מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך עזרה דחוף!!!!!!!!חסוי11/08/2007
אני בן 14 וחצי ואני אוהב לאונן אבל לא יודע אם אני יאונן יותר מדי אז תיהיה בעיה
אם כן מה הבעיה? אם לא אז באיזה תדירות הכי נורמלי לאונן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאד קשה להגדיר
יפעת מקלר12/08/2007מהי התדירות הנורמלית לאונן. זה בסדר לאונן כל יום , וזה בסדר לאונן מספר פעמים ביום. אבל כשזה מתחיל להיות במקום דברים אחרים נוספים שאוהבים או שצריך לעשות.,כשזה מביא למשל להסתגרות והתבודדות קיצונית, אז כן אפשר לומר שיש כאן אוננות יתר שיכולה להעיד על בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה מהאשכיםחסה11/08/2007
האם זה נורמלי שמהאשכים למטה יוצא צבע ירוק?
איך לטפל בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה
מירב שרון17/08/2007אם אתה מודאג לגבי ההפרשה, אתה יכול לפנות לרופא אורולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בשפיכה שקופה ולא לבנה אין זרע לחסה11/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא .אין כל קשר.
יפעת מקלר13/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע אבל מה יותר טעים???
אביחי אפשטיין15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר פליטה גורם לבעיה?חסה11/08/2007
אם אני מאונן אך עוצר לפני הפליטה יש בעיה בזה?
הרי כל הזמן הגוף מייצר שפיכה והוא לא יוצא, זה מצטבר, איך הגוף יוציא את זה?
האם כדאי רק בגלל זה לפלוט פעם בשבוע לפחות כדי לא לגרום למצב
שהשפיכה תשאר בצינוריות השפיכה?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעקרון לא
מירב שרון17/08/2007בטנטרה יש אפילו תרגילים שמלמדים איך ניתן לעכב את השפיכה. שאלה - למה אתה עושה את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שלא יוצא עם מח...
19/08/2007יוצא בכח. הגוף יוציא זאת כקרי לילה או עם שתן (ואפילו לא תשים לב). זה חייב לצאת איכשהו.
אבל - אני חוזר על שאלתה של מירב - למה לעצור הנאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב ברוכה המצטרפת לצוות המשיבים!!!
19/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
מירב שרון20/08/2007פספסתי את השבועיים הראשונים מתחילת הקמת הפורום כי הייתי בחו"ל במקום ללא גישה לאינטרנט, ברגע שחזרתי ויכולתי, מיד הצטרפתי למשיבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רוצה לשכב איתוגל11/08/2007יש לי חבר כבר חצי שנה. הוא בן 20 ואני בת 17. אני אוהבת אותו, אבל לא רוצה לקיים יחסים מלאים, בין היתר בגלל שהוא סיפר לי שבעבר היתה לו מחלת מין (פפילומה). היום הוא אומר שהוא מצטער שסיפר לי כי עכשיו אני משתמשת בזה נגדו. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנו מה את רוצה אל תישכבי איתו למרות
גבר גבר12/08/2007שאני לא מבין כל כך מה עוצר בעדך אם תאונני תביני כמה כיף זה יכול ליהיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הסיבה העקרית
יפעת מקלר13/08/2007לכך שאת לא רוצה לשכב איתו היא מאחר שבעבר היה לו וירוס פפילומה, אני מציעה לך להכנס לאתר
www.hpv.co.il שם תוכלי לקבל מידע על הנושא .וירוס הפפילומה (HPV) נפוץ ולמרות זאת חשוב לדעת עליו יותר (סוגי הוירוס, השלכות וכו'). בין היתר את יכולה לבקש מבן זוגך להבדק שוב כדי להיות בטוחה שהוא בריא לחלוטין. אבל מכיון שאת אומרת שזו לא הסיבה היחידה, תמשיכי להיות נאמנה לעצמך, עד שתרגישי אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננותבת 1511/08/2007אני בת 15 ולאחרונה אוננות מעניינת אותי.. אני רוצה לנסות אבל לפני זה אני צריכה לדעת משהו.. החדרת אצבע גורמת לקריעת קרום הבתולים..? או שזה לא מגיע עד לשם..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראוננות...בד"כ..
ד``ר עידן מיליצ`ר11/08/2007נעשית תוך כדי מגע בדגדגן שהוא חיצוני לנרתיק. אם יש רצון להחדיר אצבע לנרתיק, אז ייתכן וקרום הבתולים יקרע תוך כדי הזזת האצבע. שוב תלוי מה עושים עם האצב/ות בתוך הנרתיק. הייתי ממליץ לך לקרוא את הספר עינוגי אישה של רייצ'ל סוויפט או לעצמךצ של לוני ברבך . קריאה זו תביא אותך להבנה לגבי אוננות ולאונן "נכון" יותר ומהנה יותר...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמעתי ש..בן10/08/2007תוך כדי אוננות צריך לפנטז על משהי ספציפית כדי להגיע למצב מסויים או משהו כזה..
זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא !
ד``ר עידן מיליצ`ר11/08/2007כל אחד מאונן בדרכו שלו. יש המפנטזים על מיחשהי ספציפית, יש כאלו שלא מפנטזים בכלל. יש הנעזרים בספרות , באינטרנט וכו'
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי.. והאם
בן13/08/2007צריך לגעת בפין תוך כדי האוננות? או שיש אפשרות להגיע לשפיכה גם בלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש אפשרות בלי אבל רצוי
ד``ר עידן מיליצ`ר13/08/2007לגעת.....זו מהות האוננות!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס פעם ראשונהxnx10/08/2007אני וחברה שלי רוצים לקיים יחסי מין. זאת פעם ראשונה של שנינו השאלה שלי היא איזה אמצאי מניעה להשתמש? אני שוקל בין קונדום ובמידה והוא יקרע להשתמש בפוסטינור לגלולות. האם עדיך לעשות את זה פעם ראשונה איתה עם קונדום בגלל שזה יכאה לה פחןת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני אישית הייתי ממליץ...
ד``ר עידן מיליצ`ר11/08/2007על גלולות וקונדום! פוסטינור אינו אמצעי הגנה...אלא אמצעי הפלה...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננותמושה09/08/2007רציתי לדעת האם אוננות פעם ביום גורמת לפגיעה של חלקי הגוף כמו שרירים, (כי אני מתאמן).
אם זה לא בריא אז מהם הסיבות?
אם כן בריא מהם מוסיפים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין קשר בכלל
חסוי!!09/08/2007אני בן 14 וחצי ואני מאונן כמעט כל יום ואני מתאמן שנתיים ואין לי כלום ואני מרים משקולות אפילו מגיע ל 130 קילו ואין קשר בכלל בין אוננות לשרירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות אינה גורמת לפגיעה
יפעת מקלר09/08/2007היא לא דבר לא בריא, היא פשוט דבר נעים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנאלימושה09/08/2007שלום,
האם גמירה ב.. פי הטבעת גורמת להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהתשובה היא- לא
יפעת מקלר09/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע אם זה קשור לפורוםגיא08/08/2007טוב שיהיה,
מה המצב חבר'ה,
אני בן 19, ואין לי עוד חברה ולא היה לי חברה עד עכשיו. וזה מביך אותי מעודדד.. ליד החברים שלי..
השאלה שלי היא שאיך ומאיפה אפשר להשיג חברה?
תודה לעוזרים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא שייך לפורום זה...
ד``ר עידן מיליצ`ר08/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסופרמרקט על המדפים
yona15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהרן08/08/2007אני בן 18 עוד חודשיים ויש לי 17 ס"מ בזקפה
האם הוא יגדל עוד או שזהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא יודע אם יגדל...
עידן מיליצ'ר08/08/2007יכול לגדול עד גיל 21 אבל מה רע לך עם מה שיש?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עוד שאלה
אביחי אפשטיין15/08/2007תודה רבה.
לא רע לי אבל אני קצת מפחד.. כי כשעומד לי אני מאבד תחושה ברגליים
האם זה בסדר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מה לפחד.
15/08/2007העיקר שתחליט מי אתה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהאמיר07/08/2007מה הגודל הממצועה של עיבר המין הגברי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעניתי לך בפורום השני...
עידן מיליצ'ר08/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה!חסוי!!07/08/2007זה נורמלי לעשות יחסי מין בלי להפגיש את האבירים כאילו שכל הגוף ערום אבל לא להפגיש בניהם כי אני מפחד שיהיה סיכון להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראז מה הבעיה להשתמש בקונדום?!
07/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמרו לי שקונדום לא מונע ב 100 אחוז
חסוי!!07/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלה ואני צריך עזרהחסוי!!07/08/2007אני בן 14 וחצי ואין לי חברה אבל יש לי בעיה שאני מתביש להציע למישהי לצאת איתי כי אם היא נגיד בשכבה ואז תסרב זה יהיה מביך וגם אני לא בטוח שגם היא אוהבת אותי או תרצה לנסות
קיצר מה שאני רוצה לשאול איזה גישה צריך כדי להציע לאותו ילדה כי אני ממש מממש ממש מתבייש מזה שהיא תסרב לי ואז יהיה מביך להסתכל עליה
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראף אחד לא מת מבושה
07/08/2007גם מסירוב לומדים ומתחשלים. אם לא תנסה תמנע הבושה והסירוב, אך תפסיד גם הרבה תשובות חיוביות. אתה יכול לנסות גם דרך מייל או מסנג'ר ואז ייתכן שזה פחות יביך אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי!!!
סיון07/08/2007ראשית כל אני אומרת שזה עצל חלק מהנים זה טיבעי קצת להיתבייש.
זה רגיל לגמרי.
אני ציעה לך להיות בטוח בעצמך, ולא לחשוש. אם תסכים. אז מעולה בישבילך, ואם לא תעשה את אצמך כאילו "ביג דיל" ואז היא לא תיקח אותך ברצינות, אלא מובן באליו, ואז ולא יהיה לך במה להיתבייש.
אך, ליפני כן, אני מציעה לך להתחיל לדבר איתה סתם ככה, אם אתה מכיר אותה, אתה יכול לשאול אותה"מה קורה", "ממצב", וכל אלה. סתם ככה תישאל. אם נגיד יש לך את האיייסי שלה תדברו שם.
ואם אינך מכיר אותה, אז אתה יכול לשאול אותה"איך קוראים לך בובי", או "איך קוראים יפה כמוך".
תראה לה שאתה ככה ככה בעינין, אבל עוד אל תזמין אותה. תן לה קצת זמן להכיר אותך. ואז כבר תישאל אותה אם היא תירצה לצאת איתך.
ושוב, זה טיבעי להיתבייש קמת, אבל אל תראה לה את זה.
תיהיה בעל ביטחון, ומתיזכור מה שאמרתי!
שיהיה בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוון יש לי שאלה
חסוי!!07/08/2007שאלה ראשונה לא כל כך קשורה אבל בת כמה את כי אנ יחושב שנערה בגילי אולי תבין אותי
ותודה רבה לך על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לשאלתך...
סיון08/08/2007אני בת 21, אך יש לי אחות קטנה בת ה-15, בקרוב 16.
הגילאים שלכם קרובים בהחלט.
אני עוזרת לה לאיטים קרובות והיא מספרת לי המון דברים.
וכידוע לך דברים העוסקים בבני נוער וכו'.
ואם אתה פוחד שאני לא יוכל להבין אותך נכון ביגלל הגיל,אז אין לך כל כך מה לפחד.
לי זה לא היה כל כך מיזמן שהייתי בת 14/15.
אך יש לי עליך כמה שאלות. והאמת הרוב טיפה אישיות.אם אתה רוצה כמוןן ורק רוצה לענות לי, אני ישמח.
אם השאלה הזו אני לא רוצה ליפגועה בך אבל רציתי לדעת, ולישאול , בביתי הספר היו וניראלי גם עכשיו יש את ה"מקובלי", וה"בינונים", וצר לי להגיד את זה ככה "החנונים". ליא ין שום בעיה אם זה. עכשיו שאלתי היא "מי אתה בכל העיניין הזה"?, כי אתה יודע יש כאלה שיש להם יותר אומץ להציעה לבנות ביגלל ה"מעמד" שלהם. מה שלפי דעתי לא צריך להיות משנה.
מה שאני אומרת לך פה הוא שהייתי רוצה לדעת עוד קצת פרטים עליך, אם תכל להגיד לי,
נגיד:
*האם אתה בדרך כלל ביישנת
*בקשר "למעמד" שלך
איזה אדם אתה מבין. אולי ככה יהיה לי קל יותר להבין אותך.
וגם אם אתה רוצה אני יוכל לנסות לבקש מאחותי שגם תיראה את המצב ותיתן לי כמה עצות בישבילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוון דבר ראשון תודה אבל
חסוי!!08/08/2007תשמעי אני לא רוצה להשוויץ אבל אתה נראה טוב אני מטר 78 אני מתאן 3 שנים במכון כושר ודווקא מלא בנות התחילו איתי אבל אף אחד לא בטעם שלי כאליו אני מחפש משהי בוא נגיד שהיא לא פרחה שהוא יהיה כיף להיות איתה אבל אני בכל זאת מתבייש להציע זה מה שהתכוונתי זה לא שאני נראה רע ובגלל זה אני מתבייש אני פשוט חושש שאם היא תסרב אז יהיה מוזר אחרי זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך תמונה
חסוי!!08/08/2007זה נשמע מוזר אבל אולי תגידי לי אם אני נראה רע כי לדעתי ועוד פעם עוד הרבה בנות חושבות שאני נראה בסדר גמור אז תודה לך בכל מקרה ואני מאוד מעריך את עזרתך מאוד!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יכול לפרט עליי טיפה על האופי
חסוי!!08/08/2007אני מתנהג ומתייחס יפה מאוד לאנשים אנ לא אחד שמקלל או שנחשב לעבריין ובוא נגיד שנאי גם לא רוצה לעשות סקס וכאלה אני רוצה חברה אבל נורקא אגיש כלפיי אנשים אני מבין אותם ומנסה לעזור אבל מה לעשות שנולדתי ביישן אני לא רוצה להשוויץ אבל אני נראה טוב אפילו כמה בנות הציעו לי לצאת איתם אבל הם לא סיגנון שלי אני רוצה משהי עדינה ולא "פרחה" כמו שאמרתי אני מתאמן 3 שנים אני שומר על גוך חטוב אני דיי גבוה לגיל מטר 78 אני שומר מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד על הגיינה אבל הבעיה שלי היחידה שאני ביישן ואנ לא יודע למה אשמח אם תוכלי לעזור לי ותודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי!!
סיון08/08/2007קודם כל....הבנתי...זה מסביר הכל...
תיראה שאני הייתי קטנה עד כיתה ד' לא היה לי ביחטחון עצמי ושלא נתבר על בישנות.. אני הייתה מאוד מאוד מאוד בייישנית. אתה לא תאמין.
פחדתי להרים את הראש.
לקראת כיתה ה', היתחברתי יותר לילדים וזה. ולא היתי עד כדי כך ביישנית...
מה שאני מנסה להגיד לךך שליפעמים זה עיינין של זמן, אבל הכי חשוב החברה. מה שאנשים אומרים עליך. תיראה נגיד שמחמיאים לך אתה מקבל יותר ביטחון..אני חושבת שזה גם עעינין של טיפה אומץ, מבין..כאילו... אתה מיתבייש להציעה חברות למשהי ביגלל התגובה שלה כמו שאמרת, אתה לא צריך לפחד מהתגובה... כי אם היא תסרב אתה צריך לקבל את זה.. תיהיה חיובי. אל תיגאד פשוט אל תידאג יהיה בסדר, אתה צריך לאגור אומץ, תגיד לעצמך"מה כבר יקרה" מבין. כי באמת שום דבר רע, או גרוע לא יכול ליראת... תלוי גם איזה בנות, ואם אתה אומר שבנות "טובות" הן בטעם שלך, אז כאילו הן מממש לא ישפילו אותך, או היתיחסו עליך מוזר אחר כך, מבין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאא.ושכחתיי...!
סיון08/08/2007האאא.ושחכתי...
אל תידאג כי יהיה בסדר.. אם אתה אומר ש"בנות טובות" הן הטעם שלך, אז הם לא היתייחסו עליך אחר כך שונה או משהו..מביןן...
האא. ואני ישמח שתישלח לי תמונה שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוון דבר ראשון תודה רבה
חסוי!!08/08/2007אממ אין לי בעיה לשלוח לך תמונה אבל רק שתדעי שזו תמונה מהעלייה לתורה זה היה לפני שנה + אבל אני יכול לאמר לך שכיום אני נראה עם גוף שונה כי בכל זאת עוד שנה של אמימנוים משפיע למרות ששם אני נראה קצת שונה מהיום אבל את יכולה לראות פחות או יותר ואם יש לך אייסקיו או לאחותך רק שאני יוכל לשלוח את התמונה אז אני ישמח! אההה ותודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי סורי...!!!
סיון14/08/2007קודם כל מיצטערת על ההיתעכבות.
אין לי ולא לאחותי אייסי..היא רוצה אואני מאמינה שהיא תיפתח בקרוב..ככה שאמח ליראות תמונה שלך..
האא..ושוב..בהתלחהה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיוון
חסוי!!14/08/2007חח את לא תאמיינו אבל נכנסתי כל יום כל שעה כדי לראות אם הגבת בחזרה אבל לא נורא אני אשמח אם תפתחי אייסיקיו ותודה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי ניסיון, חסוי אני מציע שתיכנס!
אנונימי צפוני08/08/2007אני מכיר מישהי די טוב, פעם ממש, ואיך לומר? נידלקתי עליה.
היא לא נידלקה עלי אז מה אני אגיד לך?
תנסה, בתור מישהו בן כמעט 15, אני מבין, אבל דבר חשוב אחד:
לא להבייש, לך אלי או אל תילך אליה, העיקר:
תיצור קשר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אתה יכול שלא אבל אני משאר שאם אתה דלוק עליה אז קשה לך לאגור אומץ (לי לקח שבועיים)
בהמצלחה,
אנונימי צפוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)