מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים? הכשה? פריצת דם???דן05/06/2012
שלום רב
האם תוכלי ? או משהו לזהות נזק של יצור כלשהו ??.או מה זה? לרגל שלי .תמונה מצורפת של נקודות דקירה? או? ??אינני יודע , וגם רופאי עור לא נתנו לי תשובה. אני פנסיונר בבית לא נשרט ולא נ
נפצע . וזה הקיץ השני ששמתי לב לסימן הזה בשוק קרוב לקרסול .לא מרגיש כלום .י נעלם לאט לאט ומופיע שוב פתעום ללא כאב .
תודה מראש
דן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים? הכשה? פריצת דם??? - תגובה
ד''ר יעל כוכבי06/06/2012שלום,
נראה כמו עקיצות. מתאים גם לחזרה בקיץ באיזור חשוף.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום ברגלייםמור05/06/2012
היום הרגשתי לאורך היום חום באזור הרגל למטה (לא בכפות רגליים עצמן)
לא מדובר עלתחושת שריפה אלא ממש חום, ממש יצא לי לבדוק כמה פעמים אם יש מזגן על חום ברכבת באזור הרגלייםאו אם זה קרינה מהנייד או שנכנס משהו למכנס ליד הרגל, ההרגשה מאוד מוחשית- כאילו שמו לי משהו חם ליד או על הרגל וזה די מדאיג
יש לציין כי אני אנמית ולוקחת ברזל מדי פעם (לא קבוע בגלל תופעות לוואי)
אני נוטלת גם ויטמין די וגלולות למניעת הריון באופן קבוע וסדיר
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום ברגליים - תגובה
ד''ר יעל כוכבי06/06/2012שלום לך,
לתחושה מהסוג הזה (פראסטזיה) יכולות להיות סיבות שונות, ובאופן כללי גרוי של עצב.
לפעמים זמני וחולף, אך אם חוזר, כדאי להבדק.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב חד בחזה ימיןאלונה05/06/2012
מזה כ3 ימים יש לי כאב חד מאוד בחזה בצד ימין בעת נשימה , שכיבה, תזוזה של פלג גופי העליון, ביום הראשון הכאב היה רק בעת נשימה, והיום 3 ימים אחרי לא ישנתי לילה שלם וכאב לי עד דמעות לשנות תנוחה או לזוז בכלל תוך שינה, אני כבר שלושה ימים לא מסוגלת לקחת נשימות עמוקות או רגילות בכלל, רק חצאי נשימות. הייתי אצל הרופאת משפחה שלי ובלילה ברפואת חרום, שניהם עשו לי אקג ואמרו שזו כנראה דלקת כלשהי או בצלעות או בשרירים והטיפול הוא טיפול בכאב בלבד, לאחר התעקשות שלי כיוון ששבוע הבא בדיוק אני מתחתנת, במרפאת חירום הרופא הביא לי מרשם לכדורים אנטי דלקתיים- XEFO8 לקחת כדור אחד פעמיים ביום.לי בבית יש רוקסט ואני לוקחת אותו גם לכאבים פעמיים ביום שני כדורים, השאלה שלי האם החיבור של התרופות נכון ולא סותר אחד את השני, והאם יכול להיות שאני יומיים לוקחת את הקספו8 ואין שום שיפור כלל.. ייתכן שיש צורך בבדיקות נוספות? יש הערכה של כמה זמן בדר"כ דלקות מהסוג הזה נמשכות? תודה מראש, אלונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב חד בחזה ימין - תגובה
ד''ר יעל כוכבי06/06/2012שלום לך,
כאבים בחזה עקב גרוי של הצלעות, השרירים או העצבים באיזור, הינם מאד נפוצים.
אם טיפול נוגד דלקת לא מועיל, אפשר להפסיקו.
לא ידועה לי אינטראקציה ביניהם.
תרגישי טוב והרבה מזל טוב!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ דם?לילי05/06/2012
בת 52 ללא ווסת. בריאה בדרך כלל פרט לתת פעילות בלוטת התריס מאוזנת .נוטלת יוטירקס.יש לי MVP קל עם MR קל בבקורת כל שנתיים אצל קרדיולוג המצב קבוע ללא שינוי משמעותי. . מרגישה דפיקות לב מואצות . בשנה וחצי האחרונים עליתי 10 קילו במשקל. בזמן האחרון כל פעם שמודדים לי לחץ דם התוצאה ( דיאסטולי) 152/70 , 140/79 וכשאני נחה 10 דקות התוצאה 135/70 או 137/70 המספרים הגבוהים זה הסיסטולי
היש לציין אני בלחץ לפני הבדיקה ובבדיקה עצמה .הרופא בקש מעקב לחץ דם
שאלתי1)האם הערכים הללו מעידים על יתר לחץ דם?
2 )האם המצב מצריך טיפול?
3)כיצד עושים מעקב לבירור לחץ דם?
האם יש אפשרות להוריד את הלחץ הדם ( בערכים אלו) ללא תרופות מה אתה ממליץ?
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ דם? - תגובה
הגדרת יתר לחץ דם- מעל 140 על 90 , במדידה לאחר 10 דקות מנוחה, כך שאין לך להבנתי.
חשוב לודא איזון טוב של הבלוטה, לרדת במשקל , להפחית מלח באוכל וחרדה .
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש צורך?לילי05/06/2012
אני בת 25 מעשנת עד 5 סיגריות ליום נוטלת גלולות
לא ידועה בעיה של בעיית קרישיות יתר במשפחה ולא לי. לפני כמה ימים אמי בצעה בדיקות:
לאמי יש הומוציסטין 15.5, כשהנורמה עד 14
חומצה פוליק 3.9 ,כשהנורמה 3.3-34
B 12 בדרך כלל בנורמה התחתונה מטופלת והתוצאה היום 280,כשהנורמה 157-1060 גסטרולוג ראה הבדיקות ואמר אולי זה מעיד על נטיה לקרישים ושתלך לרופא המשפחה. אמי בקשה מהרופאה בדיקות קרישיות
והרופאה אמרה .שאין צורך מספיק שתקבל פוליק וזה יסתדר .נשאלת השאלה ,האם תוצאות אלו מראות על בעיה בקרישיות יתר
,שבגללן אני בתה אמורה לבקש מרופאת הנשים שלי בירור תרומבופיליה ואם כן לאיזה בדיקות?
המון תודה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כאבים ממושכיםמיקי05/06/2012
שלום רב!
אני בת 29 ועברתי ניתוח לאנדומטריוזיס באגן שהתגלה כחיובי. לפני הניתוח היו לי כאבים קשים במקביל להתקפים באגן- בצוואר ימין כתף ימין שכם וצלע ימנית כאב בנשימות עמוקות- אחרי הניתוח בגלל הגז הכאבים התגברו בכל אותם מקומות. רופא מחול שמנתח אנדומטריוזיס בסרעפת כתב לי שהתסמינים שלי מתאימים לאנדומטריוזיס בסרעפת, שמגרה את העצב הפרני רופאת המשפחה שלי מיואשת ממני ואמרה לי שהיא לא תוכל לעזור לי... איזה בדיקה אפשר לעשות כדי לשלול גירוי עצבי במיוחד כשכל חודש אנדו גודל לו ומשגשג. הייתי אצל שני רופאי אנדומטריוזיס אבל הם אמרו שרק אם לא נושמים טוב בסוף מנתחים. אני בחרדה וחיה בפחד בגלל חשיבות המיקום ומקבלת הפניות לדברים לא קשורים שנשללים מהרופאת משפחה ואני לא רוצה לבזבז זמן...
לאיזה מומחיות פונים כשיש כאבים שמתאימים לגירוי עצב פרני? תודה רבה לתשומת ליבך, מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר יעל כוכבי06/06/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלים מוירוס CMVיניב02/06/2012
שלום
אני מחלים מוירוס CMV
תוצאות בדיקות הדם טובות (אחרי שהיו לי בעיות בתפקודי הכבד)
אבל כרגע התוצאות השתפרו לגמרי
אבל יש לי עייפות יוצאת דופן אני ממש כל הזמן עייף אני ישן המון
ושאני קם לעבודה אחרי שעות בודדות אני מרגיש שוב עייף
זה נורא מתסכל ומשבש לי את החיים
הרופאה שלי לא רצתה לתת לי ויטמינים בגלל שהיתה לי בעיה בכבד עקב הוירוס
מה אני יכול לעשות נגד התופעה הזאת???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריפוי למחלת הנשיקה CMV
דנה03/06/2012לי היה סיפור דומה של עייפות אחרי CMV
וזה נמשך קרוב לשנתיים.
כמובן שרופא המשפחה היה חסר אונים וחוץ מאשר להקליד במחשב שלו הוא לא תרם לי כלום.
בסופו של דבר בעלי מצא בגוגל טיפול מדהים למחלת הנשיקה באמצעות קוקטייל
צמחי שמחסל את הנגיף שנותר בגוף במצב רדום ורק כך הבראתי מהעייפות.
המטפל שפיתח את הטיפול מתמחה בבעיות עור ברמה עולמית.
פשוט תחפש בגוגל - רמי מור טיפול בלעדי למחלת הנשיקה
וככה תגיעי לאתר שלו.
החלמה מהירה.
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עייפותאורי02/06/2012
שלום.
אני בן 60 ומרגיש לאחרונה מאוד עייף .
גם אם אני "ישן " כל הלילה אני מתעורר עייף .
איזה בדיקות דם וכו"י היית ממליצה לי לעבור .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות - תגובה
יותר מבדיקות- חשוב לבחון את איכות השינה: האם יש הפרעות לשינה עקב נחירות,
הפסקות נשימה, רפלוקס של חומצה , חרדה ודכאון וכו'.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוגמנטין וריטליןמיכל01/06/2012
שלום, אני בת 18 וחצי ואני נאלצת לקחת במשך חמישה ימים אנטיביוטיקה אוגמנטין שלוש פעמים ביום בשל דלקת חניכיים, אני נמצאת בתוקפת מבחנים ונוטלת גם ריטלין SR 20 מ"ג, רציתי לדעת האםאני יכולה ליטול את שתי התרופות הללו? האם ניתן לשלב ביניהן...
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוגמנטין וריטלין - תגובה
ד''ר יעל כוכבי06/06/2012לא ידועה לי אינטראקציה.
לבריאות ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות שלירועי31/05/2012
שלום,
אני גבר, בן 24, בריא בד"כ.
מתאמן במכון כושר כשנה מספר פעמים בשבוע.
לוקח לפעמים תוספי חלבון, ויטמין B12 פעמיים בשבוע ופרופסיה.
אודה לכם על דעתכם לתוצאות בדיקות הדם והשתן שלי.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד1
רועי31/05/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד2
רועי31/05/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד2 - תגובה
ד''ר יעל כוכבי06/06/2012אוריאה גבוהה- שוב לא שותה מספיק
שומנים- טריגליצרידים גבוהים (מאכילת פחמימות)
HDL נמוך- הקולסטרול "הטוב"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד1 - תגובה
ד''ר יעל כוכבי06/06/2012חסר ויטמין D ׁ (לא רואה מספיק שמש)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד 3
רועי31/05/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד 4
רועי31/05/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרון
רועי31/05/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות שלי - תגובה
ד''ר יעל כוכבי06/06/2012שתן מרוכז (לא שותה מספיק)
אוריאה גבוהה- שוב לא שותה מספיק
שומנים- טריגליצרידים גבוהים (מאכילת פחמימות)
HDL נמוך- הקולסטרול "הטוב"
חסר ויטמין D ׁ (לא רואה מספיק שמש)
חסר ברזל ולכן MCHC נמוך.
בקיצור: נחוץ שינוי באכילה ושתייה ויותר פעילות גופנית אירובית בשמש.
וגם תוספת ויטמין D
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כל הגוף כואב!!!!s.31/05/2012
שלום
אני באמת צריכה חוות דעת רפואית מלאחר שהרופא שלי דחה אותי וצעק עלי כי סיפרתי לו על האיזורים שכואבים לי ויצא הרבה!!!!
לפני 3 חודשים התחיל בהתקררות קלה לאחר מכן כאבי גרון חזקים ווירוס חזק וכאבים בכתף ימין שעובר לצד שמאל הרופא לא נתן לי כלום לאחר חודש שלם התחלתי להרגיש טוב אך עדיין הכתפיים כואבים וגם הצוואר מרגישה גם כאבי ראש וחניכיים נתנו לי מסקול לאחר מכן וולטרין מריחה וגם טבליות וולטרין כלום לא עזר לפני חודש התחילו אצלי כאבי בטן עליונה במיוחד מתחזקים לאחר אכילה נפיחות וגזים עייפות כרונית עדיין כאבי צוורא כתפיים חניכיים וראש ...מה זה!! באמת זה מפריע מ-3 חודשים לא החלמתי ו מ-3 חודשים לא זוכרת יום שלא הרגשתי כאב!!! אני לא רוצה ללכת לרופא אחרי שצעק עלי ובכיתי ..מתה מפחד שיהיה משהו רציני ....לפחות הסבר קטן על סיבת תופעות אלו.. ומה זה יכול להיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להגיד
s.31/05/2012אני בת 27 אם לילד בן שנה וחצי רקע בריאותי תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה יכול להיות?אלכס30/05/2012
לבעלי יש השמנת יתר ולא משנה כמה אנחנו מתווכחים הוא עדיין אוכל דברים לא בריאים ומדי פעם שנראים לי קצת חשודים (מקולקלים), הוא לא מהסס להרים חתיכה שנפלה על שולחן מלוכלך ולאכול אותה, אנחנו רבים על זה הרבה ובכל זאת הבחור מעולם לא סבל מכאבי בטן, ואני, כל דבר קטן עושה לי שלשול אטומי ומבטיח הקאות למשך כל היום.
אתמול הוא חזר מהצבא בחמש ואכלנו ארוחת ערב, שנינו את אותו הדבר, מאוחר יותר בלילה הוא התלונן שכואבת לו הבטן, כאב חד וחזק, הוא עדכן אותי מהצבא היום שעדיין כואבת לו הבטן ויש לו בחילות. האם זה יכול להיות קלקול קיבה של משהו שהוא אכל אתמול בבוקר/צהריים בצבא או וירוס שהוא חטף?
הבעיה שהוא בצבא והרופא הצבאי יכול לראות אותו רק ביום ראשון הבא אלא עם כן זה דחוף והם החליטו שם שזה לא מספיק דחוף. וגם עם יראה אותו, סביר להניח שלא יעשה בדיקות ויגיד שזה קלקול קיבה ויעבור מעצמו, האם יש סיבה לחשוש? מה זה יכול להיות והאם יש בדיקות שעלינו לדרוש? אני חוששת כי זאת פעם ראשונה שבאמת כואבת לו הבטן, אז כנראה משהו באמת לא טוב.
היום גם היה להם טיול עם הצבא והם נאלצו ללכת המון, לכן חוץ מכאבי הבטן גם יש לו כאב ראש, גב ורגליים, אני כמעט בטוחה שכל זה קשור בהליכה, אבל זה יכול להיות תסמין של משהו אחר?
אני יודעת שלא תוכלו לעזור מבלי לראות אותו, אז אני רק שואלת עם זה יכול להיות משהו חמור ואם יש סיבה לדאוג, באיזה מקרה לפנות למיון ואיזה בדיקות לבקש שיעשו לו בצבא (וירוסים וכאלה)?
נ.ב- אתמול הוא התעסק עם אקונומיקה בגלל שהפח שלנו נזל והיה למטה מן עובש או ליכלוך מאד מסריח ומגעיל, יכול להיות שהוא הורעל מזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון חשוב
אלכס30/05/2012הוא התחיל להקיא ואמרתי לו להשתדל לשתות הרבה מים כדי לא להתייבש והוא טוען שהוא לא מצליח לשתות כי כל לגימה גורמת לו עוד פעם להקיא, לוקחים אותו עכשיו לרופא בבסיס ובכל זאת ארצה לשמוע ממכם את דעתכם, כי אני די בטוחה שהרופא בבסיס יתייחס לזה בזלזול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה וגירוד בפי הטבעתשני29/05/2012
שלום,
לפני כיומיים לאחר ישיבה רכה בשירותים התחילו לי גרד וצריבה בשירותים, בבוקר זה כבר עבר והיה בסדר בישיבה הבאה אך לאחר מכן זה חזר בשנית.
מה יכולה להיות הסיבה? איך ניתן לדעת אם אלו טחורים?
אני צריכה קצת להתאמץ וללחוץ בשירותים.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה וגירוד בפי הטבעת - תגובה
ד''ר יעל כוכבי06/06/2012יתכן גרוי מקומי, או טחורים.
אין טוב ממראה עיניים (מקצועי)
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה וגירוד בפי הטבעת - תגובה
ד''ר יעל כוכבי06/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה וגירוד בפי הטבעת - תגובה
ד''ר יעל כוכבי06/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה וגירוד בפי הטבעת - תגובה
ד''ר יעל כוכבי06/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשאלה27/05/2012
האם רופא משפחה רשאי לרשום תרופה פרפנאן להקאות ובחילות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי28/05/2012פרפנאן הינה תרופה שהתויותיה: פסיכוזה , בחילה והקאה.
השימוש נגד בחילה והקאה הוא נדיר יותר, מאחר שיש תרופות אחרות עם פחות תופעות לואי.
בעקרון, רופא משפחה יכול לרשום כל תרופה, ךהתויה אליה היא מיועדת.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בעפעף עין שמאל*****27/05/2012
בת 38, כמה ימים שיש לי כאבים חזקים באיזור עפעף עין שמאל, הכאב מתגבר לאחר שינה כשמנסה לפתוח את העין. רציתי לשאול אם יכול להיות גם קשור לאוסטאומה שנמצאת בסינוס שמאלי באזור המצח שגודלה כ 16 מ"מ (התגלתה לפני כשנתיים בעקבות כאבי ראש וגם כאבים חזקים בעין בדומה לכאבים שיש לי עכשו, אז הייתי אצל רופא עיניים שלא מצא כלום, הכאבים בעין נמשכו כחודש ימים ועברו) יש לציין שאין אדמומיות בעין, גם הראייה בסדר לא השתנתה. מאז שהיו הכאבים בפעם הראשונה לא כאב לי שוב ורק בימים האחרונים החלו שוב, אבל מיום ליום הכאבים קצת פוחתים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בעפעף עין שמאל - תגובה
ד''ר יעל כוכבי28/05/2012שלום לך,
למיטב ידיעתי אוסטיאומה במיקום הזה בד"כ לא אמורה לגרום לכאב.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)