מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון?אנה לנאו12/08/2011
שלום רב,
אני נערה בת 18 שנמצאת במערכת יחסים שנה+.אני וחבר שלי מקיימים יחסי-מין כבר 8 חודשים בערך בצורה לא מוגנת.
חודש שעבר ב29.7 הייתי אמורה לקבל וסת ועד היום ה12.8 לא קיבלתי.
עשיתי 2 בדיקות הריון ביתיות ושתיהן יצאו שליליות..
השאלות שלי הן-
האם ישנו סיכוי שאני בהריון עפ"י ש2 הבדיקות יצאו שליליות?
איזה סיבות יכולות לגרום למחזור לאחר?
והאם יש איזה משהו נוסף שאני יכולה לעשות (מלבד בדיקות ביתיות) בכדי להסיר את הספק?
תודה רבה מראש,אנה לנאו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון12/08/2011את יכולה לעשות בדיקת דם על מנת לשלול הריון לא רצוי, זאת הבדיקה הכי אמינה. סביר להניח שאם עשית 2 בדיקות שתן בעזרת ערכה ביתית ויצא שלילי אז אין הריון. האם בדר"כ המחזור שלך סדיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתך
אנה לנאו13/08/2011היו לו תקופות שהוא לא היה סדיר,אך בחודשים האחרונים הוא היה סדיר וההבדלים היו רק בכמה ימים.בד"כ הוא היה מגיע ב29 לחודש או ב30..הבדלים של לא יותר מיומיים ולכן עכשיו זה מדאיג אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון? - תגובה
דניאלה פרייפלד13/08/2011קודם כל עד כה היה לכם מזל וכדאי כן להשתמש באמצעי מניעה.אז בבקשה!!!
כן יש דברים שמשפיעים ויכולים לגרום לאיחור :לחץ...שינוי דרסטי בהרגלי אכילה
אם עושים לפי ההוראות וקנית ערכה בבית מרקחת לרוב הם מדיקים אך תמיד יש טעויות לכאן ולכאן ניתן לעשות בדיקות אם את בכללית במרכזים לבריאות האישה כדאי להתץקשר למרפאה שלך לברר
אני גם ממליצה לך לפנותץ בפורום בגנקולוגיה לנערות יש לשאר שיהיה להן מה להוסיף
בתקווה שהתשובות מהימנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאלה ומירב
אנה לנאו13/08/2011תודה רבה על תשובותיכן.
אני משערת שאני כבר אעשה בדיקת דם ליתר ביטחון,וכמובן שלהבא נשתמש באמצעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר המיןבן12/08/2011
אני בן 16.5 והזין שלי באורך של 12 ס"מ....זה נכשיו קטן מאוד? בנורמה? אני עוד גובה ,יכול להיות שהוא עוד יגדל?
יש לי הרבה שערות ערווה אבל חוץ מזה עוד לא התפתחתי כל כך...
הייתי רוצה לדעת מבנות בפורום הזה עם הם היו פעם עם משהו עם אורך כזה של פין והאם זה מבאס או פחות כיף?אם הייתם יודעת שלגבר יש כזה אורך עדיין הייתם רוצות להזדיין איתו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבן שלום
מירב שרון12/08/2011אני כבר כמה שנים טובות עונה כאן בפורום וטרם נתקלתי במישהי שהאורך לא היה מספיק לה, זה issue שמעסיק כאן אך ורק את הבנים והוא חוזר על עצמו שוב ושוב למרות שאנחנו תמידז עונים כאן שאין שום חשיבות לאורך...
ובכ"ז מאחר וזה כן מעסיק אותך, הגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ באורכו, ובכן האורך של הפין שלך בהחלט בטווח הנורמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטווח הנורמה?
בן12/08/2011לא הבנתי איך אם הנורמה היא בין 14 ל-18 ולי יש 12 אני בנורמה?
הייתי מעוניין שתהני על שאלותי האחרות בנוגע לאפשרות שהוא עוד יגדל אם את מוכנה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאשר מדברים על נורמה...
מירב שרון12/08/2011אז יש אחוזונים, יש אחוזון 50, שזה הממוצע, ויש מתחת לזה ומעל זה אבל עדיין זה בנורמה, מה שיוצא מהנורמה נקרא סטיית תקן ואתה בהחלט בנורמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד כמה שידוע לי
מירב שרון12/08/2011ספציפית לגבי הפין, לרוב יש צמיחה עד גיל 16. לגבי שאר שאלותיך, פנית לבנות מהפורום, סביר להניח שלא תקבל יותר מדי תגובות כי שוב, זה ממש לא מעסיק בנות, זה בעיקר מעסיק את הבנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבוד ביתוליםסימה12/08/2011
שלום רב,
שמעתי המון סיפורים על סקס בפעם ראשונה.
ספרו על כאבים.
הבנתי שכשהבחורה מאבדת בתולים פעם ראשונה, היא צריכה לחכות כמה ימים (4-5) ימים עד שתוכל לקיים יחסי מין פעם נוספת. אם היא תבצע יחסי מין מיד אחרי איבוד הבתולים (אותו יום, יום אחרי וכולי) זה יהיה נורה כואב.
האם זה נכון?
תודה מראש,
ש.צ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון12/08/2011הפעם הראשונה לא חייבת להיות כואבת. אם זה נעשה לאט לאט בהדרגתיות, עם הרבה משחק מוקדם. קרום הבתולין זה כמו שריר בצורה של טבעת שמתרחב באופן הדרגתי ונמחק לאחר לידה ראשונה. אפשר להשתמש באצבע אחת, אח" כ 2 עד גודל היקף הפין, ניתן להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים כגון KY. כמו כן, ניתן למרוח מאלחש בפתח הנרתיק, 20 דקות לפני החדירה וגם זה יכול למנוע את הכאב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלוקונאוזלאליס10/08/2011
קיבלתי 2 כדורי פלוקונאוזל.
את הכדור האחרון נטלתי ביום הראשון של הגלולות הלבנות.
האם אני מוגנת מתחילת החפיסה?
אם לא, אז ממתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא להפנות שאלתך לפורום רפואת נשים
מירב שרון10/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנא להפנות שאלתך לפורום רפואת נשים
מירב שרון17/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלותחסוי10/08/2011
1.אני בן12 ויש לי חברה וואני רוצה להשכיב אותה למיטה לסקס יבש העם כדי?
2.אני מאוד חרמן ואני אוהב לאונן הרבה(3 פעמים בשבוע)ויש לי זין די גדול(15 ס''מ)וכל הבנות בכיתה מסתכלות לי אליו מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון10/08/20111. לאן אתה ממהר? כמה זמן אתם ביחד? מה קרה ביניכם בהיבט הפיזי עד כה?
2. אוננות 3 פעמים בשבוע זה בגדר הסביר, גם אוננות יומיומית בגילך לגיטימית, ואף פעמיים ביום. ולגבי גודל הפין שלך, נראה לי שזה יותר מעסיק אותך מאשר את הבנות שאיתך בכיתה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה!מורן08/08/2011
אני וחבר שלי חודשיים ביחד. עשינו השבוע 3 פעמים סקס יבש. בחלק מהמקרים אני הייתי עם ג'ינס והוא היה רק עם בוקסר. הוא גמר כשאני הייתי עליו ולכן רציתי לדעת אם יש סיכוי להיריון?
כמו כן, אחת מהפעמים שעשינו סקס יבש, אני הייתי עם שמלה ותחתונים והוא היה עם מכנס. האם אפשר להיכנס מזה להיריון? אני אשמח לקבל תשובה כי אני ממש בלחץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למורן שלום
מירב שרון08/08/2011אם את היית עם ג'ינס, אין סיכוי של הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה מוזרהרון צעירי08/08/2011
אני שוחה ברמת גן כמה ימים בשבוע
כל פעם שאני רוצה להתקלח רק המחשבה שאני מתקלח במקום שהוא לא בבית שלי
גורמת לי לזקפה ובטח שאנשים אחרים יראו אותי עירום
מה אני אעשה? היום שרציתי להיכנס ערום למקלחת הרגשתי באמת שאני כמעט "גמרתי"
מה אני אעשה בעתיד כמו בצבא או משהו?
אני חייב ללמוד לשלוט על זה.
עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרון צעירי
מירב שרון08/08/2011אתה יכול להתקלח עם בגד ים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבתי שאתם יותר רציניים
רון צעירי09/08/2011גם בצבא ככה אני אעשה? יחשבו שאני מוזר
ורציתי בכלל לדעת מה זה אומר ולמה זה קורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבתי שאתם יותר רציניים - תגובה
מירב שרון09/08/2011אני רצינית לגמרי. אין לך מה לעשות, זה טבעי שיהיה לך זקפה אם יש עוררות מינית זה רק אומר לך שהכול אצלך מתפקד כמו שצריך. אבל אם זה מביך אותך אז הצעתי פתרון פרקטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי תודה
רון צעירי09/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי לך על השאלה הזאת
מירב שרון17/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אותה הבעיהאנונימית07/08/2011
אותה הבעיה אני מקיימת יחסי מין עם החבר והגודל מפריע אני מתביישת שהוא יראה העם אפשר עם הזמן לתקן את זה אני פשוט לא אוהב את המראה של זה ובאיזה גיל אפשר ואיפה אני יכולה לקבל אינפורמציה . ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימית שלום
מירב שרון08/08/2011יש שונות מאוד גדולה מפות לפות, אין אחת שנראית כמו השנייה, כמו בכל שאר האברים בגוף, גובה, משקל, צבע שיער, צבע עיניים וכד' אותו כנ"ל לגבי איבר המין של האשה. אני ממליצה לך להיכנס לגוגל ולכתוב the great wall of vagina ותראי איזה שונות יש....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חובהשלום06/08/2011
מי שגומר מהר יכול לשים שתי קונדומים ואז הוא יגמור מאוחר יותר?????
עם כן איך אפשר לשים שתי קונדומים מה כאילו אחד על השני????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשלום
מירב שרון06/08/2011יש כל מיני דרכים לנסות לעכב שפיכה, בין השאר גם זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע..
אילן06/08/2011אז בא לו ליגמר שיגמור
מיצדך שעם הוא גומר אז שיענג אותך בצורה אחרת בירדה או אוננות
עד שיחזור לו הזיקפה
למה צרך לילחם בלעכב את השפיכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאילן
מירב שרון07/08/2011למה לעכב את השפיכה? בשביל שתהיה לשלום חוויה של שליטה על השפיכה. בגלל זה הוא פנה אלינו בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת רצינית? את אמורה להיות המומחית?!
/10/08/2011לשים שני קונדומים אחד על השני זה מסוכן ביותר.
החיכוך ביניהם עלול לגור לקרע בקונדום.
אל. פשוט אל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה על טעות
מירב שרון10/08/2011אחרי שקראתי קצת יותר באינטרנט בנושא ומה כותבים יצרני קונדומים, אני מבינה שאולי מצד אחד זה יכול לעכב שפיכה ומצד שני זה עלול לגרום לקונדום להיקרע אם שמים אחד על השני. אני מציעה לשלום להיכנס לגוגל ולכתוב התחל-הפסק, ובעזרת הטכניקה ללמוד לשלוט על השפיכה. קונדום אחד יכול להספיק על מנת להקהות את הרגישות. לחילופין לאונן לפניכן גם יכול לעזור. כמו כן אפשר למרוח מאלחש על הפין ולחכות 20 דקות לפני החדירה וגם זה יכול לעזור. בהצלחה לשלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעהנטשה04/08/2011
אני בת 17 ולא רציתי להתחיל לקחת גלולות כי שמעתי שזה גורם לסיבוכים בלהכנס להריון בעתיד...רציתי לברר האם יש איזהשהי דרך למנוע הריון בלי הורמונים כמו בגלולות או לפחות שהכמות של ההורמונים תהיה קטנה יותר מהגלולות.
ניסיתי עם קונדום וזה ממש לא מוצא חן בעייני, זה כואב ובכלל לא כיף.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניעה - תגובה
מירב שרון05/08/2011לא ברור לי מאיפה שמעת שגלולות גורמות לסיבוכים בכניסה להריון בעתיד. אני באופן אישי הייתי הרבה שנים על גלולות, ואני כיום אמא ל-3 בנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לבנייאיר04/08/2011
שלום.
אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל אנסה בכל זאת.
שבוע שעבר הייתי עם משפחתי בבריכה העירונית, ובסוף השחייה הלכנו להתקלח ולהתלבש במלתחות. בכללי כשאני במלתחות אני מסתובב בלי בגדים, אבל הבן שלי היה איתי (בן 14 וחצי). לא ידעתי אם להסתובב בלי בגדים או להתקלח עם בגד ים ולהסתיר. בסוף יצא שהוא קצת ראה את מה שיש לי...
הבעיה היא שאני די מרגיש שהוא מסתכל בכוונה ואולי יוצא לו סיפוק מזה... לפני כמה ימים גם ראיתי אתר פורנוגרפי של הומואים פתוח במחשב שלו והוא לא יודע.
האם זאת סיבה להסתיר? לא להסתיר? אנחנו הולכים לבריכה עוד פעם מחר ואני רוצה לדעת מה לעשות ואם זה משנה בכלל...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עשית?!
מישהו שמבין04/08/2011זו טעות ענקית מה שעשית. היית צריך לקחת בחשבון שמישהו יכול לראות אותך. אתה לא לבד בעולם. יש עוד אנשים בברכה שעשויים ללכת גם להתקלח באותו זמן.
בקשר לבן שלך נתת לו ביטחון לגבי העניין הזה.אני ממליץ לך לעקוב אחריו במיליון עיניים.
לגבי האינטרנט תבדוק באיזה אתרים הוא גולש. בסוף אתה תהיה מוכרח לדבר איתו על זה.
בפעם הבאה תיזהר!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת שמישהו יראה אותי?
יאיר04/08/2011זאת מלתחה...היא נועדה כדי להחליף בגדים ובגלל זה יש הפרדה בין גברים לנשים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאיר שלום
מירב שרון05/08/2011הבן שלך בגיל ההתבגרות. זה גיל שבו הוא מגלה את המיניות שלו עם עצמו ועם הסובבים אותו. בגיל הזה יש לגיטימציה לחקור את עצמך בנדון וזה מה שהבן שלך עושה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לאיבר המין הגברידניאל04/08/2011
שלום אני בן 15 ו4 חודשים ויש לי איבר מין ממש ממש דק ולא גדול כל כך כמו של כל החברים שלי...
ולכל החברים שלי יש גדול ועבה ולי יש קטן ודק,
ומאוד עצוב לי בגלל זה!
זה יגדל לי?
מה עושים בשביל שאיבר המין שלי יגדל או יהיה יותר עבה? לאכול פרות ירקות זה יעזור??? מה לעשות??? בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר לאיבר המין הגברי - תגובה
מירב שרון04/08/2011לא ציינת מה האורך והעובי של הפין שלך במצב של זקפה. אתה עדיין בגיל של צמיחה וזה כולל את הפין שלך. מה שכן, בסופו של דבר, הרבה יותר חשוב מה שאתה עושה עם כל הגוף שלך, עם הידיים,עם האצבעות, עם הפה...והאם אתה מדברר בפתיחות עם חברתך ויודע איך לענג אותה, הרי רוב הנשים בכלל מגיעות לסיפוק על ידי גירוי חיצוני בדגדגן, אז הגודל לא כ"כ רלבנטי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גומר מהרדוד03/08/2011
שלום
בן 29 +3 מעשן בריא בד"כ כאשר אני שוכב עם זוגתי אני לא מצליח להחזיק הרבה בפנים וגומר מהר מה שמאוד מאכזב אותי וכמובן אותה אשמח לתגובות עצות בעניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא תפנה לפורום מין וסקסולוגיה
מירב שרון03/08/2011זה פורום למתבגרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביצה עולה בזמן גמירהיןאןי03/08/2011
הביצה הימנית שלי עולה למעלה(לכיוון הבטן) בזמן שאני גומר.
לפעמים שאני מצליח להחזיק הרבה זמן שתי הביצים עולות למעלה או רק השמאלית, אבל בד"כ הימנית עולה.
שהייתי קטן, הייתי אצל רופא והוא אמר שמתי שיהיה לי שיער שם זה יפסק, אבל זה לא נפסק.
אני בן כמעט 16(עוד חודש).
זה נפוץ?
יש דרך אולי לתקן את זה?
תודה, יןאןי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות קטנות
פרטי03/08/2011ניסית פעם להחזיק את האשכים בתוך השק?
באיזו תנוחה אתה נמצא במצב כזה?
אולי אתה מאונן קצת ב"טירוף" ולכן האשכים עולים לך?
מה אורך הפין שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנא להפנות לפורום אורולוגים
מירב שרון03/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לאונן זה מזיקחסוי03/08/2011
שלום יש לי 2 שאלות
1.האם לאונן זה מזיק
2.פעם אחרונה שאוננתי זה לא היה כיף מה זה אומר
אני עוד חודשים בן 14* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון03/08/2011אוננות זה פעולה שמתחילה עוד ברחם, ניתן לראות עובר מאונן באולטרה-סאונד, זה הדבר הכי טבעי שבעולם עוד מגיל מינוס...פעם האחרונה שאוננת לא היה לך כיף כי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)