מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גילוח..בן 1524/08/2011
גילחתי לפני כמה ימים את שיער הערבה ומאז ממש מגרד לי באיזור..
זה טבעי? יש דרך שזה לא יהיה ככה?
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא להפנות שאלה לפורום הסרת שיער
מירב שרון25/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס עם חברה שלי...אלון גימל24/08/2011
שלום, אני וחברה שלי ניסינו כבר 3 פעמים לקיים יחסי מין, אך כל פעם שאני שם קונדום הזין "יורד" לי, ואז שאנחנו מנסים להכניס אותו ולהתחכך זין וכוס, או שהיא מביאה לי ביד וכאלה, אז כבר הוא נשאר לא עומד. אני כן מתחרמן איתה מאוד כשאנחנו עושים סקס יבש אבל כשמגיע הקטע של הקונדום יורד לי ואז כבר לא הולך...
אני לא מרגיש לחוץ אבל יכול להיות שאני קצת חושב על זה שצריך להעמיד אותו ושהוא יכנס, ואני מנסה לא לחשוב על זה ולהכנס לרגע, אבל עדיין לא עומד לי ואז תמיד נגמר בזה ששנינו ערומים והזין שלי לא עומד וזהו..
בבקשה תעזרו לי ותנו לי שיטות איך להמשיך להתחרמן גם אחרי ששמתי קונדום
תודה, אלון גימל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס עם חברה שלי... - תגובה
דניאלה פרייפלד25/08/2011בני כמה אתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני 17 וחצי
אלון גימל25/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני 17 וחצי - תגובה
דניאלה פרייפלד25/08/2011תעשה נסיון לשים את הקונדום ללא החברה ולראות מה קורה ,כלומר ,להתרגל לקונדום על הפין, לאחר מכן תעשו מפגש 1-2 ללא חדירה אך עם הקונדום...
לאחר מכן אם אתה רואה שאתה מחזיק זיקפה תעשה מפגש מיני אשר בו אין חדירה אלא התקרבות לנרתיק ומשחק סביבו ללא חדירה.
אם זה הולך אז במפגש הבא משחק בפתח הנרתיק ואז לאט לנסות חדירה .
לפי התאור שלך יכול להיות שגם ללא הקונדום לא היתה מחזיק זיקפה בגלל הלחץ.
אני מקווה שזה יעזור אם לא תחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המורה לחשבוןחסוי23/08/2011
אני בן 16 ויש לי מורה לחשבון כוסית ואני מת עליה.היא בת 23 ואני מת להשכיב אותה לסקס יבש מה עליי לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המורה לחשבון - תגובה
דניאלה פרייפלד23/08/2011לפנטז עליה בלילות ולאונן ....לא יותר מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אנאליאנונימי23/08/2011
שלום,
אני וחברתי מקיימים מין אנאלי אך מעוניים להמשיך והייתי רוצה לדעת עוד כמה דברים,
האם חייבים לעשות חוקן לפני?
כיצד ניתן למנוע רפלקסים שהיא מרגישה בעת חדירה?
האם צריך לשים קונדום?
אם כן, האם קרם ידיים רגיל יכול לשמש כחומר סיכה או שעלי לקנות משהו מיוחד?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה
ללא23/08/2011מאוד חשובב שתרשום את גילך ואת גיל חברתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה זה חשוב?
אנונימי23/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדורון שלום
מירב שרון23/08/2011אני מניחה שחברך לפורום מבקש שתציין את גילכם כדי לדעת האם השאלה תואמת את גילכם? בכל אופן התשובות לשאלותיך:
יש כאלה שמעדיפים לעשות חוקן לפני מין אנאלי מפאת טעמי אסתטיקה., זה לא חובה רק בגדר המלצה. אפשר בעקרון גם להסתפק בקונדום, חשוב להיעזר בהרבה חומר סיכה על בסיס מים כגון KY או LOVE GEL. ניתן לרכוש בכל בית מרקחת. רק לזכור לאחר חדירה לפי הטבעת לא לחדור לנרתיק כי יש בפי הטבעת המון חיידקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנינו מעל גיל 18
אנונימי23/08/2011אני מקווה שילדים קטנים לא באמת מנסים את זה..
האם כל קונדום רגיל מתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מקווה
מירב שרון23/08/2011וכן, כל קונדום מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי
אנונימי25/08/2011מה לגבי רפלקסים שהיא מרגישה?
האם יש דרך לבטל אותם? או שפשוט להתעלם מהם?
ועוד שאלה..האם היא יכולה לגמור מחדירה ככה ואם כן אשמח להסבר קצר על זה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון25/08/2011מה הכוונה לרפלקסים שהיא מרגישה? גם גברים וגם נשים יכולים לחוות הנאה מינית במין אנאלי בגלל קצוות העצבים שנמצאים סביב פי הטבעת ובפי הטבעת עצמו.
עבור נשים, הנאה ממין אנאלי מושגת בשל "הזרועות" של הדגדגן - שלוחות של הדגדגן שנמתחות מהשפתיים של הנרתיק ועד לפי הטבעת. הדגדגן כלפי חוץ נראה קטן אבל מאחורנית זה הרבה יותר גדול ממה שזה נראה, זה כמו הפין והאשכים גם יחד מבחינת הגודל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אנונימי26/08/2011הכוונה היא לתחושה כאילו שהיא עושה צרכים..בגלל שכשזה נכנס זה מרגיש כמו..האם אחרי כמה שניות של התרגלות זה יעבור? (לא היינו הרבה זמן..)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב..
אנונימי28/08/2011זה כבר לא רלוונטי...נפרדנו, תודה בכל מקרה :\
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה בבקשהחסוי23/08/2011
אני וחבר שלי עושים סקס יבש אבל שיש ארבע שכבות שמפרידות בינינו (תחתונים שלי מכנסיים שלי מכנסיים שלו תחתונים שלו ) ואני לא יודעת עם הוא גומר או לא. לפי מה שהבנתי אי אפשר להיכנס לזה מהריון אבל כבר עברו חודשיים מאז המחזור האחרון שלי ואני מתחילה לדאוג נורא ,ישלי הפרשות כאלה של לפני מחזור כבר הרבה זמן אבל אני לא רואה שום סימנים של דם ,פעם המחזור שלי לא היה ממש מסודר אבל בזמן האחרון הוא כן הסתדר ופתאום זה שוב לא מסודר.
יש סיכוי שאפשר להריון מסקס יבש? מה אני יכולה לעשות כדי לדעת אם אני בהריון או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה בבקשה - תגובה
דניאלה פרייפלד23/08/2011כל עוד זרע לא מגיע לפתח הנרתיק (גם עם האצבע) אין חשש להריון. זרע אינו חודר בד.
לפי התאור שלך לא נשמע שאת בהריון.
יש לא מעט דברים שמשפיעים על הוסת ..לחץ, שינוי משמעותי בהרגלי אכילה ..
אני משארת שאת מתבגרת ולמרות שהיית סדירה יתכן שהוסת מתעקב בגלל תהליך גדילה ...
בכל מקרה אם את לא יכולה להירגע (לחץ משפיע) תמיד ניתן לעשות בדיקה בתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ??אריאל22/08/2011
אני בן 17, האם כדי לי לי לגלח את איבר המין???
אני ישמח לקבל תגובות והצעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנס-
**22/08/2011אל תגלח תעשה תספורת יפה שם תקצץ קצוץ קצוץ חחח אבל תעשה את זה אל תשאיר את היער! בעעעעע זה דוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה ?? - תגובה
דניאלה פרייפלד23/08/2011גילוח השיער הוא ענין אופנתי נכון להיום שער לא אין אך לא לוקחים בחשבון טעם אישי .
איך אתה אוהב את עצמך עם השער ....
בנות/בנים יש שאוהבות/ים ויש שהאופנה השפיע עליהן/ם...
אז אולי כדאי לחכות לתגובת האדם שתהיה חשוב בחיים שלך לפני שתסיר את שערך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולהאורלי22/08/2011
האים פוסטינור באמת מונע הריון וניתן להיות רגועים?(לקחתי אותה לאחר 9 שעות בערך) ואיך זה משפיע לאחר הביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולה - תגובה
דניאלה פרייפלד23/08/2011בבקשה לפנות את שאלתך בפורום לגניקולוגיה לנערות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה גדולה!!!!!!!!!!ללא22/08/2011
אני בן 19 (עוד 4 חודשים בן 20) ויש לי בעיה גדולה!!!!!!!!!!!! זה קשור לאורך איבר המין שלי (2 סנטימטרים)
עד גיל 11 אורך איבר המין כלל לא עניין אותי ולמען האמת חשבתי שלכל הבנים יש קצר באחד מהטיולים של בית הספר שלי (הייתי בן 12) חבר שלי היה חייב להשתין ואני לא יכולתי להתאפק והלכתי להציץ לו כדי לראות את שלו וראיתי שיש לו איבר מין ארוך לא עד כדי כך אבל הרבה יותר ארוך משלי חשבתי שיש כנראה כאלה אם ארוך לכן לא התייחסתי לזה כל כך
אבל בהמשך הטיול כשעוד אחד מהחברים שלי הלך להשתין הצצתי לו וראיתי שגם לו אחד ארוך אפילו יותר ארוך מהחבר הקודם.
למוחורת התחלתי בסידרה שאני קורא לה "תראה לי את שלך ואני אראה את שלי"
זה ממש לא היה קל אבל הצלחתי לשכנע אותם בכך שאמרתי להם שזה משהו אישי חשוב
איבר המין הכי קצר שראיתי היה 11 סנטימטר והכי ארוך היה 14 סנטימטר
אחר כך הלכתי אל האחים הקטנים שלי (הראשון קטן ממני בשנה והשני בשלוש שנים)
אצל האח הראשון האורך היה 12 סנטימטר ואצל האח השני האורך היה 9 סנטימטר
זה ממש אוכל אותי מקינאה!!!!!!!!!!!!!!! יש דרכים להאריך את איבר המין?
אני ממש לא רוצה להגיע לאורולוג וגם לא יכול כי אני דתי וההורים שלי בטוח לא יסכימו לעניין הזה שאתחיל להאריך את הפין
אז בבקשה!!!
דרך אגב אני לא מאונן ואף פעם לא גמרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה גדולה!!!!!!!!!! - תגובה
דניאלה פרייפלד22/08/2011בזיקפה כאשר מודדים מהבסיס עד הקצה 2 סמ'?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ללא23/08/2011אורך בזיקפה:2 ס"מ
רפוי: בין חצי ל1 ס"מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנא להפנות את שאלתך לפורום אורולוגים
מירב שרון23/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרואים שלו קראת את מה שכתבתי
ללא23/08/2011אני לא יכול עכשיו לחטט באינטרנט בחיפוש אחר פורום כזה!! אף פעם לא הייתי הרבה זמן על המחשב ובמיוחד באינטרנט וההורים שלי עלולים לחשוד שמשהו לא בסדר אם אמשיך ככה (כמו שציינתי אני דתי) ואם ההורים שלי יגלו שאני גולש באינטרנט כדי לדעת איך לפתור את הבעיה שלי לא רק שהם לא יעזרו לי אלא יכניסו אותי עוד יותר לדיכאון!!!!!
אז בבקשששששששההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראתי את מה שכתבת
מירב שרון23/08/2011אתה פנית אלינו כדי לקבל ייעוץ מקצועי ואנחנו משתדלים לעזור לך כמה שאנחנו יכולים ואם אין לנו את הכלים ואת הידע כדי לעזור ספציפית עם הבעיה שלך, אנחנו גם צריכים להודות בזה ולהפנות אותך לגורם המקצועי המתאים. אתה חושש שהוריך יעלו על זה שהיית בכל מיני אתרים שלא מתאימים מבחינת הרקע הדתי שלכם, אז התייעצתי עם בעלי שהוא במקרה טכנאי מחשבים והוא הציע שאחרי שתתייעץ עם הפורום של אורולוגים שיש אותו באתר הזה של BeOK אז אח"כ תגלוש למלא אתרים אחרים כדי להעלים עקבות באינטרנט...מקווה שעזרתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
דניאלה פרייפלד23/08/2011תראה 2סמ' בזיקפה אכן קטן!
אין קסמים ו/או תרגילים להגדילו, יש ניתוח.
אתה בגיל, שאתה יכול לגשת, ללא ידעת ההורים ,לאורולוג.
לך לאחד שלא במקום מגורך אפילו מחוץ לעיר להתיעצות.
חיית איתו כמעט 20 שנה קח זמן לברר אם ניתוח אפשרי ואם תחליט שכן לברר היטב מי יעשה!!!
אם יצא לך לקרא בפורום, קראת שגודל לא קובע...אומנם 2סמ' קצר, אך הוא יכול לחדור וגם לגמור, זה התכלס שבחדירה. לענג אישה ולהינות בעצמך לוקח יותר מגודל הפין.להיות מאהב טוב לא בהכרח קשור לגודל ועומק החדירה.
הנאה מינית הדדית כוללת את כל גופך.נשים לרוב לא גומרות מחדירה!!! צריך לענג אותן ולרובן סביב הדגדגן בכדי להביא אותן לאורגזמה.אז מיניות הינה ריקוד של כל גופך עם חדירה לצאת להיכנס לענג ובעצם חשוב יותר כמה אתה יכול להחזיק את הזיקפה.
שתדע...ולא פחות חשוב הקשר הרגשי שאתה תיצור עם השותפה לריקוד המיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה מאוננות
חיים24/08/2011שלום אני בן 20 לאחרונה אני מנסה להיגמל מאוננות אך אני חווה הרבה פעמים קרי לילה שזה מאוד מטריד אותי והרבה מחשבות על סקס מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחיים שלום
מירב שרון24/08/2011קרי לילה זה נורמלי וגם אוננות, למה להיגמל מזה? אלא אם כן מדובר בתדירות גבוהה מדי, מה התדירות של האוננות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!!!!!!!!!!!חסוי22/08/2011
אני בן 15 ושכבתי עם אמא שלי ואני לא מצליח לישכוח מזה ובאלי עוד הפעםאיך לישכוח מזה?????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציני????
ללא22/08/2011באיזה מין דור אנחנו??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תתבייש!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גילוי עריות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף!!!!!!!!!!! - תגובה
דניאלה פרייפלד22/08/2011בבקשה!!!! מאד חשוב להתקשר לדלת פתוחה שם יהיה לך אפשרות לדבר עם משהוא/היא (שיחה אנונימית אם לא תרצה להזדהות.) על מה שקורה לך בבית עם אמך. הבלבול בין רוצה ולא רוצה מאד מובן וטבעי.
אבל לשכב עם אמא שלך יפגע בך נפשית .וזה גם אסור -חוקית!!!!!
אולי כדאי לך לישון אצל חברים בד בבד עם שיחה לדלת פתוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחח הוא מסתלבט מה אתם מאמינים?
**22/08/2011פתיים מאמינים לכל דבר לחתול ולעכבר חחחחחחחחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןאורלי22/08/2011
שלום רב, אים קיימתי יחסים עים קונדום בלבד והגבר גמר בחוץ? אני מוגנת מבחינת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
דניאלה פרייפלד22/08/2011לפי התאור שלך כל עוד הקונדום לא נקרע או ירד תוך כדי הוצאת הפין ,את אמורה להיות מוגנת.
כל הכבוד על האחריות ההדדית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני חייבת לדעתמיכל22/08/2011
האם אחרי שקיימתי יחסי מין בפעם הראשונה יש אחרי זה תסמינים או משוו כי יש לי צריבה בשתן... ואני לוקחת גלולות נגד צ'יסטה... צריך להיבדק או משו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני חייבת לדעת - תגובה
דניאלה פרייפלד22/08/2011בבקשה לפנות את שאלתך בפורום לגניקולוגית נערות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרי לילהאלמונית21/08/2011
בני בן ה-16 מאובחן כ-ADD וכנראה OCD, לאחרונה חווה כמעט כל לילה תופעה של קרי לילה, הדבר מטריד אותו מאוד, אפשר לומר אף מגעיל אותו, הוא מסרב לשוחח בנושא, מתקלח, מחליף מצעים ושוטף ידיים בתכיפות האם לפנות לטיפול? להתעלם? מה לעשות???.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרי לילה - תגובה
דניאלה פרייפלד21/08/2011הקרי לילה לא בהכרח קשור לתוצאות האבחון...
רוב הבנים לא רוצים לדבר על זה ,קמים ויש שיעשו בדיוק את מה שאת/ה מתאר/ת.
אני אישית לא מאמינה בלהתעלם,מצד שני אי אפשר להכריח אותו לדבר איתך אפשר לומר לו שאת/ה יודע/ת שזה קורה לרוב המתבגרים ואם הוא רוצה לדבר על זה את/ה מוכנ/ה לדבר, או להביא לו ספרים לגבי התבגרות מינית וכך לומר לו שאם הוא רוצה לדבר על מה שקורא.. ואם לא איתך תסדר /י עם גורם מוסמך...
אני משארת שהאיבחון המליץ דרכי טיפול ואולי אפילו לגשת לטיפול...
לגבי שטיפת ידים אולי יותר קשור לOCD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס עם חברה שלי...אלון גימל20/08/2011
שלום, אני וחברה שלי מוכנים כבר לקיים יחסי מין, וניסינו פעם אחת אבל הזין שלי פשוט לא עמד כשהתחלנו לנסות להחדיר אותו. אני אחד שהרבה שנים אונן על פורנו וגם סתם פנטזיות, ופתאום כשהגיע הדבר האמיתי, אני לא התחרמנתי, ולפעמים אני מנסה לחשוב על פנטזיות שלי, כשאני במיטה עם חברה שלי , רק כדי שאני אצליח להעמיד את הזין..
בבקשה תענו לי איך אני יכול להתחרמן כשאני עם חברה שלי, יכול להיות שהיא פשוט לא מושכת אותי כמו בנות אחרות? אולי אני צריך לנסות לפנטז עליה?
הזין שלי לא עומד כשהיא מוצצת לי או מביאה לי ביד, רק אחרי הרבה זמן שהיא מביאה לי ביד ולפעמים גם פנטזיות על אחרות אז אני מצליח לגמור איתה...
בבקשה תעזרו לי
תודה, אלון גימל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון20/08/2011כפי שאתה בעצמך מבין, נוצרה אצלך תלות בפורנו, ועכשיו קשה לך להגיע לעוררות מינית עם חברתך. אני מציעה שתתחיל להפחית את תדירות צפיית הפורנו באופן הדרגתי באוננות ובכלל ותתחיל להרחיב את עולם הפנטזיות שלך. במקביל תנסה להתחבר לגוף ולתחושות הפיזיות שלך. כלומר כשאתה נוגע בה, תחשוב מה אתה חש, האם העור שלה רך, חלק, חלקים מסויימים יבשים/רטובים וכד', כנ"ל כאשר היא נוגעת בך, מה אתה חש, האם המגע עדין/עמוק, תתמקד בגוף, אם המחשבות מתעסקות בעומד לי/לא עומד לי זה גול עצמי אז תכניס את המחשבות הלא רלבנטיות למגירה דמיונית ותתמקד שוב בגוף ובתחושות הפיזיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Gמישהו19/08/2011
האם יש נק' G אצל גברים? אם כן, איפה היא? איך אפשר למצוא אותה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר G - תגובה
דניאלה פרייפלד19/08/2011לא אין לגבר ג'יי ספוט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד נקודת מבט
מירב שרון19/08/2011כל הנושא של ג'י ספוט שנוי במחלוקת, בכנס סקסולוגי עולמי הסבירו שאצל האשה נקודת הג'י זה בעצם החלק האחורי של הדגדגן.
מה שנחשב בדר"כ לנקודת הג'י אצל הגבר נמצא בצוואר של הפרוסטטה, הדרך להגיע לאותה נקודה זה על ידי החדרת אצבע לפי הטבעת שלו, צריך להגיע עמוק בפנים, חשוב לזכור לא להחדיר אח"כ אצבע לנרתיק כי יש בפי הטבעת הרבה חיידקים. לא מעט גברים ירתעו מזה בגלל חשש מכאב, כנ"ל לגבי נשים, אם זה נעשה בצורה הדרגתית, עם הרבה חומר סיכה על בסיס מים אז זה יכול להיות מאוד מגרה עבור הגבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמישהו19/08/2011
שלום. יש לי שאלה:
האם שמפו יכול לשמש כחומר סיכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד19/08/2011לא ולא..
חומרי סיכה ניתן לקנות בבתי מרקחת רצוי על בסיס מים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)