מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האח שלי תפס אותי....אוריאל25/08/2007
אני בת 19 ... לפני יומיים האח שלי בן ה- 17 תפס אותי יושנת על המיטה בחדר שלי עם תחתונים וחזייה....
לאחר שראה אותי אומר את משוגעת ??? מה קרה איתך?
הוא איים לספר לאימא שלי....
מה אני יכולה לעשות כדי לשכניע אותו שלא להגיד לאימא .....
אני קצת קצת מודאגת..
תעזרו לי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ומה לא בסדר בזה?!?!
ד``ר עידן מיליצ`ר25/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו? אז
משה25/08/2007נו? אז?, את יושנת במיטה שלך עם חזייה ותחתונים. ואח שלך ראה אותך. אז מה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהsoo whte?
ישראל26/08/2007תגידי לו היה לי חם מה הבעיה שך'..
אם אתה אומר אני אומר לאמא שאתה מעשן סיגריות XD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוהבת סקס...אבל אני הייתי דתיה..חן25/08/2007
אני מודעת מאוד למיניות שבי...אני אוהבת סקס
כבר יצא לי להיות עם מישו לפני כמה חודשים ומאז כלום רק מיזמוזים או בלי חדירה
אני אוהבת להתחרמן אבל יוצא לי לעשות עם סתם אנשים שלא מכירים אותי כלכך
העיניין הוא שאני באה מבית דתי לומדת בבצפר דתי עוד מעט י''ב וחברות שלי שומרות על עצמן ונגד כל מה שאני עושה זה נראה להן זול...מהשיכבה שלי יש בודדים ששכבו אבל מהבנות אני היחידה
השאלה שלי היא כזאת: האם להמשיך עם הקטעים האלה ולזרום בסבבה שלי בלי להקשיב לדעות של אחרים או פשוט לחכות עוד קצת עד שאני אהיה בצבא אז כבר יהיו לי חברות אחרות
ולא תהיה סנקציה שלילי עלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה כולם צריכים לדעת?
25/08/2007זה עניין אישי שלך. זה לא משנה אם את בצבא או בבית ספר דתי. האם רגשית את שלמה עם מעשייך או שאת עושה זאת מתוך לחץ חברתי? מה זה דעות של אחרים? איזו סנקציה שלילית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין כאן כללים
מירב שרון25/08/2007זה עניין אישי שלך. את מודעת לכך שהסביבה שבה את לומדת, בי"ס דתי, מסתכלת בצורה שלילית על ההתנהגות המינית שלך, ועד כה בכ"ז בחרת להמשיך בה כי כנראה שאת לא כ"כ מתחברת לסנקציות האלה (את אומרת "הייתי דתייה"). אם כיום את מרגישה שזה כן מפריע לך איך שמסתכלים עלייך כל עוד את ממשיכה במסגרת הזו, אז את יכולה לחכות עד שתסיימי את לימודייך ובצבא את תהיי בחברה יותר רב-גונית ואולי זה פחות יפריע לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שלמה עם זה
חן25/08/2007ריגשית אני שלמה עם זה ....
פשוט לא אספר...אשמור את זה לעצמי ככה אני ירגיש טוב יותר
כיף לי עם מה שאני עושה
תודה לכם על עיצות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהללא25/08/2007דבר ראשון כתוב פה לפני שנכנסים להתחייב שאתה בן 18 זה אחד המצחיקים שראיתי וכולם פה בני 13-18 חחחחח
קיצר השאלה שלי זה אם יש לי מלא שיערות מסביב לאיבר אז לגלח אותם???????
זה דוחה בנות לאא????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרצודק....
25/08/2007אעביר את הערתך למנהל הטכני, כי הרי הפורום מיועד לבני נוער. תודה!
ולגבי שאלתך - שיער מסביב לאיבר זה תקין לגמרי. לגבי גילוח - עניין אישי. יש המגלחים ויש החושבים שזה יותר סקסי כך. יש בנות האוהבות זאת כך ויש האוהבות זאת אחרת. לשיקולך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודק...!!
ד``ר עידן מיליצ`ר25/08/2007אל תגלח כי יצמח לך הרבה יותר..... מקסימום תגזור קצת ו"תסדר" אבל לא לגלח...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ללא26/08/2007תודה אני יראה אולי אני יגלח...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלא תחשוב אפילו על לגלח
אחת שיודעת28/08/2007זה הדבר הכי דוחה שיכול להיות. ברצינות.
תשוויץ בגבריות שלך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בן 14 וליפני כמה ימים דרךמישהו23/08/2007היתכתוות בצ'ט בתי אל בחורה אחת (ככל הניראה בגילי) ולפי הכתובת באתי אל מישהי
(ניראת בת 17) היא אמרה שהיא אחותה ושהיא עוד מעט תבוא היא הביאה לי משהו לישתות
(היה לזה טעם מוזר) והרגשתי דיי עייף הזיכרון הבא שלי זה שאני על המיטה שלה! אם הרגשה מוזרה
באיבר המין (כאילו נגעו בוא הארבה הוא היה אדום) שאלתי אותה מה קרא והיא אמרה שהיתעלפתי
ואמרה לי ללכת הבית ושהיא לא תבוא היום חזרתי הביתה אם הרגשה מוזרה יכול ליהיות שהיא
סיממה אותי?! ואנסה אותי?!.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראם הסיפור נכון
23/08/2007אז בהחלט יכול להיות ולדעתי אתה צריך לשתף את הוריך ולגשת להתלונן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אתה גר?
ישראל26/08/2007ניראלי שאני מכיר אותך..
לך תתלונן אחי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יודעת מה לעשות!טל23/08/2007אני יוצאת עם מישהו חודש וכבר שכבנו ועשינו הכל..
פתאום עכשיו אני שמה לב שהוא קצת התרחק ממני ופתאום גם כל האסטרולוגיה שלי ושלו (כן, אני מאוד מאמינה בזה) מראה שהזוגיות הטרייה לא כל כך טובה ולא זורמת..
אני כל כך עצובה וכל הזמן בוכה (ואפילו לא נפרדנו)
אני באמת אוהבת אותו ולא יודעת מה לעשות..
מה אני יכולה לעשות כדי שהקשר שלו יחזור להיות טוב בהתחלה?
לדבר איתו אני יודעת..ומה להגיד לו כשאני מדברת איתו? (אם בכלל!)
ואולי יש עוד משהו שאני יכולה לעשות?
בבקשה תעזרו לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעצה
ציון23/08/2007שלום לך
אני יכול לתת לך עצה רק בשל היותי גבר שעבר כמה וכמה מערכות יחסים כאלו ואחרות.
לפי דעתי התשובה נמצאת כבר אצלך ואת כבר רומזת עליה והיא שזה לא זה !!!
לפחות לא מבחינתו,ועצם העובדה שאת לא יכולה לדבר איתו על זה מבלי להשמע דבילית
זה אומר שזה לא זה,את נשמעת לי כאשה טובה שיש לה אהבה לתת ורוצה לתת לו אותה
אבל הוא לא רוצה.
העצה שלי אלייך זה לא לבזבז את את הזמן ולהמשיך הלאה ,אני בטוח שיש מישהוא שיבוא
ויעריך מאוד את אהבתך ויחזיר לך את שלו תמורתה.
לבינאתים:יש שתי אפשרויות אחת-זה להמשיך להיות לבינאתים עם הבחור הזה ולנצל אותו מינית
אבל אז את תהיא מתוסכלת מהקטע של האהבה וסתם תפסידי זמן כי בסופו של דבר תמיד תחזרי לאותה הנקודה.
שניה -להמשיך הלאה לכחת בחשבון שיכולה להיות תקופה של לבד -אני יודע שזה לא תמיד כייף במיוחד לבחורה כמוך שיש לה הרבה אהבה לתת אז תעזרי כח ותעבירי את הבעסה בסבבה ותנסי לקבל ולהשלים עם הלבד בכדי שלא להכנס למערכת יחסים כשאת לחוצה ,המערכות האלו לא מחזיקות מעמד ובספו של דבר רובם קורסות בשלב זה או אחר.
מגיע לך מישהוא טוב אז תהיא מפוכחת כשהוא יבוא.
זהוא זה מה שיש לי לעזור לך
ציון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו, תודה רבה לך!
טל23/08/2007אשמח לקבל תגובות נוספות, זה באמת נורא נורא חשוב לי...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל להירגע...
23/08/2007את הרי מדווחת שהקשר לא הסתיים, אלא רק קצת "תקוע".
אני חושב שהתקשורת היא הבסיס העיקרי כאן. את אומרת שאת יודעת לדבר איתו, אז מה קורה כשאת מדברת איתו? מה העמדה שלו? את באי וודאות אולי בגלל שרק את מדברת. נסי להבין אותו ואת רגשותיו.
את מאוד אוהבת אותו - האם הוא אוהב אותך גם כן? אם כן - השמיים הם הגבול. אם לא - תבכי יום יומיים ותמשיכי הלאה. בדיוק כמו שציון הציע לך בחוכמה רבה. אל תתקעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל שטויות
שלומי25/08/2007מה בכלל את מודאגת הרי פשוט שהוא מצא משהי האחרת או שכבר הוא קיבל מה שרצה והוא ממשיך לחפש משהי אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה קטנה
ישראל26/08/2007אני מציע לך להיפרד מימנוו
כי אחרי זה שהוא יזרוק אותך !
זה יהיה בהרבה בהרבה בהרבה יותר קשה ויפגע לך גם באגו.
תיפרדי מימנו ..
זה יה בהתחלה קשה אבל יעבור לך..
תישמעי לי..
הוא מתרחק?!
אולי יש לו עוד משהי חשבת על זה.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנאליערן23/08/2007שלום רב
אני בן 19 ,יש לי חברה כבר תקופה ארוכה (מעל לשנה).
יחסי המין בינינו טובים ופתוחים.
מאוד הייתי רוצה להוסיף ל"תפריט המיני" שלנו מין אנאלי אך:
ראשית כל אינני יודע איך להציע זאת לחברה שלי, מהחשש שהיא לא תקבל את זה בהבנה, אבל זאת בעיה שאני לא בטוח שיש ביכולתכם לעזור.
שנית, נחשפתי למין אנאלי(כמו רוב האוכלוסייה אני מאמין) דרך פורנו, וברצוני לדעת האם יש דברים שאני צריך לדעת: לדוגמא הבנתי שלרוב יש להשתמש בחומרי סיכה...
בנוגע לחלק השני אין צורך להרחיב, אם יש הרבה שעליי ללמוד אודה לכם אם פשוט תפנו אותי למקור כלשהו בו אוכל לעיין.
צודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמעוניין באנאלי...
23/08/2007מצויין שאתה מעוניין לגוון את יחסי המין עם חברתך. כדאי שתשתף אותה במחשבותיך תוך ציון עקרון ההדדיות, כלומר אתה תהיה מוכן לעבור אותו דבר. זה קשור להבנה אותה ציינת. מדובר באיזור מאוד ארוגני (כלומר, ניתן להפיק הרבה הנאה מינית ממנו) גם אצל נשים וגם אצל גברים. לא קשור לנטייה מינית. זה משהו אנטומי. יש שם המון עצבים, שחלקם ממשיכים אל איברי המין. מעבר לזה, אותך כנראה זה מגרה אישית. זה בסדר.
טכנית - זכור שפי הטבעת לא נועד שיחדרו אליו. הוא נועד ליציאת צואה בכיוון ההפוך. כלומר, אם אתה מעוניין לחדור אל חברתך אתה חייב לעשות זאת מאוד בהדרגה. צריך לדאוג שהמקום יהיה נקי. להקפיד להתרוקן קודם. להקפיד על ציפורניים גזוזות היטב. להשתמש בהמון חומר סיכה. להתחיל עם אצבע אחת ולהחדיר אותה לאט ובעדינות. רק כאשר האצבע נמצאת שם בנוחיות ואין תחושה של כאב או אי נעימות, אפשר לעבור לאצבע נוספת. כאשר 2 אצבעות מרגישות נח, גם איבר מין יכול להכנס. כמובן, שבדרך חשובה מאוד התקשורת בינכם.
היית מוכן שהיא תכניס לך אצבעות גם? זה עקרון ההדדיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית כל תודה רבה!
ערן23/08/2007הייתי מוכן להתנסות בכך... וכאן אני תוהה האם אני יותר נועז? שאלה שתצטרך להיבדק...
ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתוליםמאור23/08/2007היי אני מאור ואני איבדתי את בתולי עוד בגיל 14 וזה לא היה חד פעמי המשכתי והמשכתי עד היום וכיום יש לי חברה ונורא מפריע לה שהיא לא הראשונה שלי מה אני אמור להגיד לה כדי שתירגע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה שקובע זה ההווה
23/08/2007וזה מה שתבהיר לה. היא יוצאת אתך ולא עם העבר שלך.
תחדד ותבהיר לה מה הרגשות שלך כלפיה. מה שהיה חלף ואינו. השתדלו לא לנבור בעברכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדומיםגל23/08/2007אנחנו שונאים לשכב עם קונדום. בגלל שאנחנו הראשונים זה של זה אין פחד מאיידס. רצינו לשאול מה לגבי הרפס ופפילומה - אם אנחנו הראשונים זה בטוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנאמר
מירב שרון23/08/2007שלשניכם אין מחלות מין, מה לגבי מניעת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לאורך אביר המין שלי...אנונימי23/08/2007האם איבר מין באורך 10 ס"מ לנער בגיל 14.5 זה טוב???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזה תקין לגמרי
23/08/2007והוא עדיין לא אמר את המילה האחרונה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני צריך עזרהדן22/08/2007אני בן 14 ואני מעונן 3-4 פעמים ביום וכבר נמעס לי ובא לעשות סקס אם מישהי.
האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזה בסדר
23/08/2007בגילך זה בסדר לאונן בכמות שאתה מתאר.
אתה צעיר. תעשה סקס כשתהיה לך בת זוג ושניהם תהיו מוכנים לכך רגשית ולא בגלל שנמאס לך לאונן והגיע הזמן לסקס...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרכיה עזרה ממש דחוף!טל22/08/2007שלום,
היום אני הולכת עם אמא שלי לרופא נשים, ואני רוצה להתחיל לשכב עם חבר שלי..
איך אני יכולה לבקש מהרופא גלולות למניעת הריון (אולי אני יבקש גלולות לסדר את המחזור, זה יהיה גם אפקטיבי בשביל למנוע הריון?)
איך אני ידבר איתו על זה מבלי שאמא שלי תרגיש?!
אני ממש לא יודעת מה לעשות כי אני חייבת לדבר איתו ואם אני יגיד לאמא שלי לצאת שנייה החוצה היא מייד תקלוט שאני רוצה לדבר איתו על זה!
מה לעשות!?
התור היום אז אני חייבת עזרה כמה שיותר מהר!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלה
מירב שרון22/08/2007בת כמה את?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מירב שרון22/08/2007אם את כבר סיכמת עם אמך שאתן נכנסות ביחד לרופא נשים אז את יכולה להיות דיפלומטית בנוכחותה ולומר שמטרת הגלולות זה בשביל להסדיר את המחזור - 'שקר לבן'. אבל את גם יכולה להגיד לאמך שאת מרגישה מספיק בוגרת כדי להיכנס ולדבר עם רופא הנשים בעצמך ושהיא תמתין לך בחוץ. שאלתי לגבי גילך, כדי לדעת למה בעצם יש צורך שתהיי מלווה באמך לרופא נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימית
אחת שיודעת28/08/2007
בתור מישהי שנכנסה להיריון לא מתוכנן בגיל 15, רק כי התביישתי לבקש מאמא שתלך לגניקולוג ותביא לי גלולות, אני מציעה לך לא להתבייש, ולהתחיל לקחת גלולות לפני הפעם הראשונה.
נשיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי בעיה אם חברה שליאנונימי22/08/2007יש לי עוד מאט יומולדת 14,וחברה שלי בקשה שניהיה ביחד כל היום
אני מכור למוזיקה{יש לי אייפוד 40 ג'יגה מפוצץ שירים ואני פשוט לא עוזב אותו}
חברה שלי שונאת את זה שאני כל היום ליד האייפוד שלי ואפילו ישן איתו בלילה{אני פשוט נרדם שאני שומע שירים},היא שונאת גם שיש משחקים שאני וחברים שלי משחקים{יריות למיניהם...}ושאנחנו ממש טובים משחקים דיי הרבה,הסברתי לה שהחברים האלה הם מגיל 3 שלי ואנחנו חברים 11 שנים לאומתה שהיא חצי שנה,היא נורא נפגעה ומתעצבנת שאני מזכיר את זה,התמזמזנו כבר והכל והיא רצתה להתקדם אם זה ביום הולדת שלי
היא רצתה שאני ינסה קצת לדחוף לה,היא ממש רוצה להרגיש,אני יותר דואג מיזה בגלל הגיל והכל,ואני גם רוצה להסביר לה שחשוב לי להיות בקשר אם החבירם הכי טובים שלי עוד מהגנון
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתקשיב לחברה שלך
המבין22/08/2007מה אתה טמבל אז יום אחד לא תשמע שירים ויום אחד לא תשחק עם חברים שלך במחשב אז מה יקרה לך משהו, חוצמזה שבתור חברה שלך ושאתה אמור לאהוב אותה אתה צריך לפנות לה זמן ואם אתה מעדיף להיות עם חברים שלך יום אחד במקום לקבל זיון אז אתה טמבל רציני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה לי בתחביבים
אנונימי23/08/2007אני דואג ממה שהיא רוצה אני מעדיף עוד שנה אפילו קצת יותר,היא פשוט שונאת שאני נגרר אם הMP3 לכל מקום
אם חברים שלי אני משחק הרבה אבל לא שהיא אצלי או אני אצלה...היא רק שונאת את זה שאני משחק איתם,אני מניח בגלל שהיא מכיתה אחרת ולא מכירה אותם מי יודע מה...או בגלל שאני משחק אית פיפא\CS-CZ ברשת...{או כל חרא אחר...}
יש משהו מיני שבנות אוהבות?אוננות,מציצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגיל שלך יש פער בין בנים
יפעת מקלר22/08/2007ובין בנות מבחינת ההתפתחות הפיזית המינית והרגשית, כשהבנות מפותחות יותר , עד שזה מגיע לגיל שבו הפערים פחות או יותר מתאזנים. נראה לי שזאת הבעיה שלכם-,הפער. היא רוצה אותך באופן טוטלי, היא מרגישה שהיא כבר בנויה לקשר של אהבה, אינטימיות ומגע. אתה עדין לא שם. וזה ב ס ד ר ! אתה עדין רוצה להיות עם התחביבים שלך, המוסיקה שלך, החברים שלך. אין צורך, וזה גם לא יעזור ללחוץ עליך להיות במקום שאתה עדין לא נמצא בו. אני מציעה לך ליזום איתה שיחה גלויה של תאום ציפיות (מה אתה מסוגל לתת ולקבל בתוך הקשר, ולהפך-מה היא רוצה לתת ולקבל) . אולי אם הפער מאוד גדול, לא מתאים כרגע הקשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל הקקות שירדו עליו כי הוא לא רוצה
מישהו25/08/2007להיזדיין עדיין הוא לא מוכן עדיין ולא רוצה וזה שאמא שלכם לא היתחשבה בכם כשהייתם
בני 6 ואנסה אותכם זה נורא חבל אבל בזוגיות אם אחד הצדדים לא מוכן לסקס אסור לעשות
את זה בכוח בחור אם אתה לא רוצה עדיין על תעשה את זה!.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננותחסוי22/08/2007שלום,
רציתי לדעת עם אני מאונן יותר מדי פעמים האם זה יכול להשפיע בהמשך? זה רע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה זה יותר מידי פעמים?!
ד``ר עידן מיליצ`ר22/08/2007ולא זה לא ישפיע עליך בהמשך, אלא אם כן אתה מאונן באופן כזה שיקשה עליך לשפוך בזמן יחסי מין מלאים. לדוגמה....מאונן בחיכוך במזרון ו/או מאונן בשפשוף מאוד חזק.
תהנה!! האוננות טבעית ונורמאלית ובגיל צעיר מאוננים הרבה!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצפה לתשובהילדה22/08/2007אני בת 14 וחצי ויש לי המון שערות באיבר המין..אני חוששת שבעוד כמה שנים כשארצה לקיים יחסים הם יפריעו לי..
האם מקיימים יחסים עם השערות או מגלחים אותן לפני ? איך זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגם וגם!
ד``ר עידן מיליצ`ר22/08/2007יש כאלו שמגלחות חלק ומסדרות את שיער הערווה מבחינה אסטטית ונוחות. יש כאלו שמגלחות רק חלק, יש כאלו שלא עושות כלום ו"מסדרות" רק מסביב. יש גברים שאוהבים ככה ויש גברים שאוהבים ככה.... את תנהגי לפי מה שנוח לך!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלהחסוי22/08/2007אם יש מישהו שיודע איך אני יכול להתחיל עם בחורה(שאני דלוק עליה כמובן) בלי שיקרה לי משהו מביך באמצע ?
(פתוח להצעות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבוא תחדד את שאלתך-
יפעת מקלר22/08/2007מה הדבר הכי נורא שממנו אתה חושש? אולי כדאי לחוות אותו בשביל לראות שזה לכ כל כך נורא,ואפשר לצאת מזה בשלום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם בדיכאון?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)