה שהיא גומרת היא גומרת באותו רגע ויוצא כמו פיפי?או שזה בשלבים וקצת?
והאם לכל בחורה יש צבע של שפיך אחר?כי כשראיתי סרט יצא לבחורה בצבע לבן וכמו פיפי
ולי לא יצא ככה האם זה לא שפיך מה שהיה לי אולי זה הפרשות לא יודעת מה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשני
noam@24/04/2009יש בנות שגומרות בלי לשפוך, ויש כאלה שאלה שכן.
את גמרת ויצא לך את החומר הזה? כלומר קיבלת אורגזמה?
או שלא גמרת ואז יכול להיות שאת בכלל לא יודעת מה זה אורגזמה וזה סתם היה פיפי או משהו.
תפרטי יותר. קיבלת אורגזמה או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענהה לתשובה
שני24/04/2009לא יודעת בדיוק מה זה אורגזמה
תיראה אני כשאני עשיתי זאת או שלקחתי תיד ושיפשפתי תאיבר המין עד שהרגשתי שזהו הרגשתי דברים כאלה ואז הלכתי לשירותים היה לי כזה צורך כמו לפיפי ולא יצא לי פיפי לקחתי נייר טואלט והיה לי קצת שקוף אבל זה בערך כל יום יוצא לי..ובאותו זמן זה כל היום יצא ליי האם זה גמירה?
והאם גמירה זה כמו פיפי כזה?יעני אם אני יהיה בלי תחתונים זה ינסל לריצפה או שזה יוצא לאט לאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני שלום
מירב שרון25/04/2009האורגזמה לא נראית, לא אצל הגבר ולא אצל האישה. האורגזמה זו התחושה והחוויה. השפיכה הגברית שמתלווה לאורגזמה היא החלק הפיזי שנראה. אצל נשים לחלקן יש קצת יותר רטיבות במהלך האורגזמה, לחלקן אין שינוי גדול ברמת הרטיבות דוקא בזמן האורגזמה ולחלקן יש הרבה הפרשות רטובות בזמן האורגזמה. מצב זה מכונה "שפיכה נשית". אצל הגבר השפיכה סמיכה וצמיגית, אצל האישה הרטיבות מימית וללא צבע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה לתשובה שנתת לי
שני25/04/2009אז שבחורה מרטיבה?זה שפיך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני שלום
מירב שרון25/04/2009כשבחורה מרטיבה זה נקרא "שפיכה נשית", לא שפיך, זה שונה מהמרכיבים של השפיכה אצל הגבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך יודעים איזה מידת קונדום אני?דניאל23/04/2009
שלום,
איך אפשר לדעת איזה קונדום לקנות? כאילו, באיזה מידה? אף פעם לא קניתי או לבשתי, אז אני לא יודע איזה מידה אני...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאדם שלום
מירב שרון23/04/2009תלוי מה אורך הפין שלך. אם אורך הפין בטווח הנורמה אז אתה קונה קונדום בגודל רגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי... זה הולך לפי ס"מ??
דניאל23/04/2009זה הולך לפי ס"מ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגדול, המידות די דומות...כך שנסה
ד``ר עידן מיליצ`ר24/04/2009ותיווכח מה מתאים לך ...לא רק מבחינת הגודל.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פורנודניאל23/04/2009
הסקס במציאות הוא כמו בפורנו? ואם לא, במה זה שונה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסקס בפורנו שונה
יפעת מקלר23/04/2009מסקס במציאות מעצם העובדה שהוא בא לגרות ולהראות מין בלבד. האנשים המככבים בסרט מופיעים כאוביקטים,ולא כאנשים עם אישיות, שמשתמשים בהם לצורך מין בלבד. בסרטים לא מראים עולם שלם שקשור למין , והוא העולם של הרגשות, היחסים, התקשורת, כבוד הדדי וכו'. שאלת שאלה מצוינת שכן לצערי הרבה בני נוער לומדים על מין דרך הסרטים ובהרבה מובנים זו דרך גרועה ללמוד על מין. מה גם שהרבה דברים מוקצנים- מראים איברים ויכולת ביצוע שהם לא תמיד מצאותיים. בקיצור- מומלץ ללמוד על מין מספרי הדרכה וסרטי הדרכה (כמו המדריך לאוהבים שקיים גם כסרט וגם כספר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאדם שלום
מירב שרון23/04/2009פורנוגרפיה הנה דוגמא למין ששם דגש רק על תנוחות, ביצועים ולא על קשר ורגשות. זה עיוות של המציאות בכל מיני מובנים. קודם כל זה בדר"כ משפיל נשים.הנשים בסרטי פורנו לרוב עם שדיים שעברו הגדלת סיליקון. כמו כן, נשים מוצגות בסרטים עם מעט או בכלל ללא שיער ערווה. ויש עוד ועוד עיוותים. אין מניעה לצפות בסרט כחול לצורך עוררות מינית אבל צריך להבין שמה שרואים בסרטים זה ממש לא בהכרח מה שרואים במציאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מתכוון...
דניאל23/04/2009התנוחות הן אותן תנוחות? המקומות שעושים את זה הם אותם מקומות?
אולי בפורנו זה קצת יותר זנותי וזול? (זאת השאלה העיקרית)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון24/04/2009יש כל מיני תנוחות בסקס והכול לגיטימי וכשר כל זמן שזה מתאים ל-2 הצדדים. בפורנו זה לעיתים מוצג בצורה שמשפילה את האשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה דילגו עליי ולא עונים?עידן23/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מה השאלה....???
ד``ר עידן מיליצ`ר24/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר כבר עניתי לו
מירב שרון24/04/2009הדף קפץ השאלה שלו בדף הקודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סתם שאלה..בן 1423/04/2009
מה אורך הזין הכי גדול בעולם לפי שיאי גינס? חיפשתי באינרנט ולא מצאתי.. :P
מקווה שתעזרו לי לספק את סקרנותי.. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו יענה בקרוב?
בן 1424/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדור שלום
מירב שרון24/04/2009ב-2006, ערוץ 4 באנגליה הציג דוקומנטרי ששמו "הפין הכי גדול בעולם" שפתר את המיסתורין, וגילו שמדובר בגבר מניו יורק ששמו ג'ונה קרדלי פלקון (ת.לידה - יולי 29, 1970). אורך הפין שלו 24.13 ס"מ במצב רפוי ו-34.29 ס"מ בזמן זקפה. האורך ההמוצע של פין הנו 15 ס"מ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגולן23/04/2009
יש לי כמה שאלות
1.אני בן 14 יש לי פין באורך 12 ס"מ לכל החברים שלי יש יותר ארוך יש לי בעיה?האם זה רגיל? אני ישאר ככה? האם אני יביא בנות לסיפוק מיני קטן יותר מאחרים?מה עלי לעשות על מנת שהוא יגדל?
2.לא מזמן גילחתי את שערות הזין שלי והופיע לי גירוי מסוים האם זה בסדר?
3.האם אוננות יתר יכולה לגרום לבעיה מסוימת?
תודה גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה בקשר לגודל הזין
חסוי24/04/200914 סמ זה לא נחשב קטן זה בטווח הנורמה חוץ מזה יש לך עוד זמן לגדול ובקשר לענג את הבנות זה הכל עניין של טעם יש כאלה שאוהבות קצת ועבה ויש כאלה שוהבות ארוך ודק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה על אוננות ושערות בזין
חסוי24/04/2009ובקשר לאוננות זה טבעי ולא פוגע בגוף רק מבחנת הדת זה אסור.
את השיערות לא צריך לדעתי לגלך זה טבעי וגברי גם אם לפעמים זה מגרד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגולן
noam@24/04/2009
12 ס"מ זה בסדר, ויש לפין שלך עד גיל 21 לגדול. תחשוב שזה 9 שנים לגדילה !
אולי לשאר החברים שלך יש יותר גדול, אבל יכול להיות ששלהם יגדל בעוד 2 ס"מ ושלך ב5. סתם דוגמה, אבל רק להדגים לך.
מה שיותר חשוב לענג בחורה, זה כמובן הגודל עצמו, אבל מה שיותר מענג וחשוב זה ההיקף, כלומר העובי. אם יש לך היקף של 13 ס"מ זה מעולה וזה בטווח הנורמה.
וגם אם לא יש לך עוד זןמ לגדול ;)
אמנם זה לא שכיח מאוד אבל כן יכולים להיווצר גירויים. כדאי שאחד המומחים יענה לך מה לעשות כי אני לא ממש יודע.
ולא, שום בעיה יכלה להיווצר מאוננות. להיפך, זה אפילו מרגיע ואף בריא יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגולן שלום
מירב שרון25/04/2009כפי שכבר כתב לך חברך לפורום האורך שלך תקין לגילך ואתה עדיין בגיל של צמיחה עד גיל 21. אני מחזקת את דבריו של noam@ שכתב לגבי החשיבות של היקף הפין בהיבט הפיזי. אבל הרבה מעבר לכך, אני רוצה להוסיף שרוב הנשים בכלל מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי בדגדגן (2/3) ולא מהחדירה עצמה כך שגם אם הפין שלך באורך של אצבע, תצליח לענג את בת הזוג שלך. זה ממש לא הגודל שקובע. אצל נשים הרבה יותר חשוב הנושא של המשחק המוקדם, הליטופים, החיבוקים, הנשיקות, מין אוראלי, אוננות הדדית וכד' (כל מה שנכנס לתוך הקטגוריה של outer-course) כלומר סקס ללא חדירה.
לגבי גילוח של שיערות הפין, לגיטימי שיהיה גירוי מסויים לאחר מכן, השאלה למה בכלל לגלח, זה טבעי.
מה זה נקרא אצלך אוננות יתר? כל זמן שזה לא פוגע בדברים אחרים של התפקוד היומיומי כגון לימודים, חברים וכד' אז אין שום מניעה לאונן כל יום ואפילו כמה פעמים ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסויה23/04/2009
אני מאוננת באמבטיה זה נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה נורמלי לחלוטין
מירב שרון26/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין לי מושג מה לחשוב תעזרו לי!!!חסויה23/04/2009
היום בבוקר התארגנתי לבית ספר הלכתי להתקלח יצאתי ונכנסתי לחדר לחפש בגדים בדיוק שהורדתי את המגבת אח שלי הגדול (בן 17 חרמן!!) נכנס אלי לחדר וראה אותי בלי בגדים הוא הסתכל על כל הגוף!!! ואז אמר איזה כוסית!!!!! ושחזרתי מבית ספר בארוחת צוהרים הוא כל הזמן הסתכל עלי במבט מוזר כאילו הוא רואה אותי ערומה!!!! פליז תעזרו לי!!!!
מה אני צריכה לעשות איתו?.........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
חסוי23/04/2009יכול להיות שזה היה בצחוק את יכולה או לדבר איתו ולהסביר לו או שאם זה חוזר על עצמו תפני להורים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסויה
noam@24/04/2009זה די מגעיל מה שהוא עשה.
תתעלמי ממנו, אל תתייחסי אליו. כן, אני יודע שזה משפיל אבל אין מה לעשות, בלכ זאת, בן משפחה.אל תתייחסי אליו כשהוא מסתכל עלייך ותגידי לו לא להסתכל !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסויה שלום
מירב שרון25/04/2009אחיך חדר לפרטיות שלך ונכנס לחדרך כשאת אחרי מקלחת, וראה אותך בעירום. אני בטוחה שהתחושה הייתה מאוד לא נעימה וחודרנית, בייחוד שהוא העיר לך שאת "כוסית". כפי שהוצע לך כבר כאן על ידי חברך לפורום, את יכולה לדבר איתו על זה ולבקש ממנו שזה לא יקרה שוב אחרת תדווחי על כך להורייך. חוץ מזה, אולי תוכלי לבקש מהורייך שידאגו לך למנעול בחדר על מנת שתוכלי לשמור על הפרטיות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסויה23/04/2009
היי!!
אני בת 16.5 ואתמול יוצאת לסרט עם מישהו מזה חמוד וחתיך!!! (דרך אגב הוא גדול ממני בשנה)
אחרי הסרט התנשקנו ואז באנו אלי הביתה הלכנו לחדר שלי וכנראה הוא חיכה ל"עוד" ואני לא הייתי מוכנה ל"עוד" הוא מזה התבאס......
היום ראיתי אותו בדרך לבית ספר שלי הלכנו ביחד ועכשיו הוא אמר שזה בסדר אבל אני מרגישה שהוא מבואס....
מה אני אמורה לעשות כדי לעודד אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדבר איתו
מירב שרון26/04/2009ולהסביר לו מה שאת מרגישה לגביו. חשוב שיכבד את הבחירה שלך. וחשוב שאת תהיי מחוברת לעצמך ולרצונות שלך ולא תכנעי ללחצים כאלה ואחרים לעשות משהו שאת עדיין לא מוכנה לו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)