מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשר לסקסחסוי17/01/2012
שלום..
אני בן 18 וחברה שלי בת 17 ושאני תמיד מגיע למצב של חדירה היא מפחדת מאוד מזה
ומיתקפלת ולא רוצה...
ניסיתי לדבר איתה אבל זהלא עוזר בכל זאת היא מפחדת..
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר לסקס - תגובה
דניאלה פרייפלד17/01/2012כמה זמן אתם מכירים
תספר על המפגש המיני בניכם לפני שהחלתתם להגיע לחדירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהcקשר לסקס
חסוי17/01/2012אמ..אנחנו ביחד חודש וחצי והיא ממש רוצה אבל מפחדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהcקשר לסקס - תגובה
דניאלה פרייפלד18/01/2012איך נגשתם למגע האינטימי
איך היא הגיבה למגע עד שהגעתם לנסיון חדירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רותם29/01/2012אני מניחה שאם היא מתקפלת ולא רוצה זה בגלל שהיא לא באמת מוכנה לזה ב-100%
אני מציעה שתחכו עם זה עוד קצת, עד שהיא תרגיש לגמרי מוכנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהדנה16/01/2012
אני וחבר שלי מנסים לקיים יחסי מין אבל הוא לא מצליח להכניס, הכל זורם ממש טוב עד לרגע שהוא שם קונדום הוא נלחץ, הוא לא מצליח לשמור על זקפה ואין חדירה.
מה אפשר לעשות???? זה ממש מבאס כי שנינו ממש רוצים את זה אבל כל פעם הוא נלחץ ולא מצליח..
מחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה לדנה
אופיר16/01/2012גם לי ולחבר שלי זה קרה פעמיים וזה מה זה מבעס . לא הספיק לשים קונדום והוא לא עמד לו,את יכולה למצוץ לו את איבר המין עד שהוא יעמוד שוב וכאשר הוא יהיה קשה תלבישי לו את הקונדום מהר. מנסיון חבר שלי אוהב שמוצצים לו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה שלום
מירב שרון16/01/2012זה קורה. לא קרה כלום. אני מציעה שתחזרו לכל מה שאפשר במשחק מוקדם שאינו כולל חדירה. בינתיים אני ממליצה לחבר שלך לתרגל עם עצמו את הנושא של הקונדום על ידי אוננות, שיתיידד עם הקונדום ורק לאחר מכן שינסה שוב...ולגבי הצעת חברתך לפורום, חשוב שלא תיווצר אצלו תלות בך ובכך שתעשי לו מין אוראלי כדי שתהיה לו זיקפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה בסדר..סמי16/01/2012
אני מאוד נמשך למבוגרות מינית .... עשיתי את זה פעם אם מבוגרת והיה מזה כיף וגם יותר כיף במיטה כי הם מהירות יחסית לציערות אז רציתי לדעת אם זה ישתנה לי וישלי 17 וחצי סמ אני בן 16 וחצי האם זה בסדר ישלי תמונה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסמי שלום
מירב שרון16/01/2012מה הקשר בין אורך הפין שלך למשיכה שלך לנשים מבוגרות ממך? בפנטזיה הכול אפשרי, אם הייתה לך חוויה מינית ראשונה עם מישהי שמבוגרת ממך אז אפשר להבין למה אתה נמשך למבוגרות ממך. אם זה לא מפריע לך אז איפה הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותשיר16/01/2012
אני מתחילה לקחת גלולות ויש לי חברה שלוקחת גלולות כבר חצי שנה והיא ממש הלחיצה אותי שחייבים לקחת כל גלולה באותה שעה בלי לשכוח
מה יקרה אם זה לא יהיה בדיוק באותה שעה?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשיר שלום
מירב שרון16/01/2012רצוי שזה יהיה באותה שעה כדי שזה יכניס אותך לשגרה שלא תפספסי אבל לא קורה כלום אם לוקחים שעה אחורה או קדימה ואפילו אם היה פספוס אפשר להשלים אותו כל עוד לא עברו 12 שעות מהרגע שהיית אמורה לקחת אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תקשיבי אין לך מה להלחץ בכלל
אדווה17/01/2012תנסי להרגיל את עצמך לקחת כל יום באותה שה אם זה ע"י נטילה של הגלולה בסמוך לציחצוח שיניים בערב או כל פעולה יומיומית אחרת שיכולה לסייע לך לזכור. כאמור, גם אם שכחת את עדיין יכולה להשלים את הגלולה עד 12 שעות איחור וזה בסדר. מה שאני עושה זה נרשמתי לשרות של הגלולות שלי (פליים) שנקרא מזכירונט ופשוט הם שולחים לי כל יום הודעה בשעה קבועה לנייד וזה מזכיר לי מצויין!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגרה אותיחסוי15/01/2012
מגרה אותי סירטי פורנו ובימיוחד מגרה אותי שהגבר עושה לבחורה מין אוראלי ומלקק לה ומכניס אצבעות ונוגע באיבר שלה האים זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון15/01/2012כל דבר שהוא במידה הוא בסדר....רק תיקח בחשבון שמה שאתה רואה בפורנו אינו משקף את המציאות ואף יוצר עיוות של המציאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהבתאל14/01/2012
אני וחבר שלי ניסנו את זה בפעם הראשונה...הוא ניסה להכניס ולא בדיוק הלך לו אבל ממש כאב לי ...ושנגבתי ירד דם אבל לא משהו רציני רק בניגוב ראשון
נלחצתי נורא הלכתי לרופאת נשים היא אמרה לי שאני כבר לא בתולה .לא מבינה למה..היא אומרת שהקרום לא נקרע כלו ושיש עוד שמה ושירד החתיכה שמה ירד דם אז למה אני לא נחשבת לבתולה אם עדיין לא קיימתי יחסי מין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אילן15/01/2012מה את צריכה בכלל את הסתיגמה "אני בתולה"
את רוצה להרגיש עידן כלולה ולבנה את יכלה להגיד לעצמך אני בתולה
פשוט לא היה חדירה מלאה (ועוזבי מה שהרופא אומר)
תקחי איזה צד שאתה רוצה להרגיש לחיות
תכלס מי ידע מה מתרחש באזור האינטימי שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבתאל שלום
מירב שרון15/01/2012גם את הייתה חדירה חלקית זה כנראה היה מספיק כדי שיקרע קרום הבתולין ולכן היה דימום. את בתולה כל עוד לא קיימת יחסי מין מלאים ואם מבחינתך טרם קיימת יחסי מין מלאים אז את עדיין בתולה גם אם "טכנית" הקרום נקרע. זה יכל גם להיקרע מטמפון או רכיבה על סוסים למשל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
בתאל15/01/2012אם הוא אינו גמר אין מצב שאני בהריון ..נכון?
(רק בגלל שלא היה חדירה מלאה...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסור להחדיר
אילן17/01/2012את הפין לפות בלי קונדום !
זה 1 ל 0 הריון בלתי רצוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון17/01/2012גם אם אינו גומר וגם אם הייתה חדירה חלקית, אם לא השמשתם בשום אמצעי מניעה, יש חשש להריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוףחסוי13/01/2012
שלום לפני כמה ימים שכבתי עם חברה שלי.. שנינו שכבנו רק אחד עם השניה ואין לנו מחלות מין..
כששכבנו עשינו את זה באנאלי (חדירה לתחת)
וזה היה בלי קונדום, האם אני צריך לחשוש ממחלות מין בגלל שזה היה בתחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף - תגובה
דניאלה פרייפלד13/01/2012כל עוד שניכם בריאים, לפי התאור שלך, אין ממה לדאוג
אין לעבור ממין אנאלי למין וגינאלי!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלותאבי13/01/2012
שלום אני בן 17 ויש לי כמה שאלות:
שהזין שלי בזקפה הוא 16 סנטימטרים שזה קצת מעל הממוצע. אבל שהוא לא בזקפה הוא ממש קטן, 4-5 סנטימטרים. זה ממש ממש מוזר ומביך.
איך זה הגיוני שיש הבדל כל כך גדול בין הזין שהוא עומד לבין הזין שהוא לא עומד?
האם זה ישתנה בעתיד? האם זה אומר שהוא עוד יגדל או יפסיק לגדול?
עוד שאלה, חבר סיפר לי על דרך לאמן את עצמך לא לגמור מהר, שאתה מאונן מאונן כמעט מגיע לאורגזמה ואז מפסיק לכמה שניות, ושוב פעם אותו דבר. שאני מפסיק לפני הגמירה זה כואב, האם זה לא בריא לזין?
עוד שאלה, אני גומר [אם אני מאונן מהר חזק וברצף] תוך בערך 6 דקות. זה בסדר? מעט מדי או ארוך?
תודה לכם אתם עושים התנדבות נהדרת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה להתייחס לשאלה שלי!
אבי16/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר שאלות - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר16/01/2012כל מה שאתה מתאר תקין!!! זו רק החרדה המדברת מגרונך...
1)יש כל מיני סוגי איברים. יש כאלו שעומדים כמו הגודל שלהם, ויש כאלו שהם כמו אנטנה....כמו שלך..... שגדלים מאוד בזיקפה.
באוננות יכול לקחת X דקות לכל אחד וזה תקין!
ומה שהחבר שלך עושה אם זה טוב בשבילו, אולי זה לא טוב בשבילך.... אבל אם זה כואב לך, אל תעשה למרות שזה לא מזיק!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה במיניות,זה דחוף!!חסוי09/01/2012
אני בן 16,והייתה תקופה שלקחתי כדורים נגד דיכאון. הפסקתי לפני כשנה בערך.
אבל לפני 3 שנים,באותה תקופה,לקחתי יום אחד 2 כדורים בבת אחת,למרות שהרופאה אמרה רק אחד.
ומאותו יום,הרגשתי שאין לי חשק מיני חזק,כמו שהיה. ורק לעיתים רחוקות איבר המין שלי היה מגיע לזקפה מלאה. בימים האחרונים זה הידרדר,ואני לא יכול להגיע לזקפה בככל,גם אם אני יראה סרט כחול. אני מרגיש חולשה באיבר המין. דיברתי אם אמא שלי,היא אמרה שהיא תדבר עם הרופא. אני נורא פוחד שאני לא יוכל לקיים יותר יחסי מין,יש מצב שפגעתי במיניות שלי לכל החיים? ניתן לטפל בבעיה כזאת??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה במיניות,זה דחוף!! - תגובה
דניאלה פרייפלד10/01/2012אני לא רופאה אבל ההגיון שלי אומרת שלקחת פעם 2 כדורים במקום 1 לפני כשנה לא נארה לי שפגע בתפקוד המיני לכל החיים...ויופי שאמא שלך תברר עבורך עם הרופא, בכדי להסיר כל ספק.ידוע ,שיש כדורים עבור דיכאון שמשפיעים על החשק, אך שוב, לא שמעתי שיש להם השפעה לזמן רב על החשק לאחר שמפסיקים לקחתם.
אז האם משהו אחר מלחיץ אותך מבחנים, ילדים בבית הספר, לחץ אחר במקום אחר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בדרכי השתןנטשה09/01/2012
שלום !
רציתי לציין שפעמיים היה לי דלקת בדרכי השתן מ-קיום יחסי מין ....
לאחר 4 חודשים שלא שכבנו ... שכבנו לפני כמה ימים ועכשיו שורף לי כאילו עוד הפעם ישלי דדלקת !
אני בת 17 ועם החבר 3 שנים ...
רציתי לשאול איך אפשר למנוע את זה !? למה זה חוזר ? הרי אחרי זה ישר אני הולכת לעשות פיפי ויש מתקלחת עם סבון - femina !
למה זה קורה לי ?
תודה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בדרכי השתן - תגובה
דניאלה פרייפלד10/01/2012ההמלצה שלי ללכת לגניקולוג לבירור אם יש לך ויסטיבוליטיס
לא מדבק !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירויבדוי09/01/2012
שלום :)
אני סטרייט לגמרי אבל בשנה האחרונה כתוצאה מחשיפה לאתרי פורנו של הומואים אני מתחרמן רק מגברים.. גם מנשים אבל מעדיף גברים.. מה זה אומר עליי?!
יש לציין שני ממש סטרייט..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן כמה אתה?
מירב שרון09/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה16
בדוי10/01/201216
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון10/01/2012מאוד חשוב לך לציין שאתה סטרייט, אני מבינה את הצורך שלך לקטלג את עצמך, בגיל ההתבגרות יש לגיטימציה "לחפש" את עצמך, מיניות נעה על רצף, רוב האנשים הם לא הומוסקסואליים או הטרוסקסואליים (סטרייטים) אלא איפהשהו באמצע. תאפשר לעצמך את החופש הזה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמה מכפיפות בטןטל09/01/2012
אני מוצאת את עצמי עושה כפיפות בטן לבטן התחתונה, תוך מאמץ של שרירי רצפת האגן מסתבר ולאחר ריכוז ...מגיעה למיני אורגזמה..
מעולם לא גמרתי עם בני הזוג...
האם זה הגיוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה מכפיפות בטן - תגובה
דניאלה פרייפלד09/01/2012כן הגיוני, איזה כייף לך
בת כמה את
ושאת אומרת מעולם לא...האם את מתכוונת בחדירה או גם במין אורלי.....או שניהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותללא שם09/01/2012
קודם כל תודה!
רציתי לדעת אם בעבר הייתה לי חברה וקיימנו יחסי מין לא מוגנים כמה פעמים אבל היא לא נכנסה להריון זה אומר שאני צריך להיבדק שנינו היינו בתולים..
וכיום אני מקיים יחסי מין על גלולות זה אומר ששנינו צריכים להיבדק?
האם זה בסדר לבצע יחסי מין על גלולות או שעדיף להשתמש בחומר סיכה אם כן תוכלי להמליץ לי על אחד?
ועוד שאלה אני בן 20 גול האיבר שלי הוא 15- 16 והאובי שלו 4.5 - 5 האם זה נתקין אני נוטה לחשוב שהוא קטן האם זה גודל בסדר?
ועוד שאלה חברתי אינה גומרת כשאר אנחנו מקיימים יחסי מין האם זה אומר שיש לי קטן? איך אוכל לגרום לה להגיע לארגזמה?
וכשאר אני חודר אליה אני מרגיש שאיבר מינה רחב לאומת האיבר שלי האם זה בסדר או מראה על בעיה?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות - תגובה
דניאלה פרייפלד09/01/2012הגודל בסדר, אולי אתה לא מרגיש אותה כי א מכווצת דיו? האם רק איתה אתה לא מרגיש?
אם היא מקפידה לוקחת גלולות כפי שהוסבר לה היא מוגנת ולא תיכנס להריון אך גלולות לא מונעות מחלות.קונדום נכון להיום מעניק הגנה בפני מחלות.
לא נראה לי שאתה צריך להיבדק ,יכול להיות שהיה לכם מזל !אבל אם אתה דואג אפשרי ,זה לא בדיקה פולשנית כואבת עם תופעות לואי .
לא הבנתי את שאלותיך לגבי בדיקות ולגבי חומר סיכה שלא בהכרח קשורים לגלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ללא שם09/01/2012איך אוכל להסביר לה לגבי כך שהיא לא מכווצת מספיק?
התכוונתי לזה שאם אני והיא מחליטים לקיים יחסי מין רק על גלולות האם עדיף להשתמש בחומר סיכה כדי להגנה מקסימלית ללא קונדום ואם תוכלי להמליץ לי על חומר סיכמה מסויים?
האם העובדה שהחברה הקודמת לא נכנסה להריון אומר שאני צריך לעשות בדיקת עקרות?
האם יש סיכוי כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
דניאלה פרייפלד10/01/2012משתמשים לרוב בחומר סיכה כאשר אין מספיק רטיבות טבעית לחדירה או יובש מהיר תוך כדי אך לרוב נשים צעירות אינן זקוקות לחומר סיכה
לגבי עקרות יכול להיות היהי לכם מזל אבל אם אתה מודאג אין מניע מלעשות בדיקה
התכווצות נכון קשה אבל אם יש קשר תוכל לשאול אותה אם היא מרגישה שהיא מכווצת ומרפה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםשני08/01/2012
אז ככה, אני בת 19 וחצי ובתולה , מתכננת לקיים יחסי מין עם החבר.... הבעיה היא בעיה לא נעימה כל כך , האמת היא שיש לו איבר מין מאוד מאוד קטן... התייעצתי עם חברה שקוראת ומתעניינת בפורומים כאלה והיא אמרה שישנו סיכוי שקרום הבתולים לא יקרע בגלל אורכו הקטן של איבר המין... ישש סיכוי כזה שאני יקיים איתו יחסי מין ובעצם אשאר בתולה אפשר להגיד כי הקרום ישאר ? ועוד דבר הוא שאני מפחדת לא להרגיש את הסקס בגלל הבעיה הנ"ל ( האיבר שלו באמת פצפון) ובעצם לא להרגיש מה זה סקס.... אשמח לעצה בנושא ותשובה לשאלתי ... תודה רבה (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
דניאלה פרייפלד09/01/2012סקס נחשב לא רק החדירה עינוג הדדי לא קשור רק לחדירה מאהב טוב מעניק תענוג לפטנר לפני תוך כדי אחרי ..חדירה הינה חלק בתוך הריקוד המיני והאורך לרוב לא צריך להשפיע על ההנאה ועל האורגזמה. מה זה קטן?
לגבי קרום הבתולין אין קריעה הקרום מתרחב ויכול להיות שאצלך הוא כבר רחב דיו לאפשר חדירה התעמלות טמפונים אצבע...מרחיבים את הקרום וזה אינו קשור ללהיות בתולה...ברגע שיש חדירה את לא בתולה ..."מידת" הקרום לא קובע את בתוליך...
להרגיש סקס לא רק קשור בו לא לשכוח שיש לך חלק...כולל התכווצות שרירי האגן שעוזר לו ולך להרגיש...
לא לשכח אמצעי מניעה ,בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
טל קוסטקוב21/06/2012אני בת 16 ולא הבנתי מזה חצי בתולה זה מאוד מטריד כי אני חושבת שאני כזאת , כי חבר שלי הכניס לי רק עד החצי כי הוא לא הגיע , כי הוא רק בן 5 ס"מ וזה חצי של 10 וזה גודל ממוצע... דחוף תשובה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון22/06/2012אין כזה דבר חצי בתולה, אם את קיימת יחסי מין מלאים כולל חדירה אז את לא בתולה לא משנה מה אורך הפין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמירה בפנים אחרי מחזור וגלולותפלוני08/01/2012
קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם חברה שלי כיום-יומיים אחרי המחזור שלה וגמרתי בפנים.
היא שותה גלולות באופן קבוע (אין לי מושג איזה אבל כל יום באותה שעה)
האם קיין סיכוי גבוה שהיא תכנס להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון09/01/2012אם חברתך משתמשת בגלולות למניעת הריון יום יום בלי פספוסים, אין חשש להריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פלוני10/01/2012העניין הוא שבזמן המחזור היא לא שותה אותן (לפי ההוראות) ולכן אני מעוניין לדעת אם השפעתן פגה בזמן זה וצריך לחכות כמה ימים שהיא תשתה כמה גלולות ורק אז להמשיך באופן סדיר עם היחסי מין...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון10/01/2012לא צריך לחכות כמה ימים, השפעתן לא פגה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)