מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקעאלה20/06/2009
מהם התסמינים לבקע? בעלי סובל מכאבים מתחת לבטן בצד שמאל באיזור המפשעה האם זהו סימן לבקע? ומהו הטיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי20/06/2009אחת הסיבות לכאב במפשעה הינה בקע, אם כי יתכנו סיבות נוספות. אם הבקע גדול רואים במקום נפיחות שמופיעה בעיקר בעת שיעול או לחיצה אחרת כגון בשירותים. בבקע קטן לא רואים כלום. האבחון בעיקר במישוש ע"י רופא משפחה ו או כירורג. הטיפול ניתוחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולשה ושיעולמיכאל20/06/2009
שלום לכם
רציתי לדעת בקשר לתופעה שיש לי מידי פעם, אומנם ראיתי שאלה דומה בעבר אבל רציתי לדעת באופן ממוקד אלי ולתופעות שלי.
מתחיל להרגיש חולשה שמתבטעת בחולשה בידיים (פשוט הרגשה כאילו קשה לי להחזיק אותן), חולשה ברגליים (בעיקר בברכיים ומטה) ועיניים מאוד כבדות. - תחושה כללית של כמו בובה על חוטים שעזבו לה את החוטים.
ברוב הפעמים אם לא בכולם, לאחר קדות מעטות אני מתחיל להשתעל, שיעול די חזק שבמהלכו אני פולט רוק ולפעמים גם קצף לבן, במהלך השיעול הרגשה שמשהו תקוע בגרון, כמו משהו צמיגי שאני לא יכול להוציא ולא לבלוע דבר שגורם לי להשתעל שוב. (לציין כי לרוב הנזלת מתגברת בזמן זה וגם דמעות).
השיעול נמשך 10-15 דקות לאחריהן הוא שוכך ונעלם, כשהחולשה יכולה להמשך עוד כמה זמן עד כמה שעות, הרגשה של כאילו לא ישנתי כמה לילות.
האם בכלל יש קשר בין החולשה והשיעול ?
מה יכול להיות הגורם לתופעות הנ"ל ?
האם העייפות גורמת לחולשה או הפוך ? הרי אני קודם מרגיש חלש ואח"כ מתחיל להשתעל.
ביומיים האחרונים ישנתי כל לילה כ-4-5 שעות, האם העעיפות הרבה יכולה להגרם הפעם מחוסר השינה ? והאם מספיקה שנת לילה רגילה אחת של 7 שעות כדי לפצות על החוסר ? כמה לילות של שינה רגילה דרושים ע"מ לפצות על החוסר של היומיים האחרונים ?
תודה על העזרה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי20/06/2009מגוון מצבים עלול להתבטא בחולשה, עייפות ושיעול ובין השאר אף מתח ולחץ. עליך להיות בקשר עם רופא המשפחה , ואם נערכו בדיקות ששללו מצבים אחרים צריך גם לחשוב על האפשרות הנ"ל. משך השינה הנדרש לאדם בריא הינו 7 שעות בלילה. איני יודע שעל כל שעת חסר יש לפצות בשעת שינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים כחולים בעורדנית19/06/2009
שלום.שמתי לב לסימנים שנראים אולי כמו שטפי דם-בידים,בבטן.האם יתכן שזה כתוצאה מזה שאני לוקחת פרדניזון כבר תקופה מאוד ארוכה?כי קבלתי כבר לח"ד,סכרת וכולסטרול ממנו(אני בת 25).או שיתכן וזה מאטופיק דרמטיטיס ממנו אני סובלת(בגללו נתנו לי את הפרדניזון)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באותו נושא אם תוכל לענות גם לי בבקש
מיכאל20/06/2009לעיתים אני מרגיש פתאום איזו נקוד כואבת בעור כשאני נוגע בה (היה לי כבר במרפק הקדמי ל יד שמאל, בזרוע הפנימית ביד ימין, בבטן בצד ימין)
הכאב הוא כמו שקיבלתי מכה ומופיע רק בזמן נגיעה באזור, לאחר יום-יומיים המקום מקבל גוון צהבהבה ואח"כ נעלם.
- האם התופעה מסוכנת ?
- ממה יכולה להגרם ?
- האם יתכן והנ"ל כן ממכות/חבלות שקיבלתי ואני לא זוכר ?
שמעתי שיש מחלות לא קלות שהתסמינים שלהן הם שטפי דם כחולים על העור, האם זהו המקרה ? האם גם אז הסימנים כואבים תחילה ואח"כ משנים את צבעם עד שנעלמים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאבי
ד''ר גרי בלומברג23/06/2009שלום, אבי
הרבה פעמים אנחנו מקבלים מכות קטנות ולא שמים לב. התופעה שאתה מתאר נשמע כמו מכות שגורמות לשטפי דם קלים.
התופעה לא מסוכנת אבל כדאי לבדוק ספירת דם ותפקודי קרישה לשלול בעיות קרישה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימנים כחולים בעור
ד''ר גרי בלומברג23/06/2009שלום, דנית
שימוש בסטראוידים יכול לגרום לעור ש"נחבל בקלות". כדאי לבדוק ספירת דם ותפקודי קרישה לשלול סיבות אחרות. אני מניחה שנעלמים לאחר כמה ימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא.זה הבעיה.
דנית24/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ' אליעזר קיטאי25/06/2009פרזניזון גורם לדלדול השומן התת עורי ולכן עלול לגרום לשטפי דם שטחיים בעור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה ניתן לעשות?
דנית25/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב ושואלת-
דנית05/07/2009בנוסף גם הופיע לי שטף דם שמקיף ממש את הבטן ואת הגב.כמו חישוק שמקיף את הבטן.מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטפי דם
ד''ר גרי בלומברג08/07/2009שלום, גילת
סליחה על האיחור בתשובה.
תפני לרופא/ת המשפחה לבדיקה ולבדיקת מעבדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליפ בחניכייםמיטל18/06/2009
ביקרתי אצל רופא שיניים והוא ראה שבמקום שנעקרה לי שן לפני מספר שנים גדל גוש בשרני- לדבריו פוליפ . הפוליפ מדמם ,רציתי לדעת מה הטיפול המתאים ?
והאם זה מצב שכיח?
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי19/06/2009השאלה הינה בתחום רפואת הפה והלסת, תחום הנפרד מרפואה כללית. על כן הבנתנו בתחום זה פחותה. להערכתי יש צורך לכרות הפוליפ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלי שתדעללל18/06/2009
רציתי לדעת אם אני עושה פעילות מסויימת רפואית ואני לא רוצה שאמא שלי תדע מכך (אני קטינה), איך אני עושה את זה? כי הכל רשום בכרטיס ועל הכל אמא שלי משלמת דרך הכרטיס...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי19/06/2009עלייך לסכם מראש עם הרופא מה מותר ומה אסור מבחינתך שיהיה רשום. אם אין הסכמה ביניכם פני לרופא אחר. אם תמסרי את גילך ואת הפעילות הרפואית אוכל לענות לך יותר ספציפית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירוט
ללל21/06/2009אני עוד חודשיים בת 17 ואני צריכה לעשות פיזיותרפיה של רצפת האגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ' אליעזר קיטאי21/06/2009את יכולה לבקש מהרופא שלא יכתוב פירוט בתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפנייה
ללל22/06/2009גם אם אני צריכה ממנו הפנייה הוא יכול לא לכתוב בתיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפנייה
ד''ר גרי בלומברג23/06/2009שלום
כן. אפשר לבקש שיתן הפניה לפיזיותרפיה (זה כן צריך להיות בתיק) ושיכתוב ידנית על ההפניה מה נדרש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם סטנדרטיתמוטי18/06/2009
שלום
האם בבדיקות דם כלליות וסטנדרטיות שמובצעות דרך קבע בקופות החולים יופיעו סמני סרטן כמו רמת cea במידה ויש זאת בדמו של הנבדק,או שמה צריך בדיקת דם נפרדת ומיוחדת לבדיקת רמת הcea?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי19/06/2009סמני סרטן אינם נשלחים אוטומטית. צריך לבקש במיוחד. סמני סרטן אין טעם לבדוק כסקר אלא אם יש אינדיקציה מיוחדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודיכולסטרול גבוה18/06/2009
שלום
אני בן 25, עשיתי בדיקות דם לפני כשבוע ונאמר לי שיש לי כולסטרול גבוה,בשבוע האחרון יש לי תופעות משונות שקשה לי לבטא אותם אני מרגיש כי אני לא מאופס ולא מאוזן,אני רוצה להגיד סחרחורת אך לא בדיוק אם כן אז היא מאוד קלה יותר,האם כולסטרול גבוה מאפיין תופעות כאלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי19/06/2009כולסטרול גבוה כלשעצמו אינו מורגש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודיכולסטרול גבוה18/06/2009
שלום
אני בן 25, עשיתי בדיקות דם לפני כשבוע ונאמר לי שיש לי כולסטרול גבוה,בשבוע האחרון יש לי תופעות משונות שקשה לי לבטא אותם אני מרגיש כי אני לא מאופס ולא מאוזן,אני רוצה להגיד סחרחורת אך לא בדיוק אם כן אז היא מאוד קלה יותר,האם כולסטרול גבוה מאפיין תופעות כאלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' אליעזר קיטאי19/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושה של זרם חשמלייהודה מורג18/06/2009
אני מרגיש, מפעם לפעם, כמו זרמים חשמליים בתחתית כף הרגל הימנית, בין הבוהן ובכוון אל אמצע בף הרגל.
זרם הדם העורקי מגיע אל הרגל ,בסדרץ
איני יודע על הזרם של הדם בוורידים הקטנים.
מה זה יכול להיות?
מה אפשר לעשות?
תודה מראש.!
יהודה מורג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי18/06/2009אכן כפי שאתה מתאר בעצבי הגוף מועבר זרם חשמל, ועאשר יש "קצרים" עלולים לחוש זרמים. קצרים יכולים לקרות כשיש לחץ על עצבים, סוכרת, חוסר B12 וסתם ללא סיבה. אם הדבר אינו מפריע לך במיוחד לא הייתי בשלב זה עושה דבר חוץ ממעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האמנם מים מרפאים את כל המחלות? (-:גיל18/06/2009
שלום,
מזה זמן מה שאני מקבלת שוב ושוב מייל הגורס ששתיית מים בבוקר (עוד לפני צחצוח השיניים....???) עשויה לרפא לחלוטין מחלות וחולאים שונים ומשונים. מעניין אותי לדעת מה חושבים על כך הרופאים. האם חברות התרופות "עובדות" עלינו וסוחטות אותנו כשלמעשה מים יכולים לרפא אותנו כליל...???
וזה המייל המדובר:
שתו מים על קיבה ריקה
היום, ביפן, פופולרי לשתות מים עם הקימה בבוקר. בנוסף, ניסויים מדעיים הוכיחו את ערך הדבר עבור אנשים מבוגרים עם מחלות רציניות, הטיפול במים השיג הצלחה רבה, עם ריפוי של עד 100 אחוז למחלות הבאות: כאבי ראש, כאבי גוף, מערכת הלב, ארטריטיס, טאכיקרדיה, אפילפסיה, עודף משקל, ברונכיטיס ,אסטמה , TB, דלקת קרום המוח, מחלות בדרכי השתן והכליות, הקאות, דלקת בקיבה, שלשול, סוכרת, טחורים, כל מחלות העיניים, עצירות, רחם, סרטן, הפרעות במחזור החודשי, מחלות אף אוזן וגרון.
צורת הטיפול
א. עם הקימה, לפני צחצוח השיניים, יש לשתות 640 מיליליטר מים
ב. לצחצח שיניים ולא לאכול או לשתות במשך 45 דקות
ג. אחרי 45 דקות לאכול ולשתות כרגיל
ד. אחרי ארוחות הבוקר, הצהריים והערב, לא לאכול ולא לשתות כלום במשך שעתיים
ה. אם קשה לשתות בהתחלה את כל הכמות, אפשר להעלותה בהדרגה
ו. השיטה מבריאה את החולים והשאר יכולים ליהנות מחיים בריאים יותר
הרשימה הבאה מראה את מספר הימים הדרושים בכדי להבריא
א. לחץ דם גבוה: 30 ימים
ב. דלקת בקיבה: 10 ימים
ג. סוכרת: 30 ימים
ד. עצירות: 10 ימים
ה. סרטן: 180 יום
ו. TB : 90 יום
ז. חולי ארטריטיס מתחילים עם 3 פעמים בשבוע הראשון ואחר כך ממשיכים כרגיל
לשיטה הזאת אין שום תופעות לוואי. בהתחלה מטילים שתן לעיתים קרובות, הכי טוב להמשיך בשיטה הזאת כשגרה.
שתו מים ותהיו בריאים ופעילים
הסינים והיפנים שותים תה חם בזמן הארוחה, ולא מים קרים. אולי הגיע הזמן לאמץ את המנהג לשתות תה או מים פושרים בזמן הארוחה. אין מה להפסיד, אפשר רק להרוויח.
לידיעת אלה שאוהבים לשתות מים קרים
המים הקרים מעבים את השומן שנאכל ומעכבים את העיכול. כשה'בוץ' הזה מתחבר עם חומצות הקיבה, הוא מתפרק ונספג מהר יותר במעיים, דבר שגורם להם נזק. מהר מאוד זה הופך לשומן וגורם לסרטן. הכי טוב לשתות מרק חם או מים פושרים אחרי כל ארוחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי18/06/2009לרופאים אין מה לומר על כך משום שהדבר לא הוכח בניסוי מדעי מבוקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בבלוטות לימפה התת לסתיותרחל17/06/2009
שלום רב,
רציתי לדעת מה זה אומר דלקת בבלוטות התת לסתיות ומה הן ההשלכות של זה(סיפטומים וכו')., בזמן החארון אי נמצאת בטיפולי שיניים מאז תחילת הטיפול ולפני יש לי מעט כאבים ונפיחות קלה באיזור הגרון מחתת ללסת קדימיה לאוזן ימין. רופא השיניים אמר שמדובר בדלקת בלוטות הלימפה התת לסתיות ורשם אוגמנטין.
האם יש צורך בבירור נוסף?או בדיקות נוספות ? ומה הן ההשלכות ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי18/06/2009בבלוטות הלימפה נמצאים תאי החיסון המטפלים בזיהומים. כשיש זיהום בגוף מתרבים תאי הבלוטה והיא מתנפחת. מתן אנטיביוטיקה מחיש את ריפוי הזיהום והבלוטה חוזרת לתקין. צריך לעקוב ולמשש מידי פעם את הבלוטות אצל הרופא. במידה והן ממשיכות בכל אופן לגדול או מתקשות יתכן ויהא מקום לבירור נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ רפואיאוזן ניצה17/06/2009
אמא שלי אישה מבוגרת בת 75 ,היתה אישה בריאה חוץ מכדורי לחץ דם וכדורי שינה הכל היה בסדר.בשנה האחרונה אבי נפטר ומאז החלו הבעיות אצלה , והחלה לסבול מכאבים עזים ברגליים ובברכיים.עד כדי שהיא לא מצליחה להירדם בלילות..הרופא נתן לה לעשות סידרת בדיקות ,שהראו שמחוסר סידן נפגע לה עמוד השידרה ..ושאין טיפול מתאים נגד הבעיה שלה , ונתן לה כדורים נגד כאבים {אלגוליזין פורטה }וכל מיני כדורים לשיכוח כאבים , וכבר שום דבר לא ממש עוזר לה..גם משחות למינהם .. . לאחר הבדיקות היא עברה כמה טיפולי פיזיוטרפיה שלא ממש עזרו לה . ואז הרופא אמר לה שיש לה בעיה בעמוד השידרה ושהיא תצטרך להתמודד עם הכאבים האלה , ושבגילה אין טיפול שיוכל להקל עליה...שאלתי היא האם יש טיפול שאתה מכיר נגד הבעיה שלה ? או שממליץ לקחת אותה לרופא פרטי אורטופדי...בתודה אוזן ניצה
פרופ' אליעזר קיטאי18/06/2009בחוליות עלולות להיות בעיות שונות הגורמות כאבים: נוון, אוסטאופורוזיס....
לכל מצב טיפול שונה. מהנתונים שמסרת איני יכול להבין מה בדיוק הבעיה בחוליות
ולכן מתקשה ליעץ לך. אפשר בהחלט לפנות ליעוץ נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאת17/06/2009
שלום, לאחר חמישה ימים של חום בסביבות ה-39 שיעול וכאבי ראש, ביצעתי בדיקות דם ושתן, וקיבלתי בבדיקות דם תוצאות מוזרות - LDH-LACTIC DEHYDROGENASE 618
ALT(GPT) 40 AST(GOT)50 .
כמו כן בבדיקות שתן נמצאו לוקוציטים ואריתרוציטים רבים, וגם הרבה squamous epithelial cell.
על מה הבדיקות האלה מעידות, ומה צריך לעשות? תודה
פרופ' אליעזר קיטאי18/06/2009האם היית סמוך לוסת? הממצאים מראים כנראה על דלקת קלה מאוד בכבד ואולי גם בכליה. כל וירוס עלול לגרום זאת. בשלב זה חוץ ממעקב לראות שהחום יורד ולחזור על בדיקות המעבדה אין צורך בבירור נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סחרורות ורעידותמרים17/06/2009
שלום רב,
הנני בת 50 סובלת מסוכרת ולחץ דם, המלוווה בסחרורות ורעידות ברגליים
אודה לכם באם תפנו אותי לטיפול מתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי18/06/2009סחרחורת ורעידות ברגליים אינם תופעות של סוכרת או יתר לחץ דם. צריך אפוא לברר מה הסיבה לכך. אולי תרופות שאת לוקחת? רק הרופא האישי שמכיר אותך יוכל לקדם את הטיפול בבעיה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפסולהבת 2617/06/2009
בוקר טוב
אני אמורה לעבור בדיקת קפסולה בעוד שבוע .
הם בקשו ממני לשתות "מרוקן חדש" יום לפני הבדיקה .
אבל כששתיתי את החומר הזה לפני בדיקת הקולונוסקופיה - כמעט שלושה ימים והיו לי שלשולים מימיים - אפילו אחרי הבדיקה . כל משנכנס לפה אחרי כשעה משלשלת אותו ...
האם אמור לקרוא כך עם הבדיקה הזאת ? מה לא יכול שאני גם כן אוצאי אותה לפני הזמן ?!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי18/06/2009מרוקן גורם אותן תופעות כל פעם בלי קשר לאיזו בדיקה הוזמנת. הקפסולה מצלמת את המעי ללא תלות בזמן המעבר שלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)