מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבבקשה תענוחסוי14/07/2011
אני יודע שזה אולי לא יתאים לפורום הזה אבל אני חייב את העזרה שלכם...
בבקשה תענו לי אני ממש חייב עזרה..
הייתיבמחנה ואני מתחיל לחשב שהתאהבתי באיזה מתנדבת שהיא דתייה ואני חילוני ושהיא גדולה ממני בבערך 4 שנים.... אני ממש ממש אוהב אותה...
ואני כבר מתחיל לחשוב על איך אני מספר להורים שלי שאני חוזר בתשובה בשביל להיות איתה בבקשה תעזרו לי אם כדי להתחיל איתה משהו או לא...
וביינתים היא גרה בקריית אונו אבל עוד מעט היא חוזרת לירושלים... ואני מהמרכז...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן כמה אתה?
מירב שרון15/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בן 15 והיא 19...
חסוי15/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבבקשה תענו - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר16/07/2011מה השאלה? האם להיות איתה או לא?! האם לחזור בתשובה בגיל 14 למען מישהי שאתה לא יודע אם בגיל 15 תהייה איתה? האם היא רוצה אותך או לא? האם ןאיך לספר להורים או לא? מה השאלה???....
אכן תחושות לא קלות המציפות ומבלבלות אותך. אני אישית הייתי מייעץ לך לדבר עם הבחורה קצת יותר מאשר זמן המחנה ולהבין את רגשותיך ורגשותיה יותר לעומק ולאורך זמן. לא כ"כ מהר עושים צעדים מרחיקי לכת כפי שאת ה מתאר...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגע עם הזרע והריוןמיכל14/07/2011
אני וחבר שלי קיימנו סקס יבש. הוא היה עם תחתונים אני עם מכנס קצר תחתונים ותחתונית ...הוא גמר והיה לי קצת מהנוזל על המפשעה...יש מצב שנוזל הזרע איכשהו במגע יוביל להריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל שלום
מירב שרון14/07/2011בסקס יבש, אם שניכם עם תחתונים ולא היה מגע ישיר של פין ופות, אין חשש להריון לא רצוי, הרי הזרע לא חודר דרך התחתונים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב
מיכל14/07/2011תודה רבה רבה לך, מכל הלב :)
איזה כיף שיש מישהו שאפשר לפנות אליו בנושא מביך שכזה, את עושה עבודה נפלאה ועוזרת לרבים . ת-ו-ד-ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה
מירב שרון14/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי קרה משהו דומה ואני חוששת
מיכל14/07/2011היי נתקלתי בסיטואציה דומה, רגע זה גם במצב שחלק מהנוזל היה על המפשעה שלה? לא יכול לקרות דבר???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמ
מיכל14/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל שלום
מירב שרון14/07/2011יש מפשעה ויש פתח הנרתיק, תסתכלי על איור של איבר מין האשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקסמאיה14/07/2011
אני בת 15 והחבר שלי בן כמעט 18 לפני כמעט כשבוע קיימנו יחסי מין בפעם הראשונה ולא השתמשנו באמצעי מניעה יש אפשרות להיכנס להריון גם בפעם הראשונה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למאיה שלום
מירב שרון14/07/2011בוודאי שיש סיכון של הריון לא רצוי גם אם זאת הייתה הפעם הראשונה שקיימתם יחסי מין. אני מציעה שתקני ערכה ביתית לבדיקת הריון על מנת לשלול הריון לא רצוי. בתקווה שאין "פנצ'ר" ולהבא לא לקחת סיכונים מיותרים, להשתמש בקונדום ו/או גלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 17 ובן 15יפה13/07/2011
קיום יחסי מין מותר חוקית?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
אילן13/07/2011עם זה יחסי בן ל בן
אז לישתמש בקונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין קשר בין העובדה שמדובר בהומואים
יפה14/07/2011לבין HIV. מערכת היחסים שלנו מחייבת לחלוטין. אבל כמובן שהשימוש באמצעי מניעה חשוב בכל סוגי המין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערת תיקון
מירב שרון14/07/2011קיום יחסי מין מלאים עם קטין או קטינה שגילם בין 14 ל-16 שנים, לא ייחשב כאישום של אונס, מעשה סדום או מעשה מגונה, כאשר מתקיימים הסייגים הבאים:
אם הפרש הגילאים בין הנאשם לקטין אינו עולה על 3 שנים, ואם הקטין הסכים לבצע המעשה, ואם המעשה נעשה במהלך יחסי רעוּת רגילים וללא ניצול מעמדו של הנאשם - במידה והתקיימו כל התנאים הללו, מדובר ביחסים חוקיים על פי חוק העונשין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליונתן שלום
מירב שרון13/07/2011גיל ההסכמה ליחסי מין מלאים בישראל עומד כיום על 16 שנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין אנאלייםגבי13/07/2011
שלום
אההממ... לא יודע ככ איך לשאול אז אני אשאל זהו
יכול להיות שיחסי מין אנאליים עם בחורה ילכו "חלק"?
זא.. יצא לי לשכב עם חברה שלי כשאני יודע שהיא במחזור ולכן קיימנו יחסים אנאליים
כל מה שקראתי לפני כאילו ולא היה נכון
אמנם היא מרחה את הפין שלי בשמן גוף (שמן מסאג') אבל לא היה שלב הכנה.. החדרה של אצבע.. שימון האיזור..
פשוט חדרתי
זה לא הלך חלק כמו בשיטה הרגילה (יחסי מין וגינליים) אבל ממש לא היה בעיה...
מה זה אומר?
יכול להיות מצב כזה??
כל מה שקראתי ושמעתי על מין אנאלי היה בסגנון של : " שיטה בעייתית/כואבת/דורשת הרבה עבודה של הכנת המקום ושימון וכו וכו"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי שלום
מירב שרון13/07/2011שמחה עבורכם שזה עבר חלק...אבל זה לא תמיד ככה ולכן אנחנו תמיד ממליצים לנקוט בהכנה מוקדמת כדי למזער את הכאב הפוטנציאלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלות.חסויה12/07/2011
שלום,
יש לי 3 שאלות,אשמח אם תענו לי עליהם:
1.האם בזמן מחזור ולפניו ניתן להיכנס להיריון בזמן שמקיימים יחסי מין?
2.איך מחשבים מועד ביוץ,והאם זהו הזמן היחיד שניתן להיכנס בו להיריון כתוצאה מיחסי מין?
3.מהו הזמן הכי בטוח לקיים יחסי מין על מנת שלא יוצר היריון?
תודה רבה ולילה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר שאלות. - תגובה
דניאלה פרייפלד13/07/2011את מדברת על הימים הבטוחים אך למעשה ,לא שאין ימים בטוחים, זה פשוט מאד לא קל לחשב אותם ....במיוחד אם את מתבגרת
ולכן אומר לך שאין ימים בטוחים....
אמצעי מניעה הם נכון להיום, הכי בטוחים וגם נגד מחלות.
זה אפשרי ,אך נדיר ,להיכנס להריון בזמן הווסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיערירין12/07/2011
שלום
יש לי שיער על איבר המין עמצו ואני לא יודע מה לעשות,הוא בערך על רבע מאיבר המין וזה ממשיך וצומח יותר,מה לעשות?לגלח?לפנות לרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא להפנות שאלה לפורום הסרת שיער
מירב שרון12/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בצורה של איבר המיןחסוי12/07/2011
אני ילד בן 16 ואני שמתי לב שאיבר מין שלי גם נוטה הצידה ומסובב מה עליי לעשות כי אני שם לב שזה חריג ולא כמו אצל כל הנערים בגילי כלומר הקו של הכיפה הוא בצד שמאל...תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהייה נכון לפנות לאורולוג
עידן מיליצר12/07/2011על מנת לעבור איבחון ולבדוק האם יש צורך וניתן לעשות משהו בנדון. רק לידיעתך, אצל רובנו האיבר לא סימטרי.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK12/07/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_אורולוגיה_ילדים' id=link]אורולוגיה ילדים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעית חרמנות של חיותדין D:11/07/2011
היי, יש לי בעיה שאני מתחרמנת על חיות. פעם שמתי נוטלה ופסטרמה על הכוס שלי והכלב לי שרגא פשוט התחיל ללקק את זה בטירוף וזה היה כל כך נעים!! ומאז אני כל פעם עושה את זה.. זה בסדר? כולם עושים את זה?.. קיצר אתמול.. הוא נשך אותי שם..ודיממתי בלי הפסקה..מה אני אמורה לעשות ? הלכתי לגניקולוג והוא אמר שאני צריכה לחתות את זה ואני חושבת שהוא היתחרמן אל זה.. כי הוא היראה לי את הזין שלו . זה היה דיי מגרה.. מחרמן ושעייייייייייייייייייייייייייייייייייייר !!!!!! אויי אני רק בת 15 הפעם הראשונה שלי הייתה בגיל 12 של אמא שלי בב10 וחצי אנחנו מאוד פתוחות וחרמניוווות (::
טוב תעזרו לי ביי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדין שלום
מירב שרון11/07/2011זו כבר הודעה שנייה שלך שאת/ה מביא/ה סיפורים מופרכים בשפה גסה, אנא להפסיק עם זה, נדאג למחוק את ההודעות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה עם חרמנות..דין D:11/07/2011
היי, טוב ישלי ציצי דיי גדול מידה B80 וכוס מגולחח.. וכמה מהבנים בכיתה שלי ראו אותי בערום בטיול השנתי ומאז הם כל הזמן מתחרמנים עליי מספרים לי איך הם מאוננים עליי .. אני דיי יפה אני בלונדינית עם שיער חלק ורזה ודיי גבוהה 68 .. , ביקצר אני רק בת 16 ואתמול קרה לי משהו דיי מוזר אחד הילדים טפס לי חזק בציצי .. ואחר כך הראה לי תמונה שלי בערום ועכשיו הוא אמר שהוא רוצה לשכב איתי ועם לא נשכב אז הוא יראה את זה לכל השכבה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אילן11/07/2011לכי ליועצת בית הספר
תספרי לאיש מקוצע לאיש חינוך
היא אפשר לאונס אותך בצורה של סחטנות
שימשכו לעשות עלך ביד
תשימי עלהם זין
שיפרסמו זוכתך המלאה ללכת למשטרה עם התמנות שלך יעלו לרשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע כאילו זו המצאה
לאליה11/07/2011למה בכלל את מספרת כאן איך את נראית? מה זה משנה?
ומה זה "כוס מגולח"? למה לעזאזל ילדה בת 16 צריכה לגלח את איבר המין שלה (או להשתמש במילה 'כוס')?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי שדה יש לי גינה
דין D:11/07/2011סתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתם אבל זה שלמעלה אמיתי באמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה עם חרמנות.. - תגובה
דניאלה פרייפלד11/07/2011האם את יכולה לשתף את אחד מההורים
מה שהוא עשה ממש אני מדגישה ממש לא בסדר סוג של הטרדה מינית וזכותך המלאה להתלונן עליו במשטרה....
זה שאת יפה אינו מקנה זכות לבחור לנגוע בך ולאיים עליך!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה עם חרמנות.. - תגובה - תגובה
דניאלה פרייפלד11/07/2011אני קראתי עכשיו את ההודעה הראשונה שלך אם זאת הודעה שלך אז אני נוטה לחשוב שהתשובה אליך של לאליה נכונה האם יש צדק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספוס גלולה יותר מ12 שעותנירית11/07/2011
היי, אני ממש בלחץ.. שכחתי לקחת גלולה, זה גם קרה לי בעבר, אבל תמיד נזכרתי ולקחתי עכשיו עברו יותר מ12 שעות ואני לא יודעת מה לעשות, כתוב בעלון של הגלולות שאני לא מוגנת, אם אני לוקחת עכשיו זה אומר שאני כבר לא אהיה מוגנת? אז איך ממשיכה עם הגלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנעה שלום
מירב שרון11/07/2011את ממשיכה עם הגלולות רגיל אך היעילות של הגלולה במהלך החודש תהיה פחותה ולכן כדאי במקביל גם להשתמש בקונדום. את מוזמנת גם לקבל חוו"ד בפורום רפואת נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נעה
שרון12/07/2011באמת עדיף שתשתמשו גם בקונדום. בקשר לזה שאת שוכחת גלולות..בכללי זה לא טוב.. וחוץ מזה אני מאמינה שגם לא כיף לאכול סרטים כל פעם.. תאמיני לי זה קרה לי גם.. אני שוכחת הכל, גם ימי הולדת. בכל מקרה, לא ציינת באיזה גלולה את מתשתמשת, אבל כדאי לך לנסות להשתמש במזכירונט זה שירות חינם , פשוט שולחים לך הודעה כשאת צריכה לקחת את הגלולה.. (השירות הזה רק לסוג מסויים של גלולה, אז תבררי לגבי זה.. אני יודעת שלפמינט זה שולח)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפין שורףעמית09/07/2011
היום יצא ששיחקתי עם הפין בתוך התחתונים אבל לא גמרתי וקצת שורף לי בקצה. מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא להפנות לפורום אורולוגים
מירב שרון10/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה בקשר לחברה שלידניאל08/07/2011
שלום יש לי חברה בת 17 ואני עוד חודש 16 אנחנו ממש מאוהבים והיא ממש יפה...
אתמול דיברתי עם איזה חבר והוא אמר לי שלפני שנתיים שהיינו במחנה בצופים (אני וחברה שלי עדיין בצופים) הוא ראה אותה ועוד כמה בנות ערומות במקלחות אז עם זה זרמתי זה אפילו קצת חירמן אותי אבל הבעיה היא שאחרי זה הוא אמר לי שמה שהוא עשה איתה בערב היה ממש טוב והוא לא מוכן לספר לי מה...
אז שאלתי אותו אם הוא נגע לי באיברים בהסכמה שלה והוא אמר לי שכן וזה הדברים הקטנים שהיו ואני ממש לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי דחוף...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה בקשר לחברה שלי - תגובה
דניאלה פרייפלד08/07/2011לכל אחד ואחת יש עבר ....
אתה אומר ,שאתם עכשיו ביחד ואתם מאוהבים!!!!
הקשר היום, איתך
ואתה אומר שהקשר טוב, אני משארת ,שזה כולל אימון הדדי, ונאמנות אחד לשני וזה מה שחשוב ,לא מה היה בעבר.
יכול להיות שהחבר שלך מקנא! וסיפר משהו, שהיה צריך להשאר בינה ובינו,
החבר שלך כנראה אינו מכבד גבולות, של ביני ובינה. חבל.
אל תתן לו להרוס משהו טוב!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתגובהשלך
דניאל08/07/2011אני יודע שאנחנו אוהבים וזה אבבל החבר שלי הוא קטן ממני בשנה והוא אמר שזה היה לפני שנתייםשהוא היה חניך שלה והיא הייתה בת 15 והוא 10 אז אני לא יכול הוא אמר לי שהוא דחף לה אצבעותלתחת ולי היא לא מרשה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתגובהשלך - תגובה
דניאלה פרייפלד08/07/2011החבר שלך בן 12
אם משעמם לך בבקשה למצא תחביב אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה שענית
דניאל09/07/2011לא משעמם לי ולא כלום את צריכה להתבייש שאחרי שאת פותחת אתר לעזור לאנשים עם בעיותאת ככה מעליבה אותם זה שאת לא מאמינה זה בעיה שלך זה פשוט בושה שאנשים כמוך נמצאים באתר כזה...
מה את חושבת שאני יושב בבית וחושב מה לכתוב לכם סתם?
למה מה יצא לי מזה יאללה תעזבי את האתר אאם את ככה מתנהגת זה לא תגובה ראשונה כזאת שאני רואה שלך באתר הזה אז כדי שמנהל האתר יקח לתצומת לבו את מה שאני כותב כאן ושיעשה לך שיחה קטנה על איך להתנהג...
פשוט בושה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה שענית - תגובה
דניאלה פרייפלד09/07/2011הכעס מוצדק אם טעיתי סליחה
אך בכל זאת לא הגבת לעובדה שהחבר שלך בן 12 והוא מספר לך דבר אינטימי שקרה לו בגיל 10 עם החברה שלך היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה שענית
דניאל09/07/2011אני מצטער על התגובה הכועסת אבל זה אמיתי וזה מעצבן שבגלל פרטים מוזרים את עונה לי ככה...
אני יודע שהוא בן עשר ובגלל זה זה מפריע לי שהיאא ככה מופקרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם ראשונה שאני כותב פה
טל10/07/2011תשמע. אני לא יודע איזה מן חבר יש לך. אבל אני לא הולך ומספר לחברים שלי מה עשיתי ועם מי עשיתי.
זה עניינים שביני ובין חברה שלי.
אם הוא בא ומספר לך דבר כזה. אתה צריך לשאול את עצמך מה האינטרס שלו בזה. מה הסיבה שהוא מספר את זה.
דבר ראשון יכול להיות שהוא סתם בא להציק ולהרגיז אותך. במקרה כזה הוא סתם טיפש.
דבר שני אם אתה אומר שהיא הייתה בת 15 והוא בן 10. חניך שלה בצופים. אני בספק אם באמת היה משהו.
הכי פשוט זה לשאול אותה. אם אתה אומר שאתם מאוהבים אז דבר איתה ותהיה כנה איתה. אני מקווה שהיא תהיה כנה איתך חזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם ראשונה שאני כותב פה - תגובה
דניאלה פרייפלד10/07/2011אני מסכימה עם כל מילה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות במלתחותבר07/07/2011
יש לי בעיה אני בן 15 ובמלתחות אחרי הבריכה כשאני צריך להיתקלח ולהליחף בגדים יש לי זיקפה. עכשיו אנלא יודע מה לעשות אני מנסה להסתיר את זה אבל זה קשה... אני גם מתחיל לחשוב שאני הומו והמחשבה הזאת מאוד מטרידה אותי.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבר שלום
מירב שרון07/07/2011בגילך זה לגמרי טבעי להגיע בקלות לעוררות מינית ולמצב של זקפה, בטח כאשר אתה מתפשט ונוגע בגוף שלך בעת מקלחת. למה אתה מתחיל לחשוב שאתה הומו? האם אתה מסתכל על הגברים ונמשך אליהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן...
בר08/07/2011בזמןהאחרון אני מרגיש שאני חושב הרבה על גברים וכן גם נמשך אליהם.
במתלתחות הייתי רוצה להגיע למצב שאי לא יצטרך להחליף בפינה כדי להסתיר אלא להרגיש חופשי להחליף בגלוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה אפשר לעשות?
בר08/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבר נשמה...
עמית09/07/2011אל תיבהל!
גם אני הייתי שחיין אני יכול להגיד לך שמנסיון כמעט כולם מתקלחים עם הבגד ים עליהם. אין שום בושה בזה. אם עומד לך, תכניס אותו פנימה ותסתיר. לעולם אל תתבייש במה שאתה. זה רק מראה שאתה מתבגר, גברבר קטן ;) בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון10/07/2011בגיל ההתבגרות יש לגיטמציה לחופש "לחפש את עצמך" גם בהיבט של המיניות שלך עם עצמך ועם הסובבים אותך. ההצעה שהציע לך כאן חברך לפורום במקום, לשים בגד ים בזמן המקלחת וכך תרגיש יותר חופשי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמה שלי
עמית11/07/2011אם אתה צריך לדבר איתי אחי... בשמחה.. רק תגיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
גיל11/07/2011על פי מה שאני יודע הוא סדיר אולי יש איזה שינוי של יומים שלוש אבל לא יותר ולא היא לא נראתה כזה בלחץ ליתר בטחון היא עשתה שוב בדיקה והראתה לי אותה הבדיקה יצאה שלילית אבל ראיתי אותה משהו כמו חצי דקה לאחר שהיא עשתה אותה ולפי מיטב ידעתי צריך להמתין כמה דקות..
נכון לעכשיו נתקנו את הקשר לגמריי מקווה שהיא באמת לא בהריון ושלא תהיה לי הפתעה בחודשים הקרובים.. (זה לא מפסיק להיות במחשבות שלי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכי דחוף שבעולםגיל07/07/2011
קיימתי יחסי מין לא מוגנים לפני 3 שבועות עם האקסית שלי היא בדיוק סיימה את המחזור והתחילה לקחת גלולות בפעם הראשונה בחייה (כמובן שאת הגלולה הראשונה לקחה בתחילת המחזור על פי ההוראות) והיא שיכנעה אותי להיות לא מוגן וזה מה שהיה שלשום היא התקשרה לבכות לי שהיא עשתה בדיקת הריון וזה יצא חיובי אני כמעט התעלפתי ואמרתי לך שצריך לטפל בזה אז היא קבעה תור לרופא ביחידה (היא בצבא) והוא נתן לה לעשות בדיקה שוב והיא אמרה שיצא שלילי (האם הגיוני שרופא יחידה מחזיק דברים כאלו ?) האם הגיוני שמחיובי זה יכול להיות שלילי בטענה שהיא לא עשתה את זה טוב.
ביקשתי ממנה שנפגש ושהיא תעשה בדיקה לידי והיא נורא התעצבנה ואמרה לי מה אתה לא מאמין לי וכאלה ואני ממש לא יודע מה לעשות אני בפחד שעוד כמה חודשים היא תבוא ותגיד לי שזה הריון בשלב מתקדם ואין מה לעשות אציין שיש לה רגשות כלפיי ואני חושש שזה תרגיל כלשהו מה עליי לעשות ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אויש
דורון07/07/2011זה תרגיל ידוע..........אל תאמין עד שאתה לא רואה !!! את התגיל הזה עשו לבן דוד שלי והיום הוא אבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגיל שלום
מירב שרון07/07/2011בזוגיות יש מה שנקרא אמון הדדי. אני מבינה מדבריך שאתה לא כ"כ סומך עליה. למה? איזה אינטרס יהיה לה לשקר לך בנדון? אם היא בהריון היא תצטרך לעבור את זה על בשרה....בכל אופן יתכן שהיא לא קראה נכון את הבדיקה הראשונה ומאוד יתכן שרופא היחידה נתן לה לעשות בדיקה ושלל את ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
גיל08/07/2011אינני סומך עליה מכיוון שכבר נתקלתי בסיפורים הזויים שמטרתם הייתה למשוך תשומת לב וכאלה..
אנני יודע מה לחשוב כבר אני בקושי נרדם בגלל הנושא הזה זה הפך אותי להיות חולה כל הלחץ הזה (היא גם אמרה שהיא עדיין לא קיבלה אז זה גם מגביר את הלחץ..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי היא אמורה לקבל?
מירב שרון10/07/2011האם גם היא בלחץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
גיל11/07/2011היא לקחה גלולות (פעם ראשונה) ואתמול נגמר לה השבוע הפסקה שבין חפיסה לחפיסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון11/07/2011האם המחזור שלה בדר"כ סדיר? האם היא בעצמה בלחץ סביב האיחור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)