מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למירב שרון מנטלינטלי20/07/2011
זה נכתב על ידי בחורה זה מדובר עלי ועל חבר שלי אני ממש לא יודעת מה לעשות אני הכי נהנת בעולם והוא ממש לא ... וזה מבאס וזה דיי הורס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך מענה
מירב שרון20/07/2011להבא, תמשיכי לענות באותו שרשור, אל תפתחי שרשור חדש. עדיין לא ענית לי על שאלותיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו לי בבקשההההההנטלי20/07/2011
אני וחבר שלי שוכבים כול הזמן והוא כול הזמן אומר לי שהכוס שלי פתוח מידי ושהוא לא הכי נהנה איתי הוא נהנה שאנחנו עושים את זה בתחת ... איך אני יכולה לשפר את ההרגשה שלו שהוא ירגיש שהכוס שלי נהיה יותר קטן או משו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך
מירב שרון20/07/2011תעני לי על שאלותי כדי שאוכל להתייחס לשאלותייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תענו לי על זה בקשהחסוי20/07/2011
שלום אני עדיין בתול אני בן 15 וחצי ואני רוצה לדעת עם הבנות מוכנות לקיים יחסי מין בגיל כזה הם משחקות אותו ילדות טובות וזה ואני לא יודע עם הם מוכנות לזה עכשיו...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרון שלום
מירב שרון20/07/2011אין טעם לעשות הכללות, כמו שלא כל הבנים אותו הדבר אז לא כל הבנות אותו הדבר, וחוץ מזה, מה הלחץ? אתה רק בן 15!! אי פעם יצרת קשר משמעותי עם נערה בגילך? רצוי מאוד שהפעם הראשונה תהיה עם מישהי שאיכפת לך ממנה, שבנית קשר של אמון, ביטחון, פתיחות, תקשורת פתוחה וכד', הקרבה הפיזית תבוא לאט, לאט...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבר אומר שהוא לא נהנהנטלי20/07/2011
אני וחבר שלי שוכבים כול הזמן והוא כול הזמן אומר לי שהכוס שלי פתוח מידי ושהוא לא הכי נהנה איתי הוא נהנה שאנחנו עושים את זה בתחת ... איך אני יכולה לשפר את ההרגשה שלו שהוא ירגיש שהכוס שלי נהיה יותר קטן או משו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון20/07/2011לא ברור לי אם ההודעה הזאת נכתבה על ידי הבחורה או על ידי הבחור שכותב כאילו בשמה, אני שואלת את הבחור, מה קורה לגביה, האם את נהנית במשחק המוקדם? האם את מגיעה לאורגזמה? איפה את בכל הסיפור הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב שרון מנטלי
נטלי20/07/2011קודם כול המשחק המקדים נמשך אולי דקה שתי דקות ... וזה מאוד מאוד מחרמן ... אותי ואותו אבל בפעם האחרונה שלנו שכבנו איזה חצי שעה והוא ממש ממש רצה שהוא יחדיר לי בתחת ואני לא סובלת את זה אבל הוא תמיד מתעקש על זה ואני לא יכולה להגיד לו לא וזה מאוד מאוד כואב לי ואני רוצה לשפר את ההרגשה שלו בכוס שלי כדי שיהיה לו כיף יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון20/07/2011חשוב מאוד שתקדישו הרבה יותר זמן למשחק המוקדם, דקה שתי דקות זה ממש מעט, האם את מגיעה לאורגזמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב שרון מנטלי
נטלי21/07/2011כמובן שאני מגיעה לאורגזמה אבל אצלינו זה כבר הרגל להיתחרמן דקה שתיים אנחנו ערומים והוא כבר עם הזין שלו בתוכי .... ואת יכולה בבקשה לענות לי על השאלה ששאלתי ? איך לשפר את ההרגשה שלו כשהוא מחדיר לתוך הכוס שלי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון22/07/2011אפשר שתחדירי במקביל את האצבע שלך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתם לא עונים ? זה דחוףףף - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר21/07/2011פשוט תכווצי את שרירי הנרתיק כאילו את מתאפקת שלא יברח לך פיפי. אבל אני רוצה להיות נקניק ולשאול שאלה?! מרשה לי? :-) אז ככה... אולי החבר שלך נהנה מיחסי המין שלכם אבל בגלל שהוא רוצה מין אנאלי (בתחת) אז הוא מביא לך סיפור מהתחת על איבר המין שלך!!! ואת בסדר גמור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשה תענו לי בבקשה!!!דניאלה אילן20/07/2011
הערכה לבדיקת הריון,כמה היא עולה?ומה יש בה שצריך לעשות כדי לבדוק אם אני בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון20/07/2011תיכנסי לבית מרקחת, תבקשי ערכה ביתית לבדיקת הריון ותקראי בפנים את ההנחיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה!!!תענו בדחיפותדניאלה אילן20/07/2011
אני וחבר שלי שכבנו פעמיים,בפעם הראשונה ששכבנו חבר שלי היה עם קונדום,ולא ירד לי דם,סביר להניח שזה היה בגלל שהחדירה לא הייתה עמוקה כל כך?ובפעם השנייה הוא גם היה עם קונדום ובפעם הזאת כן ירד לי דם.בפעמים שנפגשנו לאחר מכן הוא הכניס את האצבעות שלו לתוך אייבר המין שלי וגם ירד לי דם.מה הסיבה לכך?זה לא אמור להפסיק?ועוד שאלה-אם אנחנו שוכבים עם קונדום זה מספיק?אפשר לוותר על לקחת גלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי זה ממש ממש דחוף!
דניאלה אילן20/07/2011כל מי שרואה שיגיד מה שהוא חושב!!מומחים בבקשה תענו לי הכי מהר שאתם יכולים!!תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון20/07/2011כמה זמן את לוקחת גלולות? האם את לוקחת באופן סדיר, בלי פספוסים? לגבי הדימום, יתכן שבפעמים הראשונות יהיה דימום, קרום הבתולין כמו שריר בצורה של טבעת שמתרחב באופן הדרגתי ונמחק לחלוטין רק אחרי הלידה הראשונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמעט שכחה גלולהתום20/07/2011
ככה אני וחברה שלי שנה ביחד ועושים סקס כבר חודשיים בערך...
היא התחילה לקחת גלולות לפני שבוע וכבר יצא שהיא כמעט שכחה אם לא הייתי מזכיר לה
אמרנו שנשכב בלי קונדום אבל מה זה מסוכן שהיא תשכח ככה
היא אומרת שלא קרה לה לפני ומאז אני לא סומך עליה רק עם גלולות...איך אפשר לעזור לה לזכור? להתקשר אליה כל יום להזכיר לה? זה לא נראה לי מציאותי בכלל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתום שלום
מירב שרון20/07/2011אני מבינה שאתה חושש מכך שהיא תשכח. אם אתה לא סומך על הזיכרון שלה, תשתמשו גם בקונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן וגם
תום21/07/2011גם לא סומך אבל הקטע שאני רוצה לעזור לה להתרגל כי נגיד כשלוקחים כדורים זה נכנס לשגרה בסוף ולא שוכחים
אני רוצה לעזור לה חבר שלי אומר שחברה שלו מקבלת סמס משהו שנקרא מזכירונט אבל הוא אומר שזה משהו שהיא מקבלת חינם כי היא לוקחת גלולות פליים אז חשבתי ליעץ לה שתבדוק אם זה מתאים לה גם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון21/07/2011בהחלט כדאי להציע לה אם יש לה נטייה לשכוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להתקדם עם חברה שלי מאוד!דחוף!דניאל20/07/2011
שלום..
אני וחברה שלי כבר חצי שנה ביחד ואנחנו ממש מאוהבים אחד בשני אין דברים כאלה! אנחנו בנתיים רק מתנשקים כמעט כל הזמן כל כמה דקות נשיקה צרפתית ומלא נשיקות רגילות על הפה..
עכשיו אני מת כבר להתקדם איתה שלב ממש קטן להתחיל איתה בנגיעות כזה
אני רוצה נגיד שאני מתנשק איתה לשלוח ידיים להשים ידים על התחת ואני לא יודע איך לעשות את זה כי אני מפחד מהתגובה שלה ..
בבקשה תעזרו לי באמת בבקשה =[
!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדניאל
יניב20/07/2011מאחר שביקשת לדעת בוא אני אלמד אותך על נשים מתוך ניסיון רב[כאישה] ...
אני מבינה את הצורך שלך הוא לגיטימי וטיבעי חרמנות זה דבר בריא ...
המידה של חברה שלך היא בין ממוצעת לגדולה בטח יש לה חזה יפה
ועכשיו קרא כמה עצות שלי כמה שאתה מאוהב בה או לא יודעת מה ... תשתדל לשדר לה שאתה בטוח בעצמך במובן של אתה יודע מה אתה רוצה.. שמור ממנה ספייס אל תדבק אליה תתחשב בה.. תסתכל עליה כשאתה נוגע בה תיראה את התגובות שלה ותפעל לפי זה אתה חייב להיות רגיש לרצונות שלה זה לא פילוסופיה זה פשוט מאוד גברים צריכים לילמוד כייצד לגעת באישה זאת אומנות תלחש לה באוזן שהיא סקסית בעינך תחמיא לה תגיד לה מה אתה אוהב בה מה יש בה שאין באף אחת תן לה תחושה שהיא מיוחדת .. ותגיד לה איפה הית רוצה לגעת לה אתה יכל להגיד לה משפט כמו "אני רוצה שתהני "אני רוצה לעשות לך טוב לענג אותך" .אתה יכל לומר לה "תלמדי אותי איפה לגעת לך כדי שתהני ". חשוב שתתקדם עם הידיים בעדינות ולאט אתה יכל לגעת לה בגב התחתון תוך כדי נשיקה סוערת וליראות את התגובה אם היא נרתעת מייד תפסיק אבל כל עוד הרמזור ירוק אתה יכל להמשיך לאט לאט[לכיוון התחת] חשוב שתחמיא לה באמיתיות אם אתה אוהב את התחת שלה או את החזה תגיד לה ..תיהיה ישיר ותשתמש עם הידיים שלך כמו אומן אם היא יפה תגיד לה וואי איזה יפה את תתפעל ממנה. למרות הכל חשוב שתתיחס אליה כמו בן אדם ולא כמו זונה או כלי !!כל העצות שנתתי לך הם מתוך ניסיון רב ...כל עוד תדע להישתמש בהן במידה ובצורה חכמה ולא בצורהאגואיסטית ודפוקה !!תשתף אותה בפנטזיות שלך בהמשך ותשאל אותה מה הפנטזיות שלה חשוב שתשדר לה שאתה מכבד אותה ושהיא יכולה להרגיש איתך פתוחה זה יסיר את הלחצים המיותרים וימנע ריחוק פיתאומי
כתבתי הרבה אבל זה חשוב
שיהיה בהצלחה[=* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאל שלום
מירב שרון20/07/2011כמו שחברתך לפורום כתבה, כדאי שזה ייעשה לא לאט ובהתחשבות בצרכים שלה, מה שחשוב שתהיה תקשורת מינית פתוחה וזה כמו שחברתך לפורום כתבה לך, תדבר איתה על הרצון שלך ותשאל אותה איך היא רוצה שתגע בה ואיפה.אתם שניכם צעירים וזו חוויה חדשה עבור שניכם, מותר לך להיות עם תחושה של חוסר ביטחון וכדאי לך גם לדבר איתה על זה, אולי גם היא מרגישה ככה וזה לגיטימי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לחברה שליי דיי דחוף!דניאל20/07/2011
חברה שלי בת 15 ויש לה מידה c70.. מה זה נחשב לגיל שלה גדול\קטן\בינוני?
בבקשה אני חייב לדעתת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדניאל ...
יניב20/07/2011מאחר שביקשת לדעת בוא אני אלמד אותך על נשים מתוך ניסיון רב[כאישה] ...
אני מבינה את הצורך שלך הוא לגיטימי וטיבעי חרמנות זה דבר בריא ...
המידה של חברה שלך היא בין ממוצעת לגדולה בטח יש לה חזה יפה
ועכשיו קרא כמה עצות שלי כמה שאתה מאוהב בה או לא יודעת מה ... תשתדל לשדר לה שאתה בטוח בעצמך במובן של אתה יודע מה אתה רוצה.. שמור ממנה ספייס אל תדבק אליה תתחשב בה.. תסתכל עליה כשאתה נוגע בה תיראה את התגובות שלה ותפעל לפי זה אתה חייב להיות רגיש לרצונות שלה זה לא פילוסופיה זה פשוט מאוד גברים צריכים לילמוד כייצד לגעת באישה זאת אומנות תלחש לה באוזן שהיא סקסית בעינך תחמיא לה תגיד לה מה אתה אוהב בה מה יש בה שאין באף אחת תן לה תחושה שהיא מיוחדת .. ותגיד לה איפה הית רוצה לגעת לה אתה יכל להגיד לה משפט כמו "אני רוצה שתהני "אני רוצה לעשות לך טוב לענג אותך" .אתה יכל לומר לה "תלמדי אותי איפה לגעת לך כדי שתהני ". חשוב שתתקדם עם הידיים בעדינות ולאט אתה יכל לגעת לה בגב התחתון תוך כדי נשיקה סוערת וליראות את התגובה אם היא נרתעת מייד תפסיק אבל כל עוד הרמזור ירוק אתה יכל להמשיך לאט לאט[לכיוון התחת] חשוב שתחמיא לה באמיתיות אם אתה אוהב את התחת שלה או את החזה תגיד לה ..תיהיה ישיר ותשתמש עם הידיים שלך כמו אומן אם היא יפה תגיד לה וואי איזה יפה את תתפעל ממנה. למרות הכל חשוב שתתיחס אליה כמו בן אדם ולא כמו זונה או כלי !!כל העצות שנתתי לך הם מתוך ניסיון רב ...כל עוד תדע להישתמש בהן במידה ובצורה חכמה ולא בצורהאגואיסטית ודפוקה !!תשתף אותה בפנטזיות שלך בהמשך ותשאל אותה מה הפנטזיות שלה חשוב שתשדר לה שאתה מכבד אותה ושהיא יכולה להרגיש איתך פתוחה זה יסיר את הלחצים המיותרים וימנע ריחוק פיתאומי
כתבתי הרבה אבל זה חשוב
שיהיה בהצלחה[=* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאל שלום
מירב שרון20/07/2011מה זה משנה? למה זה מטריד אותך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ
דניאל21/07/2011זה טיפה משנה לי אני דיי חייב דחוף לדעת אני חייב עזרה בקשר לזה...
אני לא יכול להגיד פה למה זה קצת מסובך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ - תגובה
דניאלה פרייפלד22/07/2011בן כמה אתה
ואיזה עזרה אתה מבקש בקשר לזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עזרה דחופה בקשר לסקסנטלי20/07/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך בנדון
מירב שרון22/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אילן23/07/2011בחדירה הוא לא מרגיש את הנרתיק שלך
שהוא חודר לך תכווצי את הנרתיק שלך
או תעשי דוגרי סטייל ויחדר לך לנרתיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כייצד מחזירים את הסקס?יניב19/07/2011
הי אני וחבר שלי בשנות ה20 לחיינו .. הוא החבר הראשון שלי ואני החברה השנייה שלו ..
אנחנו יוצאים כצי שנה ומאוד אוהבים .... יש לציין שהוא הראשון ששכבתי איתו. שכבתי איתו כלאחר חודשיים שהינו ביחד הוא תמיד מחכה לי ומכבד ומחמיא מאהב למופת ..
אבל בהתחלה כאב לי וירד לי דם הוא נבהל מהדם אבל הסברתי לו שזה טיבעי ובהמשך אם ניהיה קשובים זה לזה נוכל להנות ממש ...
בהמשך עדין היה כואב לי ... והיו פעמים שהיתי מאוד עיפה ולא היה באלי הוא עשה לי פרצופים מאוכזבים אך שתק כי כיבד אותי בזמן האחרון באלי ממש סקס איתו אבל הוא מסרב בתוקף ואומר שהוא ממש מפחד להכאיב לי ושהוא אף פעם לא נהנה איתי כי הוא הרגיש שהוא מזיק ליאני כל כך רוצה לישכב איתו ולהנות אבל הוא נסגר יש לו ממש טראומה כייצד אני מרגיע אותו ומתקנת את מה שהיה המצב עושה לי רע ועצוב לשנינו ממש התווכחנו ... זה מעליב מאוד הוא לא רוצה לשכב איתי בשום צורה ....
ממש מסרבב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כייצד מחזירים את הסקס? - תגובה
דניאלה פרייפלד19/07/2011ניתן לעזור לכם, לדעתי רצוי שתלכו ליעוץ מיני .
יש דרכים להחזיר את הסקס, לא רצוי טיפול בתכתובת.
בנתיים חבל להימנע ממפגש מיני !ההמלצה שלי אליך.. את אליו באה עם תחתונים והוא עם תחתונים ועם ממרח שתאים לך ולו .תזמיני אותו לשכב את מורחת על גופו מעט מהממרח ומלקקת וממזמזת את שמה בנק' על גופך והוא מלקק....בקיצור זה אולי יעזור לתידלוק ההדדי. אבל!!!!!! גם אם רוצים לנסות חדירה ,לא לא ולא.
להחזיר את ההנאה המינית לא את המטרה- חדירה.
אני חייבת לציין שזה אחת מכמה וכמה אפשרויות לתידלוק כל עוד אין חדירה, כל מה שהדמיון אומר לך/לו תעשו, אם לא מצליח פעם הראשונה לא לוותר (אם חשוב לך הקשר) לנסות שוב....
בהנאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלילי19/07/2011
אני וחבר שלי ניסינו לקיים יחסי מין פעם ראשונה לפני מס' חודשים, ניסינו מאז כמה פעמים, וכל פעם מחדש הדבר הכאיב לי, הייתה הרגשה לא נעימה בזמן החדירה,היו לי כאבים כשניסינו לשנות תנוחות שונות. עד עכשיו לא נהנינו מזה כלל.
שנינו כבר מבואסים מהמצב, מה אפשר לעשות?
ומקווה שהתשובה לא תהיה להמשיך ולנסות,כי כבר ניסינו הרבה פעמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד19/07/2011בת כמה את?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
לילי19/07/201118..וגם חבר שלי. אנחנו שנה וחודשיים יחד. הפעם הראשונה שניסינו הייתה לאחר חצי שנה-7 חודשים יחד. וניסינו מאז עוד מס' פעמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
דניאלה פרייפלד19/07/2011אם הבנתי נכון ,הכאב שאת מציינת, קורה בזמן החדירה תנסי לתאר יותר את הכאב צריבה שורף...ואם הפין בפנים הכאב קיים? ואם כן איפה...
האם את לוקחת גלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ
לילי24/07/2011זאת מן תחושת אי נוחות כזאת, אני לא מרגישה הנאה מהחדירה, זה לא מרגיש לי מהנה כמו שהוא מכניס לי אצבעות למשל, שמזה אני ממש נהנית. זה לא נוגע במקומות שנעימים כביכול. וכשהוא נכנס עמוק מדי עם הפין זה כואב ואני אומרת לו לצאת ישר..
ואני לא לוקחת, עד עכשיו זה היה עם קונדום.
אם אני אקח גלולות תהיה לזה השפעה על היחסי מין? לא נראה לי הגיוני שהקונדום זה מה שהופך את החוייה ללא נעימה, אולי אנחנו פשוט לא יודעים איך לעשות את זה כמו שצריך,וזה מתסכל בצורה הזאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ - תגובה
דניאלה פרייפלד24/07/2011אם הבנתי נכון אין כאב צריבה בזמן החדירה אלא שהוא בתוכך.....
האם את מספיק רטובה בכדי לאפשר חדירה ,האם הוא נכנס לאט,
האם את מתוחה או רגועה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך עזרה דחוף!!אמיר19/07/2011
אני וחברה שלי רוצים להתחיל לקיים יחסי מין ובגלל בעיות אישיות היא צריכה לעשות מלא מלא בדיקות לפני לקיחת הגלולות..והיא לא כל כך רוצה לעבור את הבדיקות האלה.. השאלה היא אם היא יכולה לקחת איזהשהן גלולות בלי לעבור את הבדיקות האלו..כי זה קצת מפחיד לקיים יחסי מין רק עם קונדום מפחד של קריעה שלו או משהו בסגנון..אני חייב עזרההה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך עזרה דחוף!! - תגובה
דניאלה פרייפלד19/07/2011לא ולא אין דרך אחרת!!!! אין לקחת תרופות /גלולות מבלי להתיעץ עם רופא!!!!
אך מלבד הגלולות וקונדום יש גם נובה רינג, טבעת עם הורמונים, שמכניסים אותה כמו טמפון ...כדאי לה להתיעץ עם הגניקולוג/ית על האפשרות הזאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא מסרבת לעבור את הבדיקות!מה עושים
אמיר19/07/2011אנחנו כבר בני 18 ..אני קצת מעל והיא קצת מתחת לגיל 18..והאמת אני קצת חושש לשכב עם קונדום..וברור שחייבים להתייעץ עם רופא..אבל אין שום גלולה שרופא יכול להביא לה מבלי לעבור את כל הבדיקות האלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא מסרבת לעבור את הבדיקות!מה עושים - תגובה
דניאלה פרייפלד19/07/2011יש אמצעי מניעה אחרים בשוק, שאולי היא יכולה להשתמש בהן ,ללא צורך בכל הבדיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה !!!חסוי19/07/2011
שלום איפה ניתן להשיג את הקונדום פרופורמה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים ?
חסוי19/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשאל רוקח בבית מרקחת
מירב שרון19/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה !!! - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר19/07/2011בכל בית מרקחת... ניופארם סופר פארם וכו'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהמיכל19/07/2011
שלום, לפני שבועיים בערך אני וחבר שלי שכבנו לראשונה ומאז שכבנו עוד מספר פעמים. זה אף פעם לא היה לגמרי בלי כאב אבל אחרי הפעם הראשונה הכאב היה נסבל.
אתמול שכבנו שוב אחרי הרבה זמן שלא שכבנו וזה כאב קצת, לאחר מכן שינינו תנוחה והוא החדיר ממש מהר. הרגשתי כאבים איומים ופתאום ראיתי שירד לי דם, דבר שלא קרה עד עכשיו כששכבנו. מדוע פתאום זה כל כך כאב ולמה ירד לי דם אם כבר שכבנו כמה פעמים ולא ירד?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
דניאלה פרייפלד19/07/2011בבקשה לפנות שאלה זו בפורום גניקולוגיה נערות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)