מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהההילה19/08/2011
קיימתי יחסי מין עם מישהו וזה היה בלי קונדום ובלי שום אמצעי מניעה אבל הוא לא גמר. השאלה אם אני יכולה להיכנס מזה להריון ? כדאי לקחת פוסטינור ? והמחזור שלי היה בדיוק לפני שבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובהה - תגובה
דניאלה פרייפלד19/08/2011כל חדירה ללא אמצעי מניעה טמונה בה הריון לא רצוי.
יש לגברים פליטה מוקדמת שהם אינם חשים בו אומנם עם כמות מזערית של זרעים אבל מספיק רק אחד.
לגבי פוסטינור בבקשה לברר זאת בפורום גניקלוגית נערות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
מיכל18/08/2011אבל זה יהיה חשוווד קצת עם אני אבקש מאמא שלי לצאת ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לעשות את זה או לא ?מיכל18/08/2011
גילו שיש לי צי'סטה קטנה בשחלה השמאלית 3 ס"מ ואני לוקחת גלולות YAZ ומחר אני רוצה לקיים יחסי מין עם החבר שלי וכמובן שנשים קונדום , אך ישנן סכנות בריאותיות או משו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל שלום
מירב שרון18/08/2011אין מניעה לקיים יחסי מין כל עוד את משתמשת באמצעי מניעה גלולות ו/או קונדום. לגבי הציסטה, חשוב שתמשיכי מעקב גינקולוגי בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוווקי תודה
מיכל18/08/2011וכן אני במעקב אחרי הצ'יסטה .. אך כשהרופא ישאל אותי עם אני עשיתי את זה אז להגיד את האמת ? ואני לא רוצה שאמא שלי תדע מזה, למרות שהרופא בעצמו המליץ לי על הגלולות שאפשר לקיים יחסי מין איתם ליד אמא שלי למרות זאת אבל אני לא רוצה שהיא תדע מזה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון18/08/2011כשאת יושבת עם הרופא לבד את יכולה להגיד לו את האמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדבק?אנונימי18/08/2011
האם ניתן להידבק במחלות מין, או מחלות בכלל בגלל ליקוק של פיטמה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדורון שלום
מירב שרון18/08/2011אם יש נוזל כגון חלב אם שיוצא מהשד אז יש סבירות להעביר מחלת מין כגון איידס לתינוק אך לאדם בוגר שמלקק את הפטמה, הסבירות להידבקות היא מאוד נמוכה. אני מניחה שליקקת פטמה לנערה שאיננה מיניקה אז סביר להניח שאין לך מה לדאוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחווףאנונימי18/08/2011
שלום אני צריך עזרה דחוף אני מרגיש בתוך השק כאילו ליד האשחים שלי איזה שתי גולות קטנות כאלה מין שתי כדורים תגידו לי מה זה בבקשה?!!? דחוףףף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא להפנות שאלתך לפורום אורולוגים
מירב שרון18/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקה תשובהההנירה17/08/2011
שלום רב, האים ע"י זה שהגבר (עושה ביד) ויש לו קצת נוזל על היד אך אני לא יודעת אים הוא גמר ואז הוא מכניס את ידו לאיבר מינה של האישה יש מצב להיריון ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון17/08/2011הזרע חי מחוץ לגוף משך זמן קצר יחסית (קצת מעל לשעה) במידה והוא חודר לנרתיק הוא יכול להישאר פעיל בגוף האשה במשך כ 3 ימים.
ברור שיש יותר סיכוי להריון לא רצוי כאשר הזרע יוצא מהפין בזמן חדירה לעומת על ידי החדרת יד שיש בה זרע לנרתיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב בבקשה
נירה18/08/2011ואים במידה והגבר עדיין לא גמר מה קורה אז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב בבקשה - תגובה
מירב שרון18/08/2011גם בנוזל המקדים עלול להיות זרע משפיכה קודמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בפעם הראשונה ...חסוי16/08/2011
אני בת 16 , בזמן האחרון אני וחבר שלי החלטנו לקיים בפעם הראשונה של שנינו יחסי מין , אנחנו משתמשים בקונדום.
הבעייה היא שאנחנו לא מצליחים לבצע את החדירה , ניסינו כמה פעמים אך בכל פעם זה מתסכל יותר.
אני צריכה את עזרתכם כמה שיותר מהר, תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון17/08/2011האם לך יש חששות מחדירה? האם את מצליחה להחדיר לעצמך אצבע בנרתיק? האם את משתמשת בטמפונים? ולגביו, האם הזקפה אצלו נחלשת בניסיון של חדירה? או בעקבות זה שהוא מלביש קונדום?
לגבי הקשר ביניכם, כמה זמן אתם ביחד? בתור התחלה אני מציעה שתעשו סטופ, rewind ותחזרו לעשות אך ורק outer-sex, כל המשחק המוקדם שאינו כולל חדירה. להוריד את כל המתח שיש סביב הנושא הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכורה ..שיר16/08/2011
אני בת 14.5 ואני מכורה לסרטי פורנו. ( אני לא מאוננת ) מה עושים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת
חסוי16/08/2011את חייבת למצות את החרמנות זה דיי נורמלי כמו כל גוף את חרמנית תתחילי לאונן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפחות תאונני
ערן16/08/2011אני לא מבין, אם את רואה ונהנית לראות פורנו עד כדי כך שאת טוענת שאת מכורה, למה לא לאונן? זה יספק אותך מינית וככה אולי יירד לך החשק לראות את הפורנו - הרי אחרי אורגזמה החשק המיני יורד, לפחות לכמה שעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון17/08/2011מה זה נקרא מכורה? באיזה תדירות את צופה בסרטי פורנו? ולמה את לא מאוננת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ? דחוף!!חסוי16/08/2011
אני בן 16 וחצי ואני עוד בתול ויש לי ידידות ובתים ריקים כל הזמן ואני יושב עם ידידות אצל חברים וכאלה ואני לא יודע את התרגילים שיקחו אותי על בדוק אל הסקס ואני רוצה לישמוע טיפים על תנוחות וכאלה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון17/08/2011אתה רק בן 16 אז מה אם אתה עדיין בתול? לאן אתה ממהר? עדיף שתשקיע את הזמן והאנרגיות שלך ביצירת קשר של זוגיות ואינטימיות, השאר יבוא כשזה יהיה מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקוות דם על מנת לגלות שאת בהריון.anna16/08/2011
שלום , אני בת 17 וחצי ורציתי ללכת לקופת חולים ולהגיד להם שאני רוצה לעשות בדיקות דם עכשיו איך אני אמורה לישאול אותם:
1. בדיקות דם לגלותת אם בהריון או לא? או
2. בבדיקות דם ככלליוות ואם כן אז הם יעדכנו אותי??
כי אני ממש מתביישת לבקש בדיקות דם במיוחד לגלות אם אני בהריון או לא..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקוות דם על מנת לגלות שאת בהריון. - תגובה
דניאלה פרייפלד17/08/2011צריך לציין לבדיקת הריון ,ששונה מבדיקת דם כללית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרמן על אחותימשה15/08/2011
שלום אני בן 14 ויש לי אחות בת 15 ואני חרמן רצח עליה כבר כמה לילות רצופים שאני בא לה לחדר ומתחרמן עליה ונוגע בה כשהיא ישנה היא כל הזמן כמעט מסתובבת בבית אם מיני קצר וגופיה במקרה הטוב מה לעשות והאם זה נורמאלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרמן על אחותי - תגובה
דניאלה פרייפלד16/08/2011להפסיק!!!!!
זה שאתה מתחרמן זה בסדר וטבעי ,זה שאתה פועל לפי היצרים שלך, זה כבר אסור!!!!
תשאר במיטתך ,תפנטז ותאונן !!!
לפנטז מותר
לא כל פינטוז צריך לממש.
אם אתה לא יכול להפסיק פנה לדלת פתוחה לדבר עם אחד היועצות, וזה אנונימי ...
עוד אפשרות לבקש מאחותך (ישירות או דרך ההורים) להסתובב בבית עם לבוש יותר צנוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרט על אחותך.
חסוי16/08/2011מה מיבנה הגוף שלה?
צבע שער?
ישבן?
האם ידוע על חבר?
והאם היא מגרה אותך בכוונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רלבנטי
מירב שרון17/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירדן תיקוןירדן15/08/2011
אני בת 16.... אשמח לתשובה מהירה שאני ידע עם לקחת גלולה או לא
נ.ב חבר שלי לא גמר לי בפנים גמירה מלאה רק שפריץ ממש ממש קטן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירדן תיקון - תגובה
דניאלה פרייפלד15/08/2011כל חדירה ללא אמצעי מניעה היא בעיתית....
אני ממליצה לך להתיעץ עם גינקולוג יש בפורום תכנסי לגנקולוגיה לנערות
יש סיכוי ,זה תלוי בביוץ ,לא כל כך כמה ימים לפני ..היות ואת מתבגרת יתכן עדין שינויים בביוץ
חשוב לברר עם רופא אם את חושבת לקחת פוסטינור לא רצוי בלי התיעצות !!!!!
בבקשה להבא אמצעי מניעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירדןירדן15/08/2011
שלום רציתי לדעת אם אפשר להיכנס להריון 3 ימים ליפני מחזור...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא להפנות שאלתך לפורום רפואת נשים
מירב שרון17/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות בפעם הראשונהשני14/08/2011
החודש התחלתי להשתמש בגלולות בפעם הראשונה. קיבלתי מחזור ביום חמישי בערב ולקחתי את הגלולה הראשונה בשישי בבוקר, ובאותו יום קיימתי יחסי מין.
קיימתי יחסי מין שוב 3 שבועות אחרי זה ביום חמישי (ביום של הגלולה האחרונה בחפיסה) וביום שישי שאחריו.
האם יש סיכוי שאני בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות בפעם הראשונה - תגובה
דניאלה פרייפלד14/08/2011נא לפנות את שאלתך בפורום, גניקולוגיה- נערות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום.חסוי13/08/2011
אני בן 16 והכל אצלי תקין, אני מאונן על בסיס קבוע.
בזמן האחרון התחלתי להתעניין בקרי לילה ואיך להגיע למצב של קרי לילה מכיוון שעד עכשיו- לא חוויתי את התופעה- כנראה מהאוננות.
רציתי לדעת- כמה זמן בערך ללא אוננות תגרום למוח לרצות ולהוציא את הזרע מגופי בקרי לילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום. - תגובה
דניאלה פרייפלד14/08/2011טוב לשמע שאתה בריא
קרי ליליה ... אינה בשליטתך ...
אל תתאיג את עצמך לגבי זה
תמשיך להינות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להשתחרר ..גל13/08/2011
שלום, אני מנסה לקיים יחסי מין עם בן זוגי שאני מאוד מאוד אוהבת, ונהנית ממשחק מקדים וממין אוראלי, אך ברגע שהוא מתכוון לבצע חדירה, אני נרתעת , עשיתי בדיקה והכל תקין אין לי בעיה גופנית, הבעיה היא נפשית, כי אני מפחדת מכאב ומחדירה (אפילו קעקוע אני לא עושה וחרדה מזריקות), אך אני כן רוצה לקיים יחסים כמו בחורה נורמלית, משתחררת וזורמת ומאוד רוצה, ובן זוגי פועל לפי הקצב שלי, אני אומרת לו שאני מוכנה תכניס, ברגע שאני מרגישה שראש הפין נוגע בי, אני אומרת לו להפסיק. ותודה לאל יש לו סבלנות, אבל אני נמאס לי :| כבר ניסינו חודשיים במהלכם הוא הצליח להכניס אצבע יותר מפעם (וזו התקדמות בעיניי) , אך ללא הצלחה בקיום יחסים.
מה לעשות ?
- אנו מנסים עם חומר סיכה ky
- משקיעים במשחק מקדים
- במהלך כל האקט אני רגועה ומשוחררת, אך מתכווצת "ברגע האמת"
- ניסינו יותר מתנוחה וכלום לא עזר
אני מאוד מאוד רוצה ומוכנה ומבינה שזה לא אמור להכאיב וכי זה להפך מהנה..
האם יש חומר מרדים שניתן להשתמש בו באיזור ?
או כדור הרגעה ?
או תנוחה שהגוף בה משוחרר , ללא אפשרות להתנגדות או התכווצות שרירים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להשתחרר .. - תגובה
דניאלה פרייפלד13/08/2011רק שתדעי ,את נורמלית !!!!
חרדה לפני חדירה תופעה מוכרת .אני שמחה לשמע שאת בקשר שבנוי מ"קשר" ולא רק על הקשר המיני של חדירה ....
אני ממליצה לכם ללכת ליעוץ מיני ,תכנסי לאתר של איט"ם .
בנתיים לקיים מפגשים מינים ללא נסיון לחדירה ,שיהיה הנאה הדדית ,ללא החשש של נצליח לא נצליח ...כך שניכם נהנים ,אין אכזבה ונשארים עם טעם טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)