מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת תפקודי קרישה וגלולותנטע27/06/2014
לקראת ניתוח (שרירנים ברחם) נתבקשתי לבצע בדיקת תפקודי קרישה. שאלתי היא האם יש בעייתיות בלבצע בדיקה זו כאשר אני לוקחת גלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת תפקודי קרישה וגלולות - תגובה
ד''ר יעל כוכבי30/06/2014לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גולות קטנות וכואבות מתחת לעוראייה26/06/2014
אני בת 50 חולת סוכרת (שנתיים) שחייה בניו יורק,מטופלת אצל רופא מדהים אבל הוא לא ישראלי...מעוניינת לקבל מידע או הפניה למידע לגבי הרגשת גולות מתחת לעור שכואבות מאד כשנוגעים בהן ,אני מרגישה את זה כבר הרבה זמן...בעיקר בכל צידי הירכיים ולדעתי גם בשדיים...עברתי בדיקות ממוגרפיה וגם סנוגרם בשדיים ואין חשדות לסרטן...הגולות לא כואבות אם לא נוגעים בהן אך למשל כשאני מורחת קרם גוף או מקבלת מסג' זה מאד כואב...הרופא ניסה להסביר לי שאלו כניראה גידולים שפירים מתחת לעור שברגע שאני נוגעת בהן הן לוחצות על עצבים מסויימים ואז אני מרגישה את הכאב...והן גם לא גדלו במשף השנים.
ניסיתי למצוא מידע באינטרנט אבל ללא הצלחה...אשמח אם תוכלי (לצערי עם מעט ההסבר שתרמתי פה) להסביר לי במה הדבר מדובר או להאיר את חיפושי בחומר קריא.
בריאות טובה ובשורות טובות לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה רופא מדהים ? המצאה ישראלית
דן26/06/2014מה זה רופא מדהים ?
האם יש לו תרופות פורצות דרך שאין לרופא אחר ?
אז אם הוא מדהים ? מה את נזקקת לפורום כאן ?
מה שיש לך זו מחלה יתומה מסוג המחלות שאין להם הסבר ויש עליהן ספקולציות ותוא לא.
המון תסמינים הם בבחינת מחלות / תסמינים יתומים גם אם ימצא להם הסבר - לא בהיכרח שתמצא להם תרופה.
ברפואה קונבציונלית אין תרופות אשר מרפאות מחלות מלבד אנטיביוטיקה נגד חיידקים
כל שאר המחלות הן ללא מענה .
אין דבר כזה רופא מדהים זו המצאה של ישראלים המשתוקקים למשהו מדהים לידם
והם בונים אותו בדמיון.
במבחן התוצאה הרופא המדהים היה אמור לרפא אותך אם לא אז הוא לא מדהים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדן....לא לעניין ומיותר...
אייה26/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגולות קטנות וכואבות מתחת לעור - תגובה
ד''ר יעל כוכבי30/06/2014שלום,
לפעמים אין מנוס אלא לבדוק מתחת למיקרוסקופ, קרי- ביופסיה.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים כחוליםאדר23/06/2014
שלום,
בשבוע האחרון מופיעים לי סימנים כחולים על הרגליים(גם גדולים עם שטפי דם וגם קטנים)ללא כל מכה ואף לא כואבים.
מה זה יכול להיות?כל יום מתווסף סימן חדש או יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים כחולים - תגובה
ד''ר יעל כוכבי24/06/2014שלום,
שימוש בנוגדי קרישה? אספירין?
אם לא, כדאי לבדוק תפקוד קרישה.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטותליא22/06/2014
שלום דר
בת 23 , לפני חודשיים הופיע אצלי בשני צידי המפשעה בקו התחתונים שתי בלוטות לימפה בכל צד אחת יותר גדולה מהשנייה ,הבלוטות לא כואבות אך רכות וזזות בעת נגיעה, שני רופאי משפחה שבדקו טענו שאין מה לחשוש בלוטות לא חשודות , כבר כמה פעמים שפניתי לרופא משפחה באותו נושא והוא שוב הסביר שאין צורך לעשות כלום וזה לא מסוכן כל פעם שאני קוראת על בלוטות אני שומעת את השמ לימפומה והלב שלי נופל מחדש , דר אנא התייחסותך אני סטודנטית ויש לי תינוקת והלחץ גובר ואינני מתפקדת מהמחשבות..האם להסתמך על אבחנת הרופאים או לדרוש בדיקה מעמיקה ?? האם בלימפומה הבלוטות הן אכן יותר גדולות וקשות כמו שטען הרופא .. או שלדעתך אפשר לפספס ולטעות באבחון..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטות - תגובה
ד''ר יעל כוכבי24/06/2014שלום,
הגדלת קשריות לימפה, בד"כ נובעת מתגובה לדלקת מקומית, אפילו פטרת ברגליים, גילוח וכו'. אז באמת הקשריות ניידות ורכות , כמו גומי. קשריות "חשודות" אין בד"כ קשות ומקובעות וגם נוטות לגדול במקום לקטון או להיעלם. הגישה בד"כ מעקב . החלטה על ביופסיה תלויה בקליניקה.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליחה שחורהזהבית20/06/2014
שלום
רציתי להתייעץ בנוגע לליחה שחורה שמופיעה לי הרבה זמן מעל לחצי שנה בתדירות של כפעמיים בשבוע מבעבר שלא ייחסתי לה חשיבות ,היא מופיעה יותר כשיש לי כאבי גרון וכשאני אוכלת דברי חלב ממה ששמתי לב...
רציתי לדעת מה עושים איתה ? איזה בדיקות מומלצות לבצע(דם,רוק..) ? מה המקור שיכול להיות ?והאם ישנו קשר לרגישות בגרון שלאחרונה יש לי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליחה שחורה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי20/06/2014שלום,
יתכן שהמקור בדרכי הנשימה או העיכול. הייתי מתחילה בבדיקת אא"ג שיכולה לכוון .
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- uric acid גבוה בדםשני17/06/2014
עשיתי בדיקת דם שיצאה תקינה.
חוץ מה uric acid שיצא גבוה בדם.
הטווח הוא מ 2.6 עד 6.0
ולי יצא 6.1
מה זה אומר?
האם מצב כזה מסוכן?
האם יש טיפול שיכול להוריד את הuric acid בדם?
אודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר uric acid גבוה בדם - תגובה
עלייה קלה - לא מצריכה טיפול, אלא בנוכחות סימפטומים של גאוט (דלקת מפרקים, אבני כליה).
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים במצחאורפז16/06/2014
שלום רב אני בן 31 מזה יומיים שאני בכל פעם שיש לי התעטשות כואבים לי מאד ארובות העין והאזור של המצח. גם בזמן שאני אוכל.בזמן שאני שותה מים. שאני מנסה לפתוח את העיינים.אני מרגיש כמו קושי מסויים,למרות שהם נפתחות. במגע במצח וגם בצדדי הראש,כואב לי האזור. מה זה יכול להיות? בתודה צור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים במצח - תגובה
גרוי סינוסים, כנראה.
אם מלווה בחום, כדאי להבדק.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרופירין הפסקה זמניתרוני14/06/2014
היי
בגלל היצרות 25% בקרוטיס אני נוטל מיקרופירין 75
אני עומד לעבור ברית מילה,ושאלתי למשך כמה ימים לפני הברית צריך להפסיק את הנטילה? ואחרי כמה זמן כבר מותר לחדש אותה?האם יש משהו שמחליף את המיקרופירין שניתן לקחת בימים המדוברים כדיי שלא תיהיה הפסקה בדילול? והאם יש סכנה כלשהי לקבלת קריש [בכליליים למשל] אם מפסיקים זמנית את המיקרופירין? רוצה לשמוע דעת מומחה פה
בן 38
חן חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקרופירין הפסקה זמנית - תגובה
אספירין יש להפסיק לפחות שבוע לפני הפעולה (עד כ10 ימים) ולחדש לאחר כ3 ימים.
לא ברורה סיבת השימוש באספירין ולכן גם הסיכון- עדיף להתיעץ עם הרופא המטפל, שמכיר את כל התמונה.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבהמוקי14/06/2014
בן 51 מאובחן בפיברומיאלגיה,מעי רגיז ,פאגט גב תחתון צד שמאל ועוד מיני שלא קשורים לשאלתי.
מזה שבוע צריבה קבועה כל היום בפתח השופכה. לא בצינור .מתגבר במתן שתן .ללא קטיעה בזרם ללא דחיפות תכיפות. ללא קימה בלילה לשתן.ללא כאבים בגב תחתון או אזור המותנים.ללא חום(בד״כ אף פעם לא חולה עם חום).
בדיקת שתן כללית תקינה ,תרבית שתן שלילית ,ישנה בדיקה שלא זכור לי שמה לקחתי דגימה מפתח שופכה עם מקל צמר גפן בתוצאות כתוב כמה בדיקות (כלמידיה,טרי כמוני וכו) 5 בדיקות כולן ללא ממצא.אציין שבלקיחת הדגימה זה החריף את הצריבה באזור הפתח.
יש לי כאב בטן קל 2סמ מתחת לטבור אבלי אני סובל מגזים נפיחויות מערבולות בבטן כתוצאה ממעי רגיז שסובל ממנו כך שלא יודע אם קשור לעניין.
ניתן לי סדורל ואנטיביוטיקה. אופלודקס (דקסל).
סדרול לקחתי יומים ללא שיפור וגם גרם לתופעות לוואי אז הפסקתי אנטיביוטיקה לא לקחתי עדין.
כיוון שכל הבדיקות תקינות הייתי רוצה לדעת ממה עוד יכול לנבוע,איך ממשיכים מפה והלאה,לא הייתי רוצה להכניס עצמי לסחרור של בדיקות אם לא נחוץ .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה - תגובה
אולי דלקת בפתח השופכה? אנטיביוטיקה זו אופציה, או יעוץ אורולוגי.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפילת לחץ דםיעל13/06/2014
שלום רב,
מגיל צעיר (8-9) אני סובלת ממצב שבו לאחר עמידה במקום של יותר מכמה דקות ללא תנועה אני מרגישה כאילו האטה בדופק, מתחילה להיות לי חשיכה בעיניים, האוזניים שלי מצפצפות, הראש דופק וזה נרגע רק כשאני יושבת..בסביבות גיל עשר זה הגיע למצב שבו התעלפתי פעמיים ובעקבות זאת זאת עשו לי eeg שיצא תקין. אני חייבת לציין שאותה ההרגשה של ההאטה בדופק וכו׳ מלווה אותי גם בעת צפייה באנשים אחרים שעוברים מצבים רפואיים מלחיצים (לא בהכרח דם, טלא התעלפויות, בדיקות לא נעימות וכו׳).
האם מישהו יודע להגיד ממה זה יכול לנבוע והאם זה מצריך טיפול? העניין מטריד אותי במיוחד לנוכח העובדה שאני בחורה בת 24 שעתידה להתחיל לעבוד בקרוב עם אנשים בעלי צרכים מיוחדים שסובלים לעתים קרובות מאפילפסיה ועוד בעיות נוירולוגיות ולבביות ועל כן חשוב לי להגיב יותר טוב בסיטואציות כאלה...
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפילת לחץ דם - תגובה
ירידת לחץ-דם תנוחתית וגם תגובה וזווגלית למצבים מרגשים: אני לא מכירה טיפול תרופתי יעיל. רצוי לשמור על משק נוזלים תקין, לשנות תנוחה בהדרגה (למשל קימה מהמיטה קודם למצב ישיבה) . אפשר להיעזר בביופידבק.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום נמוך ממושךאיילת12/06/2014
שלום, לפני שבועיים היה לי 38.6 חום ומאז במשך כשבוע היה חום נמוך, לאחר מכן היה לי 4 ימים חום של מעל 38 וכך עד עכשיו חום מעל 38 ולפעמים 37+. בנוסף בימים האחרונים אני מרגישה סמרטוט אין לי כוח לעמוד. עשיתי בדיקות דם יצא תפקודי כבד קצת גבוהים ושקיעת דם גבוהה. מה זה יכול להיות? אני בת 28.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום נמוך ממושך - תגובה
יתכן שמדובר במחלה וירלית , למשל EBV או CMV . ניתן לבדוק נוגדנים.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול מומלץ למחלת הנשיקה
ענת21/06/2014אני מנדבת לך מידע בעל ערך עצום
אם זה אכן וירלי או מחלת הנשיקה תחפשי מייד בגוגל >> אקטימור למחלת הנשיקה
את תגיעי לאתר של המטפל רמי מור שהוא הטיפול היחיד למחלת הנשיקה.
בתוך 3 ימים לא ישאר זכר למחלת הנשיקה
זה הטיפול שמציל והיחיד מהמחלה הארורה הזו וגם מוירוסים אחרים.
אני אחת שחוותה זאת על בשרה והחלימה רק מהטיפול הזה ולא מרופא משפחה
שאין לו מה להציע לך.
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בצד שמאל ותסמינים נוספיםדיקלה12/06/2014
שלום רב,
אני בת 38, סובלת מהשמנת יתר, בריאה בד"כ ולא לוקחת תרופות. מזה כמה שבועות סובלת מכאב בגב העליון בצד שמאל, שמקרין גם לחזה בצד שמאל. הכאב הוא לא חזק וגם לא קבוע. במקביל לכאב התחלתי לסבול מסחרחורות, בחילות, חולשה, כאבי ראש חזקים, שלשולים וכאבי בטן ודפיקות לב מואצות. ההתקפים הרציניים קרו בלילה, כשמלווים בכבדות בנשימה ובגלל זה כבר כמעט לא מצליחה לישון. הייתי במרפאת חרום לפני כשבוע בלילה, שם עשו לי א.ק.ג, מוניטור בדיקת שתן ובדיקת דם שקשורה ללב והכל היה תקין. יום לאחר מכן הייתי במיון, גם שם עברתי את אותן הבדיקות וגם צילום ריאות וצילום בטן. שוב כל הבדיקות יצאו תקינות וקיבלתי כדורי הרגעה "ואבן". ביצעתי גם בדיקות דם מקיפות, אך רוב הבדיקות יצאו תקינות למעט כל ערכי הברזל למיניהם: חומצה פולית- 6.2, המוגלובין - 10.3, HYPO- 41.5 ועוד ערכים שהבנתי שקשורים בחוסר דם שיצאו לא תקינים. שאלתי היא האם מה שאני חווה יכול להיות קשור לחוסר הברזל ואם לא, מה עוד יכול להיות? אני ממש לחוצה ולא נראה לי שזה קשור לחרדות כיוון שגם אחרי נטילת ואבן אין שיפור. תודה רבה על תשובתכם,
דיקלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בצד שמאל ותסמינים נוספים - תגובה
נשמע כמו התקפי חרדה ואנמיה מחוסר ברזל , ללא קשר זל"ז.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרוןצמרת11/06/2014
שלום רב מה שלומך
מיום ראשון בערב כאבי גרון ושיעול הלכתי ביום. שני לאף אוזן גרון שראה שיש משהו נתן זינט 500 כי אני רגישה לפנצילין במקביל עשיתי משטח גרון והתחלתי טיפול ביום שני בערב מאתמול עם כאבי שרירים ברגליים ועדיין הגרון כואב. פחות אבל כואב מהיום בבוקר קמתי ושילשלתי פעמיים אחרי זה יצאתי אבל רגיל האם יש קשר לזינט יש לציין שאני תמיד לוקחת אותו ואף לא עשה לי שום תופעות יש לציין שלצערי בינואר גם היה לי דלקת הגרון ונתנו זינט אבל הפסקתי אחר 7 ימים כי לא היה חיידק
קיבלתי תשובה של משטח שלילי אבל יכול להיות שאין חידק אבל יש דלקת אודה לתשובה ממה התופעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת גרון וירלית המלצה חשובה
ענת11/06/2014כנראה שיש לך דלקת גרון וירלית שלצערינו תכאיב לך מאד משום שלרופא אין מה להציע ( כי הוא קונבציונלי ) ואני למודת נסיון עם בעיות וירליות.
מה שיציל אותך בתוך יומיים מהצרה הזו הוא תכשיר צמחי שנקרא אקטימור.
זה תכשיר צמחי מדהים עלי אדמות שנועד למחלת הנשיקה בעיקרון אבל מחסל גם דלקת גרון וירלית.
תחפש בגוגל - אקטימור מחלת הנשיקה.
תגיעי לאתר של המטפל כי הסבל שלך ממש מיותר.
בהצלחה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרון - תגובה
יתכן שמדובר במחלה וירלית. יתכן שהזינט גרם לשלשול כתופעת לואי.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאיזה רופא לפנותשרון10/06/2014
שלום
הנני סובל מכאבי רגליים כללים (בכל הרגל, בעיקר ברגל שמאל)
הכאבים לא גורמים לצליעה אך גורמים לי לתסכול רב, ביצעתי בדיקות דם,שתן, צילום עמוד שדרה צוואי ומותני, אין ממצאים מיוחדים,
הכאבים ברגליים החלו לאחר שכמה ימים לפני כן היו לי כאבים בגב התחתון.
לטענת רופא המשפחה הכל נובע מלחץ נפשי (בעקבות מעבר דירה והיסטוריה של חרדות) החליט כי מומלץ שאקח רסיטל.
לפני כמה ימים החלו לי כאבים בעורף ובצוואר ועכשיו יש לי תופעה של אצבעות רועדות
הייתי אצל אורטופד שמבדיקה ראשונית רואה כי הכל תקין והביא לי לבצע בדיקת EMG ברגליים וכדורים משכחי כאבים.
הנני סובל מנדודי שינה
נא עיזרו לי לאיזה רופא אני אמור לפנות, שיעזור לי
האם תופעות אלו אכן יכולים לנבוע מחרדות?
האם הרסיטל יכול באמת לגרום לרעד בידיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיזה רופא עלי לפנות
שרון10/06/2014שוב שלום
שכחתי לציין כי אני בן 36* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיזה רופא לפנות - תגובה
אפשר במקביל להתיעץ עם פסיכיאטר או פסיכולוג.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאורן09/06/2014
שלום,במצב של חסך חמור בהורמון טסטוסטרון,האם זריקות גורמות לעלייה בערכי ההורמון
בצורה יותר מהירה מכדורים או קרם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי20/06/2014אכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)