מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה חמורהשון15/08/2007
שמי שון, אני בן 17 ויש לי חברה כבר כמה חודשים. אנחנו מתמזמזים ומתחרמנים אבל עוד לא הגענו למצב שאנחנו ללא תחתונים. בזמן האחרון היא התחילה להביע רצון שנתקדם לעירום מלא ואפילו ליחסים מלאים וכאן מגיעה הבעיה שלי:
נגיד בת זוגי תרד לי עד למצב של גמירה, האם נהוג לגמור לה בפה, על הפנים , סתם על הגוף שלה, וגם כאר עושים יחסי מין ללא כוונה להפרייה האם גומרים בתוך הכוס של האישה?
האשלה הזאת ממש חשובה לי כי אני מפחד שאגיע מצב שאגמור ולא אדע מה לעשות אם זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמירה?
משה15/08/2007על תגמור לה בפה או בפנים, הריי זו חברה שלך ולא איזו זונה אחת.. אני ממליץ לך לגמור לה על הגוף. אם היא תרצה שתגמור לה בפה או בפנים אז אין לך בעיה, אבל עדיף מה שאמרתי לך מקודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא בעייה חמורה...
15/08/2007במין אין כזה דבר "נהוג" או מקובל.
אתה מתאר תקשורת טובה עם חברתך. היא מביעה את רצונה להתקדם ואתה שוקל כיצד. כדאי שתשתף אותה בלבטים שלך. אפשר לתכנן ולדבר ואז הפעם הראשונה לא תהיה מאיימת ומלחיצה, אלא תחילתו של מסע קסום. אם זה מין אוראלי, יכול להיות שהיא תרצה שתגמור לה בפה. זה לא מפחית מכבודה. יכול להיות שהיא תגיד לך לגמור בחוץ, כי זה לא מגרה אותה. לכל אחת רצונות ומאוויים משלה ואין לנחש, אלא בשיחה פתוחה.
אם אתם מתכננים חדירה, חשוב שתצטייד בקונדום. הרבה מאוד אנשים נולדו כתוצאה ממשגל נסוג ("לגמור בחוץ"...).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמירה בפה?
משה16/08/2007אבל זה לא מזיק לבריאות אם הוא אגמור לחברתו בפה והיא תבלע את הזרע?
זה מזיק לבריאות, לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא זה לא מזיק לבריאות למה סתם
אביחי16/08/2007לדבר למעשה גילו שבזרע יש הארבה חלבונים ווטימינים ושזה מאד בריא למה מזיק
למה לקשקש?!?!.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מזיק לבריאות
17/08/2007אם זה נעשה בהסכמה הדדית, אין שום בעייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל פפילומה ממין אוראלי?גל15/08/2007האפ אני יכולה להידבק בפפילומה ממין אוראלי לחבר נשא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחד משמעית
15/08/2007כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראתי על זה
anonymous19/08/2007והבנתי כי סקס אוראלי עם מישהו עם פפילומה יכול להביא לסרטן גרון ובמקרה של סקס וגינלי אז זה יכול לגרום לסרטן צוואר הרחם במקרה של חדירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה נוראית!!! אני רציני הזין שלימישהו15/08/2007לפי מה שבדקתי בזמן שהוא עומד ממש הוא בגודל רבע מטר כימעט (24 ס''מ וקצת)
אני רציני מישהו באתר יכול לעזור לי האם יהיו לי בעיות ביחסי מין,אני בן 14 האם
זה עלול ליגדול עוד או שזה יכול ליהיות קטן יותר אם הזמן בבקשה אני צריך עזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין לך שום בעייה
15/08/2007ואתה לא צריך שום עזרה. תתחיל להתיידד איתו...
תרגיע למעלה ולמטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מגיעים למצב של נששיקה עם בחורהחסוי15/08/2007יוצא מלא לשבת עם בנות ואני לא יודע איך להגיע איתם למצב של נשיקה או סקס !
מה כדאי לדבר עם בנות במקרים כאלה
תודה למי שיעזור
ואם גם בנות יכולות לענות
תודהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפשוט מאוד
yona15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסביר לו אם זה כל כך פשוט
חסוי16/08/2007אל תחשוב את עצמך יותר מידי תן הסברים אולי לך זה מצליח אבל לאחרים לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספר לנו עוד
15/08/2007בן כמה אתה? על מה אתה מדבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל מי שיכול לעזור ושמבין
חסוי15/08/2007אני בן15.5 ויוצא לי לשבת די הרבה לבד עם בנותואין לי כאילו על מה לדבר איתם ואני לא יודע איך להגיע לנשיקה
כבר יצא לי להתנשק אבל אני רוצה קצת עזרה
אין לי על מה לדבר וכאלה אני יושב איתם וזהו אז אם מישהו יכול לעזור לי זה לא רציני יכול להיות שאני קצת ביישן וקצת חסר ביטחון עם בנות אבל אני לא יודע מה הם אוהבות כל כך ואיך לדבר איתם
אז מי שיכול לעזור תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה טבעי...
17/08/2007זה גם עשוי להלחיץ. אבל זה כמו לנסוע על אופניים, בהתחלה נופלים ואח"כ זה הולך חלק.
אל איזה נושאים אתה אוהב לדבר עם חברים שלך? עם משפחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:) כנס ..
טל15/08/2010אוקיי , משהו שאני חייבת להגיד ליפני הכול : גועל ! כלומר סקס ?! גועל ! שנית , זה שאתה ביישן וחסר ביטחון ורוצה לנשק אותה זאת בעייה .. , כלומר , אתה זה שצריך לנשק אותך ולא היא אותך ..
האמת זה באמת טיבעי שאתה מיתבייש או משהו ..
האמת ניראלי שגם החבר שלי בהתחלה היתבייש לומרות שהוא לא ניראה כאילו שהוא מיתבייש ..
הוא פשוט תפס אומץ .. כלומר בהתחלה הייה לנו ריב ואז כשה דיברתי והיתקרבתי הוא פשוט תפס אותי ונישק .. כמובן שהמשכתי את הנשיקה חח , הוא כזה חתיך חח .. אני לא יודעת , תדבר עים בן או משהו אן לי מושג אך בנים אמורים ליתפוס אומץ ^.^ .. כול מה שאני יודעת שאחרי הנשיקה הראישונה הבנים בדרך כלל כבר לא מיתביישים לעשות את זה ..למשל , רק אתמול החבר שלי בא עליי והדבר הראישון שהוא אמר זה היי ואז נישק אותי .. ( בשפתים כן חח ) , ואז הלכנו וכול השער לא ממש עיניינך ח .. טוב אני חושבת שזה הכול .. ודרך הגב , עים היא גם רוצה לנשק אותך אז עים לא תנשק אותה בקרוב יחתפו לך אותה חח .. טוב ביי ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל סיפרת על עצמך ולא נראה שעזרת לו
נתנאל21/08/2010ככה אני בן 15 אני יודע שאני לא מבוגר אבל יש לי ניסיון גם לי בהתחלה היה קשה ויצא לי לדבר עם בנות רק על מורות ועל הלימודים כמו איזה חננה חח אבל תזרום תספר להן בדיחה או שתספר להן על דברים שיצא לך לעשות אם אלכת לאן שהו נגיד ללונה פארק וקרה לך משהו מצחיק ותנסה לא לחשוב על זה שאתה אם בנות תחשוב שהן משפחה שלך ותנסה לקבוע איתן ללכת לקניון או לצאת להן שהו אבל בהתחלה הכי חשוב שתהיה קליל בשיחה וגם אם אין לך על מה לדבר הכי טוב שתגיד לה שלא בא לך לדבר על הלימודים או על מה שאתם מדברים בדרך כלל ותגיד לה שתספר לך מה עבר עלייה בכללי ולא בבית הספר בנות הכי אוהבת שמתייחסים עליהן ושואלים אותן מקווה שתתנשק כבר מחר חח ובהצלחה אחי
ואם אתה עושה סקס תשתמש באמצעי מניעה כמו קונדום או שהיא תיכח גלולות זה הכי חשוב אחי שלא תיכנס להריון
יאללה בהצלחה אחי מקווה שעזרתי לך אם לא תשאל את אותה שאלה שוב אני ועוד אנשים אחרים ננסה לעזור לך שוב אבל אני מקווה שלא תצטרך לשאול שוב ;)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות אצל גבריםoper15/08/2007איך גברים מאוננים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלכל אחד דרך משלו...
15/08/2007אין דרך נכונה. יש כאלו שמשתמשים ביד, יש באצבעות, יש הלוחצים, יש המתחככים במזרון. כל אחד מוצא את הדרך המענגת אותו.
יש אתרים שלמים בנושא, דוגמת:
http://www.jackinworld.com/* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יכול לתאשר לך את השלבים
חסוי!!15/08/2007אתה לוקח את היד החזקה שלך מחזיק את איבר המין עוטף אותו ומזיז אותה אחורה וקדימה כאילו אתה מקיים יחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחווףףףףף...! :\אנה15/08/2007אוקי אז ככה
שתיתי אתמול
והייתי עם חבר שלי
ואני רק זוכרת שהוא ניסה לשכב איתי
וניסה להכניס וזה ממש אבל ממש כאב
בכלל הייתי יענו שיכורה לגמרי
בקיצר
הוא טוען שאני עוד בתולה אבל אני לא זוכרת ואני רוצה ללכת לגניקולוג לבדוק..
הם עושים בדיקות כאלה?
אני גרה באזור השרון ברעננה
אפשר בבקשה כתובת או משו?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפנייה לסיוע
מירב שרון17/08/2007לפי מה שאת מתארת, את עברת תקיפה מינית ולכן מומלץ שתפני למרכז סיוע לנפגעי תקיפה מינית באזור השרון. להלן כתובת האתר של איגוד מרכזי הסיוע לנפגעי תקיפה מינית:
http://www.1202.org.il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע איך מתחילים?דחוף תשובהדוד14/08/2007אני אחד שנראה טוב ביישן קצת אבל מתגבר על זה יש קטעים שאני מתחיל אם
בנות ואני מצליח לכבוש אותם והכל ואני רוצה לקיים איתם יחסי מין אבל לא יודע
איך לעשות זאת מה אני יבקש? או פשוט אני יתחיל לעשות את הפעולה?
ואיך אני יודע בדוק ב100 אחוז שהיא משדרת לי סקס? קיימתי סקס אבל
ההיא עשתה את כל הפעיליות היא היית מנוסת היא יזמה את הנשיקה והכל
ואני פשוט זרמתי אבל הבנתי שלא כל הבנות ככה והבנתי מידידה שלי שכמה שהיא
תרצה נשיקה או כל דבר אחרי קשה לליישם יעני להתחיל..
ואיך אני יודע בדוק ב100 אחוז שהיא משדרת לי סקס?
איך לעשות זאת מה אני יבקש? או פשוט אני יתחיל לעשות את הפעולה?
איך לעשות זאת מה אני יבקש?
בבקשה תפרטו לי על תחסכו בתשובות קצרות.
אגב יש לי פגישה עוד יומים אני חיייב תשובה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתיקון*הבנתי שלא כל הבנות ככה
דוד14/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדבר איתה על זה
מירב שרון17/08/2007אם אתה מעוניין לקיים יחסי מין עם מישהי אתה צריך לדבר איתה ולבדוק אם היא מעוניינת, הכי חשוב שתהיה הסכמה. מומלץ קודם ליצור קשר של קירבה ואינטימיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננותבת 1514/08/2007האם יש דרך מסויימת לבנות לאונן שבה מרגישים את זה הכי טוב..?
והאם גם לבנות יש שפיך כמו לבנים..? אם לא אז איך אפשר לדעת אם מגיעים לאורגזמה..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראוננות
מירב שרון17/08/2007הפירוש של אוננות זה גירוי עצמי בצורה מינית. ניתן לעשות את זה בעזרת הידיים, או בעזרת עזרים מיניים. העונג המיני שמושג על ידי אוננות משתנה מאישה לאישה. אישה עשויה לחוות אורגזמה מיד בעקבות אוננות ויתכן שהיא רק תחווה תחושות מיניות חמות ונעימות מבלי להגיע לשיא.
מי שרוצה לחוות אורגזמה על ידי אוננות צריכה ללמוד להכיר את הגוף שלה ומה גורם לה לעונג מיני.
יש נשים שמגיעות לאורגזמה על ידי גירוי בדגדגן ויש נשים שכל מגע בדגדגן אף מכאיב להן, לכן צריך הרבה ניסוי וטעיה. אין דרך שגויה לאונן, כל אחת היא שונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד פרט
מירב שרון17/08/2007ששכחתי להוסיף. 2/3 מהנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי בדגדגן. רק 1/3 מגיעות לאורגזמה על ידי חדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אני בן 13 ו...בן 1314/08/2007שךום אני בן 13 ומוכן נפשית פיזית ורגשית לקיים יחסי מין ולא רק בשביל האקט המיני אלה גם בשביל הקרבה וההנאה שיש בזה נשיקות וחיבוקים וגם יחסי מין הדוקים ורציניים. אני רוצה למצוא מישהי שרוצה גם לעשות איתי, מבחינת איך שאני נראה - אני נראה טוב בלונדיני עם עיניים כחולות ודווקא הרבה בנות מחזרות אחרי.אני מאונן וגולש באתרי פורנו. אנא תמצאו לי פתרון (מישהי או לא יודע מה) העניין או שאני די ביישן ען בנות ואני לא כל כך יודע איך להתחיל לדבר ובטח שגם לא יודע איך לבקש יחסי מין! בקשה תעזרו לי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרצר לי לענות לך בקצרה...
ד``ר עידן מיליצ`ר14/08/2007אבל חכה עוד 3-4 שנים.... וגם אם יש לך אפשרות, אז תרגיע עם הפורנו....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיערמשה14/08/2007שלום,
רציתי להיות בטוח במה שאני שואל..
האם יש קשר בין פליטת זרע לנשירת שיער? כי שיער צורך חלבון, ובזרע יש את זה.. זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין קשר!!!
עידן מיליצ'ר14/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
משה15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהkondomlo13/08/2007what is the percent to get pragment when you do sex with a kondom?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרsafe sex
מירב שרון17/08/2007Condoms are 98% effective when used correctly.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעייה מינית ללא פתרון :( בא לי למותאורן13/08/2007אני בן 18 היתה לי חברה משך שנה והיה סקס סבבה והכל היה טוב
מאז ומתמיד היו לי גם פנטזיות על סקס עם גברים ומאז לפני שנה שנפרדנו הן הולכות ומתגברות
היום זה מגיע למצב שאני רואה חתיכים ברחוב אני מת מבפנים מרוב תשוקה וכשאני מאונן אם אני חושב על גבר אני לא גומר.
אני מפחד מזה פחד מוות אני רוצה משפחה וילדים וככל שאני גדל המשיכה לנשים נעלמת (או אולי לא היתה כלל) ולגברים עולה.
אם אגיע למסקנה שאני הומו אני כבר מעדיף ךהתאבד ולא לחיות ככה
איך פותרים את הבעייה שלי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכמה דברים שחשוב לזכור...
מאור09/01/2009לפי מה שאני מבין ממה שאתה כותב, בנקודת הזמן הספציפית הזו יש פער בין הפנטזיות שלך לגבי העתיד ובין הפנטזיות המיניות. לפני שאתה בכלל בוחר להתמודד עם הניגוד הזה, קודם כל אתה צריך לא לנקוט תגובות קיצוניות כל-כך. אתה לא עושה שום פשע, לא כלפי החברה ולא כלפי עצמך מעצם מה שאתה מרגיש. אתה צריך לקבל את עצמך כמו שאתה, וברגע שתעשה את זה, תוכל להתפנות ולחשוב ולברר מה ההעדפות שלך. בתור אדם שמתלבט בדיוק כמוך, שהיה במערכות יחסים גם עם נשים וגם עם גברים, הרבה יותר חשוב להיות שלם עם מה שאתה עושה מאשר לענות על ציפיות חברתיות שאחרים מכתיבים לך או שאתה מכתיב לעצמך. אם אתה מעדיף להיות עם גברים- זה גם בסדר וזה תקין חלוטין. אני בטוח שאחרי שתעשה חושבים ותתן לעצמך את מרווח הנשימה להתנסות ולחקור בעצמך, אתה תמצא את מה שמתאים לך. וגם בהנחה שתחליט שאתה מעדיף נשים- לעניות דעתי, גם האדם הסטרייט ביותר שתמצא יכול למצוא את עצמו נמשך לבני מינו בסיטואציה כזו או אחרת, גם אם מדובר בשבריר השניה. אל תשכח- נטיה מינית זה לא שחור ולבן, יש הרבה אפור באמצע. אני חושב שהדבר החשוב ביותר הוא שקודם כל תלמד לקבל את עצמך בלי להציב תנאים ולא יעדים או זמנים מתי להחליט החלטות כאלה ואחרות. יש לפניך כל-כך הרבה שנים וכל-כך הרבה זמן להתנסות, לטעות, להצליח ובסוף לגלות. ומה שלא יתגלה לך בסוף- תקבל את זה. אין שום סיבה שתכנס למצבים כאלה קיצוניים על העדפה מינית- זה בסך הכל חלק ממי שאתה. זה לא שביצעת איזה פשע קיצוני. קח את הזמן ותאהב את עצמך, זה הדבר החשוב ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגיע, יש חיים גם אם אתה הומו!
מאור13/08/2007במאה הנוכחית יש הפריות ואימוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתירגע, אין לך בעיה
טיקי15/08/2007מה עובר עליך? אתה לא צריך להתאבד. אם אתה רוצה בנים, זה בסדר. אם זה מה שאתה מרגיש בפנים - אז זה מה שאתה מרגיש. לא צריך להתאבד ולא צריך להיכנס לדיפרסיה. יש אנשים מכל הסוגים והמינים, וכולם יכולים להיות מאושרים - גם אם הם עושים סקס עם גברים (שאגב, מניסיון, הוא הרבה יותר טוב לגבר מסקס עם אשה...).
וכמו שאמר זה שכתב לפני, אפשר לאמץ ילדים היום.
אבל קודם כל, הכי חשוב, תרגיע ותנשום עמוק. תחשוב עם עצמך מי אתה ומה אתה. אולי תפנה לייעוץ מקצועי שיעזור לך להבין טוב יותר איך להתמודד עם התחושות שמבלבלות אותך.
זהו, תהיה בריא ומאושר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שונא הומואים אבל עדיף ליהיות
מישהו15/08/2007הומו חי מאשר הומו מת,בכל מיקרה כדי שיהיו לך חיים וילדים ואהבה נורמאלים
כדי שתמצא את מה שמחרמן אותך למשל גם לי היה מיקרא דומה אגלה לך סוד
פעם (ליפני כמה שנים) היתחרמנתי מגוף של נער אחד בגילי וכמה זמן אחרי זה
פינטזתי על שנער אם עניים כחולות תוקע אותי בתחת וגם באותה תקופה גם לא
ממש הצלחתי להיתחרמן מגוף של נשים חשבתי אני הומו אבל ברגע שחשבתי את
עצמי כהומו ובמערכת יחסים אם גבר... זה עבר לי זאת הייתה סתם סקרנות לגבי איך
להרגיש שמביאים לי בתחת גם היום יש לי מין פנטזיה כזאת ואני עדייין לא מיתרגש
מנשים ערומות אבל אני לא שולל את זה שאני אקים מערכת זוגית אם בחורה ולעשות
איתה אהבה ביגלל זה יש גם מלא הומואים ולסביות שאחרי כמה זמן לא ארוך בימיוחד
שהכריזו על עצמם כדו מינים, למה כי הם לא חשבו לרגע למה הם טסים מדבר לדבר ולמה
הם חושבים מחשבות מסוימות כי הם פשוט זרמו אם זה,בן אדם קח את עצמך בידיים ליפני
שיהיה לך מאד קשה לצאת מיזה אתה תיסחף בזרם שמאד קשה יהיה לך להילחם בוא,
הינה אתר סקס מדהים שם גם הבנתי שההומואיות שלי היא לא יותר ממחשבות לא סבירות
[a href=http://WWW.DOMINA.CO.IL id=link]הינה האתר[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלבול בהעדפה המינית
מירב שרון17/08/2007אתה מתאר מצוקה רגשית בגלל בלבול בהעדפה המינית. אני ממליצה לך לפנות לטיפול פסיכולוגי/רגשי על מנת לגבש מה ומי אתה מעדיף מינית , גיבוש העדפה, שתוכל לחיות איתה בשלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
=>26/09/2007זה לא נורא להיות הומו אחי...
כל אחד והבחירות האישיות שלו.
בלי רגשות אשמה ובלי כלום..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה.........13/08/2007אמממ... קצת מביך לשאול... אבל מה זה הג'י ספוט או משו כזה?.. אני כל הזמן שומעת על זה ואין לי מושג מזה.... ועוד שאלה... הייתי עם מישהו והוא עשה לי ביד על התחתונים וגמרתי... אבל לא כל כך נהניתי מזה כמו ששמעתי שאמורים להנות... וידיד שלי אמר לי משו על זה שלא גמרתי ממש כי הוא דחף לי אצבעות... ושפעם הוא דחף לחברה שלו והיא... צעקה (לא מאבים כן?..) קיצר, לא כל כך הבנתי מה רוצים ממני... אשמח לתשובות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתיקון טעות
......13/08/2007אמממ... תיקון טעות... לא נהניתי כי הוא לא דחף לי אצבעות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה אם מישהוגבר גבר12/08/2007אני בת 15 אני אוהבת לעשות סקס מיזדמן לא אם חבר קבוע (עד שאמצע) ליפני כמה ימים
שכבתי אם ילד בן 11 וחצי בערך הצעתי לו ואם הזמן הוא הסכים (יכול ליהיות שלחצתי קצת)
אבל הוא לא ממש מדבר איתי בזמן האחרון ואמא שלו שאלה אותי אם קרא לו משהו ולא אמרתי
ששכבתי איתו,השאלה שלי האם יכול ליהיות שהוא לא היה מוכן לזה וזה פגע בוא או משהו?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה את דפוקה או מה ?
=>14/08/2007תקשיבי אני חושבת שאת ממש ממש פגעת בו הוא לא יודע מה הוא עשה כי הוא בסה"כ הכל ילד קטן שלא עבר שום דבר בחיים שלו ... וכבר הוא עושה סקס ..
תשמעי את פדופאלית ..
ככה אני חושבת שכל אחד יחשוב מה בא לו .
אם הילד הקטן הזה היה אח שלי ... הייתי מרביצה לך כבר מיזמן !
אני ממש ממש מיתביישת באנשים שיש במידנת ישראל .
ואני לא ייענה לך על השאלה שלך .
רק אני יגיד לך פשוט שאת דוחה ממש דוחה ואם הייתי מכירה אותך הייתי יורקת לך בפרצוף ילדה חסרת חיים ! בע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צודקת 100000 אחוז
חסוי!!17/08/2007מה חשבת לעצמך שקיימת יחסי מין עם ילד בגיל 11 הוא עוד לא התחיל את החיים אין לו מושג על זה את עשית לו צלקת לכל החיים אפשר לומר אפילו אונס אולי הוא לא התנגד הוא התבייש הוא לא הבין מה רצית ממנו ועוד משהו אם זה אח שלי הקטן הייית דואג שתהיה במיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה הכינוי שלי הוכלף בגבר גבר??? ו
מישהו12/08/2007זה לא משנה איפה אני גרה אני אולי נישמעת כמופדופילית או משהו אבל זה חשוב לי
האם יכול ליהיות שזה ששכבתי איתו פגע בוא או משהו???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, יכול להיות שפגעת
יפעת מקלר13/08/2007בו. עשית מעשה שלא יעשה! למה לחצת על ילד קטן?אני חושבת שאת צריכה גם לברר עם עצמך למה את צריכה לעשות סקס מזדמן. לא מגיע לך סקס עם בחור שאת אוהבת ושאוהב אותך? משהו שלוקח אותך ברצינות ורוצה להשאר איתך? אני מציעה לך לפנות לטיפול מקצועי כי נשמע שאת עולה על דרך לא טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה למה לזיין ילד קטן אין לך
אביחי16/08/2007אלוהים מזיינת ילד קטן יום אחד קמת חרמנית והחלטת לאנוס ילד קטן
ולהיזדיין אם ילד בן 11 בעוד שאת בת 15 זה לא פדופיליזם זה גם ניקרא
אינוס על פי החוק את אנסת ילד בן 11 את מבינה הוא לא רצה סקס את
הכרחת ילד קטן להיזדיין איתך מגעילה את אנסת אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי אתה בן שאוהב לשכב עם בנים
yona16/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בחורה וקראתי לעצמי בת 15 אבל
בת 15 (מהשאלה16/08/2007מישום מה הכינוי הוכלף לי שנית לכולם מה זאת אשמתי שאני נימשכת קצת לילדים קטנים מימני
אני לא אנסית!!!! זה שהוא לא הסכים בימפורש והחתמתי אותו על חוזה הוא לא היתנגד שעליתי
עליו מה זאת אשמתי לא הבנתי כל כך כמה זה לא טוב,ולא חסר ילדים בני 12 או משהו שמקבלים
את זה דיי בסדר ולא עושים סצנות ואני העשה מה שאני רוצה ללא הרצאות של פוסטמות!.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידי את באמת מפגרת?!?
חסוי!!17/08/2007את לא מבינה שגן אם הוא הסכים הוא ילד קטןןן הוא לא עומד על שלו במקום לחנך אותו הוא היה מושפל באותו רגע וזה נקרא אונס ואני מקווה שיעצרו אוךת ל 900 שנה אין לך בושות ככה להתנהג לילחדים קטינים שלא יודעים מה הם רוצים מהחיים שלהם לדעתי את לא שפויה פדופילית אונסת ואין לך בושות לקיים יחסי מין עם ילד קטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מבינה מה מדברים איתך!!!!!!!!!!!!
אביחי17/08/2007לעשות סקס אם ילדים קטנים זה רע זה פדופיליזם את פגעת בילד קטן למען הכוס
שלך ועכשיו את אומרת היי אם הם לא בוכים לי מול הפנים ולא מיתנגדים האנוס ילדים
קטנים חופשי את לא נורמאלית דיי ניראה שאת מביעה חרטה כל שהיא במיקרא
כי פגעת בוא ואם תעשי סקס אם עוד ילדים קטנים עוד ילדים יפגעו מימך,ילדה לכי לפסיכולוג
דחוףף כדי שלא תיפגעי עוד בילדים קטנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש מישהי להזדיין איתה
חסוי23/01/2009אני בן 13 מחפ מישהו לא משנה יפה לא יפה.. העיקר לישכב איתה.. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההיי .. (:
****04/07/2009אני בת 12 עוד מעט .. ואין לי בעיה .
אם אתה רוצה תתן לי את האייסי שלך (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהnb
nb17/08/2007אחותי מאיפה את בת 15
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדרה של תקיפה מינית
מירב שרון17/08/2007לפי איגוד מרכזי הסיוע לנפגעות תקיפה מינית ולנפגעי תקיפה מינית בישראל, תקיפה מינית היא כל התנהגות ו/או מעשה מיני הנכפה על אישה, גבר או ילד ללא הסכמתם. תקיפה מינית כוללת פגיעה באישה, בילד ובגבר על ידי גבר, אישה או ילד. תקיפה מינית היא אלימות המתבטאת במין, ולא דחף מיני בלתי נשלט. זהו פשע שמטרתו להשפיל ולשלוט בקרבן.
לפי התיאור שלך, יתכן ש"לחצת קצת" על ילד בן 11 לקיים איתך יחסי מין, ואת בעצמך מרגישה שאולי פגעת בו ויתכן שאף מצטערת על מה שעשית. אני חושבת כמוך שאולי הוא לא היה מוכן לזה בוודאי מבחינת מוכנות נפשית. את צריכה לבדוק עם עצמך למה את מחפשת לקיים יחסי מין עם ילד שקטן ממך ולכן אני ממליצה לך בחום לפנות לאיגוד מרכזי הסיוע ולבקש ייעוץ.
להלן כתובת האתר של האיגוד :
http://www.1202.org.il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס זה לא ספורט...
Y10017/08/2007קודם כל, אני בן 15, ואני חדש פה, אז נעים מאוד!
ועכשיו לעניין:
הבעיה נראית לי יותר גדולה מהמקרה שעליו סיפרת. למה שילדה/נערה תרצה לקיים יחסי מין מזדמנים? יחסי מין צריכים להיות חלק (חשוב, אך בוודאי לא עיקרי) ביחסי אהבה. כמובן שאי אפשר למצוא אהבה בעזרת מין. הכרות, התאהבות וחברות, כפי שאת מתארת, לא כל כך מוכרים לך, ואני קצת מרחם עלייך אם יחסי מין הם הדרך שלך לתקשר עם העולם.
לדעתי את זקוקה לעזרה טיפולית, שאני מקווה שתצליח להחזיר אותך להתנהגות חברתית מקובלת.
יחסי המין עם בן 11 הם רק מקרה קיצוני שבחרת לספר עליו. אני מניח כי עם קטנים קל לך לתקשר מנקודת כח של בוגרת, אבל גם יחסי מין חסרי רגש עם בן 16 לא יתרמו לך ולהערכתך העצמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מבין מה שהיא עשתה מה זה
אביחי17/08/2007"למה שבחורה תירצה יחסי מין מיזדמנים" אתה באמת לא יודע... לא לא רצון לאהבה זה במיקרים
נדירים לדעתי ככה לא יהיה קל יותר לימצוא בן זוג קבוע שיתן לה חום ואהבה??? דיי להיתחסדות
הזאת גם לבנות יש צרים מינים בדיוק כמו לנו (למעשה מחקרים מראים שיותר מלנו) היא רוצה סקס כל הזמן כדי להינות מין הסתם אני מכיר בנות כאלה לבן דוד שלי הייתה חברה כזאת זנזונת אהב
אותה כמו שבחיים כימעט לא אהב אבל יום אחד עזבה אותו ושכבה אם עוד כמה נערים! אז רצתה
גם מהם אהבה??? איזה בורות רצתה סקס בדיוק כמוה רק שהיא אוהבת לעשות את זה גם אם
ילדים קטנים ואתה אומר את זה כאילו היא מיסכנה ממש לרחם עליה,אם היא הייתה אונסת את אחיך
הקטן או קרוב מישפחה קטן שלך גם אז היא הייתה כזאת מיסכנה?!.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביחי
Y10017/08/2007אני לא מרחם עליה כי היא מסכנה בעיניי, אלא אני מרחם עליה כי "מעוררת רחמים" בעיניי בגלל המעשה ה"עלוב" שהיא עשתה (סליחה על העלבונות, אבל לא מצאתי מילים אחרות...).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך הייתי רוצה לדעת מה בדיוק
אריאל17/08/2007"עשיתם" אם זה אקט של חדירה אם זה היה בהסכמה מפורשת מצידו וכו' על מהלך העניינים יהיה יותר קל להבין את חומרת המעשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יודעת אם זה יעזור אני קצת
בת 1517/08/2007מיתבישת אבל ככה זה קרה,זה התחיל במין אוראלי אמרתי לו לרדת לי השכבתי אותו
על הגב אמרתי לו שירגע הוא רצה ללכת קצת צעקתי עליו ונתתי לו אגרוף (היתפלק לי
תמיד שמרתי עליו כזה וכשהוא היה עושה שטויות הייתי מכה אותו קצת) השכבתי אותו
שוב על הגב שאלתי אותו אם הוא מיתחרט הוא אמר לי לא אז המשכתי... יכול ליהיות שהוא
קצת ניבהל אז היה לו קצת קשה להינות מיזה יכול ליהיות שזה לא היה טוב שקצת לחצתי יותר
מידי הוא לא היה היחיד שכבתי אם עוד כמה ילדים בני 12 בערך והם לא היתנגדו כמוהו
פשוט זרמו איתי... אני נהנתי והם נהנו כמוני כניראה שמרוב שהייתי רגילה לזה שזורמים איתי
לא הגבתי טוב להיתנגדות שלו, מה לעשות יש לי בעיה אם נערים בגילי וביכלל הם חרות אחד
אחד לדעתי רוב הגברים בארץ הם חרות בלי יוצא מין הכלל יש רק קצת גברים נורמאלים טובים לדעתי אבל ילדים קטנים יותר הם מתוקים ולא מזילים ריר בצורה בהמתית על כל בחורה שניה ברחוב ואני נימשכת אליהם ונורא כיף לי איתם...אולי זה לא טוב להכריח ולילחוץ אבל שכבתי כמה ילדים בגילאי 12-10 והם דיי זרמו והכל היה סבבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעקבי אחרי ההוראות
מ25/01/2009אם מה שכתבת נכון לכי לספר להורים שלך ואז תבקשי מהם שימצאו לך פסיכאטר כי להרביץ לילד בן 11 ולראות את התגובה שלו היה אמור להיות מספיק לגרום לך לרצות להפסיק ואם לא אז רוב הסיכויים שיש לך בעיות דבר שני עניין הגיל נראה לי פחות חמור מעניין זה שאת לא מבינה שאונס זה ברגע שצד אחד מביע אי הסכמה, לא הגדרה של החוק הגדרה שלי כי החוק אוסר גם על יחסים ששני הצדדים מסכימים ובוגרים במקרים מסוימים ומחשיב כאונס אם מה שכתוב פה זה רק בשביל לשעשע את מי שכתב את זה אז שוב ללכת לפסיכאטר או איזשהו מטפל ממולץ כי אולי הוא יעזור לך למצוא דברים מועילים יותר בשביל להעביר את הזמן בלי להשתעמם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה חשוב שאת משתפת
מירב שרון17/08/2007כאן בפורום לגבי מה שקרה ביניכם. את מתחילה בכך שאת אומרת שאת מתביישת במה שקרה ביניכם, או בעצם החשיפה. את מתארת את האלימות שהפנית כלפי הילד כאשר הוא התנגד לך. בנוסף את מביאה את התפיסה שלך לגבי גברים שהם "חרות בלי יוצא מן הכלל" מה שרק מחזק את התחושה שלי שיש לך הרבה כעס בתוכך כלפי גברים, ואולי את מרגישה יותר "חזקה" מול ילד בן 11 ובגלל זה את עשית לו את זה וזאת כנראה גם לא הפעם הראשונה. שוב אני ממליצה לך בחום לפנות לטיפול פסיכולוגי/ייעוץ רגשי כדי לבדוק לעומק מהן הסיבות שגורמות לך לפעול בדרך הזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברים יקרים..ועוני התשובות!
ד``ר עידן מיליצ`ר04/07/2009יש במעשה הזה עבירה על החוק!!! כן כן יש בישראל חוק שלא מתיר יחסי מין בגיל כזה בין קטינים אז..........שלא תגידו שלא אמרתי......!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעה שלי
קובי05/07/2009שמעי יש לי הצעה בשבילך : אני מציעה שתשבי עם עצמך יום אחד אני לא אומר עכשיו או מחר אני אומר בזמן הפנוי שיש לך ותחשבי קודם כל למה יש לך את הדחף המיני שסיפרת עליו האם זה בא מתוך לחץ חברתי ? או שזה מצוקה נפשית למין?ותחשבי לאן זה יכול להתגלגל בעתיד (לפדופיליה או לעוד משהו יותר גרוע) ותחשבי מה יואמרו עליך האנשים שאת מכירה אותם אם הם יגלו מה את עושה -הם יכול להיות יחשיבו אותך לפרוצה (זונה ) ושאת נותת לכולם ואני חושב שזה לא יהיה נעים לך אם יחשבו עליך בצורה כזאת . ודבר שני תחשבי על הבריאות שלך כי את יכולה להידבק מכל כך הרבה אנשים במחלות מין או במשהו יותר גרוע .
ודבר שני תחשבי על הילד הזה שפגעת בו מה הוא מרגיש והאם הוא היה מוכן לזה ותחשבי איך זה יכול להשפיעה עליו בעתיד , ותשימי אותך בתקומו לרגע ותחשבי מה את היית מרגישה במקומו....
מקווה שעזרתי לך לפחות במשהו :)
המשך יום טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלהחסוי!!12/08/2007אני בן 14 וחצי ואני נורא מתענין בבנות לנסות לשכב עם מישהי זה טיבעי אני ממש רוצה לראות לגעת למרות שאני מחנוך והכל ואני לא נכנס לאתרים זה פשוט מעניין אותי לדעת זה טביעי ומה עושים עם גירוי הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראכן מאוד טבעי מה שקורה
יפעת מקלר12/08/2007לך, ולכן היתי ממליצה לך לאונן.במקביל כדאי לך לרכוש ספר הדרכה טוב שמיועד למתבגרים, כשזה עדיף באמת על גלישה באתרים. לגבי הענין של -לראות ולגעת, אני מאמינה שזה יהיה כשתהיה בתוך קשר שיש בו אינטימיות ורגשות נעימים. רוב הבנות לא רוצות שיגעו בהן כמו בחפץ בלי שום דבר רגשי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפעת יש לי שאלה
חסוי!!13/08/2007תשמעי אני כן מאונן אבל אני פשוט מתגרה כאליו להיות עם אישה לראות מישהי ערומה הוא את איבר המין אני יודע שזה נשמע טפשי אבל זה שונה מלאונן זה כאליו עולם אחר להיות עם מישהי שהכל חשוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון, יש הבדל בין
יפעת מקלר13/08/2007לדמיין,בין לראות ובין לגעת. אין מה לעשות כרגע, חוץ מלהאמין שיבוא יום, וכשתמצא את עצמך בתוך קשר, תוכל לתת ביטוי למיניות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)