מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה הסיכוי שקרום הבתולין נקרע?נעמה23/06/2011
חבר שלי רצה שאני אשכב איתו אבל אני כל הזמן דוחה אותו וזה בגלל שאני עדיין בתולה ואני די מפחדת...
אחר כך התחלתי להשתמש בויברטור כדי שאני אתרגל לכאב. בהתחלה לא הצלחתי ממש להשתמש בו אבל אחר כך התרגלתי לכאב והצלחתי. מה הסיכוי שנקרע קרום הבתולין? [לא ירד לי דם]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הסיכוי שקרום הבתולין נקרע? - תגובה
דניאלה פרייפלד23/06/2011בת כמה את
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 18
נעמה23/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנעמה שלום
מירב שרון24/06/2011אם ממשיך לכאוב יש לפנות לגינקולוג/ית/סקסולוג/ית לצורך אבחון וטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כואב לך אין שום סיבה שתעשי את זה
מיטל23/06/2011מה פתאום להשתמש בויברטור כדי שתתרגלי לכאב? סקס זה לא מחנה עינויים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרע שקוףמנשה22/06/2011
אני בן 16 ועדיין יוצא לי זרע שקוף למרות שאני יודע שבגיל הזה הוא צריך להיות לבן ושלי ממש שקוף כמו ילד בן 10 שרק התחיל לאונן וגם הכמות שיוצאת לי קטנה יחסית
ב) יש לי זין ממש קטן (11 ס''מ עומד ו 3 ס''מ יישן) יש דרך שאני יכול להגדיל אותו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי??
מנשה23/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנא להפנות שאלתך לפורום אורולוגים
מירב שרון23/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלטתרותם22/06/2011
שלום עשיתי קלטת סקס לפני כמה ימים יחד עם חברה שלי וחברה ממש טובה שלי...
ודיברתי על זה עם חברים והם רוצים שאני יראה להם... הראיתי לאחד אבל אני לא יודע אם כן או לא כדי שברה שלי לא תעלב...
מה אתם אומרים לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא להראות
אילן22/06/2011עם את חוששת שחברה שלך תיפגע
על תראי לאף אחד את הסרט
אני מאמין שהיא גם תסרב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה...
רותם22/06/2011אלף אחי אני בן...
ושתיים אני יטודע אבל זה ממש ממש מחרמן ואני רוצה להשוויץ בזה ואני לא יודע מה לעשות...
הם שתיהן ממש כוסיות..
דרך אגב אני בן 14* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה בן 14 ועשית קלטת סקס?
פיצית23/06/2011נשמע לי שאתה ממציא את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלטת - תגובה
דניאלה פרייפלד22/06/2011לפני שאני אתן את דעתי,
מענין אותי לשמע את דעתך.. 1).תשים את עצמך במקומה וגם 2) אם זה היה הפוך, אם החברות שלה היו רוצות לראות אותכם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובבה למה שענית...
רותם22/06/2011אלף לי לא אכפת..
ובית הם שתיהן הראו לכמה חברות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובבה למה שענית... - תגובה
דניאלה פרייפלד23/06/2011אם כך, כדי לא להיסתבך איתה ..
אני הייתי שואלת אותה, אם זה בסדר ,שגם אתה ,תראה לחברך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהעידן21/06/2011
יש לי בעיה,,שאני וחברי מקיימים יחסים במשך שעות ללא הפסקה,,,ויום אחריי אני לא יכולה לזוז....
באותו רגע אני לא מרגישה כלום,,רק יום אחריי,מה לעשות?בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון21/06/2011אם זה נכון אז התשובה כנראה היא שתעשו פחות סקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצה דחוףרוויטל21/06/2011
היה לי מחזור בתשעי לחודש, כעת אני נמצאת כ5 ימים לפני הביוץ שלי.
שכבתי עם חבר שלי אתמול , שכבנו בהתחלה עם קונדום ואז הוא נקרע ולא היה יותר. המשכנו לשכב בלי קונדום והוא לא גמר בכלל בכול הערב.
שמעתי שיש דבר כזה "טיפות אהבה" שזה בעצם טיפות זרע שיוצאות לגבר לפני השפיכה.
יש מצב להריון עקב המצב? יכול להיות שיצאו לו טיפות וזה יכניס אותי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון21/06/2011אי אפשר להסתמך על שיטת "הימים הבטוחים", אם נקרע הקונדום אז יש סיכון של הריון לא רצוי גם אם הוא לא הגיע לשפיכה כי אכן יש נוזל מקדים ועלול להיות בו זרע משפיכה קודם. לכן כל עוד לא עברו 72 שעות מאז שקיימתם יחסי מין יש מצב לפוסטינור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני רוצה לשכב עם חבר שליגל21/06/2011
אני וחבר שלי כבר שנתיים וחצי ביחד ואנחנו מאוד מאוהבים אני כבר בת 17 והוא בן 18 אנחנו מאוד רוצים לשכב אבל אני תמיד אומרת לו שבפעם אחרת
ואני לא מסבירה לו למה והוא לא מבין ! (זה לא בגלל המחזור החודשי )
הבעיה שלי שאני חושבת שאיבר המין שלי (שלבתוכו הפין ניכנס )הוא ממש מכוער ולא נעים לי שהוא יראה
מה אני עושה ? איך אני
מתגברת על הבושה ?
אני גם לא רוצה לבאס אותו ואת עצמי ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגל שלום
מירב שרון22/06/2011כמה פעמים יצא לך ממש להסתכל על איבר המין שלך? בנים מגיל קטן צריכים לגעת בפין שלהם ולראות אותו כל פעם שהם נכנסים לשירותים לעשות פיפי. בשירותים ציבוריים הם רואים את הפין אחד של השני, איפה יוצא לבנות להסתכל אחת על השנייה באיבר המין? יש שונות מאוד גדולה מפות לפות, אצל כל אחת זה נראה אחרת ואין כזה דבר יפה יותר או יפה פחות, פשוט שונה אחת מהשנייה. יש ציורים שמראים את הדמיון של פות לפרח (תחפשי בגוגל את השם של האומן GEORGE O KEEFE. אם תחתכי תות באמצע ותסתכלי עליו תראי את הדמיון לפות. זה פשוט עניין של התרגלות והתיידדות עם החלק הזה בגוף שלך. כאשר את תרגישי מספיק בנוח עם החלק הזה בגופך יהיה לך הרבה יותר קל להרגיש חופשייה עם החבר שלך. בתור התחלה זה מצריך ממך לעשות קצת עבודה עם עצמך. אני ממליצה לך בחום לקרוא את הספר "לעצמ- מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך כחלק מהתהליך של להתחבר לגוף שלך ולמיניות שלך עם עצמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיערות מסביב לפטמהרעות21/06/2011
היי, אני בת כמעט 17 וסביב הפטמות שלי גדלות שיערות שהן די בולטות.
אני לא חושבת שאמור לגדול שם, לאחרות זה לא גדל או לפחות לא ממש בולט.
מה ניתן לעשות ומה לדעתכם הבעיה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרעות שלום
מירב שרון21/06/2011זה טבעי ונורמלי אבל אם זה מפריע לך את יכולה להפנות את שאלתך לפורום הסרת שיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכהרעות21/06/2011
בשפיכה גברית כמה זרע יוצא,כאילו מה הכמות של זה?זה יכול להשתנות מאחד לאחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרעות שלום
מירב שרון21/06/2011במהלך שפיכה ממוצעת נפלטים 5-1.5 מיליליטר של נוזל זרע עם כ-300 עד 500 מיליון תאי זרע. הכמות אכן יכולה להשתנות מאחד לשני ומשפיכה אחת לשנייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעת היריון לאחר קיום יחסי מיןי20/06/2011
במידה ועבר זמן רב מאז קיום יחסי המין ובמידה והבדיקה הביתית היא חיובית לגבי היריון, מה ניתן לעשות? נוטלים כדורים או מה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה
י20/06/2011ואם אני אעשה בדיקת היריון למרות שהמחזור מאחר כבר בכמה ימים / שבועות, זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון20/06/2011אם עברו 72 שעות מאז שקיימת יחסי מין אז לא ניתן לקחת פוסטינור, אם הבדיקה הייתה חיובית ואת בהריון, אני ממליצה לך לפנות לסניף הכי קרוב של "דלת פתוחה" כדי לקבל ליווי מקצועי בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת היריון נעשתה
י21/06/2011יצא שאין היריון.
אז אין מה לדאוג, נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת היריון נעשתה - תגובה
מירב שרון21/06/2011אם יצא שאין הריון אז אין מה לדאוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות בפעם הראשונהרונית20/06/2011
רציתי לדעת אם בשביל ליטול גלולות אני חייבת ללכת לרופא נשים ...או שאני יכולה סתם ליטול תרופות ?
קצת לא נעים לי עם כל הדבר הזה...וזה הדבר שעוצר אותי מילטול גלולות...
האם יש אפשרות לקחת גלולות ללא רופא נשים ... ואם כן אז איזה סוג ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות בפעם הראשונה - תגובה
דניאלה פרייפלד20/06/2011קודם כל כל הכבוד על נאחריות
כמו שאת לוקחת את האחריות לא להיכנס להריון, חלק מהאחריות הזאת הוא לא רק נפשית ( אם נכנסים להריון )אלא לגופך,בריאותך ולכן את חייבת ללכת לרופא נשים,נכון זה לא כל כך נעים אך זה חשוב לבריאותך לא רק נכון להיום אלא בכלל כהיותך אישה עם אחריות להריאותך לעתיד.גלולות לא לוקחים מחברות, רופא צריך לשמע ממך, על בריאותך ולהתאים לך גלולה או אמצעי אחר.
בכל אופן זה המלצתי אליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יוצא לו לגמורעירית20/06/2011
היי, יש לי שאלה קטנה , שכבתי עם חבר שלי והיו כמה פעמים שהוא לא גמר בגלל סיבות מסויימות, רציתי לדעת אם זה יכול להוריד לו ממני ומהמשיכה אליי כי לא הרגיש את התחושת סיפוק שלאחר הסקס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יוצא לו לגמור - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר20/06/2011התופעה שאת מתארת מוכרת, אך אין בה בכדי להוריד לו ממך. אני לא יודע מה הסיבות המסויימות בגללן לא גמר, אך אין בכך בכדי לפגוע במשיכתו אלייך.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כואבעידן19/06/2011
יש לי בעיה אני עושה סקס עד שאני מגיעה לכאב פיזי,,ולא יכולה להזיז תגוף,,כאילו שאין לי שליטה על זה,,מה אני עושה??
החבר לא יודע מזה.,,אבל בלי קשר לחבר
איך אני שולטת בזה??????
תודה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפנייה מיועדת לדר עידן מילצר,,תודה
עידן19/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכואב - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר20/06/2011איפה הכאב? מתי מופיעה? איך בא לידי ביטוי?....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לתשובתך דר מילצר עידן..
עידן21/06/2011הכאב באיבר המין שלי,,בנרתיק בפנים ובבטן,,הוא בא לידי ביטוי בכך שיום אחריי אני קשה לי להזיז את הגוף..תודה-עידן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לתשובתך דר מילצר עידן.. - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר21/07/2011יהייה נכון לפנות לשלילת מרכיב אורגאני לתופעת הכאב. האם זה מתחילת קיום יחסי המין או רק בזמן האחרון? האם הכאב הוא כל הזמן או רק במתן שתן או תנועות מסויימות וכו'. מהו סוג הכאב? צריבה? המום? לחץ?
הכי נכון לפנות למרפאה לטיפול מיני שיש בה גינקולוג שיבדוק את מהות הכאב.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי זה סוג של סדיזם פיזי
עידן21/06/2011כלפיי עצמי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי זה סוג של סדיזם פיזי - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר21/07/2011שאיך הוא בא לידי ביטוי? האם את מכאיבה לעצמך? פוגעת בעצמך? אנא הרחיבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר המין מתקלףחסטי19/06/2011
בזמן האחרון יש קשקשים על איבר מיני ויש פסים של קשקשים שגדלים. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא להפנות שאלתך לפורום אורולוגיה
מירב שרון19/06/2011או לחילופין פורום מחלות עור ומין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רטיבותרעות18/06/2011
הרטיבות בפות היא בצבע שקוף או לבן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רטיבות - תגובה
דניאלה פרייפלד18/06/2011גם וגם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכת היריון ביתית - דחוף!!!אנירקשאלה18/06/2011
איזו ערכת היריון ביתית היא מספיק טובה שניתן לסמוך כדאי לקנות אותה?
מספיק לקנות רק 1 או שכדאי לבדוק ליתר ביטחון עם 2?
האם ישנן מגבלות בקניית ערכות היריון ביתיות, כלומר, יבקשו ממני ת.ז., מרשם, מבוגר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכת היריון ביתית - דחוף!!! - תגובה
דניאלה פרייפלד18/06/2011רובם אמינים.חשוב לקרא איך להשתמש בזה ,בכדי לקבל תשובה מהימנה.
לא צריך תעודות ולא מרשם. הערכות מוצגות על המדף.
לרוב לא צריך שניה, אלא אם יש חשש שטעית עם הראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כולן טובות
אנירקשאלה19/06/2011ראיתי באינטרנט מחקרים שאומרים שיש ערכות שהן לא מדויקות ויכולות להביא תשובות שגויות.
בכל זאת, יש איזו שהיא המלצה לערכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כולן טובות - תגובה
דניאלה פרייפלד20/06/2011לברר בגניקולוגיה נערות, בפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)