מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרומה של שינהימית25/06/2012
האם שינה איכותית עוזרת לאנשים לפתור בעיות, איך השינה משפיעה על אנשים שנמצאים במצב של מתח או תקופה לא טובה?
האם יש לה השפעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוודאי שהשינה משפיעה על מצב הרוח
ירדן28/06/2012לי היתה תקופה שלא נרדמתי וזה פשוט הפריע לי בתקפוד בעבודה, אחרי כמה ימים עזרתי בטונייט שזה כדור שמיועד לתקופות קצרות וזה עבר, אבל לא לישון זה הדבר הכי גרוע שיש. מניסיון!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומה של שינה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי30/06/2012אכן.
שינה טובה חשובה להרגעת המח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירה בבטן ובכף רגלדנה23/06/2012
בזמן האחרון, כל כמה ימים יש לי מעין תחושת דקירה של שתי שניות בו זמנית בבטן בצד ימין וכף הרגל הימנית בצד ימין. מה זה יכול להיות? האם זה יכול להצביע על משהו שאינו כשורה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי יש את אותה הבעיה בדיוק.
מיקי30/10/2013כל זמן לא מוגדר (כמה שניות או כמה שעות) יש לי דקירה חזקה בצד ימין של הבטן ובו בזמן גם דקירה בכף הרגל הימנית. הדקירות נמשכות כשנייה אבל חזקות. מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש את אותה הבעיה בדיוק. - תגובה
ד''ר יעל כוכבי01/11/2013אין לי מושג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה והריוןענת22/06/2012
שלום
אני ובעלי רוצים להכנס להריון, הפסקתי גלולות והתחלתי לעקוב אחר המחזור, ביוץ וכו'. (המחזורים שלי ארוכים יחסית ובהריון הראשון נכנסו להריון רק לאחר חצי שנה).
במקביל אני רוצה להתחיל דיאטה (בכל זאת קיץ) ומתלבטת אם התחלת הדיאטה עלולה לגרום לשיבוש בפעילות ההורמונלית של הגוף ובכך למנוע את הכניסה להריון.
כמובן שאני מעדיפה להכנס להריון....
האם באמת עדיף לא להתחיל עכשיו דיאטה או שאין קשר בין הדברים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה והריון - תגובה
ד''ר יעל כוכבי23/06/2012שלום לך,
דיאטה אפשרית, אך צריכה להיות מאוזנת , מומלץ במעקב של דיאטנית.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה?דן21/06/2012
שלום
בשבועות האחרונים התחיל אודם בגב כף הרגל תמונה מצורפת . זה התחיל באודם באצבע אחת בלבד ואחרי שבוע או יותר שלא טיפלתי אולי התפשט לרגל . שמתי לפני כמה ימים כל ערב ספיריט ווידפילד והאודם באצבע עבר קצת . היום התחלתי גם ספירט בערב וציקלודרם בצהרים למרוח לגב הרגל. לא מגרד במיוחד סתם אדום
אני כל היום בנעל סגורה עם גרביים.
האם מעין פטרייה שהתפשטה והתנחלה בעקבות שהרגליים רותכות בשבועות האחרונים שהחל הקיץ ? אולי אלרגיה? מה זה פתאום קפץ עלי?
יש עצה טובה משלי?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה? - תגובה
ד''ר יעל כוכבי23/06/2012שלום,
יותר נראה כפטריה ויש גם פטרת בצפורניים.
אם הטיפול המקומי לא עוזר, כדאי לבדוק אפשרות של טיפול בכדורים וככל האפשר להסתובב עם סנדלים.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון לדלקת ריאותשיר21/06/2012
שלום
היום בצעתי חיסון לדלקת ריאות לפני נסיעה לתיאלנד מכיוון שיש לי מחלות רקע בינהם לופוס וקרישיות יתר ( את שאר החיסונים לטיול עשיתי לפני יומיים בזרוע השנייה). כמה שעות אחרי החיסון התחילו לי כאבים באיזור ההזרקה והמקום מאוד חם ונפוח. הכאב הוא כה חזק שמגביל אותי בתנועת היד ואני אפילו לא יכולה לשכב על הצד של היד המוזרקת. לפני 4 שנים עשיתי את אותו החיסון לדלקת ריאות ולא הייתה לי שום תגובה
אני יודעת שחום מקומי וכאבים יכולים להיות תופעת לוואי של החיסון אך האם זה אמור לכאוב עד כדי כך ולהיות כל כך חם ונפוח? האם לעזוב את זה ולחכות עד שיחלוף או להתייע עם הרופא המטפל? והאם בכלל יש מה לעשות כדי להפחית את התופעות שמהם אני סובלת נורא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון לדלקת ריאות - תגובה
אפשר קרח, משחת אלוברה קרה , אקמול . לבדוק אם זו לא רגישות יתר או זיהום משני.
למה חיסון לדלקת ריאות כל 4 שנים?
נסיעה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת לימפה כואבת?אנונימית20/06/2012
שלום, אתמול הופיעה לי בלוטה נפוחה בצד ימין של השפה, לא זכור לי שנשכתי/קילפתי או התעסקתי עם השפה בכלל.
אני מתחילה בזה כי ייתכן וקיים קשר לשאלה שלי: הבוקר קמתי עם כאב מתחת לעצם הסנטר בצד ימין, הלכתי לרופא שאמר לי שזוהי בלוטת הלימפה ושאחכה ימים מספר לראות עם זה עובר או מחמיר כי קורה שהיא מתנפחת או כואבת, במיוחד בהריון, הוא לא הסכים לתת לי בדיקות כלשהן או הוראות חוץ מלראות עם המצב משתפר.
כבר היו לי שם כאבים בעבר שעברו למחרת או לאחר כמה ימים, אין לי חום, דלקת ושום דבר לא כואב לי. האם יש סיבה לדאגה או שצריך להישמע להוראות הרופא?
נ.ב- זה כואב כשאני נוגעת בזה או מסובבת את הראש/מדברת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת לימפה כואבת? - תגובה
ד''ר יעל כוכבי21/06/2012שלום,
גם בלוטת לימפה מוגדלת בצואר זה דבר שכיח , בד"כ לאחר מחלה וירלית, וחולף בד"כ מעצמו.
נסי להנות מהפלא המתרחש בגופך.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך המהירה -עוד שאלה
אנונימית21/06/2012אני בשבוע היריון מתקדם, 34+5, הבוקר קמתי עם תחושה שהאצבעות בידיים נפוחות, לא נראה כל הבדל אבל כדי לאשש את חששותיי ניסיתי להוריד את טבעת הנישואין שבדרך כלל ירדה בקלות ולא הצלחתי.
האם תופעה זו היא תקינה לשליש האחרון של ההיריון?
התייעצתי עם הדולה שלי והיא אמרה לי לשתות יותר מים ולהחזיק את הידיים גבוהה.
בשבוע שעבר הייתי אצל רופא נשים בעקבות הערכת המשקל שביצעתי והוא אמר שהכול תודה לאל תקין ואין סיבה להמשיך במעכב היריון אלא רק להגיע לבדיקה שעושים בשבוע 36, האם כדאי להגיע אליו לפני ולהתייעץ? הבעיה היא שאני לא בטוחה שיוכלו לתת לי תור לשבוע הקרוב אלא עם כן זה דחוף וגם אז אני לא בטוחה, ובעוד שבועיים במלא יש לי תור, אז רציתי לשאול מה דעתכם על תופעה זו והאם יש סיבה רצינית להיאבק על תור לרופא נשים במועד הקרוב, תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך המהירה -עוד שאלה - תגובה
נפיחות באצבעות הידיים בהריון יכולה להיות תופעה נורמלית.
מאידך, מומלץ להבדק ע"י רופא המשפחה ואחות בטיפת-חלב (לחץ-דם, שתן לחלבון)
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשיי נשימהאנונימית20/06/2012
שלום,
אני בחורה בת 19 שכבר יותר משנתיים סובלת מתופעה מוזרה.
אני מרגישה כאילו אני נושמת לא נכון.
הרבה פעמים אני מרגישה כאילו חסר לי אוויר ומתחילה לפהק בתכיפות רבה מאד שלפעמים אפילו מובילה לבחילות, וגם הפיהוקים רבים בגלל שאני כאילו לא מצליחה לסיים את הפיהוק ועדיין אין לי מספיק אוויר ואז אני מפהקת שוב ושוב עד שיוצא פיהוק כמו שצריך, ויש גם את הנשימות העמוקות האלה, אנחות?
אני מרגישה כאילו הנשימות שלי קצרות מדי, כאילו אני לוקחת פחות מדי אוויר ונושמת לעתים רחוקות ממה שצריך.
אמרתי את זה לרופא לראשונה לפני כשנתיים כשזה הגיע למצב שכבר כאב לי הגרון ורציתי להקיא בגלל הפיהוקים התכופים, עברתי מגוון בדיקות ומאז הספקתי להחליף שני רופאים ששלחו אותי לאותן הבדיקות שאת חלקן עברתי שוב, וזה נגמר בזה ששלושת הרופאים פשוט לא ידעו להגדיר מה יש לי, כשהאחרון פשוט צחק לי בפנים ואמר שאני בסדר גמור, אבל זה לא מרגיש לי בסדר, במיוחד עכשיו כשאני בהיריון ועוד יותר קשה לי לנשום, היה לי מקרה בלילה (אני בשליש האחרון ואמרו לי שזה יכול לקרות), ששכבתי על צד שמאל ופשוט לא הצלחתי לנשום, ופיהקתי ופיהקתי והאוויר כאילו לא הגיע, וכשהחדר התחיל להסתובב מיהרתי לקום ולפסק את הכתפיים ואחרי כעשר דקות ההתקף הזה נגמר.
מה קורה לי? אני כבר לא יודעת עם מי להתייעץ, עברתי שלל בדיקות שהראו שאני בחורה חזקה ובריאה, תודה לאל, אז מה זה? אם זה מפריע לי לתפקד ולא נפוץ אצל אנשים אחרים אז זה לא תקין!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיי נשימה - תגובה
אני שמחה שכל הבדיקות תקינות.
זה דוקא די נפוץ, ומעיד על חרדה ונשימת יתר שיכולה לגרום לסחרחורת נמלולים ואפילו התעלפות.
אל תחליפי רופאים, אל תעברי בדיקות, תטפלי בחרדה .
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשיי נשימה
אלמונית11/08/2012בזמן האחרון שאני הולכת לישון אני מרגישה כי אין לי אויר לנשום אני מרגישה כי אני נחנקת אני קמה מהמיטה שותה מים לוקחת אויר ומנסה שוב להירדם.
ברצוני להגיד כי אני עושה דיאטה של דר סימנס עם התרסיס,יכול להיות שבגלל זה,או מומלץ לעשות בדיקות מקיפות. האמת חוסר האויר מתחיל להפחיד אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשיי נשימה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי11/08/2012בשלב ראשון כדאי לנסות להפסיק את התרסיס ולראות אם התופעה נעלמת.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש את זה זה מפחידדד
זה לא קשור גם17/02/2013אני מזדהה איתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמןאלי20/06/2012
שלום רב לדוקטורים הנכבדים
אני בן 41 גובהי 1.84 משקל 83 תרופות: לא נוטל פרט ל כמוסת שום, 7 טיפות שמן רימונים, כף שמן פשתן( נוטל פרופציה8 שנים למניעת התקרחות) תזונתי : הכול פרט ל דגים , ממתקים, וקמח לבן שאלותי:
1. זה תקין ולא יוצר בעיות מערכתיות לגוף, אם אני צורך 5-7 כפות שמן זית ביום?ידוע לי ששמן הזית מכיל ערכים תזונתיים חשובים אך האם שימוש בכמויות שציינתי לא יכול להוות בעיה?
2. שאני מפסיק פרופציה שערי מדלדל ואני שב ונוטל התרופה, אינני סובל מתופעות הלואי של התרופה אך האם תרופה זאת יכולה ללות אותי עוד שנים?דהינו האם התרופה יכולה לגרום לי לנזקים בלתי הפיכים כמו סרטן חלילה?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן - תגובה
למיטב ידיעתי שמן זית בריא. גם דגים.
פרופציה יכולה להסוות עלייה בPSA שזהו סמן לסרטן ערמונית , אבל לא לגרום לו.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלבקת חוגרתאמירה20/06/2012
שלום
האם שלבקת חוגרת יכולה להתפשט גם אל איברים פנימיים? לבן זוגי התפתחה לפני כחודש שלבקת בקו החגורה, בצד שמאל. השלפוחיות כבר התייבשו, העור עדיין רגיש לפעמים אבל מה שמציק לו זה כאב פועם וחזק בגב, עמוק בפנים לכיוון הבטן, בדיוק באיזור שעל פני העור התפתחה השלבקת (צד שמאל בגובה המתניים).
האם יתכן קשר בין השלבקת לכאב הפועם? זה כבר 7 לילות שבתנוחת שכיבה הכאב הוא בלתי ניסבל והוא ישן בישיבה.
על מה יכולים להעיד הסימפטומים הללו?
אני מודעת לכך שלא ניתן לעשות דיאגנוזה מעל גלי האינטרנט אך מכיוון שבן זוגי לרוב אינו פונה לרופאים (גם השלבקת מתרפאת לו מעצמה ללא כל ביקור אצל רופא))הייתי שמחה לקצת אינפורמציה לפחות.
תודה
אמירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלבקת חוגרת - תגובה
שלבקת חוגרת נובעת מהתעוררות של וירוס רדום שגרם בעבר לאבעבועות רוח.
הוירוס נמצא בתוך רקמה עצבית וגורם שם לדלקת , כתוצאה מכך העצב מאד כואב
ואם לא מטפלים מוקדם בתכשיר נגד הוירוס, לצערי הכאב ממושך וקשה .
כדאי שיגש לקבל תכשיר נוגד כאב מתאים.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתצחי19/06/2012
מה צריכה להיות הצריכה היומית המומלצת של חומצה פולית
לאדם בוגר בריא בד"כ שאינו אוכל מזון שמספק את החומצה ?
איזה כמות תוסף תזונה של חומצה פולית מומלץ אם כן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית - תגובה
בד"כ 400 מק"ג ליום (פרט להריון, הנקה ומצבי קרישיות יתר ותרופות מסוימות)
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות תפקודיות בפורוםאמירה18/06/2012
בדרך כלל ברגע ששולחים הודעה בפורום, היא מתפרסמת מידית, ללא עיכוב. בפורום הזה לא מקבלים אישור האם ההודעה ששלחנו התפרסמה או לא . יתכן ווהודעות מחכות לאישור של מנהלי הפורום לפני פירסומן- בכל אופן שלחתי כמה וכמה פעמים הודעה והיא לא התפרסמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות תפקודיות בפורום - תגובה
ד''ר יעל כוכבי19/06/2012שלום,
כל הודעה מתפרסמת מייד, ללא צורך באישור .
הודעות בעלות תוכן פרסומי או פוגעני מצונזרות אח"כ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין D וסידןיעל18/06/2012
שלום
אני בת 32 סובלת מנשירת שיער כרונית בשנים האחרונות. היה לי חוסר בברזל אך לקחתי כדורי ברזל והברזל והמוגלובין עלו אבל הנשירה לא הפסיקה בכלל.
עשיתי בדיקת ויטמין D לפני שנתיים והיא היתה מאוד נמוכה (קרוב ל10) לקחתי טיפות ויטמין D ועלה לי ל20. בגלל שהפסקתי ירד לי שוב ל 7.
אני שוב לוקחת טיפות. האם יתכן שהנשירה בשל חוסר בויטמין D? הבנתי שיש קשר לרמה נמוכה של סידן בשל ויטמין D נמוך, האם יכול להיות שזו הסיבה לנשירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין D וסידן - תגובה
ד''ר יעל כוכבי19/06/2012שלום לך,
חשוב לדעת מהי הסיבה לחסרים אלה ולטפל בה באופן עקבי ומסודר.
יתכן שבמקביל יש לך חסרים נוספים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נימולאייל17/06/2012
שלום רב
אני בחור בן 30 בריא בדרך כלל.היום למשך שעה וחצי איבר מיני כאב מאד וכלל גם נימול כמו זרמים ונמלים באיבר המין.בנגיעה האזור כאב מאד ,ניסיתי ללכת להתפנות לשירותים או לקיים יחסי מין אם החברה כדי לראות אם זה משהו נפשי,אך ללא הצלחה לא להשתין ולא להגיע למצב של זיקפה.האם ידוע על תסמין שכזה? ויכול להיות שיש לי זיהום? אחרי שהשעה וחצי חלפו,החלו לי כאבים באזור האשכים.
אודה לתגובה
גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר יעל כוכבי19/06/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_אורולוגיה_ניתוחים_אורולוגים_מחלות_הערמונית' id=link]אורולוגיה, ניתוחים אורולוגים, מחלות הערמונית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה יש ליי17/06/2012
אנסה לקצר אבל בכל זאת לפרט.
בן 45 185 שוקל 70 ללא מחלות בעבר (מלבד אסתמה שהתגלתה בגיל 42)
פעם פעמים בשבוע משחק כדור סל.
לאחרונה והכוונה ל10-15 חודשים האחרונים - אני מרגיש את הגוף מבפנים וכל פעם משהו אחר:
תקופה מסוימת נימול במקומות שונים+קפיצות שרירים לרבות בבטן ,עיפות וקושי נשימה (חוסר יכולת לקחת אויר לראות) ,לפעמים שורף בכפות רגלים,כמו כן בחודשיים האחרונים כאבי חזה ודפיקות לב חזקות,בדיקות דם תקופתיות עשיתי לפני שנה ,ואגרונמטריה לפני חודש יצא תקין ובכושר טוב (צריך לעשות דופלר).
כמו כן מרגיש מעין ריחוף או חוסר איפוס/סחרחר ולא מרוכז/מבולבל/שוכח דברים לפני כחודשיים פניתי לרופאת המשפחה שאמרה שמדובר במתח+חרדה וקיבלתי לעשות בדיקות דם,רק היום עשיתי אותם.(סרבן לSSRׂ
השאלה העיקרית שלי על מה שקורה לי משבוע שעבר : התחילו לי כאבי בטן שלא הרגשתי עד היום
כולל צמיחה של תחור (ללא דם)-היציאות רגילות-ומאז אין לי תאבון כי כל פעם שאני אוכל אני אני חרד שיתחילו לי כאבים למרות שעוד לא גילית האם יש קשר לאכילה ולעיכול כלומר יש כאבים/תחושה של מעין דקירה או כאילו סכין יפאני שחותך את הבטן כמו כן לפעמים כשאני נוגע בה אני מרגיש קפיצוצ שריר ,מאז כל השבוע אני במחשבות וחרדות. האם לפי ההסבר שלי יש משהו שניתן להבין או שמא להתחיל מסכת בדיקות אולטרה וכו'
תודה מראש על תשובה אוביקטיבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה יש לי - תגובה
ד''ר יעל כוכבי19/06/2012שלום,
אתה סובל מחרדה ובזה צריך לטפל.
רצוי להפסיק לעשות בדיקות.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עייפות לאחר הליכהאורי15/06/2012
ד"ר שלום.
אני בן 62 עובד במשרה מלאה , מתרוצץ כל היום , מגיע הביתה בשעה 6 בערב .
יוצא להליכה של למעלה מחצי שעה כמעט כל יום בשעה 21:00 , את ארוחת הערב אני אוכל בסביבות 19:30 .
שאלתי : כשאני חוזר מההליכה אני עייף ונרדם לחצי שעה ולאחר מכן עירני לחלוטין ונרדם מחדש בחצות .
האם תופעת העייפות היא חריגה או שכדאי לבצע בדיקות כמו ארגומטריה ואקו לב .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות לאחר הליכה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי19/06/2012שלום, אלי
הסימפטום לא בדיוק מתאים לבעיה בלב, אבל ליתר בטחון כדאי לבדוק.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)