מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רווח בחזהדלית11/06/2011
שלום יש לי רווח בחזה כלומר ציצי אחד רחוק מהשני וזה מביך אותי בכללי ובעיקר ברגעים אינטימיים עם יבר שלי אני לא מסוגלת להוריד חזייה בגלל זה.
האם יש פתרון לזה?ניתוח?תרגילים? ואם לא אז איך אני יכוללה לדעתכם להוריד את המבוכה או לטשטש אתזה איכשהו כדי שאני לא אתבייש ברגעים האלו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רווח בחזה - תגובה
דניאלה פרייפלד11/06/2011לא כל כך מבינה, לכל הבנות יש רווח בין השדיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מישהי12/06/2011לכל הבנות יש רווח בין השדיים. לדעתי תלכי לראות רופא נשים ותתייעצי איתו. אם הרווח ממש גדול יש ניתוחים פלסטיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפיך שלי שקוף ולא מושפרץאוהד עזרא09/06/2011
השפיך שלי שקוף והוא לא מושפרץ ואני בן 12 וחצי למה זה ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפיך שלי שקוף ולא מושפרץ - תגובה
דניאלה פרייפלד09/06/2011הצבע של השפיכה אצלך בסדר ...לא ברור מה הכוונה שלך ב"..לא מושפרץ..." אך לפי השאלה שלך האם אתה רואה פורנו..?
כמות של "שפיך" בד"כ יכול למלא כפית והוא אינו משפריץ לאף מקום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מבינים כלום ממה שאת כותבת!!
עידו12/06/2011אולי תבקשי ממישהו שיעשה לך הגהה על התשובות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תקרא את ההודעה מחדש
מירב שרון16/06/2011עשיתי להודעה של דניאלה הגהה כדי שתבין את התשובה. דניאלה אנגלו-סקסית ועברית היא לא שפת אם שלה, היא עושה כמיטב יכולתה במשך כבר הרבה זמן כדי לענות בפורום הזה לבני נוער על אף הקושי עם השפה, נא להיעזר בסבלנות וסובלנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מהיריוןמרינה09/06/2011
אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין, וכ10 שניות לאחר שהתחלנו, הוא יצא ממני לפתע, הוריד את הקונדום והראה לי שהוא קרוע.
הוא אמר שהוא לא גמר ולא היה קרוב לגמירה בכלל. אני מניחה שבמצב כזה גם "טיפות האהבה" שלו נזל בכמות מעטה, אך אני עדיין חוששת. אם זה משנה משהו, זה קרה כשבוע לפני שאני אמורה לקבל מחזור.
אגב, חבר שלי טוען שהקונדום לוחץ לו על הפין. אני מאמינה שיכול להיות שזאת הסיבה שהוא נקרע. אבל מצד שני, לפי מה שהבנתי - הקונדומים לא באים בגדלים שונים, מלבד רגיל וXL. לבי הXL שמעתי שהם גדולים מאוד, והפין של חבר שלי אמנם לא קטן, אבל אני לא בטוחה אם הוא יוכל למלא אחד כזה.
אז השאלות שלי הן - מה הסיכויים שלי להיכנס להיריון? מה לעשות עם החבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש מהיריון - תגובה
דניאלה פרייפלד09/06/2011אין ברירה צריך לחכות לוסת תנסי כמה שיותר לא לחשוב שמע את אולי...כלומר לא להכניס את עצמך ללחץ כי זה יכול לעכב את הוסת.אם בכל זאת את לא מקבלת תעשי בדיקה ביתית.
לגבי קונדומים יש גדלים וכל חברה שונה אז מומלץ לנסות כמה חברות עד שימצא את המתים לו. ואלי הוא שם לא נכון אין לשים עד הסוף צריך להשאיר את החלק הצר ריק...כלומר לא מותחים את הקונדום על הפין עד הסוף...
בתקווה שלא..
ועוד דבר אם את בקשר חם ואוהב שאת חושבת שימשיך את יכולה לקחת גלולות או אמצעי אחר אם לא תמצאו קונדום מתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עדיף
יעל09/06/2011ללכת לקנות נורלבו או פוסטי?
אני לא הייתי לוקחת את הסיכון..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עדיף - תגובה
דניאלה פרייפלד09/06/2011לגבי פוסטינור ואחר יש לברר עם רופאי נשים -נוער בפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותגיל07/06/2011
שלום לך חברתי התחילה לקחת גלולות בפעם הראשונה בחייה שלשום (יום ראשון הזה שהיא קיבלה את המחזור) על מנת שנוכל לקיים יחסים ללא קונדום רציתי לשאול ממתי היא באמת תהיה מוגנת (אחרי כמה כדורים או משהו כזה) כדיי שלא אחשוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגיל שלום
מירב שרון07/06/2011ליתר ביטחון להיות על גלולות חודשיים לפחות ואז תרגישי בטוחה שלא יהיה הריון, כל זמן שמקפידים לקחת יום יום בלי פספוסים באותה שעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףחסוי07/06/2011
לא יודע מה לעשות
חברה של אמא שלי בא אילנו לבקר היום היא כוסית על בת 42 גוף טוב והכול אני בקשר טוב איתה
ויצא מצב שהיא ירדה לי
אמא שלי בדיוק ירדה לסופר
היא ירדה לי בפעם הראשונה בחיים שלי
ואני מחזיק לה את הראש ואני גנחתי מלא
מה לעשותתת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר07/06/2011בן כמה אתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהחסוי05/06/2011
היי אני ממש אוהבת לאונן ואני לא מפסיקה וזה כיף אבל בא לי לנסוץ משהו חדש...
כמה חברות אמרו לי משהו על אוננות עם התחת יש משהו כזה? ואם כן אז בדיוק?
ואם יש לכן עוד משהו שאני יכולה לעשות אני הודה לכם
אני בת 15
תודה מראש=]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו לי בבקשה
חסוי05/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו אני מתחננת שמישהו יענה זה דחוף
חסוי05/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון06/06/2011כאן זה לא הכתובת לחיפוש רעיונות ודרכים שונות לאוננות, תעשי חיפוש באינטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא עניתם לי על השאלה תעזרו לי בבקשהמאור05/06/2011
אני בן 16 וחצי ורציתי לדעת אם הפין שלי יכול ליתפתח עוד או שזה הסיום?ואם הוא יכול ליתפתח זה יכול להיות שינוי משמעותי? ומתי באיזה גיל הוא יהיה אבה? עכשיו שאלה שניה למה שאני עושה פעילות כמו מכון כושר ריצות כי אני קצת מלא אז הפין ניכנס פנימה זה מציק לי למה זה קורה?
תודה רבה למי שיעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למאור
מירב שרון08/06/2011אתה בצמיחה פיזית עד גיל 21. וכבר עניתי לך שמשקל גוף עודף יכול לגרום לכך שהפין נכנס פנימה. מומלץ לאכול נכון ולעשות ספורט, לרדת במשקל והשינוי יבוא לידי ביטוי גם בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמירה ללא יודעיןדן05/06/2011
כמעט כל הזמן,
בסוף יום אני רואה את התחתונים שלי מלאים בנוזל זרע שהתייבש
וזה נעשה ללא אוננות,ולפעמים אף ללא גירוי!
ואני לא מבין איך ולמה..
אם יש גירוי ללא אוננות- אז אני מבין
אבל יש מצבים שאין אוננות, אין גירוי ובכל זאת התחתונים מלאים בנוזל זרע מיובש..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון06/06/2011מספיק שאתה מדמיין פנטזיה, או חולם חלום מיני כדי להגיע לעוררות מינית עד כדי שפיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך !איתי04/06/2011
הקטע שכן התמכרתי אני תמיד רוצה לאונן אבל זה לא מפריע לי מלעשות דברים אחרים הקטע זה בסדר שאני מפנטז באוננות שאני מחדיר בגליל נייר טואלת ואני לובש גם קונדום
ואני מחדיר את האיבר מין שלי בחורים כמו בסקס
הקטע המוזר זה שאני מאונן ואני מחדיר בדברים אני מדבר אל זה כאילו זה אישה ממש
"כן מותק אני גומר בפנים אני גונח "ממש ושכאילו אני עם כרית עושה את זה אני מנשק את הכרית ומרגיש כאילו זה בחורה על ממש אמרתי כבר שאני מלביש את הכרית בחזייה ותחתון וכאילו אני כאילו מוריד את התחתון מהכרית ואני כאילו מלקק את הכרית כאילו זה האיבר של האישה ואת החזיה ואני מנשק שם כאילו זה השדיים שלה
האם זה בסדר כל זה
אגב נהננתי לנסות ללבוש קונדום אני מרגיש יותר מנוסה ובטוח עכשיו בנוגע לסקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך מענה
מירב שרון06/06/2011עצם הבחירה שלך בשימוש במילים "התמכרתי לאוננות", מראה שזה אכן משהו שמפריע לך, להיות מכור למשהו זה אף פעם לא הדבר הרצוי, ולכן אני כן חושבת שכדאי לך להגיע לייעוץ אחרת עלולות להיות לכך השלכות על זוגיות ומיניות בריאה בעתיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהחסוי04/06/2011
יש לי ציצים ממש גדולים ואני מאוננת הרבה והחבר שלי ואני צילמנו את עצמנו מאוננים אחד לשני וזה ממש חירמן אותי ואני רוצה לפנק אותו מה אני יכולה לעשות בשבילו שהוא ישמח?(משהו מיני)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר04/06/2011זה לא הפורום הנכון והמתאים לפנייתך.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז לאן
חסוי04/06/2011אז לאיזה פורום לגשת?
אם אתה יכול אז בבקשה תשלח לי לאימייל בתור בן אתה בטח יודע....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון04/06/2011אין פורום רלבנטי באתר הזה תצטרכי לעשות חיפוש בעצמך באינטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש הרבה דרכים
ילד בן 1605/06/2011הדרך הבטוחה שתפנקי אותו זה לקיים יחסי מין אבל את בת 14 ו זה עדיין מוקדם אז את יכולה לעשות מין אוראלי כך שרדי לו .... אם את לא מוכנה לעשות את זה אז פשוט את יכולה לאונן לו פשוט את תחזיקי את הפין ו לא הוא .. מקווה שעזרתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה על העזרה יש לי עוד כמה שאלותמאור04/06/2011
סתם לדעת יענו יש מצב שזה ישאר ככה הגודל שלו ואם כן יש כדורים או ניתוח שהוא יגדל? ועוד משו שאני במכון כושר אז שאני עושה ריצה מידי פעם האיבר מין ניכנס פנימה זה ביגלל המשקל עודף?
ושוב תודה על עזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למאור שלום
מירב שרון04/06/2011אין כדורים להגדלת פין ולגבי אופציות של ניתוח זה לא הפורום הרלבטי, תפנה לפורום של אורולוגים. ואכן יש מצב שבגלל עודף משקל הפין ניכנס פנימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה על העזרה יש לי עוד כמה שאלותמאור04/06/2011
סתם לדעת יענו יש מצב שזה ישאר ככה הגודל שלו ואם כן יש כדורים או ניתוח שהוא יגדל? ועוד משו שאני במכון כושר אז שאני עושה ריצה מידי פעם האיבר מין ניכנס פנימה זה ביגלל המשקל עודף?
ושוב תודה על עזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך
מירב שרון04/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםרוויטל04/06/2011
יש לי חבר כבר תשעה חודשים,
אני בת 15 ויש לי 16 עוד שלושה חודשים. אני בתולה אבל אני מרגישה שאני מוכנה ללכת איתו עד הסוף.
המקסימום שהגענו אליו זה סקס יבש ושהוא עשה לי ביד וירד לי, ואני נגעתי בו בקטנה.
לאחורנה דיברנו על קיום יחסי מין וכנראה בפגישות הבאות שלנו כבר נשכב.
אני מפחדת, למרות שאני אוהבת אותו מאוד.
אני בתולה ואני מפחדת שיכאב לי, ובכלל אני מפחדת שאני לא בגיל המתאים.
ושוב, כול זה למרות שאני מאוהבת בו, ולמרות שכשאנחנו נפגשים הוא ממש עושה לי את זה , ובאותו רגע אני מוכנה לעשות הכול.
האם החששות שלי מוצדקות? לגביי הגיל והכאב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
דניאלה פרייפלד04/06/2011כן, כל מה שעובר עליך ....משגע..מתריד ומתסכל.!!!!!
את יכולה לאהוב אותו עד...אבל את לא חייבת לקיים איתו יחסי מין מלאים!!!!
אחד לא קשור לשני כלומר אם לא תאפשרי ללכת עד הסוף זה לא אומר לו שאת לא אוהבת אותו!!!!אהבה בנויה על הרבה מעבר לקיום יחסי מין מלאים....
וגופנית בגלל שיש קשר וגבלל שאת מתעוררת מיית הגוף אומר עוד וזה יופי אך הראש אומר והלב עוד לא אני מציע לך לחכות להמשיך סקס יבש יש אוררות יש גירויים יש גמירה..לא ציינת הנאה ...
ולגבי כאב לא זהנ לא מחייב שיכאב ...זה גם תלוי איך נגשים לזה
ואם כן ..לא לשכח אמצעי מניעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה אשמח אם תענו בהגדםמאור03/06/2011
טוב אז ככה אני בן 16 וחצי גובה מטר 80 קצת מלא לא משו רציניאבל אני מפותח בגוף, יש לי בעיה שאני חייב לדעת אם גודל הפין שלי סביר או שהמצב שלי לא בסדר קיצור אורכו שהוא רפוי 5 ס”מ ואובי 3 וחצי 4. בזמן זיקפה בין 11 ל12 ס”מ ואובי בין 4 וחצי ל 5 האם זה בסדר? איבר המין יתפתח עוד שזה סופי =\ ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה אשמח אם תענו בהגדם - תגובה
דניאלה פרייפלד04/06/2011זה בסדר
ויכול להיות, שאם אתה עדין בתהליך גדילה, אז, יכול להיות שגם הוא יגדל מעט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תענו לי מחכה לתודהאיתי03/06/2011
די אני לא יודע מה לעשות יותר אני חרמן כל היום אני מאונן מלא וכל פעם בתנוחות שונות וסרטים כחולים נהייתי מכור לאוננות
הקטע שזה בא עם מצב כזה שאני מתחיל לפנטז כאילו אני באמת חודר אני שוכב עם כריות
או שאני מכניס את האיבר שלי לתוך החור בגליל נייר טואלת
אני מחדיר את האיבר שלי באביזרים כבר ואני חרמן על כל דבר וכל היום אני עם זקפה אני על היום משפשף
אני מרגיש שאני לא מסוגל לעבור את היום בלי לאונן בין 5-8 פעמיים
מידי פעם שאני מאונן אני מדגדג את שק האשכים שלי ואת כול האזור שם זה גורם לי אורגזמה חזקה לאללה
הקטע חברים שלי אומרים שהם גומרים בטיפות ולאט אני שאני גומר יוצא לי שפיך כמו שאני עושה פיפי אותו דבר יוצא לי מלא מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו לי מחכה לתודה - תגובה
דניאלה פרייפלד04/06/2011בן כמה אתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)