מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בשתןא'04/05/2012
?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בשתן - תגובה
ד''ר יעל כוכבי05/05/2012?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תולעים בתקופת הנקהע04/05/2012
שלום רב
לפני מספר ימים גיליתי שנדבקתי בתולעים מביתי בת ה-4(תולעים לבנות כמו חוט) היות ואני מניקה מה ניתן לעשות ואיך לטפל? ניסיתי לבלוע שום (תרופת סבתא) אך ללא הועיל.
ומה לעשות אם בני התינוק בן החצי שנה יידבק גם ? באיזה טיפול ניתן לטפל בבעיה זו בתינוק כה קטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תולעים בתקופת הנקה - תגובה
ד``ר אלון מרגלית05/05/2012הטיפול הוא בתרופה בשם ורמוקס - ניתן לקבל מרופא המשפחה או באופן פרטי אצלנו
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
ע06/05/2012האם מותר לקחת תרופה זו בהנקה? נאמר לי שלא ניתן ליטול תרופה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקיםאריק03/05/2012
שלום רב,
אני בחור צעיר בן 28 ,סובל כבר למעלה משבועיים מכאבים באזור המפשעה.היום שוב זה תוקף אותי באופן חזק מאד.
כל הצד העליון של המפשעה כולל בטן תחתונה בקו של המפשעה.כאבים חזקים,בקושי יכול לעמוד או ללכת.יש מעיין תחושה של חום,שריפה באזורים מסויימים במפשעה.אבל בעיקר כאבים חזקים.לא מצליח להירדם.
כן קיים בקע שמכיל שומן בצד ימין של המפשעה.
אני לא יודע מה לעשות.
לפני שבועיים או יותר שהגעתי לחדר מיון בעקבות זה
עשו לי בדיקות דם רגילות שיצאו תקין .
ולא ביצעו שום צילום כי אמרו אין דלקת תופסן
אני לא יודע לאן עכשיו.
מי התחום שלו זה?
אורולוג אומר שלא
וכירוג אומר שגם כן לא.
אודה לתגובה ולדעת מה זה יכול להיות
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים חזקים - תגובה
ד``ר אלון מרגלית03/05/2012שלום אריק
כאשר יש כאבים חזקים שאינם מרפים, חשוב שתגיע לרופא משפחה שיאמר לך לאיזה תחום זה שייך ויפנה אותך בהקדם!
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקל ננסייואב01/05/2012
שלום לצוות המכובד
שמי יואב ואני בן 41
הנני בריא ככל שידוע לי ותפקודי הכבד, ספירת דם, שתן יצאו בתקן הנורמה
הנני מוגדר כבעל אסטמה קל , לוקח ונטולין פעם בחודש
היתי מבקש חות דעת על דקל ננסי( לא לגבי יעילות של הצמחת שיער/נשירה אלא רק על השלכותיו, מבחינה פנימית ) והאם הוא יכול לגרום לי נזקים למערכות הגוף לטוח הקצר והארוך? התיעצתי לאחרונה דרך רפואה משלימה של אחת הקופות עם מומחה בתחום הנטרופטיה לגבי נשירת שער והקרחה., אחת מהמלצות היתה נטילת תוסף בשםדקל ננסי, שלוש פעם ביום.
מכיון שנטלתי בעבר עם מרשם של רופא עור תרופה בשם פרופצייה מס שנים והפסקתי,בשל חששות מתופעות לואי ( סרטן ערמונית ופגיעה בתפקוד המיני) פניתי לנטרופוטיה,והומלץ על תוסף זה.
זהו אני מקוה שמיציתי את שאלתי( נ.ב: התוסף היחדי שאני נוטל כיום הינו ויטמין D אינני נחשף לשמש ןלכן השימוש, ובבוקר אני נוטל כמוסת שום)
המון תודה לגבי ההשלכות של הדקל הננסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקל ננסי - תגובה
ד``ר אלון מרגלית03/05/2012שלום רב
לצערי איני יודע דבר על דקל ננסי וסגולותיו הרפואיות
אתה זקוק לפורום של רפואה משלימה
לבריאות ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב וצלעות בהריוןנטלי29/04/2012
שלום, אני בהריון בשבוע 27
התחלתי לסבול מכאבי גב יחסית מוקדם לממוצע בגלל שתמיד הייתי בתת משקל ועכשיו העלתי במשך כל ההריון 17 קילו שהביאו אותי למשקל שרצוי לגיל ולגובה שלי אבל גרמו לי בתוספת לבעיות שההריון גורם, כאבי גב ותופעות לוואי לא נעימות כמו סימני מתיחה וכו'.
כבר זמן מה אני מרגישה כאב ממש חזק באמצע עמוד השדרה שמתפשט לצדדים וגם לאזור הצלעות, הבחנתי בזה שהוא מתחזק ואתמול הוא היה ממש בלתי נסבל עד כי לא יכולתי לשבת, לשכב או לעשות כל דבר אחר עם עצמי, אני יודעת שכנראה והוא נובע מהדרך הלא נכונה בה אני מחזיקה את הגב (כפוף) אבל קשה לי מכיוון שהתרגלתי וגם הבטן מושכת אותי למטה, אני בכל זאת מנסה אבל עכשיו זה כבר לא עוזר והכאבי גב האלה ניהיו מאוד חזקים.
הייתי אצל רופא משפחה והוא אמר שאין מה לעשות ונתן לי הפניה לרופא שמתמחה בעניין, כמה שלא ניסיתי להסביר שזה דחוף ובלתי נסבל, התור הכי קרוב שנתנו לי הוא לעוד חודש וחצי. מה אני אעשה? האם זאת תופעה מוכרת? מה עושים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב וצלעות בהריון - תגובה
ד``ר אלון מרגלית01/05/2012אין סיבה אמיתית לחכות חודש וחצי כאשר יש כאבים כה קשים
מציע שתחזרי אליה ותעמדי על הצורך לקבל מענה בהקדם האפשרי
אחרת תאלצי לשלם פרטי
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםשלום28/04/2012
שלום,
בן 40+, סובל אחת לשנה/שנה וחצי מדימום מטחורים מזה כמה שנים אך עדיין התופעה מפחידה אותי כל פעם מחדש.
היום, לאחר שהייתי בשירותים כ-3-4 פעמים במהלך היום (ויש לציין כי בכל פעם שהיתי שם די הרבה זמן), הצואה בפעמים האחרונות היתה בעלת ריח חריף ולא נעים והיה מיימי.
ביציאה האחרונה החלו קילוחי דם טרי למספר שניות שנעלמו בהמשך הישיבה.
למרות שאני די מנוסה בנושא אני נבהל כל פעם מחדש ולכן רציתי לדעת:
* האם ישיבה ארוכה בשירותים אכן מביאה להתפקעות טחורים ? האם זה תורם לכך גם אם לא מרגישים שיש טחורים או שהם לא פעילים ?
* האם יתכן כי יציאה רכה מאוד גורמת לטחורים לדמם ?
* האם יתכן כי יהיה דימום במהלך יציאה ובהמשך היציאה כבר לא ייראו סימני דם ?
* האם הדימום יכול להופיע למספר דקות ואח"כ להיעלם ?
* היתכן ויש קשר בין הריח החריף של הצואה לבין הדימום ?
אני נוטל כדורים לסוכר (מטפורמין) שהבנתי שיכולים לגרום לבעיות ביציאה, כאשר החלטתי לרדת משני כדורים לכדור אחד בגלל תופעות היציאה.
לציין כי בניסוי שערכתי, בו הפסקתי את הכדורים לשבועיים, אכן בימים הראשונים הצואה חזרה להיות די רגילה ואח"כ שוב לפעמים הצואה היתה מידי פעם "ריחנית" ומתפוררת.
אודה להתייחסות רצינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד``ר אלון מרגלית01/05/2012אכן כדורים אלו גורמים לצואה רכה
ישיבה ממושכת בשירותים מגבירה טחורים
רצוי שתפנה לפרוקטולוג לטיפול יעיל - לרוב קשירה
פעולה פשוטה ולא כואבת במיוחד שאורכת חצי דקה
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלקול קיבה בהריון- דחוף! בבקשה!מיכל28/04/2012
שלום, לפני כשעה אכלתי יוגורט שתאריך התפוגה שלו באמצע החודש הבא, אבל כנראה בגלל שהמקרר שלנו לא מקרר טוב ייתכן והוא היה מקולקל מכיוון שמצאתי גושים בתחתית.
אני בהריון שבוע 27.
אני מאוד מבוהלת כי יש לי קיבה רגישה וכל דבר קטן שאפילו היה טיפה מקולקל שאני אוכלת, אני סובלת מכאבי בטן איומים ושלשולים חזקים, כרגע אני מחכה לתוצאות לראות עם יתחילו כאבי בטן או לא, מנסה לא להיות לחוצה מידי, זה קשה בעיקר כי בפעם האחרונה אכלתי כולה כפית סלט שכנראה התקלקל והייתי צריכה ללכת למיון לקבל זריקה נגד בחילות כי לא הפסקתי להקיא ולשלשל והכאבי בטן היו בלתי נסבלים וקיבלתי גם זריקה עם משכך כאבים חזק.
כדי להישאר יותר רגועה רציתי להתייעץ בכם, במידה וזה כן היה מקולקל ותיהיה לי תגובה על זה, מה לעשות? יש איזה תרופה בסופר שתוכל לעזור לי נגד כאבי בטן או שלשולים והקאות שמותרת לנשים בהריון? מה עושים במקרה כזה? האם זה מסוכן לתינוק? אני שואלת במיוחד כי זה היה חלבי.... תודה רבה למי שיענה לי במהרה, אני מאוד מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - זרם,כאב שונהאריק27/04/2012
שלום לרופאים,
יש לי כאבים וכמו זרם שמורגש כמו משהו עצבי,באזור של המפשעות בצד אחד,מבקש לדעת מה זה יכול להיות?
בעיקר מרגיש כמו זרם שם כאילו זה עצבי משהו.
בתודה
אריק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרם,כאב שונה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי27/04/2012שלום לך,
מענין: בצד שאתה שם את הסלולרי בכיס או על החגורה?
זו סתם תצפית שלי, גם מנסיון אישי.
כאב וזרמים מעידים על גרוי עצבי מקומי, שסיבותיו מרובות.
כדאי להבדק.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא .
אריק28/04/2012אני לא מכניס בכלל ולא מסתובב עם הפלאפון כלל במכנסיים ולא על חגורה או פא'וץ.
הפלאפון נמצא בתיק כל הזמן.למעט זמן הטעינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחם עם עובש בהריון- דחוףףףףכככ25/04/2012
היי, אני בשבוע 26+4 ואכלתי מלחם שמצאו עליו עובש וכנראה לא הבחנתי בעובש על הפרוסות, מה יקרה לי עכשיו? יהיה לי קילקול קיבה? אני זקוקה לטיפול אנטיביוטי? האם זה יכול לפגוע בעובר? מה עושים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחם עם עובש בהריון- דחוףףףף - תגובה
לא ידוע לי על נזק מאכילת עובש.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשת חנק בגרוןמאי25/04/2012
שלום רב
הנני בת 37 אשה בריאה בדרכ נשואה + 2 למעט פסוראיזיס ופריצת דיסק
מזה כיומים מן הרגשת חנק בגרון כמו אולי ליחה תקועה או התקררות עשו משטח גרון שיצאה שלילי בבדיקת אף אוזן גרון בדק עם צינורית דרך האף הכל נקי אין חשד לכלום מה זה יכול להיות ממש אודה לתשובה ואולי אם יש פתרון לזה יש לי שיעול כזה וכמו ליחה תקועה כמו כחכוח וזה גורם מידי פעם לחנק יום נעים וחג עצמאות שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגשת חנק בגרון - תגובה
התחושות יכולת לנבוע מסיבות שונות כגון: זיהום וירלי חולף, אלרגיה או רפלוקס.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשאלה25/04/2012
האם רופא משפחה יכול לאבחן הפרעת קשב וריכוז,לרשום ריטאלין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי27/04/2012שלום,
פורמלית, יש צורך באבחון של מומחה כולל מבחנים, ביניהם מבחן TOVA.
לפני התחלת טיפול, יש צורך באבחון או אשור מומחה בתחום.
המשך המעקב והטיפול יכולים להתבצע ע"י רופא המשפחה.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטה בצוואר*****24/04/2012
לפני כחודש ראיתי שיצא לי בצוואר משהו שהיה נראה בהתחלה כפצעון קטן (צבעו היה קצת אדמדם) חשבתי שיעבור ולאחר מכן הצבע התבהר וכשנוגעת ההרגשה כבליטה קטנה. כלפי חוץ נראה קטן ובמגע מרגישה את זה קצת יותר גדול ממה שנראה. האם צריך לבדוק? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטה בצוואר - תגובה
כן.
אין לך אפשרות לדעת מה זה בלי להבדק.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בפטמותרן24/04/2012
שלום
אני בן 21, בריא, לא לוקח תרופות, לא מעשן, אלכוהול לעיתים רחוקות.
שמתי לב לכאבים בשתי הפטמות. הכאב הוא בנקודה מאוד מסויימת בחלק העליון של הפטמה ולא בכל האיזור. כשאני נוגע הכאב חד יותר ואני מרגיש כמו בליטה.
אני לא מזהה שוני במראה החיצוני. למרות שאני לא בטוח.
מה יכולות ליהיות הסיבות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בפטמות - תגובה
ד''ר יעל כוכבי27/04/2012שלום,
חשוב אם זה חד צדדי או דו צדדי.
דו צדדי- בד"כ מבעיה הורמונלית. חד-צדדי: בעיה מקומית.
בכל מקרה , גש להבדק.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפקודי קרישהירון24/04/2012
שלום
בן 38
אני אמור לעבור ניתוח באף, והמנתח ביקש שאעשה ספירת דם ובדיקת תפקודי קרישה.
רופא המשפחה נתן הפניה לבדיקת INR ו - PT (בלי PTT).
ספירת הדם תקין
INR - 0.86 (ערכים תקינים לפי מעבדה בין 0.80-1.20)
PT - 143.5 (ערכים תקינים לפי מעבדה בין 75- 140.
יש לציין שאני לוקח אספירין במינוך נמוך כבר כמה שנים, אבל עד היום זה לא השפיע על הבדיקות בתפקודי קרישה, ולפני חודש (נדרשתי לעשות בדיקת דם לפני גסטרוסקופיה) הערך PT היה 120.
האם יש משמעות לחריגה הקלה מהנורמה ? וכן בהתייחס לבדיקות קודמות שהיו תקינות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפקודי קרישה - תגובה
אכן יש עלייה קלה בPT עם ערך INR תקין. זה לא קשור לאספירין. (למה אתה לוקח
אספירין בכלל?) האם יש הפרעה בתפקודי כבד?
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום למלומדיםשלום24/04/2012
רציתי להתייעץ בנוגע לתופעות שיש לי מידי פעם (אחת למספר ימים או למספר שבועות לא קבוי).
העניין שלפעמים אני כאילו נתקף בחולשה שנוספת לכך גם הרגשה של דפיקות לב מהירות וחזקות.
באופן כמעט תמידי ברגע שיש לי תחושות כאלה, אני מתחיל במין התקפת שיעול של מספר דקות.
התקף שיעול זה יכול להופיע גם כשאני פתאום מרגיש טיפה לא טוב.
האם:
* יש קשר בין שלושת התופעות ?
* כיצד קשור הקתף השיעול לסיפור ? יתכן כי זוהי תגובה להתקף חרדה מההרגשה ?
* יתכן כי כל הסממנים נגרמים מהתקפי חרדה פתאומיים ?
* האם התקפי חרדה יכולים להופיע באופן פתאומי ולהמשך מספר דקות עד שעות מעטות ?
רקע נוסף: נוטל כדור סרנדה אחת ליום בבוקר, הייתי לאחרונה אצל קרדיולוג שביצע בדיקות כולל ארגומטריה ואקו-לב שפרט לכושר ירוד לא מצא כלום. אומנם נתן לי לקחת כדור קרדיולוק אחד ליום, אך בשל חשש מהתחלת נטילת כדורים ללב, לא לקחתי אותו עד היום.
בנוסף קיימת תיסמונת מטבולית (סוכר בערכים של 140 עם כדורים וכולסטרול שהתמתן בנטילת טיפול אך טרגליצרידים עדיין גבוהים).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום למלומדים - תגובה
התופעות יכולות להתאים להפרעת קצב או הפרעת חרדה. האם בוצע הולטר לב?
מדוע קבלת קרדילוק אם לא הוכחה הפרעת קצב?
התקף חרדה בד"כ נמשך כ10 דקות .
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)