מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איבר מיןיונתן03/11/2011
אני לא מבין למה אני כבר בן 15 והאיבר מין שלי עדיין קטן מאוד ואני דיי מתבייש להתקלח אחרי משחק עם החברים(אני משחק כדורגל)
למה? =(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליונתן שלום
מירב שרון03/11/2011אני מבינה שזב נורא מטריד אותך, אתה לא לבד, זאת השאלה הכי שכיחה בפורום הזה, רוב הבנים מוטרדים מהגודל של הפין שלהם. למרות שפעם אחר פעם אנחנו מסבירים שאין לגודל שום חשיבות, הרי רוב הבנות מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן ולא מהחדירה עצמה אז האורך לא רלוונטי...זה מה שאתה עושה עם כל שאר הגוף שלך בסקס עם בחירת לבך, ועד כמה שאתה יודע איך לענג אותה...ובכ"ז לא ציינת מה אורך הפין שלך במצב זקפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודל הפין
יונתן03/11/2011במצב זקפה 11-12
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון04/11/2011הגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ באורכו, אז נכון שאצלך הוא קצת מתחת לטווח הנורמה, אבל אתה עדיין בגיל של צמיחה פיזית, כנ"ל לגבי הפין שלך....כמו בכל שאר התכונות הפיזיות זה לגיטימי שיהיה שונות, גם אצל נשים יש כאלה עם חזה קטן לעומת אחרות עם חזה גדול, גבוהים לעומת נמוכים, שמנים לעומת רזים, וכד'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להריון-דחוף מאדאתי03/11/2011
שלום שמי אתי ואני בת 19...אני מקיימת יחסים עם בעלי במשך חצי שנה עם גלולות-יסמין
הפעם הראשונה ששכבתי איתו אחרי המחזור שעבר היה בזמן הביוץ...והיה לי רק 4 ימים של גלולות לפני ששכבתי איתו כשצריך שיהיה 9 נראה לי....
הפסקתי את הכדורים כדי שיגיע מחזור והגיע לי ממש קצת בצבע חום ומממש ממש קצת במשך 3 ימים...בדרך כלל יש לי הרבה כאבים והרבה דם ותמיד מאד מסודר אבל הפעם אין כאבים! אני קצת עצבנית...מתעוררת כל בוקר לשרותים...(ממש נדיר) אני מרגישה מאד לבבית ומתרגשת הרבה...(בוכה). יושנת ממש עמוק ונדמה לי שהפטמות שלי טיפה יותר כהות.... היום התעוררתי מסוחררת עשיתי בדיקה ביתית של הריון ויצא שלילי...
יכול ליהיות שבכל אופן אני בהריון? מה לעשות?
אשמח לקבל תשובה בהקדם אני ממש בלחץ :)
תודה ויום טוב
אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא להפנות שאלתך לפורום רפואת נשים
מירב שרון03/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להריון אחרי בדיקת הריון שליליתספיר01/11/2011
שלום שמי ספיר אני בת 17 ורציתי לשאול אם יש לי סיבה לחשוש מהריון-
אני וחבר שלי שכבנו לפני כמעט חודש בלי קונדום ועוד פעם גם כמה ימים לפני ה-20 (התאריך שהייתי אמורה לקבל) עד עכשיו לא התחיל המחזור ואין לי שום סימן שהוא עומד לבוא ובדרך כלל הוא סדיר אצלי, המקסימום זה יומיים לפני או אחרי, עשיתי שתי בדיקות הריון לפני מספר ימים אחת בערב ואחת בבוקר ויצא שלילי למרות זאת אני עדיין חוששת שאולי שתי הבדיקות טעו, אולי זה היה מוקדם מידי כדי שהיא תגלה, זה הגיוני? ומה אני אמורה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לספיר שלום
מירב שרון01/11/2011אם 2 בדיקות יצא שלילי, אין סיבה לדאגה. רק הלחץ שאת שרויה בו בפני עצמו עלול לעכב את המחזור. מה שכן, נשאלת השאלה - למה זה קורה? למה "לשחק באש" פעם אחר פעם? בסוף הרי ברור לך שכן יהיה "פנצ'ר"...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מור02/11/2011הוא פשוט אוהב להתחיל עם קונדום ואז להוריד באמצע ולגמור בחוץ, משום מה לא הייתה לי בעיה בשתי הפעמים אבל מעכשיו אני יקפיד, תודה רבה
אבל מה אני פשוט אמורה לחכות לו בלי לחשוש? אם הוא יאחר בחודש או יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמען הסר חשש
מירב שרון03/11/2011את יכולה לעשות בדיקת דם על מנת לשלול הריון לא רצוי. את צריכה לבקש ספציפית לבדוק את זה, לא רואים את זה בבדיקת דם רגילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף! כואב ליאנונימי31/10/2011
אני היום אוננתי פעמיים ואחרי כמה שעות ראיתי שהראש של הזין שלי נפוח..
מה לעשות? זה מציק לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי שלום
מירב שרון01/11/2011אולי עשית את זה חזק מדי והגזמת קצת עם החוזק. אם הנפיחות לא יורדת, תיגש לבדוק את זה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאאגתרווית30/10/2011
שלום
חבר שלי גמר לאחר שעשיתי לו ביד כאשר איבר מינו מחוץ למכנסיו ווהא שם שמיכה מתחת לפלג גוף התחתון הוא גמר אני הייתי רחוקה ממנו אחרי זה שטפתי ידיים עם סבון ומים 3 פעמים ליתר ביטחון למרות שגם נזל הסיכה לא נפלט בזמן שעשיתי לו ביד
לאחר זמן של 15-20 דקות אולי פחות
נגעתי במכנסיו לא חשתי רטיבות לאחר ככמה דקות חזרתי לביתי
ונגעתי במפשעות כזה לא קרוב לנרתיק או משהוו
עכשיו האם זרע שנגיד נפלט ממנו נגיד וירד למכנסיו למרות שידברתי על זה עם חבר שלי
והוא אמר שהכמנס שלו היה יבש כי הוא מקפיד על כך ושזה אפילו לא היא קרוב למכנסיו
אך בכל זאת
אם ונגיד היה הזרע יכול לעבור מהמכנס ליד שלי?
והאם יש לי סיבה לדאוג
הייתי ביום הרביעי של המחזור שלי הדימום המשיך כרגיל..
המחזור שלי די קבוע והמרחק הממוצע ב-3 מחזורים האחרונים הוא 31 יון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאאגת - תגובה
דניאלה פרייפלד31/10/2011לפי הבנתי את התאור שלך הוא גמר במכנסיו אם כך, זרע אינו חודר בד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבננת
רווית31/10/2011הוא גמר שאיבר מיננו מוחץ למכנסיו ומעל איבר מינו מתחת לשמיכה הוא טוען כי מכנסיו היו יבשים חשוב לציין עבר זמן מה 15 עשד 20 דקות וגם שנגעתי בעצמי לאחר שחזרתי הביתה והלכתי בחוץ נגעתי במפשעות לא קרוב לנרתי'
יש חשש להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון31/10/2011הבנתי ממך שהיית באמצע מחזור כשזה קרה ושהדימום המשיך כרגיל באותו שבוע אז אין חשש להריון לא רצוי. ככה או אחרת מהתיאור שלך, אין חשש להריון לא רצוי כי לא היה מגע ישיר בין פין לפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב !כעגכלך29/10/2011
אני בת 17 לפני כמה ימים שכבתי עם חבר שלי ואיבדתי את בתולי.
לא נזהרנו, אבל הוא גמר בחוץ. אני פוחדת שאני עלולה להיקלט ולהיכנס להריון לא רצוי.
התייעצתי עם חברה שאמרה לי שמאחר שסיימתי מחזור לפני יומיים הסיכויים להריון קלושים מאחר ולא הייתי בביוץ. חשבתי על לקנות פוסטינור אבל אני לא יודעת אם יש צורך בכך. מה דעתך על זה? מה עלי לעשות?
בנוסף אני רוצה לקבוע תור לרופאת נשים בשביל לקבל מרשם לגלולות .
רציתי לשאול עד כמה זה חשאי והאם זה נרשם בתיק הרפואי ?
מה הולך שם בבדיקה?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב ! - תגובה
דניאלה פרייפלד29/10/2011בבקשה לפנות את שאלתך בפורום גניקולוגיה נערות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה- פפילומהאיתי27/10/2011
אני וחברה שלי שנינו בתיכון, חברים כמה חודשים ושנינו רוצים לעשות סקס.
אבל היא אמרה שאמא שלה אמרה לה שלא לעשות לפני שהיא עושה חיסון פפילומה.
האם אסור לעשות סקס לפני שהיא מתחסנת? אם היא לא מתחסנת אז קונדום עוזר?
ואיך יודעים אם יש סיכון להידבק אחד מהשני אם לשנינו זאת תהיה הפעם הראשונה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיתי שלום
מירב שרון27/10/2011אמא של חברתך המליצה לבתה להתחסן נגד וירוס הפפילומה מתוך דאגה כלפיה ובצדק. אבל מה, אם שניכם בתולים אז אין ממה לחשוש שמה היא עלולה להידבק ממך בוירוס הפפילומה. בלי קשר יש מקום לאמצעי מניעה כלשהו קונדום/גלולות וכד' על מנת למנוע הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז בעצם
איתי28/10/2011אין סיכוי שלאחד מאיתנו יש את הוירוס ומישהו מאיתנו ידבק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
איתי28/10/2011נוסף על כך היא אמרה שגם אם לשנינו אין ומקיימים יחסי מין, אז גם אחרי פעם אחת אין טעם לבצע את החיסון... זה נכון? זה משפיע קיום יחסי מין בטוחים אם לשנינו אין? כמו שאמרת שבגלל ששנינו בתולים אין סיכוי שנדביק זה את זו.
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא נכון
מירב שרון28/10/2011זה אומר שרק בתולות יכולות להתחסן וזה ממש לא נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם שניכם בתולים אז אין ממה לחשוש
מירב שרון28/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוירוס הפפילומה
דן03/02/2012יש לי מס' שאלות הקשורות לנושא זה:
אני בת 18 וכבר קיימתי יחסי מין , ידוע לי שאני יכולה לעשות את החיסון למרות העובדה הזאת.
החיסון מחולק ל-3 חיסונים בטווחי זמן שונים , השאלה שלי היא האם אני יכולה להמשיך לקיים יחסי מין עם חבר שלי בין חיסון לחיסון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון03/02/2012בין חיסון לחיסון תשתמשו בקונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותשרון (17)27/10/2011
1) אני לוקחת גלולות של דיאנה - 21 ואז 7 ימי הפסקה.
השאלה שלי היא כזאת, האם אני צריכה לקחת 21 גלולות ואז 7 ימים וביום ה8 להתחיל את הרצף החדש של הגלולות.. או ביום השביעי?
זאת אומרת, אם נגיד סיימתי את הרצף של ה21 ביום שלישי, אני אתחיל את הרצף החדש בשלישי או רביעי שלאחרת מכן ?
2) במשך ה7 ימי הפסקה.. אני אמורה לקבל מחזור ביום שאני מתחילה שוב את הרצף? או שהמחזור אמור להופיע מתישהו במהלך אותו השבוע?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא להפנות שאלתך לפורום רפואת נשים
מירב שרון27/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות מעסיקות בזמן האחרוןאורה26/10/2011
הטיפות שיוצאות מאיבר מין של גבר באמצע סקס לא מוגן מה זה ?
האם זה יכול להכניס להריון ?
כמה עולה הפלה לילדות מתחת לגיל 18 ?
והפוסטינור זה בטוח לקחת אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורה שלום
מירב שרון26/10/2011תשובות לשאלות:
1. הטיפות שיוצאות מאיבר המין של גבר באמצע סקס לא מוגן זה הנוזל המקדים ועלול להיות בו זרע משפיכה קודמת מה שמייצר סיכון של הריון לא רצוי.
2. מתחת לגיל 18 המדינה מממנת את ההפלה לאחר שהנערה עוברת ועדה להפסקת הריון.
3. בגלולות חירום (כגון פוסטינור) יש הרבה הורמונים וגם תופעות לוואי אך טוב שיש אותן כדי להימנע מהריון לא רצוי. עדיף מראש להשתמש בגלולות ו/או קונדומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה הועידה להפסקת הריון ?
אורה26/10/2011איך אני משיגה את ועידת הריון ? כמה זמן זה לוקח ? והאם ההורים אמורים להיות מעורבים על זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון27/10/2011את תגלי שאת אכן בהריון, אני ממליצה שתפני לסניף הכי קרובה של "דלת פתוחה" כדי לקבל ליווי מקצועי בכל מה שקשור בנדון. ההורים לא חייבים להיות מעורבים בזה, זו בחירה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חברה שלי משגעת אותיאביחי26/10/2011
חברה שלי רוצה סקס כול שעה ואני לא יכול להגיד לה לא .. מה אני יעשה ?
האם זה מסוכן לאיבר מין שלי אני בן 16* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאביחי שלום
מירב שרון26/10/2011זה לא מסוכן אבל אם אינך מעוניין אז חשוב שתעמוד על שלך ותלמד להגיד לא, הייתי ממליצה אותו כנ"ל גם אם זה היה ההיפך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסיםנוי25/10/2011
שלום,
אני בת 20.
חבר שלי בן 21 ואנחנו ביחד כבר ל- 5 שנים. אנחנו מקיימים יחסי מין מאז ומתמיד (בצורה בטוחה כמובן).
חבר שלי קצין בצבא ואני חיילת משוחררת.
בחודשיים האחרונים הוא מגיע רק כל שבועיים הביתה לסוף שבוע.
בתקופה האחרונה הסקס שלנו התקצר מאוד, זה הפך להיות עניין של 5 דקות איך שהוא מגיע הביתה. הוא לא מתאמץ כמו בעבר ואני מרגישה שהוא עושה את זה רק כדי לגמור וזהו. לחבר שלי יש איבר מאוד גדול והסקס שלנו היה מאז ומתמיד טוב מאוד, לאחרונה זה פשוט הולך ומידרדר, והכי בעייתי - הוא גומר מאוד מהר ואני לא מספיקה ליהנות. כשניסיתי להגיד לו על זה משהו, הוא השתיק אותי ואמר שהתקופה לחוצה ושזה יעבור...
מה אפשר לעשות???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנוי שלום
מירב שרון26/10/2011חשוב לא לוותר לו ולהמשיך לדבר איתו על זה, תקשורת בזוגיות חשובה גם במיטה וגם מחוצה לה. את צריכה להיות אסרטיבית מינית וזה אומר לדרוש את הזכויות שלך במיטה ומגיע לך שיהיה יותר משחק מוקדם ולא להתפשר על זה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלהלינוי24/10/2011
שלום , רציתי לדעת כמה עולה הפלה לנוער עד גיל 18
בבקשה תשובה בדחיפות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה - תגובה
דניאלה פרייפלד25/10/2011לתשובה מהימנה תתקשר/י לדלת פתוחה
03-5101511* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לבדיקותשרון (17)24/10/2011
שלום, שמי שרון, אני בת 17 ויש לי חבר כבר שנתיים.
התחלנו לפני בערך לפני חודשיים לשכב, אני עם גלולות אבל להתחלה שכבנו גם עם קונדומים.
שנינו זאת הייתה הפעם הראשונה, השאלה שלי היא כזאת.. אנחנו רוצים לשכב בלי קונדום - האם אנחנו צריכים ללכת לעשות בדיקות? שנינו? איפה?
או אולי בגלל ששנינו היינו בתולים לפני כן ולא ידוע על מחלה במשפחה לא צריך?
ועוד שאלה קטנה, שאולי קצת טיפשית...
אני יודעת שגלולות זה נגד הריון ואחוז גבוה מאוד של הצלחה, אבל משום מה אני קצת בלחץ של לשכב רק עם הגלולות..זאת אומרת, אני יכולה לשכב בשקט רק עם גלולות?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לבדיקות - תגובה
דניאלה פרייפלד25/10/2011כל הכבוד על האחריות ההדדית!!
אם שניכם בתולים אני לא רואה צורך לעבור בדיקות אבל זה לשיקולכם.
לגבי הגלולות
אין 100% בטוח בכלל אבל אם את לוקחת אותם יום יום ופחות או יותר באותה שעה ההגנה בפני הריון לא רצוי גבהה!!!
בכדי להינות מקיום יחסי מין את חייבת להיות רגוע ומשוחררת אז אם את מקפידה ...
תהני!!!! לא לבא לקשר מיני תרודה .
שוב הגלולות נותנות את מירב ההגנה כל עוד את לוקחת אותם באופן סדיר.
תהנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משו קטן
שרון (17)25/10/2011תודה רבה!!!
ועוד משו קטן, אחרי כל 21 יום של גלולות יש לי 7 ימי הפסקה!
במשך ה-7 ימי הפסקה האלו, הגוף מוגן למרות הכל נכון?
זאת אומרת.. אני יכולה לשכב בלי קונדום בלי לחץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה היא כן
מירב שרון26/10/2011בשבוע הפסקה את מוגנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס ללא קונדוםלינוי24/10/2011
אם אני וחבר שלי קיימנו מספר פעמים סקס ללא קונדום אבל הוא גמר בחוץ האם יש סיכוי להכנס להריון ? (17)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לג'סיקה שלום
מירב שרון24/10/2011אם לא השתמשתם בקונדום ו/או בגלולות, אז אכן יש סיכון של הריון לא רצוי גם אם הוא
"גמר בחוץ". אי אפשר לסמוך על "לגמור בחוץ" כאמצעי מניעה כי עלול להיות בנוזל המקדים זרע משפיכה קודמת. לכן, אם לא עברו 72 שעות מאז שעשיתם סקס לא מוגן מומלץ לקחת גלולת חירום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!!!!!!יעל24/10/2011
חבר שלי ואני כבר 5 חודשים ביחד וביצענו כבר חדירה ואני לא יודעת אם נקרע לי הבתולין
גם ניסנו המון פעמים להחדיר אבל הרבה פעמים זה לא נכנס כאילו משהו חוסם את זה וזה גם ממש כאב האם זה נורמלי?
והשאלה הכי חשובה קיימנו יחסים כמו שאמרתי בלי קונדום(הקרום לא נראה לי נקרע) והוא גמר בחוץ אבל הרגשתי טיפה זרע ליד הנרתיק וכרגע יש לי איחור של שבוע האם זה אומר שאני בהריון??!!??!!??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעל שלום
מירב שרון24/10/2011אם קיימתם יחסים לא מוגנים, גם אם היה אך ורק מגע בין פין לפות, יש סיכון של הריון לא רצוי. אני מבינה שבמקרה שלכם היה לפחות חדירה חלקית כמה פעמים, בלי קונדום אז אכן יש סיכון של הריון לא רצוי. אם לא עברו 72 שעות מאז שהיה סקס לא מוגן אני מציעה לקחת גלולת חירום. אם עברו 72 שעות ועבר שבוע ימים מאז שהיה סקס לא מוגן, אני מציעה לקנות ערכה ביתית על מנת לשלול הריון לא רצוי. בסדר העדיפות העניין הזה יותר דחוף מאשר הקושי שתיארת בקיום יחסי מין. בתקווה שאין הריון לא רצוי...לאחר שתבררי את העניין הזה תחזרי אלינו עם הנושא של הקושי עם החדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת שוב אני...
יעל25/10/2011אני לא בהריון אבל אשמח עם תעזרי לי אם השאלה השניה שלי בנוגע לחדירה.
מירב שרון26/10/2011האם לך יש פחד מחדירה? האם את בעצמך משתמשת בטמפונים? האם את מחוברת לגוף שלך ולמיניות שלך עם עצמך על ידי אוננות? האם את אי פעם החדרת לעצמך אצבע באיבר מין? האם עברת אי פעם בדיקה גינקולוגית? בהתאם לתשובות שתעני על השאלות הללו אדע איך לעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
יעל26/10/2011אני לא פוחדת מהחדירה,אני לא משתמשת בטפונים,כן אוננתי בעבר ואף לא עברתי בדיקה.
אבל זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון27/10/2011לא ענית על שאלתי האם במהלך אוננות הייתה החדרת אצבע לאיבר המין שלך?
יעל29/10/2011כן יש חדירה של אצבעות...
מירב שרון29/10/2011לפי התיאור שלך בסקס יש קושי בחדירה אבל לך עם עצמך אין קושי. הייתי מציעה שבתור התחלה תגיעי להיבדק אצל רופאת נשים. מאיפה את בארץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
יעל30/10/2011רעננה זה משהו רציני?
מירב שרון31/10/2011אני מציעה שתגיעי לד"ר ברומינקר במרכז בריאות האשה בכ"ס של הכללית. אני מפנה דווקא אליה כי היא רופאת נשים שעשתה פרק של התמחות עם מישהי שמומחית מספר אחת בארץ לכל מחלות הנרתיק. את צריכה לעבור בדיקה גינקולוגית כדי לאבחן במה מדובר שמייצר אצלך את הקושי שאת מתארת. לא ניתן לאבחן באופן וירטואלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)