מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נראת עייפהסוג שיער01/04/2014
היי. תמיד אומרים לי שאני נראת עייפה ואני באמת חושבת שאני נראת ככה.
איזה בדיקות דם מומלץ לעשות? יש לי גם שחור מתחת לעיניים.
גם כשאני ישנה טוב וגם שלא אני נראת עייפה בדרך כלל..נמאס לי מזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראת עייפה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי12/04/2014שלום,
שחור מתחת לעיניים יכול להיות ביטוי לאלרגיה או נורמלי.
אם את לא עייפה אלא רק נראית עייפה, אין טעם בבדיקות.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם רק נראת אז לא צריך בדיקות?
סוג שיער12/04/2014אבל אולי חסר לי משהון, לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם רק נראת אז לא צריך בדיקות? - תגובה
ד''ר יעל כוכבי23/04/2014שקיות מתחת לעיניים יכולות להיות עקב אלרגיה , שינה לא מספיקה , אנמיה
ותת פעילות בלוטת התריס. פרט לאפשרות הראשונה, בד"כ יש גם תחושה של עייפות.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםשירה27/03/2014
בת 23 משתדלת לאכול אוכל שלא עתיר בכולסטרול, יצא לי בבדיקת דם כולסטרול 221 שהטווח בין 120-200, אשמח לדעת מה זה אומר. (אם יש קשר אני נוטלת גלולות מסוג פמינט).
בנוסף יצאו לי חריגות נוספות:
HEMOGLOBIN 11.90 G/DL ( 12.00- 16.00)*(.........)
HEMATOCRIT 34.50 % ( 35.00- 45.00)*(.........)
RBC 3.83 MU/L ( 3.90- 5.40)*(.........)
האם זה מעיד על אנמיה, ומה מומלץ לי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם - תגובה
ד''ר יעל כוכבי29/03/2014שלום,
קצת חוסר דם.
קולסטרול כללי מעט גבוה חשוב ביותר הערך של הLDL .
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרדניזוןצחי26/03/2014
אמי בת 84 מטופלת כחודשיים בפרדניזון תחילה 40 מג
אחר 30 ועכשיו 25 מג. עקב GIANT CELL ARTERITIS
(TEMPORAL ARTERITISׂ)
מעבר לתופעת הטישטוש שקיימת כל בוקר היא החלה לסבול מהתנפחות ברגליים התחתונות לכיוון הכפות.
האם יש דרך לנטרל את התופעות הנ"ל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרדניזון - תגובה
לאכול פחות מלח. לבדוק לחץ דם ולטפל אם גבוה.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטה בצווארמיה25/03/2014
שלום
בת 22 עם תת פעילות בבלוטת התריס ומאוזנת עם 100 מג אלטרוקסין
אני מרגישה מזה חודש או יותר בלוטה קשה בצוואר הקדמי בצד שמרלאיני חשה אותה אלא אם אני מסובבת את הראש לצד ימין למעלה וממששת זה פנימי כזה ואי אפשר לראות .
לפני כשלוש שבועות עשיתי אולטראסאונד לבלוטת התריס ויצא תקין
האם באולטראסאונד של בלוטת התריס בודקים גם בלוטות אחרות ??
אני לחוצה יש לי תינוקת וכל הזמן עובר עליי מחשבות מטרידות
יש לציין שיש לי גם נפיחות בלסת שמאל שאובחנה על ידי דר פה ולסת כאי אסימטריה בגלל שאני אוכלת על הצד השמאלי יותר וכנראה השריר התנפח
אנא התייחסותכם . תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטה בצוואר - תגובה
יתכן שהבלוטה משנית לנפיחות שתארת.
כדאי לשאול את הרופא המטפל או אא"ג.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימבסטטיןלימי20/03/2014
שלום רב,
לאחרונה אמא שלי מקיאה וסובלת מכאב בטן בכל פעם שהיא נוטלת את הכדור לכולסטרול סימבסטנטין 20 מ"ג.בערך 10 עד 30 דקות לאחר נטילת הכדור היא מקיאה. יכול להיות שצריך להוריד את מינון הכדור? אני חייבת לומר שהיא נוטלת את הכדור באופן קבוע ב 3 השנים
הערכים בבדיקת הדם האחרונה שבוצעה בחודש דצמבר 2013 הם:
CHOLESTEROL 144.00 MG/DL ( 120.00- 200.00) (..*......)
HDL-CHOLEST. 67.00 MG/DL ( 40.00- 85.00) (....*....)
LDL-CHOLEST. 65.10 MG/DL ( 60.00- 130.00) (*........)
TRIGLYCERIDES 62.00 MG/DL ( 35.00- 170.00) (.*.......)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי של סימבסטטין
נטע23/03/2014לכדור המקולל הזה יש תופעות לוואי שרופאים מסתירים מהציבור.
אחת מתופעות הלוואי החמורות הם כאבי פרקים וגם הקאות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בגלל שההמוגלובין תקין התוצאה תקינה או לא?שירן20/03/2014
יש לי ברזל נמוך 27 כשהנורמה 60-120
במקביל יש לי המוגלובין כמעט תקין 11 אני אישה בת 37 בריאה לא בהריון
האם בגלל שההמוגלובין תקין התוצאה תקינה או לא?
בחודשים האחרונים נורא עייפה למרות שישנה למעלה משש שעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברזל נמוך המוגלובין תקין - תגובה
יש לך ברזל נמוך והמוגלובין נמוך.
יש לברר את הסיבה ולטפל בהתאם.
יתכן שיש חסרים נוספים שגורמים לעייפות.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כללי-"על" שוקולד מרירשלומי כהן18/03/2014
היי שלום רב וערב טוב ד"ר יעל כוכבי רופאת משפחה.
היי שלום רב וערב טוב לך.
אהה סתם רציתי לשאול ולהגיד שאני בכלל כבר שנים לא אוכל שוקולדים וכל זה..
והיום לא שאני מתחרט על זה אבל אני רוצה לשאול מבחינה רפואית ובריאותית..
היום אכלתי שני קוביות שוקולד מריר שמכיל 70% קקאו...וקנינו את זה מעדן טבע מרקט..
(הסופר למי שאוכל בריא)..מכירה את החנויות של עדן טבע מרקט שזה נחשב יחסית חדש??
בקיצור רציתי לשאול האם שוקולד מריר זה בריא לגוף האדם..יש לו יתרונות תזונתיים??
ואני רוצה לחזור ולהגיד שאני מאז שאני זוכר את עצמי אני לא אוכל שוקולדים...אני אוכל אגוזים,שקדים,פירות ירקות,בשר,עוף,אורז,אבוקדו מה שצריך ולא שטויות!!!
אני גם לא אוכל בכלל עוגות ועוגיות כי זה מלא את רמת הכולסטרול הרע בדם(lDl) אני אוכל רק בסופ"ש,ביום שבת איזה חתיכת עוגת גבינה/שוקולד ורק חתיכה אחת גם לא שתיים זה בסדר לא??
אז זה בסדר שאכלתי היום קוביית שוקולד מריר מבחינה בריאותית ורפואית??
מחכה לתשובה וערב טוב.
שלומי כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפגר ופסיכופט לך לפורום פסיכיאטריה
ברוש19/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- SOMTING 2%17/03/2014
מה גורם לשלשולים
לעיתים רחוקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר SOMTING 2 - תגובה
ד''ר יעל כוכבי18/03/2014מסעדות מסוימות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- SOMTING%17/03/2014
מה גורם לבחילות בבקרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר SOMTING - תגובה
ד''ר יעל כוכבי18/03/2014הריון בעיקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום חזק מהאףשירי14/03/2014
אימי בת 85, מקבלת תרופות מזה שנים ללחץ דם ודילול דם,
מאז כ-3 שבועות יש לה מידי פעם דימום חזק מהאף , שמנו לה קרח כדי לעצור את הדם,
לקחנו אותה לאאג ,כי אמרו לנו שאולי צריך לעשות צריבה, אך בבדיקה נאמר לנו שהכל בסדר ונתנו לה כדורים.
ועדיין יש לה דימום, מה יכולה להיות הסיבה לזה?
ומה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום חזק מהאף - תגובה
ד''ר יעל כוכבי18/03/2014שלום,
יתכן שיש בעיית קרישה כלשהי, אולי עקב תרופות.
כדאי להתיעץ עם הרופא לגבי הפסקה זמנית של תרופות כגון אספירין.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ברגללבנדר12/03/2014
התחלתי לסבול מכאבים ברגל ימין בשוק.הכאב מזכיר כאב כאילו קבלתי מכה-אבל לא קבלתי שום מכה.זה לא כואב חזק אבל אם אני מנסה לגעת אפילו בעדינות שם-זה כואב חזק מאוד.
ממה זה יכול להיות?זה יכול להעיד על קריש?זה נשמע כמו משהו דחוף?
כי אני צריכה לקבל מחזור ולפעמים יש לי תופעות משוגועות לפני..
אזהשאלה אם רצוי שבכול זאת אלך לרופא או לחכות ולראות אם זה יעבור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ברגל - תגובה
כאב בשוק בחלק אחורי יכול אמנם לנבוע משריר מכווץ, אך ליתר בטחון כדאי לבדוק אם לא מדובר בפקקת ורידית.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא,
לבנדר17/04/2014זה לא בחלק האחורי של השוק.זה יותר קרוב לברך,רק מהצד הפנימי של הרגל.בערך איפה שיש בד"כ פריחה אופיינת של אטופיק דרמטיטיס נגיד(במקרה היה לי פעם אז אני יודעת).
קשה להסביר את המיקום.נדמה לי שזה נקרא לי השוקה או השוקית?
בכול אופן,זה בצד הפנימי של הגוף.כלומר-צריך לפשק קצת את הרגלים כדי להגיע לאיזור....
בכול אופן,הכאבים כן השתפרו לי אחרי המחזור.אבל יש לי תמיד שם רגישותואני לא נותנת לאף אחד לגעת בי שם נגיד ,בגלל כאב.
מה הסיכוי שזה פקקת?
אני לא לוקחת גלולות כיום,לא מעשנת,אין היסטוריה משפחתית לפקקת שידועה לי לפחות,יש PCO -לא יודעת אם זה קשור,אבל ערכי הסוכר,כולסטרול ולח"ד שלי כיום תקינים תודות לדיאטה..אני בת 33.
מה הבדיקות לפקקת בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא, - תגובה
ד''ר יעל כוכבי20/04/2014דופלקס ורידים עמוקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
לבנדר26/04/2014אבל כדאי בכללל לבקש הפנייה לבדיקה הזאת בהתחשב בכול מה שרשמתי שאין לי היסטוריה משפחתית וכו'..?
אפשר לעלות על זה מבדיקה רגילה ע"י רופא משפחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם...אנונימית12/03/2014
היי בהפרש של חצי שנה עשיתי בדיקות דם והיה הפרש
בערכי הWBC-leucocyts פעם קודמת היה 7.3
והיום 4.5 הערכים תקינים אבל האם יש סיבה לירידה זאת? יש מקום לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם... - תגובה
תנודות בתחום הנורמה אפשריות ללא סיבה גלויה לעין ואין מקום לדאגה.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור תפקודי כבד גבוהיםענת12/03/2014
בת 59 מטופלת באלטרוקצין ובליפיטור 10 -מאוזנת. אולטרסאונד בטן תקין, אך כבר תקופה ארוכה תפקודי הכבד גבוהים. לאחר בירור ראשני, אלו הוצאות:
אלקליי פוספטז -131
GGT - 79
GPT - 41
GOT - 34
IRON - 47
UREA - 45
ANGIOTENSIN CONV ENZ -- 32.
מה דעתך על התוצאות הנ"ל?? הרבה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירור תפקודי כבד גבוהים - תגובה
אני מבקשת תמיד את תחום הנורמה של המעבדה הבודקת כדי להתייחס לחריגה.
בכל אופן, עלייה באנזימי כבד יכולה לנבוע מטיפול בליפיטור וכשהיא קלה, דורשת מעקב בלבד.נראה שיש גם חוסר ברזל?
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בגוףשני12/03/2014
שלום
(חיפשתי פורום מע' עיכול אך לא מצאתי)
סובלת מגרד בגוף (ללא פריחה, זיהומים, פצעים על העור)
האם ייתכן גם קשר למער' עיכול?
קראתי שמערכ' שלא מפרקת נכון את האוכל זה יכול להתבטא בגרד כללי בגוף.
מה דעתך? האם מהנסיון שלך כרופאה היית ממליצה לי ללכת לרופא גסרו
או שבכלל אין קשר בין הדברים?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד בגוף - תגובה
גרד בגוף - זוהי תלונה לא ספיציפית שדורשת בירור נרחב.
הרופא ודאי ימליץ על בדיקות ולפיהן יחליט לאן להרחיב את הבירור.אם רמות הבילירובין ואנזימי הכבד תקינות, לא נראה לי שיעוץ גסטרואנטרולוגי יועיל.
לפעמים הגורם סיסטמי ופשוט לטיפול: למשל אנמיה מחוסר ברזל. לפעמים מדובר באלרגיה , עור יבש וכו'.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרד בגוף יכול להופיע מהמון סיבות...
מירב23/03/2014בינהם מזג האוויר שלא מפסיק להשתנות לאחרונה...
לי יש בבית משחה שאני קוראת לה משחת הפלא.. היא טובה כמעט להכל ועשויה מלענה, הדס, מרווה וצמח הפולוגנום שזה מרגיע מגן ומשקם את העור.. ובכלל ממש מעולה לעור יבש... למשחה קוראים סקין סייבר של מורז אולי שווה לך לנסות גם ככה הרכיב הפעיל הוא 100% טבעי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוחרת של מורז מוצר שלא שווה כלום
נטע24/03/2014הסוחרת הזו של מורז נמצאת בכל פורום ומחזה לחולה מרוצה של המוצר אותו היא משווקת.
אני כבר נפלתי ברשתה ורכשתי את המוצר שלא שווה כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושה מוזרהשירה11/03/2014
שלום רב,
כחודשיים בערך אני מרגישה תחושה מאוד מוזרה בגוף ,אני מרגישה כאילו זורם לי נוזל בכל הגוף ואף מרגישה פעפוע , פניתי לרופא משפחה ולפנימאי שטענו שאין תופעה כזו ואין נוזל שאני יכולה להרגיש אותו בכל הגוף ,כמו כן לעיתים אני אף מרגישה תחושת שריפה שאורכת כמה שניות באיזורים מסויימים.
האם קיימת תופעה כזו? אני פשוט חוששת מהמצב ויודעת שהתחושה היא לא בגדר משהו "נורמלי".
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושה מוזרה - תגובה
מדובר בתופעה שנקראת פראסטזיה- כלומר תחושה מוזרה שמקורה בגרוי עצבי.
יש לעבור בירור: כולל רמות ויטמין B12 סוכר בדם , תפקוד בלוטת התריס, EMG ואפשר גם יעוץ נוירולוגי.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)