פורום רפואת משפחה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות לחלב
    ...
    27/03/2010

אני סובלת מכאבי בטן וגזים הרבה, במיוחד אחרי שאני שותה חלב, חשבתי אולי אני רגישה לחלב. אני רוצה ללכת לעשות בדיקה לבדוק את זה אבל הייתי רוצה לדעת אם אני לא מוכנה לותר על חלב האם יש תרופה לזה בלי שאני יעלץ לותר על החלב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות לחלב

הוספת תגובה

• רגישות לחלב

ד''ר אלכסנדר קינג
    27/03/2010

יש חומרות שונות של רגישות לחלב וזה מאד תלוי במטופל הספציפי אם מוצרי החלב גורמים להפרעה קלה או חמורה בהרגלי הבטן.
    ניתן לעשות בדיקה נשיפה בקופ"ח לגלול רגישות לחלב.
    לא ידוע לי על תרופה בסל התרופות נגד רגישות לחלב אבל בבית מרקחת של מכבי למשל יש תרופה בשם לקטלוז שניתן לשתות וזה מקל על התופעות. כמה צריך הכדור וכמה צריך לוותר על החלב משנה מבן-אדם לבן-אדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפצופים בראות
    שולי
    27/03/2010

לד"ר שלום רב ברצוני לדעת אני סובלת כבר כמה שנים משיעול חזק וציפצופים בראות אני לוקחת אנטיביוטיקה וזה עובר לי ב3 החודשים האחרונים אני תמיד אם ציפצופים בראות אני לאקחת טיפול של אנטיביוטיקה זה עובר לי ואחרי יומיים זה חוזר אני כבר 3 חודשים רצופים אם שיעול חזק וציפצופים בראות מה אתה ממליץ לי לעשות בנושא הזה

לקביעת תור
    סגירה
    ציפצופים בראות

הוספת תגובה

• ציפצופים בראות

ד''ר אלכסנדר קינג
    27/03/2010

שלום.
    האבחנה המבדלת היא כוללת ברונכיט כרוני (COPD), אסתמה, ואפילו רפלוקס (GERD).
    הייתי פונה לרופא שלך לבדיקה יסודית כוללת תולדות הרפואיות שלך ובדיקה גופנית. הרבה תלוי בהסטוריה רפואית שלך. בת כמה את? האם את מעשנת? (מאד חשוב). לדעתי, בלי לבדוק אותך, צריך להגיע תוך כדי התהליך של בדיקה ואבחון לאיזשהו נסיון עם מכשיר אנהלציה, צילום חזה, ובדיקה של תפקודי ריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקררות
    דביר
    26/03/2010

שלום רב,

בן 27,במשך 4 ימים שיש לי נזלת,אפצי ללא הפסקה.

היום הנזלת יוצאת לבד,נוזלית,האף כבר כואב,יש כאבי ראש וחולשה .

בחילות,ורצון לישון.כאבי ראש ,כאבי אוזניים.

וכאבי גרון,אין לי חום,האם מדובר בהתקררות או שיכול להיות שזה אלרגיה?

כנראה נדבקתי מאבא שלי שהוא כבר שבוע משתעל ומנוזל.

היש צורך לגשת לרופא משפחה?

בתודה

אבישי

לקביעת תור
    סגירה
    התקררות

הוספת תגובה

• התקררות

ד''ר אלכסנדר קינג
    27/03/2010

יש לפעמים תופעות אלרגיות תוך כדי התקררות. אנו לפעמים לא עושים בירור עמוק אם התופעה היא לא חמורה. האם יש לך חום? שיעול? או קוצ"נ?
    אם לא מצאת הקלה עם התרופות בבית או בבית מרקחת שווה לפנות לרופא משפחה לקבל תרופות להקל על הסבל ובדיקה פיזיות רק לוודא שנו מדברים על מחלה ויראלית קלה ולא זיהום חיידקי או תופעה אחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• US כף רגל
    בת 27
    25/03/2010

אני כותבת תשובת ה-US של כף רגל שמאל בגלל כאבים ונפיחות(רק כשהולכת עליה תקופה ארוכה) ... בבקשה אם אפשר הסבר במילים פשוטות על התוצאה והאם צריך לקבל טיפול לכך ?! תודה וחג שמח, תוצאות בדיקת US של קרסול ? רגל שמאל מפרק טיביוטלארי : ללא נוזל יתר . גידים קדמיים : נפיחות של הגיד TA עם נפיחות של רקמה רכה תת עורית , נפיחות בגובה של המפרק דיביוטלארי . אין לראות קולקציה נוזלית . יתר הגידים הקדמיים תקינים . גידים לטראליים : ב.מ.פ גידים מדיאליים : נפיחות של הגיד TP פרוקסימאלי עם מעט נוזל מסביב . בכף הרגל מידיאלי נפיחות של הרקמה הרכה מתחת לפצע עם ריבוי כלי דם בדופלר צבעוני . אין עדות לקולקציה נוזלית . עוד מוקד של נפיחות ? רקמה רכה כ- 4ס"מ מעל המלאולוס , גוש רקמתי בגודל כ- 2*0.5 ס"מ צמוד לעצם עם מרכיבים דלקתיים עם נוזל סמיך בתוכו . רצועה : ב.מ.פ רצועה דלטוייד : ב.מ.פ גיד אכילב: תקין פסיה פלנטריס : תקין לסיכום : תהליך דלקתי של הגיד TA עם רקמה רכה דלקתי תת-עורי מעליו קולקציה נוזלית סמיכה באספקט המידיאלי פרוקסימאלי . שינויים דלקתיים טנוסינוביטיס של הגיד TP פרוקסימאלי ותהליך דלקתי משמעותי באיזור הפצע באספקט המידיאלי ופלנטרי .
    -------------------------------------------------------------------- לי פצע בכף הרגל - היה אבצס בכף הרגל ועשו הטרייה - אני מטפלת בפצע בחבישה עם AQUCEL AG -
    יש לי תור לאורטופיד בעוד כשלושה שבועות ...
    אני טופלתי באינטוביוטיקה ורידית אמפיצילין + גנטמיצין למשך שבוע וגם כן לפני השחרור קיבלתי ע"י הרופאה זריקה IV VANCOMYCIN LOCK לפורטקט והמלצה להמשיך טיפול פומי ב- T.MOXYPEN 1GR *3 /DAY למשך חודש ,בגלל צמיחת חיידק בדם ... האם האינטופיוטיקה הזאת טובה גם לדלקת ברגל או שצריך ללכת לרופא המשפחה וקבלת עוד סוג של אינטוביוטיקה ?!!! או לא למצב כזה לא צריך לקבל שום תרופה ...
    דרךצ אגב - אני מקבלת לכאבים ברגל טראמדיקס 1CC * 3D ..
    תודה וחג שמח,

לקביעת תור
    סגירה
    US כף רגל

הוספת תגובה

• דלקת ברגל

ד''ר יעל כוכבי
    26/03/2010

שלום לך,
    הבדיקה מראה דלקת בגידים ומצבורי נוזל כנראה אבצס? לדבריך בוצע ניקוז והטריה.
    כדאי להיות בקשר ומעקב רצוף עם רופא המשפחה.
    האם את כתבת בעבר על מיפוי עצמות שהראה דלקת בעצם באותה רגל?
    רפואה שלמה וחג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן , אני שכתבי ...

בת 27
    26/03/2010

כן , אני שכתבתי לפני כחודש את תוצאת המיפוי וזה היה לפני ההטרייה של האבצס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסמיני גיל מעבר
    דנית
    25/03/2010

כבר מספר חודשים שאני סובלת מאוד מגלי חום, איך אדע שמדובר בתסמינים של גיל המעבר? (אני בת 51)..
    כמו כן רציתי לדעת כיצד ניתן לטפל בזה?

לקביעת תור
    סגירה
    תסמיני גיל מעבר

הוספת תגובה

• גיל מעבר

ד''ר יעל כוכבי
    26/03/2010

שלום דנית,
    מבחינת הגיל והסימפטום, יתכן מאד.
    ניתן לבצע בדיקת דם להורמונים ולהתייעץ עם רופא הנשים לגבי טיפול שיכול להיות ספיציפי לגלי החום או טיפול הורמונלי חליפי לתקופה מסוימת.
    תרגישי טוב,
    חג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל המעבר

דנית
    27/03/2010

תודה. האם ידוע לך על טיפול בגלי חום שאינו לקיחת הורמונים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלי חום

רחל
    28/03/2010

קראתי באחד הפורומים שיש תרופות נוגדות דיכאון שיכולות לעזור למנוע גלי חום. שאלי את הרופא שלך על זה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלי חום

ד''ר יעל כוכבי
    29/03/2010

שלום,
    המלצות להפחתת גלי חום: המנעות מאלכוהול, קפאין, יין אדום, שוקולד וגבינות מיושנות, המנעות מעישון, משקאות חריפים, מזון מתובל וחריף. פעילות גופנית סדירה ויוגה יכולות להועיל.
    טיפולים תרופתיים: תרופות נוגדות דכאון כגון פרוזק, קלונידין, פיטואסטרוגנים (נוספות: SERM ;
    גאבאפנטין).
    בריאות שלמה וחג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ דם וסחרחורת
    דינה
    25/03/2010

בת 44 מטופלת כשנתיים בטריטייס קומפ 5 מ"ג.כולסטרול גבוה –לא מטופל.
    כושר גופני ירוד מאוד.אבל פעילה(עבודה,נקיונות בבית ,התנדבות)כ-15 שעות ביממה קבוע.
    משקל 56 גובה 160 (עליתי כ-4 ק"ג לאחרונה לאחר ירידה של 10 ק"ג לפני כשנתיים)
    לאחרונה תופעה של ראש כבד מעט,לחץ בקרקפת ותחושת סחרחורת (לא כזו שהכל מסתובב יותר כמו חוסר יציבות).הרגשה של דופק מהיר אבל במדידה מראה 72.
    כשזה קורה יש הרגשה של רעד פנימי בגוף,חולשה ברגליים ומעין ריחוף וחוסר פוקוס.
    רגישות לרעש ואור.
    קרה אתמול אחרי עבודה מאומצת מאוד ולא עבר במשך שעתיים אח"כ.
    קרה לפני שעה כשאני בישיבה מוחלטת במשרד אבל עייפה מאוד.לקחתי כדור נגד כאב ראש (דקסמול +)למרות שלא היה כאב ממשי וזה שיפר את המצב....(סובלת לעיתים ממיגרנה מסוג אאורה)
    תופעה דומה של חוסר פוקוס וסחרחורת קורית לעיתים בהסתובבות בקניונים או חנויות.
    מאוד מפחיד ומלחיץ.
    לפני שנתיים בגלל לחץ דם ואק"ג עם צניחות ST קלות (בגלל הלחץ דם הגבוה) עשיתי סיטי לב שהיה תקין לחלוטין.
    מה יכול להיות שיש לי?

לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם וסחרחורת

הוספת תגובה

• הרבה דברים

ד''ר אלכסנדר קינג
    25/03/2010

זה יכול להיות הרבה דברים. אחד או שילוב של בעיות הבאות:
    בעיות אנדוקריולוגיות, תריס, סוכר, הפרעות בלחץ דם, הפרעות קצב בלב, בעיות נוירלוגיות, בעיות במערכת וסטיבולאריות (אוזן פנימי), חוסר ויטמינים... וכו.
    צריכה לפנות לרופא ולעשות ביקור מקיף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימוביל סמבסטטין
    ערן
    24/03/2010

אני אחרי צינטור ואחד מהכדורים שאני לוקח סימוביל האם יכול ליהיות שהחלפתי חברה של סימוסיל והתחילו לי פריחה וגירוד בעור האם יש הבדל בין החברות שמיצרות סימוביל

לקביעת תור
    סגירה
    סימוביל סמבסטטין

הוספת תגובה

• סימוביל סימבסטטין

ד''ר אלכסנדר קינג
    25/03/2010

"סימוביל" "סימבסטטין" "סימבקור" הם כולם אותה תרופה. השם הכימי זה "סימבסטטין". יכול להיות שיש הבדלים בחומרים ששומרים ועוטפים את התרופה בכדור. אולי יש רגישות לחומרים אלה. לפעמים בן-אדם סובל מהתקף של גרד ופריחה ללא גירוי ידוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום מפי הטבעת
    אני
    24/03/2010

שלום רב,
    אני בת 36 בריאה בדרך כלל.
    במשך תקופה ארוכה אני לוקחת לקסעדין(שנתיים) עקב עצירויות.
    היום כשהייתי שירותים ירד לי דימום (ממש טיפות) מפי הטבעת (בוודאות).
    האם יתכן שזה מהעובדה שאני צורכת באופן כרוני את הכדורים?

תודה אני

לקביעת תור
    סגירה
    דימום מפי הטבעת

הוספת תגובה

• דימום ושימוש בלקסעדין

ד''ר אלכסנדר קינג
    25/03/2010

שימוש ממושך בחומר משלשל היא בעייתי. המעי מתחיל להיות "עצלני" וזה בסוף מחמיר העצירות או גורם לסוג של התמכרות לכדורים אלה.
    סיבה לדימום מפי טבעת בבת 36 סביר שזה טחורים או סדק (פיסורה), קשור לעצירות והרגלי אכילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרבית דם חיובית
    בת 27
    24/03/2010

בוקר טוב ,
    אני שכתבתי לך לפני כעשרה ימים ...
    אזכיר את המצב באמצע קבלת מנת דם הרגשתי בצמרמורת וכאבי ראש ואח"כ עלה החום מעל 39.5 לשלושה ימים ...
    כמובן בשלושת הימים לקחו זוג של תרביות בכל פעם 4 בקבוקים ...
    תרביות הדם היו כולם חיוביות ....

צמח חיידק בדם
    GRAM + COCCI IN CHAINS / GRAM - BACILLI
    שם החיידקים : ESCHERICHIA COLI ו- ENTEROCOCCUS SPP ו- STREPTOCOCC VIRIDANS וכמובן כתוב הרגישות והאינטוביוטיקה ..
    אושפזתי שוב בפנימית בב"ח , טופלתי באינטוביוטיקה ורידית אמפיצילין + גנטמיצין למשך שבוע וגם כן לפני השחרור קיבלתי ע"י הרופאה זריקה IV VANCOMYCIN LOCK לפורטקט והמלצה להמשיך טיפול פומי ב- T.MOXYPEN 1GR *3 /DAY למשך חודש , ואח"כ השקלת המשך טיפול לאחר לקיחת תרביות דם ובירור צמיחות ...
    בנתיים אין לי חום או צמרמורת ..ולכן שוחררתי מב"ח עם ההמלצה מעל ....
    מהם החיידקים האלה ? ולמה צריך כל כך אינטוביואטיקה לכך ? ולכל כך זמן ממושך ? (נראה לי שזה יותר מדי מוגזם ובמיוחד לקיחת 6 כדורים למשך חודש ) - אני כך עם חצי קיבה , לא חושבת שאני אעמוד בזה !
    האם החיידקים שצמחו בתרביות הדם - אומרים שהחיידקים כן נמצאים בדם ולא במקום אחר ?
    תודה מראש ,
    בת 26

לקביעת תור
    סגירה
    תרבית דם חיובית

הוספת תגובה

• תרבית דם חיובית

ד''ר יעל כוכבי
    26/03/2010

שלום לך, בת 26 יקרה,
    בדם באופן רגיל אין צמיחה של חיידקים. אם חדרו חיידקים לדם , זה מחייב טיפול אנטיביוטי
    מתאים מבחינת סוג התרופות ומשך הטיפול.
    אני רואה שאת נכנסת הרבה לפורום. מסקרן אותי, מהי מחלתך הבסיסית? למה יש לך פורטקט
    ולמה חצי קיבה?
    אני ממליצה לך לקבל את הטיפול במלואו ולא להתיאש, עד להחלמה .
    חג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת סיטי
    אבי
    23/03/2010

בבדיקת סיטי שביצעתי התקבלה התשובה
    הודגמה קשרית ריאתית זעירה בקוטר 1מ"מ ב- rll
    פרנכימת הריאות שמורה
    העץ הברונכיאלי הראשי פתוח
    רציתי לדעת מה הכוונה?.
    האם יש חשד לגידול???
    אני בן 45 ומעולם לא היתי לי בעיה בריאות
    הפסקתי לעשן לפני 6 שנים
    איזה עוד בדיקות עליי לעשות??

לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת סיטי

הוספת תגובה

• קשרית זעירה

ד''ר יעל כוכבי
    26/03/2010

שלום, אבי
    מצוין שהפסקת לעשן.
    למה בוצע CT ?
    בקשרית כ"כ זעירה מומלץ מעקב , רצוי של רופא ריאות.
    בריאות שלמה וחג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעילות
    אורטל
    23/03/2010

אם אני אקח את כל הגלולות מסודר באותה שעה וגם לא אשכח מה תהיה יעילות הגלולות מבחינת אחוזים

לקביעת תור
    סגירה
    יעילות

הוספת תגובה

• יעילות

ד''ר יעל כוכבי
    23/03/2010

שלום , אורטל
    בשימוש מושלם יעילות הגלולה לפי אינדקס פרל הינה 0.3-1.25. המשמעות היא שבתנאים אידאלים ושימוש נכון בגלולה, ייכנסו להיריון 0.3-1.25 נשים בממוצע לשנה, בקרב 100 נשים.
    באחוזים, מקובל לדבר על 99.9 אחוז יעילות בשימוש מושלם.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי חזה
    אסמתי
    23/03/2010

אסמתי בן 43 . לאחרונה כאבי חזה ו/או שרירים כבר חודש. רופאת המשפחה אמרת חרדות
    ושלחה אותי לבדיקות דם כלליות (תוצאות בדיקת נשימה אצל רופא הראות 82%- הרופא טוען אסתמה מאוזנת אני כמו כל אדם והכאבים זה חרדות).
    נניח שהם צודקים והכאבים ממשיכים וממש לא בא לי את כל תרופות הפלא הכימיות.
    במידה והכאבים ממשיכים זה בעצם יכול גם לגרום להתקפי לב וכו' או בגלל שזה פסיכוסמתי (למרות שהכאב בהחלט פיזי) זה יעבור.
    האם רגיעון וכו' יעזור,אולי משהו להרגיע שרירים (מלבד כל הציפרלקס ואפקסורים למינהם).
    שאלה נוספת : שתיה מרובה של מים יום לפני בדיקות דם יכול להשפיע על תוצאות (השתן שלי לבן ושקוף מרוב שתיה-(ניסיון להרגיע)

לקביעת תור
    סגירה
    כאבי חזה

הוספת תגובה

• יובל

ד''ר יעל כוכבי
    26/03/2010

שלום, יובל
    יתכן שמדובר בחרדה.
    אפשר לטפל בחרדה באמצעים לא תרופתיים, כגון הרפיה, טיפול התנהגותי-קוגניטיבי וסוגים אחרים של פסיכותרפיה. אמצעים תרופתיים לטווח קצר כגון רגיעון, בנזודיאזפינים כגון קלונקס , שחלקם יכולים גם להרפות שרירים.
    שתיית מים מרובה יכולה להשפיע על הבדיקות הכימיות (תפקודי הכליה, אלקטרוליטים בעיקר נתרן).
    בריאות שלמה וחג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלאה חשובה !
    חסוי
    23/03/2010

שלום רב !

אני יודע ששאלה שלי לא קשורה לסקס אבל אני חייב שתאזרו לי בזה אני נחתחתי מהסכין גילוח של אבא שלי ביד ויש לו צהבת B אני מאוד מפחד אני יכול להידבק מיזה ? ואני יודע שהוא ניחתח פעם מהסכין גילוח וירד לא קצת דם אבל הוא שתף אותה האים זה יכול להישאר שם ?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שלאה חשובה !

הוספת תגובה

• הפטיטיס B

ד''ר יעל כוכבי
    23/03/2010

שלום לך,
    חסרים לי פרטים כדי לענות יותר במדויק: מהו גילך? האם קבלת חיסונים להפטיטיס B ?
    מתי נחתכת? האם המחלה אצל אביך פעילה?
    בישראל מחסנים תינוקות למחלה שנים רבות, כך שאולי אתה מחוסן.
    ליתר בטחון, כדאי לפנות ליעוץ רפואי דחוף (במקרים מסוימים אפשר לתת טיפול בשלבים
    מוקדמים לאחר הדבקה ).
    ובכל מקרה, כדאי לך לבדוק מה מצב הנוגדנים שלך ואם אינך מחוסן, להתחסן בהקדם.
    הרבה בריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקות דם
    א'
    23/03/2010

שלום,
    בדיקות הדם שלי חזרו ורופא המשפחה ממש, אבל ממש לא התייחס לכמה דברים שהם על פי גרף הנורמל ממש לא תקינים, אשמח אם תוכלו להסביר לי את משמעות הערכים הללו ומה הם מייצגים:
    1. EOS% יצא 2.9 . וכתוב שזה מעל לנורמה בהרבה.
    2. HCT- יצא 38.2 כתוב זה נמוך מדי.
    3. MCV- יצא 81.2 כתוב שזה נמוך מאוד.
    4. MCH- יצא 27.2 כתוב שזה נמוך מאוד.
    5. HB- יצא 12.8 וכתוב שהבדיקה בוצעה פעמיים.
    6. MCHC-יצא 33.6 גם כתוב שזה נמוך.
    7. TSH- יצא 6.54.. זה תת פעילות רצינית??

אני רואה הרבה נתונים שליליים לגבי כדוריות הדם , יש מצב שיש כאן מצב של אנמיה קלה?? זה יסביר למה יש לי כאבי ראש ועייפות בלתי פוסקת.
    המון המון תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקות דם

הוספת תגובה

• א'

ד''ר יעל כוכבי
    23/03/2010

שלום לך,
    2.9 אחוז איאוזינופילים נראה לי תקין, למיטב זכרוני.
    איאוזינופילים ם סוג תאים לבנים שקשורים לאלרגיות , למשל.
    פרט לכך, אין לך אנמיה אבל יש "אינדכסים" קצת נמוכים כלומר: כדוריות דם קצת חוורות וקטנות. יתכן שיש לך חוסר ברזל, כדאי לבדוק.
    TSH גבוה קצת, אם את לא בהריון. כדאי לחזור על הבדיקה ולהתיעץ עם רופאך לגבי טיפול , במיוחד אם את סובלת מעייפות.
    הרבה בריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקות דם
    שירן
    22/03/2010

שלום רב!

ערכתי לאחרונה בדיקות דם ואלו הן התוצאות החריגות שלי:
    Urea (B) *
    16.8
    Fe - Iron
    35

רציתי לדעת מה זה אומר? אני בת 22 בריאה .
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקות דם

הוספת תגובה

• שירן

ד''ר יעל כוכבי
    23/03/2010

שלום שירן,
    לערך של הבדיקות יש משמעות רק עם יודעים את טווח הנורמה של המעבדה. יש הבדלים בין המעבדות.
    באופן כללי, נראה שמדובר באוריאה נמוכה (חסר משמעות) וברזל נמוך? חשוב לדעת גם מה ההמוגלובין
    . ההתייחסות שונה אם יש לך חוסר דם.
    הרבה בריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה