מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסי מיןהגר07/08/2007
אני בת 16 ואני מכירה מישהו הממ יומיים (נפגשנו במטוס והתחלנו לדבר ולגעת...) ועושה רושם שהוא מזה סוטה אבל יש בו משהו ממגנט שאני עושה דברים לידו וזה ממש מוזר בכל מקרה הוא רצה לגעת בי והכל והוא עשה את זה בצורה מאוד אגרסיבית אבל לא נרתעתי (ועוד במקום ציבורי) ואני ממש מבולבלת אני לא יודעת מה אני רוצה מעצמי וממנו ואני פוחדת לאבד שליטה לומרות שאני יודעת טוב מאוד מה אני עושה או כבר לא...
אם מישהו הבין את השאלה המתוסבכת אשמח לתשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה את רוצה מכל הסיפור הזה?
ד``ר עידן מיליצ`ר07/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמממ
הגר08/08/2007אני רוצה להיות איתו בקשר אבל הוא הבהיר לי מההתחלה שהוא לא בקטע של קשרים ושהוא מעוניין בי רק בגלל סקס ולפעמים לדבר אבל אני חושבת שאולי אם נעשה את זה הוא ירגיש משהו וירצה ואני לא יודעת אם אני משלה את עצמי או לא ופוחדת שאני יעשה משהו מטומטם כמו שהפעם הראשונה שלי תיהיה עם מישהו שהכרתי יומיים אומרים לי שאחר כך אני ירגיש כמו זבל וזונה ומגעילה שעשיתי את זה...ושזה יגרום לי טראומה זה נכון?
כי אני לא מבינה איך אפשר להיגרם מזה טראומה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תגררי למשהו שאת
עידן מיליצ'ר08/08/2007לא כ"כ מעוניינת בו. מה את צריכה הוכחות שעלול להגרם לך נזק נפשי בכדי שלא תכנסי לזה?!!! או שמספיקה בגרות ומחשבה תחילה?!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה נזק נפשי לעזאזל יכול להיגרם
מישהו12/08/2007מסקס זה הכל בראש תכניסי את עצמך לדיכאון ותשפילי את עצמך כי שכבת אם מישהו
אז את מין הסתם יהיה לך נזק זדייני איתו בכיף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הוא
בן13/08/2007אמר לך שהוא לא מעוניין בקשר, אלא רק סקס ומדי פעם דיבורים קחי בחשבון שיותר מזה לא יהיה שם- אלא במקרה הטוב זה. סקס לא יגרום לו לרצות זוגיות, כי מה שהוא מחפש זה כניראה "זיון".
אני לא חושב שכדאי לך שהפעם הראשונה שלך תיהיה עם בן אדם שלא קשוב לך באמת, אלא רוצה את הגוף שלך לצורך רגעי. (זה עלול להרגיש כמו ניצול). וזה בהחלט עלול לגרום טראומה.- למה?
כי זה יגרום לך לראות סקס כדבר זול, ולא כדבר נעים וטוב. הפעם הראשונה שלך צריכה להיות יותר "בטוחה". שלא תשאיר בך הרגשה זולה, כי זה ממש חבל שבגלל פעם ראשונה כזו כל החיים סקס יהיה בעייניך דבר זול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי07/08/2007
שלום אני שמתי לב שאני סובל משפיכה מהירה.. מה אני יכול לעשות בנושא..? מדובר בדקה מקסימום..
האם קיימים תרגילים? אולי זה בגלל עייפות?
הקיצר אני מאוד רוצה להיפטר מזה מה עושים?? =(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה מוקדמת...כל מה שרצית לדעת
ד``ר עידן מיליצ`ר07/08/2007שפיכה מהירה ( Rapid Ejaculation ) , או בשמה הקודם: שפיכה מוקדמת (Premature Ejaculation) היא אחת הבעיות השכיחות בתפקוד המיני של הגבר, ממנה סובלים כ- 30% עד 40% מן הגברים. השפיכה המוקדמת מאופיינת כמצב בו גבר, באופן קבוע ופעמים חוזרות מגיע לשפיכה עם גירוי מינימאלי לפני, בזמן או מיד לאחר החדירה, מצב הגורם לתסכול אישי ופוגע ביחסים הבין-אישיים.
תהליך השפיכה הוא תהליך מורכב, ומטרתו הסופית היא להעביר זרע מאיבר המין של הגבר לזה של האישה. בהליך זה הזרע, הנמצא בשלפוחית הזרע, בדרכי הזרע ובשופכה האחורית, יוצא בעוצמה ובקצב מהשופכה ומלווה בתחושת הנאה וסיפוק של אורגזמה. כל הפרעה בהליך זה, כגון שפיכה מוקדמת, , מלווה בכאב או חוסר שפיכה, יכולה לפגוע באיכות התפקוד המיני של הגבר ושל בני הזוג יחד.
תהליך השפיכה הוא תהליך מורכב, ומטרתו הסופית היא להעביר זרע מאיבר המין של הגבר לזה של האישה. בהליך זה הזרע, הנמצא בשלפוחית הזרע, בדרכי הזרע ובשופכה האחורית, יוצא בעוצמה ובקצב מהשופכה ומלווה בתחושת הנאה וסיפוק של אורגזמה. כל הפרעה בהליך זה, כגון שפיכה מוקדמת, יכול לפגוע באיכות התפקוד המיני של הגבר בפרט ושל בני הזוג בכלל.
הסיבה לשפיכה מהירה יכולה להיות ראשונית, כלומר, מולדת (כבר מהניסיונות הראשונים לקיום יחסי-מין), משנית (כתוצאה משינויים בריאותיים דוגמת מחלות: סוכרת, פגיעה בשלמות חוט השדרה, טיפולים כימותרפיים וכו', שינויים נפשיים - לחץ ומתח או שינוי במערכת היחסים), או מפגיעה בתחושתיות ראש הפין, שהוא מרכז הגירוי באיבר המין.
ניתן להצביע על מספר גורמים פסיכולוגיים לתופעה זו:
הגורם המיידי לפז"מ הוא חוסר מודעות מספקת לתחושות הפין. הפז"מניקים לא פיתחו מודעות תקינה לתחושות באיבר המין שלהם.
1)ישנם גברים שפשוט מתרגשים בעוצמות כאלה, שאינן מאפשרות להם לשים לב לתחושות הפין שלהם. זה משתנה מאישה לאישה וגם משתנה בהתאם למשך מערכת היחסים.
2)החוויות המיניות הראשונות מאד קריטיות להמשך. יש גברים שניסיונם המיני הראשון היה תחת לחץ ובמקומות לא נוחים- כמו במושב האחורי של האוטו או בסלון של בית הורי בת הזוג, ממש לפני שאלו האחרונים אמורים לחזור הביתה. גברים כאלה גמרו מהר, ואינם מצליחים להיגמל מהרגל זה. לחץ זה נותן את אותותיו ההרסניים בכל פעם שפוגשים בת זוג חדשה.
3)הדאגה העצומה בקשר לביצועים המיניים, גורמת לגבר לחוש שהינו "בתחרות" על פרס 'המאהב האולטימטיבי', במקום להירגע וליהנות מהאקט המיני במלואה.
4)גברים המתרגשים יותר מידי,חרדים, או מרגישים אשמה, מתמקדים במחשבות ובתחושות ה.
שליליות ושופכים מהר.
ישנן כמובן גם סיבות פסיכולוגיות אחרות לשפיכה המוקדמת, כגון ספיגת מסרים אנטי מיניים בילדות, חוסר ידע ו/או "עודף" ידע מיני עלולים לפגוע בתפקוד המיני ובשפיכה. בנוסף, יש גברים שמאבדים שליטה על רפלקס השפיכה כאשר הם נמצאים עם אישה כזו או אחרת בעוד שתפקודם עם אישה אחרת תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מוקדמת...כל מה שרצית לדעת 2
ד``ר עידן מיליצ`ר07/08/2007גם על האישה נושא השפיכה משפיע. מחקרים מצביעים על כך שליקויי בתפקודו המיני של הגבר, פוגע גם בתפקודה המיני של האישה! אישה שבן זוגה הוא פז"מניק, עלולה להרגיש לא מושכת, לא מינית. דימויה הגופני והנשי עלול להיפגע. הבחורה עלולה לפתח גם היא קושי בתפקודה המיני, להימנע ממין ולהתרחק מבן הזוג.
במהלך השנים התפתח הטיפול בשפיכה מוקדמת ועבר שינויים רבים ומגוונים.
לאחר שהתברר כי אחת הסיבות לשפיכה היא רגישות יתר בראש הפין, הוחל בפיתוח תכשירים מקומיים או סיסטמטים שיורידו את הרגישות מראש הפין, ובכך יאפשרו את הארכת זמן השפיכה ומשך קיום יחסי המין. במהלך השנים היו ניסיונות מוצלחים חלקית לטפל בשפיכה מהירה על ידי תרסיס או במשחות מקומיות שונות. ישנם משחות ותרסיסים המשמשים לאלחוש מקומי, כשמטרתם להפחית את התחושה בראש הפין ויעילותם מגיעה ל- 50%. עם זאת, במקרים רבים גורמים אמצעים אלו לחוסר תחושה בראש הפין, לירידה בסיפוק המיני ואף להחלשת עוצמת הזקפה.
אמצעי נוסף שנכנס בשנים האחרונות הן תרופות מקבוצת הSSRI-, שמעכבות את הספיגה החוזרת של הסרוטונין במוח. 75%-70% מן הלוקים בתפקודם, אשר טופלו בתרופות מקבוצה זו, דיווחו על שיפור משמעותי בזמן השפיכה. לתרופות אלו, שבמקור נועדו לטיפול בבעיות פסיכיאטריות, תופעות לוואי משמעותיות אשר בעטיין מטופלים ובני/בנות זוגם העדיפו לא להמשיך את הטיפול המוצע.
עם זאת, ההצלחה היחסית של הטיפולים התרופתיים החדשים פתחה עידן חדש של מחקרים ושיטות טיפול תרופתיות בשפיכה מהירה
מחקר חדש שנערך במרכז הרפואי ת"א, הוכיח כי שילוב של תרופות מקבוצת ה- SSRI's עם גלולת ה"ויאגרה" שיפר משמעותית את משך השפיכה. מחקר נוסף, המבוצע בימים אלה, מנסה לבחון את השפעת תרופה ספציפית ממשפחת הssri אשר נלקחות בהתאם לצורך לפני קיום יחסי מין מלאים.
בנוסף פועל במסגרת המרכז הרפואי ת"א שירות רב-תחומי לטיפול במכלול ההיבטים של שפיכה ובמיוחד בנושא שפיכה מהירה. טיפול חדש המוצע כיום במרפאה להפרעות בתפקוד המיני, המבוסס על טיפול תרופתי לצד טיפול פסיכו-סקסולוגי, מהווה פתרון מיטבי לבעיה.
תשוב לציין שאם הגבר מצוי בזוגיות,רצויי שהתהליך הטיפולי יכלול את שני בני הזוג. גם לנטילת גלולה לעיכוב השפיכה, עלולה להיות השלכה והשפעה פסיכולוגית על האישה, אשר יש לתת עליה את הדעת.
בתהליך הפסיכותראפויתי, יש שני מרכיבים:
1) המרכיב הדינאמי, אשר בו מנסים להבין את התכנים הנפשיים הגורמים לשפיכה המהירה. מהם הקונפליקטים אשר נדחקו לתת מודע הגורמים לגבר לשפוך מהר. בושה, אשמה, אמביוולנטיות לגבי מין, כעס, חרדה וכו'.
2) מרכיב התנהגותי אשר בו יש מספר טכניקות העוזרת לגבר ללמוד את התחושות שלפני השפיכה ולדעת מה לעשות או לא לעשות (בעזרת בת הזוג) ע"מ שלא לשפוך.
טכניקה של הלן סינגר קפלן "SRART STOP" (1989 )
גישת "squeeze technique" של מאסטרס וג'ונסון (1970)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מוקדמת...כל מה שרצית לדעת 3
ד``ר עידן מיליצ`ר07/08/2007) גישת MI של דחיפת שרירי רצפת האגן (כמו במתן צואה)
בכל הגישות יש צורך המיומנות מקצועית על מנת לדעת מתי ואיך לחשוף את המטופל/ים לטכניקות.
בנוסף, יש לפתוח את האפשרות של שיתוף בת הזוג לעשות יחד.....בבית, על מנת להגיע לתפקוד מיני טוב יותר.
הדרך היעילה והנכונה- מעבר ל"תרופות הפלא"- לטיפול בשפיכה מוקדמת היא מתן הדעת למרכיב האישי והזוגי, כלומר טיפול בקושי תוך שיתוף, קירבה ותקשורת הכוללת חלוקה הדדית של צרכים, רגשות וצרכים.
שיתוף מעין זה, של בני הזוג, יאפשר הגעה לסיפוק באופן התואם את צרכי שני בני הזוג במיטה ומחוצה לה, ללא כל קשר למתן תרופה זו או אחרת.
דווקא כאן יפה שעה אחת קודם!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחוףחסוי!!07/08/2007
איך אני יכול לדעת שהקונדום ימנע 100 אחוז איידס???
ויש לי שאלה אם הקקונדום נקרע אז זה אפשרי לשים לפני שמקיימים את יחסי המין 2 קונדומים בפעם אחת??
כדי שלא יקרע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשובות פשוטות...
עידן מיליצ'ר07/08/20071) אין וודאות של 100%
2)אפשר לשים 2 קונדומים....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלהחסוי!!07/08/2007
אם אני רוצה לקיים יחסי מין עם חברה שלי ואני רוצה להיות בטוח ב 99 אחוז שהיא לא תכנס להריון אז אפשר להיות עם תחתון?? או שכבר לשים קונדום??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמצעי המניעה הבטוח
יפעת מקלר07/08/2007ביותר נגד הריון הוא הגלולה, שאותה חברתך צריכה לקחת אחרי בדיקה אצל רופא/ת נשים. קנדום אינו מספיק יעיל, והוא יותר לשם הגנה ממחלות מין. כן , אפשר להיות עם תחתון אם זה מה שיעזור לך להמנע מיחסי מין מלאים. אך זה לא הפתרון בהנחה שאתה רוצה לקיים יחסי מין. אגב, מה היא רוצה? האם דברתם על זה? איך היא מתכוננת להגן על עצמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקפה משוגעתחסוי06/08/2007
עד גיל 14 וחצי הייתה לי זקפה בבוקר כל הזמן ואני שנוא זקפת בוקר
בוקר אחד אמרתי לי די בוא ננסה שלא תהיה זקפה בוקר ונראה עם בבוקר למחרת לא תהיה זקפה
ובאמת בוקר למחרת לא הייתה ככה עברו כמה חודשים ובערך פעם בשבוע הייתה זקפת בבוקר
אבל מתי שאני מתעורר בלי זקפת בוקר אחרי חצי שעה יש לי זקפה תמיד!!! כאילו במקום זקיפת בוקר יש שאני קם
זה טבעי זה בסדר ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעי לגמרי
07/08/2007מה יש לך נגד זקפת הבוקר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות אצל בנותליאת06/08/2007אני בת 15, עדיין לא שכבתי עם אף אחד וזה גם לא מעניין אותי עדיין אבל לפני כמה ימים כשהייתי במקלחת לא יודעת למה אבל שמתי את הברז על האיבר שלי וזה עשה לי מאוד נעים. אחרי זה הרגשתי מאוד רע כי זה כאילו אוננתי, אפילו שהפסקתי ממש מהר ואני לא יודעת, בסרטים אומרים תמיד שבנות מאוננות אבל אני בחיים לא שמעתי על בחורה כזאת וההפך כולן אומרות שזה ממש מגעיל לעשות משהו כזה. עכשיו אני לא יודעת, אני לא בסדר שמכעט עשיתי משהו כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבנות כן מאוננות
יפעת מקלר06/08/2007זה דבר טבעי ובריא, ויותר מזה- הניסיון שלנו כאנשי מקצוע מוכיח שבנות שמאוננות מכירות יותר טוב את גופן, יודעות להפיק ממנו את מלוא ההנאה(להגיע לאורגזמה), ואז בעתיד, כשהן מקיימות יחסי מין הן מצליחות להגיע ליחסים מספקים ומהנים, יותר מהר מבנות שלא למדו בעצמן "לתפעל" את גופן. לכן תרגישי עם עצמך בנוח ותמשיכי לחקור את גופך ואת עצמך. זה אפילו חשוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת תאונני חופשי על תשימי על
גבר גבר11/08/2007מפגרות שמיתנזרות ממין ללא סיבה הם סתם סנוביות חסרות הנאה (אם הם יאוננו הם ישכחו את
השטויות שהם אמרו) תאוננני חופשי ותענגי את עצמך ללא מעצורים מיותרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תאמיני להן בנות לא מאוננות!!!
אביחי אפשטיין15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביחי אפשטיין מה אתה מדבר שטויות
מישהו15/08/2007בנות כן מאוננות למה לא יש הארבה בנות שמאוננות הארבה עשו סקר וגילו שאוננות
היא מנת חלקם של הארבה בנות בעולם,לך קשקש במקום אחר אוטיסט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה לא אוטיסט אבל את קשקשן שמזבל
מישהו15/08/2007בשכל סתם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביחי מדוע הנך כה נחרץ?
15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנות כן מאוננות ואני אוהב אותן מאונ
yona15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל אחת צריכה לאונן
yona15/08/2007כל בחורה צריכה לאונן בכדי להכיר את הגוף שלה
עוד יותר טוב כשהיא עדיין צעירה.
כי כשתתבגר ןתהיה אישה לא תדע מאום ורק אז ימליצו לה
לאונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אנאלי ומחלותגל06/08/2007אפשר להידבק באיידס/הרפס/פפילומה ממין אנאלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכן
יפעת מקלר06/08/2007באזור יש כלי דם, ואם נוצר קרע, אפילו הקל ביותר, ניתן להידבק במחלות מין. לכן שימוש בקונדום הוא הכרחי. (אלא אם כן אתה מכיר את בן\ת הזוג היטב , את העבר המיני שלו ומצבו הבריאותי).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלה קטנהחסוי!!06/08/2007אם יש לי חברה כבר כמה חודשים ואני רוצה לפתח את היחסים ליחסי מין איך אני יחכול לפנות אליה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש שתי אפשרויות:
ד``ר עידן מיליצ`ר06/08/20071) דבר איתה על זה ותראה אם היא מרגישה וחושבת כמוך!
2)נסה לגעת בה לאט לאט ובאופן הדרגתי ותראה איך היא מגיבה. אם היא נענית ומשתפת פעולה.... ואם לא.....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידן תודה רבה לך!!!
חסוי!!07/08/2007עידן דבר ראשון רק שתדע שאני ואני חושב שכולם מעריכים את עזרתך את נורא עזרת לי ואני מודה לך מקרב לב!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
עידן מיליצ'ר07/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר
עידן מיליצ'ר15/08/200703-6999948 תביא גלידה!! :-)
ותודה על הא/ערה לגבי שאלה אחרת...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה שמעולם לא היתה בעברלין05/08/2007חבר שלי ואני ביחד כשנה והכל היה פנטסטי מעבר ליתואר. אבל בחודש האחרון שנינו חווים קשיים להתעורר מינית וכל ניסיון מלווה במאמץ. יש תחושת עייפות וחוסר חשק כללי. שנינו לא יודעים איך להתמודד עם זה. אהיה יותר משמחה לקבל כמה עצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראם זה מלווה במאמץ זה לא מתאים...
07/08/2007בני כמה אתה בכלל? למה עייפות?
אל תשימו התעוררות מינית כמטרה אליה תתאמצו להגיע. כנראה כרגע לא מתאים לכם בשל עייפות וסיבות אחרות והמצב עוד יותר מלחיץ ומוריד את העוררות.
שימו הנאה הדדית כמטרה בשבועיים הקרובים. בלי סקס. הרבה אינטימיות, חיבוקים, נשיקות, ליקוקים, ליטופים - אשר מהם אתם בטוח נהנים. בלי קשר או התנייה לעוררות. דווחי לנו עוד שבועיים מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלהבת 1405/08/2007אני מוכנה נואשות לסקס אבל חשוב לי לדעת כמה דברים:
אם אני יכנס להיריון מה אני יעשה?
זה מסוכן לעשות סקס עם דפיקות ומציצות וכל זה?
איך אפשר לדעת אם אני בהריון או לא?
ושאלה אחרונה:
איך משתמשים בקונדום?
לגיל 14 זה מתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנשמע קצת מדאיג....
יפעת מקלר05/08/2007למה את מתכוונת מוכנה נואשות? הזהרי שהנואשות לא תביא אותך לעשות את זה סתם עם מי שמזדמן.
לפי שאלותיך את נשמעת צעירה ולא בשלה. אין צורך למהר עם זה, כל החיים לפניך. תתחילי עם הדבר הבסיסי שהוא בניית קשר.
וליתר שאלותיך- חבל להגיע למצב של הריון שהפסקתו עלולה להשפיע עליך נפשית לפגוע בפוריותך בעתיד. תשתמשי באמצעים למניעת הריון , כשהבטוח ביותר הוא גלולות, אותם יש לקבל דרך רופא\ת נשים.
קונדום הוא אמצעי טוב להגנה מפני מחלות מין אך לא מספיק יעיל למניעת הריון.
כדאי שתקראי יותר על הנושא, ותלמדי דברים דרך הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלה חשובהחסוי!!05/08/2007אם אני רוצה לקיים יחסי מין ארוכים מבלי להכניס מישהי להריון מה אני עושה כדי לדעת ב 100 אחוז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרב100%....
ד``ר עידן מיליצ`ר05/08/2007קיים יחסים ללא חדירה !! לא שאני רוצה להפחיד...אבל אם אתה משתמש בקונדום והבחורה על גלולות זה גם בטוח! אבל 100%...???
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חסוי 4107/01/2010100 אחוז אף פעם אין שים קונדום והיא שטינטול גלולות וזהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלהחסוי!!05/08/2007תראו אני בן 14 וחצי אני חושב שכאליו אם אני יעשה יחסי מין בגיל כזה אנ ירגיש רגשי אשמה וזה ואפילו לא לקיים יחסי מין אלא רק לנשק או לגעת ולמרות שאמא שלי אומרת שזה גיל התבגרות ומנסים אני עדין לא יודע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעם כל הכבוד לאמא שלך....ויש כבוד!
ד``ר עידן מיליצ`ר05/08/2007תתחיל כשיתאים לך...לא לפי מה שאמא שלך אומרת. תעזור בעבודות הבית...כמו שאמא אומרת, תעשה שיעורים....כמו שאמא אומרת, לך לבקר את סבתא.....כמו שאמא אומרת, אבל יחסי מין תתחיל כשאתה מרגיש מספיק רוצה מוכן ומגובש....לא כמו שאמא אומרת!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלה לגבי אוננותחסוי!!05/08/2007אני בן 14 וחצי ואני מאונן כל יום יומיים האם זה בסדר ????
וזה זה מוזר שלא התנשקתי עם אף אחד בגילי תודה רהב מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבסדר גמור!!! אל דאגה זה יגיע!!
ד``ר עידן מיליצ`ר05/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוכנה מאוד אבל לאדנה04/08/2007שלום
אולי זו לא הכתובת אבל אני בכל זאת אשאל: יש לי חבר שאני מרגישה מאוד נוח איתו והוא הבן אדם הכי טוב לפעם הראשונה. כמובן שהוא נורא רוצה סקס ותאמת גם אני לא מתנגדת ומוכנה לסקס, אבל משהו עוצר אותיץ אמא שלי קיימה יחסי מין בגיל 16 בפעם הראשונה (גילי עכשיו)- וזה אומר שכאילו את האישור האימהי קיבלתי. אבל אני קראתי הרבה מאמרים שאומרים שכמה שיותר מאוחר ככה יותר טוב וגם אני לא הכי רוצה להיות "כמו אמא שלי" (אם אתם מבינים אותי). לכן השאלה שלי היא האם כדי באמת לחכות עם זה עוד חצי שנה או שזה סתם שטויות.
כדי לא לקבל תשובות מנוסחות מראש אבהיר: אני מאוד רוצה לשכב עם החבר שלי אבל אני צריכה איזשהו אישור .
תשובה כמו רק את יודעת מתי הזמן הנכון לא מתקבלת :)
תודה מראש וסורי על החפירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר*כדאי
דנה05/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם משהו עוצר אותך
יפעת מקלר05/08/2007אז תעצרי. גיל 16 עדין נחשב צעיר לקיום יחסי מין מלאים, ואין צורך להאיץ בעצמך. את מחפשת אישור מבחוץ (אישור של אמא) כי אין לך אישור מבפנים, וזה המדד שאת לא בשלה. חכי עם זה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דנה05/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם ככה פעם ככהחסוי04/08/2007שלום לפני כמה חודשים הזין שלי גדל אבל לא בזזמן זיקפה בזמן רפוי הוא היה יותר גדול מבדרך כלל שהוא היה ואז אחרי כמה זמן זה הפסיק ועכשיו זה עוד פעם קרה הזין גדל בזמן רפוי ואפילו עוד יותר מפעם שעברה
זה אומר שהזין גדל ?
אבל בזמן זרפה הוא נשאר אותו גדול כמו תמיד
למה זה כך
באיזה גיל ממוצע הזין עושה גודל באופן משמעותי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה שאתה מתאר הוא תקין!
ד``ר עידן מיליצ`ר05/08/2007האיבר צומח לאורך כל גיל ההתבגרות ואפילו עד גיל 21...
עזוב ת'בדיקות היומיומיות כדי לראות אם וכמה גדל...אל חשש זה הגדול עוד יותר גדול יהייה !!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי זה דווקא נשמע מסוכן
אביחי אפשטיין15/08/2007אני נוטה לחלוק על עידן מיליצ'ר בעניין!
אמנם זה נדיר אך כבר נתקלתי בתסמיניפ אלה במקרים של אפידידימיטיס, או בשמה העברי דלקת יותרת האשך.
אני ממליץ לפנות אורולוג מומחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספר לנו היכן נתקלת בכך?
15/08/2007לי זה נשמע תקין לגמרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)