מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקרן ונבוך...נתנייתי07/01/2012
אני סטרייט לגמרי. אני אוהב את כל סוגי הנשים אבל לאחרונה בגלל אתרי הפורנו נחשפתי לסוג הנשים שלא נולדו נשים... אני יודע שזה ממש ממש מוזר אבל יש בינהן ממש יפות שמהתלות בהרבה גברים. אני לא נמשך לגברים בכלל אבל משום מה עם הפסאודו-נשים האלו יש לי מעין חשק לנסות, וגם להעז לקבלת החדרה מאחת מהן. האם זה מסוכן בריאותית?? כלומר האם לקבל החדרה יכול להביא לי לזיהומים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקרן ונבוך... - תגובה
דניאלה פרייפלד07/01/2012אם אין שימוש בקונדום, יש יותר סיכון למחלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי שפיכהנתנייתי07/01/2012
אני בן 23 ואני לא מצליח להגיע לשפיכה פנימית בתוך הנרתיק של יזיזה שלי. לא משנה כמה חזק אני פועל או כמה צמוד הנרתיק שלה, אני לא מצליח לגמור בתוכה, ואני יכול למשוך גם שעה ויותר. רק באוננות עצמית אני מצליח לגמור. האם זה קשור לקונדום שאני מלביש או לבעיה פיזית שלי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי שפיכה - תגובה
דניאלה פרייפלד07/01/2012יכול להיות שזה קשור לקונדום אבל זה גם יכול להיות על רקע רגשי...
לא נשמע קושי פיזי כי אתה גומר באוננות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע להרגשה
נתנייתי07/01/2012אבל אם יש לי זיקפה ממושכת?? ז"א יכול שזה תלוי בהרגשה פנימית בזמן האקט?? כי אגיד לך, בזמן האקט אני באמת שמתאמץ לגמור כי אני יודע שזו אורגזמה קצרה והרגשה מופלאה רגעית. ייתכן שקיים מחסום רגשי שנובע אולי מהעובדה שאני לא אוהב את היזיזה שלי? וזה נותן לכך שאני לא מצליח לגמור בתוכה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע להרגשה - תגובה
דניאלה פרייפלד07/01/2012יכול להיות
ואולי במקום להינות ולהרגיש אתה חושב
תנסה לפנטז שאתה מאונן או בתסריטים שיש לך בראש בזמן שאתה מאונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי שפיכה - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר08/01/2012באיזה אופן ועוצמה אתה מאונן? האם מאז ומתמיד זה כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממממ...
נתנייתי08/01/2012משהו כמו פעם ביומיים, ובעוצמה רגילה אני מניח...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עזרהדנה07/01/2012
אני (17) וחבר שלי(18) החלטנו לקיים יחסי מין.. הכל הלך טוב, בדקנו לפני על קונדומים וכו'... הכל הלך טוב עד לרגע שהוא שם את הקונדום, הוא נלחץ והעניינים לא זרמו, וכמו שאת מבינה הוא לא הצליח..
מה לעשות ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה שלום
מירב שרון07/01/2012אין מה להילחץ זה קורה, זה קרה, וזה יכול לקרות...אני מציעה שבתור התחלה הוא יתרגל את הנושא של הקונדום עם עצמו באוננות. כאשר הוא "יתיידד" עם הקונדום, תנסו שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוג תחתונים,יוסי07/01/2012
שלום , אני מתגייס בקרוב ורציתי לדעת אם תחתונים רגילים או בוקסר עלולים להשפיע על גודל האיבר ? הוא יכול להתפתח עוד ...
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג תחתונים, - תגובה
דניאלה פרייפלד07/01/2012אין קשר בין תחתונים לגודל הפין
קנה תחתונים שנוחים לך
גיוס טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותחסוי06/01/2012
יש לי יום שני טור לגניקולוגית לקבלת גלולות, הבעיה שהיום (שישי) קיבלתי מחזור, השאלה היא אם היא בודקת ממש את האזור או שהיא רק מביאה לי גלולות לפי השיחה איתה,
אם אני מתחילה לקחת את הגלולות מיום שני כלומר ביום ה4 של המחזור מתי אני מוגנת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
דניאלה פרייפלד06/01/2012אם את בתולה בד"כ לא עושים בדיקה חודרנית....
רוב הגלולות שאני מכירה לוקחים מהיום הראשון של הוסת ...ולכן כל השאלות שיש לך לגבי לקיחת גלולות יש לרשום ולשאול את הגניקולוגית.לבוא מוכנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה.נועהלי06/01/2012
ב16.12 הייתי במסיבה והתנשקתי עם ידיד שלי הוא שכב מתחתיי אבל כיאלו היינו כל הזמן עם בגדים לא עשינו כלום. ולא שתיתי כלום ואני בטוחה שלא קרה כלום. ושעצרתי את עצמי לפני שזה התפתח לסקס
אבל אני בד"כ מקבלת מחזור באופן סדיר בין ה22 לחודש עד ל26
ועדיין לא קיבלתי מחזור, ואני נלחצת מדברים כאלה למרות שאני כמעט בטוחה שלא קרה כלום, כתוב אינטרנט שהביוץ זה בערך 14 ימים אחרי המחזור וזה מתאים בדיוק לאותו יום
ואני כבר מתחילה לחשוב שאולי אני לא זוכרת מה שקרה או לא יודעת
אני ממש מפחדת בקשר לזה, ולאחרונה היו לי גם כל מיני בחילות, אבל היו לי אותן גם לפני אותו יום.
אני לא יודעת מה לעשות המחזור שלי לא מאחר בד"כ , שמעתי שמחזור יכול לאחר גם מגורם של לחץ נפשי, זה נכון?
עוד משהו, זה שאני בתולה ובתוך הייתי זוכרת עם הייתי מאבדת את הבתולים.
אבל כל הדברים האלה ממש מלחיצים אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף שאני בת 16
נועהלי06/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה עזרה. - תגובה
דניאלה פרייפלד06/01/2012קודם להירגע כי לחץ אכן יכול להשפיע על הוסת
לפי התאור שלך אם היית עם בגדים לא יכול להיות שאת נכנסת להריון זרע לא חודר בד.
ואם לא שתית כלום אז קשה לי להאמין שסממו אותך ולכן לא נראה לי שקרה לך משהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא אוננתי עדיין ואני בן 17.5בן 17.504/01/2012
טוב לא אוננתי עדיין בחיים
האם זה ישפיע עליי עכשיו \ בעתיד?
האם זה בסדר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא אוננתי עדיין ואני בן 17.5 - תגובה
דניאלה פרייפלד05/01/2012אין בסדר או לא בסדר....
לגבי השאר אני לא מבינה מה שאלתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אוננתי עדיין ואני בן 17.5 - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר05/01/2012זה לא ישפיע על דבר כזה או אחר.... בין אם תאונן או לא, תתחיל היום או לא וכו'....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יציאה מהארוןדניאל04/01/2012
שלום,
הבן שלי החליט לצאת מהארון לאחרונה.
קראתי קצת על אימון יציאה מהארון, האם זהו רעיון טוב עבורו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון04/01/2012אני לא מצליחה להיכנס ללינק הזה, בן כמה בנך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיציאה מהארון - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר05/01/2012בן כמה בנך? האם הוא מגובש בהעדפתו המינית? איך הסביביה מתייחסת? אם הוא אכן מגובש כל דבר נכון לעזור לו לצאת מהארון...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלותנער מבולבל04/01/2012
שלום, אני בן 18 וחצי. בחודשים האחרונים אני מתעסק באובססיביות מפחידה בשאלת זהותי המינית. יש לציין שאני מאונן על בסיס קבוע, כשמושא הפנטזיות הן נשים. למרות זאת, לפני כל פעם שאני נכנס ל"תהליך" הזה, אני מצוי בחרדת ביצוע/חרדת ציפייה. התחושה היא שאני נמצא במבחן, ואם האוננות לא תהיה מספקת כמצופה זאת תהיה הוכחה שאיני הטרוסקסואל.
בתוך כך, עולות מספר סוגיות הקשורות לנושא שמטרידות אותי. למשל, הלילה חוויתי קרי לילה. לפני שהלכתי לישון דימיינתי סיטואציה מינית מסוימת עם אישה שאני מכיר, אבל מתוך בחירה עצרתי זמן מה לפני ההגעה לפורקן - פשוט העדפתי לעשות זאת בבוקר. אך רגע לפני שהתעוררתי, לאחר סדרה רצופה של חלומות שאינם קשורים לעניין, דימיינתי סיטואציה מינית שאינה נוחה לי. לא נכללו בו אנשים נוספים מלבדי. אני זוכר שבחלום לא רציתי להגיע לאורגזמה, ואולם בטעות זה התרחש. כשקמתי חשתי רטיבות גדולה. כעת אני בסטרס, ומנסה להבין האם יש קשר בהכרח בין הדימיון לתוצאה, מאחר והאירוע לא היה נוח לי. הוא לא היה הומוסקסואלי אך אני גם מתקשה להבין האם הוא היה הטרוסקסואלי.
סוגיה נוספת: אף פעם לא קיימתי יחסי מין, אולם לעיתים אני מדמיין את עצמי ניצב בפני אישה במערומי ומתגרה מכך. הרגשתי היא שתחושה המבוכה מדליקה אותה במצב הזה. מן הראוי לציין שאני לא חש כן כשאני בסיטואציה כזאת בפני גברים, מה גם שמידת הגירוי עולה ככל שהאישה שלנגדי מושכת יותר, אפילו אם היא בבגדיה. לראייה, לפני כמה חודשים נאלצתי מסיבה מסוימת להתפשט בפני מספר רופאים, וכשאני נזכר בשלב בו התפשטתי בפני רופאה אני מתגרה מכך. אני גם חושב שזה קשור לשינויים המשניים שגופי עבר כחלק מגיל ההתבגרות, כולל צמיחת השיער - הפיכתי לאדם שעיר יותר גורמת לי לחוש מבוכה בפני עצמי. אני מודע לכך שכשאני רואה את עצמי עירום אני רואה אותי, ולכן אני חושב שאם אראה גבר אחר בסיטואציה כזאת לא אתגרה מכך. אך האם ייתכן שאני נמשך לעצמי? ומאחר ואני זכר שחושש לגבי זהותו, זה מדאיג אותי.
שאלה אחרונה, שאינה קשורה באופן ישיר: האם נטילת כדורים שאינם מיניים משפיעה על מידת היצר המיני? כשאני לוקח ריטלין אני חש רצון עז להגיע לאורגזמה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
נער מבולבל04/01/2012התכוונתי לכתוב "הרגשתי היא שתחושת המבוכה מדליקה אותי", ולא כפי שנכתב: "הרגשתי היא שתחושת המבוכה מדליקה אותה". תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון - תגובה
דניאלה פרייפלד04/01/2012הראש שלך פעיל מיני וזה הגיוני לגילך.....בשינה לא ניתן לשלוט על התסריטים ולכן יש קרי לילה, גם אם מה שאתה זוכר, אינו תסריט מיני , זה לא בהכרח אומר שלא חלמתה משהו שיותר מגרה...כל מה שקורה בראש כלומר פינטוזים או חלומות לגטימיות ....
העובדה שעדין לא קיימת יחסי מין, לא אומר דבר על נטיות המיניות שלך.אולי אתה טיפוס שמחכה לקשר ולא שטוצים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה המשךליטל03/01/2012
איפה אפשר לקנות חוקן , ואיך היא יכולה לעשות את זה ? זה כואב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה המשך - תגובה
דניאלה פרייפלד03/01/2012בבתי מרקחת, כתוב בהוראות שימוש,לגבי הכאב ,כאב הינה תחושה אישית וכל אחת/ד עם סף כאב שלה/ו ולכן אני לא יכולה לענות אני משארת שאולי זה קצת לא נעים כי בכל זאת מכניסים ל....אבל אם עושים את זה כםי שכתוב לא נראה לי שזה אמור לכאוב...אבל זה אישי....כולל הלא נעים ,שאני משארת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשווווווווליטל03/01/2012
ישלי חברה שמקיימת יחסי מין עם חבר שלה ואנחנו חברות ממש טובות היא מספרת לי הכל, כולל היחסים המיניים בניהם, היא סיפרה לי פאדיחה שקרתה לה ממש מוזרה
הם קיימו יחסי מין וגם מאחורה ולאחר שסיימו היא ראתה על האביר מין שלו קקי, זה הגיוווווווווני ??????? ומה אפשר לעשות כדי למנוע כזה דבר ? האם זה בעיה אצלה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשוווווווו - תגובה
דניאלה פרייפלד03/01/2012כן, במין אנלאי ,אם לא עושים חוקן לפני החדירה (ניקוי) יש אפשרות שיצא קקי.חשוב מאד לומר לחברתך לא לעבור למין קדמי ישר אחרי מין אנאלי.אם רוצים להמשיך מאד חשוב נקיון יסודי ואז להמשיך.
ניתן לקנות חוקן ביתי, אם זה מפריע להם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרה דחוףאנונימית03/01/2012
אתמול עשיתי שלישיה עם שני חברים טובים שלי...
וקרה מצב שהם שניהם עשו אותי אנאלי (כאילו איבר המין של שניהם היה בפנים באותו הזמן)
מאוד כואב לי מזה עד עכשיו..
האם זה משהו מסוכן?
האם אני צריכה לבדוק או שזה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה דחוף - תגובה
דניאלה פרייפלד03/01/2012בת כמה את
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתגובתך
אנונימית04/01/2012אני בן 16 ושמונה חודשים...
זה קשור לאם יכולה להיות לי בעיה מזה או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לי אלייך או אליך
מירב שרון04/01/2012השאלה נשאלה כאילו שאת בת ואח"כ בתשובה לדניאלה את עונה שאת בן, עד כמה השאלה שלך משקפת את המציאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתגובה שלך
אנונימית04/01/2012אני כתבתי את השאלה הזאת בשביל חברה שלי.. אין לה מחשב בבית...
ואת ההודעה הראשונה היא כתבה...
אבל כשעניתם היא לא הייתה אז אני עניתי ובטעות כתבתי בן...
הגיל שלה הוא 16 ושמונה חודשים..
אני לא עובד עליכם או משהו...
היא ביקשה ממני כי היא הרגישה רע אז הצעתי לעזור לה ושמעתי שאתם עוזרים פה מאוד..
אז אני ישמח אם תענו לנו אם היא צריכה להיבדק או שזה נורמלי ואם זה בסדר בגיל הזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתגובה שלך - תגובה
דניאלה פרייפלד05/01/2012אני חושבת שהיא מרגישה חסרת אונים לא כל כך מבינה איך הגיע למצב הזה ומבולבלת....
האם זה היה בהסכמתה בכלל?
לדעתי כדאי שהיא תתקשר לדלת פתוחה
03-5101511
אני חושבת שהיא צריכה לדבר עם משהוא/היא
אני מבינה שלהוריה היא לא יכולה?!
בדלת פתוחה יעזרו לה גם לגבי בדיקות אם צריך....
כל הכבוד על עזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תעזרי..
אנונימית05/01/2012היא עשתה את זה בהסכמה מלאה...
את יכולה רק להגיד לי אם יש לה סיבה לדאוג או אם זה יכול להיות מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תעזרי.. - תגובה
דניאלה פרייפלד05/01/2012אם הבנים היו בריאים אין ממה לדאוג ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף !! בעיות זקפה בן 15אורי03/01/2012
אני בן 15 ולפני כמה ימים אני וחברה שלי התמזמזנו והיא התחילה לאונן לי ולא עמד לי אז וזה היה נורא מביך אני יודע שאני לא הומו אבל בזמן האחרון אני לא מצליח להגיע למצב של זקפה מלאה מה אני יכול לעשות?? דחוף !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף !! בעיות זקפה בן 15 - תגובה
דניאלה פרייפלד03/01/2012מה קורה לך בזמן האחרון האם אתה לחוץ יותר או שאתה תרוד כי...זה לא סימן מחייב לזה שאתה הומו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גומר בלילהחסוי03/01/2012
שלום אני כבר בן 17 לפעמים קרה לי שאני קם בבוקר ורואה שאני גמרתי בלילה מתוך שינה
זה קרה אולי פעם בחצי שנה אולי פחות אבל בשבוע האחרון זה כמעט קרה לי כל יום !!! זה קצת מציק כל יום לקום עם תחתונים עם שפיך ... מה אפשר לעשות ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גומר בלילה - תגובה
דניאלה פרייפלד03/01/2012
לא הרבה ...תנסה לאונן לפני שינה...
מה שונה סביבך בשבוע האחרון "שהדליק" אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חסוי04/01/2012בתקופה האחרונה אני הפסקתי לאונן בכלל אבל קודם לפעמים הייתי מאונן פעם בכל יום ו בתקופה האחרונה קצת התחלתי לאהוב מישהי ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז הנה לך ההסבר...
מירב שרון04/01/2012מה שלא יצא ביום, יצא בלילה...הגוף מדבר בשבילך אם אתה רוצה להקשיב לו או לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
דניאלה פרייפלד04/01/2012הנה התשובה התחלת לאהוב.....אז הלב עובר בלילה לראש ואתה ממשיך להתאהב.. גם הגוף משתף פעולה ,זה טבעי ביותר!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה לעשות
חסוי04/01/2012אז מה את אומרת לעשות לאונן ? וכל אולי זה לא יקרה בלילה? אם כן באיזה תדירות לאונן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון04/01/2012אוננות אפשר כל יום, זה בהתאם לצורך שלך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל גם לי יש את זה ו..
חסוי 214/01/2012גם לי זה קורה, אבל אני לא רוצה לאונן, כי לי מה שאמרו לי, ואני רואה את זה וזה נכון.
כשמאוננים מפתחים פצעי אקנה, ואני לאט לאט מטפל בפנים ואני לא רוצה לאונן \=
אם לא הבעיה עם הפנים, לא הייתי נגרר לשום בעיה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שום קשר בין אקנה לאוננות...
מירב שרון15/01/2012יתכן שמרוב שאתה נלחץ מכך שאתה מאונן אז בגלל זה יש לך פצעי אקנה אבל לא בגלל עצם האוננות. סטרס (לחץ נפשי) כן משפיע על היווצרות פצעי אקנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון!
חסוי 214/01/2012מצטרף לשאלה, גם לי זה קורה וזה פשוט מציק ברמות \=
מה עושים עם הדבר המעצבן הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי אקנה
מירב שרון16/01/2012תפנו לפורום של קוסמטיקה או רפואת עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בזמן מחזורדחוףףף03/01/2012
אני לוקחת גלולות יסמין כבר מעל חצי שנה , בתחילת החודש שכחתי גלולה אחת אך למרות זאת השלמתי את החפיסה. אני וחבר שלי שמענו שביום הראשון של המחזור אפשר לעשות סקס בלי קונדום ללא חשש מהריון, עשינו בלי קונדום והוא גמר בחוץ ... רציתי לדעת אם יש סיכוי להריון? אם כן לקחת פוסטינור ?! אשמח אם תענו במהרה זה דחוף!!! תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון בזמן מחזור - תגובה
דניאלה פרייפלד03/01/2012אני לא גניקולוגית אבל
לפי התאור ,שרק את הראשון שכחת וביום הראשון של הוסת והוא לא גמר בפנים לא נראה לי שיש חשש להריון לא רצוי.
אפשר לפנות את שאלתך בפורום גנקולוגיה נערות
אם את עקבית עם הגלולות אין חשש להריון גם בזמן וסת כי גלולות מונעות ביוץ.
ואין זמן שלא ניתן להיכנס להריון, אם לא מוגנים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון בזמן במחזור
דחוףףף03/01/2012שכחתי גלולה אחת בערך בשבוע השני של החודש ואחרי זה המשכתי כרגיל (פשוט פספסתי אחת) את אוומרת בעצם שאין סיכוי להריון?! אני אתחיל חדשה בסוף המחזור...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון בזמן במחזור - תגובה
דניאלה פרייפלד03/01/2012שינית את הכדור שפספסת, כדי להיות רגועה ,כדאי לברר עם גניקולוג/ית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)