פורום רפואת משפחה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס עזרה!!!
    תום
    12/04/2010

סליחה על השאלה האינטימית והדי גועלית אבל אני משתגע מהאי ודאות כמה חודשים כבר
    לפני שלושה חודשים לאחר קיום יחסי מין מוגנים הרגשתי צריבה בפין וגירודים ולאחר מכן יצא לי הרפס(אגב אני עשיתי בדיקת HIV ועדיין לא קיבלתי תשובה בגלל שהמעבדות היו בחופשת חג)
    הלכתי לרופא והוא נתן לי מרשם למשחה וכדורים ובדיקות כלליות
    כמו כן הוא שלח אותי לבדיקת hsv שיצאה:
    hsv 1 igg-high positive
    hsv 2 igg-negative
    hsv 1+2 Igm negative
    בדיקת gpt יצאה גבוהה מעל הנורמה
    הרופא אמר לי שבד"כ כלל הרפס סוג 1 פוגע בכבד אבל ממה שקראתי באינטרנט בד"כ ההרפס תוקף כבד של אנשים עם כשל חיסוני האם זה סימן לאיידס? בד"כ במשפחה שלי לכולם יש לימפוציטים נמוכים האם בגלל זה ההרפס תקף את הכבד?
    כמו כן Ig-e total יצא מעל הנורמה האם זה סימן לאידס או זה קשור להתקף הרפס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרפס עזרה!!!

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

תום
    12/04/2010

שכחתי לציין שאני נושא את הנגיפים של מחלות הנשיקה EV ו-CMV האם בגלל זה אולי יש עליה בGPT?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלומי

ד''ר יעל כוכבי
    13/04/2010

שלום שוב
    אני לא מבינה את המושג "נשא" לגבי וירוסים אלה. בד"כ נדבקים, חולים ומבריאים ואז יש נוגדנים
    כמו בחיסון. אם עברת מחלות אלה בחודשים האחרונים, זה יכול להסביר עלייה באנזים כבד.
    בריאות שלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלומי

ד''ר יעל כוכבי
    13/04/2010

שלום שלומי מה שלומך?
    הרפס סימפלקס 1 - בשפתיים. 2- גניטלי. יש לך נוגדנים מהעבר לסוג 1 . אין לך בכלל נוגדנים , לא מהעבר (igg ) ולא מהווה (igm) לסוג 2 ! (יתכן שהבדיקה נלקחה מוקדם מדי ויש לחזור עליה
    כדי להדגים עלייה בנוגדנים).
    עלייה באנזים כבד אחד יכולה לנבוע מסיבות רבות ולא בהכרח קשורה להרפס. (וירוסים שונים,
    כבד שומני, תרופות)
    IGE זהו סוג של אימונוגלובולין שעולה במצבים אלרגיים.
    ולגבי תשובת HIV , מנסיון: אם לא קבלת טלפון מהמרפאה תוך יום-יומיים , התשובה שלילית.
    לסיכום, לא ברור לי מה היה לך בפין. (היו שלפוחיות?)
    בריאות שלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלומי

תום
    13/04/2010

הי לי בפין שלפוחיות עיקצוצים ויצאו לי פצעים לבנים כאלה לא מוגלתיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבד

קרן
    16/04/2010

תוצאות ערכי כבד גבוהים תמיד כאשר הגוף מותקף ( גם כאשר מקבלים זריקה ערכי ה GPTא גבוהים)
    כאשר יש התקפת הרפס ערכי הכבד גבוהים , לא נראה לי שיש לך ממה להילחץ!

סיפטום של איידס היא שפעת קשה שבוע- שבועיים לאחר ההידבקות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוכרת נעורים
    דפנה
    12/04/2010

בתי בת 12 ואובחנה עם סוכרת נעורים , היינו אצל דיאטנית והותאם לה טיפול של אינסולין ארוך וקצר (לנטוס ואפידרה) אני מעוניינת לדעת בבקשה אם סוג הטיפול נחשב ליעיל ואם יש לו יתרונות

לקביעת תור
    סגירה
    סוכרת נעורים

הוספת תגובה

• דפנה

ד''ר יעל כוכבי
    13/04/2010

שלום לך,
    אינסולין לנטוס הינו אינסולין אנלוגי ארוך פעולה, מוזרק אחת ל24 שעות ונותן רמה קבועה בסיסית של אינסולין כחיקוי להפרשה הנורמלית של הלבלב. הטיפול נח, יעיל, ניתן לויסות עצמי ובטוח.
    אפידרה- אינסולין קצר פעילה- שספיגתו מהירה , גם בסוכרתיים שמנים (שזה יותר שכיח בסוכרת "מבוגרים") וניתן להחליט להזריקו לפני או אחרי האוכל. הטיפול הזה יעיל ובטוח, ויש פחות סיכוי
    להיפוגליקמיה (ירידה קיצונית בסוכר בדם).
    ישנם הרבה מקורות מידע באינטרנט בנושא זה כולל פורומים ספיציפיים שכדאי להכנס אליהם
    כדי לשלוט בנושא ולהרגיש בטוחים.
    בריאות שלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריחה
    דנה
    12/04/2010

שלום רב,

לפני כשבוע קיבלתי מוקסיפן פורטה כטיפול בברונכיט.
    בעוד נוטלת את התרופה לאחר כשבוע התחילה פריחה בכל הגוף (לא מגרדת).
    כמובן שהפסקתי את התרופה. והרופא רשם לי לורטדין.
    האם דבר זה שכיח?
    והאם זה יעבור לבד?או שיש צורך לקחת את הלורטדין?

תודה,
    דנה

לקביעת תור
    סגירה
    פריחה

הוספת תגובה

• דנה

ד''ר יעל כוכבי
    13/04/2010

שלום, דנה
    באופן כללי, פריחה בזמן מתן מוקסיפן יכולה לנבוע מרגישות לתרופה, מנטילת התרופה בזמן מחלה ויראלית כגון EBV או CMV , מהמחלה הבסיסית ,ללא קשר למוקסיפן, ומתרופה אחרת .
    פריחה אלרגית בד"כ מגרדת. אם אין גרד , את לא חייבת לקחת לורטדין.
    בריאות שלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה
    ליאת
    12/04/2010

אני סובלת מזה 4 ימים מתחושות רעד בידיים דופק מואץ מאוד 120-130 מדוד הזעה ובחילות והרגשה שלפני התעלפות .כל הבדיקות תקינות לחלוטין כולל לב כולל דם הכל.ממה זה יכול לקרות אני אובדת עיצות זה מפריע לתיפקוד שלי מאוד.....יש לציין שאני לא שרויה במתח או משהו כזה כרגע.

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• ליאת

ד''ר יעל כוכבי
    13/04/2010

שלום, ליאת
    אני מניחה שבוצע תרשים אק"ג ולא נמצאה הפרעת קצב.
    האם תחושת הדופק המואץ היא בהתקפים או קבועה? אם בהתקפים- יש לחבר להולטר לב בשאלה של הפרעת קצב.
    באופן כללי, טכיקרדיה (דופק מהיר) יכולה לנבוע מירידת לחץ-דם , עקב התייבשות או דימום,
    מעלייה במטבוליזם- עקב חום וזיהומים, ומעלייה בטונוס הסימפטטי (אדרנלין) עקב סטרס גופני
    , סטרס נפשי, תרופות (אפדרין למשל) , סמים (קוקאין, למשל) והפרעות הורמונליות כגון פעילות יתר של בלוטת התריס ופיאוכרומציטומה (הפרשה מוגברת של בלוטת יותרת הכליה).
    במצבים אלה יכולים להיות גם יתר הסימפטומים שתארת.
    בריאות שלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה קורה לי?
    חן
    11/04/2010

שלום,

אני בת 25, בריאה בדרך כלל.
    לפני כשבועיים שלושה, התחלתי להרגיש דקירות עזות בחזה בצד שמאל ולעיתים רחוקות גם בצד ימין. ניסיתי להתעלם מזה, חשבתי שאולי זה תופעות של הפסקת עישון, אך זה לא פסק.
    כמו כן זה מלווה בסחרחורות וכאבים בחלק האחורי של הראש.
    השבוע האחרון הדקירות בחזה פסקו, כאבי הראש נמשכים והסחרחורות.
    בשלושה ימים האחרונים יש לי כאבים חזקים לאורך כל עמוד השדרה, כמו כן מורגשת חולשה בברכיים וביידים. כשאני יורדת במדרגות הרגליים ממש רועדות כאילו לא יכולות להחזיק אותי.

אין לי מושג מה קורה לגוף שלי:(
    אין שום סממן אחר של שפעת, אז אני אל חושבת שזה שפעת.
    הרופאה שלחה אותי לעשות בדיקת עיניים (שיצאה תקין לחלוטין), ובדיקות דם, אני עדין מחכה לתוצאות.
    היום החולשה פשוט נוראית, והכאבים בעמוד השדרה מחלישים אותי לחלוטין.
    יש לי תור לרופאה שוב רק ביום שלישי.
    אני צריכה לחכות בסבלנות או להתחיל להלחץ וללכת למיון או משהו?

תודה רבה:(

לקביעת תור
    סגירה
    מה קורה לי?

הוספת תגובה

• חן

ד''ר יעל כוכבי
    13/04/2010

שלום לך, חן
    ראשית, מצוין שהחלטת להפסיק לעשן. סימפטומים של הפסקת עישון : כאבי ראש, אי-שקט, קשיים בריכוז, ירידה בלחץ הדם, תיאבון מוגבר ונדודי-שינה, יכולים להמשך עד 6 שבועות !
    יתכן שזה מסביר חלק מהסימפטומים שלך.
    אם הסימפטומים נמשכים, אני ממליצה הערכה נוירולוגית מדוקדקת.
    בריאות שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

חן
    13/04/2010

הי,

טוב, תוצאות בדיקות הדם תקינות לחלוטין.
    יש לי חולשה נוראית בגוף, מדי פעם סחרחורות וכאבי ראש, חולשה בברכיים וכאבי גב צוואר.

הרופאה שלחה אותי לקבוע תור לאורטופד ונוירולוג.
    שמעתי שיש מחלה בשם קנדידה שיכולה להראות כמו הסימפטומים האלה.
    (גם יש לי תחושת רעב בלתי מוסברת, בעבר סבלתי מהליקובקטר פלואוריד)
    אם הבדיקות דם יצאו תקינות זה אומר שאין סיכוי שיש לי קנדידה?

התורים לאורטופד ונוירולוג עוד מלא זמן, ובינתיים אני פשוט לא יכולה לתפקד:(

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי

קרן
    16/04/2010

את הולכת לחדר כושר ? ..ייתכן ויש סוג של לחצ עצבי באזור החוליות שבגובה הזה
    כנראה שעשית תרגיל בחדר כושר שגרם לזה ( תרגיל לשרירי חזה ?? ..ייתכן ושריר החזה גם נתפסו לך
    כל ההולכה העצבית שלנו עוברת דרך עמוד השדרה אז זה יכול להשפיע גם על הרג ליים

תלכי לכרופרקט הוא ישחרר לך את הלחץ כבר בפגישה אחת ותראי אם יש הבדל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עלייה בספירה הלבנה
    שיר
    11/04/2010

שלום
    היום לצערי הייתי במיון בגלל ערכי סוכר גבוהים מאוד ( קרובים ל 400) ברקע לופוס וסכרת. לפני שלושה ימים חזרתי לצערי לסטרואידים- פרדניזון 40 מ"ג בגלל עלייה במדדי דלקת - שקיעת דם 50 CRP 4 ,בנוסף כאבי פרקים ופריחה מאוד חזקה בלחיים ובצוואר . בספירת דם שעשו לי היום במיון הייתה עלייה בכדוריות דם לבנות כשה WBC הוא 17. האם העלייה היא מהשימוש בסטרואידים למרות שאני לוקחת אותם רק שלושה ימים האם זה כבר יכול להשפיע או שהעלייה היא גם ביטוי של מחלת הלופוס?
    בתודה מראש
    שיר
    לציין שלפני שבוע ספירת הדם הייתה תקינה לחלוטין ( לפני שהתחלתי עם הסטרואידים)

לקביעת תור
    סגירה
    עלייה בספירה הלבנה

הוספת תגובה

• עלייה בספירה הלבנה

ד''ר אלכסנדר קינג
    11/04/2010

עלייה בספירה הלבנה יכול להיות בגלל stress/לחץ פיזיולוגי על הגוף מהרבה דברים: מסטרואידים, מזיהום, ממצבים מטבוליים (קשורים לעליה בסוכר) וכדומה. עלייה בספירה הלבנה היא לא חלק מה- 11 קריטיריונים אבחנתיים של לופוס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום
    דביר
    09/04/2010

שלום רב,
    רוצה לדעת בבקשה,מדוע אין מענה לשאלה ששאלתי לפני כמה ימים?,היא מספר מודעות מתחת למודעה זו
    בתודה
    עידן

לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• כאב בצלעות והתרגשות

ד''ר יעל כוכבי
    11/04/2010

שלום עידן,
    לגבי הכאב בצלעות , עניתי ב1 לחודש לגבי האפשרויות.
    לגבי ההתרגשות: נראה כחרדה. לחרדה יש טיפולים תרופתיים ולא תרופתיים. ראה שאלות נפוצות.
    מהי לדעתך הסיבה לסימפטומים?
    בריאות שלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות ורגישות לחלב
    ...
    09/04/2010

רציתי לדעת אם אני רגישה לחלב ואני לוקחת גלולות (ראיתי שיש בהן לקטוז 48 mg) הכמות שבגלולות משפיעה על הרגישות לחלב?

לקביעת תור
    סגירה
    גלולות ורגישות לחלב

הוספת תגובה

• גלולות ורגישות לחלב

ד''ר יעל כוכבי
    11/04/2010

שלום לך,
    אם הכוונה לחוסר לקטז: הוא יכול להיות בדרגות שונות.
    מצאתי שאפשר לצרוך עד 12 גרם לקטוז ביום , גם בחוסר, ללא תופעות של כאבי בטן, שלשול , גזים וכו'.
    בריאות שלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם נגרם נזק לקיבה ?
    בת 27
    08/04/2010

ערב טוב ,
    יש לי כמה שאלות , אם אפשר מענה , אז תודה לך ...
    לפני כשבוע ניסיתי לשים קץ לחיי (בגלל בעיה כלשהי) ולכן בלעתי כמות גדולה של תרופות ... טרמדקס 3 בקבוקים , 16כדור SLEEP AID , טיפ לייף 20כדור , 5זריקות וולטרין , 5 זריקות אסיוול , 7כדורים וואבן ...
    לטובתי הייתי בבית לבד (המשפחה הייתה בטחון מחוץ לארץ ) ולכן אף אחד לא הרגיש במה שעשיתי ... נכון ישנה הרבה אבל כשהתעוררתי היו לי כאבים בקיבה ולא מצחילה לשתות שום דבר- אני מקיאה כל דבר אוכל ושתייה וגם נוזל מררתי בצבע צהוב )
    האם יכול להיות שגרמתי בעיה בקיבה ? ואם כן איך אפשר לזהות את זה ? איזה בדיקות עושים ?
    לצערי הרב, אני לא רוצה שאף אחד ידע במה שעשיתי
    הערה קטנה - לפני שנה הייתי סובלת משני אולקוסים אחד בקיבה והשני בתריסריון
    תודה ולילה טוב,
    בחורה בשנות העשרים לחייה

לקביעת תור
    סגירה
    האם נגרם נזק לקיבה ?

הוספת תגובה

• בת 26

ד''ר יעל כוכבי
    11/04/2010

שלום לך,
    יכול להגרם נזק לקיבה וגם לאיברים אחרים.
    הסיפור מדאיג מאד.
    אנא פני בהקדם לקבלת עזרה, נפשית וגופנית.
    בריאות שלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלה ויראלית
    תומר
    08/04/2010

בס"ד

שלום רב,

אני בן 35, בריא בד"כ. כפעם בחצי שנה סובל מסינוסיטיס שמגיבה לאוגמנטין.

לפני שבועיים במהלך הניקיונות לפסח נחשפתי לכמות רבה של אקונומיקה ומאז התחילה נזלת, שיעול וכאב ראש. בשל הכאבים הרגילים מעל הסינוסים ונזלת הנחתי שמדובר שוב בסינוסיטיס אבל בניגוד לפעמים הקודמות שהופיע סינוסיטיס הפעם הופיעה חולשה קיצונית, סחרחורות כאבי ראש והזעות לילה, חום בסביבות 38.5. נטלתי שבוע אוגמנטין ללא כל הטבה ואפילו החמרה. כעת אני עם כאבים קלים בסינוסים, שיעול קל, חולשה ועייפות, ללא חום ועדיין מזיע בלילה. אני מניח שמדובר במחלה וירלית ולכן לא הייתה תגובה לאוגמנטין.

שאלותיי הן - האם מחלה וירלית יכולה להמשך שבועיים? האם יש סיבה לחשוש מהזעות הלילה (הצליחו להפחיד אותי...)? ומה הלאה?....

תודה מראש.

תומר

לקביעת תור
    סגירה
    מחלה ויראלית

הוספת תגובה

• תומר

ד''ר יעל כוכבי
    11/04/2010

שלום לך,
    למרות שזו יכולה להיות מחלה וירלית, בנוכחות חום שבועיים , הזעה , כאבי ראש וכו' שלא משתפרים, עדיף להבדק כדי להגיע לאבחנה ולטיפול מתאימים.
    בריאות שלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה וסטיבולארית עקב צלילה?
    איל פיינמן
    08/04/2010

שלום
    שמי איל ואני בן 32 בריא בדרך כלל.
    צללתי בתחילת השבוע באילת, 3 צלילות, באחת הצלילות היה צורך לעלות מהר מעל לפני הים וכך עשיתי. העלייה המהירה הייתה מעומק של 3 מטרים בערך...
    יומיים לאחר הצלילות התחלתי להרגיש תחושות של סחרחורת קלה בתנועות ראש, תחושת כובד בראש ותחושת אי יציבות ברגליים וכמו כן קצת כאבים באוזניים.
    האם זו בעיה וסטיבולארית? האם יש צורך לטפל בה? או שזה חולף? האם ניתן לטפל או לשקם? האם יש עדיפות להגיע כמה שיותר מוקדם יותר לטיפול? האם הגעתי לפורום הנכון? במידה ולא אנא הפנו אותי לפורום הנכון.

הוספת תגובה

• בעיה וסטיבולרית עקב צלילה

ד''ר יעל כוכבי
    11/04/2010

שלום, אייל
    אני מסכימה עם התשובה של מומחה אא"ג בפורום הנ"ל.
    בריאות שלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    גלית
    08/04/2010

שלום,
    אני סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס-מאוזנת.
    בחודש האחרון יש לי בעיה עם שלב היקיצה מהשינה. אני לא עובדת כרגע, כך שאני מתעוררת בבקרים די מאוחר ובכל זאת קשה לי מאוד להתעורר. לוקח לי בערך 10 דקות לקום מהמיטה ואני מרגישה כאילו שישנתי רק שעתיים.
    האם זה מעיד על בעיה רפואית? יש צורך לבדוק את ערכי הבלוטה?
    תודה :)

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• קושי להתעורר

ד''ר יעל כוכבי
    11/04/2010

שלום, גלית
    אינסומניה מוגדרת כתחושה של שינה לא מספקת ויש לה סיבות רבות, שקשורות באיכות השינה.
    במסגרת הבירור ניתן גם לבדוק אם את מאוזנת ואם כן,
    אפשר להפנות למעבדת שינה.
    בריאות שלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ דם
    לימור
    08/04/2010

ד"ר שלום
    כבר כתבתי לא מעט אך אתן שוב את הרקע הולטר לחץ דם לפני שנה תקין לפני חצי שנה תקין מדידות אין סופיות בבית עקב לחץ ןחרדה שמדי פעם מראות קפיצות שמטרידות אותי כמו 150/100 ואז אני לוקחת משהו להרגעה או עושה דיקור סיני וזה מתאזן
    לאחר כל זה נכנסתי להריון וישר הלחץ דם היה 120/80 ו 115/75 כמעט ללא קפיצות וגם אם כן הדיסטואלי עדין נשאר נמוך .
    עברתי הפלה לפני כמה ימים והיום מדדתי בבוקר הממוצע היה 130/90 ושוב אחרי שעתיםם 125/87 ושוב אחה"צ להפתעתי 150/104 ושניה 140/97 ושלישית 135/95 הססיטולי ירד יפה אך הדיסטואלי לא מיהר לרדת לקחתי שוב כדור להרגעה ובערב מדדתי גם לאחר שתיית קפה 120/80 ו 120/75
    איך להתמודד עם זה ???
    הייתי לפני 5 חודשים אצל נורפולוג לייעוץ וההמלצה שלו הייתה להפסיק למדוד לחץ דם!!!
    זה שהלחץ דם ירד בתחילת ההרון עשה לי ממש טוב ?? אך מה קרה עכשיו?? האם זה קשור להפלה??? להורמונים??
    אני קוראת פה על אנשים שמדדי לחץ הדם שלהם הרבה יותר נמוכים וכבר מקבלים תרופות למה ממהרים לתת ???
    ומה ההמלצה שלך לגבי?
    אודה על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם

הוספת תגובה

• לחץ דם

ד''ר יעל כוכבי
    11/04/2010

שלום, לימור
    ההחלטה לגבי טיפול ביתר לחץ דם תלויה בגיל , גובה לחץ הדם וגורמי סיכון נוספים.
    את מתארת עליות קלות , הקשורות כנראה לחרדה. ההמלצה של הנפרולוג מצוינת, לדעתי.
    כדאי להפסיק למדוד כדי למנוע את החרדה הקשורה במדידה.
    בריאות שלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות מדור שלישי
    טלי
    07/04/2010

איזה גלולות מתאימות לבחורה בת 21 בריאה, גלולות מהדור השלישי יכולות להתאים?

לקביעת תור
    סגירה
    גלולות מדור שלישי

הוספת תגובה

• גלולות

ד''ר יעל כוכבי
    11/04/2010

שלום, טלי
    הגלולות הניתנות היום הינן בעיקר מדור 3 , שיש להן פחות תופעות לואי. מאידך, אם יש נטייה גנטית לקרישיות-יתר, יש ליטול גלולות מדורות קודמים.
    התיעצי עם רופא הנשים שלך.
    בריאות שלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חום 37.6
    מיכל
    07/04/2010

היי,
    אני צעירה בריאה בדרך כלל כבת 26. מזה כשלושה ימים חום הגוף שלי נע בסביבות 37.2-37.7 ולעולם לא מעבר לך. גם כשאני לוקחת משככי כאבים למינהם, החום לא יורד מתחת ל 37 (יש לציין שחום הגוף הרגיל שלי הוא בסביבות 36.7).
    בנוסף, אין לי כאבים בשום מקום בגוף או תופעות כשלשהן למעט איחור של כ 4 ימים בהופעת הווסת (בדרך כלל לא קורה לי שהיא מאחרת)

אשמח לדעתכם,

לקביעת תור
    סגירה
    חום 37.6

הוספת תגובה

• חום גוף

ד''ר יעל כוכבי
    11/04/2010

שלום, מיכל
    חום הגוף יכול להשתנות עקב סיבות הורמונליות, במקרה זה האחור בוסת.
    התיעצי עם רופא הנשים שלך לגבי הסיבה לאיחור.
    בריאות שלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה