מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות בנוגע לגלולותשרון (17)01/12/2011
היי יש לי 3 שאלות שקשורות לגלולות.
1) אם נגיד אני נפרדת מחבר שלי, ואני מחליטה להפסיק את הגלולות, אבל שכבנו שבוע לפני זה.
האם כשאני אפסיק עם הגלולות זה יהווה סכנת הריון?
2) אם לאחר שאני נפרדת מחבר שלי.. אני נכנסת למערכת יחסים חדשה, מומלץ לי כבר להשאר עם הגלולות?
ואם אני מפסיקה עם הגלולות ואני מחליטה שאני רוצה לקחת שוב אחרי חודש בערך.. זה משתבש לי את הכל? זה יפריע לי לשכב?
3) שתייה מפריעה לגלולות? (אלכוהול) מותר לשתות כמות קטנה או שלא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא להפנות שאלות לפורום רפואת נשים
מירב שרון01/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעיונתן01/12/2011
שלום לכם,
לצערי הרב יוצא לי לאונן לפעמים. שאלתי: אם לדוג כשמאוניים והזרע נפלט אם מישהי שהייתה בבית כגון אחות וכו' יכולה להיכנס מזה להיריון? אני אישית שם נייר טואלט וכו שלא.. אך אם בטעות נשאר על היד ואז נכנסתי לשירותים נגעתי בידית שטפתי ידיים עם סבון וכו' ואחר כך אחותי נכנסה לשירותים נגעה בידית וכו' האם יכול להיות עם זה משהו?
גם אם זה היא הייתה מיד אחריי או שזה לא משנה? אני מקפיד לשטוף ידים וכו'
אני קצת לחוץ כי אחותי נשואה והיא בהריון....
למרות שייצא לי לאונן הרבה לפני שהיא נכנסה להיריון ולא קרא כלום.. אך משגע אותי השטות הזאת אולי יש סיכוי כזה שזה מהשטויות האלה שלי ולא נשמרתי מספיק.
האם קיים סיכוי כזה שאישה תיכנס להריון ללא שום מגע מיני?
האם יש הבדל בעמידות הזרע בין מים לאוויר כי אני מקפיד לשטוף ידיים
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יונתן שלום
מירב שרון01/12/2011אל דאגה אין סיכוי שאחותך נכנסה להריון ממך בדרך זו, היא נשואה וסביר להניח שהיא בהריון מבעלה, הכול בסדר, נא להרגיע :) שיהיה במזל טוב!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידסבכע01/12/2011
יש לי חברה
שנינו בתולים וקיימנו כמה פעמים מין אוראלי (ירידות ומציצות). קיום מין האורלי הוא המין הראשון של שנינו, כלומר היא לא ירדה לאחרים וגם אני לא.
אנחנו בני כמעט 17
אנחנו די בריאים, לא מעשנים וכו'
מרגישים עייפים פחות או יותר כמו כולם, לא משהו מיוחד
מה הסיכויים שאנחנו נשאי איידס או HIV?
יש כרגע סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הסיכויים שאחד מאיתנו הוא כזה אם
בכע01/12/2011שנינו בתולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיידס - תגובה
דניאלה פרייפלד01/12/2011אם שניכם בריאים ובתולים ("מעלה מטה") אין סכנה להידבקות באיידס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטוח?
בכע02/12/2011ממש לחוצים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטוח? - תגובה
דניאלה פרייפלד03/12/2011אם שניכם בתולים מעלה, מטה ובריאים ויש קשר של אימון לא נשמע שיש חשש להידבק באיידס.
אם אתם מאד דואגים בכל זאת אני מציעה לקרא על המחלה ועל דרכי ההדבקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטוח? - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר03/12/2011אםצ אינכם משתמשים בסמים המוזרקים לגוף..... (אני מניח שלא....) אז אין סכנה בכלל!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעידות ולחץ לפני אוננותא.01/12/2011
אני בן קרוב ל18, ולפעמים לפני אוננות אני חש ברעד בלתי נשלט ולחץ שבד"כ מוביל לצורך ללכת לשירותים, האם זה תקין? ולמה זה קורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעידות ולחץ לפני אוננות - תגובה
דניאלה פרייפלד01/12/2011בבקשה לפנות את שאלתך בפורום -אורולוגים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הימשכותאבי30/11/2011
גם צופה בסרטי גיי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת לדניאלה
מירב שרון01/12/2011זה טבעי שתהיה לך משיכה לגברים אם יש לך נטייה מינית הומוסקסואלית וזה כולל משיכה פיזית כאשר אתה רואה גברים ו/או צופה בהם בסרטי גיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הימשכות !!אבי30/11/2011
האם זה טבעי שבחור בגיל 17-19 נמשך לבחורים בגילו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הימשכות !! - תגובה
דניאלה פרייפלד30/11/2011כן ,זה טבעי ,האם אתה נמשך גם לבנות לפעמים או רק/יותר לבנים
האם שאתה צופה בסרטים עם נשים בא לך עליהם
שאתה מפנטז מי עושה לך את זה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשהאיתי26/11/2011
שלום אני איתי
יש לי חברה כבר שנה וחצי והחלטנו שאנחנו כבר מרגישים שאנחנו רוצים את זה אני חזרתי מהבסיס אחרי שבועיים
והיא באה אלי לעשות קידוש ההורים שלי הלכו לסבתא שלי ונשארנו רק אנחנו בבית
ישבנו אצלי בחדר וראינו סרט סתם העברנו תזמן והתחלנו לאט לאט להתנשק והכול
הגענו למצב ששנינו ערומים
אגב אני בתול והיא בתולה
אני נישקתי הכול וחושב להגיד שהיה לי קונדום
והרגשנו ששנינו רוצים כבר והגיע המצב של החדירה ממש
אני שכבתי והיא ישבה עלי וזרמנו לאט לאט
ואז החלפנו מצב שאני איתה בדוגי נישקתי הכול היה טוב
עד שפתאום ההורים שלי כניראה דפוק בדלת ולא שמענו אותם מרוב שלא ההינו קשובים או משהו
והם ראו אותנו ככה שהיא גונחת ואני בדיוק גומר
ישר סגרו תדלת
מה לעשות חברה שלי התביישה ממש
?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף בבקשה - תגובה
דניאלה פרייפלד27/11/2011קודם כל אני שמחה שנהנתם עד ל...ושהכל נעשה לאט לאט!!!! ועם הקונדום!!!!!(אחריות).
אכן מביך ,אך רק מביך!!!!
לא עשיתם דבר רע!!!!
אם הקשר עם הוריך טובים,פתוחים ואתה עד כה הרגשת שאתה יכול לדבר איתם...
אפשר לומר להם סליחה ואתה מצטער על זה שהם נקלעו לסיטואציה הלא נעימה הזאת(עבורם) .אפשר גם לומר להם, שהיה שימוש באמצעי הגנה שלא ידעגו....ולהבא תנעלו את הדלת.
אם אין לך קשר שמאפשר לך לומר דבר, אפשר להתעלם, בכל מקרה תרגישו לא בנח לתקופת מה, אך זה יעבור...לשני הצדדים.
ובכל זאת לנעול את הדלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מבינה מה קורהאנונימי26/11/2011
שלום אני בת 15 ואני וחבר שלי כבר שנה ביחד הוא לא בתול.. לפני כמה ימים הייתה חדירה אבל לא מלאה (הוא החזיק את רוב איבר המין בחוץ) התנועות לא היו חדות וחזקות.
הוא המשיך לאונן בחוץ בערך 2 דקות והוא גמר ליד איבר המין שלי שקמנו היה דם על הסדין
יש מצב שאני יהיה בהריון או שקרה משהו בגלל הדם? אני עדיין בתולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףף
אנונימי26/11/2011צריכה עזרהה דחוףף!! אני גם לא יכולה לשתף את אמא שלי אני לא יודעת מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מבינה מה קורה - תגובה
דניאלה פרייפלד26/11/2011הסיכון להריון לא רצוי ,לצערי,קימת, בחדירה ללא קונדום או שימוש באמצעי הגנה אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםאנונימי25/11/2011
שלום,
אני בן 17,הפין שלי בזמן זקפה הוא 16 ס"מ אך בזמן רגיל הוא מאוד קטן אפשר לקבל הסבר?
דבר נוסף,אני מאונן כבר שלוש שנים באופן כפייתי האם זה משפיע על הגודל והם זה גורם לבעיה בתפקוד המיני בעתיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון26/11/2011זה טבעי שהפין מתכווץ כאשר הוא לא במצב של עוררות מינית. מה זה אומר אוננות כפייתית? כמה פעמים ביום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתןש24/11/2011
אני בן 25 תמיד שאני משתיו אני ואני סוגר את התחתונים והמכנס
יוצא לי עוד כמה טיפות בתחתונים לא עוזר לי שאני מנער יש פיתרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתן - תגובה
דניאלה פרייפלד24/11/2011בבקשה לפנות את שאלתך בפורום לאורולוגים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתן - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר03/12/2011הפתגם אומר: "נער פעם נער פעמיים, אבל הטיפה האחרונה תמיד במכנסיים"!! זה מה יש זה קורה לכולם!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאנונימי22/11/2011
שלום אני בן 25 והשבוע נפרדתי מהחברה שלי יש מצב שיחזור להיות לי קרי לילה אם אני לא יאונן או שזה כבר לא יהיה בגלל הגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי שלום
מירב שרון22/11/2011בהחלט יכול להיות קרי לילה גם בגילך. אבל למה זה מטריד אותך? זה טבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מטריד אותי כי
אנונימי23/11/2011אני לא יכול להתקלח בבקרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי
מירב שרון24/11/2011אני מבינה שזה לא כ"כ נוח אבל גם אם אתה לא יכול להתקלח, אתה יכול להחליף תחתונים, לבנות יש פדים, חבל שלבנים אין כזה פטנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל פין ממוצע לגיל 14אני22/11/2011
מה האורך והעובי הממוצע של הפין לגיל 14, ובאיזה טווח זה נורמלי? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאני שלום
מירב שרון22/11/2011באופן כללי הגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ באורכו, ו- 11.8-13.8 ס"מ בהיקפו. הפין מגיע לגודל מקסימלי בגיל ההתבגרות, ומכאן ואילך נותר בגודל קבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין גודל ממוצע
שלמה23/11/2011אין גודל ממצוצע. כל אחד השלב ההתפתחות שלו.. אני השנה יהיה בן 15 והזין שלי 16 וחצי. אבל זה לא אומר כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהנועם21/11/2011
אני וחבר שלי מאוננים בד"כ ביחד .. היום הייתי אצלו והוא הכניס לי אצבעות .. שהוא הוציא היה דם .. הייתי צריכה לקבל מחזור אך הדם הפסיק לאחר כמה זמן והבנתי שזה לא זה .. האם קרום הבתולים יכול להקרע או משו מהכנסת אצבעות ? אני לא הרגשתי כלום בזמן זה .. לא הרגשתי כאילו נקרע משו או כאלה .. הגיוני שזה נקרע ? או שסתם הוא פצע אותי .. ? מה זה יכול להיות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך...
נועם21/11/2011ואיך אני אמורה לדעת אם זו סתם פציעה או שנקרע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך... - תגובה
דניאלה פרייפלד22/11/2011בבקשה לפנות את שאלותיך בפורום גניקולוגיה נערות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פין קטןש21/11/2011
שלום אני בן 25 וגודל איבר המין שלי הוא 8 מס ואני מאוד מאוד מתבייש בזה
אני רוצה להגדיל את הפין בכל מחיר לא שיש לי כסף פשוט אני לא יכול להגיע לקשר רציני בגלל זה
שאלה איפה אני עושה ניתוך להגדלת הפין וכמה זה עולה ומה הסיכון של ניתוך כזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא להפנות שאלתך לפורום אורולוגים
מירב שרון22/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זו תופעה הגיוניתחדווה20/11/2011
היי,
אני בת 17 ואני וחבר שלי התחלנו לקיים יחסי מין וזה כבר קרה 5 פעמים עם גלולות וגם קונדומים והכל בסדר.
זה כבר לא כואב לי, אבל ברגע שזה קורה אני לא מרגישה כלום, שום גירוי, שום הרגשה שקרובה להתפתח לאורגזמה או משהו בסגנון. אני ממש מודאגת כי זה תמיד ככה בכל דבר שהיה עד עכשיו איתו, אוננות או מין אוראלי לא עושה לי כלום. כמובן שהסיטואציה נחמדה ונעימה אבל אין שום גירוי או אפילו משהו קרוב.
רק כשעשינו סקס יבש היה לי.
אז למה עכשיו כשאנחנו שוכבים שום דבר לא מזיז לי ואני לא מרגישה כלום והוא תוך שניהה מרגיש.
האם זה הגיוני? זה יעבור? כרגע מרגיש לי כאילו זה לא הולך להשתנות וזה הולך להשאר ככה להרבה זמן. ניסינו דרכים שונות וכו' וזה פשוט מתסכל שאני לא מרגישה כלום וגם הוא מתבאס מזה מאוד
ואין שום בעיה של משיכה זה מאה אחוז לא.
אשמח לקבל עזרה ופירוט בנושא..
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זו תופעה הגיונית - תגובה
דניאלה פרייפלד21/11/2011תנסי להסביר לי מה השוני עבורך בין מין מלא ליבש ששם אכן היו לך תחושות ותנסי להסביר איזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חדווה21/11/2011הכוונה היא שגמרתי כשהיינו שנינו עם תחתונים והיה חיכוך וכו'
וחוץ מזה, שום דבר שהוא עשה לי לא גרם לי להרגיש כלום אפילו את הדבר הכי קטן ואני באמת חושבת שמשהו לא בסדר איתי ולא מבינה איך זה קורה בכלל
אנחנו שנתיים וחצי ביחד ופעם ראשונה הייתה החודש, וחיכינו לזה שנינו הרבה זמן וציפינו וזה פשוט לא עושה לי כלום וזה בכלל לא כמו מה שחשבתי.
מאוננות אני גם מקבלת אורגזומה אבל לא כשהוא עושה לי, כמו שאמרתי
זה אמור להיות ככה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
דניאלה פרייפלד22/11/2011האם יש משחק מקדים ששניכם מתגרים ונהנים ממנו לפני החדירה
האם תוך כדי זזה משנים תנוחות והאם את מתכווצת ומשחררת את הנרתיק....
חשוב שתדעי שרוב הבנות אינן גומרות מחדירה צריך גירוי על הדגדגן...תוך כדי או לפני או אחרי עם היד או עם אותה החיכוך שהיה לך במין היבש.
ואיפה את בראשך תוך כדי ההתעלסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
חדווה22/11/2011התשובה היא כן, אנחנו עושים את כל מה שאמרת והכל קורה וזה ברור לי שאי אפשר ישר .
ואני עושה את כל מה שאמרת
וזה עדיין לא מזיז
והראש שלי רק איתו ולא בשום מקום אחר כמובן!
האם זה הגיוני?|
תודה וסליחה על ההסתבכות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן - תגובה
דניאלה פרייפלד23/11/2011אוקיי אז הרא רק איתו יכול דגש על היכול להבין את הקושי אם את איתו ,את לא עם עצמך ,עם תחושותיך ....ומה עוד את לא מאפשרת לפנטזיות לעלות שהן ללא מעט נשים תידלוק מיני נפשי בכדי להגיע ליותר.....ואז גם ל....
אז תנסי להיות עם עצמך ולאפשר לדברים תילוקיים להיכנס....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה רבה! מקווה שיסתדר
חדווה23/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)