מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה.חסוי19/07/2011
עומד לי כל היום מה לעשות? (ואני דתי אז אסור לי להוציא זרע שוא...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה. - תגובה
דניאלה פרייפלד19/07/2011תופעה נורמלית לגיל ההתבגרות, זה קורה לרוב הבחורים...
תנסה לחשוב על דברים פחות נעימים זה יכול לעבוד
יש ששמים 2 תחתונים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני חרדי!דודו19/07/2011
אני חרדי בן 20 שלומד בישיבה חרדית, הישיבה היא כמובן רק לבחורים ואין בנות בכלל ואני בתור חרדי כבר בן 20 מאוד רוצה לעשות סקס אך זה נוגד את כל הדרך בה חונכתי ואני מאוד אוהב את הדרך רק שקשה לי בעניין הזה (אני חי המשפחה מאוד פתוחה כאילו יש אינטרנט וטלוויזיה אך אנו חרדים). כמו כן אני גם די מבולבל בגלל שאין לי אפשרות להסתובב עם בנות אני לא יודע איך לקרוא לזה אבל אני חושב גם על בחורים..
כאשר אני מאונן אני מריץ בראש מחשבות על בחורות וגם על בחור אחד מהישיבה שאגב הוא מאוד נשי.. ככה שיוצא שאני ממש לא רוצה לחשוב שאני הומו כי אני כן רוצה לעשות סקס עם בחורה אבל בגלל המצב אני כבר מתבלבל לגמרי עם מישהו רואה הודעה זו בבקשה תעזרו לי בעצתכם הנדיבה תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדוד שלום
מירב שרון19/07/2011אני מבינה שקשה לך עם אורח החיים שאתה חי ואיך שזה משפיע על המיניות שלך. אתה בן 20 וזה עדיין נכנס לגיל שנקרא גיל ההתבגרות, זה גיל שבו אתה חוקר את המיניות שלך עם עצמך והסובבים אותך, תאפשר לעצמך את החופש הזה לחפש את עצמך. מיניות נעה על רצף, רוב האנשים הם לא הומוסקסואליים או הטרו-סקסואליים אלא איפהשהו על הרצף....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדודו-תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר19/07/2011אני מבין את מצוקתך,רוצה להודות שאני לא רב ולא מאמין,ולכן תשובתי אילך ישירה! כאדם חילוני אני מאמין באדם!!!! העזרה שאני יכול להושיט לך מהמקום המקצועי ממנו אני בא ובו אני מאמין הוא ללכת אחרי רחשי ליבך!! אם אתה חרדי שצופה טלביזיה, גולש באינטרנט וכו', יהייה נכון גם לנסות את מה שנפשך כ"כ משתוקקת לו..........בחורה. תקן אותי אם אני טועה, אך זה מותר בעיר זרה!
תקן אותי באם אני טועה אך כתוב" צדיק באמונתו יהייה" תהייה צדיק כפי שאתה מגדיר צדק ולך סדר את הבלבול שלך בדרך שנפשך כמהה לה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתם רואים למה
עידן20/07/2011אתם רואים למה אני אוהבת את התשובות של דר עידן מילצר,,,יישר-כוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבין ללבך
נתי22/07/2011אני עם עבר מאוד דומה לשלך ואכן החשיפה מצד אחד לעולם דרך האינטרנט והטלויזיה ומאידך להיות בחור חרדי היא מאוד קשה !! גם לי היה מאוד קשה !
אתה חייב להבין שאנו כחרדים מאמינים בתורה ובמה שהיא מחנכת אותנו וקח בחשבון שה' נתן לנו אותה גם לזמנים בהם נחייה מתוך תרבות מערבית ופתוחה ובודאי כשאנו מצווים להשמר מיחסי מין לפני חתונה זו דרך חיים גם לזמנים מודרנים כשלנו ! ויש לנו את הכלים לעמוד בזה .
אני יכול לומר מנסיון שאין דוגמה לאושר שחווה בחור חרדי כאשר הוא מקיים יחסי מין בפעם הראשונה עם אשתו אותה אישה שלה הוא שמר את בתוליו וחיכה רק לה !!
עצתי לך לשלב בין הדברים כלומר באמת אם עולות לך מחשבות מיניות תאמר לעצמך : זה נורמלי אני רוצה להיות עם אישה כמו כל גבר אבל אני אמתין ואחכה לאישה שזיווגו לי משמים וממתינה לי !! יחד עם זאת אדם פתוח ובר דעת כמו שנשמע ממך שאתה - עליך להתחיל לצאת עם בנות על מנת להתחתן כבר בשנה הקרובה , עצם העובדה שתתחיל לצאת עם בחורות תרגיע אותך ותעזור לך להמתין עד שתמצא את הנכונה !!
דע לך שכגודל הנסיון כך גודל הסיפוק שאדם אוחז במה שהוא מאמין ודבק בו עם כל הקשיים , אומרת הגמרא שמי שהכי חביבים על ה' הם בחורים הגרים בכרך ( עיר גדולה ) ושומרים על בתוליהם !!
בהצלחה רבה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב פטמותעלמה19/07/2011
אני בת 17 וחצי,לוכחת גלולות (יסמין) כבר שנה וחצי.
בשבועיים האחרונים הרגשתי כאבים עזים בפטמות בעת נגיעה..
יש לציין שאינני בהריון.
מה יכולה להיות הסיבה?זה ממש כואב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב פטמות - תגובה
דניאלה פרייפלד19/07/2011בבקשה לפנות את שאלתך בפרום לגניקולוגיה נערות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגיע הזמן.. גלולות.עופרי18/07/2011
היי, ראיתי יש כבר כמה בנושא אבל רציתי לעשות פה מסודר עם כל השאלות שלי.
אני בת 16 ואני מתכננת לשכב עם חבר שלי ואני רוצה להתחיל גלולות.
1. ברגע שהתחלתי את הגלולות, אני צריכה לחכות קצת עד שאני שוכבת איתו? או שזה לא משנה?
2. מה קורה אם נגיד פעם אחת שכחתי גלולה?
3. חברה שלי שלוקחת גלולות אמרה לי שבהתחלה ממש ירד לה החשק המיני, כאילו ממש.. היא לפני זה הייתה מאוד בואו נגיד - חרמנית - ואחרי חודש עם הגלולות היא אמרה שממש ירד לה.. זה קורה בד"כ? :|
4. איך הרופא מחליט איזה סוג גלולה לתת לי? לפי מה?!
5. חשוב כל פעם לקחת את הגלולה באותה השעה ?
6. מה היעילות של הגלולה? כאילו אם ו.. נגיד אנחנו נשכב בלי קונדום, אבל עם גלולה, מה הסיכוי להריון אם בכלל..
אלן השאלות לבינתיים, אם אני אזכר בעוד אני אגיד, תודה רבה :)
ועוד משו קטן : אני ררוצה לקחת את אמא שלי לשיחה, להגיד לה שאני רוצה, ובשביל זה אני רוצה להתחיל גלולות.. אני הרבה זמן עם חבר שלי, וההורים שלי אוהבים אותו מאוד - אתם חושבים היא תקח את זה בסדר נכון ?! חחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגיע הזמן.. גלולות. - תגובה
דניאלה פרייפלד18/07/2011כל הכבוד על לקיחת האחריות
אך את שאלותיך תפני בפורום גניקולוגיה נערות
יופי שיש לך כזאת קשר שאת רוצה לשתף אותה ..יהיה לה קשה מאד לשמע ולקבל שהילדה הקטנה שלה רוצה להתחיל לקיים יחסי מין מלאים אך יחד עם זאת את כן מראה לה שהקשר בניכן טובה ,מבוסס על תקשורת ובעיקר שאת לוקחת אחריות
תחשבי טוב טוב איך לומר לה ...תנסי לא להיפגע או להתרגז עליה אם היא לא תגיב כפי שאת מצפה...להערכתי יהיה לה קשה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
עופרי18/07/2011אני אגיד את האמת, בהתחלה הייתי ממש בלחץ על לספר לה.
אבל היום, ככל שזה מתקרב אני כבר ממש מרגישה בטוחה, גם בגלל שאני מאוד בטוחה בעצמי ומרגישה מאוד שלמה עם ההחלטה, שנית אני חושבת שזה דבר כלכך טבעי, ושלישי אחרי כלכך הרבה זמן עם בחור אולי היא באמת קצת תהיה בשוק אבל אני מאמינה היא תבין, הרי מן הסתם היא לא חושבת אנחנו יושבים וסופרים רצפות..
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! - תגובה
דניאלה פרייפלד19/07/2011את 10 !!!!!!
לא שאלת אבל חשוב לי להגיד לך
לא לבא בציפיות יותר מדי גבהות לפעם הראשונה ...לרוב אין "זיקוקים"
לקיים יחסי מין זה ענין של למידה כלומר מה הוא אוהב מה את אוהבת ומה שניכם אוהבים ...
שהוא יכנס לאט לאט
אם הוא לא מצליח על הפעם הראשונה ,לא נורא.....מנסים שוב...לא חייב להיות חדירה מלאה על הפעם הראשונה!!!
חשוב ההנאה לא ההצלחה גמרת גמרתי...
הנאה הנאה!!!! לא גמירה....
וכל הגוף מיני תגלו את עצמכם!!!!!
ושוב לגבי אימך בתת מודע, עמוק עמוק, היא יודעת ,אך במודע, את הבת הקטנה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות...חסוי18/07/2011
1.אני בן 15, 1.85 בערך, והאורך שך איבר מיני הוא כ15 ס'מ. לא בטווח הנורמאלי? זה לא קצר מידי?
2.לאיבר שלי יש צורה מוזרה, הוא מעוגל כלפי מעלה.. זה נורמאלי? אפשר לקיים ככה יחסים? יש דרך שזה לא יהיה ככה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות לשאלות
מירב שרון18/07/20111. הגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ באורכו, אם כך שלך בטווח הנורמה.
2. כל איברי המין הגבריים נוטים מעט ימינה או שמאלה. אף פין אינו עומד כשהוא ישר לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה את חוות דעתכםמיכל17/07/2011
אני יוצאת עם מישהו כבר חודשיים ..הוא ממש חמוד וכיף לנו ביחד. הבעיה היא שהוא מתחמק מלבוא אליי הביתה וכל פעם אני זאת שהולכת אליו לדירה...הוא אומר שזה שונה לבוא לדירה שהיא שלו מאשר דירה שאני עם ההורים...מה אתם חושבים? מדוע הוא כל כך נרתע מזה? אני מרגישה עם זה לא טוב ..מצד אחד אני לא רוצה ללחוץ עליו , מצד שני כבר חושבים שיש לי חבר דימיוני מכיוון שאני רק הולכת אליו והוא לא מגיע אליי וכל פעם עם תירוץ אחר....מה נראה לכם?? בבקשה תתנו לי עצות מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה את חוות דעתכם - תגובה
דניאלה פרייפלד18/07/2011רצוי שקשר יהיה בנוי על כנות...
ורצוי בקשר שיהיה אפשרות לדבר על איך מרגישים
ולכן ההצעה שלי אליך, לדבר איתו ,תומרי לו את מה שאמרת כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשיקהעמית17/07/2011
האם יש סכנה בנשיקה צרפתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשיקה - תגובה
דניאלה פרייפלד18/07/2011יש מחלות, כמו הרפס או סוג מסוים של צהבת שניתן להידבק ...
אם דם של אדם חולה באיידס מועבר ויש לך פצע בפה...% קטן מאד!!!
והפחות מסוכן שפעת ו....
% קטן מהאוכ' בעולם, נדבקים ממחלה מסוכנת כתוצאה מנשיקה צרפתית
תהני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריון משחייה בבריכהלא חושפת17/07/2011
אוקיי אני מאוד מודאגת הבטן שלי ברגע שלוחצים עלייה יש פעימות והמחזור שלי מאחר אני בת 13 ואף פעם לא התנשקתי ובטח ובטח שלא קיימתי יחסיי מין אבל לאחרונה אני נמצאת הרבה בבריכות שחייה ורציתי לדעת כי קראתי בגוגל שיש מצב להריון אז מה יש לי מישהו בבקשה עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין שום סיכון להריון אם לא עשית סקס
ליהי17/07/2011איפה קראת את השטויות האלה?
זה לא פעימות בבטן שלך. זה משהו אחר, ואם את מודאגת תלכי לרופא משפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףףף - תגובה
דניאלה פרייפלד17/07/2011לפי מה שציינת אינך יכולה להיות בהריון!
בגיל ההתבגרות, מדי פעם, הוסת מאחרת עד שהיא מתיצבת ומגיע פחות או יותר סביב תאריך קבוע.
לא יודעת לאן הגיעת בגוגל ...נכנסים להריון א) חדירה -ללא אמצעי מניעה.
ב) שפיכה באיזור פתח הנרתיק
ג)הכנסת אצבעות עם זרע
לגבי השדיים יכול להיות שאת פשוט תקבלי בקרוב אגב לחץיכול לעקב את קבלת הוסת.
חופשה נעימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוווווווווףמורן17/07/2011
יש סיכוי להריון גם אם קיימנו יחסי מין והוא לא גמר , וכשהוא הרגיש שהוא עוד מעט עומד לגמור הוא ישר הזיז אותי ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספההה !
מורן17/07/2011זה היה יחסי מין לא מוגנים !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוווווווווף - תגובה
דניאלה פרייפלד17/07/2011צר לי!
אך כל חדירה ללא אמצעי מניעה, מהווה סיכון להריון לא רצוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה, בבקשה תעזרו ליחסוי16/07/2011
חבר שלי הכניס מעט את איבר מינו אל האיבר שלי, ממש כמה סנטימטרים. שמעתי שיש את "הנוזל שלפני הגמירה", האם אני אוכל להכנס ממנו להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה, בבקשה תעזרו לי - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר16/07/2011ללא כל קשר לנוזל טרום השפיכה, יש סיכוי...אמנם נמוך של כניסה להריון מפעולה כמו שאת מתארת....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מלאות זה סקסי?דנה16/07/2011
היי.. אממ אני מלאה, ולי תמיד בנים אמרו שאני סקסית וכאלה ולא היה לי אכפת לשכב איתם אבל עכשיו יש לי חבר, והיו לו מלא מלא בנות ואני כלכך רוצה לרזות כדי להיות מושלמת בשבילו ואני לא יודעת אם הוא אהב אותי כמו שאני למרות שהוא אמר שהוא אוהב אותי כמו שאני ואני מדהימה בכל מצב ו.. לא יודעת.. אני מתכננת לשכב איתו בעוד חודש אולי אבל אני לא יודעת אם הוא ירתע או לא ואם אני חייבת להיות רזה>< כי רוב הבנים אוהבים רזות ו.. לא יודעת חח קצת עזרה?><
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלאות זה סקסי? - תגובה
דניאלה פרייפלד16/07/2011יופי בסופו של דבר הוא ענין אישי ,עם כל הלחץ החברתי מסביב של להיותרזה
אם הוא אומר שהוא אוהב אותך כך למה לא להאמין לו?
אם טוב לך כפי שאת אז יש לשאר שהוא רואה את אישיותך את עינך את חיוכך ומקבל את כל "החבילה" ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלאות
גל2519/04/2012אין ספק שמלאות זה הכי סקסי שיש. אני כבר לא מסוגל
אפילו להתחיל עם בחורה שאין לה קצת בשרץ זה ממש דוחה אותי!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים נוספים להריוןפז15/07/2011
רציתי לדעת אם יש סימנים נוספים לדעת שאני בהריון חוץ מהאיחור במחזור..
אני לא בטוחה שאני בהריון וכנראה שהמחזור מאחר בגלל שאני בלחץ, פשוט כדי לדעת..האם יש עוד סימנים כלשהם?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון15/07/2011כאשר מדובר בהריון בתחילת דרכו אין סימנים נוספים מעבר לאיחור במחזור. אם את בספק, תקני ערכה ביתית על מנת לשלול הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם אני כן בהריון..
פז16/07/2011ואם אני בבדיקה יוצאת תוצאה חיובית, תהליך ההפלה הוא תהליך מסובך בשלב מוקדם כזה של הריון? זה עולה הרבה כסף??
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון18/07/2011בתקווה שאת לא בהריון. אם את כן בהריון, אני ממליצה לך לפנות לסניף הכי קרוב של "דלת פתוחה" לצורך ליווי על ידי איש מקצוע בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות..bari10115/07/2011
אני לוקחת גלולות כבר תקופה ארוכה ובסוף השבוע האחרון אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין
רוב הסיכויים שאני לא אכנס להריון, גם אם הוא גמר בפנים?
דבר נוסף שחשוב לי לציין שזו הייתה הפעם הראשונה..
בהתחלה עשינו את זה במקלחת ויום למחרת זה היה במיטה, במהלך הסקס ירד לי דם
ורק בסוף הסקס ראינו שכל הסדין מוכתם בדם.. גם בפעמים הבאות יש סיכוי שירד דם? (וכל האיבר שלו היה בפנים)
אחרי הסקס כאב לי באיזור שם, יכול להיות שזה בגלל שהגוף שלי לא רגיל לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון15/07/2011אם את לוקחת גלולות באופן סדיר בלי פספוסים אז אין לך ממה לחשוש לגבי הריון לא רצוי. אבל מה, גלולות לא מגנות עלייך מפני מחלות מין, רק קונדומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו...
מירב שרון15/07/2011בנוגע לדימום. אני מבינה שזאת הייתה הפעם הראשונה שלך, בעצם מדובר בקרום הבתולין ש"נקרע". קרום הבתולין זה בעצם שריר בצורה של טבעת שמתרחב בצורה הדרגתית ונמחק אחרי הלידה הראשונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות...דחוף דחוף!!קורין15/07/2011
אני לוקחת גלולות בדר"כ במשך 21 יום ואז עושה 7 ימים הפסקה (למחזור). עלול לקרות משהו רציני אם אני לא אקח 14 יום גלולות ואז אתחיל שוב לחזור לפעילות סדירה של 21 יום ו-7 ימים הפסקה?
פשוט אני צריכה לעקב את המחזור לצרכים מסוימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא להפנות שאלה לפורום רפואת נשים
מירב שרון15/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
מלי17/07/2011לא יודעת מה יכול לקרות אבל אני כן חושבת שיש סיבה לזה שיש 21 גלולות, בדרך כלל אולי אפשר לקחת 2 חפיסות רצוף או עוד כמה גלולות אחרי סיום חפיסה אבל על זה לא שמעתי, אני בכל מקרה עוקבת אחרי התזכורת של מזכירונט שקבלתי יחד עם פמינט שמזכירה לי לקחת גלולה כל יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל זאת, אין משהו שאפשר לעשות בקשר
רון18/07/2011תודה אבל בכל זאת, אין משהו שאפשר לעשות בקשר לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריך עזרהרון15/07/2011
שלום, מצטער אם זה לא הפורום המתאים לשאול את זה אבל אני לא יודע איפה אפשר לשאול.
קוראים לי רון ואני בן 16.7 וכשהייתי בן 14 האורך של איבר המין שלי היה 15 ס"מ והעובי 4 ס"מ ומאז אני בודק כל חצי שנה ואני שם לב שהאיבר נשאר באותו אורך עד עכשיו ואני כבר נלחץ כי נראה לי שמשהו לא בסדר. האם יש משהו שאני יכול לעשות בעצמי בלי לשתף רופא? אוליי לאכול משהו שאוליי יעזור? האם לתזונה שלי יש השפעה על גדילת האיבר? אם זה חשוב אז אני אוכל בשר בקר ועוף כל יום אבל מוריד מזה את השומן למה זה מגעיל אותי ואני אוכל גם הרבה ירקות. כמעט לא נוגע במוצרי חלב ופירות.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון15/07/2011אורך הפין שלך בטווח הנורמה, למה אתה כ"כ מוטרד מזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מוטרד מזה כיוון ש
רון16/07/2011אני מוטרד כיוון שכבר כמעט 3 שנים עברו ואין שום שינוי. אפילו לא במילימטר לכן אני מתחיל להילחץ שמשהו לא בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון18/07/2011אבל גם אם הוא הגיע לאורכו המקסימלי, עדיין האורך שלו בטווח הנורמה וחבל לבזבז אנרגיות נפשיות סביב זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)