מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש אפשרות לאיחור במחזור בגלל סקס?יוסי24/10/2011
אני וחברה שלי קיימנו יחסין קאוי לציין שחברתי לא עשת סקס הרבה פעמים ממש מספר פעמים מועט האים ישנה אפשרות כתוצאה מסקס יתעכב לה המחזור?
עוד ראוי לציין שהיא לא לוקחת גלולות והמחזור שלה תמיק בשמן עוד צריך לציין שהמחזור מתעכב בערך 3 שבועות בבקשה צריך עזרה דחופה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש אפשרות לאיחור במחזור בגלל סקס? - תגובה
דניאלה פרייפלד24/10/2011רצוי לפנות שאלה זו בפורום גניקולוגיה נערות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות עם חברעמית23/10/2011
שלום, יש לי חבר שהוא הומו ובעל ניסיון עם בנים. יש לי חשק ממש עז לנסות לאונן איתו כדי לראות מה זה עושה לי. אני קצת מבולבל ורציתי לנסות ולראות את התגובות שלי. האם יש דברים מיוחדים שצריך לשים לב אליהם? צריך קונדום? ואם נזרום ליותר מזה, יש סכנה בגלל שהוא כבר היה עם כמה בנים בסקס? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעמית שלום
מירב שרון24/10/2011קודם כל זה לגמרי לגיטימי לאפשר לעצמך לחקור את המיניות שלך עם עצמך ועם הסובבים אותך, אם זה בנים/בנות. אם ההתנסות עם עם מישהו שכן יש לו ניסיון מיני קודם אז יש סיכון של מחלות מין ולכן מאוד חשוב להשתמש בקונדום גם ב-outer-sex (כל המשחק המוקדם שלפני חדירה) וגם בסקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהOuter sex
עמית24/10/2011המונח מתייחס גם לאוננות הדדית וכדומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון24/10/2011איידס הוא נגיף שנישא בחמישה נוזלי גוף: דם, זרע, נוזל הזרע (הנוזל השקוף הנפלט מאיבר המין הגברי לפני הזרע), הפרשות הנרתיק וחלב אם.
אם אתה מקיים יחסים לא מוגנים עם גבר שהיו לו פרטנרים קודמים אז אתה לוקח סיכון של הידבקות במחלות מין כגון איידס. לכן הייתי מציעה שגם ב-outersex לא תיקח סיכונים מיותרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על ההטרדה אבל...
עמית24/10/2011הכוונה גם לנשיקה ואוננות הדדית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון24/10/2011איידס לא עובר בנשיקות, אלא אם כן יש פצע פתוח..באוננות הדדית יש את נוזל הזרע וזה כבר סיפור אחר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
עמית24/10/2011אני בכלל שאלתי מה הכוונה ב-אווטר סקס... האם הכוונה גם לאוננות הדדית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
מירב שרון25/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגביי הריון דחוףאלמוני 4123/10/2011
אני וחברה שלי הרבה זמן ביחד ביום שישי האחרון גמרתי שהיא הייתי מעלי ואני עם תחתון והיא ערומה יש מצב להריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון24/10/2011אם אתה היית עם תחתון אז אין לך ממה לחשוש כי הזרע לא חודר דרך התחתונים אלא אם כן זה תחתון שמאפשר שהפין "יברח" ויבוא במגע ישיר עם הפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי היריוןלירון23/10/2011
אם חבר שלי גמר ושנינו לבושים, מכנס ותחתונים יש סיכוי להיריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי היריון - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר23/10/2011לפי מה שאת כותבת...אין סיכוי להריון!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור בנטילת גלולהדניאל23/10/2011
היי,
אני נוהגת ליטול גלולות מילאן למניעת הריון כל בוקר בשעות הבוקר, אתמול לקחתי את הגלולה בשעה 8 בבוקר.
היום בבוקר שכחתי ליטול את הגלולה ונזכרתי רק בשעה 5 אחר הצהריים בדיוק לאחר שקיימתי יחסי מין ומיד לאחר מכן נטלתי אותה (ז"א שלא עברו יותר מ12 שעות מהשעה בה הייתי אמורה ליטול אותה)
האם קיים חשש להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדניאל שלום
מירב שרון24/10/2011כל עוד לא עברו 12 שעות מרגע נטילת הגלולה אין לך ממה לחשוש, רק להמשיך לקחת את שאר הגלולות בצורה סדירה בלי פספוסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 15חסוי21/10/2011
בן 15) ישלי חברה כבר שנה , כל פעם היא מגרה אותי אנחנו עושים סקס יבש בלי בגדים כבר מהחצי שנה הראשונה וכל פעם אחרי שאנחנו עושים את זה היא מתבאסת ואומרת שהיא רוצה להפסיק , אבל אני לא רוצה להפסיק אני רוצה להתקדם איתה ליחסים מלאים ..
הבעיה שאני כבר לא יכול להתאפק לשות את זה והיא לא רוצה בכלל .
להיפרד או לחכות? כי בזמן הקרוב זה לא יהיה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון22/10/2011לאן אתה ממהר? אם אתה באמת אוהב אותה תכבד את בחירתה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק אם
אנונימית01/11/2011אם אתה אוהב אותה ומכבד אותה, תחכה לה. מתי שהיא תיהיה מוכנה אתה תדע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת אוננות לזמן רברועי21/10/2011
שלום, אני החלטתי שאני מפסיק לאונן למשך זמן רב (לא מוגדר) מסיבות שונות (לא דתיות חס וחלילה).
השאלה היא האם ישנה סכנה כולשהי בהפסקה של משהו שהתרגלתי לעשות שנים? (3-4 שנים, פעם ביום).
כיצד אפשר למנוע קרי לילה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת אוננות לזמן רב - תגובה
דניאלה פרייפלד21/10/2011אין סכנה
ולא ניתן....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזקמישהו21/10/2011
שלום!
אני בן 16.. ולא הוצאתי זרע כבר שנה שלמה מטעמי דת... האם יש סכנות בעתיד לדבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזק - תגובה
דניאלה פרייפלד21/10/2011לא אין סכנה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ברחם לאחר סקסלוליטה20/10/2011
היום קיימתי יחסי מין עם חבר שלי ורק אתמול הסתיים לי המחזור ועשינו את זה בלי קונדום ובלי כלום..אחרי כשעה התחילו לי כאבים חלשים כאלה באזור הרחם...זה יכול להיות הריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללוליטה שלום
מירב שרון20/10/2011אם קיימתם יחסי מין לא מוגנים וכבר לא היית במחזור היום אז יש סיכון של הריון לא רצוי וכדאי לקחת גלולת חירום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ
לוליטה25/10/2011שכחתי לציין שהוא לא גמר בכלל ..
ואמרו לי שהשבוע שאחרי שנגמר המחזור אני לא יכולה להכנס להריון,זה נכון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללוליטה שלום
מירב שרון01/11/2011גם אם הוא לא "גמר" עדיין עלול להיות זרע משפיכה קודמת בנוזל המקדים. וזה ממש לא נכון להסתמך על שיטת "הימים הבטוחים" כאמצעי מניעה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה מוקדמתמודאג19/10/2011
אהלן אני בן 18 ואני מקיים יחסי מין מזה כבר שנתיים.
לצערי הרב , ב80 אחוז מהמשגלים שהיו [והיו לא מעט, לאו דווקא עם מספר גדול של בנות], אני שפכתי תוך 5 דקות גג.
יש לציין שהיחסי מין בוצעו עם קונדום.
אני רואה ביחסי מין כסיפוק מיני נטו ולא כאקט שמביע אהבה [אני יוצא כרגע עם מישהי וקיימנו יחסי מין כבר 3 פעמים עם קונדום ובשלושת הפעמים גמרתי תוך 5 דקות גג].
יש סיכוי שפה הבעיה שלי? פסיכולוגית נטו?
אני ממש אובד עצות, זה מתחיל לערער את הבטחון שלי.
נניח וזו אכן בעיה פסיכולוגית, איך אני אמור לטפל בזה? קשה לי לראות את הפרצוף המאוכזב של הפרטנרית ובמיוחד לשמוע את הניחומים של "לא נורא זה קורה לכולם".
איך אני מטפל בזה?
תודה מראש וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אויישש
דורון19/10/2011איזה מסכן.........
5 דקות ?! איזה מסכנות הבנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמודאג שלום
מירב שרון19/10/2011אני מבינה ממך שאתה יותר מודאג מכך שיש לך שפיכה מוקדמת מאשר מכך שעבורך יחסי מין זה אך ורק למען סיפוק ולא כאקט של אהבה. אני מאמינה שכן יש קשר בין השניים, כי אם זה רק אקט מיני אז אפשר "לגמור עם זה מהר". טרם בדקת מה קורה לך בסקס כאשר אתה בקשר עם מישהי שיש גם אהבה וגם סקס, שווה לבדוק את זה... אם מטרתך ללמוד לשלוט על השפיכה, בתור התחלה יש כל מיני תרגילים שאתה יכול לעשות כגון התחל-הפסק (תמצא בגוגל). כמו כן, אפשר למרוח מאלחש על הפין 20 דק' לפני סקס וגם זה יכול לעזור. בתקווה שאתה משתמש בקונדומים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מודאג19/10/2011כרגע אני בתחילתה של מערכת יחסים עם מישהי.
היא נורא לטעמי ואני חושב שהרגש יכול להגיע רחוק..הבעיה היא שאני לא יודע בדיוק איך להפוך את הסקס מבחינתי מאקט מיני בלבד לחוויה אינטימית ורומנטית..
איך אני עושה את הסוויטצ' הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון19/10/2011בכך שלא תמהר איתה להגיע למיטה, תבנה את הקשר באופן הדרגתי, תלמד להכיר את הבן אדם והיא אותך ולאט לאט גם שיבוא המגע הפיזי, כשתגיעו לשלב של סקס כבר יהיה ביניכם ביטחון, אמון, תקשורת פתוחה, כבוד הדדי וכד'. ואם כבר הגעתם למיטה אפשר לבקש ממנה לעשות stop אח"כ rewind ואז להתחיל מהתחלה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות ללא שפיכהחסוי19/10/2011
שלום,אני מאוננן לפחות פעם ביום ואף פעם לא יוצא לי זרע.האם זה אומר שאני עקר???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן כמה אתה?
מירב שרון19/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהמיכאל18/10/2011
אני בן 16 ואני וחברה שלי מקיימים יחסי מין מזה מספר חודשים. במהלך השבועיים, האחרונים במהלך יחסי המין יורדת לי מעט הזיקפה מה שמוביל לחוסר הנאה מצד חברתי.
ממה הדבר יכול לנבוע ומה עלי לעשות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכאל שלום
מירב שרון19/10/2011מספיק שזה קרה לך פעם אחת כדי שזה יהפוך להיות משהו שמעסיק/מטריד אותך ואז זה מעין "כדור שלג", מה שנקרא "חרדת ביצוע". האם קורה שמאז שיש את הקושי אז תוך כדי אתה מתחיל להתעסק במחשבות של "האם יעמוד לי/לא יעמוד לי"? אם כן, אז מה שקורה זה שאתה "מתנתק" מהגוף ומהתחושות הפיזיות ועסוק במחשבות מטרידות, מה שלא מאפשר לך להיות בכאן ועכשיו. אני ממליצה בחום לחזור לכל מה שנקא outer-sex להוריד למשך זמן את הגורם המלחיץ שזה חדירה ולנסות להתחבר אך ורק לגוף ולתחושות הפיזיות, האם העור שלה רך, יבש, רוב, ריחות גוף וכד' ואם יש מחשבות מטרידות אז להכניס אותם למגירה דמיונית ולהמתקד במחשבות על הגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה למירב שרון
מיכאל19/10/2011ניסיתי את מה שאת אמרת ואכן כל עוד אין חדירה (מין אורלי לדוגמא) הכל בסדר. השאלה האם יש פיתרון כלשהו חוץ מ"לשים בצד" כיוון שעד כה הדבר לא עזר...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פיתרון
מירב שרון19/10/2011אם חזרתם ל-outer-sex אז עכשיו תנסה את מה שהצעתי, כדאי לנסות בתורות ולא במקביל שאתה תיגע בה והיא תיגע בך, כשאתה נוגע בה, תשאל את עצמך מה התחושות הפיזיות שיש לך? לגבי חום גוף, לגבי העור והמרקם שלו, לגבי רטיבות/יובש וכד' אך ורק הגוף ומה הוא אומר, כשהיא נוגעת בך אותו כנ"ל תשאל את עצמך מה אתה חש, לא מה אתה מרגיש, אלא מה הגוף אומר לך. תתן לה את אותן ההנחיות ושניכם בסוף תתנו פידבק אחד לשני איך היה המגע בקבלה ובנתינה. אם תוך כדי יש מחשבות מטרידות, תכניס למגירה דמיונית ותתפקס מחדש לגבי הגוף....אם זה עובד אז תעשו את גם בסקס, בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עד איזה גיל?משה18/10/2011
עד איזה גיל יכול לגדול האיבר? בס"מ בזיקפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד איזה גיל? - תגובה
מירב שרון19/10/2011הפין מתחיל לצמוח בין הגילאים 10-14 ומתבגרים צריכים לחכות בין שנה לשנתיים לאחר שהם מפסיקים לצמוח בגובה כדי לדעת מה האורך הסופי של הפין שלהם.אצל בנים יכולה להיות צמיחה פיזית עד גיל 21.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל איבר המיןדוד18/10/2011
שלום, אני בן 13 ואיבר מיני גדול בהרבה מן הממוצע. בפעם האחרונה שמדדתי גודלו היה כ- 22 סנטימטרים. האם גודלו תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל איבר המין - תגובה
דניאלה פרייפלד18/10/2011זה מה יש....ואיתו אתה צריך "להתיידד"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דוד18/10/2011מהי הכוונה שלך להתיידד איתו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
דניאלה פרייפלד19/10/2011כמאוננים לדוגמא אז אתה מתחיל להתידד איתו אתה מלמד את עצמך איךלהחזיק לפני שאתה גומר או שאתה מחליט לגמור יותר מהר ...או לא לגמור המטרה הנאה וכך גם בזוגיות הנאה והתחושות השונות שיש שאתה נכנס..כולל מגע היד שלךעל פינך ומידת הרטיבות ובתנוחות שונות......זה להתידד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהמור18/10/2011
היי .. ישלי הרבה חברים כשבר עשו את זה ואני עדיין לא .. לא בגלל שלא הייתה לי תאופציה אלה בגללל שאני מפחד .. אני מפחד שאני לא ידע מה לעשות ולאן להכניס את איבר מיני .. והאם זה נכנס בקלות או שצריך "לכוון" שהאיבר יכנס פנימה ובכלללי מה לעשות .. אני מאדו רוצה לעשות את זה כבר מבקש עזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן כמה ?
דורון18/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה - תגובה
דניאלה פרייפלד18/10/2011או קיי
קודם בן כמה אתה
רצוי לעשות את זה בתוך קשר של חברות ולא משום שכל הסביבה עשתה את זה!!!
אז אולי הרווחת מזה שאתה חושש וזה גם מראה שאתה לא מוכן נפשית לזה כלומר אתה טיפוס אחר מחברך וזה בסדר להיות אחר.
הפעם הראשונה צריכה להיות שונה כי זו הפעם הראשונה. שיווצר קשר נפשי כלשהו וכך גם המיניות תהיה שונה כי תרצה להכיר את .....לא סתם לחדור ולגמור...
אז ההצעה שלי אליך לא להיות בלחץ .
היום בכל חנות ספרים יש ספרים על מיניות למתבגרים כדאי להשקיע ואז יש איורים ... יש את הספר "המדריך הישראלי למתבגרים" של טלי רוזין ועמוס בר, מומלץ בחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)