פורום רפואת משפחה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חום נמוך ממושך
    שני
    09/06/2014

דר' שלום רב,

אני סובלת מחום נמוך ממושך כבר עשרה ימים.
    כשאני קמה בבוקר החום עומד על 37 מעלות.
    בצהריים ובערב החום מגיע ל 37.3 מעלות.
    ובלילה שוב חוזר ל 37 מעלות.
    ככה כבר עשרה ימים.
    אין לי תסמינים של נזלת או כאב גרון.
    לפעמים אני מזיעה קצת במשך היום והלילה.

מה זה יכול להיות?
    האם המצב שלי מצריך אשפוז?

מאד דואגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חום נמוך ממושך

הוספת תגובה

• שאלה

איילת
    12/06/2014

היי תמי גםאצלי ככה. קיבלת התייחסות מרופא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חום נמוך ממושך - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    20/06/2014

שלום,
    למרות שעליית חום מוגדרת: מעל 37.4 , כדאי לגשת לרופא המטפל לבדיקה גופנית. לבריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשת יעוץ
    עמי
    07/06/2014

בוקר טוב,
    אתחיל ואומר כי אני בן 45, לא מעשן ולא שותה, עם כולסטרול וסוכר מטופלים בכדורים.

הבוקר, קמתי ויצאתי לשירותים, ישבתי שם זמן לא קצר (ללא כאבי בטן) במהלכו נתתי הרבה צואה.

לאחר היציאה מהשירותים, הרגשתי תחושה מעט משונה ותחושת קור שהחלה להתפשט באזור הגב, אזור כתפיים ומטה.
    לאחר מכן הרגשתי תחושה כאילו לא התרוקנתי מספיק בשירותים ולכן נכנסתי לשם שנית.
    לאחר זמן קצר מאוד התחלתי להשתעל, שיעול התקפי רב ומידי פעם הרגשתי צורך להוציא רוק/ליחה שהיו קצת צמיגית אבל שקופות/לבנות.
    בנוסף החלה להתגבר נזלת וצורך לקנח את האף.
    בזמן שהייתי שוב נתתי כמות לא קטנה של צואה (רובה רכה) והשיעול הפך לאיטו לשיעול רטוב יותר כאשר לאט לאט הוא נעלם לחלוטין.

לקראת סיון מתן הצואה כבר הרגשתי הקלה מסויימת אך השתלטה עלי עייפות רבה ועיניים המבקשות להיעצם.

אני מוטרד מהתופעות האלה, האם הם מסוכנות או מרמזות על בעיה שצריך לבדוק ?, האם יתכן ומדובר בהתקף חרדה ? האם השיעול הוא תוצאה מהתחושות (והוא ביטוי לחרדה) או שהשיעולים בכלל חלק מהתופעה הכללית ? הארוחה האחרונה שאכלתי לפני המקרה היה אתמול בערב - האם עדיין יכול להיות קשר למזון ? (לא אכלתי משהו שונה וחריג).

בשבועות האחרונים יש לי כאבים בגב העליון שמופיע בלילה כשאני מנסה לשנות תנוחת גוף כאשר במהלך היום אני כמעט ולא מרגיש אותם, אם בכלל. הם מופיעים בערב כשאני חוזר מהעבודה (ישיבה ברכב ?), בערב כשאני יושב בסלון ולרוב גם נרדם שם וכאמור בלילה בעת נסיון להחלפת תנוחת שכיבה. (אגב, התופעה חוזרת על עצמה אחת למספר חודשים).

מה יכולה להיות הסיבה לכאבים כאלה ? האם יש מקום לבירור דחוף ? האם יכול לרמז על משהו מסוכן ? האם יש קשר למה שהרגשתי היום בבוקר (הרגשות שגם הן חוזרות על עצמן אחת למספר שבועות/חודשים).

אני מודה על התייחסות מפורטת ככל האפשר כולל מה כדאי לעשות/לבקש, אם בככל.

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    בקשת יעוץ

הוספת תגובה

• בקשת יעוץ - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    08/06/2014

שלום,
    נשמע כביטוי של רפלוקס עם מרכיב של חרדה.
    אותה שאלה בדיוק חוזרת כל הזמן למרות שעניתי עליה שוב ושוב. מדוע?
    לבריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלת הנשיקה ?
    מירי
    04/06/2014

שלום רב.
    בן 41. בריא.
    סובל מזה כמה ימים מתשישות גדולה ודופק חזק (שלא מאפשר לישון ביום). היו לי גם כמה סחרחורות והרגשה של כמעט נרדמתי/איבוד הכרה. הראש לעיתים מרגיש "כבד" ובאופן כללי תחושה של "לא ישנתי יומיים".
    מעבר לכך אין לי סימפטומים - אין ולא היו חום או גרון כואב.
    האם זה יכול להיות מונו או שזה לא הכיוון לאור הסימפטומים ?
    תודה,
    מירון.

לקביעת תור
    סגירה
    מחלת הנשיקה ?

הוספת תגובה

• מחלת הנשיקה ? - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    08/06/2014

שלום,
    "מונו" מתבטאת בחום גבוה ודלקת גרון קשה מהרגיל לעתים עם עייפות מתמשכת.
    הסימפטומים שתארת שונים. יש לפנות לרופא להערכה.
    לבריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלת בירגר?
    נטלי
    02/06/2014

שלום, אני בת 33, תוצאות בדיקות דם כלליות מס דברים יצאו מהקווים, הרופא אמר לי שזה חוסר חמצן בדם עקב עישון (מעשנת קופסה ביום) ולהפסיק מייד לעשן כי אם לא זה יתפתח למחלת ברגר. קראתי על המחלה ומאוד נבהלתי... אני מנסה להפחית בעישון אבל ממש מפחדת עם כל מה שכתוב על כריתת איברים וכו. האם התוצאות בדיקת דם שלי כ"כ מטרידות? : (אני רושמת רק את הדברים שאינם בתווך, כל השאר תקין בספירת דם ובכבד וכו)

WBC 11.9
    HGB 16
    HCT 46.7
    Neutrophils 8.52
    Eosinophils 0.32
    Triglycerides 199.7

אודה לדעתך.

לקביעת תור
    סגירה
    מחלת בירגר?

הוספת תגובה

• מחלת בירגר? - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    03/06/2014

שלום,
    ההמוגלובין שלך גבוה כתוצאה מהעישון . גם השומנים , טריגליצרידים, גבוהים.
    חשוב להפסיק לעשן, כדי למנוע סיבוכים , כגון מחלת בירגר, מחלות ריאות, לב וכלי דם, ובהקדם. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יובש בפה
    בן
    29/05/2014

שלום.
    אני בן 60 ומבקש לשאול מה יכולת להיות הסיבות ליובש בפה במיוחד בבוקר לאחר שינה .
    האם הסיבה יכולה להיות רמת סוכר בדם בגובה 110 לאחר צום .
    האם הסיבה יכולה להיות תרופה בשם : ליפיטור או איזיטרול שאני לוקח .
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    יובש בפה

הוספת תגובה

• יובש בפה בבוקר

טל גרש
    24/07/2014

שלום בן,

יובש בפה במהלך השינה נגרם בשל מיעוט פעולת בלוטות הרוק.
    התרופות שציינת אינן גורמות ליובש בפה וגם לא רמת הסוכר שציינת.
    ניתן לנשות שימוש בשטיפת פה של ביוטן כדי להקל על תחושת היובש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבחון אולקוס
    טלי
    27/05/2014

שלום רב.
    בבדיקת דם, מה מצביע על נוכחות/היעדר חיידק אולקוס?
    האם רואים זאת בתוצאות ה- WBC או ה-LYMP, או ה-EOS או מרכיב אחר בדם?

מקווה שהצלחתי להסביר את שאלתי.

בברכה ובתודה מראש, טלי

לקביעת תור
    סגירה
    אבחון אולקוס

הוספת תגובה

• אבחון אולקוס - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    03/06/2014

שלום,
    ספירת הדם לא מעידה על המצאות חיידק ההליקובקטר פילורי או היעדרו.
    ישנן בדיקות המיועדות לכך: תבחין נשיפה, בדיקת אנטיגן בצואה ובגסטרוסקופיה.
    לבריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

טלי
    04/06/2014

כבר הרבה שנים הבטן שלי עושה לי בעיות. גם אמי ז"ל מאוד סבלה מאולקוס.
    הורדתי מהתזונה כמעט כל דבר עם פוטנציאל לגרום לבעיות - מאכלי חלב, סוכר, קמח, מטוגן, שמן... זה עוזר לתקופה קצרה ולאחר שאני חוזרת "לחטאים" גם הבעיות חוזרות.
    לפני כשבועיים החלטתי להתייעץ עם רופאת המשפחה. ביקשתי הפנייה לבדיקת נשיפה, כי זה הכי פחות פולשני. היא סירבה וטענה שהתוצאות לא יתנו כלום, כי ממילא יהיה צורך בבדיקות אחרות, והפנתה אותי לעשות ספירת דם וצילום אולטרסאונד של בטן עליונה.
    לאור התוצאות היא תחליט אם להמשיך בבדיקת גסטרו.

תודה לך שחיזקת את התהייה שלי בקשר למציאת הגורם בספירת דם.

חג שמח, טלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עירוי ברזל
    דנה
    26/05/2014

עשיתי עירוי ברזל ואחר"כ אכלתי גלידה על בסיס חלבי, האם זה ינטרל את ספיגת הברזל? שכחתי שאסור לאכול דברי חלב אחרי ברזל.

לקביעת תור
    סגירה
    עירוי ברזל

הוספת תגובה

• עירוי ברזל - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    03/06/2014

ערוי ברזל מוכנס ישר לדם ולא תלוי במה שאכלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חוששת
    הדס
    23/05/2014

אני בת 16. אני ואבא שלי נסענו לצימר. הצימר ממש קטן ויש לו 2 חלונות עם רשת נגד חרקים. כשנכנסנו היה ממש חנוק אז אווררנו מדי פעם כשהיינו בצימר.
    בערב עשינו מנגל והעשן נכנס לחדר אז סגרנו את החלונות והדלת.
    כשהלכנו לישון עדיין הרגישו טיפה את הריח של המנגל.
    החדר גם סגור אז פתחנו חלון בשרותים ופתחנו ממש טיפה את הדלת של השרותים וישנו עם מזגן.
    האם זה מסוכן לישון יומיים בחדר דיי חנוק? האם חלון פתוח עם רשת בשרותים (שהדלת שלהם פתוחה ממש קצת) מביא מספיק חמצן לחדר?
    האם שינה של 10 שעות בחדר עם לא הרבה חמצן מזיקה?
    למה זה גורם ומה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    אני חוששת

הוספת תגובה

• אני חוששת - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    03/06/2014

שלום,
    ממה שאני מבינה , אווררתם את החדר, פתחתם חלונות ואחר כך הפעלתם מזגן, שאף הוא מכניס אויר מבחוץ. נשמע בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חום גוף
    אסתר
    22/05/2014

שלום רב, אני בת 19, ללא מחלות כרוניות.
    בחצי שנה האחרונה כל הזמן יש לי עליות קטנות בחום הגוף וירידות.
    אני מרגישה קור פנימי, צמרמורת ועייפות ואחרי 10-15 דקות אני מרגישה חום מתפשט ועייפות שמלווה גם בכאבי שרירים.

מה יכולה להיות הסיבה? למי עלי לפנות?

לקביעת תור
    סגירה
    חום גוף

הוספת תגובה

• אקטימור טיפול יחיד למחלת הנשיקה

ענת
    23/05/2014

בסבירות גבוה שיש לך וירוס וזה יכול להיות EBV או CMV הם הכי נפוצים לבעיות הללו והם גורמים למחלת הנשיקה.

תחפש בגוגל - אקטימור למחלת הנשיקה

זה תכשיר צמחי למחלת הנשיקה היחיד בעולם שמחסל את הוירוסים האלה הוא נמצא באתר מחלות אלטרנטיבי ( מחלות עור )

כל דקה שאת סובלת מיותר.

המון אנשים סובלים מהצרה הזו ומאמינים בתמימות שרופא משפחה ירפא אותם
    אני הייתי בניהם עד שהדבר המדהים הזה אקטימור שם סוף לבעיה בתוך 3 ימים.

תשמרי לך במועדפים את האתר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חום בגלל שיניים אצל פעוט
    ערן
    21/05/2014

שלום, האחיין שלי בן שנה וחצי ועלה לו החום, הרופאה אמרה שזה בגלל שהוא מוציא שיניים - האם החום מדבק כמו חום שנובע מצינון? (אם מדבק אז רק ילדים או עלול להדביק גם מבוגרים?)

לקביעת תור
    סגירה
    חום בגלל שיניים אצל פעוט

הוספת תגובה

• חום בגלל שיניים אצל פעוט - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    03/06/2014

שלום,
    רוב מחלות החום בילדים נובעות מזיהומים וירליים, שהם אכן מדבקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשון לבנה ופצעים אדומים
    אשר
    20/05/2014

בן 20.לא מעשן.סובל משכבה לבנה בלשון במשך החודשיים האחרונים.שמתי לב שבימים האחרונים הופיעו מספר פצעים אדומים נפוחים.הפצעים לא כואבים או צורבים.הפצעים ממוקמים כל אחד בצידי הלשון האחוריים .בנוסף שמתי לב לעוד שתי נקודות אדומות בלשון האחורית שאינן בולטות.מסביב לנקודות אלה יש את הפטרת.
    הפטרת נמצאת בכל הלשון אבל בעיקר בחלקה האחורי.
    עוד שאלה,במשטח שנעשה לי נמצא אי צמיחת שמרים.אני אחרי טיפול של איטרנול במשך חודש אבל אין הטבה בהופעת השכבה הלבנה.
    האם יש סיבה לדאגה?האם זה יכול להיות סימן לסרטן הלשון?אלו הן בלוטות הטעם?

לקביעת תור
    סגירה
    לשון לבנה ופצעים אדומים

הוספת תגובה

• יש לך פטריה ואפטות

ענת
    22/05/2014

תחפש בגוגל - אקטימור למחלת הנשיקה

זה במקור תכשיר צמחי למחלת הנשיקה אבל גם מחסל אפטות ופטרייה בלשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה מהרופאה

יובל
    29/05/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כללי-תזונת האדם.
    שלומי כהן
    20/05/2014

היי שלום רב ד"ר יעל כוכבי.שלום וברכה לך.

אהה היי שלום..שלום רק רציתי להגיד ולשאול כמה דברים:

-אהה היי שלום..רק רציתי להגיד ולשאול ש: סתם רציתי לשאול משהו בקשר לתזונת האדם.

אהה רציתי להגיד עוד לפני שאני הולך לשאול רציתי להגיד שזה יהיה שאלה על תזונה מן החי והשפעותיה על גוף האדם.

ככה קודם כל רציתי להגיד שאני לא צימחוני/ולא טבעוני.עדיין אוכל מן החי.

עוף,בשר,ביצים וחלב בין היתר זה לא הדבר היחידי שאני אוכל,אני גם מ לא פירות וירקות,בינהם גם גזר,אגוזים,שקדים,בוטנים ,טחינה שעשירה בברזל וכדומה.

עכשיו רציתי להגיד שלמרות שאני לא צימחוני/טבעוני ואני יודע מה ההבדל בינהם אני כל הזמן בזמן האחרון שומע על שתונה מן החי בין היתר ממש לא בריאה לגוף האדם,

ושזה יכול לעשות מחלות וסרטן בעתיד וכל מיני סוגי סרטן וכדומה,בקיצור נשמע מפחיד.

עכשיו רציתי להגיד ששנים שאני אוכל מן החי ועוד לא צימחוני,ואכלתי מן החי כי יש נגיד בעוף יש אבץ שטוב לגוף האדם...

ובבשר,ממש חתיכת בשר יש vitamin b12 וזה גם חלבון שטוב לגוף האדם ופתאום בזמן האחרון,

שומעים כל מיני תחקירים בטלוויזיה,באינטרנט שתונה מן החי לא טובה לגוף האדם ורק מזיקה.....

אני באופן כללי אוכל בשר רק בשביל הויטמין b12 ואני כן אוכל חלב ומוצריו ולא חלב סויה וכל מיני כאלו,חלב רגיל...

ואגוזים,ושקדים,וגזר וקטניות אני מגוון בין כל המזונות....

אז רציתי פשוט לבקש ממך חוות דעת רפואית ממך יעל.מה את חושבת האדם להמשיך עם התזונה מן החי.??זה כן בריא/לא בריא,מזיק??

פשוט חוות דעת על כל העניין הזה....
    וסתם שאלה את כן אוכלת /לא אוכלת מן החי??

מחכה לתשובה ויום טוב.

שלומי כהן.

לקביעת תור
    סגירה
    כללי-תזונת האדם.

הוספת תגובה

• כללי-תזונת האדם. - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    03/06/2014

שלום,
    אני חושבת שצריך לצרוך מכל סוגי המזון, מן החי ומן הצומח. ולשאלתך, כך אני נוהגת.
    העובדה שאנו זקוקים לויטמין בי12 שיוצר ע"י חיידקים בקיבת הפרה, מעידה על היותנו טורפים, מבחינה אבולוציונית.
    אני מבינה ומכבדת מי שבוחר שלא לאכול בעלי חיים מסיבות מוסריות.
    אני לא מסכימה שמזון מן החי מסוכן לבריאות, ואני לא חושבת שטענות כאלו הוכחו מדעית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כללי תזונת האדם

שלומי כהן
    04/06/2014

היי.שלום רב לדוקטור יעל כוכבי.שלום וברכה.

היי שלום וחג שבועות שמח לך יעל.

אהה קודם כל רציתי להגיד שהרגעת אותי ותודה על חוות דעתך בנושא...

אז אפשר להגיד שאני יכול להמשיך עם התזונה שלי שאני בעיקרון אוכל הכל בשילוב עם פעילות גופנית..

אני אוכל הכל אני לא צמחוני ולא טבעוני.אני אוכל הכל מן הצומח,מן החי וגם גבינות ומוצרי חלב...

אגב סתם שאלה מוצרי חלב זה בריא או לא לגוף האדם??

אז זהו אז אני אוכל הכל עוף,בשר,ביצים,דגים,אגוזים,שקדים,קטניות,מוצרי חלב,פחמימות..אני אוכל הכל בשילוב עם פעילות גופנית זה בסדר נראה לך??

וסתם רציתי להגיד שאני לא אוכל שטויות כמו חטיפים, שתייה ממותקת ,ממתקים וקוראסונים למינהם....אני אוכל שטוב לי..מה שצריך לפי דעתי לגוף האדם...

מחכה לתשובה וחג שמח.

שלומי כהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופק מהיר
    דנה
    17/05/2014

האם יש מה לעשות בזמן הריון אם מגלים שיש דופק מהיר בגלל בעיות בבלוטת התריס? האם נותנים כדורים לזה? אני רק בחודש רביעי וקראתי שבדרך"כ דופק מהיר מגיע בשלב מאוחר יותר של ההריון. האם ניתן לגלות אם יש בעיה כזו באמצעות בדיקת דם רגילה?

לקביעת תור
    סגירה
    דופק מהיר

הוספת תגובה

• דופק מהיר - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    03/06/2014

שלום,
    יש לבדוק רמות TSH .
    לבריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נחיר סתום
    דנה
    15/05/2014

אני בהריון ובחודשים האחרונים שמתי לב לתופעה מציקה.בערב, נחירות אחד נסתם לי ואז אני מרגישה שאין לי מספיק אוויר.אני לא מצוננת, אין לי נזלת ולא ברור לי מה הקטע.מה עושים ולמה זה קורה? בנוסף אני מרגישה דופק מהיר כשאני שוכבת בערב וגם אחרי הליכה רגילה. אני סה"כ בחודש רביעי, מה הקטע? איך נפטרים מהדופק המהיר שגורם לי לחרדות? האם מותר לקחת טיפות רסקיו בהריון? האם זה רק ילך ויחמיר עד הלידה? אגב, אני בת 40, הריון ראשון, מעולם לא שתיתי קפה ולא צורכת בשום אופן קופאין, לא מעשנת, לא אוכלת שוקולד.

לקביעת תור
    סגירה
    נחיר סתום

הוספת תגובה

• נחיר סתום - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    17/05/2014

שלום לך,
    כדאי לטפל בחרדה עצמה.
    אין לי מידע לגבי רסקיו. לא בטוח שנבדק.
    דופק מהיר יכול גם לנבוע מחוסר דם או מהפרעה בתפקוד בלוטת התריס.
    נחיר סתום: אפשר בספריי של מי - ים להקל.
    לבריאות והמשך הריון נעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב ראש עקב מתח
    שלומי
    15/05/2014

שלום רב שמי שלומי לפני כערך כחודשיים
    התחיל לי כאב ראש שגרם לתחושת
    כאבים בצוואר מאחורי הראש טישטוש הראיה קצת סחרחורות חולשה

הלכתי לנירולוג הלכתי לרופאת המשפחה פעמיים

היא חשבה שזה בגלל שהחליפו לי את התרופה (פלוטין לתרופה דומה מאותה משפה כי לא היה במלאי) וגם כי שזה נובע ממתח ולחצים מה שנשמע הגיוני (אובחנתי כי סובל מבעיות חרדה דרגה בינונית)

שאלתי היא ...מה ניתן לעשות בנושא והכי חשוב
    זה טיפים... מה לעשות במקרה כזה כי אני אפ פעם !!!! אבל אפ פעם לא לוקח ימיי מחלה אני בא לעבודה גם שאני הכי לא מרגיש טוב
    אני משכיר דירה בתל אביב ואני לא יכול להרשות לעצמי לא לבוא לעבוד......

אבל על הימים שהחסרתי בגלל כאבי הראש האלו או הלכתי באמצע היום או כמו ביומיים האחרונים פשוט לא הגעתי ואני מתוסכל

רציתי לדעת איך אפשר להוכיח שאני לא יכול להמשיך לעבוד שאני עם הכאבים האלו כמו שפעת או כל מחלה אחרת שמאפשרת הישארות בבית ולהפעיל את ימיי המחלה

אני רק יציין שאני מאוד אוהב את העבודה שלי ובמיוחד את הבוסית שלי שגם בימים הכי לחוצים משחררת אותי לבית בלי בעיה

פשוט כואב לי לפדות את ימיי מחלה שלי על ימיי חופשה
    אציין שהבדיקות אצל הנירולוג ואצל הרופא משפחה יצאו תקינות
    תודה וסליחה על השגיאות כתיב

אודה לטיפים נגד כאבים אילו ואציין שקיבלתי ואבן וואלריין

לקביעת תור
    סגירה
    כאב ראש עקב מתח

הוספת תגובה

• כאב ראש עקב מתח - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    17/05/2014

שלום,
    טיפים למה? לא הבנתי.
    כיף לך שיש לך בוסית מבינה ומתחשבת. אז הבעיה כלכלית?
    לבריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה