מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מופנה לגברים יצירתיים בלבד ..יניב26/07/2011
הי ... אני ובן זוגי יוצאים כשנה מאוהבים בטירוף אף פעם לא משעמם לנו ביחד .
שנינו בגילאי 20+ ויש לנו די ניסיון למרות הפתיחות בנינו
ועל מנת לגוון את הסקס הוא נתן לי משימה להיות יצירתית ולהפתיע אותו
אני מטורפת עליו והוא תמיד דואג שאני יהנה
אני אשמח לישמוע המון רעיונות יצירתיים כל גבר עושה לו את זה משו אחר אבל אתה בתור גבר יש לך רעיונות מדליקים בישבילי שבטוח היו מפילים את חבר שלי מהרגליים למיטה ומעמידים לו את הזין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תבצעי לו רימינג
אני31/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננתירועי26/07/2011
שלום אני בן 13 אוננתי פעם רישונה והרגשתי כאבי ראש הקתי בחילה וכשבי בטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא תפנה את שאלתך לפורום אורולוגים
מירב שרון27/07/2011שאלה לי אליך? האם יש לך רגשות אשם סביב עצם זה שאתה מאונן? אם כן אז אולי מה שעבר עליך זה פסיכו-סומטי. בכ"ז כדאי לבדוק אם אין גורם פיזי לפני שמדברים על גורם פסיכולוגי כאשר מדובר בתסמינים פיזיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK28/07/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_אורולוגיה_ילדים' id=link]אורולוגיה ילדים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי לך כבר
מירב שרון02/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמירהgfs25/07/2011
רציתי לדעת משהו אני מאונןן הרבה ועד שאני גומר לוקח לי זמן.
הפין שלי לא גדול אפשר להגיד קטן רציתי לדעת עם יש סיבות לכך שהוא קטן ועם זה שהשפיכה שיוצאת שקופה העם זה יפגע בהבאת ילדים לעולם בעתיד???????????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון26/07/2011בן כמה אתה? מה אורך הפין שלך? אין שום קשר בין צבע/מרקם הנוזל לבין היכולת שלך להביא ילדים לעולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות לפני בדיקת שתןחסוי25/07/2011
אם אוננתי בפעם האחרונה 15 שעות לפני הבדיקת שתן,ובאופן כללי אני מאונן הרבה(פעם פעמיים ביום..)
אז יגלו שאני מאונן?
אם כן אז זה יהיה בכמות חריגה?
ועם זה יהיה בכמות חריגה,אז הרופאים מודעים לזה שזה מאוננות? והם אומרים את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון26/07/2011בדיקת שתן לא מראה אם אוננת או לא...הסר דאגה מליבך. פעם-פעמיים ביום זה לא חריג בטח לא בגיל ההתבגרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוששים מהריוןאנונימית25/07/2011
אני וחבר שלי , שנינו בתולים.
בסוף שבוע האחרון חבר שלי בא אליי , והגענו למצב שהוא נשאר עם תחתונים ואני בלי כלום.
איבר המין שלו נכנס לתוך איבר המין שלי , אך לא הייתה חדירה.
קיים סיכוי להריון?
חשוב לציין שבאותו ערב חבר שלי עשה לי ביד, וגם אחרי זה הופיע לי מעט דם על התחתונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
דורון25/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון26/07/2011אם היה מגע ישיר של פין ופות ואצלכם אכן היה אז יש סיכון של הריון לא רצוי גם אם הייתה רק חדירה חלקית. אם לא עברו 72 שעות מאז שקיימתם יחסי מין, אני ממליצה לקחת פוסטינור ולהבא להשתמש באמצעי מניעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בנרתיקדניאל24/07/2011
אני בת 18 ולפני חודשיים בפעם הראשונה קיימתי יחסי מין ובהתחלה הייתה לי דלקת בשתן לקחתי כדורים ובבדיקת שתן האחרונה יצא שהכל תקין אבל עדיין יש לי צריבות במתן שתן וליפעמים לאורך כל הלילה אני מרגישה צריבה בנרתיק בלי הפסקה.
הרופאה שלי בלי בדיקה נתנה לי כדורים להחדרה לנרתיק אבל אני לא יודעת איך משתמשים בזה והאם זה עוזר בכלל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא תפני את שאלתך לפורום רפואת נשים
מירב שרון26/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בתול בן 17אוראל 77724/07/2011
שלום!
אני כול הזמן מאונן וחושב על בחורות כוסיות אבל בעצם אני בתול וקשה לי להתחיל עם בחורה , וגם להכניס אותה למיטה בבקשה תעזרו לי לא להיות בתול ואיך להכניס בחורה למיטה. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון26/07/2011מה זה נקרא כל הזמן מאונן? באיזה תדירות? למה קשה לך להתחיל עם בחורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון02/08/2011במקום להיות עסוק בלהשכיב "כוסיות" תשקיע אנרגיות ביצירת קשר עם נערה בגילך, למה זה קשה לך? איפה הקושי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצי חדירהבובי24/07/2011
היי,אני וחבר שלי התמזמזנו(אני בתולה!) ואז הוא החדיר לי את איבר המין שלו(ללא קונדום) לכמה רגעים אך זו הייתה חצי חדירה(יש לציין כי מעולם לא קיימנו יחסי מין מלאים) ואז הוא הוציאו מיד כי כאב לי.הוא גמר כמובן מחוץ לגופי.השאלה שלי היא האם יש סיכוי שאכנס להיריון?מה עליי לעשות?האם כדאי לקחת את גלולת היום שאחרי? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצי חדירה - תגובה
דניאלה פרייפלד24/07/2011בכל חדירה ללא אמצעי מניעה יש סיכון....
לגבי מה לעשות תפני בפרום לגניקולוגיה נערות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתול בן 17
אוראל 77724/07/2011שלום
אתם חייבים לעזור לי איך אני מכניס בחורה למיטה, שאני ביישן אחושרמוטה ואני כול הזמן מאונן אני רוצה להתחיל עם בחורה ולא יוצא תלמדו אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס לא בטוח דחוףףרעות22/07/2011
קיימתי סקס לא מוגן לפני פחות מ24 שעות.. הוא לא גמר בתוכי אבל עדיין יש חשש
אני אמורה לקבל מחזור רק ב4 לאוגוסט מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס לא בטוח דחוףף - תגובה
דניאלה פרייפלד22/07/2011לפנות את שאלתך בפורום לגניקולוגיה נערות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת אורגזמה מסקס יבשד``ר עידן מיליצ`ר21/07/2011
שלום,
אני וחברה שלי בני 18 היא בתולה ואנחנו עושים בזמן האחרון הרבה סקס יבש עם בגדים מלאים..כלומר שתינו גם עם תחתונים וגם עם מכנסיים.
אני מצליח להגיע מהחיכוך בסופו של דבר לגמירה ואני חייב לשאול.. חברה שלי, אפשר לומר ממש גונחת וזה נראה כאילו היא מאוד מאוד נהנית מזה ואפילו עד כדי כך שהיא מגיעה לאורגזמה. זה הגיוני? נראה לי קצת הזוי שהיא תהנה כל כך עד כדי גניחות או אפילו תגיע לאורגזנמה מחיכוך שנוצר עם בגדים מלאים ואפילו ללא חדירה אחת. אני צודק?
היא כאילו מושכת אותי יותר קרוב אלייה ועושה תנועות של חיכוך בעצמה בזמן הגניחות עד לרגע שיא שבו היא עוצרת וזה נראה כאילו היא גמרה. שוב, למרות שזה נראה לי מאוד הזוי. נכון?
אפשר הסבר על זה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורי
יניב21/07/2011בנות נטרפות מסקס יבששש [גם אני] לעומת בנים שלרוב יעדיפו חדירה בגלל זה זה נראה לך מוזר אני זוכרת את הפעם הראישונה שעשיתי סקס יבש לא רציתי שיפסק לעולם אחרי שהתחלתי לשכב [עם חדירה] קצת ירדה לי החרמנות מחקרים מראים שבין 60% לבין80% אם אני זוכרת נכון בערך נשים לא נהנות רק מחדירה עצמה לכן סקס יבש [גירוי של הדגדגן מבחוץ] אם אתה בתור גבר יודע לעשות את זה כמו שצריך זה קלף ג'וקר שיש לך בתור גבר וזה כישרון לענג אישה
שיהיה בהצלחה[=* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס יבש - תגובה
דניאלה פרייפלד22/07/2011רוב הנשים אינן מגיעות לאורגזמה מחדירה ...אלא הן צריכות חיכוך, לרוב, על או באיזור הדגדגן
אז כן , היא מצליחה עם ביגוד ,ע"י החיכוך להגיע לאורגזמה .
עוד אפשרות ,היא מאד מאד נהנת והקולות אינן קשורות לאורגזמה אלא להנאה שלה!
המטרה להינות ונמע שהיא אכן נהנת
ואני מקווה שגם אתה נהנה
אתה גם יכול לשאול אותה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה נכון שלא ניתן לקיים יחסי מיןמיכל21/07/2011
האם זה נכון שלא ניתן לקיים יחסי מין במשך החצי שנה של הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה נכון שלא ניתן לקיים יחסי מין - תגובה
דניאלה פרייפלד22/07/2011לא ברור איזה טיפול ,ובכל מקרה אני חושבת ,שאליך לפנות את שאלתך בפורום לגניקולוגית נערות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי לטיפול של סרטן צוואר הרחם
מיכל22/07/2011התכוונתי לטיפול של החיסון סרטן צוואר הרחם,
האם זה נכון שבמשך החצי שנה של הזריקות אי אפשר לעשות סקס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי לטיפול של סרטן צוואר הרחם - תגובה
דניאלה פרייפלד22/07/2011בבקשה לפנות את שאלתך בפורום לגניקולוגית נערות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום תעזרו לי בקשה ..חסוי21/07/2011
יש לי בעיה שאני מתנשק עם בנות עומד לי הזייןן ... האם זה יעבור .. תחזירו לי תשובה כמה שיותר מהר .. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תעזרו לי בקשה .. - תגובה
דניאלה פרייפלד21/07/2011אכן עובר!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום אני צריך עזרה דחווףחסוי21/07/2011
שלום אני רוצה לדעת. בקשה באיזה גיל כבר נורמליי מתחילים לזיין אני בן 15 וחצי.. כבר ! תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון21/07/2011גיל ההסכמה לסקס בישראל הנו גיל 16. בגילך, חשוב שתשקיע אנרגיות ביצירת קשר עם מישהי שיהיו לך רגשות כלפיה וההיפך, השאר יבוא בבוא הזמן כשזה יהיה רלבנטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום..חסוי21/07/2011
האם בפעם הראשונה שאני מזיין ילדה אני יגמור מהר? או שצריך להביא הרבה ביד תתיעצצו איתי בבקשה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא משנה
אילן21/07/2011אז תיגמר מהר ותעשה סיבוב שני
רק לא לשכח לישתמש בקונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום.. - תגובה
דניאלה פרייפלד22/07/2011לזיין ילדה?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהוחסוי21/07/2011
שלום רב אני בן 16 הייתי מאונן מלא ותמיד היה לי זרע מימי וזה לא היה מפריע לי כי זה היה מישתנה עם הזמן אבל עכשו לא אוננתי איזה חודש ויוצא לי כזה זרע צהוב אבל חלק כזה רק צהוב זה מלחיץ אותי מישהו יכל לעזור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים ?
חסוי22/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא תפנה את שאלתך לפורום אורולוגים
מירב שרון22/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)