מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםאנונימי06/09/2011
לפני כשבוע קיימתי יחסי מין לראשונה עם בחורה שאני לא מכיר..
בקונדום עצמו נלכד אוויר אך לא הגעתי לגמירה ומתי שהוצאתי את האיבר מין שלי משלה לא הבחנתי בקרע בקונדום או משהו (לא חקרתי אותו כ"כ אבל ממה שראיתי והרגשתי לא היה בו קרע) אך אני עדיין מודאג שנדבקתי בHIV שהקונדום אולי נקרע ולא שמתי לב איכשהו...
בנוסף אחרי שהיא הוציאה לי את הקונדוםהיא נגעה באיבר מין שלה ואז בשלי האם אפשר להידבק כך?
האם עליי לדאוג? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי שלום
מירב שרון07/09/2011איידס לא עובר ביחסי מין מלאים עם קונדום משום שהקונדום מונע מעבר נוזלי גוף מדבקים. הנגיף עובר מאדם לאדם בנוזלי גוף: דם, נוזלי זרע, נוזלי נרתיק האשה וחלב אם.
אם בכ"ז יש לך חשש להידבקות באיידס אתה יכול לעשות בדיקת דם כדי לשלול את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אנאלילטם05/09/2011
שלום רב !
אני בת 18 ועם חבר שלי 3 שנים !
אחת הפנטזיות שלו זה מין אנאלי ! כל פעם שאנו מקיימים יחסי מין הוא מבקש ממני אם אני יכולה להגשים לו אותה ! (לא הסכמתי לנסות אפילו ) אך חשבתי על זה ורציתי לשאול אם יש לזה חסרונות , אם זה יפגע במשהו
תודה מראש ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אנאלי - תגובה
דניאלה פרייפלד06/09/2011יש שאומרות שזה הסקס הכי טוב שהיתה להן, חוויה של....
ויש זה לא עושה להן כלום
נהנות ויש שלא
בקיצור אישי מאד ...
נזק לא צריך להיות
יש שעושות חוקן כדי להתנקות לפני...לקנות בבתי מרקחת
חשוב להקפיד על רטיבות מרובה אז עם חומר סיכה
חשוב חדירה איטית!!!
וחשוב לעצור אם לא טוב/ נעים לך!!!
לא לעבור ממין אנאלי לפתח הנרתיק !!!!
יופי שאת מוכנה לחשוב על זה ובכל זאת את לא חייבת לממש ...זה לא נק' מבט על אהבתך אליו....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
לטם10/09/2011תודה רבה על ההודעה הקודמת - רציתי לשאול עוד משו , נגיד ואני אסכים - אם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד10/09/2011חסר ....אם מה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה
לטם11/09/2011אם הוא גומר בפנים - איך אני אמורה לנקות שמה - עם מה , איך ? שיהיה לי נקי ולא בטעות איכשהו יגיע לי לפתח הנרתיק ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד11/09/2011מגוון או עם מגבת לחה...ולא לתת לו (פינו) להתקרב לפתח הנרתיק לא מחשש לזרע והריון ,יותר מפני חשש להעברת חידקים לפתח הנרתיק, אותם חידקים שבגללן שותפים ידים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידכון ועוד שאלה
לטם17/09/2011לאחר מה שרשמת - ותודה רבה מאוד עזרת לי - הסכמתי לו חד פעמי ... היה לי דווקא נחמד ומאז הוא שומר עליי כמו על העיניים שלו - כל שנייה מתקשר ושולח לי הודעות שהוא אוהב אותי ושאני אהבת חייו בקיצר - אוהב אותי עד סוף
עכשיו ישלי שאלה - כאשר הוא גמר בפנים והוצאנו אותו שמתי את היד שלי (כדי לחסות ) את הנרתיק -כדי לא להיכנס להריון וגם מהחיידקים שאמרת ,,היד שלי הייתה רטובה ואז ישר הורדתי אותה לנקות את היד ואת האיזור - אני לא יודעת אם הזרע שלו אוליי יצא לי משם והגיע לי לנרתיק - יש מצב אוליי שנזל קצת או לא יודעת ונכנסתי להריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידכון ועוד שאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד18/09/2011הסיכוי לפי התאור שלך קלוש ביותר עד בכלל לא
אז לא לדאוג אני שמחה שנהנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא לא מאוננת
ניב10/09/2011אבל הצלחתי להחדיר אצבע עד לקרום בערך..לא ניסיתי יותר.
אולי ננסה עם קונדום וחומר סיכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בני 18 ולא מצליחיםניב05/09/2011
אני וחברתי בתולים ויחד כבר מעל שנה ואנחנו במשך חודשיים מנסים לקיים יחסי מין ולא מצליחים.
החדירה לא מתבצעת לא משנה כמה חזק אנו מנסים ואנחנו נורא מודאגים ולחוצים.
מה אפשר לעשות? (לא השתמשנו בקונדום)
אציין הפעם פרטים טכניים שיכולים להיות משמעותיים: היא לא עברה בדיקה גניקולוגית אלא רק יעוץ לגבי לקיחת גלולות.
היא לוקחת גלולולת.
יש בינינו הפרשי גובה גבוהים למדי ובלי להתלהב איבר המין שלי יחסית גדול ועבה אך בעל נטיה קלה שמאלה. יכול להיות שהבעיה אצלי? שהוא גדול מדי או נטוי מדי לחדירה? או אצלה שהנרתיק צר מדי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תראה...
סתם מישהי05/09/2011יש גם מצב לגורמים אחרים, אם למשל היא לא רטובה (מגורה מינית מספיק) זה יכול להיום גורם לבעיה גם כן, וגורם לחדירה להיות כמעט ובלתי אפשרית, ורק גורם להרגיש חיכוך מחוספס, וזה גם (מניסיון) לא הכי נעים, ודיי כואב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון05/09/2011יש מצבים שלאשה יש קושי עם חדירה (פחד מחדירה נקרא וגיניסמוס), זה גורם להתכווצות לא רצונית של שרירי הנרתיק ואינו מאפשר חדירה. אני לא יודעת אם זה המצב אצל חברה שלך, שאלתי האם היא עברה בדיקה גינקולוגית כדי לדעת האם היא עברה בדיקה חודרנית.עוד כמה שאלות- האם היא משתמשת בטמפונים? האם היא אי פעם החדירה לעצמה אצבע בנרתיק במהלך אוננות? האם לך היא מאפשרת להחדיר לה אצבע לנרתיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ניב05/09/2011היא משתמשת בטמפונים - עם מוליך
לא מחדירה לעצמה אצבעות בחיים וגם אני לא ניסיתי לה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון05/09/2011עצם זה שהיא משתמשת בטמפונים זה כבר סימן טוב, אמרתה שהיא לא מחדירה לעצמה אצבעות בחיים, ושגם אתה לא ניסית, אולי כדאי שתנסו גם את זה. האם היא מחוברת לגוף שלה ולמיניות שלה עם עצמה באמצעות אוננות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא לא מאוננת
ניב10/09/2011אבל הצלחתי להחדיר אצבע עד לקרום בערך..לא ניסיתי יותר.
אולי ננסה עם קונדום וחומר סיכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון13/09/2011רצוי גם שהיא תהיה מסוגלת להחדיר לעצמה אצבע, בעזרת שמן שקדים או חומר סיכה, כי אז זה מפחית סיכוי שהיא מכווצת לקראת חדירה. אם היא מסוגלת עם עצמה יש יותר סברות שתוכל גם איתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להריוןסתם מישהי05/09/2011
יש לי חשש שאני בהריון, אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין עם קונדום, אנחנו עושים סקס על בסיס שבועי, ואכן היה לנו מגע של איברי המין בלי קונדום, אבל הוא לא גמר וזה היה ממש לכמה שניות.
אתמול התעוררתי ב-5 בבוקר מבחילה ממש חזקה בבטן, ונרדמתי כל היום, קראתי שאלה הם גם תסמינים להריון.
אני לא זוכרת מתי אמור להיות לי מחזור, אז יכול להיות שאני לפני מחזור אבל אני לא בטוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון05/09/2011אם היה מגע של איברי המין בלי קונדום אז אכן יש סיכון של הריון לא רצוי. אני ממליצה לך לקנות ערכה ביתית (בדיקת שתן) על מנת לשלול הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש הריון ממגע באיבר המיןסמויה04/09/2011
אם עשיתי לבן זוגי ביד,ז"א היד שלי נגעה באיבר מינו עד שהוא גמר,לאחר 5-10 דקות שטפתי ידיים בסבון ולאחר מכו נגעתי באיבר המין שלי רק נגיעה חיצונית לא החדרתי את האצבעות פנימה אבל נגעתי בו,יש חשש להריון???אני ממש לחוצה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסמויה שלום
מירב שרון04/09/2011אם שטפת ידיים לאחר מכן אז אין לך ממה לחשוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך דחוף
סמויה06/09/2011גם אם זה בלי סבון?אבל שטפתי ידיים במים וניגבתי במגבת...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לך ממה לדאוג!
מירב שרון10/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהאנונימית03/09/2011
שלום
אני בת 19 ולפני כשבועיים בערך שכבתי בפעם הראשונה עם החבר שלי.
(אני מציינת כאן שדאגתי "לקרוע" את קרום הבתולים שלי לפני שנה בערך כי לא רציתי שירד לי דם כאשר כן ארצה לשכב עם מישהו.)
השתמשנו בקונדום אבל מאז לא קיבלתי מחזור ואני ממש בלחץ מזה.
בחודש יולי קיבלתי פעמיים- פעם אחת בשבוע הראשון של החודש ופעם שנייה בשבוע האחרון של החודש. שתי הפעמים היו כמו מחזור רגיל ונמשכו מספר ימים.
המחזור שלי סדיר בדרך כלל ואני מקבלת כל 28 יום אבל יצא שכל חודש אוגוסט לא קיבלתי מחזור.
זה ממש מלחיץ אותי ואני אשמח לקבל תשובה אם מישהו כאן יוכל להגיד לי מה לעשות אם לחכות או לעשות בדיקה או ללכת לגניקולוג.
אמא שלי לא יודעת על זה ואני ממש בפאניקה.
אשמח לתשובה מהירה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימית שלום
מירב שרון03/09/2011מצד אחד את אומרת שיש לך מחזור סדיר מצד שני ציינת שביולי זה לא היה סדיר. אני מציעה שבתור התחלה תקני ערכה ביתית על מנת לשלול הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי איבר המין הנשיכככ01/09/2011
היי,
הייתי רוצה לדעת קצת מאיפה יוצא השתן של האישה, מאיפה התינוק, הווסת והשופכה (נוזל הסיכה) הרי לא כולם יוצאים מאותו "חור" בפות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי איבר המין הנשי - תגובה
דניאלה פרייפלד01/09/2011השתן מהשופכה
תינוק והשאר שציינת מהנרתיק
יש גם פי הטבעת
יש בחנות ספרים, ספרים לגיל ההתבגרות כדאי לרכוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתכים קטנים לאחר גילוח המפשעהאני31/08/2011
שלום אני בן 19, היום בפעם הראשונה גילחתי את המפשעה בעזרת מכונת גילוח..
בזמן הגילוח הבחנתי שנחתכתי חתכים קטנים אני חושב באזור האשכים למטה ואולי חתך אחד או שניים גם ליד האיבר עצמו בקצה שלו(לא הכיפה, הקצה השני)
השאלה שלי האם זה פוגע בפוריות החתכים האלו?
שאלה נוספת, לאחר הגילוח כדאי להשתמש בג'ל לאחר גילוח או בקרם גוף עם הלאוורה?
אשמח לתשוב מהירה אני די לחוץ בעניין...
תודה רבה רבה רבה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתכים קטנים לאחר גילוח המפשעה - תגובה
דניאלה פרייפלד01/09/2011לא אין חשש לבעיות בפוריות.
בעיות בפוריות ,מלידה ולא יודעים עש ש..
או מסרטן אשכים ,יש מחלת ילדות שיכולה להשפיע...קושי אחר שלא מטופל באשכים יכולה..
אלוורה אבל ליתר בטחון בפורום יש שיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי גלולותענת31/08/2011
שלום, לא מזמן טסתי לחו"ל בעודי בהפסקה מהגלולות (הפסקה של שבעה ימים), שכחתי לקחת חפיסה חדשה שהייתי אמורה להתחיל עוד שם, ויצא שפספסתי 7 גלולות מתוך 21. אני יודעת שאם מפספסים גלולה אחת ממשיכים לקחת את שאר הגלולות כרגיל יחד עם שימוש באמצעי מניעה לא הורמונלי עד להתחלת חפיסה חדשה, השאלה היא מה עושים במצב של פספוס 7 גלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי גלולות - תגובה
דניאלה פרייפלד31/08/2011פונים לגניקולוג/ית שלך ואם לא לשם אז בפורום לגניקולוגיה נערות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדליםאבי30/08/2011
שלום. אני בן 14 ויש לי אח בן 11 והוא התחיל כבר להתפתח יש לו כבר שיער באיבר מין ולי עוד אין. איך זה?זה בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדלים - תגובה
דניאלה פרייפלד30/08/2011התפתחות ילד למתבגר לגבר אינו נבדק רק על סמך שערות באיבר מין יש גברים שבכלל אין להם שער באיזור זה.
התפתחות הינה, גובה =גדילה של חלקי גוף, חזה שמשתנה, קול בהמשך, שיעור בגוף/פנים אך גם כאן לא בהכרח.קרי לילה מחשבות מעוררות מינית..אחריות התנהגות...פצעי בגרות...
מכלול דברים ולא רק אחד בפני עצמו.
וכן כל אחד שונה ולכן אולי האח שעיר ואתה פחות אך אוךי אתה יותר גבהה והוא פחות או שוני אחר..
לא כדאי להשוות! רצוי לשים לב רק על השינויים שמתרחשים אצלך...יש ספרים בחנויות על התבגרות לבנים עם הסברים כדאי לקנות.זה לא בושה לרצות לדעת ולקרא ממקור מוסמך.
הצלחה שיהיה לך בתקופת התבגרותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אבי31/08/2011אני יודע את זה אבל יש כן הבדלים לא רק שיער . יש הבדלים גדולים בגודל בשלי לשלו ועוד הבדלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
דניאלה פרייפלד31/08/2011אני שומעת דאגה רבה! ולכן ההצעה שלי אליך, לבקש מהורך לפנות לרופא ילדים תציג בפניו את דאגותיך, אם הוא חושש הוא יפנה אותך לרופא שמומחה להתפתחות ילדים גם ניתן לפנות בכמה קופות ישירות לרופא שמתמחה בתחום.
שוב כל אחד ואחד עם קצב משלו ויכול להיות שאתה LATE BLOOMER כלומר מאחר ופתאום זה יבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדום יכול להחליק לנרתיק?אורלי29/08/2011
שלום רב יש לי שאלה קצת מביכה:, אים הקונדום מחליק לנרתיק בעת קיום יחסים יש אפשרות שהאישה לא תרגיש שזה שם? כלומר ישנה אפשרות שגם לאחר כמה ימים האשה לא תרגיש בכך.?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורלי שלום
מירב שרון29/08/2011אכן קיים סיכון כזה! אם את חוששת ש"איבדת" את הקונדום בנרתיק תרגעי, תמצאי תנוחה מתאימה ותנסי לשלוף אותו החוצה. את יכולה לעמוד בכיפוף, או להרים רגל אחת על כיסא כדי לעשות זאת. את יכולה גם להיעזר בפרטנר שלך בשביל זה. אם את חוששת שיש לך גוף זר בנרתיק ואינך מצליחה להוציא אותו בכוחות עצמך חשוב מאוד שתפני לקבלת סיוע רפואי במיידי! זה משהו רציני שמצריך התערבות מיידית בגלל שיש סיכון רציני לדלקת במערכת הרביייה. כמובן שיש גם סיכון של הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה בבקשה
אורלי29/08/2011השאלה האים לאחר כמה ימים הקונדום יכול להיות בפנים מבלי שהאישה תרגיש בכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת זה תשאלי בפורום רפואת נשים
מירב שרון31/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האישה יכולה לא להרגיש?אורלי28/08/2011
שלום רב יש לי שאלה קצת מביכה:, אים הקונדום מחליק לנרתיק בעת קיום יחסים יש אפשרות שהאישה לא תרגיש שזה שם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום דחוףףףףףףףף - תגובה
דניאלה פרייפלד28/08/2011זה ממש לא מביך והתשובה אינה חד משמעי, יש שירגישו ויש שלא.
אבל אם ירד לך בתוכה, לצערי יש סיכון להריון לא רצוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאלה בבקשה
אורלי28/08/2011איך אפשר לא להרגיש את זה? כלומר אני שואלת בכללי ישנה אפשרות שזה יהיה בנרתיק ללא שום הרגשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לאחר כמה ימים?
אורלי28/08/2011גם לאחר כמה ימים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאלה בבקשה - תגובה
דניאלה פרייפלד29/08/2011כן ,יתכן שהיא יכולה ,לא להרגיש בו. וכדאי ללכת להיבדק אם חוששים שזה לא יצא.
זאת הדעה שלי ! בכדי לקבל תשובה רפואית ,כדאי לפנות לגניקולוגיה לנערות
בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזהאנונימי28/08/2011
אני לא בטוחה אם זה המקום הנכון אבל רציתי לשאול האם זה בסדר שיש לי פיטמות גדולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה - תגובה
דניאלה פרייפלד28/08/2011איך את, מרגישה/חושבת כלפיהן/עליהן?
זה בעצם התשובה!!!
ולא מה שאחרים/ות שלא מכירים/ות אותך ושלא ראו אותך...חושבים/ות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה שלא
ניב01/09/2011אם יעוץ אם גניקולוג לגבי גלולות לא נחשב בדיקה אז לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בני 18 וחצי ולא מצליחיםניב28/08/2011
אני וחברתי בתולים ויחד כבר מעל שנה ואנחנו במשך חודשיים מנסים לקיים יחסי מין ולא מצליחים.
החדירה לא מתבצעת לא משנה כמה חזק אנו מנסים ואנחנו נורא מודאגים ולחוצים.
מה אפשר לעשות? (לא השתמשנו בקונדום)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לניב שלום
מירב שרון28/08/2011האם לחברתך יש חששות מחדירה? האם היא אי פעם עברה בדיקה גינקולוגית? האם היא משתמשת בטמפונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ניב30/08/2011היא לא נראה לי שפוחדת היא נראת אפילו מנסה יותר ממני אבל יכול להיות שכואב לה.
היא משתמשת בטמפונים והיתה אצל גניקולוג רק כשהתחילה לקחת גלולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון31/08/2011האם היא עברה בדיקה גינקולוגית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל...
סתם מישהי05/09/2011חברה שלך משתמשת בגלולות?
הייתי מאוד ממליצה להשתמש בקונדום. גם החומר סיכה עוזר לכניסה קלה יותר. על יבש זה לא יכנס, וזה סתם יכאב במיוחד אם היא בתולה וזו הפעם הראשונה שלה, שוב, ממליצה קונדום עדיף של DUREX.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניב
ח.06/09/2011האם יתכן שאתה מנסה לחדור במקום לא נכון? ודע שאתה יודע איפוא הפתח צריך להמצא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ממש דחופה תעזרו לידן25/08/2011
אני מעוניינת לשאול האם אפשר שהחבר שלי יכנס בי מאחורה כאילו לא מאיבר המין אילה מהאחורנית והאם זה כשמכניסים מאחורה לא רק את האיבר מין שלו כול דבר אז זה אמור להגדיל את האחורנית ומרים אותה "התחת"?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חחחחחחחחחחחחחח זאת בדיחה או מה?
**25/08/2011חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילדודס עם החצקונים משועממים בחופש
**25/08/2011לפי השטויות שכותבים פה...מסתלבטים חופשי..חחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה ממש דחופה תעזרו לי - תגובה
דניאלה פרייפלד25/08/2011מאד יתכן שאם תעשו זאת שנים שכן יהיה הרחבה של פי הטבעת היות והוא פחות "אלסטי" מהנרתיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)