מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאת בדיקת USאורית04/08/2014
היום עשיתי בדיקת שנקראת סריקה על שמעית של רקמות רכות בזרוע ימין ולהלן התוצאות:
הבדיקה בוצעה בעזרת מתמר קוי בתנועות שתי וערב.
במקום בו נמוש הגוש בשומן התת עורי של אספקט פנימי של זרוע ימין הודגמו מספר מבנים היפואקואים בגודל מערבי עד כ- 4 מ״מ, עם גבולות חלקים, ללא וסקרוליזציה, תמונה על קולית של FAT NECROSIS
רציתי לדעת מה זה אומר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת בדיקת US - תגובה
ד''ר יעל כוכבי18/08/2014גוש שומני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בוושט - דחוףקרן04/08/2014
שלום
שמי קרן בת 36
לפני מס' ימים בלעתי חם והיה לי כאבים נוראיים בוושט
מאז תמיד כשאני אוכלת או שותה יש לי כאבים קלים בוושט
מה עלי לעשות יכול להיות שזאת כוויה?
לאיזה רופא עלי לפנות והאם יש טיפול לזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בוושט - דחוף - תגובה
ד''ר יעל כוכבי18/08/2014אא"ג או גסטרואנטרולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- MPV מעט גבוהיעל03/08/2014
אני בת 29. עשיתי בדיקות דם ויצא MPV טיפה חורג מהנורמה 11.60.
מה זה אומר? זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר יעל כוכבי03/08/2014לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_בדיקות_רפואיות_בדיקות_דם' id=link]בדיקות רפואיות, בדיקות דם[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת קור פנימי בלילהנטע03/08/2014
בת 39.
באמצע הלילה קרה לי דבר מוזר: התעוררתי עם תחושת קור פנימי עז. הכוונה היא שחיצונית היה אפילו די חם אבל הרגשתי קור עז בגוף עד כדי רעד חזק ועוצמתי.
ממה זה יכול לנבוע?
אציין שלא מזמן ביצעתי בדיקות דם כלליות והכל תקין, כולל בלוטת התריס וכל שאר הערכים תקינים גם כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת קור פנימי בלילה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי03/08/2014שלום,
יכול להיות ביטוי של חום או מחלה וירלית.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אצבע כחולהאור30/07/2014
בימים האחרונים היה לי כאב עמום באצבע בכיפוף. היום הופיעו פתאום זרמים ותחושת נימול באצבע זו ואז גם חל שינוי בצבע והאצבע כעת סגולה-כחולה. הנימול חלף. יש לציין שלא קיבלתי מכה בתקופה האחרונה. מה יכולה להיות הסיבה? האם צריך ללכת לרופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אצבע כחולה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי03/08/2014ראי תשובה בפורום השני..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יין אדוםאורן29/07/2014
שלום,
ידוע כי ישנם יתרונות לצריכה מתונה של יין אדום לבריאות הלב בגלל הפוליפנולים שבו. רציתי לדעת האם יש הבדל משמעותי בין יין אדום יבש ליין אדום מתוק יותר כמו יין מבושל (יין קידוש)?
תודה,
אורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יין אדום - תגובה
ד''ר יעל כוכבי03/08/2014לא ידוע לי, פרט לטעם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזים עם קצת שלשולאברהם27/07/2014
רציתי לדעת היום היה לי תחושה שאני צריך לשחרר נאד וברגע ששחררתי אותו יצא לי איתו קצת שלשול רציתי לדעת האם זה נורמלי שזה קורה שמתי שאני מרגיש שיש לי נאד ויצא איתו קצת שלשול זה קרה לי לפני תקופה די ארוכה וגם היום האם זה נורמלי האם צריך לעשות בדיקה כל שהיא ואם זה קשור אני בחור בן 22 בריא ולפני שבוע ומשהו עברתי קשירת טחורים בפעם השלישית תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים עם קצת שלשול - תגובה
יתכן שבגלל הפרוצדורה שעברת יש קצת חולשה, זמנית, של הסוגר .
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקמולחיים23/07/2014
האם נטילת מינון יתר בהכרח תביא להרעלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקמול - תגובה
ד''ר יעל כוכבי26/07/2014שלום,
מינון מעל 0.2 גרם לק"ג משקל גוף יביא להרעלה בד"כ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונד בטןעדי21/07/2014
שלום. מה הסיבה לביצוע אולטרסאונד בטן במקרה של חום נמוך ממושך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרסאונד בטן - תגובה
בדיקות נשלחות ע"י הרופא לצורך אבחון , מתוך ההשערות שלו לגבי האבחנה.
לפיכך, כדאי לשאול אותו.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעת קצב??ענת20/07/2014
עברתי הולטר לב 24 שעות והתשובה היתה: סינוס 73 לדקה עם פעימות חדריות מוקדמות בכמות בינונית. pacws יחידים. מה זה אומר?!. (בת 60). תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת קצב?? - תגובה
מה זה "כמות בינונית"?
פעימות מוקדמות, בד"כ ממצא תקין.
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ערך נורמליי17/07/2014
בן 47 ללא תרופות עשיתי בדיקות דם הכל בסוגריים מלבד בידקת כימיה בדם UREA
הנורמה באנטרנט רשום עד 20 אולם אצלי בטופס הבדיקה של מכבי רשום שהנורמה צריכה להיות בין 17 ל43 ויצא לי 44
יש לציין שיום לפני זה שיחתי כדורסל בערב והשתן היה כהה (נראה לי לא שתיתי מספיק)-האם יש קשר
ושאלה שתמיד סיקרנה אותי מדוע דורשים שתן ראשון של בוקר מאמצע הזרם - מה המשמעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ערך נורמלי - תגובה
התיבשות קלה על רקע חוסר שתייה.
אמצע השתן נקי יותר (לתרבית)
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עין אחת חצי סגורה - תקופה ארוכהרותם14/07/2014
שלום רב,
כבר תקופה ארוכה שעין ימין שלי מצומצמת יותר מעין שמאל (מס' שנים). בתקופה האחרונה היא יותר סגורה מהרגיל, וגם יש לי הרבה כאבי ראש ולחץ באזור של העין.
מניחה שעליי לבדוק את הנושא, אך אשמח לדעת מה זה יכול להיות, ולאיזה תחום רפואי עליי לפנות? (רופא משפחה, עיניים, נוירולוגיה...?)
דבר נוסף, וכנראה לא קשור לראשון:
תופעה חדשה אצלי (אני בת 29) היא שיד שמאל שלי התחילה לרעוד מספר פעמים ביום. האם זה משהו שנדרש לבדוק? יש דרך לגרום לזה להיפסק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עין אחת חצי סגורה - תקופה ארוכה - תגובה
פטוזיס?
גשי לנוירולוג
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלה כל שבועיים- שלשההגר14/07/2014
שלום,
אני בת 54. כל שבועיים- שלשה אני נעשית חולה. הסמפטומים הם: כאב ראש שלא עובר במשך 3 ימים למרות נטילת נרוסין+אופטלגין, כאבי שרירים בחלק גוף תחתון (גב+רגליים), עייפות וחולשה שמאלצים אותי לשכב במיטה. אחרי 3-4 ימים אני מתאוששת וחוזר חלילה, כך כבר במשך חודשים ארוכים.
רציתי לשאול מה יכול להיות הגורם לכך?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי..
לבנדר19/07/2014ממתח דכאון חרדה?הם משפעים על מערכת החיסון
זה בהנחה שעשו לך בדיקות כבר-תאי דם וכו'...כמו שהרופאה תענה לך בהמשך בטח.
יתכן גם פיברומילגיה או CFS
תנסי להתחזק בעזרת רפואה משלימה-צמחי מרפא וכו'..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלה כל שבועיים- שלשה - תגובה
כדאי לבדק בדיקות: ספירת דם, שקיעת דם.
כ"כ לברר אם יתכן מתרופות.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כולסטרול בזמן הנקהלימור06/07/2014
שלום,
רציתי לברר האם בזמן הנקה יש כולסטרול גבוה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולסטרול בזמן הנקה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי08/07/2014שלום,
בזמן הריון , הנקה ונטילת גלולות תתכן עלייה בשומני הדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיהאורפז03/07/2014
שלום רב,
בן 31 בחור בריא בד'רך כלל
כבר מספר ימים סובל מאלרגיה,אפ'צי,נזלת,כאבים בלסת,בכל אזור המצח,ראש,כובד בראש,עייפות,נזלת שיורדת לבד כמו מים.כאבי כרון וליחה או שזה הנזלת ששם.לקחתי היום על דעת עצמי אלרג'י ולקחתי ספריי nasal spary מפעם קודמת שהיתה לי אלרגיה .
אני מרגיש כאילו יש לי חום אבל אין לי חום
יש לי כאבי בטן.יכול להיות שהאלרגיה באה מהפרחים
כי אני עובד בפרחים.
ואולי גם מאבק שאני בחדר בבית .
למרות שמנקה מספר פעמים בשבוע.
רוצה לדעת האם צריך לגשת לרופאה?
יש לי תור רק ביום ראשון
האם זה נשמע כמשהו חמור?
מתי האלרגיה צריכה להדליק נורה וזה מסוכן
כשקראתי באינטרנט ראיתי מאמר שהיה כתוב
שאלרגיה גם יכולה לגרום לאיבוד הכרה ולמוות
אודה לתגובה
יוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי08/07/2014שלום, יוני
אלרגיה מסוכנת בתגובה חריפה ומהירה המתבטאת בקוצר נשימה ונפיחות באיזור הפנים ודרכי הנשימה .נראה לי שנהגת כשורה ואין סכנה מיידית.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)