מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוננותאנונימי31/05/2012
שלום האם שמאוננים בקצב מהיר זה יכול להשפיע לגבי אורגזמה בקיום יחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון03/06/2012אם אתה מרגיל את עצמך "לגמור מהר" באוננות אז זה עלול גם להשפיע בהמשך כאשר תרצה לקיים יחסי מין...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנזרותיאיר31/05/2012
האם הימנעות משפיכה הרבה זמן (כמה חודשים)..פוגעת בזרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנזרות - תגובה
דניאלה פרייפלד31/05/2012לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה?אנונימי30/05/2012
לפני שבוע בדיוק לקחתי פוסטינור לאחר שהקונדום של חבר שלי נקרע...
היום קמתי וראיתי שקיבלתי מחזור אבל המחזור שלי אמור להגיע רק עוד שבועיים.
האם זה נורמלי שזה מקדים ככה או שזה בכלל סתם דימום וככה או ככה האם זה אומר שאני לא בהיריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה? - תגובה
דניאלה פרייפלד30/05/2012בבקשה לפנות את שאלתך בפורום גניקולויה נערות
צר לי לשמוע שלמרות שנזהרתם והייתם אחראים הקונדום נקרע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדור נבעט לאשכים..ברקו29/05/2012
שיחקתי כדורגל
שחקן אחר בעט כדור כדורגל ממש חזק לתוך האשכים שלי..
בדקה הראשונה הכאבים היו חזקים מאוד מאוד , והם עלו למעלה לבטן גם הם הקרינו לבטן ... וכאבים חזקים באשכים
לאחר 10 דקות הכאבים התחילו לעבור
ואחרי רבע שעה כבר לא הרגשתי שום כאב הכל רגיל..
ועד עכשיו אני לא מרגיש שום כאב..
כך שהכאב היה רק בכמה דקות הראשונות
רציתי לדעת למרות שהכדור היה כלכך חזק (כדור כדורגל)
האם יכול להיות פגיעה כלשהי בפוריות?
האם כדאי ללכת לרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדור נבעט לאשכים.. - תגובה
דניאלה פרייפלד31/05/2012איך אפשר לדעת אם מכה חזקה מדי באשכים הסימנים: אם אחרי הפגיעה באשכים הכאב נמשך יותר משעה,אם יש נפיחות באחד האשכים או בשניהם כתוצאה מהפגיע
אם נגרם פצע פתוח על או ליד איבר המין, אם יש בחילות ורצון להקיא שלא חולף או חום יש ללכת מיד לרופא.
לגבי הפוריות לאשכים יכולת התאוששות מרשימה מחבלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרמןאיציק29/05/2012
שלום קוראים לי איציק אני בכיתה י בתיכון אני בן 15.5 ויש לנו ילדה מהשיכבה פצצה כוסית מאודד אני חרמן עלייה אחושרמוטה אי אפשר לתאר את רמת החרמנות שלי מרוב שאני מואד חרמןן אני כל הזמן שאני רואה אותה אני מיסתכל לה על הציצים יש לה ציצים גדולים ויפים ותחת יפה וכל פעם שאני רואה אותה בהפסקות עומד לי ברמה מטורפתת אחושרמוטה אני מת לזיין אותה חזק מאודד עכשיו יש לי כמה שאלות:
1. אני בפייסבוק כדי להעביר את החרמנות אני רואה תמונות שלה ועושה בידד איך שאני רואה אותה עומדד לי ברמה מטורפת השאלה שלי היא כזאת מה אני יכול לעשות עוד יותרר כדי להעביר את החרמנות חוץ מלעשות ביד?
2. אחרי שאני גומר יוצא לי המון שפיך למה זה? והוא גם נהיה דביק אחרזה למה? אשמח לקבל תשובה איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרמן - תגובה
דניאלה פרייפלד30/05/2012כדי להפסיק לאונן "עליה" תפסיק לרות את תמונותיה בפייסבוק ותנסה לאונן כשאתה מדמיין אחרות בראש...
תאור השפיך בגדר הנורמלי נוזלי הזרע סמיכים ומתקשים ונותנים תחושה של דביק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרום בתוליןמורן27/05/2012
שלום,
אני בת 18 וחצי, בתולה ואני וחבר שלי מנסים לקיים יחסי מין יותר מחודש, אבל מאוד כואב לי ואני מרגישה שקרום הבתולין שלי יותר מדי חזק ועבה, כמו 'קיר' שחבר שלי לא מצליח לעבור, גם אם משתמשים בכוח פיזי.
חשוב לציין שאני פתוחה איתו מבחינה רגשית, לא מפחדת ולא חוסמת אותו, לא מכווצת שרירים כך שזה לא וגיניסמוס או תופעה שנובעת מלחץ.
אני חיילת ואני חוששת לפנות לגניקולוג צבאי. אני מתוסכלת כיוון שגם עם החבר הראשון ניסינו למעלה מכמה חודשים לקיים יחסי מין.
מה גניקולוג יכול להציע לי? אני נואשת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרום בתולין - תגובה
דניאלה פרייפלד27/05/2012האם שניכם בטוחים שהוא במקום הנכון? האם את יכולה להכניס אצבע?
אם לא, אין ברירה אלא לשלול ..ולכן צריך ללכת לרופא ,קודם הוא יסתכל אולי באמת יש חסימה, או ...ואז את יודעת, הרופא יטפל בזה וזה מונע תיסכול שלך וחברך עד לבדיקה אני מציעה לא לנסות כדי למנוע את התיסכול ההדדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרום בתולין - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר27/05/2012בואי ואענה לך בשאלה..... אם קרום הבתולים שלך הוא כמו קיר החוסם את הפתח........ איך יוצא דם המחזור? האם את משתמשת בטמפונים?
אכן יש מצב שיש קרום בתולים כמו שאת מתארת, אך רק בדיקת גינקולוג תאשר זאת...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלאגןאנונימי26/05/2012
שלום..
אני בן 18 וחברה שלי בת 17. אנחנו חברים כבר קרוב לחצי שנה והתחלנו לקיים יחסי מין מוגנים עם קונדום לפני כשלושה חודשים.
לפני יומיים קיימנו יחסי מין ולאחר שגמרתי והוצאתי ממנה גילנו שהקונדום נקרע. מהר רצנו לבית מרקחת וכשעה אחרי המקרה היא כבר לקחה פוסטינור.
יש לי כמה שאלות:
-מה הסיבות לכך שהקונדום נקרע?
-מה הסיכוי שחברה שלי בהריון ואיך אפשר לדעת בוודאות שהכדור פוסטינור אכן עבד?
-מתי אמור להגיע לחברה שלי המחזור?
-יש לה כאבי בטן ובחילות האם זה נורמלי?
האם מותר לקיים יחסי מין שוב לאחר נטילת הפוסטינור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלאגן - תגובה
דניאלה פרייפלד27/05/2012אני מצטערת לשמע שהיתם אחראים וכל זאת..
הקונדום נקרה אולי בגלל ששמתה אותו מתוח מדי
אולי פג תוקפו
או אולי היה יבש מדי
חור קטן שלא יכולתם לראות
אני משארת שזה היה המידה שלך...
לצערי אין תשובה ודאית
פוסטינור לרוב עובד, אך תמיד יש יוצאים מן הכלל
לגבי תופאות לוואי של הפוסטינור צריך לקרא ,אך לקחת בחשבון, שזה ענין אישי כל אחת תגיב אחרת
ליתר השאלות וגם לגבי הכאבים ובחילות ,כדאי לפנות בפורום לגניקולוגית נערות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כושריותם23/05/2012
שלום..אני בן 16 ורציתי לשאול אם אוננות משפיעה על הכושר הפיזי שלי בתור שחקן כדורגל!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כושר - תגובה
דניאלה פרייפלד23/05/2012אוננות אינה משפיע על הכושר הגופני...לא רצוי לאונן רגע לפני משחק כי הגוף נרגע לאחר הגמירה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשכב בפעם הראשונהשלי23/05/2012
אני בת 17 וחבר שלי בן 19 , אנחנו רוצים לשכב בפעם הראשונה והוארוצה שאני אקח גלולות ואני גם מעדיפה כי אמרו לי שזה יותר בטוח. אבל רציתי לדעת איזה סוג של גלולה לבקש מהרופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשכב בפעם הראשונה - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר23/05/2012פני לרופא נשים על מנת לקבל גלולה מתאימה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ועוד שאלה
שלי27/05/2012רציתי לדעת אם יש גלולות שנותנים לבנות צעירות שרק מתחילות קחת? מה זה בדיוק אומר מינון של הורמונים? קראתי על זה בפורום אחר ולא כל כך הבנתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ועוד שאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד27/05/2012נכון להיום יש מגוון סוגי אמצעי מניעה .
לא חיבות לקחת גלולות אם לא מעונינות בכך,
לשם בירור רצוי להיכנס לאתר ולברר אמצעי מניעה בשוק לקרא ולבוא מוכנים לגניקולוג/'ת .
רובם עם הורמונים, שלרוב, אינם לרעת הבחורה אך גם כאן כמו עם כל דבר יש יוצאים מן הכלל וצריך להקפיד לקחת לפי ההוראות וגם הוראות הרופא !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות פעם ראשונה
ליה28/05/2012כשאני התחלתי לקחת פעם ראשונה הלכתי לרופאת נשים והיא נתנה לי סוג שנקרא "פליים" היא אמרה שזה במינון נמוך של הורמונים אז זה טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלייסמין18/05/2012
שלום!
מה הסקרים אומרים,לגבי,האם נשים אוהבות לבצע מין אוראלי לגבר? או שזה רק מתוך רצון הגבר? והאם הן אוהבות לבלוע את הזרע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי - תגובה
דניאלה פרייפלד19/05/2012כמו כל גבר , כל אישה והרצונות שלה .חלק מקיום יחסי מין זוגיים= להכיר את מה כל אחד אוהב ולא ואוהב , יחד עם זאת ,יש מקום גמישות ורצון לנסות דברים חדשים ולכן אולי אם מדברים יהיה רצון להתנסות וזה הדדי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעה כמו קרי לילהשמעון15/05/2012
שלום אני בן 18 וחצי לאחרונה אני חווה תופעה שמציקה לי מאוד , קרי לילה בצהריים .
2.אני מאונן אחת ליומיים ולא יודע אם זה חשוב יושן 7 שעות בלילה ויושן שעתיים צהריים לפעמים אני מצליח להעיר את עצמי אך לא תמיד ומבין שתופעה זו קרתה דווקא בצהריים !!!
3.אני פונה אליכם לאחר שזה קרה לי ביום ראשון וביום שלישי כלומר הפרש של יומיים .
מה התשובה לכך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעה כמו קרי לילה - תגובה
דניאלה פרייפלד15/05/2012כנראה שאתה מאד מגורה ...מה חדש בסביבה או במחשבותיך ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה-מופנית גם לנשים שבפורוםג'ואי14/05/2012
שלום לכולם,
אני כבן 17 ו 9חודשים.
אורך הפין שלי בעת זקפה, הוא 15.5 ס"מ
האם זהו גודל נורמלי לגיל שלי? האם הוא מסוגל לספק בחורה??
אשמח לשמוע תגובות גם מהבנות שמגיבות כאן...האם הן מוצאות את הגודל הזה אטרקטיבי או לא מרשים כלל...
תודה גדולה לכל העונים..!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה-מופנית גם לנשים שבפורום - תגובה
דניאלה פרייפלד15/05/2012הגודל בסדר
והוא לא מספק אישה אלא אתה חלק מסיפוק האישה וגם היא חלק בסיפוק עצמה
מיניות זוגית= ריקוד זוגי, כל אחד אחראי על חלקו בריקוד ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גומר מהראבי13/05/2012
שלום. אני בן 16 ואני מאונן הרבה כל יום. ואני גומר בשניה ממש רק אני נוגע בבולבול ממש אז יוצא לי זרע אפילו אם אני מאונן פעמיים או שלוש רצוף אז ממש בשניה אני לא מגזים ישר יוצא לי . לפעמים רק אני מוריד תחתונים אז כבר יוצא. למה זה ומה אני יכול לעשות. חברים שלי אומרים לי שזה סבבה דוקא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאבי שלום
מירב שרון19/05/2012מה זה נקרא מאונן הרבה? כל יום זה בסדר בטח בגילך, אבל מה זה נקרא הרבה? כמה זמן אתה מקדיש לזה במהלך היממה? שנית, אתה יכול לחפש בגוגל תרגילי התחל-הפסק וללמוד איך לעכב את השפיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אבי20/05/2012אני עושה בערך 3 פעמים ביום וכל פעם שאני עושה אז רק אני נוגע בו אז יוצא ממש שפיך. ממש בשניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגומר מהר - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר20/05/2012האם זו גמירה שאחריה יורדת הזיקפה? או שיוצא לך נוזל טרום שפיכה....כמו אצל כולנו...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אבי20/05/2012כן. יוצא לי הרבה ואחר כך הוא כבר לא עומד ואחרי זה אני עושה עוד פעם נניח אחרי שעה ושוב רק אני נוגע אז יוצא ככה יכול להיות 3 פעמים או 4 פעמים ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר21/05/2012יהיה נכון לפנות לייעוץ מקצועי.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג' ספוטסאנונימית12/05/2012
שלום רציתי לשאול איפה נמצאות נקודות הג' אצל נשים ? האם נכון שיש 7?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם יש אז...יש רק אחת!
ד``ר עידן מיליצ`ר14/05/2012או ג'יזס הגעתי לשיא בג'י!
לגבי אורגזמה בחדירה, יש נשים המדווחות על הנאה ואורגזמה ממגע בנקודת הג'י.
קיומה של נקודת ה-ג'י שנוי במחלוקת בין אנשי המקצוע.עד היום עדיין לא הוכיחו את קיומה באופן וודאי וחד משמעי מבחינה אנטומית. אלו הטוענים שהיא אכן קיימת אומרים שזהו למעשה עצבוב- ריכוז של עצבים- שהמשכו הוא הדגדגן. אחרים גורסים שאלו הן בלוטות המייצרות סיכוך בנרתיק והן תולדה של מה שאולי לא התפתח להיות בלוטת הערמונית של הגבר. יש נשים שחשות את המיקום של אזור נקודת ה-ג'י, אחרות... עדיין מחפשות אותה.
כמספר הנשים, כך מגוון ההגעה לאורגזמה. יש העושות זאת בחיכוך על כרית,עם זרם של מים, במגע ידני על הדגדגן, מכיר נשים שנצמדות חזק לדלת כשהן מחזיקות את הידיות משני הצדדים ( זה המקום להיכנס בי ?)עם מכשור, בלי מכשור ועוד כהנה וכהנה.
בהנחה שהיא קיימת, היכן היא בדיוק נמצאת? נקודת הג'י, או בשמה הפחות מוכר "נקודת גרפנברג", נקראת על שם ד"ר ארנסט גרפנברג, הגינקולוג הגרמני שגילה ותיאר אותה לראשונה בשנת 1950. הנקודה היא למעשה אזור קטן הנמצא בקדמת דופן הנרתיק העליונה, בעומק של כ־3־5 סנטימטרים לכיוון דופן הבטן. מיקומה שונה מעט מאשה לאשה, והיא עשויה להיות ממוקמת במרכז הנרתיק או בזווית של 45 מעלות ימינה או שמאלה לכיוון מרכז הנרתיק. ד"ר גרפנברג גילה כי גירויו של אזור ארוגני זה מסב הנאה וגורם לאורגזמות עזות. עם זאת, עצם קיומה של הנקודה שנוי במחלוקת, ולא מעט גינקולוגים מפקפקים בכך.
נקודת ה-ג'י נמצאת בתוך הנרתיק, בעומק של כ- 5 ס"מ לכיוון דופן הבטן. העצבוב הוא בגודל של מטבע של שקל. המיקום הוא לאו דווקא במרכז הנרתיק, הוא גם יכול להיות בזוית של 45 מעלות ימינה או שמאלה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית - תשובה
אנונימית14/05/2012אז זה לא נכון שלנשים יש ג' ספוט מאחורה (בתחת)
והאם זאת הנקודה היחידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותנוי11/05/2012
שלום אני בת 16 ומאוננת כבר 3 שנים בערך פעם או פעמיים בשבוע, אני גומרת ממש מהר בערך תוך 20 שניות מתחילת האוננות, האם זה בגלל שאני מאוננת כל כך הרבה זמן ? אני צופה בסרטי פורנו ומופרש לי נוזל שקוף , זה נורמלי ? האם זה בסדר לאונן והאם זה נפוץ או חריג ? אני מרגישה עם עצמי ממש רע אחרי כל אוננות ואני מנסה להפסיק אבל לא מצליחה , איך אפשר להיגמל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון11/05/2012לנוי שלום, אוננות זה טבעי ונורמלי ובוודאי בגילך, כשההורמונים משתוללים. אוננות מתחיל עוד ברחם, יודעים שעובר מאונן ברחם, רואים את זה באולטרה-סאונד, לא בכדי להגיע לאורגזמה, אלא כי זה נעים לו/לה. אז בעצם כבר בגיל מינוס יש אוננות. גם אם היית מדווחת על אוננות יומיומית, זה גם היה בסדר. אם זה קורה בתדירות שפוגעת לך בתפקודי החיים אז זה כבר סיפור אחר וזה לא המקרה שלך. אני ממליצה לך בחום לקנות את הספר "דברים שרציתי לגעת" המחברת גילי פליסקין, היא עשתה את התיזה שלה בנושא של אוננות בקרב נשים בישראל, הספר ינפץ לך כל מיני מיתוסים סביב הנושא הזה ובטוח יתן לך להרגיש יותר טוב סביב הנושא הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)